Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Nowa Generacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Siema jestem nowy i postanowiłem napisać diary. Mój Diary zaczyna się od pierwszego Raw po Wrestlemanii a oto wyniki:

1 Randy Orton [C] defeated Batista - Singiel Match For WWE World Heavyweight Championship

2 CM Punk defeated Triple H - Singiel Match + Zakład Jeśli CM Punk przegra odchodzi jak wygra zmierzy się o pas WWE World Heavyweight Championship

3 Bray Wyatt defeated John Cena - No Holds Barred Match

4 Roman Reings defeated Big E Langston [C] - Singiel Match For Interciontinental Championship

5 The Undertaker defeated The Rock - Singiel Match Streak vs Carrer

6 Seth Rollins defeated Dean Ambrose - Singiel Match For USA Championship

7 Daniel Bryan defeated Steve Austin - Singiel Match + Jeśli Bryan wykona Yes Lock zostanie zdyskwalifikowany

8 Jay Briscoe defeated Chris Jericho - Singiel Match

+

Roster

GM - MVP

Alberto Del Rio

Alex Riley

Antonio Cesaro

Wade Barrett

Batista

Big E Langston

Big Show

Booker T

Brad Maddox

Bray Wyatt

Brock Lesnar

Brodus Clay

Christian

CM Punk

Cody Rhodes

Curtis Axel

Curt Hawkins

Damien Sandow

Daniel Bryan

Darren Young

David Otunga

Dean Ambrose

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Epico

Eric Rowan

Ezekiel Jackson

Fandango

Goldust

The Great Khali

Heath Slater

Hornswoggle

Jack Swagger

Jay Briscoe

JBL

Jerry Lawler

Jey Uso

Jimmu Uso

Jinder Mahal

John Cena

Josh Mathews

JTG

Justin Gabriel

Kane

Kofi Kingston

Luke Harper

Mark Henry

Michael Cole

The Miz

Mr. McMahon

Paul Heyman

Primo

R-Truth

Randy Orton

Renee Young

Rey Mysterio

Ricardo Rodriguez

Roman Reings

Ryback

Santino Marella

Seth Rollins

Sheamus

Sin Cara

Steve Austin

Tensai

Theo Long

Titus O'Neil

Triple H

Tyson Kidd

The Underaker

Vickie Guerrero

William Regal

Xavier Woods

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Zeb Colter

Mistrzowie :

WWE Champion - CM Punk (Od Payback 2014)

World Heavyweight Champion - Big Show (Od Od Money In The Bank)

TNA World Heavyweight Champion - AJ Styles (Od Extreme Rules 2014)

Interciontinental Champion - The Miz (Od Raw)

USA Championship - Seth Rollins (Od Wrestlemanii 30)

Tag Team Champion Outlaw Inc. (Od Extreme Rules 2014)

Walizki

Raw Money In The Bank - Jay Briscoe

Smackdown Money In The Bank - Big Show (Juz wykorzystana)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1016/raw39_Kopie.jpg

07.04.2014

Witam państwa na WWE Raw! Jesteśmy tuż po Wrestlamanii, jeszcze nie zdołaliśmy ochłonąć po tym PPV a tu pora na Raw. Już pojawi się Randy Orton i powie o zwycieswie nad Batistą. Pojawi się też CM Punk i dowiemy się co ma do powiedzenia po zwycięstwem nad Triple H o to wyniki wczorajszej gali :

1 Randy Orton [C] defeated Batista - Singiel Match For WWE World Heavyweight Championship

2 CM Punk defeated Triple H - Singiel Match + Zakład Jeśli CM Punk przegra odchodzi jak wygra zmierzy się o pas WWE World Heavyweight Championship

3 Bray Wyatt defeated John Cena - No Holds Barred Match

4 Roman Reings defeated Big E Langston [C] - Singiel Match For Interciontinental Championship

5 The Undertaker defeated The Rock - Singiel Match Streak vs Carrer

6 Seth Rollins defeated Dean Ambrose - Singiel Match For USA Championship

7 Daniel Bryan defeated Steve Austin - Singiel Match + Jeśli Bryan wykona Yes Lock zostanie zdyskwalifikowany

8 Jay Briscoe defeated Chris Jericho - Singiel Match

Czas na Monday Night Raw

I Hear Voices - W Drodze na ring Mistrz Randy Orton co ma nam dzisiaj do powiedzenia po wczorajszym wygraniu z Batistą

- I Co zdziwieni!Viper jest cały czas mistrzem i twarzą WWE.Nie obchodzi mnie kto będzie moim następnym przeciwnikiem i tak zwycięze ja Randy Ort...

Cult Of Personality - W Drodze na ring pretendent do pasa CM Punk!!! Witany ogromnym wiwatem

- Randy na serio nikt ci nie odbierze pasa.Wierz co...JA CI GO ODBIORE!!!!

Punk znikąd wyprowadza High Kick i Orton pada , Punk wchodzi z nim na narożnik i ...Pepsi Pludge. Punk wstaje wynosi Ortona i GTS.

- Widzimy się na Extreme Rules

Punk już próbuje wyjść ale to Triple H i Pedigree ale ... KNEE PLUS to Daniel Bryan

Bryan pomaga wstać Punkowi ale nagle pojawia się MVP

- Panowie widzę że utworzyła nam się już pierwsza walka [POP] ale dodam coś jeszcze.Już dzisiaj na Raw CM Punk , Daniel Bryan , Jay Briscoe , John Cena i Dolph Ziggler zmierzą się z Randym Ortonem , Triple H i The Shield w walce 5vs5

Czas na Reklamy...

Wracamy po reklamach a na titatronie pojawia się The Shield !

Ambrose - Seth , Seth , Seth jak mogłeś odebrać mi tytuł USA , ale nie gadajmy o tym wy miejcie te pasy a ja wezme się za o wiele lepszy pas udowadniając że jestem od was lepszy...

Rollins - Lepszy , na Wrestlemanii rzuciłeś otwarte wyzwanie o pas USA walczyłem o niego tylko dlatego żeby ci udowodnić ci że nie jesteś taki najlepszy ...

Reings - Chłopaki uspokójcie się , Dean , Seth dzisiaj musi pokonać 5 rywali i dlatego nie morzemy się kucić pogadamy póżniej.

Ekran Znikł

Czas na 1 Walke

1 WWE Tag Team Champion The Usos vs Real Americans - Non Title

Kończówka : W Ringu są Jack Swagger i Jimmy Uso , który już od początku walki jest obijany przez prawdziwych amerykanów. Swagger wynosi Uso i Powerbomb 1.2-Nie ma , zmiana z Cesaro który wykonuje potężny bodbródkowy , łapie Uso za nogi próba Cesaro Swing ale Uso odkopuje Szwajcara i Superkick i zmiana wchodzi Jey Uso który wykonuje potężne CrossBody i jeszcze cios dla Swaggera Cesaro podbiega schylenie i Superkick Uso już na narożniku próbuje Splash ale Gasną światła ... ale to Outlaw Inc. Były zawodnik TNA Homicide i Eddie Kingston wbiegają na ring i atakują Uso DQ

Winner : The Usos przez DQ

Ale to nie koniec Homicide wykonuje dla obydwóch PILEDRIVER !!!!!!!!!!

Kingston bierze mikrofon

Kingston - Usos chcemy wasze Pasy

Outlaw Inc wychodzą z ringu wybuczani a po Usos przychodzą służby medyczne

Dobra czas na 2 z 3 walk

2 Stone Cold Steve Austin vs Tyson Kidd

Kończówka : Krótka walka pod koniec Kidd chciał wykonać High Kick , ale Austin się schylił i

środkowy palec kop w brzuch i Stone Cold Stunner ale to jeszcze nie koniec Austin podnosi Kidda i ROCK BOTTOM !!!!!!!!!!! To Musi Być koniec 1.2.3 Koniec Stone Cold Wygrywa

Winner : Steve Austin

I Czas na Walkę wieczoru

3 CM Punk , John Cena , Daniel Bryan , Jay Briscoe i Dolph Ziggler vs The Shield , Randy Orton, Triple H - Kto przypnie mistrza dołączy do walki na Extreme Rules

Kończówka: Bardzo długi i wyrównany pojedynek w którym były takie akcje jak [spear przez barykadę , GTS z narożnika poza ring , RKO na Stół komentatorski z barierek, Jay Driller na rampie , AA w Publiczność , czy Zig Zag na schody].Wkońcu w ringu Punk z Ortonem. Punk po wyprowadzeniu High Kick i wykonał jeszcze kopniak w głowę weszedł na narożnik i Pepsi Pludge.Punk zamiast przypiąć wykonał zmianę z Danielem który przy tautach Yes [Razem z Publicznośćią] wykonał Knee Plus i 1.2.3 i Daniel Bryan dołacza do walki o pas mistrzowski na Extreme Rules

Winner : Daniel Bryan , CM Punk , John Cena , Jay Briscoe and Dolph Ziggler

Kończymy Raw i widzimy się za tydzień

[sorry że tak krótko następne Raw już będzie o wiele dłuższe i oczywiście więcej segmentów]

A To Karta na Extreme Rules

Extreme Rules Triple Treat Match For WWE World Heavyweight Championship

Randy Orton [C] vs CM Punk vs Daniel Bryan

NEWS

-Na Następnym Raw pojawi się The Rock , by pożegnać się z fanami

- Najprawdopodobnie Randy Orton obroni Pas WWE WHC poprzez jakąś interwencje

- Podobno w najbliższych tygodniach dużo Pushu mają dostać : Randy Orton , Jay Briscoe , CM Punk , Daniel Bryan , Roman Reings i Stone Cold Steve Austin

Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• merfik16

19

• xYoohas

4

• Giero

2

• Kelley

2

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo króciutka gala, gdzie segmenty? walki możesz pisać nawet kilkulinijkowe, ale bez porządnych segmentów nie rozkręcisz storylineów ;) Musisz też popracować nad oprawą graficzną, oddzielić od siebie poszczególne fragmenty, bo taka forma którą ty przedstawiłeś jest straszne nieczytelna. Poczekam do 2 odcinka z oceną feudów, bo wiem z doświadczenia z moim diary że pierwszy odcinek nie zawsze jest doskonały, a teraz idzie mi całkiem dobrze, i życzę ci żebyś z każdym odcinkiem był coraz lepszy :)

P.S. Chyba pisze się "Generacja" a nie "Genetacja" :D

Dzięki za uwagi i wiem poprawie w następnym odcinku na "Generacja"

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

merfik16, samo diary ocenię jak przeczytam dokładnie (narazie był tylko szybki rzut oka przed akceptacją), ale powiem Ci że jeśli mowa o nazwie to już zmieniłem przed twoim postem ;)

Jest bardzo słabo. Chciałbym ci wskazać, co mógłbyś zmienić, ale właściwie wszystko jest do poprawy. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz, bo każdy zaczynał nienajlepiej, a zwłaszcza ja (spójrz na pierwszą stronę tematu Kelley Wrestling Federation a później porównaj ją z najnowszymi odcinkami). Jedyne, co mogę ci poradzić, to czytanie pamiętników innych bookerów, polecam diary xYoohasa lub moje, bo są oceniane najwyżej przez użytkowników. Rozdzielaj też segmenty kilkoma linijkami przerwy lub gwiazdkami/myślnikami. Dobrze wyglądają też zdjęcia uczestniczących w walce zawodników wklejone przed starciem (polecam stronkę psd-dreams.de)

MONDAY NIGHT RAW

07.02.2011

Drugie RAW na drodze do Extreme Rules otwierają pokazy sztucznych ogni. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia kiedy to:

- Doszło do wymiany zdań między CM Punkiem a Rendym Ortonem

- Mieliśmy debiut Outlaw Inc którzy za swój pierwszy cel wzieli The Usos

- Stone Cold Steve Austin pokonał Tysona Kidda

- A W walce Wieczoru Team Punka pokonał Drużyne Rendego Ortona po Knee Plus Dla Żmiji

- Poznaliśmy walkę wieczoru Extreme Rules , w Triple Treat Matchu Daniel Bryan zmierzy się z CM Punkiem i Randym Ortonem a stawką będzie pas WWE Wagi Ciężkiej w Extreme Rules Matchu

My Time Is Now - Na Ring przy małym poparciu kibiców wchodzi John Cena który ma coś do powiedzenia

Cena - Na Wrestlemanii przegrałem z Brya Wyattem...Nie ja przegrałem z Rodziną Wyatta ponieważ jakby nie Luke Harper i Eric Rownam bym zwycieżył

więc domagam się walki rewanżowej tu na Monday Night Raw [pop]

Nagle Gaśnie światło widzimy na ekranie rodzine Wyatt

Wyatt - John , John bohater tych wszysztkich ludzi , przegrał z Wyattami.John sam chciałeś tej walki chciałeś No Holds Barred

, sam tego chciałeś to teraz stoisz jako przegrany.

Cena - Wyatt , Zamknij się [pop] Mam dla ciebie propozycje ja kontra ty na Extreme Rules w I Quit Matchu [Mega Pop]

Wyatt - Cena...ZGADZAM Się [pop] , ale musisz dzisiaj pokonać Luka Harpera a potem Ericka Rowmana

Cena - Stoi

ALe nagle gaśnie światło , a gdy znowu się pojawia Cena jest znokautowany a koło niego Rodzina Wyatta

Wyatt - Widzimy się na Extreme Rules

Wyatti zostawili Cene w ringu , a my zapraszamy na reklamy ...

A oto to co nas jeszcze dzisiaj czeka...

John Cena zmierzy się z Lukiem Harperem a póżniej Erickiem Rowmanem

CM Punk zmierzy się z Triple H

natomiast w dzisiejszej walce wieczoru Jay Briscoe stanie naprzeciwko Randego Ortona

---

Tymczasem widzimy że Maryse ma gościa

Maryse - Moim dzisiejszym gościem jest pretendet do pasa WWE World Heavyweight Championship ... Daniel Bryan.Daniel dzisiaj nie masz zaplanowanej

walki to czemu wogóle się pojawiłeś

Bryan - Maryse , Daniel Bryan pojawił się dzisiaj dla ... FANÓW. Ale też dlatego że chcem się przyjrzeć Punkowi i Ortonowi podczas ich dzisiejszych walk

Ale nagle pojawia się Generalny menadżer Raw MVP

MVP - Bryan widze że nie masz co robić ... Dobra znajdę dla ciebie przeciwnika idż do ringu i czekaj na niego

Walka nr 1

Daniel Bryan vs ?

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg vs

Bryan czekał na swojego przeciwnika , gdzy nagle od tyłu zaatakował go Homicide a więcz czas na walke Gong

Homicide cały czas atakuje bryana , a dokładnie jego bark , który był pare tygodni temu skontuzjowany. Potężny naskok

na bark Bryan cały czas łapie się za Bark , a Homicide wskakuje na 3 line próba Crossbody ale Bryan się odsuwa , popycha

zawodnika Outlaw Inc w narożnik i dropkick odbicie od narożnika kolejny dropkick , wskakuje z Homicidem na 3 line i German Suplex

Bryan nakrecony kop w klatke piersiową jeszcze jeden i jeszcze jeden i jeszcze jeden tak jeszcze 3 razy i próba kopniaku w głowe

, ale nie Homicide robi Unik i Da Gringo Killa. To musi być koniec 1.2.9.8 nie ma !!!!!!. Bryan odkopuje po Da Gringo Killa

Homicide kłóci się z sędzią , ale sędzia pokazuje mu że było tylko 2 , Homicide się odwraca bierze Bryana i PILEDRIVER 1.2.Nie ma.

Bryan odkopuje po Piledriverze. Homicide nie może uwierzyć wchodzi szybko na narożnik próba Frog Splashu ale nie trafia . Homicide

na kolanach i nokautujący kop w głowę i YES Lock , Homicide walczy podnosi się odpycha Bryan w narożnik ale znikąd KNEE PLUS 1.2.3

Koniec Bryan wygrywa ten wyrównany pojedynek

Winner : Daniel Bryan by pinfall

Tymczasem kolejny wywiad

Maryse : Witam państwa mojim kolejny goście jest Best In The World CM Punk. Punk jak się czujesz przed walką z Triple H

Punk : Maryse , ja to wygram ,bo jestem najlepszy na świecie teraz wygram z H po raz 2 , później wygram z bryan i ortonem

i odrzyskam to co moje pas mistrzowski

Maryse : Rozumiem , ale nie obawiasz się że Randy Orton coś wymyśli na Extreme Rules żeby obronić tytuł

Punk : Wiem że Randy będzie szukał każdego sposobu by obronić tytuł , ale ja tesz mam pomysł jak uniknąć tego by mnie

nie przechytzył

Maryse : Zdradzisz nam je?

Punk : Nie , bo Najlepszy nie ujawnia co będzie chciał zrobić , dowiecie się tego na Extreme Rules kiedy zgarne pas

Maryse : A Daniel Bryan ?

Punk : Daniel Bryan ... Będzie trudnym przeciwnikiem i dlatego chciałem żeby dołączył do walki , bo jeśli wygram to

nie pokonam jednego a dwóch rywali i okaże się Best In The World

Maryse : Dzięki za wywiad

a tymczasem czas na 2 walkę

Walka nr 2 - Jeśli Kingston wygra Outlaw Inc dostaną walke o Pasy Tag Team

Eddie Kingston vs Jey Uso

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2284/Jey_Uso_02.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3128/eddie_kingston_01.jpg

Zaczeli , Kingston odrazu przeszedł do zwarcia i boczny Headlock Jey odbija go od lin i ale nie potęzny Dropkick od Kingstona

Kingston spokojnie wstaje pozując podnosi Jeya i Belly to Belly Suplex a na dodatek kolejny dropkick 1-kickout. Jey się podniósł

i znikąd wyprowadził potężny Chop i jeszcze jeden odbicie od lin , ale kolano od Kingstona a na dodatek superkick w twarz ,

Kingston chyba szykuje się do zakończenia starcia kop w brzuch i PILEDRIVER 1.2-KICKOUT. Jey Uso WSTAJE PO PILEDRIVERZE.

Kingston był wściekły na sędziego ale nie zwlekał i wykonał potężny Tiger Suplex później Jeszcze jeden i kolejny w dodatku

potężny Big Boot , Kingston czeka asz Uso wstanie i ROYAL FLUSH jeszcze go szybko podnosi i PILEDRIVER 1.2.3 Koniec Outlaw Inc

zmierzą się z Uso o pasy Tag Team na Extreme Rules

Winner : Eddie Kingston

Gimme Back My Bullets - w drodze na ring dzisiejszy przeciwnik Randego Ortona - Jay Briscoe

Briscoe - Dzisiaj na Raw zmierze się z Randym Ortonem , a jeśli wygram to okaże się że zasługuje na miano mistrza WWE

World Heavyweight Champion [POP]. A Więcz MVP jeśli wygram dziś z Randym Ortonem to powinienem dołączyć do walki

o pas na Extreme Rules [WHAT]. A więc MVP zapraszam cię na rin...

Special Op - To morze swiadczyć kłopoty w drodze na ring The Shield którzy otaczają ring ale ...

Gimme Back My Bullets - To Brat Jeya , Mark Briscoe

GET READY TO FLY - OH MY GOOD To AJ STYLES , AJ STYLES w WWE wbiega i Pele Kick dla Deana Ambrose i Pele Kick Dla Romana Reingsa , a w dodatku Jay-Driller dla Setha Rollinsa. Styles bierze mikrofon

- Rollins , Reings na Extreme Rules ja i Jay Briscoe kontra wy

Styles z Braćmi Briscoe świętuje z publicznośćią ku zdziwieniu THE Shield

Czas na walke nr 3

WALKA NR 3

CM Punk vs Triple H

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_26.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/triple_h_7_unconquerable.jpg

Kończówka : Pod Sam Koniec inicjatywe przejął H który pierw wykonał potężne kolano z rozbiegu w dodatku 3 Lina i

Superplex , H odbija Punka od lin i Spinebuster. Triple H pokazuje rozpoznawczy znak DX próba Pedigree , ale znikąd

Roudhouse Kick w dodatku GTS wchodzi z nim na 3 line i ...Pepsi Pludge , ale to nie koniec jeszcze Anaconda Vice i H

już chciał się podać ale ...

I Walk Awolone - To Batista próbuje wejść na ring ale ....

INVASION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - OH MY GOOD TO BILL GOLDBERG RZUCA SIĘ NA BATISTE I SPEAR A PÓŹNIEJ JACKHAMMER

NA STÓŁ KOMENTATORSKI

, ale co się dzieje w ringu Punk patrzy się na bójke obydwóch a od tyłu Triple H Pedigree nie GO TO SLEEP TAK 1.2.3

Koniec Punk po trudnej walce zwycięza

Winner : CM Punk

Już za Chwile John Cena vs Erick Rowman and Luke Harper - 2-1 Handicap Match

Walka nr 4

John Cena vs Luke Harper i Eric Rowman - Jęsli Cena Wygra będzie walczył z Wyatem na Extreme Rules

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5225/The_Wyatt_Family_3_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_10March2014.jpg

Od Razu cena ruszył na Harpera , ale ten go szybko odebchnął i wykonał Back Body Drop zmiana z Rowmanem , który wykonał

potężny Splash w narożniku wyniesie Death Volley Driver 1.2-KICKOUT.Walka trwa dalej i zmiana z Harperem i potężny Clothesline

, Harper wchodzi na naróżnik i potężny na skok w dodatku potężnie wbity w narożnik i kolejny Splash w narożniku , rozped

i kolejny i jeszcze trzeci , próba Lariat nie Cena się nachyla i odbicie od lin i Shoulder Tacke i kolejne rzut i Five Knuckle Shuffle

Cena czeka i wynosi Harpera i Attitude Adjustment 1.2 przerywa Rowman i POWERBOMB nie Cena zeskakuje i kolejne Attitude Adjustment

teraz dla Rowmana biegnie Harper podcięcie i STF , Harper błyskawicznie klepie Cena wygrywa

Winner : John Cena

Ale Nagle Gaśnie światło a gdy się zapala za Ceną stoi Wyatt i SISTER ABIGAIL. Rowman i Harper wstają i wykonują

swoje Finshery Cenie. Wyatti stoją dumnie nad Cena czy tak samo będzie to wyglądać na Extreme Rules

Tymczasem Maryse ma Gościa

Maryse : Witam państwa moim gościem jest mistrz WWE World Heavyweight Champion Randy Orton. Randy za chwile zmierzysz

się z Jayem Briscoe. Jay powiedział że jak wygra to powinien dostać walke o pas czy zgadzasz się z tym

Orton : Wierz co , Jay uważa że jak mnie raz pokona to zasłuży na walke o pas nie ja na ten pas pracuje a on odrazu

jednym zwycieżtwem chce walke , nie ja musiałem na TLC , Royal Rumble , Elimination Chamber i na Wrestemanii pokazywać

że jestem twarzą WWE , na Extreme Rules pokonam Punka i Bryana i nadal będe najlepszy mistrzem

Maryse : Dobrze przejdź my do pytania Czy widziałeś w jakiej formie jest Punk i Bryan dzisiaj pokonali swoich rywa...

Orton : Rywali Bryan walczył z debiutujących Homicidem i prawie by przegrał , Punk walczył z Triple H który napewno

nie jest w dobrej formie bo przed Wrestlemanią nie walczył przez Rok a więc oni nic dzisiaj nie pokazali

Maryse : Dzięki za wywiad , moim gościem by Randy Orton

Czas na Walke Wieczoru

Walka nr 5

Randy Orton vs Jay Briscoe - Non Title

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/3038_Jay_Briscoe.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_40_GD.jpg

kończówka : Przez całą walke Orton obijał prawą ręke Jaya , a teraz naskok na ręke Jay zwija się z bólu ale Orton nie

kończy odpycha Briscoe na liny i Powerslam i orton czeka aż Jay wstanie i Backbreaker , bierze go za liny

123 i DDT z 2 LINY. Orton uśmiecha się pod nosem czeka aż Jay wstanie i RKO nie potężny High Kick w głowę Orton padł

bez ruchu , Jay czeka aż Orton podniesie się na kolana i Superkick w głowe 1.2.-Kickout. Jay podnosi Ortona i Jay-Driller

nie Back Body Drop od Orton , Briscoe leci i kolejny Powerslam w dodatku szybko go podnosi i RKO! RKO ! przypięcie 1.2.9999.nie ma

JAY BRISCOE WSTAJE PO RKO. Orton nie może uwierzyć , ale szybko bierze rozbieg i Punt Kick nie Orton się odwraca kop w brzuch

i JAY-DRILLER 1.2.-KICKOUT. Nie bywałe Briscoe nie może uwierzyć podnosi Ortona i kop w brzuch , ale Orton znowu wykonuje

Back Body Drop Odwraca Jaya i RKO musi być koniec 1.2.3 Orton wygrywa ten wyrównany pojedynek

Winner : Randy Orton

Electrifying - wybrzmiewa muzyka Rocka , który miał się dzisiaj pojawić i jest oto The Rock jest już w ringu i bierze mikrofon

Rock - A więc nadszedłten dzień [ROCK , ROCK] dziękuje wam jesteście wspaniali. Nadszedł dzień w którym The Rock musi prz....

GONG - światło gaśnie a gdy znowu się zapala w ringu jest już The Undertaker

Undertaker - The Rocku , na Wrestlemanii przegrałeś ze mną walke o swoją kariere ale mam dla ciebie propozycje na

Extreme Rules jęśli wygrasz z osobą którą ja wybiore to NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ KOŃCZYĆ KARIERE na odpowiedzieć czekam

tydzień , za tydzień też poznasz swojego rywala , jeśli się zgodzisz , The Rocku zpoczywaj w pokoju

I Nagle znikąd Undertaker wynosi Rocka i TOMBSTONE PILEDRIVER i Undertaker przy swojej piosence tautuje z publicznośćią

I Tak Raw zchodzi z Anteny

News

- Goldberg i AJ Styles podpisali 4 letnie kontrakty . Jeden z nich już za niedługo może dostać

walke o pas mistrza WWE World Heavyweight Champion

- Po zejściu Raw z anteny zostało potwierdzone że AJ Styles i Jay Briscoe zmierzą się z Romanem Reingsem i Sethem Rollinsem w NO DQ MATCHU. Do Tego Dean Ambrose zmierzy

się z Markem Briscoe w Chairs Matchu a BILL GOLDBERG ZMIERZY SIĘ Z BATISTĄ W AMBULANCE MATCHU

- Możliwe że to będzie ostatnia walka Batisty w WWE

- Najprawdopodobnie zostanie dodane jeszcze jedno starcie

Karta na Extreme Rules

Extreme Rules Triple Treat Match for WWE World Heavyweight Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_26.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_43_GD.jpg%20 [C]

I Quit Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/Bray_Wyatt1_cutout_by_Crank.jpg%20 vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_10March2014.jpg

Ambulance Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/169/goldberg_by_goldberg4spear.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/Batista28_cutout_by_Crank.jpg

Tag Team No DQ Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/3121_AJ_Styles.jpg i http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/3038_Jay_Briscoe.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/Roman_Reigns_2_CutByJess_06March2014.jpg i http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess_06March2014.jpg

Tornando Tag Team Match For WWE Tag Team Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/the_usos_5.jpg [C] vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5651/outlaw_inc._japw_tag_team_champions.jpg

Chairs Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_2_CutByJess_06March2014.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/mark_briscoe_01.jpg

Edytowane przez merfik16

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

• Urządzenie:  Windows

Wszystko jest chaotyczne... Popracuj bardzo nad formą graficzną i opisami walki. Bardzo mi się źle czyta, gdy co chwilę jest enter przed nowym zdaniem i tracę wątek... po za tym najlepiej komentarz podsumuje cytat:

Kończówka :

WTF?

Siema, nie będe wrzucał już tych dwóch ostatnich Raw tylko wrzucam odrazu Extreme Rules bo, już mam prawie skończone, a nie mam pomysłu na te 2 ostatnie Raw. Spróbuje wrzucić dzisiaj Extreme Rules.

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Extreme Rules na stałe zagościło w kalendarzu WWE. Co przyniesie dzisiaj? Czy Dean Ambrose udowodni wszysztkim że jest najlepszy w The Shield? Czy Outlaw Inc. zdobędą pasy Tag Teamów od The Usos? Czy AJ Styles zaliczy dobry debiut w WWE?

Czy Goldberg udowodni że jest lepszy od Batisty? Czy Bryan Wyatt pokona Johna Cena bez Rodziny Wyatta i w ulubionym starciu Ceny? I wreszcie Czy Randy Orton obroni pas przeciwko dwóm największym gwiazdą organizacji? Tego wszystkiego dowiemy się już dziś na WWE Extreme Rules PPV! Jedziemy!

Pre-Show

W trakcie Pre-Show Renee Young, Wade Barrett, Titus O’Neil oraz Mick Foley dzielili się swoimi spostrzeżeniami co do nadchodzących walk.

Na Pre-Show Tyson Kidd pokonał Justina Gubriela

Do stołu komentatorskiego dołączyli już główni komentatorzy, co oznacza, że rozpoczynamy Extreme Rules 2014!

Walka nr 1

Chairs Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/mark_briscoe_01.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_2_CutByJess_06March2014.jpg

Zawodnicy rozpoczęli bardzo spokojnie i nie spieszyli się do ataku. W końcu Mark zaskoczył rywala potężnym Kopniakiem, do którego dorzucił Clothesline. Ambrose odpowiedział kilkoma ciosami i wykonał Big Boot w narożniku. Briscoe zdołał uwolnić się spod duszenia, ale i tak nadział się na Spinebuster. Po chwili Ambrose poszedł po krzeszełko, ale to był jego błąd ponieważ Mark wyszedł z drugiej strony i wykonał POWERBOMB NA SCHODKI. Mark wrzucił Deana do ringu, a sam wziął dwa krzesła i wrzucił do ringu. Po powrocie jednak nadział się na Suplex, który dał 2 Count. Dean wziął jedno krzeszełko i zaczął obijać Marka. Wkońcu go podniósł i szykował się Headlock Driver, ale Mark odebchnął go na liny i wykonał Dropkick. 1 count. Mark był zawiedziony, ale odrazu wskoczył na narożnik i wykonał FROG SPLASH i UZYSKAŁ ZALEDWIE 2 CONT! Mark był zawiedziony ,ale odrazu chciał wykonał Mark Out , ale Ambrose zeskoczył mu z bark i wykonał znikąd Headlock Driver , który dał mu 3 Count!

Zwycięzca: Dean Ambrose przez Pinfall

..:Backstage:..

Renee Young: Witam państwa jesteśmy już po pierwszym starciu, ale czas na następne, a koło mnie stoi dzisiejszy przeciwnik The Rocka, STONE COLD STEVE AUSTIN! Steve to od ciebie dzisiaj zależy czy Rock, będzie nadal walczyć.

Steve Austin: Wiem, że ode mnie zależy nie jestem głupi. Ale rzeczywiście, Undertaker wybrał mnie na przeciwnika The Rocka o powrót do jego kariery, a wiesz co Stone Cold Steve Austin dziś zamierza zrobić?

Renee Young: Co?

Steve Austin: Skopać tyłek The Rocka, żeby poleciał na Himalaje, i mnieć spokój od tego sukinsyna.

Renne Young : Dzięki za wywiad, moim gościem był dzisiejszy przeciwnik The Rocka, Stone Cold Steve Austin. Zapraszamy na kolejną walke.

*Promo Walki Wieczoru*

Walka nr 2

WWE Tag Team Championship

No DQ Tornado Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/the_usos_5.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5651/outlaw_inc._japw_tag_team_champions.jpg

W początkowym starciu lepsi okazali się Outlaw Inc. Eddie wykonał katapultę na Homicida, który wykonał Dropkick, dla Jeya. Wkońcu Jimmy wykonał potężny Dropkick z narożnika dla Homicida, ale Eddie wykonał mu potężny Heatbutt, ale na Jimmy to nic nie zadziałało i to on wykonał Heatbutt. Obaj członkowie Outlaw Inc. wybadli za ring, jednak Jey i Jimmy nie czekali i wykonali potężne Suicide Dive. Bracia Uso siegneli po krzeszła i zaczeli obijać swoich przeciwników. Wkońcu Jay poszedłz Kingstonem na rampe w celu wykonania Supelx, ale Kingston się nie dał i skontrował Suplex na PILEDRIVER NA RAMPĘ. To Już chyba nie obydwaj leżą na rampie a w ringu został Homicide i Jimmy Uso. Uso wykonał potężne uderzenie i Próbował wykonać Frog Splash, ale się nadział na Dropkick. Homicide nie zwlekał i wykonał West Brooklyn Lariat, który dał zaledwie 2 COUNT! Homicide łapał się za głowę, ale co to HOMICIDE ZAPINA STF! Jimmy walczy i udaje się mu wydostać, a widać że Kingston rozstawia stół za ringiem, a wtedy w ringu Homicide inkasuje Superkick. Jimmy wchodzi na narożnik i próbuje Frog Splash , ale Homicide spycha go PROSTA NA TEN STÓŁ, KTÓRY SIĘ ŁAMIE! Kingston wykonuje jeszcze po za ringiem PILEDRIVER NA BETONOWĄ PODŁOGĘ! Jimmy wrzucony do ringu i Homicide wykonuje Bronx Bomber 27. Wchodzi na narożnik żeby dopełnić formalności i wykonuje FROG SPLASH, który daje nam 3 COUNT! Mamy Nowych Mistrzów Tag Team

Zwycięzcy Outlaw Inc przez Pinfall. OUTLAW INC. SĄ NOWYMI MISTRZAMI TAG TEAM

Renee Young: Jesteśmy już po drugiej walce wiele się działo i właśnie moimi gośćmi są świeżo upieczeni Mistrzowie Tag Team - OUTLAW INC. Eddie , Homicide jak się czujecie?

Eddie Kingston: Znakomicie, jesteśmy nowymi Mistrzami Tag Team. Yeah!!!

Homicide: Renne, byliśmy w Tna, gdzie zdobyliśmy mistrzostwa Tag Team, byliśmy w ROH gdzie też byliśmy Mistrzami Tag Team. Byliśmy W Japonii i też byliśmy mistrzami Tag Team!! Teraz jesteśmi w WWE, i pokazaliśmy tym kulfonom gdzie ich miejsce. Pozbyliśmy się ich na dobre!!!!!!

Renne Young: A właśnie, podobno WWE zakazało wykonywać PILEDRIVERA, a wy go i tak wykonujecie?

Homicide: Piledriver, może i jest zakazany, ale to był NO DQ Match, tu można wszysztko. A Moim Finisherem jest Piledriver to już na to nie poradze. Dobra Eddie chodź świetować.

Renne Young: Dzięki za wywiad.

Czas Na Walke nr 3

Walka nr 3

Tag Team No DQ Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/styles_tna_world_champ_02.jpg and http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/3038_Jay_Briscoe.jpg vs http://psddreams.de/data/thumbnails/4428/roman_seth_wwe_tag_team_champions_01.jpg

AJ pojawił się na ringu z pasem TNA World Heavyweight Champion. Zaczeli Styles z Rollinsem. Rollins odrazu, ruszył na Stylysa, co było błędem, ponieważ Styles wymierzył Dropkick. Później Styles wbił Rollinsa w narożnik Iris Whipem i próbował wyprowadzić Splash w narożniku, ale Rollins się odsunął i wykonał potężne kopnięcie. W przewadze Rollins, któy wykonał Dropkick i zmienił się z Reingsem. Odrazu obaj wyprowadzili Stylowi podwójny Suplex w dodatku potężny Splash od Reingsem, który dał tylko 1 Count. Reings wbił Styles w narożnik, wziąłgo na 3 line i wyprowadził Superplex, który też dał tylko 1 count. Reings, wyszedł za ring po Kij do Kendo. Po wejściu na ring próbował nim zaatakować AJ, ale skończyło się Pele Kickem. Styles chciał się zmienić, ale Reings zmienił się wcześniej i wziął wspomniany wcześniej Kij i zaatakował nim Styles z 6 razy w dodatku AVADRA KEDAVRA KTÓRA DAŁA TYLKO 2 COUNT. Rollins był wściekły i kazał Romanowi podać Stół, a ten go wrzucił Rollins go rozłóżył po czym wziął AJ i wykonał mu POWERBOMB NA STÓŁ KTÓRY DAŁ 2 COUNT BO JAY WESZEDŁ NA RING I PRZERWAŁ PIN. Seth podnióśł AJ i wykonał mu Powerbomb w narożnik co było błędem. ponieważ rzucił go w narożnik, gdzie był, który się z nim zmienił, ale Rollins tego nie zauważył i wykonał BLACKOUT dla AJ. Ale od tyłu zaatakował go Jay KOSZEM NA ŚMIECI. Włożył głowe Rollinsa w Kosz i wykonał JAY-DRILLER Z KOSZEM NA GŁOWIE, KTÓRY DAŁ TYLKO 2 COUNT, BO REINGS PRZERWAŁ PIN. Jay był zszokowany i wykonał Superkick dla Reingsa i AVADRA KEDAVRA Dla Rollinsa, jednak to koniec Jay weszedł na narożnik z Rollinsem i WYKONAŁ JAY-DRILLER Z NAROŻNIKA. Szybka zmiana ze Styles, który weszedł na narożnik i wykonał SPIRAL TAB, który dał 3 COUNT.

Zwycieżcy: AJ Styles and Jay Briscoe

*Promo Feudu Goldberga z Batistą*

Renne Young: Witam po raz kolejny, jesteśmi po walce nr 3. A Moim gościem, jest John Cena, który zmierzy się dzisiaj z Bryan Wyatt w I QUIT MATCH. John jak się czujesz przed walką z Bryan Wyattem?

John Cena: Renne, czuje się wspaniale, ponieważ dorwe Wyatta, samego bez zadnych pomocy i to w moim ulubionym starciu.

Renne Young: John na ostatnim Raw, jak wspomniałeś MVP ustalił że Rodzina Wyatta nie może wejść podczas tego pojedynku, bo i Harper i Rowman i Wyatta zostaną zwolnieni. Bardzo się ucieszyłeś?

John Cena: Tak, bardzo się ucieszyłem, na Wrestlemanii już bym pokonał Wyatta, jakby nie Harper i Rowman, to Wyatt by był pokonany.

Renne Young: Dzięki za wywiad

John Cena: Bardzo mi było miło.

Czas na walke legend

Walka nr 4

Steel Cage Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/169/goldberg_by_goldberg4spear.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/3101_Batista.jpg

Podczas wejścia Goldberga do Klatki, Batista zaatakował go i wbił go pare razy w barierki, wziął go koło stołu komentatorskiego i BATISTA BOMB NA STÓŁ KOMENTATORSKI. Batista porożuczał z drugiego stółu rzeczy jakby chciał wykonał kolejne Batista Bomb, ale nie zrobił wrzucił Golderga do ringu, a sam zaczął wrzucać do niego po kolei [4 stoły, jakiś worek, 6 krzesełek, Sledgehammer, ŁAŃCZUCH, i KASTET]. Batista wszedł do klatki, która się zamkneła i dopiero teraz zaczynamy walke. Batista szedł spokojnym krokiem, do Goldberga jednak nie zauważył że ma on nie wiadomo skąd Kij do Kendo i potężne i uderzenie. Goldberg rzucił tym kijem w Batiste, wziął krzesło w CHAIRS SHOT, KTÓRY DAŁ TYLKO 2 COUNT. Goldberg rozłożył w każdym narożniku stół, i jeden na środek a reszte rzeczy odłożyłna bok. Goldberg próbował wbić Batiste w stół, ale dostał LOW BLOW. Batista wziął Goldberga i BATISTA BOMB NA STÓŁ W NAROŻNIKU, KTÓRY DAŁ ZALEDWIE 2 COUNT. Batista nie mógł uwierzyć w to co się stało. Batista przeszedł to Batista Gate, Goldberg walczył z bólem, ale nie chciał odlklepywać. Nagle znikąd Goldberg ciągnął, się do narożnika w którym leżały przedmioty o których nie wiedział Batista. Goldberg znikąd wziął łańcuch, którym zaatakował BATISTE, KTÓRY PRZERWAŁ DŹWIGNIE. Dodatkowo Cios ŁAŃCUCHEM. Batista chwiał się na nogach co wykorzystał Goldberg wykonująć SPEAR W STÓŁ W NAROŻNIKU, KTÓRY DAŁTYLKO 2 COUNT. Goldberg nie czekał wziął krzeszło i wykonał BACK BODY DROP NA KRZESŁO, KTÓRE TEŻ DAŁO TYLKO 2 COUNT. Goldberg szybko podnióśł Batiste i próbował wykonać Jackhammer, ale nadział się na Spinebuster. Batista wziął rozbieg czekał na Goldberga, a jak ten wstał wykonał High Knee Striker, które dało 2 count. Batista wziął Goldberga na barki i wykonał DEATH VOLLEY DRIVER W STÓŁ, Który był na środku ringu. Jednak Batista nie przypiął bo był bardzo zmęczony i ledwo doczołgał się do narożnika, gdzie wziął woreczek i wysypał PINEŻKI! Batista się uśmiechnął wziął Goldberga i wykonał BATISTA BOMB NA PINEŻKI, KTÓRE DAŁO TYLKO 2 COUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Batista był wzszokowany i kazał otworzyć klatke nie żeby wyjść, ale żeby wziąć STÓŁ Z DUTEM KOLCZASYM I KOLEJNY WORECZEK A TAKŻE JARZENIÓWKE! Batista wziął Stół z drutem kolczastm i rozłożyłgo koło narożnika. Wziął Jarzeniówke i czekał aż Goldberg wstanie, ale nie widział że Goldberg trzyma Sledgehammer. Goldberg wstał schylił i wykonał potężny SLEDGEHAMMER SHOT W TYŁ GŁOWY DLA BATISTY, KTÓRY PADŁ BEZ RUCHU. Goldberg padł, ale ze zmięczenia. Obaj leżeli a publiczność krzycała THIS IS AWESOME! Wkońcu Goldberg wstał wziął Batiste na szczyt Klatki i z tamtąd wykonał POWERBOMB ZE SZCZYTU KLATKI NA STÓŁ Z DRUTEM KOLCZASTYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLLY SHIT! A Goldberg cały czas stał na szczycie klatki skąd wykonał FROG SPLASH DLA BATISTY! Jeszcze podnióśł Batiste ostatkiem sił i wykonał SPEAR W STÓŁ ROŻŁOŻONY W NAROŻNIKU KTÓRY DAŁ MU 3 COUNT.

Zwycieżca: Goldberg

Po walce klatka poszła w góre, a na hale przyjechały służby medycne żeby zabrać obydwóch zawodników.

Emocje jescze nie zeszły, a publiczność cały czas krzyczy THIS IS AWESOME.

Ring zostaje oczyszszony, a my zapraszamy na wywiad

Renne Young: Jesteśmi po walce nr 4 gdzie było Niesamowicie. Tymczasem za chwile dojdzie do kolejnego pojedynku legend Stone Cold Steve Austin zmierzy się z The Rockiem o kariere tego drugiego, gościłam u mnie i Austin teraz zapraszam mistrza publiczność THE ROCKA! Witam Rock

The Rock: Witaj Renne

Renne Young: The Rocku dzisiaj zmierzysz się ze Stevem Austinem w walce Extreme Rules, o swoją kariere, którą przegrałeś na Wrestlemanii? Jeśli wygrasz będziesz mógł kontynóować kariere wrestlera, ale jeśli przegrasz będziesz musiał zakończyć kariere wrestlera na zawsze. Jak się czujesz przed walką?

The Rock: Rocky, wie że dzisiaj będzie musiał postawić wszysztko na jedną kartę, ale The Rock wie że jeżeli Stone Cold nic nie postawia nie będzie walczył na poważnie. Rock przyjechał tu po jedno po odrzyskanie tego co mu sprawia przyjemność, czyli bycie wrestlerem.

Renne Young: Rock, Austin powiedział mi dzisiaj że wyśle cię dzisiaj na himilaje, co mu na to odpowiesz?

The Rock: Austin, powiedział że wyśle Rocka na Himalaje , a The Rock spierze mu dzisiaj tyłek że nie będzie mógł sadiać do kończa swoich dni.

Reene Young: Dzięki za wywiad. Moim Gościem był The Rock, który zmierzy się ze Stone Coldem Stevem Austinem w EXTREME RULES MATCHU.

Czas na starcie nr 5

Walka nr 5

Extreme Rules Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_21_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/207/therock2_by_dillhare.jpg

Zaczeło się najważniejsze starcie w historii wystepów The Rock. Panowie odrazu ruszyli na siebie zadawając sobie cios, za cios aż wkońcu Stone Cold wymierzył potężny prawy. W Dodatku podniósł Rocka i wykonał mu Spear i seria ciosów. Rock wstał, ale odrazu zainkasował Back Body Drop. Steve wyszedł poza ring gdzie wziął krzeszło. Weszedł do ringu, ale zainkasował Jumping clothesline i to Rock wziął krzeszło. Rock założył krzeszło na ręke Stone Cold i potężny cios. Steve łapał się za ręke, a Rock próbował wykonał Rock Bottom, ale Stone Cold skontrował na Vertical Suplex, który dał 2 Count. Stone Cold wyszedł poza ring żeby złapać oddech, ale Rock odrazu na niego poszedł 4 Chopy i Jumping clothesline po za ringiem. Rock wziął spod ringu stół i wziął jeszcze schody i rozłożył stół na schody i próbował wykonał Rock Buttom, ale zamiast tego zainkasował Back Body Drop. Steve wziął Kij do Kendo i zaczął obijać Rocka czekał aż wstanie i wykonał SPEAR W BARYKADE. Stone Cold weszedł na rozebrany w poprzedniej walce stół komentatorski i wykonał Splash dla Rocka. Poszedł z Rockiem do ringu i wykonał PEOPLE'S ELBOW, KTÓRY DAŁ MU TYLKO 2 COUNT. Austin był szokowany i wyszedł po stół, który leżał na Schodkach i, gdy weszedł do ringu zainkasował Spinebuster a w dodatku People's Elbow KTÓRE DAŁO ZALEDWIE 2 COUNT. Rock nie mógł uwierzyć, ale szybko weszedł w swoją pozycje i ROCK BOTTOM KTÓRE DAŁO ZALEDWIE 2 COUNT. Rock nie wiedział co robić póki nie zobaczyłstoły rozłożył go w narożniku i chciał wykonać Spinebuster w stół, ale Steve go podciął i zapiął Texas Cloverleaf. Rock już miał się podać, gdy nagle wleciał... Vince Mcmahon. Austin go nie zauważył, a Vince wykonał potężny CHAIRS SHOW PROSTO W GŁOWE AUSTIN, KTÓRY OCZYWIŚCIE PRZERWAŁ DŹWIGNIE. Mcmahon wziął Austina i wykonał mu IRIS WHIP PROSTO W STÓŁ. Przeciągnął Steve na sam środek, a Rock go przypiął 1.............2...................KICKOUT. Nie bywałe Austin wstał po Chairs Shotcie i IRIS WHIPIE W STÓŁ. Gdy Mcmahon, chciał ostatecnie dobić Austina nagle pojawił się TRIPLE H. Triple wbiegł na ring z młotem, a Mcmahon mówił mu żeby uderzył Austina, ale nagle......SLEDGEHAMMER SHOT DLA VINCA MCMAHONA.

The Rock był zdziwiony co zrobił Triple, a ten mu SLEDGEHAMMER SHOT. Triple H podał młot w ręce Stone Colda, a ten podniósł się i podniósł Mcmahona FUCK YOU dla Mcmahon i STONE COLD STUNNER NA MŁOT DLA VINCE. Rock powoli się podnosi I SLEDGEHAMMER SHOT DLA THE ROCKA W DODATKU STONE COLD STUNNER. Ale co robi Austin wchodzi z Rockiem na narożnik i ROCK BOTTOM Z NAROŻNIKA NA STÓŁ KOMENTATORSKI DLA THE ROCKA. OH MY GOOD. Ale To ....... BROCK LESNAR!!!!! Lesnar biegnie w strone ringu i F-5 dla STONE COLDA. Podnosi Rocka i F-5 DLA ROCKA! Brock opuszcza arene, a obaj panowie leżą beż ruchu poza ringiem. Ale to znowu Triple H, który ku uciesze publiczności wrzuca obydwóch do ringu. Wziął Vince na zaplecze a obaj leżą. Ale Austin wstaje, podnosi Rocka i Million Dollar Dream, ale Rock przerzuca Austina i ROCK BOTTOM 1..........................2.........................GONG! Gasną swiatła, a gdy się zapalają Rock się odwraca i SLEDGEHAMMER SHOT DLA THE ROCKA OD AUSTINA. Obaj padają bez ruchu, ale znikąd Stone Cold wstaje i wykonuje STUN GUN w dodatku STONE COLD STUNNER 1.................................2......................................."Here Comes the Money" TO SHANE MCMAHON WRACA DO WWE. Biegnie w strone ringu wskakuje do niego i inkasuje STONE COLD STUNNER. Austin się odwraca i SPINEBUSTER NA STÓŁ W DODATKU PEOPLES'ELBOW 1.......................2.......................KICKOUT. Rock łapie się za głowę podnosi Austina, ale Austin go podcina i Texas Cloverleaf , Rock walczy z bólem , Austin puszcza czeka aż Rock wstanie i STONE COLD STUNNER 1......................................2............................3. KONIECZ STONE COLD STEVE AUSTIN WYGRYWA A THE ROCK DEFINITYWNIE KOŃCZY KARIERE

Winner: Stone Cold Steve Austin

Rock łapie się za głowe, a Stone Cold swiętuje z publicznoscią pijąc Piwo

Emocje jeszcze nie opadły a my zapraszamy na przedostatnią walke

Promo Feudu Ceny z Wyattem

Walka nr 6

I Quit Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_10March2014.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/Bray_Wyatt2_cutout_by_Crank.jpg

Zaczeli walke na którym my i John Cena walke czekał. Odrazu Cena rzucił się na Wyatta, serią ciosów, ale Wyatt go odebchnął i wykonał Dropkick, po czym wyszedł po za ring po Krzeszło. Po przyjściu na ring Cena wykonał mu Dropkick, założył mu krzeszło na głowe po czym wykonał LEG Drop z 3 liny. John kazał sędziemu spytać się Wyatta czy ma dość na co on odpowiedział NIE. Cena wziął krzesło i ze wśćiekłością ruszył na Wyatta. Aż wkońcu Wyatt był przy linach to ktoś podał mu Młotek, którym zaatakował Cene w kolano. Cena utykał a Wyatt weszedł mu ciałem w nogę. Wyatt wziął wcześnie wspomniane krzesło i zaatakował Johna w głowe. Założył Cenie krzeszło na nogę i Knne Drop. Cena cierpiał z bólu a Wyatt popchnął go w narożnik i wykonał SPLASH w narożniku. Wyatt wykonał gest w narożniku i był skłonny wykonać Sister Abigail, ale Cena skontrował to na

Attitude Adjustment. W dodatku zapiął STF, ale Wyatt nie chciał się podać, ale nagle wybrzmiała muzyka Rodziny. Zgasło światło, a gdy się zapaliło Wyatt wykonał Cenie Sister Abigail. Wyatt był zmęczony i się wyczołgał, gdzie spod ringu wyjął Kajdanki. Weszedł do ringu i przypiął Cene do Rmetalowej Rórki. Gdy Cena się obudził zauważył że nie może się ruszyć. Wyatt spokojnie wyszedł poza ring, gdzie spod ringu wziął Jarzeniówki. Po Powrocie na ring popatrzył się ironicznie na Cena i gdy chciał wykonać Splash, Cena złapał go i rzucił o Matę. Wszyszczy wiedzieli o co chodzi U Can't ME i Five Knuckle Shuffle bez rozpędu. A w Dodatku Attitude Adjustment po za ring. Cena upadł bo bolało go kolano. Ale to..."Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta. Shield" TO THE SHIELD!! Zbiegają po trubunach przeskakują i atakują pierw Johna Cene a później Bryan Wyatta. Ale co oni mają do tej walki. Roman się rozpedza i SUPERMAN PUNCH DLA JOHNA CENY. Seth bierze Bryana i BLACKOUT Z NAROŻNIKA NA BETONOWĄ PODŁOGĘ. Ale to chyba nie koniec TRIPLE CROWN POWERBOMB W BARYKADĘ DLA JOHNA CENY. A w Dodatku SPEAR PRZEZ DRUGĄ BARYKADĘ DLA BRYAN WYATTA. Obaj zawodnicy leżą bez ruchu, a The Shield opuszczają Arene. Tymczasem żaden z panów nie może się podnieść, a Sędzia podchodzi do Ceny, który ostatkiem sił się nie poddaje! Sędzia podchodzi do Wyatta, który mówi że się NIE PODDAJE. Obaj ledwo stają a Wyatt biegnie na Johna a Cena wykonuje

ATTITUDE ADJUSTMENT W KIBICÓW, KTÓRZY W OSTATNIM MOMENCIE SIĘ ODSUNELI. Cena wyjmuje Wyatta wkłada go do ringu i zapina STF Z KAJDANKAMI KTÓRE MA NA RĘCE. Bryan nie chce się poddać, ale wkońcu mówi I QUIT!!!!!!!!

Winner: John Cena

Czas na walkę wieczoru przypomnienie feudu miedzy wszysztkimi panami

Walka nr 7

WWE World Heavyweight Championship

Triple Treat Extreme Rules Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk43_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_43_GD.jpg

Zaczeła się walka wieczoru dzisiejszej gali. Połowa Hali krzycała "YES", a Druga połowa "CM PUNK''. Od początku panowie przyglądali się sobie aż wkońcu Randy chciał zaatakować Punka, ale ten się schylił i wykonał Dropkick poza ring. Nie zauważył Bryana, który wykonał Roll-up, ale Punk szybko odkopał. Punk się tylko uśmiechnął i kiwnął głową i obaj wyszli za ring i otoczyli Vipera. Orton próbował uciecz, ale złapał go Bryan i wykonał Dropkick a Punk dołożył Neckbreaker. Obaj wbili Ortona Iris Whipem Barykadę i wrócili do ringu. No i zaczeła się walka miedzy Bryanem a Punkiem. Punk uniknął Dropkicku i dzięki temu zdobył przewagę. Po chwili Bryan znalazł się za ringiem. Daniel jednak uniknął Baseball Slide’u i wrzucił rywala w barierkę. W ringu Missile Dropkick z górnej liny dał 2 count. Bryan był w ataku przez pewien czas. Bryan pastwił się nad Punkiem i nie pozwalał mu dojść do głosu. Punk zdołał uwolnić się spod duszenia, lecz i tak otrzymał Knee Drop w plecy. CM odpowiedział na to Suplexem. 2 count. Bryan jednak nie pozostał dłużny i wykonał bardzo ładny Snap Suplex. Po chwili dołożył Diving Headbutt z narożnika, co dało zaledwie 2 count! Punk ponownie uwolnił się spod duszenia i powalił się z Bryanem nawzajem poprzez Crossbody. Punk dołożył Leg Lariat, a po chwili Powerslam. 2 count! Punk szykował się na Suplex, lecz ostatecznie wyrzucił Bryana z ringu i dorzucił Suicide Dive za ring. W ring Punk nadział się na Dropkick przy próbie Springboard Clothesline’u. 2 count. Bryan zadał serię kopnięć, lecz nagle Punk złapał nogę Bryana i założył Figure 4 Leg Time! I W tym momencie do ringu powrócił Orton, który przerwał dźwignie. Orton zaczął obijać swoich przeciwników i wykonał DDT z drugiej liny na Bryanie. Orton wyrzucił Bryana poza ring, przy okazji sam wyszedł z ringu. Po powrocie Orton wrócił z krzeszełkiem. Randy czekał aż Najlepszy na świecie wstanie i próbował wymierzyć Chairs Shot, ale Punk w ostatniej chwili skontrował na kombinacje Backbreaker, Neckbreaker. Punk był w inicjatywie i wykonał potężne kolano w narożniku, naciągniecie na Clothesline. Wejście na 3 linę, ale znikąd tam pojawił się Bryan, który zepchnął Punka na stół, który przed chwilą rozstawił. Bryan wykorzystał sytuacje i wykonał Flying Goat [Diving Headbutt].2 Count! Bryan szybko przeszedł do Yes Locku, wydawało się że Orton odklepie, ale w ostatniej chwili uratował Punk. Punk czekał aż Bryan wstanie High Kick. Wejście na trzeciął linę Flying Elbow Drop, który dał tylko 2 Count! Punk był zaskoczony, a gdy wstał dostał RKO, które dały 2 COUNT! Orton był zszokowany i już szykował się na Punt Kick, ale znikąd dostał Busaiku Knee Kick od Bryana, i wydawało się że będzie koniec, ale w ostatnim momencie przerwał Punk. Bryan położył jednego na drugim i chciał wykonać podwójny Flying Goat, ale Orton znikąd wykonał RKO. To musi być koniec 1.............2.............nie, Punk przerwał. Orton chciał dołożyć RKO dla Punka, lecz ten popchnął Ortona na liny i GTS 1....................2.......................Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta Shield". To znowu oni. Gasną światła, a gdy się zapala nikogo nie ma, ale nie ma Daniela Bryana. Punk zdziwiony, a gdy się odwraca RKO 1...................................2.............................3. Koniec, nie bywała kończówka, ale Orton broni pasa.

Winner: Randy Orton przez Pinfall. Randy Orton STILL WWE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

Widokiem szczśliwego, ale też zdziwionego mistrza kończymy Extreme Rules. Widzimy się na RAW!

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Skoro już w miarę mogę się rozczytać, to skomentuję same odcinki.

Słabo, że nie wrzuciłeś chociaż skrótów Raw, bo dostaliśmy kilka walk z dupy albo słabo wypromowanych. Poza tym na bardzo niskim poziomie stało kilka pierwszych walk (o wiele za krótkie) a te kończące galę też nie były na poziomie najważniejszych walk PPV. Robisz literówkę co kilka słów, co fatalnie wpływa na diary, bo przebijanie się przez zdania zamiast szybkiego ich czytania zniechęca mnie do twoich wypocin. Robisz za dużo kropek w pisaniu o przypięciu, niepotrzebnie piszesz nazwy niektórych akcji wielkimi literami, bo kilka linijek przed finisherem już widzę, że zostanie on wykonany, przez co nie odczuwam tak dużych emocji czytając starcia.

Co mogę ci poradzić? Wydłuż walki, segmenty, wrzucaj WSZYSTKIE gale lub - jeśli nie masz na nie pomysłu - chociaż napisz w punktach, co się na nich zdarzyło. Czytaj diary innych - moje KWF, WWE xYoohasa, pamiętniki innych bookerów.

Wiem Kelley że nie idzie mi za dobrze, ale nie będe się podawał. Dzięki za uwagi spróbuje poprawić segmenty i długośći walk

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/211/3/5/wwe_raw_new_2012_logo_by_windows8osx-d597m7b.png

06.05.14

Witam państwa na WWE Raw! Jesteśmy tuż po najbardziej Ekstremalnej Gali Roku, Extreme Rules, jeszcze nie zdołaliśmy ochłonąć po tym PPV a tu pora na RAW. Przypomniemy wyniki wczorajszej gali:

- Dean Ambrose pokonał Marka Briscoe.

- Outlaw Inc. pokonali The Usos i zdobyli pasy Tag Team.

- AJ Styles razem z Jayem Briscoe uporali się z The Shield

- Goldberg po Ekstremalnym pojedynku pokonał Batiste

- Stone Cold Steve Austin mimo wielu interwencji pokonał The Rocka kończąc jego kariere

- John Cena mimo interwencji The Shield pokonał Bryan Wyatta

- No i wreszcie Randy Orton, dzięki interwencji The Shield pokonał CM Punka oraz Daniela Bryan.

Pora na Monday Night Raw.

I Hear Voices - Raw otwiera WWE World Heavyweight Champion Randy Orton. Ciekawe co ma do powiedzenia.

Randy Orton: Panie i panowie przed sobą widzicie jedynego i najlepszego mistrza w historii. Wczoraj na Extreme Rules pokonał Daniela Bryana i CM Punk. Wszyszcy pewnie myślicie że wiedziałem o interwencji The Shield. Naprawdę możecie mi wierzyć lub nie, ale nie wiedziałem że oni się pojawiom podczas mojej walki. Chciałem czysto pokonał Bryana i Punka, bo to potrafię. Lecz nie będe z nimi walczył po raz drugi po pokonałem ich.

Po Chwili Orton chciał coś dodać, ale przerwało "Flight of the Valkyries'' - To Daniel Bryan który wczoraj po zgaśnięciu świateł znikł nie wiadomo gdzie. Ciekawe co ma do powiedzenia

Daniel Bryan: Randy, nie pokonałeś mnie i Punka, to The Shield nas pokonało [Yes!]. Randy jakby The Shield mnie nie zabrało na zaplecze i mnie tam zaatakowało, to był przerwał pin [Yes!]. Gdyby zgaśniecie światło, nie odwróciło by uwagi Punka, to by nie zainkasował RKO. A więc Randy czy tego chcesz czy nie to ja i Punk zasługujemy na przynajmiej na walkę o pretendenta na Payback. YES! YES! YES!

Ale to Cult Of Personality - To CM Punk ja Bryan został oszukany przez The Shield

CM Punk: Orton jak to mówił Bryan, zasługujemy na jeszcze jedno starcie o pas mistrzowski. Randy jakby nie The Shield to ja bym teraz trzymał pas mistrza WWE World Heavyweight Championship. Wykonał ci Gts, ale nie dyrekcje musiała wysłać The Shield żebyś nie stracił tytułu.

Randy Orton: Punk, Bryan jesteście śmiesni. Mimo iż nie wygrałem ucziwie, to wy stoicie na końcu kolejki. I teraz będe miał nowego przeciwnika, a byjcie się o pas USA, bo tylko o niego możecie wygra...

Gdy Orton, chciał opuścić ring przerwało mu KINGS OF KING - To Mr. COO Triple H, który zszokował wszysztkich atakując młotem Vinca Mcmahona i pomagając Austinowi wygrać. Co ma do powiedzenia.

Triple H: Randy, czekaj. Bryan i Punk mają racje [cheer]. Od teraz będe się słuchał publiczności a nie tego co jest dobre dla biznesu. A więc chciałem powiadomić że w dzisiejszej walce wieczoru CM Punk zmierzy się z Danielem Bryanem a zwycieżca zmierzy się z Randym Ortonem na Payback o pas mistrza WWE World Heavyweight Championship.

Randy Orton: Hunter, co ci się stało. Przecież jestem twarzą WWE.

Triple H: Randy, od teraz każdy może być twarzą WWE. A właśnie Randy mam dla ciebie informacje. Dzisiaj na Raw Randdy Orton zmierzy się z...BIG SHOWEM! [mega cheer], a do tego jeśli Big Show, wygra zmierzy się z tobą na następnym raw o pas WWE World Heavyweight Championship!

Randy Orton: Nie możesz mi tego zrobić

Triple H: Ja mogę wszysztko. Zapraszamy na Raw

Triple H opuścił ring, zostawiąjąc w nim przestraszonego Ortona, oraz wiwatujących z publicznościom Bryana i Punka

Zapraszamy na pierwszą walkę i to odrazu o pas

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/styles_tna_world_champ_03.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/2901_The_Miz.jpg

Walka nr 1

Singiel Match for TNA World Heavyweight Championship

AJ Styles vs. The Miz

Zaczeliśmy walkę o najważniejszy pas w... TNA! Styles odrazu nie czekał i wykonał dropkick, na co Miz odpowiedział mu potężnym prawym. Miz był w inicjatywie i wykonał kombinacje back/neckbreaker. Miz wrzucił swojego rywala na narożnik i wykonał German Suplex, który dał tylko 2 count. Miz był zszokowany i próbował wykonać Awesome Clothesline, ale nadział się na High Kick. AJ nie zwlekał i wykonał Superman Punch, który dał 2 count. AJ próbował zapiąć Calf Killer, ale Miz skontrował na Boston Crab. Styles walczył z dźwignią i wkońcu się przekręcił i wykonał Pele Kick, który dał tylko 2 count. Styles weszedł na górną line i wykonał Springboard Clothesline. Styles nie zwlekał Phenomenon DDT, które dało 2 count. AJ nie mógł uwierzyć i przeszedł do Calf Killer. Miz wydać że nie chciał się podać i wkońcu wydostał się i przeszedł do Figure-four leglock. AJ walczył z bólem i jakimś cudem doszedł do lin. Gdy AJ wstał nadział się na Flapjack. Miz czekał aż Styles wstanie i wykonał Skull-Crushing Finale, które dało tylko 2 count. Miz kłoćił się z sędzią że musiało być 3, ale sędzia pokazywał 2. Gdy Miz odwrócił się do Stylesa zainkasował Enzuigiri a potem szybko Styles Suplex Special co dało tylko 2 Count. AJ weszedł na narożnik i próbował wykonać Spiral Tab, ale Miz wleciał na narożnik i wykonał Superplex, które dało 2 count. Miz poraz koleny chciał wykonać Skull-Crushing Finale, jednak AJ go przerzucił nad sobą kopną w brzuch i wykonał Styles Clash, które dało 2 count. AJ nie czekał wyszedł za liny i wykonał 450 Splash po odbiciu z lin. Na dodatek weszedł na trzecią linę i wykonał Spiral Tab, które dało 3 count.

Winner and Still TNA World Heavyweight Champion: AJ Styles

AJ świętuje w ringu, podchodzi do niego Miz i gratuluje zwyciestwa i opuszcza ring. AJ świętuje, ale od tyłu atakuje go zamaskowana postać z jakimś pasem. Zdejmuje maskę to... MAGNUS! Magnus z pasem TNA World Heavyweight Championship obija AJ i próbuje zabrać jego oryginalny pas, ale pojawia się Miz i wykonuje Skull-Crushing Finale dla Magnusa. I takim obrazkiem zapraszamy na przerwę.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witamy po przerwie na Monday Night RAW! W ringu czeka już Steve Austin i ma nam coś do powiedzenia.

Steve Austin: Fani WWE to znowu się stało [WHAT]. Vince Mcmahon chciał mi znowu przeszkodzić w walce z Rockiem. Wiedziałem że Rock będzie grał nieczysto bo na szali była jego kariera, ale żeby prosić Vinca o pomoc. Powiedzmy sobie szczerze, jakby nie Triple H, to Steve przegrał by z Rockiem. A więc, gdy Triple H będzie potrzebował mojej pomocy, to chętnie mu pomogę. Ale teraz mówmy o czymś innym. Stone Cold pokonał w niedziele Rocka i zasługuje na walkę o pas Mistrza WWE World Heavyweight Championship. Jeśli chcecie żeby Austin zawalczył o pas mistrzowski krzycię Heel Yeah [HEEL YEAH!]. A więc Vince suko Mcmahonie rusz tu swój obesrany tyłek i przyjdź na ring, żeby dać fanom tego czego chcą.

No Chance is Heel - W drodze na ring Prezes WWE, Vince Mcmahon. Co ma do powiedzenia

Vince Mcmahon: Steve, stary druch...

Steve Austin: Vince nie przydupaś mi tylko daj mi walkę o pas bo cię czeka to co zawsze.

Vince Mcmahon: Ale Steve uspokój się. A więc chcesz walki z Randym Ortonem o pas Mistrza WWE World Heavyweight Championa. Steve jeśli chcesz tej walki to musisz na nią zasłuzyć. Steve musisz pokonać dzisiaj... Kana to wtedy pomyśle o walce o pas.

Steve Austin: Vince, serio dajesz mi gościa, który sprzedał się dla władzy.

Vince Mcmahon: Tak jego.

Steve Austin: To walke o pas mam w kieszeni.

Vince chce podać ręke Austinowi, ale ten kopie go w brzuch i wykonuje STONE COLD STUNNER. Ale znikąd wpada Kane i atakuje Austina. Czas rozpocząć walkę

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_21_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/3004_Kane.jpg

Walka nr 2

Singiel Match

Steve Austin vs Kane

Kane cały czas atakował Austina w narożniku. Kane wziął rozpęd i Splash w narożniku w dodatku Iris Whip i Diving DDT. Kane już szykował się na Chokeslam, ale Steve skontrował na Back Body Drop. W dodatku pchnięcie w narożnik trzecia lina i Superplex. Stone Cold nie chciał kończyć i wykonał potężny Elbow Drop. Austin podnióśł Kana i wykonał mu Powebomb Pin, który dał 2 count. Austin czekał aż Kane wstanie i wykonał potężny prawy, dołożył potężny lewy, odbił się od lin i Spear i seria ciosów. Steve wykonał gest The Rocka po czym wykonał Spinebuster, po czym dołożył People's Elbow, które dało 3 count.

Winner: Steve Austin

Steve świetuje, gdy ktoś wykonuje mu Low Blow...To VINCE MCMAHON. Bierze mikrofon i mówi

Vince Mcmahon: Steve na Payback, Ty kontra mój człowiek, jeśli wygrasz na Money In The Bank zawalczysz o pas WWE World Heavyweight Championa. Widzimy się na Payback.

Vince, wykonuje jeszcze jeden Low Blow, Austinowi i wychodzi z ringu przy wielkim buczeniu publicznośći.

Tymczesem przypomnienie co nas dzisiaj jeszcze czeka

Big Show zmierzy się z Randym Ortonem, jeśli wygra zmierzy się za tydzień o pas mistrzowski posiadany przez Vipera

A w walce walce wieczoru CM Punk zmierzy się z Danielem Bryanem o pretendenta to tytułu mistrzowskiego

A tymczasem czas na walkę nr 3

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/32/The_Great_Khali_4_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_26_GD.jpg

Walka nr 3

Singiel Match

Christian vs The Great Khali

Zanim Christian cokolwiek zrobił dało się usłyszeć krzyk 'For Peeps!' po którym rzucił sie na Khaliego, kilka punchy, odbicie od lin, Shoulder Block, Khali lekko oszołomiony, więc Christian łapie go za głowę, wchodzi na narożnik i mamy Tornado DDT! Po chwili gigant już był na kolanach, i otrzymał kolejny Dropkick w głowę! Christian nie omieszkał się wejść na narożnik, skąd wykonał Diving Headbutt, mamy krótki Taunt i Kanadyjczyk już ustawia sie w narożniku! Christian biegnie z zamiarem wykonania Speara, ale Khali skutecznie unika, tak że Christian uderza ramieniem o narożnik. Powracający do ringu indyjski zawodnik postanawia jednak pomęczyć się ze swoją ofiarą, więc akcja przenosi się poza ring, gdzie Christian uderza o stalowe schody! Zwycięzca Royal Rumble zdążył doczołgać się do barierki oddzielającą fanów od ringu, błyskawicznie podniósł się i gdy Khali znajdywał się dostatecznie blisko, kopnął schody tak, że te uderzyły kolana giganta wystarczająco mocno aby to odczuł i stracił równowagę! Christian wykorzystuje okazję, wykonuje rozbieg na schody i mamy Flying Shoulder Block! Christian błyskawicznie wraca do ringu, nie udaje się to jednak jego przeciwnikowi, więc walka zakończona!

Winner: Christian

W ringu jest...DIXIE CARTER! Co ma do powiedzenia.

Dixie Carter: Po raz pierwszy zawitałam do wwe po to żeby zabrać... Mój pas mistrzowski. AJ Styles uciekł na Bound For Glory z pasem i podpisał kontrakt z wwe i broni tu tytułu. A wiecz AJ wejdź na ring i oddaj co jest moje.

''Get Ready To Fly'' - W drodze na ring Mistrz TNA World Heavyweight Champion AJ Styles! Ciekawe co ma do powiedzenia.

AJ Styles: Dixie Carter, na serio. Dixie wysłałaś Magnusa żeby odebrał mi pas na, który zapracowałem pokonując Bullego Raya. Dixie, ten pas należy teraz do mnie, a ponieważ podpisałem kontrakt z federacją ten pas należy teraz do WWE. Dixie wyjdź z tego z ring, bo jak wiem to nie ty tu rządisz.

Dixie Carter: AJ, oddaj mi ten pas albo zawołam swoich ludzi i odbiorą ci go siłą.

AJ Styles: Dixie w WWE nie masz swoich ludzi. Tutaj nikt za tobą nie przepada.

''Vs The World'' - W drodze na ring mistrz TNA World Heavyweight Champion Magnus.

Magnus: AJ...

AJ Styles: Do jasnej cholery jakim prawem tu przebywacie.

Magnus: AJ, ja i Dixie przyszliśmy tu po pas mistrza federacji TNA. WWE ma już swój najważniejszy pas, a ty zabrałeś TNA, jego pas i wręczyłeś organizacji, która już posiada pas mistrzowski.

''Return of the Ronin'' - W drodze na ring Generalny Manager Raw - MVP!

MVP: Dixie , Magnus co tu robicie do cholery. To nie TNA że możecie sobie wchodzić na ring WWE, jeśli chcecie odrzyskać pas AJ to proponuje walkę na Payback - AJ Styles vs Magnus. Zwycieżca bierze pas TNA World Heavyweight Championa do swojej organizacji, a przegranego organizacja nie może używać tego pasa u siebie w organizacji.

AJ Styles: Zgoda

Dixie Carter: Magnus, też się zgadza. AJ na Payback pas wróci do odpowiedniej organizacji.

Po tych słowach Magnus chciał zaatakować AJ, ale nadział się potężny kopniak w brzuch w dodatku STYLES CLASH! Raw zchodzi na przerwę przy przerażonej minie Dixie i zaadowolonym Stylesie.

Tymczasem zapraszamy na walkę Tag Teamową

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3117_Briscoe_Brothers.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5651/outlaw_inc._japw_tag_team_champions.jpg

Walka nr 4

Tag Team Match Non Title

Outlaw Inc vs The Briscoes

Zaczeli Mark Briscoe i Eddie Kingston. Mark ruszył potężnym Dropkickiem, dołożył Superkick i już chciał zakończyć walkę, ale Eddie szybko poderwał. Eddie zrobił zdrapkę na oczy Markowi i zmienił się z Homicidem. Homicide powalił Marka Big Bootem i dołożył Elbow Drop, które dało 1 count. Homicide wykonał Neckbreaker po czym dorzucił Shining Wizard. Homicide weszedł na narożnik i wykonał potężne Tornado DDT, które dało tylko 2 count. Gdy wydawało się ze Homicide będzie kończył przez Piledriver, to Mark znikąd wyprowadził Back Body Drop i zmienił się z Jayem. Jay po wejśćiu na ring znokautował Homicide i dołożył Dropkick dla Kingstona. Jay czekał aż Homicide wstanie i wykonał KO [Finisher Chrisa Hero]. Po czym weszedł na narożnik i wykonał Frog Splash które dało 2 count, bo Eddie Kingston przerwał. Jay szykował się na Crucible, ale Homicide skontował na Piledrivera, który dał zaledwie 2 count. Homicide nie mógł uwierzyć że jego przeciwnik odkopał. Homicide błyskawicznie wykonał Topé con Hilo po czym zapiął STF. Już wydawało się że Jay odklepie, ale przerwał Mark. Już wydawało się że Homicide wykona West Brooklyn Lariat, ale Jay skontował na Muscle buster, który dał 2 count. Jay kazał Markowi znokoutować Eddiego, a ten mu wykonał Mark Out. Na ringu jay z Markiem wykonali Redneck Boogie po czym dołożyli Briscoe Bottom a Jay wykonał jeszcze Jay-Driller. Już wydawało się że Jay przypnie, ale przerwało mu... Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta Shield". To The Shield. Dean Ambrose, Seth Rollins i Roman Reings biegną w stronę ringu. Ale zatrzymują się koło niego i każą się odwrócić Jayeowi, a ten się odwraca i inkasuje Ace Crusher, które daje tylko 2 count. Ale wszyszcy patrzą się na Marka a ten wykonuje Crossbody na wszysztkich członków The Shield. A na wszystko patrzy się Homicide, który odwraca się do Jaya, który wykonuje Jay-Driller, które daje mu 3 count.

Winner: The Briscoes

A my tymczasem zapraszamy na wywiad

Renee Young: Witam państwa na pierwszym raw po Extreme Rules. Moim gościem jest wczorajszy zwycieżca I Quit Matchu, John Cena! John jak się czujesz po wczorajszej walce.

John Cena: Renee, czuje się wspaniele, ale też jestem wkurzony na The Shield. Shield przerwali wczoraj jeden z najlepszych meczy w tym roku, dzisiaj nie mam ustalonej walki, ale powiem moim fanom, że zkończyłem z The Wyatt Family. Moim celem jest teraz The Shield.

Renne Young: Mam im coś do powiedzenia.

John Cena: Tak, Shield uważajcie teraz na siebie, ponieważ wkońcu wasz dorwę a gdy do zrobię to już nie będzecię tacy sami.

Renne Young: Dzięki za wywiad, moim gościem był John Cena.

Czas na jedną z walk wieczoru.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_43_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/3093_Big_Show.jpg

Walka nr 5

Non Title Singiel Match

Big Show vs Randy Orton

.

Orton odważnie ruszył do ataku z Corner Clotheslinem, lecz po chwili padł po Shoulderblocku. Walka przeniosła się za ring, gdzie Randy źdzelił rywala o barykadę. Nagle Show zgasił Ortona Headbuttem i i to on go walną w barykadę. Od tej pory olbrzym rozdawał karty. Randy próbował ratować się kolejnym Corner Clotheslinem, lecz ten także został skontrowany przez Big Showa. Olbrzym zadał dwa Chopy przy stole komentatorskim, lecz w odpowiedzi Orton wbił go w metalowy słupek. Orton chwycił Krzeszło i chciał powalić i chciał walnąc atlete, lecz nagle Show powalił go Superkickiem! Z powrotem w ringu olbrzym był w natarciu i skupiał się na osłabianiu lewej ręki Ortona. Show wykonał szarżę w narożniku i szykował się na Spear, lecz Randy zatrzymał go niskim Dropkickiem. Po chwili Orton dorzucił kolejny Dropkick oraz ciosy na narożniku. Nagle olbrzym doszedł do siebie i złapał rywala za szyję, po czym wymierzył Chokeslam! 2 count! Show chiał wykonać kolejny Chokeslam ale Orton chciał skontować na Dropkick, ale Big Show wykonałkolejny Shoulderblock. Randy otrzymał jeszcze Sidewalk Slam i został wysłany w narożnik w dodatku kolejny Chokeslam. Show szykował się na Vader Bomb, lecz Orton w ostatniej chwili wykonał unik i olbrzym wpadł w pustkę. 2 count dla Ortona! Randy dorzucił jeszcze DDT z lin, a po chwili RKO, co także dało zaledwie 2 count! 2 COUNT PO RKO! Olbrzym wyleciał z ringu, lecz tam Orton zaczął obijać go o barykadę i tak oto panowie wrócili z powrotem na ring. Tam Randy wciąż osłabiał rywala kopniakami, lecz Show znikąd odpowiedział Spearem! Obydwaj panowie zwijali się z bólu, lecz ostatecznie to Randy szybciej się podniósł i wymierzył Showowi RKO! Orton nie zdecydował się na pin, lecz cofnął się do narożnika. Wszyscy wiedzieli, co się zbliża i po chwili ujrzeliśmy PUNT KICK! Ten kopniak rzecz jasna dał 3 count!

Winner: Randy Orton

Po walce Orton wykonał kolejny Punt Kick, Big Showi i zaczął świtować, a Big Showa wyniosły służby medycne.

Czas Wywiad:

Renee Young: Witam państwa moim gościem jest Randy Orton. Randy co oznaczał ten Punt Kick.

Randy Orton: Co oznaczał. Oznaczał to że nikt nie może że mną rywalizować, ponieważ każdego kto zadrze że żmiją czeka to co zrobiłem Big Showi.

Renee Young: Randy, kogo byś wolał jako przeciwnika na Payback.

Randy Orton: Obojętnie kto wygra tą walkę i tak go pokonam, ponieważ pokonałem ich na Extreme Rules, to pokonam ich kogo kolwiek na Payback. Nie wiem czemu Triple H dał im jeszcze jedną szanse. Obaj na nią nie zasłużyli.

Renee Young: Dzięki za wywiad, moim gościem był mistrz WWE World Heavyweight Champion Randy Orton! A my zapraszamy na walkę wieczoru.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk43_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg

Walka nr 6

Singiel Match For 1 Condender for WWE WHC Champ is Payback

CM Punk vs Daniel Bryan

Uścisk dłoni i zaczynamy. CM zapina Headlock, odbija się od lin i powala przeciwnika Shoulderblockiem. CM ponownie odbija się od lin, ale tym razem otrzymuje Dropkick. Danielson próbował zapiąć Surfboard Submission, Punk nie dał mu się oderwać, więc skoczył mu na nogi. Danielson kilka razy uderzył rywala z pięści, Punk odpowiedział tym samym, dołożył Snapmare + Kick w plecy, 1 Count. Brooks popisał się Body Slam, lecz chybił z Leg Dropem. Od tego momentu w ataku był D-Bryan, który popisał się świetnym Backbreakerem. Submission Wrestler chciał zaatakować swojego przeciwnika, ale został przerzucony za ring. Za ringiem trwa wymiana ciosów, w końcu przewagę zdobywa Bryan i przerzuca go nad bandą. Daniel szybko wrócił do ringu, gdzie kazał wyliczać swego rywala. Straigh Edge Savior zdążył wrócić do ringu przed wyliczeniem. Tam Bryan zapiął mu Headlock, z którego wydostał się poprzez Back Suplex. Punk wykonuje Springboard Clothesline, 1..2..Nie ma. Backbreaker od Punka oraz kolejne ataki Bryan odwrócił Irish Whip, jednak przy próbie Corner Dropkicku, Punk zdążył się odsunąć i to Bryan ucierpiał na tym bardziej. Obaj zawodnicy odbili się od lin i zderzyli się w pełnym biegu. Po przerwie na reklamy, w ataku Bryan. Daniel cały czas osłabiał rękę swojego przeciwnika, Snap Suplex od Daniela, który wchodzi na narożnik. Tam strąca do Punk, wykrzykuje mu Best in The World i wykonuje Frankensteiner. Obaj wolno się podnoszą, CM wykonuje niski Heel Kick, Calf Kick, Clothesline, Spinning Neckbreaker, High Kick i Bulldog. Całe combo udało się, więc pora na GTS, jednak nie, Bryan ucieka za ring, a tam utrzymuje Bassebal Slide. Próba Suicide Dive, lecz Punk zostaje uderzony z pięści. Bryan już na narożniku, Missile Dropkick od Bryana - 2 Count. Danielson wykonywał charakterystyczną serię Low Kicków, po chwili Punk zaskoczył go Roll Up'em, 2 Count. Daniel próbuje wykonać Hurricaranę, mamy znakomitą kontrę na Roll Up, 1..2..Kick Out. Submissin Wrestler posadził swego rywala na narożniku, CM po chwili go z niego zwalił, więc wykonał Jumping Elbow Drop, tylko 2 Count! Próba GTS! kontra na Small Package! 1..2..Nie ma. Bryan'owi nie udało zapiąć się Yes Lock'u ponieważ Punk skontrował to na Katapultę w narożnik. Próba GTS, skontrowana na High Kick, do tego pchniecię w narożnik i seria Dropkicków. Bryan próbował zapiąć Yes Lock, ale Punk skontrował na Anaconda Vise. Bryan już prawie się podał, ale znikąd uwolnił się z pod dźwigni i wykonał Knne Plus, który dał 2 count! Bryan nie wiedział co zrobić a wtedy Punk wycołgał się za ring, jednak Bryan nie odpuścił i wykonał Suicide Dive. Bryan się nakrecił wrzucił Punka do ringu i chciał mu wykonał Diving Headbutt z narożnika, ale Punk znikąd wykonał Pepsi Plunge, które dało tylko 2 count. Punk nie mógł uwierzyć i pokazał publicznośći że chce wykonać GTS, wyniósł Bryana na barki i GTS, które dało 2 count. Punk szybko przeszedł do Anaconda Vise. Gdy Bryan znikąd się uwolnił chciał wykonał Back Body Drop, ale Punk skontrował na Piledriver, któy dał 2 count. Punk kłócił się z sędzią że było trzy, ale sędzia powiedział że tylko dwa. Punk weszedłna narożnik skąd wykonał Crossbody, które dało tylko 2 count. Punk znikąd wykonał Pepsi Twist[Hammerlock twisted into a short-range lariat], dorzucił Enzuigiri, które dało 2 count. Gdy Punk chciał wykonać Flying Elbow, Bryan skontrował na potężny Dropkick, który dał 2 count. Bryan wykonał Roll-up 1..2..Nie ma. Bryan chciał zapiąć Yes Lock, ale Punk skontrował na Hell's Gate! Wszyszcy byli zdziwieni, ale gdy wydawało się że Bryan się poda wstał z Punkiem i wykonał Spinebuster po czym dołożył Sweet Chin Music! 1..2..Nie ma! Fani zaczeli krzyceć This Awesome! Bryan się szykował do Knee Plus, rozpędził się a Punk znikąd wyprowadził Stone Cold Stunner, które dało 2 count! Punk był zsokowany, tak jak publiczność jakie akcje wykonują wrestlerzy. Punk próbował kolejnego GTS, ale Bryan skontrował na Sharpshooter! Punk chciał wytrzymać i wstał z Bryanem i wykonał mu GTS, któe dało 2 count. Punk był zroszpaczony tym co zrobił Bryan. Punk czekał aż Bryan wstanie i wykonał mu Spear, któy dał 2 count. Punk nie wytrzymał i wykonał Bryanowi F-5, któe teżdało 2 count. Punk patrzył się tylko na sędziego a, gdy podszedł do Bryana ten zapiął mu STF. Punk walczył z bólem i gdy wydawało się że się poda, przekrecił Bryana i go odkopał. Bryan poleciał na Punka a ten wykonał mu RKO. 1..2..Nie ma. Nieprawdopodobne starcie obaj nie podają się po akcjach przeciwników. Punk weszedł na narożnik i wykonał Flying Elbow, który dał 2 count. Punk tylko popatrzył się na sędziego a ten pokazał 2 palce. Punk czekał aż Daniel wstanie a ten długo się nie podnosił a, gdy się podniósł chciał mu wykonać kolejne GTS, ale Bryan skontrował na Yes Lock! Punk walczył z bólem i wkońcu przekrecił Bryana do przypięcia 1..2..Nie ma. Punk szybko wstał podobnie zrobił Bryan, lecz Punk szybko wykonał Roundhouse Kick, po czym wykonał Tombstone Piledriver dołożył Go To Sllep które dało 2 count! CM powiedział sędziemu że musiało być 3 i pod wpływem nerwów wziął rozbieg i wykonał PUNT KICK, które wreszcie dało 3 count.

Zwycieżca i Pretendent do tytułu WWE World Heavyweight Championa CM Punk

Po walce Punk nie mógł uwierzyć co zrobił i był na siebie wkurzony i podszedł do Bryana zobaczyć czy nic mu się stało. I takim widokiem kończymy pierwsze Raw po Extreme Rules.

NEWS

- Danielowi Brynowi nic się nie stało tylko po walce nie wiedział co się stało.

- Na raw Oficjalnie Triple H przeszedł Face Turn.

- Na Raw także zostały potwierdzone 3 walki o to one

CM Punk vs Randy Orton - Singiel Match For WWE World Heavyweight Champion

AJ Styles vs Magnus - Singiel Match For Original TNA World Heavyweight Champion

Steve Austin vs ? [Człowiek Vince Mcmahona] - Singiel Match + zakład Jeśli Austin wygra dostanie walkę o pas WWE World Heavyweight Championa na Money In The Bank

- Według wszysztkich informacji CM Punk nie przeszedł i póki co nie przejdzie Heel Turnu

- Nie wiadomy jest stan Big Showa, który dostał dwa Punt Kicki

Karta na Payback

Singiel Match For WWE World Heavyweight Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk43_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_43_GD.jpg

Singiel Match For Original TNA World Heavyweight Champion

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/styles_tna_world_champ_03.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1344/Magnus23_cutout_by_Crank.jpg

Singiel Match + Zakład: Jeśli Austin wygra będzie walczył na MITB o pas WWE World Heavyweight Championa

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_21_GD.jpg vs ?

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

• 4 tygodnie później...

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/211/3/5/wwe_raw_new_2012_logo_by_windows8osx-d597m7b.png

13.05.14

Witam państwa na WWE Raw! na RAW. Jeśteśmi na drodze do Payback PPV. Komentatorzy przypomnieli co się działo tydzień temu.

- Triple H ustalił w walce wieczoru walkę o pretendeta do tytułu WWE World Heavyweight Championa między Bryanem a Punkiem.

- AJ Styles pokonał The Miza i obronił pas TNA World Heavyweight Championship. Po walce Magnus chciał zabrać Stylesowi originalny pas jednak przeszkodził w tym The Miz.

- Steve Austin wypowiedział się o walce z Rockiem na Extreme Rules. Przeszkodził mu w tym Vince, któy ustalił walkę między Kane a Steve, którą wygrał ten drugi. Po walce Mcmahon wyzwał Austina na walkę pomiędzy nim a zawodnikiem Vince na Payback.

- Christian pokonał The Greata Khaliego.

- Dixie Carter kazała AJ'owi oddać oryginalny pas co się zakończyło ustaleniem walki miedzy Stylesem a Magnusem o pas TNA na Payback

- The Briscoes pokonali mimo interwencji Outlaw Inc

- Randy Orton pokonał Big Showa po Punt Kicku. Po walce Orton wykonał kolejny kopniak Showi.

- A w walce wieczoru CM Punk pokonał Daniela Bryana po fantastycznym pojedynku zakończonym Punt Kickiem.

Pora na Monday Night Raw.

Dźwiek zbitego szkła- W drodze na ring STONE COLD STEVE AUSTIN! Widać że Austin nie zadowolony. Ciekawe co ma do powiedzenia.

Stone Cold Steve Austin: Steve, nie jest w dobrym humorze[What!]. Stone Cold Steve Austin jest niezadowolony, ponieważ Vince Mcmahon uważa się za najlepszego. Stone Cold przyjmuje twoje wyzwanie, nawet gdybyś wystawił 100 Undertakerów, Austin chce z nimi walczyć[What!]. A więc Vince rusz tu swoje 4 litery i wejdź na ring, bo jeśli tu nie przyjdziesz to ja przyjdę do ciebie i skopie ci tyłek.

No Chance is Heel- W drodze na ring Prezes WWE, Vince Mcmahon! Za to Vince jest dzisiaj w świetnym humorze, ciekawe co ma do powiedzenie.

Vince Mcmahon: Steve, Steve, Steve jesteś śmieszny. Austin gdyby nie Triple H, to The Rock by cię pokonał. Austin ty morzesz pokonać jedynie kogoś takiego jak Tyson Kidd, albo Kane, który nie walczył przez rok w ringu.

Stone Cold Steve Austin: Vince, zamknij twarz! Vince w każdej chwili mogę ci wykonać Stunnera, a ty już nie będziesz taki mądry. Vince lepiej szybko powiedz z kim będe walczył, bo inaczej Stone Cold zasadzi ci takiego Stone Cold Stunnera że już nigdy się nie pojawisz w ringu.

Vince Mcmahon: Steve, jeśli zasadzisz mi Stunnera to cię zwolnie! Ale jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć kto będzie twoim rywalem... Austin może pierw powiedz nam swojego Tag Team Partnera! Steve na Payback ty i twój Tag Team Partner zmierzycie sie z Brothers Of Destrucion! Steve ciesz się że ci dałem tag team partnera, bo inaczej zapomniał byś o walce na Money In The Bank. A więc Steve kto będzie twoim Tag Team Partnere...

Stone Cold Steve Austin: Zamknij japę Vince! Vince sam bym pokonał Brothers Of Destrucion[What!]. Vince jeśli dajesz mi Tag Team partnera, to oznacza że chcesz żebym wygrał[What!]. Vince, Steve Austin jako swojego Tag Team Partnera wybrał by... Triple H!

Time to Play The Game- W drodze na ring Triple H! Ciekawe co ma do powiedzenia po tym co powiedział Austin.

Triple H: Steve, zgadzam się być twoim tag team Parterem! Steve jeśli pozwolisz zmienie układ tej walki. A więc na Payback PPV Steve Austin, Triple H, ?, ?, ? zmierzą się z Brothers Of Destrucion i trzema innymi uczestnikami w walce o PREZESA WWE. Ale to nie wszysztko, jeśli wygra Vince jeden z twoich ludzi zmierzy się o pas WWE World Heavyweight Championa, a jeśli wygramy my to Austin zawalczy o ten pas. Ale to nie wszysztko, Vince jeśli wygrasz to The Rock wznowi karięre! A jeśli my wygramy to... SHAWN MICHAELS WZNOWI KARIĘRE!

Stone Cold Steve Austin: Triple, oczywiście że się zgadzam! Chociaż The Rock będzie miał juz swoją trzecią szansę. Ale jak to mówią do trzech razy sztuka.

Vince Mcmahon: Triple, jeśli chcesz stoczyć tą walkę to ja muszę się zgodzić. Triple zgadzam się, ale jest jeden warunek jeśli wygram to przestaniesz być Mr COO!

Triple H: Vince, poczekaj, ale jeśli ja wygram to ty odejdzesz z organizacji.

Vince Mcmahon: Zgoda. Triple podam ci wszysztkich moich członków żebyś się przygotował do przegranej. A więc oprócz Brothers Of Destrucion i The Rocka w mojej drużynie, będzie... BULLY RAY!

The Beaten Path- Bully znowu w WWE!

Vince Mcmahon: Kolejnym zawodnikiem, i też ostatnim jest Najsilniejszy człowiek świata...Mark Henry

Some Bodies Gonna Get it- W drodze na ring Mark Henry, który stanął obok Vince Mcmahon

Vince Mcmahon: Steve, chciałem ci przedstawić zawodnika, którego nie powinnieneś pokonać na Extreme Rules... THE ROCK!

Electrifying- W drodze na ring przy ogromnym buczeniu publiczności wchodzi The Rock, któy staje obok Marka Henrego.

Vince Mcmahon: Triple, na Payback pożegnasz się ze swoją posad...

Triple H: Vince, wybrałeś zawodników których Ja, Steve i Shawn pokonaliśmy w swojej karierze że sto razy. Vince jednak mogę sobie wybrać jeszcze dwóch zawodników. Pierwszym będzię jeden z najniebezpieczniejszych zawodników w WWE. A jest nim... BILL GOLDBERG!!!!!

Invasion!- W drodze na ring po raz pierwszy od czasu Extreme Rules pojawia się Goldberg. Bill staje obok Austina i podaję mu ręke

Triple H: Vince ostatnim członkiem mojej drużyny jest...BIG SHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crank It Up- To Big Show który tydzień temu został wyeliminowany. Show biegnie w stronę ringu zaczynana się bójka do której dołacza Shawn Michales i Brothers Of Destrucion. Przewage ma drużyna H i Pedigree dla Bullego Raya, Stone Cold Stunner dla The Rocka, Sweet Chin Music dla Undertakera, Spear dla Kane i Ko Punch dla Marka Henrego. Raw zchodzi na przerwę podczas świętowania Drużyny Triplaka

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wracamy po przerwie na Raw i zapraszamy na pierwszą walkę w której zadebiutuje Sami Zayn.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/samizayn1_wfmashupz.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3755/Erick_Rowan_3_GD.jpg

Walka nr 1

Singiel Match

Sami Zayn vs Eric Rowman

Zaczeli. Publiczność ewidentnie była za Samim. Eric ruszył na Zayna potężnym Big Bootem, ale Sami go zaskoczył Roll-Upem który dał 2 Count. Eric się wściekł i wykonał Big Boot i Neckbreaker, po czym weszedł na narożnik i wykonał Flying Clothesline, który dał 2 count. Eric podniósł Zayna i chciał mu wykonać Piledriver, ale Zayn skontrował na Tornado DDT. Zayn błyskawicznie weszedł na narożnik i wykonał Crossbody. Zayn wziął rozbieg, ale nadział się na Chokeslam, który dał tylko 2 count. Eric był wściekły i kłócił się z sędzią i chciał go uderzyć, ale Sędzia się schylił i pchnął Erica w narożnik co wykorzystał Sami, który wykonał Olé Kick. Oba zawodnicy padli na matę, a sędzia zaczął odliczać 1,2,3,4,5,6,7,8 Sami się podniósł 9 i Eric się podniósł. Sami ruszył na niego, ale nadział się na Powerbomb który dał tylko 2 count. Eric był zły, gdy nagle pojawił się Wyatt, który odwrócił uwagę sędziego, co wykorzystał Harper, który chciał wykonać Lariat Zaynowi, ale on się schylił i Harper trafił Erica! Harper był wściekły tak jak Wyatt i nie zauważył że od tyłu otrzymał Dropkick od Ceny. Sędzia jużby zauważył Harpera, ale ten wykonał Lariat Sędziemu. Harper chciał pomóc Wyattowi, ale otrzymał Spin-out Powerbomb od Samiego. Sami poszedł wziął Erica i wykonał mu Brainbustaaaaahhhhh!!!!! Sami chciał przypiąć, ale sędzia był znokautowany. A poza ringiem Cena otrzymał Sister Abigail od Wyatta, który wleciał na ring i chciał wykonać tom samą akcje Samiemu, ale znikąd otrzymał Superman Punch od Romana Reingsa. Roman Reings był w ringu i wykonał Spear Ericowi, a Rollins i Ambrose wykonali swoje Finishery Wyattowi i Harperowi. Na sam koniec cała trójka wykonała Triple Powerbomb dla Erica. Ale to nie Koniec Rollins wynióśł Erica i wykonał mu Turnbuckle Powerbomb w narożnik, Eric się od niego odbił i otrzymał Spear od Reingsa. Cała trójka opuściła ring i opuściła arene biorąc Wyatta, Cene i Harpera. Tymczasem w ringu sędzia się powoli podniósł a Sami pchnął Erica w narożnik i wykonał Olé Kick, który dał 3 Count.

Winner: Sami Zayn

Sami był z siebie zadowolony, jednak był też zdziwiony zemu pomogło mu The Shield. A my zapraszamy na przerwę.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wracamy po krótkej przerwie na Raw. Tymczasem zapraszamy na wywiad

Renee Young: Witam państwa na Monday Night Raw. Moim gościem jest mistrz WWE World Heavyweight Champion Randy Orton. Randy na Payback PPV zmierzysz się z CM Punkiem o pas Mistrzowski, czy obronisz pas.

Randy Orton: Czy wygram, oczywiście że wygram czemu zadajesz mi takie pytania jak odpowiedź jest jedna, że Viper pokona CM Punka w jego rodzinnym mieście Chicago po czym będzie nadal mistrzem.

Renee Young: Dobrze, następne pytanie na poprzednim Raw CM Punk wykonał na Danielu twoją akcje kończącą Punt Kick, jak się do tego odniesiesz.

Randy Orton: To proste, Punk po prostu nie umie zakończyć mecz własnym finisherem i musi używać czyiś. Punk pokazał tylko jakim jest hipokrytom

Renne Young: Dzięki za wywiad, moim gościem był mistrz WWE World Heavyweight Championship Randy Orton.

A my zapraszamy na następną walkę.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/romanreigns_2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/3185_Big_E.jpg

Walka nr 2

Singiel Match For Interciontinental Championship

Roman Reings [C] vs Big E Langston

Zaczynamy walkę o pas Interkontynentalny. Reings odrazu chciał rzucić się na Big E, ale ten skontrował na Roll-Up, który daje 2 count. Reings był zdziwiony że prawie przegrał walkę. Big E wykorzystał sytuację i zapiął Headlock, jednak Roman szybko się podniósł i wykonał Back Suplex dla Langstona. Reings weszedł na narożnik i wykonał Crossbody, które dały 2 count. Reings odbił Big E w narożnik i wykonał Splash. Reings już chciał wykonać Superman Punch, ale Langston skontrował na Belly to Belly Suplex. Big E podniósł Romana i wykonał mu Suplex, który dał tylko 1 count. Big E wziął rozbieg i wykonał potężny Clothesline. Langston weszedł na narożnik i wykonał Dropkick z narożnika, który dał tylko 2 count. Big E zdjął szelki i próbował wykonać Big Ending, ale Reings skontrował na Clothesline, który dał 2 count. W stójce Roman atakuje, Irish Whip, odwrócony mamy Splash w narożniku, próba wyniesienia ... Reings wydostaje się i wychodzi poza ring. Po chwili poza ring wychodzi Były mistrz IC, wbija oponenta w barierki. Wracają do ringu (Roman jest na krawędzi) Big E częstuje go ciosami, odbija się od lin chciał z impetem wbić się ale Reings zdołał się odsunąć i E wylatuje poza ring. Członek Shield wchodzi na narożnik i pokazuje że jest lepszy. Sędzia wylicza a Big E zdołał wejść. Mistrz Ic częstuje go kopnięciami - Pin...2 count. Roman zapina Headlock. Po pewnym czasie wstają, Big E wyprowadza ciosy z łokcia w brzuch, odbija się od lin a Reings zaskakuje go atakiem z kolana. Mamy przypięcie - 2 count. Mamy Headlock od Mistrza Interkontynentalnego... wstają Langston broni się wyprowadza ciosy na brzuch, odbija się od lin, a Roman wyrzuca go z ringu. Były mistrz Tag Team wbija oponenta w dwukrotnie w schody i wrzuca do ringu – Pin 1...2 count. Mamy Headlock od Reingsa ... wstają, Roman pcha rywala do narożnika, próbuje Splasha ale nadziewa się na łokieć, Big E dorzuca jeszcze mocnego clothesline’a. W stójce dwa clothesline i Belly to Belly, odbicie od lin i Big Splash - Pin 1...2...Kick Out. W stójce próba akcji ale kontra w postaci Running dropkick! Reingsa na Langstona na drugiej linie i wykonuje Powerbomb. Sygnalizacja Superman Puncha, próba akcji nieudana, Langston pcha Reingsa do narożnika wyprowadza Splash, próbuje przeciągnąć go na środek ringu, ale Roman kontruje na potcięcie w narożnik. Sygnalizacja Superman Puncha udana i Superman Puch trafia w Big E'ego. Roman gotowy do wyprowadzenia Speara, ale nagle gasną światła. Roman nie wie o co chodzi, gdy światła się zapalają, Roman inkasuje Belly to Belly w dodatku Big Splash. Big E próbuje wykonać Big Ending, ale znowu gasną światła. Gdy światła się zapalają Big odwraca się i inkasuje Spear od Reingsa, który daje 3 count.

Winner: Still Interciontinental Champion Roman Reings

Po walce Roman Reings odrazu opuszcza ring i kieruje się ku wyjściu. Big E leży w ringu, ale z publiczności wyskakują jacyś Zamaskowani Ludzie. Wchodzą na ring i obijają Langstona do nieprzytomności i wykonują mu po koleji Powerbomb, Spear, Clothesline Of Heel, Splash w narożniku, Chokeslam, Back Body Drop na narożnik, i Piledriver. Zamaskowani świętują w ringu, gdy nagle na ring wparuje ochroną którą Maksed Mani też sobie radzą. Na koniec Zamaskowani wychodzą przez publiczność, i tym widokiem schodzimy na przerwę.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witamy po przerwie na ringu stoi już AJ Styles. Mistrz TNA World Heavyweight Champion jest w złym nastroju ciekawe co ma do powiedzenia

AJ Styles: Drodzy widzowie, którzy jesteście tu w Brooklynie i ci przed telewizorami widzicie przed sobą prawdziwego mistrza TNA [YES]. A wiecz mam pytanie nie tylko do MVP'iego, ale też do Dixie dlaczego mam walczyć z Magnusem o pas Prawdziwego misrza TNA. Zgoda Magnus też jest mistrzem, ale on jest papierowym mistrzem, ponieważ ma nie ma pasa TNA, tylko ma pas Papierowego mistrza.

VS THE WORLD - W drodze na ring jeden z mistrzów TNA Magnus. Ciekawe co ma do powiedzenia.

Magnus: AJ, przymknij się. AJ prawda jest taka że boisz się ze mną walczyć o pas TNA. Na Payback PPV nadejdzie zemsta moja i Dixie, kiedy odbierzemy to co należy do TNA czyli pas TNA World Heavyweight Championship.

AJ Styles: Magnus zamknij się, nie boje się z tobą walczyć poprostu stwierdzam fakty że to AJ Styles jest prawdziwym mistrzem TNA i musisz się z tym pogodzić.

Magnus: AJ, zobaczymy po Payback kto będzie mistrzem TNA, a teraz chciałem ci przedstawić oto Ethan Carter 3.

Nagle od tyłu AJ atakuje EC3. Magnus i EC3 obijają Styles, ale nagle gasną światła a gdy, się zapalają za EC3 i Magnusem stoi... TO STING WRACA DO WWE! Sting odrazu rusza na Magnusa wykonując mu Scorpion Death Drop. EC3 chciał zaatakować Stinga, ale nadział się na Scorpion Splash po czym zapiął Scorpion Death Lock dla Ethana Cartera 3! Magnus chciał odciągnąć Stinga, ale nadział się na Superman Punch od AJ Stylesa w dodatku Spiral Tab dla Magnusa i Styles Clash dla Ethana i AJ i Sting mogli poświętować z publicznośćią.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A my zapraszamy na walkę nr 3.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/ziggler_by_rexcs.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/3255_Randy_Orton.jpg

Walka nr 3

Singiel Match Non Title

Randy Orton vs Dolph Ziggler

Początek walki był bardzo wyrównany. Randy nagle wykonał Dropkick, a po chwili dołożył Suplex. 2 count. Ziggler znienacka zasypał Randy’ego serią ciosów. Orton odpowiedział Clotheslinem i po chwili Ziggler wyleciał z ringu. Tam Randy obijał rywala o barierki i wracamy po reklamach. Randy popisał się Flap Jackiem, lecz po chwili otrzymał kopniaka oraz Swinging Neckbreaker, co sprowadziło go do obrony. Ziggler nie pokazywał jednak zbyt wiele w ofensywie, gdyż przez długi czas trzymał Ortona po prostu w duszeniu. Randy był bliski rozpoczęcia swojego combo, lecz Dolph szybko opanował sytuacją łokciem oraz Flying Clotheslinem. 2 count. Walka przeniosła się na narożnik, a stamtąd Randy wykonał Superplex. 2 count. Orton wykonał swoje combo, lecz przy próbie DDT z lin, Ziggler naciągnął jego głowę na liny. Randy nie dał za wygraną i wymierzył Backbreaker. 2 count. Dolph znienacka wymierzył Jumping DDT, co dało tylko 2 count. Szykował się Fameasser, lecz Ortonowi udało się skontrować to na DDT z lin. Szykowało się RKO, lecz skontrował na

Dropkick. 2 count. Neckbreaker również dał tylko 2 count. Orton skontrował po chwili Suplex Dolpha na swój własny. 2 count. Randy ruszył do ataku ze swoim combo, lecz Ziggler zdołał skontrować DDT z lin na niski Dropkick. Szykował się jeszcze Fameasser, lecz Orton w ostatniej chwili skontrował to na Power Bomb. 2 count. Szykował się już nam Superplex, lecz Dolph w ostatniej chwili zepchnął Randy’ego z narożnika i dołożył Missile Dropkick z drugiej liny. 2 count! Dolph nie dawał za wygraną i w ładnym stylu naciągnął głowę Ortona na liny. 2 count. Seria Elbow Dropów również dała zaledwie 2 count. Po dość długim duszeniu Orton w końcu popisał się Back Suplexem. Ziggler szybko opanował sytuację Clotheslinem. 2 count. Dolph złapał rywala w kolejny Headlock, lecz Randy uwolnił się i wykonał Dropkick. Dolph wciąż jednak był lepszy i po Jumping DDT uzyskał tylko 2 count! Ziggler czekał na rywala na narożniku, lecz trwało to wszystko za długo. Orton do niego doskoczył i popisał się Superplexem. 2 count! Panowie byli już bardzo zmęczeni. Ziggler wygrał wymianę ciosów i dołożył do tego Fameasser, co dało zaledwie 2 count! Dolph uciekł z ringu przed DDT z lin, lecz tam został wrzucony w barierkę. Orton dorzucił jeszcze swoje DDT z barierki! Obaj panowie zdążyli wrócić na ring tuż przed wyliczeniem. W ringu Randy uzyskał 2 count, gdyż Ziggler położył nogę na dolnej linie! Szykowało się RKO, lecz Dolph w ostatniej chwili skontrował to na Roullup, co dało 2 count. Ziggler od razu przeszedł do Sleeper Holdu! Randy dość szybko się spod niego uwolnił, po czym wymierzył RKO, które dało mu tylko 2 count! Orton wiedział co ma zrobić wziął rozbieg próba Punt Kicku, ale Dolph skontrował na Zig Zag, który dał 2 count. Ziggler chciał wykonać kolejny Zig Zag, ale Orton skontrował na RKO. Randy szybko się rozpędził i wykonał Punt Kick, który dał 3 count.

Winner: WWE World Heavyweight Champion Randy Orton

Po walce Orton chciał wykonać jeszcze jednego Punt Kicka, gdy nagle wybrzmiała piosenka.... Big Showa! Orton się wystraszył, ale nikt się nie pojawiał. Orton miał na twarzy ironiczny uśmieszek i chciał wykonać Punt Kick Zigglerowi, gdy znikąd na ring wparował Big Show wykonując Ortonowi KO Punch! Big Show stał nad znokautowanym Ortonem, aż wkońcu podniósł Zigglera i wyniósł go na zaplecze. Zapraszamy na przerwę.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witamy po przerwię na Raw! Zapraszamy na wywiad.

Reene Young: Witam państwa na Monday Nigh Raw! Moim gościem jest CM Punk! Punk na ostatnim raw pokonałeś Daniela Bryana w walce o pretendenta do tytułu WWE World Heavyweight Championship. Wszyscy mówią o tym jak zakończyłeś walkę, co o tym powiesz.

CM Punk: Rzeczywiście na ostatnim Raw wykonałem Bryanowi Punt Kick, ale tylko dlatego że byłem wkurzony. Daniel odkopywał po każdym ciosie jaki mu zadałem, każdej akcji, nie użył bym akcji Ortona, ale to poprostu było znikąd.

Reene Young: Dobrze, następne pytanie co sądzisz o swojej walce z Ortonem na Payback PPV i swoim rodzinnym mieście.

CM Punk: Ta walka jeszcze bardziej mnie determinuje, ponieważ walka odbędzie się w Chicago. Trzy Lata temu na Money In The Bank pokonałem Johna Cene i poraz pierwszy zdobyłem pas WWE właśnie w Chicago. W 2012 na Extreme Rules pokonałem Chrisa Jericho o pas WWE i był to początek mojego długiego runu. A rok temu na Payback też w Chicago pokonałem poraz kolejny Chrisa Jericho. W Chicago będe u siebie przez trzy lata nikt mnie nie pokonał w Chicago, a na Payback zdobęde pas WWE World Heavyweight Championship jako drugi zawodnik.

Reene Young: Dzięki za wywiad, moim gościem był pretendent do tytułu WWE World Heavyweight Championship CM Punk! A my zapraszamy na walkę nr 4.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bully_Ray_2_CutByJess_13March2014.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/3121_AJ_Styles.jpg

Walka nr 4

Singiel Match Non Title

AJ Styles vs Bully Ray

Panowie bardzo szybko rzucili się na siebie, wymieniając ciosy na przemian. AJ wbił rywala w narożnik i tam dalej kontynuował ofensywę. Po chwili sprowadził przeciwnika na matę poprzez snapemare. Styles dominował na rywalem, wykonał mu potem między innymi ładny dropkick. W końcu do głosu doszedł Ray, który wymierzył dla przeciwnika mocny łokieć w twarz. Potem drażnił się z publiką i próbując wykonać bionic elbow otrzymał enzuguri! Styles przypiął rywala po raz pierwszy, ale sędzia doliczył się tylko do dwóch. Po tej akcji, Ray skontrował rywala i przeszedł do ofensywy. Nie na długo jednak zdała się jego przewaga bowiem szybko otrzymał clotshline od rywala i padł na matę. Bully Ray wyniósł Stylesa i wymierzył mu Samoan Drop po czym przypiął, ale tylko 2 count! Bully wszedł na narożnik ale nie wykonał żadnej akcji bowiem AJ szybko wstał i przeszkodził mu. Wszedł również na róg ringu ale Ray zrzucił go i rzucił się na rywala ze splashem, ale nie trafił! AJ wyskoczył zza lin i chciał wykonać Springboard splash, ale nie trafił, bowiem Ray w porę odskoczył. Bully doczołgał się do rywala i przypiął go po raz kolejny, ale znów sędzia doliczył się tylko do dwóch… Publika skandowała „Let’s Go AJ!” Ray wrzucił rywala na narożnik a tam sam otrzymał kilka ciosów w twarz. Styles szykował się na Tornado DDT, ale przeciwnik skontrował to i rzucił byłego zawodnika TNA wprost na sędziego, który padł na matę! Bully szykował akcję, ale AJ skontrował go bardzo ładnie i założył Calf Killer! Ray odklepał, ale sędzia wciąż leżał nieprzytomny. AJ pusił uchwyt i poszedł sprawdzić co z arbitrem. Bully Ray w tym czasie złapał za łańcuch i uderzył nim Stylesa! 1-2 KickOut! Prezes Asów i Ósemek nie mógł w to uwierzyć! Ray wziął łańcuch i chciał ponowić akcję, ale sędzia mu go odebrał! Bully się rozproszył, a Styles założył crucifix, po czym sędzia odliczył tylko do dwóch! AJ nie mógł w to uwierzyć, ale odrazu przeszedł w Calf Killer. Ray już prawie by się poddał, ale pojawiła się Grupa Vinca. Wszyscy ruszyli w stronę ringu, ale znikąd przez publiczność wyskoczyła grupa Triple H! Triple H oraz reszta załatwili Grupę Vince, a w ringu Bully wykonał Bully Carter, któy dał tylko 2 count. Bully nie mógł uwierzyć, ale znikąd pojawił się EC3 I Magnus. Ten pierwszy od tyłu zaatakował sędziego a Magnus z Bullym zaczeli obijać AJ. Magnus chciał wyciągnąć z pod ringu młotek, ale z tamtąd wyszedł Sting! Sting rzucił się na Magnusa wykonał mu Scorpion Death Drop na Stół Komentatorski! Sting ruszył do ringu gdzie powalił Bullego Clothesline a Cartera Dropkickiem. Sting nie chciał kończyć i wykonał Scorpion Splash dla Bullego i to samo chciał wykonać Ethanowi, ale ten znikąd powalił go podczas skoku potężnym ciosem młotkiem! Sting padł nie uruchomiony a Carter to samo chciał wykonać AJ, ale przez publicznośc do ringu wleciał Eric Young! Eric wykonał Carterowi Piledriver, ale Bully wykonał mu Bully Bomb, ale Bully nadział się na Superman Punch! Stylees weszedł na narożnik i wykonał Spiral Tab dla Raya, ale nie miał kto odliczyć. AJ chciał wykonać Styles Clash, ale Ray skontrował Bully Bomb i w tym momencie pojawił się nowy sędzia, który odliczył tylko do 2! Bully nie mogł uwierzyć, ale AJ skontrował na Roll Up!!! 2 count!! AJ częstował rywala Low Kick'ami i Elblowami, Bully jednak po chwili opanował sytuację. Zaraz wyrzucił Big Bootem rywala z ringu, i już poza ringiem uderzył głową rywala o stół. Planował zaraz poczęstować rywala ciosem w głowę, lecz AJ skontrował to na Pele Kick!! Bully padł na stół, AJ zaś wziął młotek, ale jednak go nie użył. Zaraz też wrócił do ringu, i chciał poczęstować rywala Springboard 450 Splashem, lecz Bully zrobił unik, i AJ trafił w stół, który się załamał!!! AJ długo dochodził do siebie, zaś Bully naradzał się z drużyną Mcmahona. Bully zaczął odwiązywać liny łączące matę z konstrukcją ringu, zaraz też oderwał matę od ringu. Kibice byli wniebowzięci. Po paru chwilach Bully wrócił po AJ'a, i zaczął go obijać po czym wykonał mupotężny Big Boot. Po chwili z zaplecza wyłoniła się Dixie Carter, która zaraz zaczeła kibicować Rayowi. AJ zaś w tym czasie się pozbierał, i poczęstował rywala Springboard Elblowem!!! Za chwilę Springboard 450 Splash dla Bully'ego!!! 1..2..Kickout. AJ Styles wstał jako pierwszy, i szykował się do Styles Clashu, lecz Bully skontrował to na Back Body Drop na odsłoniętą część ringu!! Po paru chwilach Bully wdrapał się na narożnik, i poczęstował rywala Back Sentonem!!! 1..2..KICKOUT!!! Co za wojna!! Bully nie mógł w to uwierzyć. W końcu były zawodnik TNA chciał załatwić rywala Powerbombem na odsłonięty ring, lecz AJ w porę umknął z barków rywala, następnie uniknął Corner Smashu, i poczęstował rywala Pele Kick'iem!!! Ray padł jak rażony piorunem na matę, za chwilę otrzymał Springboard 450 Splash od AJ'a!! Styles zwieńczył to Spiral Tapem!!! 1..2..3!!! AJ wygrywa ten zacięty pojedynek.

Winner: TNA World Heavyweight Champion AJ Styles

Po walce AJ zaatakował Magnus, ale drugiego mistrza zaatakował Sting i wymierzył mu Scorpion Splash. Drużyna Mcmahona zaatakowała Stinga i AJ, ale odrazu rzucili się na nich drużyna Triple H. Grupa Tryplaka, Sting i AJ poradzili sobie z drużyną Vince. Raw schodzi na przerwę przy świętujących AJ, sTINGA I Drużyne Triple H.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wracamy po przerwie, w ringu czeka na nas Daniel Bryan i ma nam coś do powiedzenia.

Daniel Bryan: Na poprzednim Raw przegrałem z CM Punkiem o pretendenta do tytułu mistrzowskiego. Dzisiaj na Raw jestem posiniaczony i mam wstrząśnienie mózgu, ale chcem pogratulować CM Punkowi wygrania i mam nadzieje że pokona Randego Ortona na Payback. Nie mam ustalonej żadnej walki na Payback, ale chcem zawalczyć z kimś dzisiaj na Monday Night Raw, Yes!

"Patriot"- W drodze na ring Antonio Cesaro, ciekawe co ma do powiedzenia.

Antonio Cesaro: Danielu Bryanie, chcesz z kimś dzisiaj walczyć, ale kto powiedział że wogóle dzisiaj będziesz mógł zawalczyć.

Nagle od tyłu Bryana atakuje Jack Swagger. Obaj zawodnicy obijają Daniela, ale na ring z krzesłem wbiega CM Punk. Prawdziwi Amerykanie odrazu się ulatniaj, a Punk pomaga wstać Danielowi.

"Return of the Ronin" - W drodze na ring Generalny Menadżer Raw MVP. Ciekawe co nam powie.

MVP: Panowie uspokójcie się, nie atakujcie się jak małe dzieci tylko zawalcie w ringu. Ustalam że za chwile CM Punk w Tag Teamie z Danielem Bryanem zmierzą się z Real Americans. Dziękuje za uwagę.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/punk_by_rexcs.jpg and http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5381/The_Real_Americans_CutByJess_16September2013.jpg

Walka nr 5

Singiel Match

CM Punk and Daniel Bryan vs Real Americans [with Zeb Colter]

Zaczeli Bryan z Swaggerem. Bryan nie traci czasu i od razu przechodzi do ataku wyprowadzając kilka szybkich ciosów, Swagger stara się skontrować ale jest bezsilny. Daniel próbuje zpinować ale Jack chwyta linę, Daniel dorzuca Clothesline i Swagger żegna się z ringiem. Bryan dorzuca sucide dive i jeszcze kilka kopnięć. Bryan dodaje jeszcze front missile drop kick, pin ale tylko 2 count. Daniel odbija się od lin ale Swagger wyprowadza Clothesline i jeszcze running power slam w narożniku. Bryan tam zostaje co wykorzystuje Swagger, rozpędza się i wbija się w Daniela kolanem w brzuch. Bryan wyprowadza 2 łokcie ale Swagger załatwia sprawę uderzeniem z głowy i jeszcze kilka punchy od Swaggera. Irish Whip ale Daniel wskakuje na narożnik i robi unik, potężny Clothesline i Daniel kontynuuje wykonując running diving dropkick a także serie kopnięć, powtórka wejścia niskim dropkickiem. Pin ale to za mało i tylko 2 count. Jeszcze kilka kopnięć ale Swagger kontruje i spinning double leg takedown i zmiana z Cesaro. Cesaro wyprowadza Suplex, dokłada Poweslam. Cesaro wskłada Bryana na narożnik i wykonuje Superplex, który daje 2 count. Cesaro bierze rozbieg i próbóje wykonać Podbródkowy, jednak Bryan się odsuwa, a Bryan bierze rozbieg i wykonuje Knee Plus! Bryan jednak nie ma sił żeby przypiąć Cesaro, ale próbuje wykonać zmianę z CM Punkiem. Cesaro ostatkiem sił robi zmianę z Swaggerem a Bryan z Punkiem! Punk odrazu nadział się na Big Boot'a - 2 Count. Jack w charakterystyczny dla siebie sposób wpychał Punka w liny i uderzał w plecy. CM wykorzystał jego nadmierną pewność siebie i wykonał kilka punchów, Calf Kick oraz Spinning Neckbreaker. Mamy High Knee w narożniku i próbę Bulldoga, która Swagger kontruje i dokłada Swagger Bomb, 1..2..nie ma! Przy kolejnej próbie tej akcji, CM wystawił kolana, a potem próbował Springboard Crossbady, jednak Jack bez problemu go złapał i wymierzył Belly to Back Suplex. Brooks zablokował Gutwrench Powerbomb, ale chybił z RoundHouse Kickiem i otrzymał Belly-to-Belly, 1..2..nie ma. Swagger zapiął Patriot Lock, ale przerwał to Daniel Bryan, ale Cesaro wykonał potężny Podpródkowy Bryanowi w głowę. Cesaro chciał wykonać Neutralizer, ale CM skontrował to na GTS, ale od tyłu Swagger wykonał Swagger Bomb, które poraz kolejny dało 2 count. Swagger nie mógł uwierzyć i weszedł z Punkiem na narożnik i chciał wykonać Swagger Bomb z narożnika, ale Punk skontrował na Roundhouse Kick dołożył Flying Elbow, które dało 2 count. Punk nie dyskutował z sędzią tylko zapiął Anaconde Vise. Gdy wydawało się że Swagger odklepie, zgasły światła, a gdy się zapaliły sędzia był znokautowany a Swagger klepał, Punk odpuścił a gdy się odwrócił otrzymał RKO od Randego Ortona. Orton chciał wykonać Punt Kick, jednak wybrzmiała piosenka Big Showa! Randy się przestraszył, ale nikt się nie pojawiał i Orton chciał wykonać wcześniej zapowiedziany Punt Kick, jednak znikąd otrzymał Knne Plus od Daniela Bryana! Bryan wyrzucił Ortona z ringu, gdy sędzia się podniósł, ale znikąd Bryan dostał Neutralizer, ale Cesaro otrzymał Go To Sleep , gdy Swagger chciał wykonać Big Boot, Punk się schylił i wykonał High Kick dla Swaggera. Punk wziął rozbieg patrząć się na Ortona i wykonał Punt Kick dla Swaggera, który dał 3 Count.

Winner:CM Punk and Daniel Bryan

Raw zchodzi z anteny przy świętujących CM Punka i Daniela Bryana. Widzimy się za tydzień.

News

- Na tym Raw do WWE powrócił Bully Ray. Na Raw także zadebiutowali Sami Zayn, Sting i Eric Young.

- Na Raw dosyć szybko powrócili Big Show i Goldberg

- Na Raw CM Punk poraz kolejny użył Punt Kick tym razem na Jacku Swaggerze. Swagger akurat nic nie jest.

- Po Raw zostało potwierdzone że do Karty Payback doszły dwie walki.

Sami Zayn, John Cena and Roman Reings vs The Wyatt Family.

Seth Rollins vs Dean Ambrose o Pas USA.

Karta na Payback

Singiel Match For WWE World Heavyweight Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/3255_Randy_Orton.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/punk_by_rexcs.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/styles_tna_world_champ_03.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1344/Magnus23_cutout_by_Crank.jpg

5vs5 Tag Team Elimination Match

- Jeśli wygra drużyna Triple H to Shawn Michaels wznowi karierę, Stone Cold zawalczy o pas WWE World Heavyweight Championa, Triple H zostanie Prezesem WWE, Vince Mcmahon zostanie zwolniony.

- Jeśli wygra drużyna Vince Mcmahona to The Rock wznowi karierę, The Undertaker zawalczy o pas WWE World Heavyweight Championa, Vince będzie nadal Prezesem, Triple H zostanie zwolniony i nie będzie Mr COO.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_21_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/583/hbk_hhh_cutby_lewis0214.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/169/goldberg_by_goldberg4spear.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/3093_Big_Show.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/207/therock2_by_dillhare.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/581/Brothers_of_Destruction.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/3003_Mark_Henry.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bully_Ray_2_CutByJess_13March2014.jpg

3vs3 Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5225/3261_Wyatt_Family.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/romanreigns_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_10March2014.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/2858_Sami_Zayn.jpg

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Nie chce mi się pisać ostatniego raw przed Payback. Sorry, ale odrazu chce wrzucić Gale, ale podam co się wydarzyło.

- Konfrontacja słowna między Randym Ortonem i CM Punkiem [którą napiszałem i mogę wrzucić:

CM Punk: Za Tydzień na Payback w Chicago będe walczył z Randym Ortonem o pas WWE World Heavyweight Championa. Na Payback CM Punk odrzyska to co jego czyli pas Mistrzowski. Na Royal Rumble 2012 straciłem pas nieuciwie i wtedy Rock nie powinien wygrać. Ale.

Punk nie dokończył bo przerwało mu nadejście Randego Ortona. Twarz WWE ma coś do powiedzenia.

Randy Orton: Punk jak zwykle narzekasz, a prawda jest taka że na Money In The Bank 2013 miałeś szansę na zgarnięcie waliżki, ale jej nie wykorzystałeś, ponieważ okazałeś się słabszy od Twarzy WWE. Punk po co stajesz ze mną do walki na Payback jak i tak wiesz że przegrasz, Punk przegrałeś ze mną na Wrestlemanii 27, Extreme Rules 2011 i na Extreme Rules 2014. Punk uświadom to sobie że już nie jesteś taki dobry, ale to Randy Orton jest teraz Najlepszy na świecie.

CM Punk: Orton zamknij się[Pop]. Randy poprostu boisz się ze mną zawalczyć. Na Payback upokorze cię i pokonam żeby zdobyć pas WWE World Heavyweight Championship i świętować publicznością.

Randy Orton: Punk widzisz to nasz różni ty robisz to dla nich a ja robie to dla siebie i dlatego wygrywam. Punk nie rozumiesz ty próbujesz im się przebodobać zamiast walczyć i wygrywać. Ja to robię dla siebie i jak widzisz od Heel In The Cell jestem nie pokonany i nikt nie może odebrać mi tego tytułu. Twarz WWE nie potrzebuje publiczności potrzebuje tylko siebie.

CM Punk:Randy, mówisz że jesteś nie pokonany od Heel In The Cell a prawda jest taka że gdyby nie Zarząd dobyś nie zdobył wogóle pasa, nie wiadomo czy wogóle byś zrealizował waliżke. Randy gdyby nie zarząd to albo Daniel albo Big Show albo John albo Batista był by mistrzem. A tak w każdej walce oprócz Batisty pomógł ci zarząd. Ale tym razem tak nie będzie, ponieważ Triple H nie jest już po twojej stronie.

Randy Orton: Punk, wiesz co pokonam cię nawet bez nikogo.

CM Punk: Jeśli tak uważasz to zmierżmy się w Heel In The Cell Matchu!

Randy Orton: Zgoda, ale jeśli przegrasz to przez rok nie zmierzysz się o żaden pas mistrzowski.

CM Punk: Zgoda.

I w tym momencie CM Punk zainkasował RKO od Randego Ortona. Widokiem zadowolonego Ortona Raw schodzi na przerwę]

- Big Show zmierzył się z Markiem Henrym. Walka zakończyła się zwyciestwem Big Showa po Ko Puch.

- Daniel Bryan miał coś do powiedzenia Real Americans. Prawdziwi Amerykanie pojawili się i chcieli zaatakować Bryana w pomoc przybiegł Jay Briscoe przez co na Payback będzie walka między Real Americans a Jayem Briscoe i Danielem Bryanem a zwycieżka drużyna wejdzie do Money In The Bank Raw.

- Stone Cold Steve Austin pokonał The Rocka po Stone Cold Stunner

- Brothers Of Destrucion pokonali DX po Tombstone Piledriver dla Shana przez Undertakera

- Bully Ray pokonał Goldberga po Bully Bomb. Goldbergowi by wygra, ale gdy chciał wykonać Jackhammer zgasło światło a gdy się zapaliło zainkasował Bully Bomb.

- AJ Styles miał coś do powiedzenia, ale zaatakowali go Magnus, Ethan, Rockstar Spud, Bobby Roode, Bad Influence i Bro Mans. Na pomoc przebiegł Sting i Eric Young, ale oni też oberwali. Zakończyło się świętowaniem Magnusa z dwoma tytułami.

- Pojawił się Brock Lesnar i wyzwał kogoś do walki. Gdy Brock chciał wyjść zareagował Edge, który powiedział że nie jest chory i wykonał Spear dla Lesnara to samo czekało chwile później Paula Heymana i tym samym Brock Lesnar zmierzy się z Edgem

- John Cena pokonał Luke Harpera. Po walce Wyatt Family chcieli zaatakować Cene, ale w pomoc przybył Sami Zayn z Romanem Reingsem i przegonili Wyatt Family.

- W Walce wieczoru CM Punk zmierzył się z Chrisem Jericho. Walka zakończyła się zwyciestwem Punka po Go To Sleep. Po walce Punk świętował, ale od tyłu zaatakował go Randy Orton i wykonał mu RKO Na Pas Wagi Ciężkiej. Raw skończyło się widokiem Ortona, który stoi dumnie nad Punkiem.

A to jeszcze Karta jak chciecie to typujcie wyniki:

Heel In The Cell Match For WWE World Heavyweight Championship + Jeśli CM Punk przegra nie zmierzy się o pas przez rok.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/3255_Randy_Orton.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_by_goldberg4spear.jpg

5vs5 Tag Team Elimination Match

- Jeśli wygra drużyna Triple H to Shawn Michaels wznowi karierę, Stone Cold zawalczy o pas WWE World Heavyweight Championa, Triple H zostanie Prezesem WWE, Vince Mcmahon zostanie zwolniony.

- Jeśli wygra drużyna Vince Mcmahona to The Rock wznowi karierę, The Undertaker zawalczy o pas WWE World Heavyweight Championa, Vince będzie nadal Prezesem, Triple H zostanie zwolniony i nie będzie Mr COO.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_21_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/583/hbk_hhh_cutby_lewis0214.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/169/goldberg_by_goldberg4spear.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/3093_Big_Show.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/207/therock2_by_dillhare.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/581/Brothers_of_Destruction.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/3003_Mark_Henry.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bully_Ray_2_CutByJess_13March2014.jpg

3vs3 Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5225/3261_Wyatt_Family.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/romanreigns_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_10March2014.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/2858_Sami_Zayn.jpg

Singiel Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/2720_Edge.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/2619_Brock_Lesnar.jpg

Tag Team Match For Qualification in Raw Money In The Bank Ladder Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/3038_Jay_Briscoe.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5381/The_Real_Americans_CutByJess_16September2013.jpg

Singiel Match For USA Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess_06March2014.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_2_CutByJess_06March2014.jpg

I bardzo bym prosił żebyście komentowali moje diary po to motywuje do dalszej pracy. Z góry dzięki.

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Nie podoba mi się że omijasz gale RAW, przed Extreme Rules "nie chciało ci się" napisać 2 gal, teraz omijasz 1, i sam sobie tym szkodzisz. Nie dajesz nam szansy na wkręcenie się w twoje diary, bo w każdej chwili możesz napisać, "Nie chciało mi się napisać RAW, ale macie tutaj Money in the Bank". Tutaj nie chodzi żeby jak najszybciej zaliczać kolejne PPV, tylko żebyśmy czekali na każde kolejne RAW, a wybacz, tutaj nie ma na co czekać. Ja przez rok pisania swojego diary wydałem do tej pory 2 gale PPV, piszę dopiero trzecią, więc ilość napisanych gali PPV nie jest tutaj wyznacznikem, a odnoszę wrażenie że tobie zależy na tym żeby jak najszybciej przejść do następnego PPV, szkoda tylko że odbija się to na poziomie obecnego...

Typer:

1. Punk

2. Styles

3. Team HHH

4. Reigns, Cena, Zayn

5. Lesnar

6. Bryan Team

7. Rollins

Zgadzam się z moim przedmówcą. Opuszczanie gal Raw, aby szybko przejść do PPV jest złym pomysłem. Nie dajesz nam poznać twojego diary, ani tak jak wspomniał xYoohas wkręcić się w nie, jak i twoje feudy. Co do samych odcinków pisanych przez ciebie - segmenty są krótkie i jakieś takie nijakie, z walkami już trochę lepiej. Czekam na Payback, karta taka sobie. Tak coś zauważyłem, w kilku już diary jest jakaś walka dotycząca tego, kto będzie prezesem WWE, dziwne...

Typy:

CM Punk

AJ Styles

Team Vince McMahon

Roman, John, Zayn

Edge

Bryan i Briscoe

Dean

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...