Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE by Giero

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

:arrow: Wreszcie debiutuje NXT! YES! YES! YES!

:arrow: Iatmi pinuje Riley'a, wiec jednak Alex będzie jobberem/midcarderem, ciekawe co z Hideo.

:arrow: Fajne promo Setha, na pewno Rollins zajdzie wyżej niż US Title :)

:arrow: Hideo także nieźle wypadł w wywiadzie. PS Od kiedy on zna Angielski? :twisted:

:arrow: Nowi mistrzowie tagów, starzy zaraz pewnie pójdą do main rosteru, bo po co kisić się w NXT?

:arrow: Niby Breeze nie był tak dobry jak wcześniej Rollins, ale i tak wyszedł fajnie.

:arrow: Nie spodzianka w postaci pojawienie się Stylesa, i druga niespodzianka, czyli wygrana Ruseva! Rusek idzie na Mr. MitB i może być ciekawie, choć moim zdaniem zbyt szybko upada pomysł Challengy...

:arrow: Langston też wypadl dobrze, choć Rollins oczywiście był lepszy :D

:arrow: Jericho GM'em? Bardzo zaskakujący, choć ciekawy pomysł. Może kiedyś mistrz WWE Chris Jericho będzie bronił pasa w ramach feudu na lini GM-gwiazda NXT na gali NXT Special? Byłoby ciekawie :)

:arrow: Sasha wygrywa, Bayley (chyba, oby) odchodzi od pasa. Chyba wszyscy są zadowoleni.

:arrow: Carmela wątpiła w Enzo&Cass? I was believe in Enzo&Cass! Laska mu u mnie minus na starcie, ze brak wiary w najlepszy tag team NXT!

:arrow: Rollins wygrywa, ska ja to wiedziałem :)

:arrow: Zayn wypadł fajnie, cieszy też to że nakreśliłeś jak zmieniłem historię, bo trochę dziwnie się ogląda innych ludzi z pasami na początku diary, gdy nie wiem kiedy i jak mieli je zdobyć.

:arrow: Sami wygrywa. Szkoda Tylera, ale wierze że dużo jeszcze u cb zdziała, oby - postacią jest ciekawą.

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-384977

• Odpowiedzi 596
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

323

• TheVillain

105

• Yarexon

37

• shocker98

16

Top użytkownicy w tym temacie

NXT! NXT! NXT!

Świetny pomysł z tymi wspomnieniami Rollinsa i Big E. Mógłaby się co jakiś czas pojawiać w NXT taka osoba, która była tam. Pokazałeś to w fajny sposób, te wywiady wyszły bardzo dobrze.

Aj Styles! Serio gdy wyszedł Rusev i wygrał to się zdziwiłem. Nigdy tak nie markowałem czytając jakąkolwiek gale. Świetna decyzja, bo Rusev się wybija, Aj nie traci bo i tak ma walizkę.

Itami vs Zayn? Liczyłem, że to jednak Breeze wygra ME, bo bardzo go lubię. Mam nadzieję, że nie zniknie gdzieś w tłoku gwiazd NXT. Itami mógł przypiać jednak słabego Corbina niż średniego Alexa, ale to Twoja decyzja. Liczę na dobry program na linii Japończyka i Kanadyjczyka.

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385007

No nie powiem, ciekawy pomysł, ale chciałbym, żeby to się utrzymało na dłużej a nie tylko te PPV od NXT.

Hideo był głównym faworytem do zwycięstwa i chyba nikt nie jest zdziwiony jego zwycięstwem. Btw ciekawi mnie kto wymyślił taki dziwny theme song Nationa.

Fajna promocja walki dwóch, byłych mistrzów. Obaj w przyszłości byli mistrzami NXT i obaj też byli mistrzami midcardowymi w głównym rosterze. Zapowiada nam się ciekawy pojedynek.

Wywiad z Itamim nicxym się specjalnie nie wyróżnił i nie sądzę, żeby miał coś zdziałać w walce o pas. Sami jest lepszym mistrzem.

Enzo i Colin jak zwyle krótko i w swoim stylu, ale nie wiem czy lepiej niż u mnie ;) Cieszy, że zdobyli pasy, bo w końcu zostali nimi uhonorowani, a luchadorzy mogą iść do main rosteru.

Tyler cały czas ma taki sam gimmck jak w prawdziwym WWE i dobrze, bo bardzo mi się podoba w tej roli. Pasa raczej nie zgarnie, ale może być świetna walka.

Open Challenge w stylu Jasia. Dobrze się dzieje, że promujesz AJ'a jako Mr. Money in the Bank, ale szkoda, że przegrał. Oddala go to od cashingu walizki. Za to feud Rusev-Rhino może wyjść bardzo dobrze i Alexander może na tym bardzo dużo zyskać.

Big E podobnie do Setha, nie zawiódł i dobrze wypromował ich walkę.

OMG! Y2J na NXT. Ciekawe rozwiązanie, a to może oznaczać dużo ciekawych opcji między nim, a zawodnikami NXT jeżeli faktycznie będzie walczył jeszcze w głównym rosterze, bo później feud na linii zawodnik-szef w głównym rosterze może być kontynuowany.

Chyba nikt nie wierzył w zwycięstewo Bayley. Sasha z pasem to póki co najlepsze dla biznesu.

JoJo przeprowadza wywiady? Ciekawe. Carmella nie wierzyła w swoich kompanów? Ja w nich wierzyłem. Oczywiście nowi mistrzowie jak zawsze dobrze się pokazali.

No i Rollins w końcu ma rewanż za stratę pasa. Bardzo mnie to cieszy.

Sami dobrze wyjaśnił w jaki sposób wszedł w posiadanie pasa. Dobrze zapowiedział walkę i już się nie mogę jej doczekać. Tyler przegrał, ale nie potrzebował pasa, bo on dobrze się sprzedaje w swoim gimmicku bez niego. Teraz czas na Hideo i możemy zobaczyć świetny pojedynek, bo ci dwaj to klasa sama w sobie.

NXT ci wyszło tak jak zwykle wychodzi w realnym WWE, czyli bardzo dobrze. Cieszą wynik walk i oczywiście liczę, że to nie będzie koniec jeśli chodzi o NXT. Życzę weny ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385055

• Urządzenie:  Windows

smackdown_logo__rebranding__by_sub1987thai-d581rya.jpg

SmackDown! #7 (#799)

12.12.2014 Columbus Civic Center w Columbus, Georgia

Dwa dni do TLC: Tables, Ladders & Chairs

Witajcie na kolejnym Friday Night SmackDown! Jest to ostatnia tygodniówka przed TLC: Tables, Ladders & Chairs, więc emocji dzisiaj nie powinno zabraknąć. Mam nadzieję, że jesteście bardzo nakręceni na ostatnią, najbardziej hardcore'ową galę PPV w 2014 roku, a NXT TakeOver: R Evolution jeszcze bardziej narobiło Wam apetytu. Jeżeli tak... to zaczynajmy niebieską galę!

DEEP! Już wiemy kto otworzy nam dzisiejszą tygodniówkę. To Bray Wyatt wychodzący tradycyjnie ze swoją lampą naftową przy zgaszonym świetle na arenie. Trybuny rozświetlone są latarkami z telefonów, a z lampy wydostaje się dym. Bray spokojny wchodzi do ringu i zdmuchnął lampę, po czym usiadł na swoim bujanym fotelu, a reflektory zostały skierowane na niego. Nadal cała arena jest pochłonięta ciemnością.

Bray Wyatt: Niemal trzy tygodnie temu po Survivor Series myślałem, że dotknęła mnie wielka niesprawiedliwość. Sądziłem iż przegrana z drużyną Triple H'a i strata moich braci była czymś, co nie powinno mieć miejsca. Sądziłem iż pojawienie się Stinga i zniszczenie moich planów pojednania świata było karą z niebios. Próbowałem zrozumieć co źle postąpiłem. Dlaczego w ten sposób zostałem zmuszony, by wszystko rozpocząć od zera. W końcu... w końcu zrozumiałem. Moment w którym Sting zjechał z góry areny do ringu i uderzył mnie swoim Baseballem był... darem. Darem od samego Boga. Wiecie dlaczego? To ja będę miał przyjemność i zaszczyt zniszczyć prawdziwą ikonę i legendę tego biznesu. Człowieka, który był twarzą WCW. Człowieka, który przybył do WWE tylko po to, by zniszczyć WWE. Zrobił jednak jeden, wielki błąd... zadarł z nie tym człowiekiem, co powinien. Stinga spotka kara za to co zrobił na Survivor Series. Stinga spotka kara za to, że nie pozwolił... na uleczenie WWE.

Bray na chwilę przerywa przemowę... ale momentalnie w ramach odpowiedzi słyszymy dźwięk kruka i przy olbrzymim, potężnym cheerze gra klasyczna muzyka Stinga! "Ikona" pojawia się na stage'u wraz ze swoim Baseball Batem. Sting spokojny wchodzi do ringu, a Bray Wyatt staje z fotelu. Obydwaj mierzą się przenikliwym wzrokiem. W końcu Sting prosi o mikrofon.

Sting: Cóż za historyczna chwila dla SmackDown! Sting tu jest! Sting jest w Columbus Civic Center w Columbus, Georgia! Widzisz Bray, za dwa dni dojdzie do jednego z najważniejszych momentów w historii WWE. W Cleveland, Ohio zmierzymy się na TLC: Tables, Ladders & Chairs. I mimo iż nie będziemy mogli używać legalnie ani stołów, ani drabin, ani krzeseł... to nasza walka tak naprawdę będzie najważniejsza na tej gali. Spotka się przeszłość... z przyszłością tego biznesu i przekonamy się który z nas jest obecnie lepszy: ja czy ty. Przed chwilą oskarżyłeś mnie o to, że nie dopuszczając do Twojej wygranej na Survivor Series pokazałem iż chcę zniszczyć WWE. Dawno nie słyszałem większych bzdur. Dzięki temu iż przez ze mnie Twój zespół nie wygrał na Survivor Series... ochroniłem WWE przed jedną z największych strat dla tego biznesu jaką byłoby zakończenie kariery przez Triple H'a oraz... ochroniłem WWE przed Tobą.

Bray Wyatt: Prawda jest jednak taka, że przeszłość jest w tej chwili nieważna. Liczy się to, co stanie się w tę niedzielę. Sprawdzimy kogo przeznaczenie jest w jaśniejszych barwach: twoje, czy moje. Nie ukrywam Sting, że szanuję Cię. To, że Cię nie lubię... nie znaczy, że cię nie szanuję. Wręcz przeciwnie. Problem jest jednak taki, że w niedzielę nie będzie chodziło o szacunek, historie naszych karier, czy los tej federacji... w niedzielę będzie chodziło o naszą przyszłość. Jeżeli pokonam Cię... ludzie będą wiedzieli, że jestem w stanie pokonać absolutnie każdego. Ludzie będą traktowali mnie z takim samym szacunkiem jak ja traktuję Ciebie. Szacunkiem... i strachem. Bo będą wiedzieli, że Bray Wyatt... to nowa twarz strachu.

Sting: Strach... strach... strach... strach... strach?! Jedyny strach jak widzę obecnie to ten, który jest w Twoich oczach. Widzę ten strach, tę niepewność i czuję to w Twoich słowach. Gdy rywalizowałeś z Triple H'em byłeś pewny siebie. Teraz tak nie jest, prawda? Dobrze wiesz, że nie wiadomo na co stać starego Stinga. Jednak wybaczam Ci to. Wiesz czemu? Bo jesteś jeszcze młody i czeka na Ciebie jeszcze wiele wyzwań równie ważnych lub nawet ważniejszych niż niedzielny pojedynek ze mną. Prawda jest taka, że w niedzielę nic nie stracisz. W niedzielę możesz tylko zyskać. To ja mam do stracenia najwięcej, bo jeżeli z Tobą przegram, to wszyscy WWE Universe będą od razu sądzili, że skończyłem się i nie nadaję się już do tego biznesu, a nie chcę do tego dopuścić! Dlatego chcę Bray, byś pokazał w niedzielę najlepszego siebie. Chcę byś traktował mnie z szacunkiem, ale jednocześnie sam nie stawiał przed sobą żadnych granic. Jeżeli mam przegrać... to z Bray'em Wyattem, który w przyszłości może naprawdę być potworem. Bo takich potworów WWE także potrzebuje. Czy jesteś zatem gotów? Czy jesteś gotów, by zmierzyć się z legendą i ikoną tego biznesu?!

Bray Wyatt: Tak Sting... jestem bardziej niż gotów. Chcesz zobaczyć potwora? Masz to zagwarantowane...

Bray Wyatt uderzył Stinga mikrofonem! Po chwili chwycił go, roześmiał się i wykonał Sister Abigail! Bray klęka nad znokautowanym rywalem i przy swojej muzyce oraz heacie publiczności podniósł jego głowę, po czym zaczął go głaskać... To nam się szykuje pojedynek!

____________________________________________________________________________________________

Jesteśmy w strefie wywiadów, gdzie do rozmowy z Intercontinental Championem Kurtem Angle gotowa jest Renee Young.

Renee Young: Kurt, dzisiaj weźmiesz udział w three on three tag team matchu z zawodnikami, którzy za dwa dni będą Twoimi rywalami w walce o Intercontinental Championship. Czy zatem dzisiejszy main event można traktować jako zapowiedź tego co czeka nas na TLC i z czyjej strony widzisz obecnie największe zagrożenie odkąd poznałeś swoich wszystkich rywali?

Kurt Angle: Jestem w wretlingu cholernie długo Renee. Walczyłem w swojej karierze z prawdziwymi legendami tego biznesu. Dokładnie czternaście lat temu jako WWE Champion pokonałem w 6-Man Armageddon Hell in a Cell Matchu takie gwiazdy jak: Stone Cold Steve Austin... Triple H... Rikishi... The Undertaker i The Rock. To była czołówka WWE w tamtych latach. Po czternastu latach jestem Intercontinental Championem i ponownie zawalczę z pięcioma zawodnikami. Lecz tym razem zmierzę się z tymi, którzy są przyszłością tego biznesu. Antonio Cesaro... Dean Ambrose... Dolph Ziggler... Randy Orton... i Zack Ryder. Każdy z nich w ostatnim czasie pokazał, że zasługuje na uwagę i każdy z nich może być gwiazdą formatu tych rywali, których pokonałem czternaście lat temu. Wtedy Renee... wszyscy byli moimi największymi zagrożeniami, bo każdy czyhał na mój pas mistrzowski. I teraz będzie podobnie. Teraz ponownie ja będę tym, który wyjdzie jako zwycięski z 6-Man Matchu. I tym razem... Ci zawodnicy, którzy w niedzielę opuszczą Cleveland, Ohio jako przegrani... będą mogli chwalić się, że przegrali z prawdziwą legendą tego biznesu, jedynym złotym medalistą olimpijskim w profesjonalnym wrestlingu... Kurtem Angle. It's true. It's damn true.

____________________________________________________________________________________________

Wracamy na ring, a z głośników rozlega się klasyczne

. Na stage wychodzi "Kapitan Charyzma" Christian przy wielkiej wrzawie. Wygląda jakby wypatrywał kogoś wśród trybun, ale po chwili uśmiecha się i przemierza rampę w kierunku ringu, a po drodze przybija kilka piątek z fanami. Christian wchodzi do ringu i oczekuje na swojego rywala. W końcu rozbrzmiewa
i przy nieco mniejszy, ale cheerze z zaplecza wyskakuje Kofi Kingston. Mamy klasyczne "Boom, Boom, Boom!" i wyskok z fajerwerkami, po czym energicznie przebiega przez rampę i wskakuje do ringu. Szykuje się interesująca pierwsza walka dzisiejszego wieczoru.

Walka #1

Christian vs Kofi Kingston

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_CutOut_Jess-x_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_4_cut_by_Danger_Liam.jpg

Normal Match

Opis walki: Obydwaj na początku na spokojnie próbują siebie wyczuć. Po chwili Kofi chce wyprowadzić kopnięcie, ale Christian przechwytuje jego nogę i mamy Dragon Screw. Następnie Kapitan Charyzma próbuje przejść do Front Face Locku w parterze, ale Kofi nie daje się i udaje mu się zapiąć Wrist Lock, a po chwili mamy Russian Legsweep i przejście do bocznego Headlocku w parterze. Christian podnosi się i wypycha przeciwnika na liny, wyrywając się z uchwytu. Kanadyjczyk przechodzi pod rywalem, a następnie nad nim przeskakuje, po czym popisuje się świetnym Dropkickiem! Pin 1... 2... Kickout. Kingston podnosi oponenta w Wrist Locku i Irish Whipem wysyła na liny. Po chwili wykonuje świetny Monkey Flip! Christian z impetem ląduje na macie, a następnie sam inkasuje Dropkick, który wyrzuca go z ringu! Kofi natychmiast chce wykonać Springboard Crossbody, ale Christian robi unik! Afrykanin ląduje na podłodze poza ringiem, a Kapitan Charyzma wskakuje do ringu, bierze rozbieg i jeszcze częstuje Kofiego Baseball Slidem. Po chwili Christian decyduje się jeszcze na efektowne Corner Springboard Plancha! Kanadyjczyk wrzuca przeciwnika do ringu i przypina 1... 2... Kickout. Christian podnosi rywala, a ten niespodziewanie wykonuje Small Package 1... 2... Kickout. Od razu próba Trouble in Paradise, ale Christian robi unik! Po chwili ten chce wykonać Killswitch, lecz Kofi w porę wydostaje się spod finishera i odpycha rywala na liny, po czym mamy Roll Up! 1... 2... Kickout. Kofi podnosi się przy narożniku, a Christian rusza na niego. Kingston wykorzystuje corner, by zrobić unik i wyprowadzić Pendulum Kick. Następnie mamy Two-Handed Chop, kolejny Two-Handed Chop i Dropkick! Klasyczne odbicie od lin, taunt i Boom Drop! Pin 1... 2... Kickout! Kofi lekko zdenerwowany wspina się na szczyt narożnika. Nadchodzi akcja wysokiego ryzyka... ale Christian podrywa się i wyprowadza mocny prawy, po czym zrzuca przeciwnika na swoje barki i mamy Electric Chair Drop! Pin 1... 2... Kickout. Momentalnie mamy Lifting DDT! Pin 1... 2... Kickout! Christian wściekły kłóci się z sędzią. Po chwili zdaje przy narożniku i w stylu Edge'a sygnalizuje kolejną akcję, a my wiemy co nadchodzi. Christiana rozprasza jednak "My Time Is Now", które po chwili rozbrzmiewa z głośników! Kapitan Charyzma odwraca się i oczekuje na przybycie Johna Ceny. Ten jednak nie pojawia się, gra tylko jego muzyka. Kofi to wykorzystuje... i momentalnie gdy Christian odwraca się zostaje potraktowany Trouble in Paradise! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Kofi Kingston

Kofi nie celebruje wygranej, bo wie w jaki sposób pokonał rywala. Nie zauważa jednak, że z zaplecza w końcu wybiega Cena, który po chwili wynosi Kingstona na barki i wykonuje na nim FU! Po chwili wydaje się, że John powtórzy akcję na Christianie... ale jednak nie robi tego. Pokazuje mu swoje klasyczne "You Can't See Me!" i powoli przy swojej muzyce zadowolony opuszcza ring. To był kolejny sygnał dla Christiana, że ma kogo się obawiać...

http://wwenews.pl/wp-content/uploads/2014/11/wwe-tlc-141214-660.jpg

TLC: Tables, Ladders & Chairs

Najbardziej hardcore'owa i ostatnia gala PPV w 2014 roku już 14 grudnia!

Widzimy dwóch WWE Tag Team Champions - Adriana Neville'a i Bad News Barretta, którzy mają coś do powiedzenia.

Bad News Barrett: Niektórzy mogą mówić iż przypadkowo obroniliśmy pasy tag team na Survivor Series, ale jeżeli myślicie, że Big Show i Mark Henry, czyli The World's Domination za dwa dni na TLC: Tables, Ladders & Chairs odbiorą nam tytuły mistrzowskie... i'm afraid i've got some bad news!

Adrian Neville: Fakt iż przez ostatnie tygodniówki Big Show i Mark Henry dominowali nad wszystkimi, tym nawet nad nami. Ale gdy zmierzą się z naszą dwójką w tag team matchu... nie mają żadnych szans! Siła to nie wszystko. Nasza współpraca, umiejętności i wola walki przeciwstawi się tym dwóm olbrzymom. A gdy już obronimy pasy mistrzowskie... pokażemy wszystkim, że w tej dywizji... to The British Barrage dominuje.

Bad News Barrett: Zróbmy jednak coś bardziej szalonego niż zwykły tag team match. Zróbmy coś, co spowoduje, że po TLC, to o naszej walce będzie głośno! Jako mistrzowie tag team proponujemy Wam dodatkowe wyzwanie... Hardcore Tornado Tag Team Match! Skoro TLC ma być najbardziej hardcore'ową galą PPV w roku... to spowodujmy by rzeczywiście tak było!

Adrian Neville: Co Wy na to? Show, Mark? Jesteście gotowi na Waszą najbardziej hardcore'ową walkę w życiu? Jeżeli tak... to zaakceptujcie naszą propozycję, a potem widzimy się na TLC za dwa dni... gdy skopiemy Wasze dupy.

Walka #2

WWE Women's Champion Ashley Flair vs Natalya

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3807/3931_Charlotte.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/761/4185_Natalya_Neidhart.jpg

Non-Title Normal Match

Opis walki: Wracamy na ring i od razu zaczynamy kolejny pojedynek. Przy stole komentatorskim jest Maryse. Rozpoczynają od zwarcia z którego to Natalya wychodzi zwycięsko i zapina boczny Headlock. Mamy Headlock Takedown i kontynuację akcji w parterze. Ashley sprytnie kontruje dźwignię przechodząc w Headscissors. Natalya wydostaje się z uchwytu Kip-Upem, po czym momentalnie obydwie wracają do stójki i Flair wyprowadza Knife-Edge Chop. Mamy Irish Whip i Natalya przechodzi pod przeciwniczką, a następnie nad nią przeskakuje, by Arm Dragiem sprowadzić do parteru i przejść do Arm Baru. Ashley podnosi się i próbuje wyrwać się z uchwytu, ale Natalya kontynuuje dźwignię. Mistrzyni zatem wyprowadza mocny Clothesline i wyrywa się z submissionu! Przypięcie 1... 2... Kickout. Ashley podnosi rywalkę i Irish Whipem wysyła w narożnik, a ta odbija się od cornera, przeskakując nad mistrzynią, po czym popisuje się German Suplexem! Pin 1... 2... Kickout. Mamy Snapmare w wykonaniu Natalyi, która po chwili odbija się od lin, przebiega po plecach rywali, ponownie odbija się od lin i wyprowadza Low Front Dropkick! Pin 1... 2... Kickout. Natalya podnosi Ashley, a ta kontruje Jawbreakerem, po czym wykonuje Hangman's Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout. Flair zdenerwowana wspina się na szczyt narożnika. Nadchodzi Moonsault... ale Natalya zrobiła unik! Mistrzyni z impetem uderza o matę, po czym obolała podnosi się i inkasuje jeszcze Nattie-By-Nature! Pin 1... 2... Kickout! Bridging German Suplex w wykonaniu Nattie! Pin 1... 2... Kickout! Natalya zdesperowana próbuje zapiąć Sharpshooter, ale Ashley w porę ją odkopuje, po czym mamy Drop Toe Hold i od razu przejście mistrzyni do Figure-Four LegLock! Natalya walczy z bólem, a publiczność chantuje klasyczne "Woo!". Natalya próbuje przedostać się w kierunku lin... i pomaga jej w tym niespodziewanie Maryse, która pociągnęła Natalyę za rękę i spowodowała iż chwyciła za liny! Sędzia ją upomina, a Nattie wygląda na zaskoczoną. Z kolei Ashley zaczyna kłócić się z Maryse, która odwraca wszystkich uwagę swoimi pozami, chodząc wokół ringu. Natalya wykorzystuje odwrócenie uwagi Ashley Schoolboy Pinem! 1... 2... 3!

Zwyciężczyni przez przypięcie: Natalya

Maryse szybko chwyciła krzesło i wbiegła z nim do ringu po czym zaatakowała Natalyę najpierw krawędzią krzesła w brzuch, a następnie wyprowadziła Chair Shoot Ashley w twarz! Maryse wykopuje Natalyę z ringu, po czym kładzie krzesełko na macie i wykonuje French Kiss w krzesło na Ashley! Publiczność reaguje dużym heatem, a Maryse najpierw zabiera pas mistrzowski i wznosi ku górze, po czym kładzie na znokautowanej mistrzyni i zadowolona z siebie opuszcza ring przy swojej muzyce.

Przenosimy się do biura COO - Shawna Michaelsa, który przegląda jakieś papiery. Do środka wchodzi Triple H ze swoim młotem w ręku...

Shawn Michaels: Wow, Hunter spokojnie! Chcesz zrobić tym Sledgehammerem generalny remont mojego biura?

Triple H: Shawn, przyszedłem, bo wiem, że CM Punk na RAW is Hardcore groził Tobie.

Shawn Michaels: Słuchaj, to nic wielkiego. Punk może robić z siebie nie wiadomo kogo, ale on tu nie ma żadnej władzy i niczego nie może. To my możemy.

Triple H: Też tak sobie mówiłem. Ale gdy pokierowało mną moje ego... chcę się tylko upewnić, że niczego głupiego nie zrobisz i zostawisz Punka mi, nawet jeżeli z nim przegram na TLC za dwa dni.

Shawn Michaels: Hunterze... znasz mnie bardzo dobrze. Gdy będę chciał zająć się CM Punkiem to z wielką chęcią osobiście skopię mu dupę. Nie muszę tego robić walcząc z nim. Jednak... na TLC to ty z nim zmierzysz się. I to ty... odbierzesz mu WWE World Heavyweight Championship. Wtedy wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

Triple H: Tak też będzie... wiesz co? Cieszę się, że znowu jesteś wśród nas. Vince dokonał dobrego wyboru mianując Cię na COO. Być może nie popełnisz takich błędów jak ja...

Hunter poklepał Shawna po plecach, po czym odszedł, zostawiając go lekko zamyślonego.

Wracamy po przerwie, a w ringu już jest Mr. Money in the Bank AJ Styles.

AJ Styles: Czy wszyscy z Was oglądali NXT TakeOver: R Evolution?! Cóż to była za gala! Hideo Itami wywalczył miano nowego pretendenta do NXT Championship, Enzo Amore i Colin Cassady zostali nowymi NXT Tag Team Champions, Sasha Banks obroniła NXT Women's Championship, a Sami Zayn wygrał z Tylerem Breezem i nadal jest NXT Championem. Co jeszcze ważne, to to iż nowym Generalnym Managerem NXT został Chris Jericho, a ja odbyłem kolejny Open Challenge, w którym udział wziął Alexandar Rusev. Nie, nie buczcie na niego! Mimo iż mógł sobie darować swoje zachowanie po walce, to jednak w trakcie pojedynku pokazał swoje naprawdę najlepsze strony i zasłużył na to, by mnie pokonać. Dzisiaj będzie jednak nieco inaczej. Oczywiście czas na kolejny Open Challenge, ale tym razem to ja będę górą, bo jestem na swoim terenie. Także... jeżeli jest ktoś na zapleczu SmackDown!, kto chciałby się sprawdzić na tle Mr. Money in the Bank... to właśnie teraz zapraszam do ringu!

Przez chwilę trwa cisza... po czym zagrała muzyka Daniela Bryana i on we własnej osobie wyszedł na stage przy dużych chantach "Yes!".

Daniel Bryan: Witaj AJ. Nie wiem czy wszyscy to wiedzą, ale jakieś dziesięć lat temu mieliśmy okazję spotkać się parę razy w ringu na scenach niezależnych. Nasze walki kończy się różnym skutkiem, ale to co jest w tej chwili ważniejsze, to jest to iż po dekadzie ponownie i to w największej organizacji wrestlingu na świecie, czyli w WWE! Nie chcę Ci jednak nic mówić... ale to ja trafiłem do WWE wcześniej niż ty, bo zawsze... byłem lepszy niż ty. Gdy ty jeszcze kilka lat męczyłeś się, włócząc się po różnych organizacjach, ja w 2010 roku zadebiutowałem na RAW i od tamtego czasu, czyli odkąd minęły już cztery lata zdołałem być WWE Championem , World Heavyweight Championem , U.S. Championem , Intercontinental Championem i Tag Team Championem . Także tym, który za chwilę sprawdzi się na tle kogoś innego... będziesz ty! Bo to ty... jesteś teraz na moim terenie.

Daniel przy chantach wskoczył do ringu i zaczął przygotowywać się do walki.

Walka #3

Mr. Money in the Bank AJ Styles vs Daniel Bryan

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/4018_AJ_Styles.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_7_cut_by_Danger_Liam.jpg

Normal Match

Opis walki: Mamy gong rozpoczynający pojedynek. Daniel na starcie proponuje uścisk rąk w geście walki fair play, co AJ akceptuje. Mamy klincz z którego żaden z nich nie może wyjść zwycięsko. W końcu przepychają się do narożnika i tam sędzia zaczyna wyliczanie, po którym AJ przerywa klincz i od razu zaskakuje rywala Backhand Chopem. Po chwili powtarza atak. Daniel odpowiada mocnym Headbuttem i po chwili wyprowadza serię Low Kicków z obydwóch nóg. Odbija się od lin... ale Styles kontruje Shoulder Blockiem. Do tego odbija się od lin i dokłada Jumping Knee Drop. Pin 1... 2... Kickout. AJ podnosi rywala i zapina Wrist Locku. Daniel próbuje wyrwać się z uchwytu. W końcu udaje mu się i przechodzi w Waist Lock. Styles kontruje odpychając go na narożnik. Po chwili AJ bierze rozbieg i mamy Corner Forearm Smash, a następnie odbija się od lin i dokłada Running Swinging Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout. AJ przeturlał się na krawędź ringu i szykuje się do kolejnej akcji, którą jest Springboard 450 Splash... ale Daniel w porę zrobił unik. Obydwaj wracają do stójki, ale Bryan wyprowadza Low Kick, który podcina AJ'a i po chwili mamy serię klasycznych Repeated Shoot Kicków w klatkę piersiową. Nadchodzi jeszcze Roundhouse Kick w głowę... ale AJ robi unik, a następnie niespodziewanie wyprowadza Pele Kick! Daniel pada na liny lekko zamroczony, a po chwili nadziewa się na kombinację ciosów Stylesa: dwa Punche, Shoot Kick, Spinning Backfist i próba jeszcze Lariatu, ale Daniel robi unik i przechodzi w Backslide Pin! 1... 2... Kickout! Obydwaj podrywają się, ale to Bryan za pomocą lin wyrzuca z ringu Stylesa. Po chwili Daniel bierze rozbieg i mamy Suicide Dive! Oczywiście jest taunt wraz z publicznością i Amerykański Smok wrzuca przeciwnika do ringu. Sam Daniel wspina się na szczyt narożnika... po czym wykonuje Front Dropkick! AJ robi fikołka i wstaje za pomocą cornera. Daniel nakręca się i natychmiast mamy Running Dropkick! Po chwili powtórzenie akcji! I jeszcze raz! Do tego mamy Snap Underhook Suplex. Pin 1... 2... Kickout. Bryan podnosi rywala i chce Irish Whipem wysłać w narożnik, ale ten odwraca akcję i to Amerykański Smok odbija się Backflipem od cornera przeskakując nad AJ'em, odbija się od lin, robi unik przed ciosem, ponownie odbija się od lin... i nadziewa się na Superkick! Pin 1... 2... Kickout! Styles przeniósł się na apron i czeka aż rywal wstanie... po czym wyprowadza Springboard Forearm Smash! Nakręcony Mr. Money in the Bank wspina się na szczyt narożnika! Wszyscy wiemy co to zapowiada! Spiral Tap! Pin 1... 2... Kickout! Styles nie może w to uwierzyć! Zdesperowany podnosi oponenta, a ten nagle go podcina i zapina LeBell Lock! LeBell Lock w kiepskiej pozycji dla AJ'a! Mr. Money in the Bank próbuje nogą złapać liny. W końcu udaje mu się, więc Daniel zmuszony jest do przerwania uchwytu. Bryan chcąc nie chcąc puszcza submission i staje przy przeciwległym cornerze, po czym tauntem sygnalizuje finishera. AJ wstaje... Busaiku Knee Kick od Bryana! Ale Daniel nie zdołał przypiąć, bo Styles instynktownie, obolały uciekł poza ring! Daniel zdenerwowany idzie po jego i wrzuca do z powrotem na pole bitwy, po czym przypina 1... 2... Kickout! Publiczność jest w szoku. Daniel podnosi powoli rywala i wyprowadza mu European Uppercut. Po chwili odbija się od lin, ale AJ kontruje niespodziewanie Spin Kickiem, a następnie wykonuje Styles Clash! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Mr. Money in the Bank AJ Styles

AJ lekko jeszcze odczuwa skutki finishera Daniela, ale mimo to szczęśliwy wstaje i celebruje zwycięstwo. Bije brawo Danielowi, który próbuje dojść do siebie i opuszcza ring.

Już w poniedziałek kolejne RAW is Hardcore. Tuż po ostatnim PPV w 2014, po TLC będzie okazja do podsumowania całego roku w WWE za pomocą statuetek Slammy Awards! Nie przegapcie tego specjalnego wydania RAW is Hardcore!

Jesteśmy ponownie w strefie wywiadów, tym razem z Renee Young jest pretendent do Intercontinental Championship - Antonio Cesaro.

Renee Young: Witajcie, wraz ze mną jest jeden z tych, którzy będą za dwa dni na TLC próbowali odebrać Intercontinental Championship Kurtowi Angle. Wraz ze mną jest Antonio Cesaro. Antonio... dzisiaj weźmiesz udział w three on three tag team matchu z zawodnikami, z którymi zmierzysz się w tę niedzielę. Co powiesz na temat dzisiejszej i niedzielnej walki?

Antonio Cesaro: Pół roku temu byłem na szczycie WWE. Realizując kontrakt z walizki Money in the Bank zostałem nowym WWE World Heavyweight Championem. Doszło do tego... dzięki temu iż wygrałem wieloosobowy Ladder Match. Za dwa dni znowu wezmę udział w takim pojedynku i mam okazję wrócić do obecnej elity dzięki zostaniu Intercontinental Championem. Wiesz jak dużo znaczy dla mnie wygranie niedzielnego pojedynku Renee? Nawet sobie tego nie wyobrażasz. Dzisiejszy main event tak naprawdę nic nie znaczy i będzie jedynie pokazówką przed tym co czeka nas wszystkich na TLC. A na TLC... to będzie prawdziwa wojna. Wojna o Intercontinental Championship. I wygra ją tylko najwytrwalszy. Ja walcząc jak równy z równym z Brockiem Lesnarem pokazałem już, że nie bez kozery zasłużyłem na pseudonim "Szwajcarski Superman". Teraz czas, by pokazać... że nadal wszyscy muszą na mnie uważać.

Wracamy po przerwie na ring i przy heacie wszystkich gra "My Time Is Now", a na stage wychodzi John Cena. Zamiast swojego salutowania, od razu pokazuje do kamery "You Cant' See Me" i z kpiącym uśmieszkiem wbiega do ringu. Nie ma na sobie żadnej koszulki, zresztą nie nosi już swoich t-shirtów od kilku tygodni. John opiera się o liny i czeka na rywala. W końcu rozbrzmiewa "Booyaka, Booyaka! 619!" i przy dużym cheerze na stage wyskakuje Rey Mysterio! Ulubieniec najmłodszych w swoim stylu wykonuje kilka gestów, które są skwitowane wystrzałem fajerwerków ze stage'u. Po chwili wita się z każdym z fanów przybijając się maskami. Rey wskakuje do ringu, spogląda na Cenę i ostrożnie wchodzi na każdy narożnik, skąd wznosi modły ku niebiosom. Po chwili gotowy zeskakuje na ring.

Walka #4

John Cena vs Rey Mysterio

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_13April2015.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio_CutByJess_23October2014.jpg

Normal Match

Opis walki: Mamy gong i ruszają. Wydaje się, że będzie klincz, ale szybko Cena przeszedł w Waist Lock i wyprowadził mocny cios w tył głowy. John momentalnie chwyta rywala i brutalnie głową ciska w narożnik. Po chwili Irish Whipem wysyła go na liny, a następnie częstuje Hip Tossem i przechodzi do ArmBaru. Przez moment osłabiał przeciwnika, ale po chwili wrócili do stójki. Rey próbuje skontrować kilkoma ciosami, więc Cena wysyła go z całej siły barkiem prosto w ringpost! Pin 1... 2... Kickout. John od razu wynosi rywala na barki, by wykonać FU, ale ten momentalnie kontruje i wykonuje Wheelbarrow Bodyscissors, a następnie Arm Drag! Cena podrywa się, ale nadziewa się na Hurricanranę. John podnosi się za pomocą lin i Dropkickiem zostaje wyrzucony z ringu! Wściekły kopie w barykadę, ale to nie wszystko, co Rey dla niego przygotował, bo natychmiast wykonuje fenomenalne Over The Top Rope Somersault Plancha! Widać, że Luchador mocno się nakręcił. Wrzuca przeciwnika do ringu, a sam wspina się na szczyt narożnika. John jednak podrywa się i zrzuca Rey'a z górnej liny. On sam wchodzi na top rope i wykonuje Diving Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout. Cena podnosi rywala i zapina Abdominal Stretch. Widać, że jego styl walki wyraźnie zmienił się od ostatnich, singlowych matchy. Rey próbuje wyrwać się z dźwigni, ale nie może. Przepycha się w stronę lin, ale John jeszcze mocniej zapina submission. Mysterio zaczyna więc kontrować serią ciosów z wolnej ręki. W końcu wydostaje się z uchwytu i odbija się od lin... ale nadziewa się na Shoulder Tackle! Po chwili kolejne Shoulder Tackle od Ceny! I mamy Protobomb na koniec tej kombinacji! John uśmiecha się kpiąco, wznosi rękę ku górze, po czym jest klasyczne "You Can't See Me!", odbicie od lin... ale Rey niespodziewanie wykonuje Schoolboy Pin! 1... 2... Kickout! Drop Toe Hold na drugą linę! To sygnalizuje jedno... 619! Po chwili klasyczny Springboard Splash! Pin 1... 2... Kickout! Rey nie może w to uwierzyć. Podnosi rywala, po czym odbija się od lin, ale John go przechwytuje i natychmiast wynosi na barki... ale odwraca jego uwagę muzyka Christiana! Kapitan Charyzma przy dużym cheerze pojawia się na stage'u, wygląda to na zemstę... Rey wykorzystuje odwrócenie uwagi Ceny i Dropkickiem w plecy wysyła go na liny! Po chwili wykonuje kolejne 619! Rey wspina się na szczyt narożnika... Frog Splash! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Rey Mysterio

Rey zadowolony celebruje wygraną, a John wściekły i obolały opuszcza ring, po czym siada przy barykadzie. Christian zadowolony pokazuje mu jego "You Can't See Me", a następnie idzie na zaplecze.

Jesteśmy na zapleczu, widzimy Big Showa i Marka Henry'ego, czyli "The World's Domination", którzy mają coś do powiedzenia.

Big Show: Patrzycie właśnie na dwóch gigantów, którzy razem mają prawie czterysta kilogramów czystej siły i potęgi. Z tą siłą za dwa dni na TLC: Tables, Ladders & Chairs z taką siłą spotkają się obecni mistrzowie tag team Adrian Neville i Bad News Barrett. Obydwaj chyba nie mają świadomości z kim się zmierzą... a do tego stawiają nam warunki... które powodują, że tylko pogorszą ich obecną sytuację. Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać nad ich losem. A może jedno i drugie...

Mark Henry: Hardcore Tornado Tag Team Match? Serio? Poważnie? Zachciało Wam się więcej bólu i złamanych kości, po tym co Wam robiliśmy przez ostatnie tygodnie? Jeżeli tak, to albo jesteście głupcami, którzy porywają się na pewne samobójstwo, albo naprawdę nie wiecie co Was czeka. Każde krzesło... każdy stół... każdy przedmiot będzie w użyciu, a Wy będziecie musieli kleknąć u naszych stóp i błagać o litość, byśmy darowali Wam resztę bólu i upokorzenia, które czeka Was w tę niedzielę.

Big Show: Nasza odpowiedź jest oczywista: tak! Zgadzamy się na tego typ pojedynek! Żadna determinacja, wola walki i umiejętności Wam nie pomogą, gdy spotkacie się z twarzą w twarz z nami.

Mark Henry: TLC: Tables, Ladders & Chairs. Za dwa dni. Nowi mistrzowie tag team. "The World's Domination"! Bądźcie gotowi!

TLC: Tables, Ladders & Chairs

Najbardziej hardcore'owa i ostatnia gala PPV w 2014 roku już 14 grudnia!

Czas na main event dzisiejszej gali! Od razu przy dużym cheerze rozbrzmiewa muzyka Deana Ambrose'a, który nakręcony i pewny siebie wchodzi do ringu. Po chwili jednak gra "I Hear Voices..." i na stage przy heacie wychodzi Randy Orton. Viper uśmiecha się lekko i wchodzi do ringu, po czym wchodzi na narożnik, by wykonać swoją klasyczną pozę. Orton zeskakuje z cornera i podchodzi do Ambrose'a po czym patrzą sobie w oczy. W końcu słyszymy "In the Middle of it Now" i na stage, przy jeszcze większym heacie, wychodzi Zack Ryder. Nie zwracając uwagi na publiczność wchodzi do ringu i rozpoczyna naradę ze swoimi tag team partnerami. Po chwili gra "Here to Show the World" i przy dużym cheerze na stage wychodzi Dolph Ziggler. Kręci swoimi pośladkami, po czym pewny siebie przemierza rampę i wchodzi do ringu, gdzie oczekuje na swoich kompanów. Jako pierwsze rozlega się dźwięk syreny, a to oznacza, że na stage wychodzi Antonio Cesaro. Mamy gest "jodłowania" i Szwajcar dołącza do Dolpha. W końcu rozbrzmiewa muzyka Kurta Angle. Intercontinental Champion witany jest dużym cheerem. Wznosi ręce ku górze, a ze stage'u wybuchają fajerwerki, po czym dołącza do swoich partnerów.

Main Event

Antonio Cesaro&Dolph Ziggler&Kurt Angle vs Dean Ambrose&Randy Orton&Zack Ryder

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Cesaro_cut_by_Danger_Liam_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/7716_Dolph_Ziggler_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/kurt_angle_g4s.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/dean_ambrose_18.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_g4s_37.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/Zack_Ryder_12_GD.jpg

Three on Three Tag Team Match

Opis walki: Obydwa zespoły naradzają się jeszcze, kto ma zacząć i decydują, że jako pierwsi do walki wejdą Antonio Cesaro i Randy Orton. Zaczynają od klasycznego klinczu. Z niego zwycięsko wychodzi Viper, który od razu przechodzi do bocznego Headlocku. Szwajcar odpycha go na liny i wyrywa się z uchwytu, by następnie wyprowadzić Shoulder Block. Antonio odbija się od lin, a Randy przechodzi pod nim, by po chwili zaskoczyć go Lou Thesz Pressem i serią Punchów. Orton podnosi rywala i wyprowadza European Uppercut. Następnie wysyła go Irish Whipem w narożnik i rusza z szarżą, ale Antonio w porę kontruje kopnięciem i zwinnie przeskakuje na szczyt cornera. Po chwili wykonuje świetny Diving European Uppercut! Pin 1... 2... Kickout. Cesaro podnosi przeciwnika i zapina Wrist Lock, po czym robi zmianę z Dolphem Zigglerem. Show-off przechwytuje Ortona w Wrist Locku i wykonuje Russian Legsweep. Następnie wyprowadza serię Punchów. Dolph odbija się od lin i częstuje rywala Elbow Dropem. Po chwili kolejny Elbow Drop. I jeszcze Jumping Elbow Drop. Pin 1... 2... Kickout. Teraz to Dolph podnosi Randy'ego i robi zmianę z Kurtem. Ten przy dużym cheerze wykręca oponentowi rękę w Wrist Locku, a następnie wyprowadza mocny Shot-Arm Clothesline. Kurt podnosi Randy'ego i wykonuje German Suplex! Po chwili kolejny German Suplex! Wydaje się, że będzie trzeci, ale Orton w porę kontruje serią ciosów z łokcia i zrzuca z siebie przeciwnika, by następnie kolanem wbić się w jego plecy. Viper robi zmianę z Zackiem Ryderem i teraz to ich drużyna przechodzi do inicjatywy. Mamy Neck Snap na Kurcie! Pin 1... 2... Kickout. Zack podnosi Kurta i częstuje ciosem z łokcia, a następnie wysyła Irish Whipem w narożnik. Ryder rusza z szarżą... a Angle w końcu kontruje kopnięciem, a następnie mamy niespodziewanie Schoolboy i od razu przejście do Ankle Lock! Ingeruje jednak Orton, który chce zaatakować Kurta, a ten wyprowadza mu serię Punchy i wysyła Irish Whipem Randy'ego na liny, co wykorzystuje Antonio podciągając linę i pozbywając się Vipera z ringu. Ten jednak w akcie zemsty chwyta Cesaro za nogę i zrzuca z apronu. Ambrose próbuje zaatakować Angle'a, ale ten robi unik i Dean zrzuca z apronu Dolpha, po chwili robi się duże zamieszanie, bo Kurt wyrzuca z ringu także Deana, ale moment później to Ryder wyrzuca Angle'a. Cała piątka podnosi się, a Zack nie zwracając uwagi na to iż wśród przeciwników są też jego sojusznicy, bierze rozbieg... i wykonuje Somersault Plancha powalając wszystkich! Realizator robi kilka powtórek, a Zack wrzuca Kurta do ringu, natomiast sam wspina się na szczyt narożnika. Podrywa się jednak Dean, który zrzuca Zacka z cornera! Kurt to wykorzystuje i wykonuje Olympic Slam! Pin 1... 2... przerywa Randy! Podnosi Kurta i mamy RKO! Jest też Dean i wykonuje Dirty Deeds na Ortonie! Natychmiast pojawia się Zack, który wykonuje Zig Zag na Ambrosie! Dolph przeciągnął Kurta do swojego narożnika i robi z nim zmianę, po czym przypina Rydera! 1... 2... Kickout! Wściekły Dolph powtarza pin 1... 2... Kickout! Ziggler wstaje przy cornerze i szykuje się do kolejnego ataku, ale robi z nim niespodziewaną zmianę Cesaro. Szwajcar wchodzi do ringu, wyrzuca do góry Zacka i wykonuje Very European Uppercut! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzcy przez przypięcie: Antonio Cesaro&Dolph Ziggler&Kurt Angle

Antonio, Dolph i Kurt wygrywają, ale po chwili rozpoczyna się kłótnia między Cesaro, a Zigglerem. Kurt próbuje ich uspokoić, ale obydwaj siebie nawzajem popychają. W końcu Angle sobie darował i zdecydował się opuścić ring wraz ze swoim pasem mistrzowskim... ale nie pozwala mu na to Dolph Ziggler wykonując Zig Zag! Show-off podnosi pas i wznosi przed nosem Cesaro, pokazując przy swojej muzyce, że to on będzie mistrzem.

Już za tydzień, specjalne, 800-setne wydanie SmackDown!

Wracamy po przerwie, a ring jest już gotowy na podpisanie kontraktu na main event gali TLC. Rozlega się muzyka Shawna Michaelsa i COO w swoim stylu pojawia się na stage'u przy dużym cheerze publiczności. "HBK" pewny siebie wchodzi do ringu i kładzie kontrakt na stole".

Shawn Michaels: Kiedyś to ja podpisywałem kontrakty na walki o pasy mistrzowskie, a inni musieli się przyglądać jak to robię. Dzisiaj jest na odwrót. Nie martwię się jednak z tego powodu. Wręcz przeciwnie. Bardzo cieszę się, że znowu mogę uczestniczyć w najważniejszych wydarzeniach w WWE. Takim będzie gala TLC: Tables, Ladders & Chairs, ostatnia, najbardziej hardcore'owa gala w roku. Main Eventem będzie TLC Match o WWE World Heavyweight Championship. Chciałbym zaprosić pierwszego z uczestników tej walki... pretendent... "The Game"... "The King of Kings"... Triple H!

Zabrzmiało "It's time to play the game!" i arena została zalana zielonym światłem. Na stage wychodzi Triple H z młotem w jednym ręku i z butelką wody w drugiej ręce. Mamy klasyczne wyplucie wody i Hunter pewny siebie wchodzi do ringu, a następnie wstaje po jednej stronie stołu.

Shawn Michaels: Dziękuję Hunterze za przybycie. Teraz czas na WWE World Heavyweight Championa... "Best in the World"... CM Punk!

Z głośników rozlega się "Look in my eyes..." i na scenę wychodzi CM Punk. Mamy klasyczne "It's clobberin' time!" i WWE World Heavyweight Champion pewny siebie wchodzi do ringu, po czym siada przy stole, naprzeciwko Triple H'a.

Shawn Michaels: Panowie...

CM Punk: Wybacz Shawn, ale w tej chwili chyba już nikt nie chce Cię słuchać, więc zrób nam przysługę... i zamknij się.

Triple H: Serio? Za kogo ty się masz, że możesz tak traktować COO? Zawsze brakowało Ci poczucia respektu wobec innych i pogodzenia się z panującą hierarchią w WWE. Od początku roku próbowałeś zmieniać władzę tak, by była ona po Twojej stronie. Nie interesowało Cię dobro tej organizacji i nadal Cię nie interesuje. Nie zależnie od tego czy COO byłem ja, Shane McMahon, czy teraz jest Triple H.

CM Punk: Trafiłeś w sedno Hunterze. Wiesz dlaczego nie traktuję władzy z szacunkiem? Bo Wy mnie nigdy nie szanowaliśmy! Jedyne czego od zawsze chciałem w tej federacji, to respekt. Pokazałem nie raz, że jestem w stanie wypełnić swoje słowa. Gdy miałem odejść z pasem mistrzowskim... zrobiłem to. Gdy miałem obalić Cię na WrestleManii... zrobiłem to. Gdy miałem pokonać Randy'ego Ortona i pokazać, że jestem jedyną, prawdziwą twarzą WWE... zrobiłem to. Gdy miałem później odzyskać pas mistrzowski, bo Twoja żona spowodowała, że go straciłem... zrobiłem to. Teraz gdy zmierzymy się na TLC... pokonam Cię i spowoduję, by każda Twoja część ciała odczuwała ból jaki nigdy nie czułeś. Nasza walka za dwa dni nie będzie zwykłym pojedynkiem. Być może... to będzie Twoja ostatnia walka w WWE.

CM Punk podpisuje kontrakt!

Triple H: Gdy ostatni raz zmierzyliśmy się trzy lata temu na Night of Champions... wtedy też miało Ci chodzić o szacunek. Wiesz co? Uważam, że to gówno prawda i mrzonki. Uważasz siebie za człowieka, który niezależnie, czy posiada pas mistrzowski czy nie... chce, by wszystko było pod niego. Tak dłużej Punku nie będzie. Gdy stracisz za dwa dni WWE World Heavyweight Championship zrozumiesz ile jesteś wart bez tego tytuły mistrzowskiego... jest warte zero. Mniej niż zero.

Triple H podpisuje kontrakt!

CM Punk: Jeżeli bez pasa mistrzowskiego jestem nikim, to jak niby doszedłem do tego miejsca w którym jestem? Widzisz Hunter... ja w porównaniu z niektórymi nie musiałem ruchać czyjejś córki, by dostać posady w WWE.

Hunter nie wytrzymał i przewrócił stół!

Triple H: Możesz mnie wyzywać, możesz kpić ze mnie... ale mojej żony i mojej rodziny w to nie mieszaj Punku...

CM Punk: Trzeba było nie wyzywać swojego teścia na WrestleManii XXX. Wtedy ty nadal pewnie byłbyś COO, a ja zajmowałbym się walką o WWE World Heavyweight Championship i do naszej walki do TLC nie doszłoby. Ale spokojnie Hunter... dopilnuję osobiście byś więcej takich błędów nie popełnił.

CM Punk uśmiechnął się i zdecydował się odejść... ale odwrócił go Shawn Michaels.

Shawn Michaels: Jeszcze jedno Punku. Sprawę z Hunterem załatwicie między sobą na TLC. Ale ty mnie ostatnio obraziłeś... a jako COO nie mogę sobie pozwalać na takie obrazy.

Sweet Chin Music od Shawna dla Punka! Publiczność reaguje dużym cheerem, a "HBK" zadowolony opuszcza ring przy swojej muzyce. Triple H klęka nad znokautowanym Punkiem i wznosi jego pas mistrzowski ku górze. Czy taki widok zobaczymy też na TLC? Przekonamy się wkrótce!

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385137

:arrow: Wyatt wychodzi na kompletnego świra! Uświadomiłeś mi, jak WWE Go marnuje!

:arrow: Kurt w wywiadzie wygląda fajnie, bardzo prawdziwie.

:arrow: Cena przeszkadza Christianowi... kontynuujemy feud obu panów.

:arrow: Mistrzowie chcą Tornado Hardcore Matchu na TLC? Mój wewnętrzny mark mówi, że ich szanse spadają, a kiedy jako smart słucham tego to myślę, że właśnie przez to rosną ;) Za szybko zdobyli pasy żeby je stracić, tylko czy po takiej wygranej będziesz w stanie sprzedać nam kolejnym rywali tak, żeby nie wyglądali jak jobberzy??? :neutral:

:arrow: Teks o remoncie biura wygrywa Slammy Awards "zdanie roku" :D

Shawn interweniuje i niechcący atakuje Huntera, mamy feud o władzę do WM-ki? Wcale nie przewidywalne :D nie no, mega przewidywalne, ale przynajmniej dobre story, choć tego od WWE w czasach RA nie przebijesz :P Chociaż... jeśli dasz radę to... :shock:

:arrow: Bardzo dobry speech Bryana, który przyćmił przyzwoitego dziś Stylesa, walki nie czytałem, ale dziwi i smuci podkładanie AJ'a Rusevovi, a potem jego wygrana z Bryanem :neutral:

:arrow: CC nie zostaje dłużny Cenie. Ok.

:arrow: Dobry speech pretendentów do pasa, choć jest duży błąd. Razem ważą prawie 400 kg? Chyba 300 :P

:arrow: Myślałem, że TT Match zakończy się duble DQ albo coś, a tu czysta wygrana i skoro Ryder jest przypięty to rosną jego szanse na pas....

:arrow: Podpisanie kontraktu dobre, inne niż zazwyczaj, tj, nie ma brawlu, ale Shawn wykonuje Sweet Chin Music. Dobry segment na koniec show!

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385139

P_H, a jak myślisz, jak lepiej wypromowałbym Ruseva na NXT niż wygraną ze Stylesem? ;) Tam jest inny świat i główne role mają odgrywać gwiazdy NXT, a na RIH i SD! Open Challenge jest, by bardziej wypromować Stylesa przed ewentualnym cash-inem.
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385141

Gierobak, co nie zmienia tego, że w środe Rusev def. Styles, a w czwartek Styles def. Bryan, a Bryana lubię dużo bardziej :P Nie no, czekam co masz dla tego Ruseva bo po wygranej ze Stylesem musi być w górze karty NXT.
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385182

Czas na Smackdown ;)

Bray otworzył SD i tak czytając jego wypowiedzi muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Cały czas wypada dobrze po rozpadzie rodziny i ten gimmick nowej twarzy strachu też mi się podoba. Sting już tak średnio wyszedł, ale przynajmniej nie zawiódł i przede wszystkim kupuję ich feud.

No i Kurt jak zawsze na swoim dobrym poziomie. Podobało mi się wspomnienie o przeszłości i mamy kolejną walkę, która stoi pod znakiem przyszłości. Pytanie tylko kto zgarnie pas? A może Angle go obroni?

Kofi wygrywa i to chyba było oczywiste, że pojawi się tutaj Cena. Dziwna sytuacja po walce, że Kingston dostał po walce FU, a Christianowi tylko pokazał you can't see ee, ale jestem w stanie to zaakceptować.

The British Barrage podoba mi się od samego początku i fajnie, że to oni są mistrzami. Znowu dali dobry speech. Fajnie, że nie rezygnujesz ze złych wieści i ryzykowna decyzja co do stypulacji, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby grubasy mogły zgarnąć pasy.

Charlotte...Ashley przegrywa przez interwencje. Można było się tego spodziewać, ale trochę dużo tego u ciebie w ostatnim czasie. Mocne akcje z krzesłęm po walce jak na panie i to może się podobać. Czekam na walkę pań, bo TLC Match to będzie coś nowego.

Ciekawa sytuacja między byłymi kolegami z DX. Już byłem lekko zaniepokojony z tym młotem, ale jednak nie poszedłeś w tą stronę i to cieszy.

AJ fajnie zapowiedział Open Challenge i myślałem, że jego rywal go nie pobije w speechu, a Daniel bardzo łatwo go zgasił. Pokazał mu kto tak naprawdę jest lepszy no i oczywiście czekam na tą wspanałą walkę. Styles wygrywa i dobrze, bo musi się budować po porażce z Rusevem.

Cesaro dał bardzo przyjemny wywiad. Fajnie, że wspomniał o Ladder Matchu wygranym przez niego, ale nie może zapominać, że jego rywale też je wygrywali. Mam nadzieję, że Antonio coś zdziała na TLC, ale nie koniecznie ściągnie pas.

Cena vs. Mysterio to chyba zbyt mocne zestawienie jak na SD. Myślałem, że Rey się podłoży, ale takie rozwiązanie z interwencją Capitana Charismy też jest do zaakceptowania.

Dobra odpowiedź Marka i Showa. Wyglądają jako drużyna coraz lepiej i w końcu zaczynają zachowywać się jak na olbrzymów przystało, ale raczej nie mają większych szans.

Nadszedł czas na walkę wieczoru. Wygrali face'owie, ale fajnie, że Ziggler musiał pokazać swoją dominację na sam koniec.

No to ładnie się porobiło skoro na Smackdown mamy podpisywanie kontraktu. Shawn standardowo zapowiedział uczestników walki i płynnie przechodzimy do właściwej części segmentu. Podoba mi się Tryplak narzekający na Punka, że cały czas nie okazuje szacunku władzy, ale jeszcze lepiej mu odpowiedział Punk z brakiem szacunku dla niego. Później Triple H fajnie nawiązał do pasa i pocisnął Punkowi, ale on jak zawsze musiał odpowiedzieć na poziomie. Potem Sweet Chin Music to było duże zaskoczenie i kończymy SD bardzo mocnym akcentem.

Bardzo fajne SD, które dobrze wypromowało feudy przed najbardziej hardkorową galą w roku. Czekam na nią z utęsknieniem. Życzę weny ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385529

TLC: Tables, Ladders&Chairs 14.12.2014

Quicken Loans Arena, Cleveland, Ohio

Stoły... drabiny... krzesła... złamane kości... ból... pot... łzy... krew...

Czy zastanawiałeś się jak to jest, być na miejscu profesjonalnych wrestlerów i specjalnie dla atrakcyjności widowiska stawiać na szali swoje kariery, a nawet życia? Oni zrobią wszystko, by mimo cierpienia stworzyć jak najlepsze show i przede wszystkim... by wygrać swoje walki.

Czy "Cyborg" pokaże, że jest tak dobry jak czternaście lat temu i pokona pięciu zawodników, by obronić swoje mistrzostwo?

Czy "Kapitan Charyzma" dokona swojej zemsty za atak na swojego przyjaciela?

Czy "Brytyjska Zapora" zostanie przełamana przez dwóch gigantów?

Czy "The Nature Girl" udowodni, że jest tak samo dobra jak był "The Nature Boy"?

Kto pokaże, że jest godnym niekwestionowanego tytułu mistrza hardcore'u?

Czy "Nowa Twarz Strachu" zniszczy "Ikonę"?

No i wreszcie... kto na koniec nocy będzie na szczycie WWE? "Best in the World", czy "The King of Kings"?

Tables... Ladders... and Chairs... czas zacząć!

Rozbrzmiewa

, czyli oficjalny theme song dzisiejszego PPV, a to oznacza iż czas rozpocząć TLC! Ponad 20000 ludzi nie może doczekać się pierwszej walki dzisiejszego wieczoru, więc od razu przejdźmy do rzeczy!

Od razu realizator skierował naszą uwagę na wiszący już na górze pas Interkontynentalny. Po chwili zabrzmiał dźwięk syreny, a to oznacza iż w drodze na ring jest Antonio Cesaro. "Szwajcarska Sensacja" po przywitaniu się z fanami swoim jodłowaniem pewna siebie wchodzi do ringu. Następnie słyszymy theme song Deana Ambrose'a i ten przy dużym cheerze pojawia się na arenie. Nakręcony przemierza przez rampę, nie zważając na nic i wchodzi do ringu, po czym staje twarzą w twarz z Cesaro. W końcu rozbrzmiewa "Here to Show the World" i na stage przy porównywalnym cheerze wychodzi Dolph Ziggler. Kręci swoimi pośladkami, po czym spokojny zmierza do ringu i pokazuje, że to on będzie mistrzem. W końcu gra theme song samego mistrza Interkontynentalnego. na stage przy dużym cheerze wychodzi Kurt Angle, który wznosi ręce ku górze, co zostaje skwitowane wystrzałem fajerwerków. "Cyborg" skupiony wchodzi do kwadratowego pierścienia. Jako kolejne gra "I hear voices in my head", a na stage'u pojawia się Randy Orton. "Viper" spokojny i skoncentrowany przemierza rampę i wchodzi najpierw na szczyt narożnika skąd pozuje, a następnie zeskakuje na matę. W końcu gra theme song Zacka Rydera, który przy wyjściu zbiera największy heat. On się jednak tym nie przejmuje, tylko pewny siebie wchodzi do ringu. Zaczynajmy!

Walka #1

Antonio Cesaro vs Dean Ambrose vs Dolph Ziggler vs Intercontinental Champion Kurt Angle vs Randy Orton vs Zack Ryder

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Cesaro_cut_by_Danger_Liam_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/dean_ambrose_18.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler2_cutout_by_Crank_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/kurt_angle_g4s.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_36.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/3074_Zack_Ryder.jpg

6-Man Ladder Match for Intercontinental Championship

Opis walki: Mamy gong i ruszyli! Cytując klasyka "najpierw panował chaos". Po chwili jednak rozdzielili się na trzy walczące pary. Antonio wymienia ciosy z Kurtem, Dean z Randym, a Dolph z Zackiem Brawle między Cesaro, a Kurtem i Zigglerem, a Ryderem przeniosły się poza ring. Tymczasem Randy wysyła Deana w narożnik i rusza na niego z szarżą, ale ten kontruje kopnięciem, Następnie wyprowadza Flying Forearm Smash. Po chwili kolejny Flying Forearm Smash. Orton dość szybko podrywa się, ale inkasuje Dropkick, który wyrzuca go z ringu. Dean bierze rozbieg... i powala zarówno Ortona jak i Kurta wraz z Antonio Suicide Divem! Ambrose mocno się nakręca. Przebiega wokół ringu i skacze na walczących ze sobą Dolpha i Zacka. Po chwili Zigglera ciska prosto w barykadę, a Rydera w metalowe schodki. Następnie Dean sięga po drabinę i wrzuca ją do ringu. Rozkłada na środku kwadratowego pierścienia i przy uciesze publiczności zaczyna wspinać się na szczyt. Do ringu wraca jednak Orton, który zrzuca Ambrose'a z drabiny i wykonuje klasyczne Inverted Headlock Backbreaker. Viper spojrzał na drabinę, ale po chwili opuścił ring, by sięgnąć po inny ladder. Wziął drabinę i wszedł z nią do ringu, po czym kładzie ją opierając o corner. Orton nie zauważa jednak, że do ringu wrócił Cesaro, który od razu go wyrzucił w powietrze i poczęstował Very Eupean Uppercutem! Szwajcar na dodatek ustawia Randy'ego... i wykonuje Snap Suplex w drabinę! Cesaro wykorzystuje moment i natychmiast zaczyna wspinać się na szczyt drabiny. Do ringu wraca jednak Ryder, który wspina się z drugiej strony drabiny i zaczyna wymianę ciosów z Cesaro. Po chwili ciska jego głową w drabinę. Całą sytuację wykorzystuje Kurt, który wraca do ringu i przewraca drabinę! Cesaro upada na linę, a Ryder poza ring! Po chwili jednak Kurt pozbywa się z ringu i Antonio Clotheslinem. Cyborg opuszcza ring, by sięgnąć po drabinę i ustawić ją tak, by leżała oparta o apron i stół komentatorski. Kurt sięga po najbliżej będącego Dolpha i próbuje wykonać Olympic Slam, ale ten w porę zeskakuje za jego plecy i kontruje Superkickiem! Następnie Kurt zostaje posłany Flapjackiem prosto w drabinę! Show-off wykorzystuje moment inicjatywy i wraca do ringu, a następnie momentalnie wskakuje na drabinę i wspina się ku górze. Wraca jednak do ringu Randy Orton... i zrzuca Dolpha prosto na RKO!!! Publiczność kwituje to cheerem, a Viper zaczyna wchodzić na drabinę. Do ringu wraca jednak Ambrose, który zrzuca Ortona... i został potraktowany RKO!!! The Legend Killer mocno się nakręcił! Widzi, że do ringu próbuje wrócić Cesaro, więc natychmiast częstuje go Gut Kickiem i wykonuje Rope-Hung DDT! Żmija sygnalizuje kolejnego finishera! Czeka aż Antonio wstanie i wykonuje trzecie RKO w tej walce!!! Randy rozgląda się wokół i spokojnie zaczyna wspinaczkę ku górze. Do ringu wraca jednak Zack Ryder! Wspina się na szczyt drabiny, po czym zaczyna wymianę ciosów z Randym. W końcu... wykonuje RKO Ortonowi na szczycie drabiny!!! Holy Shit! Zack zaaplikował Randy'emu jego własnego finishera! To mu się nie spodoba, gdy dojdzie do siebie! Na razie jednak piątka rywali leży poza ringiem, więc Zack ustawia drabinę i zaczyna wspinać się ku górze. Jest już blisko Intercontinental Championship... ale do ringu wraca Dolph, który wskakuje na szczyt drabiny i ściąga Rydera z niej wykonując Zig Zag!!! Sam Ziggler przy tym ucierpiał, ale doszedł do siebie szybciej niż Ryder. Do ringu wraca też Dean Ambrose! Podnosi Dolpha i wykonuje mu Dirty Deeds! W odpowiedzi pojawia się Kurt Angle, który zaskakuje Deana Olympic Slamem! Jest też Cesaro, który wyrzuca Kurta ku górze i wyprowadza Very European Uppercut! Do tego podnosi Zacka... i ma dla niego Neutralizer! Antonio widzi, że cała piątka zaczęła zbierać się poza ringiem... więc wszystkich powala wykonując Suicide Dive! Cesaro pewny siebie wykonuje swój taunt, a publiczność cheeruje. Szwajcar wraca do ringu i zaczyna wspinać się ku górze drabiny. Jest blisko ściągnięcia pasa... ale pojawia się też Kurt Angle, który wskakuje na drabinę i chwyta Cesaro, by wykonać German Suplex. Antonio trzyma się drabiny i stara się nie pozwolić rywalowi na wykonanie akcji... W końcu jednak Kurt zrzuca Antonio German Suplexem z drabiny! Angle czeka aż Cesaro się podniesie... i mamy Olympic Slam! Kurt spokojny i pewny siebie zaczyna wspinać się na szczyt drabiny. Jest blisko pasa mistrzowskiego... ale jego uwagę odwraca Dean, który wspina się na szczyt narożnika i Front Dropkickiem zrzuca Kurta z drabiny, przewracając przy okazji drabinę! Do ringu próbuje wrócić Randy, ale Dean podnosi Kurta i ciska go prosto w jego! Obydwaj wypadają z ringu, a teraz to Ambrose ustawia drabinę i próbuje ustawić się ku górze. Do ringu wraca jednak Zack Ryder, który atakuje Deana Kendo Stickiem w plecy! Ambrose spada z drabiny, a gdy podnosi się inkasuje jeszcze cios w głowę i zaczyna krwawić! Do tego Zack odrzuca kij i wykonuje Rough Ryder na Ambrosie! Ryder z kendo stickiem w ręku wspina się na górę drabiny. Do ringu wraca Orton, który zaczyna wspinać się z drugiej strony drabiny. Zack jednak wykorzystuje kendo stick i uderza Randy'ego prosto w czoło! Viper spada na matę. Ryder... on... ściąga Intercontinental Championship!!!

Zwycięzca i nowy Intercontinental Champion: Zack Ryder

Stało się to czego nikt nie chciał! Zack Ryder po raz pierwszy w karierze zostaje Intercontinental Championem! Jakby sam był kompletnie zaskoczony... przytula do siebie pas mistrzowski i siada na szczycie drabiny, po czym wznosi pas ku górze przy wielkim heacie publiczności. Zack jednak nie przejmuje się tym tylko celebruje zwycięstwo. A ma co świętować...

Następne PPV...

http://2.bp.blogspot.com/-VrPgVA-39NQ/VHDIJThurmI/AAAAAAAAZCk/omfnYv8VbIc/s1600/Royal_Rumble2015.jpg

Royal Rumble 25 stycznia 2015!

Przenosimy się do strefy wywiadów, gdzie Renee Young ma gościa w postaci Triple H'a.

Renee Young: Witam wszystkich, wraz ze mną jest pretendent do WWE World Heavyweight Champion - Triple H. Hunterze... po wygraniu Survivor Series Matchu przez Twoją drużynę niemal od razu ruszyłeś po kolejny title shot na najważniejszy pas mistrzowski. CM Punk zarzucał Ci jednak, że nie zasłużyłeś na tę walkę, bo nie walczyłeś tak często jak on...

Triple H: CM Punk może zarzucać mi wiele rzeczy, jednak nie jednego - na walkę o WWE World Heavyweight Championship, w porównaniu z nim, zasłużyłem o każdej porze dnia i nocy. Większość zawodników wręcz pozwoliłoby się zabić, by dzisiaj zawalczyć ze mną w main evencie PPV. Jednak Punk nie potrafi tego docenić... po jak wspomniałem na SmackDown! traktuje innych ludzi bez szacunku, choć sam go wymaga.

Renee Young: Sam walczyłeś z Punkiem trzy lata temu na Night of Champions oraz na tej samej gali w tym roku. Gdybyś porównał go do tego sprzed kilku lat... jak go ocenisz?

Triple H: Na pewno nie można mu odmówić tego, że zdecydowanie poprawił się w ringu przez te trzy lata. Jest jeszcze groźniejszy niż kiedykolwiek był. Ja jestem jednak w stanie go powstrzymać. Pokonałem go trzy lata temu... pokonam i teraz.

Renee Young: Nie obawiasz się Hunterze, że mimo wygranej w main evencie, to szybko możesz stracić pas mistrzowski na rzecz Mr. Money in the Bank - AJ Stylesa?

Triple H: Szczerze? Jeżeli zdobędę dzisiaj pas mistrzowski to będzie mi to obojętne. Myślę, że to jest dobry moment, by ogłosić iż nadchodzący miesiąc, a potem okres Road to WrestleManii będzie ostatnią moją szansą, by zdobyć WWE World Heavyweight Championship. Jeżeli przez ten czas nie zdobędę tytułu mistrzowskiego... pozostawię pole manewru dla młodych i dam im szansę. Jednak wszystko zależy od tego w jakiej sytuacji będę po WrestleManii XXXI.

Renee Young: Ok, dziękuję Hunterze za wywiad, to bardzo ważne, co powiedziałeś. Życzę powodzenia w walce wieczoru.

Wracamy na arenę i słyszymy

. Publiczność reaguje cheerem, bo na stage wychodzi Christian! "Kapitan Charyzma" w swoim stylu spogląda w trybuny jakby kogoś wyszukiwał. Po chwili nakręca się klaszcząc i spokojnie przemierza przez rampę. Christian wchodzi na każdy narożnik skąd pozdrawia fanów i zeskakuje na matę. Czeka go bardzo trudna walka. Muzyka Christiana ucicha, a gra "My Time is Now". John Cena wychodzi na stage, a publiczność wita go olbrzymim heatem i chantami "John Cena Sucks!" w rytm muzyki. Ten odpowiada pokazując wszystkim "You Can't See Me", a następnie przebiega po rampie i wskakuje do ringu. Odrzuca swoją czapkę i przygotowuje się do walki. Co ciekawe to będzie jego pierwsza singlowa walka na PPV... od Money in the Bank.

Walka #2

Christian vs John Cena

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_2012CutByJibunjishin3.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_13April2015.jpg

No DQ Match

Opis walki: Mamy gong i od razu obydwaj wściekle ruszyli na wymianę ciosów. Z inicjatywą wyszedł Cena, który zaczął wyprowadzać serię strike'ingowych Punchy na korpus i w głowę. Mamy Irish Whip na liny i Running One-Handed Bulldog od Ceny! Christian próbuje podnieść się, ale inkasuje Throwback! Pin 1... 2... Kickout. Kapitan Charyzma opuszcza ring, by wziąć oddech, ale John rusza za nim i ciska go z całej siły Irish Whipem w barykadę! Cena nie przerywa natarcia i natychmiast wynosi przeciwnika na barki, mając na celu wysłanie w ringpost... ale Christian w porę zeskakuje za jego plecy i odpycha go w metalową rurę! Kanadyjczyk zagląda pod ring i wyjmuje spod niego krzesło! Podchodzi do będącego przy ringpoście Ceny... i atakuje go krzesłem w plecy! Po chwili Christian powtarza atak! Robi to po raz trzeci! John obolały odchodzi od ringpostu, a Christian wyczekuje odpowiedniego momentu i ciska krzesło prosto w twarz Ceny! Christian wrzuca Johna do ringu i przypina 1... 2... Kickout. Kapitan Charyzma wchodzi na drugą linę, chwyta podnoszącego się rywala i wykonuje Tornado DDT! Pin 1... 2... Kickout. Zdenerwowany Christian podnosi oponenta i mówi mu kilka gorzkich słów, po czym częstuje mocnym prawym w twarz. Po chwili ponownie wyprowadza cios. I jeszcze jeden. Cena w końcu nie wytrzymuje i odpowiada Punchem w korpus. Dokłada jeszcze mocny Headbutt. I jeszcze jeden Punch. Przy dużym heacie Cena odbija się od lin i wyprowadza klasyczne Shoulder Tackle. Po chwili powtarza akcję. Christian podnosi się, a John wykonuje Protobomb. Cena uśmiecha się kpiąco, robi "You Can't See Me!", odbija się od lin i mamy Five Knuckle Shuffle! John momentalnie wynosi rywala na FU, ale ten kontruje kilkoma ciosami z łokcia i odpowiada wykonując Impaler DDT! Pin 1... 2... Kickout! Christian opuszcza ring i wyjmuje spod niego... stół! Kapitan Charyzma wchodzi z nim do ringu i ustawia na narożniku. Po chwili The Instant Classic odwraca się do Ceny, a ten niespodziewanie wykonuje Hurricanranę! Christian dość szybko podrywa się, ale inkasuje jeszcze Springboard Stunner! Pin 1... 2... Kickout! John zdenerwowany opuszcza ring i wyjmuje spod niego kolejny stół. Wchodzi z nim do ringu i rozkłada na środku. Cena podnosi Christiana... a ten zaskakuje go Low Blow!!! Publiczność reaguje cheerem, a Christian natychmiast wykonuje Killswitch! Pin 1... 2... Kickout!!! Wściekły Kanadyjczyk bije pięścią w matę. Kapitan Charyzma staje przy cornerze i w stylu Edge'a sygnalizuje kolejny atak. Nadchodzi Spear... ale Cena robi unik jak na korridzie i Christian niszczy sobą stół!!! Publiczność jęknęła z zawodu, a John odciąga szybko Christiana i wynosi na barki, po czym wykonuje FU w stół obok! Pin 1... 2... Kickout!!! Cena w to nie wierzy i znowu przypina 1... 2... Kickout! Kolejny pin 1... 2... Kickout! John jest kompletnie zdezorientowany. Opuszcza ring i wyjmuje spod niego... Janice!!! Wchodzi z nim do ringu i czeka aż Christian wstanie za pomocą narożnika. Cena rusza, by wyprowadzić cios, ale Christian w porę zrobił unik! Spear! Spear od Christiana! Pin 1... 2... Kickout! Teraz to Kapitan Charyzma chwycił się za głowę. The Instant Classic zdejmuje z narożnika Janice i częstuje Cenę ciosem prosto w głowę!!! Publiczność chantuje "Holy Shit!", a na czole Ceny pojawia się krew! Pin 1... 2... Kickout! Christian ustawia Janice przy narożniku i podnosi Cenę, po czym chce go cisnąć prosto w Janice... ale ten kontruje kilkoma ciosami z łokcia i sam ciska Christiana głową w Janice! Christian zaczyna krwawić, a Cena podcina go Drop Toe Holdem i przechodzi do STFU! Obydwaj krwawią, a Christian krzyczy z bólu. Czołga się w kierunku lin, mimo iż wie, że w tym pojedynku nie ma rope breaków. Christian jednak przeczołgał się pod linami, a Cena został jednak zmuszony, by przerwać submission. Christian wyjmuje spod ringu... krzesło i niespodziewanie częstuje Chair Shotem Cenę! To powoduje, że u Johna pojawia się jeszcze więcej krwi, a Christian wykorzystuje moment i kładzie krzesło, by wykonać w nie Killswitch! Pin 1... 2... Kickout! Wściekły Christian podnosi Johna i pokazuje mu "You Can't See Me!", po czym wynosi na barki i wykonuje FU prosto w krzesło! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Christian

Christian zakrwawiony, ale z dużą ulgą odetchnął po walce. Sędzia pomógł mu wstać i wzniósł jego rękę triumfalnie ku górze. Christian obolały opuścił ring i w drodze na zaplecze przybił kilka piątek z fanami, po czym odwrócił się jeszcze i spojrzał w stronę ringu, gdzie Cena był opatrywany przez sanitariuszy.

http://s2.postimg.org/sw49hjbtl/20141022_WM31_EVENT_LOGO_2.png

WrestleMania XXXI już 29 marca 2015 na Levi's Stadium w Santa Clara, California!

Jesteśmy na zapleczu i widzimy idącego Christiana, który siada na ławce, po czym podchodzą do niego lekarze. Oparł się o ścianę, jakby nie do końca wierzył w swoje zwycięstwo. Niespodziewanie... podchodzi do niego Edge! Christian wstał szybko, ale Edge go przytrzymał...

Edge: Spokojnie kowboju! Marnie wyglądasz...

Christian: Wreszcie to zrobiłem! Pokonałem Cenę! Zrobiłem to!

Edge: Wiem Christian, wiem... gratuluję Ci Ale widzę ile Cię ta walka kosztowała. Zrobiłeś swoje...

Christian: Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga... zemściłem się i jednocześnie udowodniłem, że mogę pokonać Cenę! Zrobiłem coś czego ty nie mogłeś na WrestleManii!

Edge: Christian, powinieneś teraz odpocząć. Pokonałeś Johna, zrobiłeś swoje... ale musisz odpocząć po dzisiejszej walce.

Christian: Tak... tak...

Edge: Wszystko z Tobą ok?

Christian: Świetnie!

Edge: Niech Cię lekarze opatrzą... później pogadamy. Gratuluję jeszcze raz.

Czas na kolejny pojedynek. Rozbrzmiewa theme song Bad News Barretta, a na stage wychodzą "The British Barrage", którzy zrzucają peleryny i pewny siebie wchodzą do ringu. A przed mistrzami tag team naprawdę poważne wyzwanie... Hardcore Tornado Tag Team Match z "The World's Domination"! Anglicy są już w ringu, a z głośników rozlega się "Somebodies Gonna Get It" i na stage przy dużym heacie wychodzą Big Show i Mark Henry. Spokojnie wchodzą do kwadratowego pierścienia, po czym stają naprzeciw mistrzom. Sędzia prezentuje pasy mistrzowskie i daje znak na gong!

Walka #3

The British Barrage vs The World's Domination

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1483/Neville_4_cut_by_Danger_Liam.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/4180_King_Barrett.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_2_cut_by_Danger_Liam.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_g4s_3.jpg

Hardcore Tornado Tag Team Match for WWE Tag Team Championships

Opis walki: Anglicy ruszyli szybko na swoich rywali ale ci po zainkasowaniu kilku uderzeń odepchnęli oponentów i wykonali im potężny Double Clothesline, który zwalił z nóg zarówno Wade'a jak i Adriana. Show zajął się Nevillem a Henry jego partnerem, atakowali ich w dwójkę w narożnikach i po kilkunastu sekundach obydwoje wymierzyli po Suplexie dla swoich oponentów. Olbrzymy zrozumiały, że dopóki mają więcej sił to muszą zdecydowanie osłabić rywali. Wyszli więc za liny i wyciągnęli drabinę. W tym momencie jednak Europejczycy doszli do siebie i wykonali Double Baseball Slide, który odrzucił Marka i Showa. Następnie Bad News wszedł na trzecią linę wykonując rywalom Diving Crossbody. Niestety ci go chwycili w swoje łapy, lecz w tym momencie Adrian Neville za pomocą lin wymierzył im Springboard 450 Splash za ring. Fani nagrodzili go wielkimi brawami. Anglicy teraz chwycili drabinę i zaatakowali nią przeciwników, następnie wrzucili Henry'ego do środka chcąc zakończyć już teraz ten pojedynek. Tylko że ten doszedł do siebie wykonując im Double Clothesline, po kilku sekundach pojawił się także Big Show. Wyrzucił on Nevilla za ring i ruszył za nim a w środku Henry obijał Barretta. Wade chciał wykorzystać swoje umiejętności bokserskie ale po kilku uderzeniach padł zaatakowany „maczugą” od Marka. Henry jeszcze wykonał taką samą akcję dwa razy. W tym samym czasie Big Show szykował się do wykonania swojego charakterystycznego Slapa w klatkę piersiową Adriana. Ten uniknął tego i gigant trafił dłonią prostą w stalowy narożnik. Neville niesamowicie szybko doszedł do siebie a następnie odbił się jedną nogą od ringu i wykonał Showowi efektowne Tornado DDT. Następnie lotnik wskoczył na krawędź ringu i odbił się od lin atakując Henrego, Springboard Dropkickiem. Barrett szybko doszedł do siebie i wymierzył Markowi kilka niesamowicie mocnych Big Bootów w narożniku. Osłabiło to czarnoskórego wrestlera a Adrian zauważył, że za ringiem Big Show leży na stole komentatorskim. Postanowił więc on strasznie zaryzykować, odbił się od lin i wpadł na leżącego oponenta niesamowitym Springboard 450 Splashem. Fani wręcz wyskoczyli z krzesełek a Neville leżał zwijając się z bólu obok ledwo żywego Big Showa. W tym samym czasie BnB szykował się do wymierzenia Bullhamera, w ostatniej chwili Henry uniknął tego ciosu i sam wyniósł rywala aplikując mu mocarny World Strongest Slam 1......2.....Kickout. Mark był wściekły więc zaczął się wykłócać z sędzią, bowiem według niego to powinien być już koniec tego starcia. W tym momencie do środka wpadł Nevile aplikując gigantowi Enzuigiri oraz Tornado DDT .1....2....Kickout. Anglik był bardzo zły ale mimo to szybko zaczął myśleć i wyszedł z ringu po kilka krzesełek. Niestety gdy tylko je wyciągnął i się odwrócił to wpadł w łapska Big Showa, który zaaplikował mu bardzo potężny Chokeslam za ringiem. Gdy jeszcze Barrett i Henry leżeli w środku to olbrzym wyciągnął stół i ustawił go tuż za kwadratowym pierścieniem. Po chwili wrzucił do środka także dwa krzesełka i jedno podał Henry'emu a drugie sam wziął w swoje wielkie łapska. W dwójkę chcieli oni zaatakować krzesełkami wstającego Barretta, tylko że ten uniknął tych ciosów a następnie wyprowadził Bullhamer dla Showa, który wypadł z ringu wpadając prosto na drewniany stół za ringiem. Po chwili Wade wymierzył Chair Show w głowę Henry'ego i dołożył Bullhamer. W tym samym momencie na narożnik wskoczył Neville i po chwili wymierzył Markowi Red Arrow .1....2....3!

Zwycięzcy przez przypięcie i wciąż WWE Tag Team Champions: The British Barrage

Podziękowania dla Arkao, który napisał walkę

Adrian Neville i Bad News Barrett po raz pierwszy bronią pasów tag team! Szczęśliwy i obolali dość szybko opuszczają ring i odbierają pasy mistrzowskie od sędziego. Obydwaj padają sobie w ręce i odchodząc na zaplecze przybijają piątki z fanami. Tymczasem "The World's Domination" mocno niezadowoleni próbują dojść do siebie.

Jesteśmy w strefie wywiadów, Renee Young ma kolejnego gościa... nowego Intercontinental Championa Zacka Rydera!

Renee Young: Witajcie! Wraz ze mną jest nowy Intercontinental Champion - Zack Ryder! Zack jak czujesz się po tym jak w końcu osiągnąłeś ten sukces?

Zack Ryder: Czuję się niesamowicie! Publiczność buczała na mnie gdy ściągnąłem pas mistrzowski, a powinna cieszyć się razem ze mną. Niektórzy jednak nie rozumieją, że musiałem skupić się wyłącznie na sobie, by wreszcie coś znaczyć w WWE... a szkoda.

Renee Young: Teraz Kurt Angle zapewne będzie żądał rewanżu. Nie obawiasz się go?

Zack Ryder: W tej chwili to nie jest ważne. Na razie chcę świętować swój sukces. Jeżeli Kurt będzie chciał walki rewanżowej... nie będę miał z tym problemu. Z wielką chęcią będę chciał pokonać legendę taką jaką jest Kurt i dzięki temu tylko umocni się moja pozycja jako Intercontinental Champion.

Renee Young: Wielkie gratulację Zack za zdobycie tytułu mistrzowskiego. My tymczasem wracamy na arenę.

Wracamy po przerwie na arenę. Tym razem na górze zawisł pas kobiet, co oznacza, że przed nami Triple Threat TLC Match o WWE Women's Championship! Rozlega się z głośników "Pourquoi?", a na stage przy sporym heacie wychodzi Maryse. Nie przejmuje się ona reakcją publiczności, tylko pewna siebie wchodzi do ringu i spogląda w stronę pasa mistrzowskiego. Po chwili brzmi jednak "New Foundation" i przy dużym cheerze na arenie pojawia się Natalya. Uśmiechnięta i spokojna przybija kilka piątek z fanami w drodze do ringu, po czym wchodzi do kwadratowego pierścienia. W końcu słyszymy "Recognition" i dość mieszaną reakcję dostaje sama mistrzyni kobiet - Ashley Flair. Ona jednak swoją uwagę skupia na przeciwniczkach. Oczywiście mamy tradycyjne "Woo!" i Ashley wstaje między rywalkami.

Walka #4

WWE Women's Champion Ashley Flair vs Maryse vs Natalya

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3807/4236_Charlotte.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/95/Maryse_23.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/761/4185_Natalya_Neidhart.jpg

Triple Threat TLC Match for WWE Women's Championship

Opis walki: Ashley i Natalya od razu po gongu rzuciły się na Maryse. Obydwie chciały jak najbardziej obić i ukarać ją za zachowanie z ostatnich tygodni. Flair zaczęła przyduszać Maryse, nogą przyciskając do narożnika, ale Natalya ją odciągnęła i sama zaczęła wyprowadzać serię ciosów w głowę. Ponownie to Ashley odrzuca Natalyę i atakuje Maryse. W końcu Nattie nie wytrzymała i odciągnęła ją, po czym zaczęły się kłócić. Maryse wykorzystuje to, by opuścić ring i chwilę odpocząć. Tymczasem w ringu rozpoczęła się wymiana ciosów między Ashley, a Natalyą! Mamy Irish Whip w wykonaniu Flair i Swinging Neckbreaker! Mistrzyni podnosi Nattie i przerzuca do narożnika, po czym wyprowadza klasyczne Knife-Edge Chop. Kolejny Chop. Do ringu wraca jednak Maryse z krzesłem w ręku! Gdy tylko Ashley odwraca się natychmiast inkasuje Chair Shot! Mistrzyni znokautowana upada, a Maryse częstuje uderzeniem z krawędzi krzesła Natalyę! Maryse odrzuca krzesło i zamierza wykonać Natalyi French Kiss, ale ta wydostaje się spod finishera, a sama powala Maryse i zapina Sharpshooter na środku ringu! Pani Mizanin krzyczy z bólu i robi wszystko by się nie poddać. Do ringu wraca jednak Ashley z kendo stickiem w ręku! Częstuje mocnym ciosem w brzuch Natalyę co powoduje, że ta przerywa submission na Maryse. Jakby tego było mało Ashley wykonuje na Natalyi Russian Lesgweep z użyciem kendo! The Nature Girl podnosi jeszcze Maryse i ciska ją barkiem w ringpost! Pewna siebie Ashley opuszcza ring i wyjmuje spod niego drabinę! Wraz z nią wchodzi do ringu i rozkłada na samym środku, po czym zaczyna wspinaczkę ku górze. Jest blisko pasa mistrzowskiego... ale za nogę chwyciła ją Maryse i zrzuca z drabiny, po czym częstuje French TKO! Maryse uśmiecha się i sama wchodzi na drabinę. Jest już tuż tuż mistrzostwa, ale pojawia się Natalya, która przewraca drabinę, a Maryse spada na linę! Nattie dopada Maryse i wykonuje Bridging German Suplex! Do ringu wraca Ashley, która wykonuje Natalyi Backpack Stunner! Ta upada na kolana, a Flair dobija ją Natural Selection! Mistrzyni spojrzała na drabinę i jakby wpadł jej jakiś pomysł do głowy. Opuszcza ring i wyjmuje spod niego stół! Po chwili rozkłada go na ringu. Ashley podnosi Maryse i wrzuca na stół. Sama wspina się na szczyt drabiny! Wchodzi na drabinę... i odwraca się... Moonsault na leżącej Maryse na stole! Ashley pozbyła się już chyba obydwóch rywalek, więc mimo iż odczuwa ostatnią akcję, zaczyna wspinać się na szczyt drabiny. Spojrzała jeszcze w dół... i zdjęła pas mistrzowski!

Zwyciężczyni i wciąż WWE Women's Champion: Ashley Flair

Ashley szczęśliwa usiadła na drabinie i wzniosła pas mistrzowski ku górze. Lekko obolała zeszła z drabiny i powoli opuściła ring, a w drodze na zaplecze przybiła kilka piątek z fanami. Na stage'u jeszcze na chwilę się zatrzymała i spojrzała w stronę ringu. Maryse zajęli się sanitariusze, a Natalya powoli dochodzi do siebie siedząc przy barykadzie. Ashley uśmiechnęła się i krzyknęła klasyczne "Woo!", po czym odeszła na backstage.

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/12/fdss.jpg

Kolejne RAW is Hardcore będzie specjalnym epizodem poświęconym Slammy Awards!

Nie przegap!

Jesteśmy ponownie w strefie wywiadów, tym razem gościem Renee Young jest WWE World Heavyweight Champion CM Punk.

Renee Young: Wraz ze mną jest...

CM Punk: Wszyscy doskonale wiedzą Renee kim ja jestem. Jestem "Best in the World", nową twarzą WWE, człowiekiem, który dzisiaj zniszczy w walce wieczoru samego Triple H'a. Wybacz, ale nie mam ochoty słuchać Twoich pytań, więc ja powiem kilka słów w kierunku Huntera i WWE Universe przed naszą walką. Widzicie... Hunter po prostu mi zazdrości. On zawsze miał łatwiej. Zawsze miał albo kumpli z DX, którzy mu pomagali, albo swoją ukochaną żonę, która tak przypadkowo się okazało, że jest córką samego prezesa tej federacji. Od zawsze w WWE rządziły przede wszystkim układy i to, że Triple H dostał szansę walki ze mną w dzisiejszym main evencie jest tylko tego najlepszym przykładem. Niektórzy kilka lat czekają na to, by móc walczyć o najważniejszy pas, a Hunter od tak dostaje pojedynek, bo albo walkę zaakceptuje jego teść, albo żona, albo największy kumpel. Ja musiałem cholernie pracować na to, by być w tym miejscu w którym jestem obecnie. I szczerze? Mdli mnie już od patrzenie na Ciebie i na Twoją rodzinę Triple H'u. Chcesz bym traktował Ciebie i innych z szacunkiem? Pokonaj mnie dzisiaj w pojedynkę. Wtedy przyznam, że rzeczywiście jesteś "The King of Kings". Jednak na razie... to ja jestem najlepszym na świecie WWE World Heavyweight Championem!

Wracamy na arenę, a z głośników gra theme song WWE Hardcore Championa Kevina Owensa! Przy mieszanej reakcji wychodzi na stage. Światło na arenie jest zgaszone, ale pojedyncze reflektory śledzą kroki Owensa. Pewny siebie przemierza przez rampę i wchodzi do ringu. Kevin wznosi pas mistrzowski ku górze i nagle przy dużym cheerze rozbrzmiewa muzyka United States Championa Romana Reignsa. Pojawia się on na górze trybun i w tradycyjny dla siebie sposób schodzi w dół. Na pewno jest ostatnim w historii U.S. Championem. Ale czy zostanie nowym mistrzem hardcore? Przekonamy się... za nieco ponad godzinę! Roman wchodzi do ringu, a sędzia od obydwóch zabiera pasy mistrzowskie, po czym prezentuje WWE Hardcore Championship, bo właściwie to ten pas jest na szali. Po chwili... mamy gong!

Walka #5

WWE Hardcore Champion Kevin Owens vs U.S. Champion Roman Reigns

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/4218_Kevin_Owens.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/roman_reins_unconquerable_2015_3.jpg

60 Minutes Ironman Hardcore Match for WWE Hardcore Championship

Opis walki: Publiczność chantuje na zmianę "Let's go Owens!", "Let's go Reigns!". W końcu obydwaj ustawiają się do zwarcia. Wydaje się, że będzie klincz, ale Kevin niespodziewanie wyprowadza Gut Kick, a następnie Punch w głowę. Mamy jeszcze Headbutt i mocny cios z kolana. Kevin Irish Whipem posyła rywala na liny i wyprowadza Shoulder Block. Widać, że na starcie chce jak najbardziej osłabić przeciwnika. Mamy Snapmare, a następnie przejście do Chin Locku przez Hardcore Championa. Reigns przez chwilę traci siły, ale podrywa się i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, a następnie wyprowadza Headbutt. Roman odbija się od lin i mamy Leaping Clothesline. Po chwili kolejny Leaping Clothesline. Kevin dość szybko wstaje, ale nadziewa się na Samoan Drop. Wściekły Owens opuszcza ring i ucieka na rampę, ale Reigns kontynuuje natarcie i wykonuje perfekcyjne Over The Top Rope Suicide Dive! Publiczność nagradza tę akcję dużym cheerem, a The Powerhouse wyjmuje spod ringu... metalowy kosz na śmieci, który po chwili ciska przeciwnikowi z całej siły w głowę! Roman wrzuca Kevina do ringu i przypina 1... 2... Kickout. U.S. Champion podnosi oponenta i Irish Whipem ciska w narożnik. Po chwili rusza z szarżą... ale ten Back Body Dropem wyrzuca go poza ring! Roman wstaje na apronie i czeka aż przeciwnik wróci na nogi, po czym odwróci się... i częstuje go Leaping Clotheslinem z apronu! Roman nakręca się i tauntuje wraz z publicznością. Kevin podnosi się za pomocą barykady... i inkasuje Spear przez barykadę!!! Reigns przybija piątki z fanami, po czym czeka aż Owens spróbuje się podnieść... i wykonuje kolejny Spear przez drugą barykadę obok!!! Publiczność chantuje "Hardcore Justice!". Roman wrzuca Kevina do ringu i czeka aż on wstanie... Superman Punch! Pin 1... 2... 3! 0:1 dla Reignsa, a dopiero z dziesięć minut walki! Zadowolony z siebie opuszcza ring i wyjmuje spod niego stół. Rozkłada go poza ringiem. Ale nie jeden. Ma też drugi stół. Ustawia go obok poprzedniego. Roman próbuje wrócić do ringu, ale Kevin przez ten czas wrócił na nogi i częstuje go kopnięciem. Owens wchodzi na drugą linę i Leg Dropem zrzuca przeciwnika z między lin! Kevin wynosi przeciwnika i zamierza chyba Powerbombem cisnąć w stoły poza ringiem, ale Roman kontruje serią Punchy w głowę, zeskakuje za jego plecy i wykonuje w ramach odpowiedzi Samoan Drop! Pin 1... 2... Kickout. Reigns podnosi rywala i wyprowadza mocny prawy podbródkowy. Ten odpowiada Superkickiem!!! Owens na dodatek dokłada Running Senton! Pin 1... 2... Kickout! Kevin spogląda na stoły, które są poza ringiem. Chwyta Reignsa i wraz z nim udaje się na apron. Zapowiada się Powerbomb... ale Roman nie pozwala na wykonanie akcji i natychmiast kontruje Headbuttem i mocnym prawym. Reigns wraca szybko do ringu, by odbić się od lin i Spearem między liny wysłać Owensa w stoły!!! Publiczność chantuje "This is Awesome!", a tymczasem mija 20 minuta pojedynku. Roman wrzuca rywala do ringu i przypina 1... 2... 3! 0:2 dla U.S. Championa! To się porobiło! Reigns zaczął sobie wypracowywać przewagę nad przeciwnikiem. The Powerhouse uśmiechnął się i opuścił ring, by zajrzeć pod niego i znaleźć nową broń. Realizator pokazuje zniszczone stoły i barykady. Roman tym razem wyjmuje cztery krzesła, które wrzuca do ringu, a następnie... barierkę! Reigns wraca do ringu i ustawia barierkę na krzesłach. Po chwili podnosi przeciwnika i wyraźnie szykuje się do Samoan Dropu w barierkę. Owens jednak w porę kontruje to Back Stabberem! Następnie wysyła Irish Whipem na liny... i Pop-Up Powerbombem posyła w barierkę, która ulega zniszczeniu! Pin 1... 2... 3! 1:2, a za nami ok. 28 minut walki, czyli prawie połowa! Kevin natychmiast chce uzyskać kolejny pin, więc przenosi Romana bliżej narożnika, a sam wspina się na top rope. Owens... Senton Bomb! Pin 1... 2... Kickout! Rozlegają się chanty "This is Wrestling!". Kevin podnosi Romana i szykuje na Package Piledriver, ale ten kontruje Back Body Dropem! Owens odbija się od lin i mamy Superman Punch! Znokautowany Hardcore Champion instynktownie ucieka z ringu przed pinem. Zdenerwowany Roman rusza po przeciwnika, a następnie chwyta go i Back Suplexem wbija w apron! Reigns nie ma dość. Wraca do ringu i podnosi jedno z krzeseł, które wcześniej wrzucił, a następnie ustawia w narożniku. Idzie z powrotem po Owensa, którego wciąga do kwadratowego pierścienia i z całej siły ciska w corner! Kevin jednak w ostatniej chwili zatrzymuje się i kontruje wykonując Enzuigiri na nabiegającym rywalu! Do tego sam ciska Romana w krzesło w cornerze! Schoolboy Pin 1... 2... Kickout! Owens nie czeka, tylko od razu wykonuje Package Piledriver! Pin 1... 2... Kickout!!! Publiczność jest zaskoczona tak samo jak Kevin, który powtarza pin 1... 2... Kickout! Owens traci cierpliwość! Pokazuje się ponownie zegarek, który wskazuje iż mija 36 minuta walki. Nadal jest 1:2 dla Reignsa. Kevin podnosi go i ciska poza ring. Sam rusza za nim i jest gotowy do kolejnej akcji. Szykuje się Powerbomb w apron... ale Roman w porę zeskakuje za plecy rywala i częstuje go mocnym prawym. Ten zamroczony opiera się o krawędź ringu, a Reigns wykorzystuje to i wykonuje Running Front Dropkick! The Powerhouse ma coś jeszcze dla rywala. Wyjmuje spod ringu krzesło owinięte drutem kolczastym! Czeka aż przeciwnik będzie na nogach i częstuje go najpierw ciosem z krawędzi krzesła w brzuch, a następnie uderzeniem w plecy! Kevin krzyczy z bólu, a Roman jeszcze zagląda pod ring. Wyjmuje spod niego... łańcuch! Owija nim pięść i szykuje się do wzmocnionego Superman Punchu... ale Owens robi unik i sam kontruje Gut Kickiem, a następnie mamy Powerbomb o apron! Co się odwlecze to nie uciecze! Kevin wrzuca przeciwnika do ringu i przypina 1... 2... 3! 2:2! 44 minuty walki za nami! Owens opuszcza ring i sięga po łańcuch, który nieco wcześniej wyjął jego rywal. Wraca z nim do ringu i kpiąco patrzy na oponenta, po czym częstuje go z całej siły uderzeniem w plecy! Po chwili po raz kolejny łańcuch ląduje na plecach Reignsa, który krzyczy z bólu! Kevin powtarza atak. Pin 1... 2... Kickout... i mamy duszenie za pomocą łańcucha. W ten sposób nie zyska kolejnego pinu, ale osłabi jeszcze bardziej przeciwnika. Owens w końcu puszcza dźwignię i przypina 1... 2... Kickout. Kevin zdenerwowany szykuje się do kolejnego ataku... i najpierw odbija się od drugiej liny, a następnie od trzeciej, by wykonać Moonsault! Roman robi jednak unik! Reigns podnosi się i wyprowadza mocny prawy. Kevin chwiejąc się upada na liny, ale po chwili odpowiada mocnym Punchem. Jeszcze dziesięć minut walki. Owens robi unik przed kolejnym ciosem i odpowiada mocnym Enzuigiri! Do tego mamy German Suplex! Roman znajduje się przy narożniku, a to tylko woda na młyn dla Kevina, który natychmiast wykonuje Cannonball Senton! Pin 1... 2... Kickout! Owens powoli traci cierpliwość. Opuszcza ring i wyjmuje spod niego... metalową rurę! Reigns z trudem, ale wstaje i zamierza wrzucić przeciwnika do ringu... lecz ten w porę odpowiada atakując go rurą w głowę! Roman znokautowany i zaczynając krwawić upada na ring. Pin 1... 2... Kickout! Sześć minut do końca walki! Kevin podnosi rywala i wykonuje Go Home Driver! Pin 1... 2... Kickout! Owensowi kończą się pomysły na wykończenie oponenta, a wciąż jest 2:2! Wrestling's Worst Nightmare opuszcza ring... i zaczyna rozbierać hiszpański stół komentatorski. Chyba szykuje się do ostatecznej akcji! Wyciąga z ringu Reignsa, po czym wrzuca na stół. Sygnalizuje, że chce wykonać Package Piledriver... ale Reigns kontruje Back Body Dropem wysyłając Owensa na stół Cole'a i Lawlera! Publiczność chantuje "How You Doing?!", a Kevin leży znokautowany na odłamkach stołu, z kolei Reigns próbuje wziąć oddech. Trzy minuty do końca walki. Jeżeli teraz tego nie zakończą... do unifikacji pasów mistrzowskich nie dojdzie. Jeszcze przez około minutę obydwaj leżą znokautowani. W końcu Roman wstaje z pomocą barykady i podnosi Owensa, a następnie wrzuca do ringu. Roman podnosi przeciwnika i chce wykonać Samoan Drop, ale ten nie pozwala na to i kontruje Codebreakerem! Pin 1... 2... Kickout! Półtorej minuty do końca! Publiczność chantuje na zmianę "Let's go Owens!/ Let's go Reigns!". Kevin wspina się na szczyt narożnika. Sygnalizuje akcję wysokiego ryzyka... Roman podrywa się i Samoan Dropem zrzuca go z corneru!!! Pin 1... 2... Kickout! 30 sekund! Roman wstaje za pomocą lin... Superman Punch! Odbicie od lin... Spear!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca i nowy Hardcore Champion: Roman Reigns

Ależ bitwa! Ależ wojna! Roman wygrał na kilka sekund przed końcem walki! Zostaje nowym Hardcore Championem! Mistrzostwo Stanów Zjednoczonych odchodzi w zapomnienie, ale Reigns mocno obolały i szczęśliwy może odebrać od sędziego mistrzostwo Hardcore. Roman podnosi Kevina i chce mu podziękować za walkę uściskiem dłoni... ale ten tylko spojrzał się na niego i przy dużym heacie opuścił powoli ring. Roman padł na kolana i patrzy na pas mistrzowski, nie zważając na spływającą i kapiącą krew z głosy. Mamy nowego Hardcore Championa!

http://www.pwmania.com/wp-content/uploads/2015/01/wwe-nxt-logo2.jpg

Czy jesteś gotowy na... przyszłość? NXT już w środę!

Wracamy po krótkiej przerwie... a na arenie rozlega się gong! Publiczność reaguje dużym cheerem, bo przy drugim gongu gaśnie światło. Chyba wszyscy wiemy co to oznacza. Przy trzecim gongu zaczyna grać muzyka The Undertakera i wybuchają płomienie ognia ze stage'u. Sam Deadman po chwili wychodzi z zaplecza i spokojnym, pewnym krokiem przemierza przez rampę. Po raz ostatni... widzieliśmy go na Survivor Series, gdy odwrócił się od Bray'a Wyatta. Undertaker wchodzi na schodki i powoli wchodzi do ringu, po czym prosi o mikrofon. Arena nadal "zalana" jest fioletowym, robiącym atmosferę tajemniczości światłem.

The Undertaker: Zapewne większość z Was zaskoczona jest, że The Undertaker pojawia się na takiej gali jak TLC: Tables, Ladders&Chairs tylko po to, albo aż po to, by wygłosić kilka słów. Jednak przez kilka ostatnich tygodni słyszałem mnóstwo pytań o swoją przyszłość przed i po WrestleManii trzydziestej pierwszej. Większość z Was jest zdania, że The Undertaker powinien w końcu odejść w pokoju i po następnej WrestleManii zrobić sobie wolne. Być może rzeczywiście tak zrobię. Jednak przez najbliższe cztery miesiące będę skupiał się jedynie na jednym - na przygotowaniu się przed obroną swojego streaku. W tej chwili wynosi on 22:0, ale chcę zrobić wszystko, by po WrestleManii trzydziestej pierwszej wynosił 23:0. W swojej karierze na WrestleManiach wygrywałem walki o pasy mistrzowskie... przerywałem kariery innych... i kończyłem pewne ery. Rok temu zakończyłem erę The Rocka, wcześniej moimi ofiarami byli tacy zawodnicy jak CM Punk, Triple H, Shawn Michaels, Edge, Batista, Mark Henry, Ric Flair, mój brat Kane i wielu innych, wspaniałych zawodników. Kto do nich dołączy? Na razie sam tego nie wiem. Mam nadzieję, że wkrótce sprawa się rozwiąże i poznam swojego rywala na WrestleManii trzydziestej pierwszej. Przeciwnik który chciałby się ze mną zmierzyć... musi być wyjątkowy. Musi wiedzieć i przewidzieć konsekwencje wejścia do samego piekła, bo to będzie musiał zrobić, by w ogóle myśleć o pokonaniu mnie na największej scenie wrestlingu na świecie. Inaczej powiem mu po walce to, co na dwudziestu dwóch pozostałych WrestleManiach mówiłem swoim przeciwnikom... Rest... in... Peace.

Brzmi ponownie muzyka The Undertakera, który powoli opuszcza ring i udaje się na zaplecze. Czyżby miało to oznaczać, że rzucił właśnie wyzwanie wszystkim zawodnikom WWE? Który odważy się zawalczyć z Deadmanem na WrestleManii trzydziestej pierwszej? Miejmy nadzieję... że przekonamy się wkrótce.

Światło na arenie ponownie gaśnie, ale tym razem już rozlega się muzyka Bray'a Wyatta, który ze swoją lampą wychodzi z zaplecza. Jak zwykle trybuny rozjarzone są światłem lamp z telefonów komórkowych, a z lampy Bray'a wyłania się dym. Wyatt powoli przemierza przez rampę i staje przed ringiem, po czym gasi swoją lampę, a światło na arenie zapala się. Bray nakręca się i zdejmuje swoją kurtkę, po czym wchodzi do ringu, gdzie oczekuje na rywala. W końcu na arenie zapada mrok i rozlega się klasyczny theme song "Crow" Stinga! Olbrzymi, gigantyczny cheer ponad 20000 osób na trybunach! "Ikona" powoli wychodzi na stage, można mieć naprawdę ciarki! O stage uderza piorun! Gdy Sting staje na początku rampy tuż za nim wzdłuż stage'u zapala się ogień. Realizator pokazuje niewzruszonego (ale czy aby na pewno?) Bray'a. Sting powoli wchodzi do ringu i staje twarzą w twarz Wyattem.

Walka #6

Bray Wyatt vs Sting

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/4165_Bray_Wyatt.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/141/Sting_5_cut_by_Danger_Liam.jpg

Normal Match

Opis walki: Pierwszą walkę Stinga w WWE czas zacząć! Ikona powoli zdejmuje swoją kurtkę i rzuca poza ring. Po chwili... Bray klęka przed Stingiem, rozkłada ręce i zaczyna się śmiać. Legenda karci rywala za zachowanie mocnym Punchem! Publiczność reaguje dużym cheerem, a Sting wyprowadza kolejny Punch. Bray podnosi się za pomocą lin, ale natychmiast mamy Irish Whip w wykonaniu Stinga i Atomic Drop, a następnie Body Slam! Ikona odbija się od lin i dokłada Elbow Drop! Bray od razu wykorzystuje chwilę, by opuścić ring i wściekły spogląda na rywala, który wykonuje swój tradycyjny taunt. Wyatt po chwili ponownie uśmiecha się i wraca do ringu. Obydwaj przechodzą kilka kroków wokół... i po krótkim zwarciu Bray przeszedł w Waist Lock, a następnie wyprowadził mocny cios w tył głowy. Do tego wykonuje Drop Suplex! Pin 1... 2... Kickout. Bray przechodzi do osłabiania rywala Chin Lockiem. Sting przez chwilę traci siły, ale wstaje po kilku sekundach i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, a następnie dokłada Headbutt. Mamy Irish Whip, ale Bray niespodziewanie chwycił się lin. Sting rusza na niego, a ten podciąga liny i pozbywa się przeciwnika z ringu! Wyatt uśmiecha się i idzie za przeciwnikiem. Podnosi go i ciska głową o apron, a następnie z całej siły wysyła w barykadę. Bray chwyta oponenta i chce go cisnąć czołem w ringpost, ale ten blokuje akcję i sam ciska go w ringpost! Po chwili Sting wrzuca przeciwnika do ringu, a sam wspina się na szczyt narożnika. Czeka aż Bray wstanie i częstuje do Diving Dropkickiem! Pin 1... 2... Kickout. Sting natychmiast próbuje zapiąć Scorpion Deathlock... ale Wyatt odkopuje go i Shot-Arm Clotheslinem. Do tego odbija się od lin i dokłada Running Senton! Pin 1... 2... Kickout. Bray podnosi oponenta i wyprowadza mocny prawy podbródkowy. Sting chwieje się na liny, ale po chwili odpowiada Gut Kickiem, a następnie wykonuje DDT! Pin 1... 2... Kickout! Sting podnosi Bray'a i zapina Sleeper Hold. Przez moment mamy duszenie na środku ringu, ale Wyatt poradził sobie odpychając oponenta do narożnika. Sam Bray bierze rozbieg na Body Avalanche... ale Sting robi unik, odchodzi kilka kroków i rusza z szarżą na Stinger Splash! Do tego odbija się od lin i dokłada One-Handed Bulldog! Pin 1... 2... Kickout! Sting podnosi przeciwnika i chce wykonać Powerbomb! Ten jednak kontruje serią Punchy, zeskakuje za jego plecy... Sister Abigail!!! Sister Abigail znikąd!!! Pin 1... 2... Kickout! Bray kręci głową, a publiczność reaguje chantami "Let's go Stinger!". Wyatt podnosi rywala i wyrzuca go z ringu. Po chwili rusza za nim... i rozbiera hiszpański stół komentatorski, bo ten Cole'a i Lawlera został wcześniej zniszczony. Bray podnosi Stinga... a ten kontruje Gut Kickiem, a następnie wyprowadza Headbutt i ciska Bray'a z całej siły w apron. Sting wrzuca Bray'a na stół komentatorski, a sam najpierw resetuje licznik sędziego, a następnie wspina się na szczyt narożnika! Mamy tradycyjny taunt... Diving Elbow Drop niszczący stół!!! Publiczność chantuje "This is Awesome!", a realizator pokazuje powtórki akcji. Sting po chwili podnosi Bray'a i wrzuca do ringu... by wykonać Scorpion Death Drop! Pin 1... 2... Wyatt kładzie nogę na linie! Sting jest zaskoczony, ale momentalnie zapina Scorpion Deathlock na środku ringu! Bray krzyczy z bólu, a publiczność tauntuje wraz z Stingiem. Wyatt powoli, krok po kroku czołga się w kierunku lin. W końcu udało mu się chwycić linę, a Sting został zmuszony przez sędziego do przerwania submissionu. Ikona wstaje, a Bray niespodziewanie wykonuje Running Body Block!!! Pin 1... 2... Kickout! Wyatt wstaje przy narożniku i wykonuje swoją klasyczną pozę. Podnosi Stinga, po czym wykonuje kolejne Sister Abigail! Pin 1... 2... Kickout! Wściekły Bray podnosi Stinga i wykonuje kolejne, trzecie już Sister Abigail! Pin 1... 2... Kickout! Pin 1... 2... Kickout! Trzeci Pin 1... 2... Kickout! Bray nie wierzy w to co się dzieje, a Sting, na którego czole pojawia się krew, zaczyna się nakręcać! Zaczyna na zmianę wyprowadzać serię Punchy i Knife-Edge Chopów. Mamy kilka takich ciosów, a następnie Irish Whip i wyniesienie... na Tombstone Piledriver!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Co tu się wyrabia?! Sting podnosi Bray'a i wykonuje kolejny Scorpion Death Drop! Pin 1... 2... what?! What?! Kickout!!! Publiczność zaczyna chantować "This is Wrestling!", a następnie... "Holy Jesus!". Teraz to Sting bardzo powoli podnosi przeciwnika... i wykonuje mu Sister Abigail! To musi być koniec! Pin 1... 2... nieeeeeee! Oni chyba tego dzisiaj nie skończą! Obydwóm kończą się pomysły na wykończenie rywala. Obydwaj są wycieńczeni. Sting wstaje za pomocą lin i patrzy na przeciwnika, który krwawi. W końcu nie wytrzymuje i ponownie wynosi na Tombstone Piledriver! Do tego podnosi go jeszcze raz i dokłada kolejny Scorpion Death Drop! Bray jest chyba nieprzytomny... a Sting zapina Scorpion Deathlock! Sędzia sprawdza stan Bray'a... i przerywa pojedynek!

Zwycięzca przez submission: Sting

Sting puszcza uchwyt i wykończony pada na kolana. Ma na twarzy krew. Publiczność chantuje "Match of the Year!", a sędzia pomaga wstać Stingowi i wznosi triumfalnie jego rękę ku górze. Ten obolały, ale zadowolony opuszcza powoli ring i w drodze na zaplecze przybija kilka piątek z fanami. Spogląda jeszcze w stronę ringu... a tam Bray robi kip up w stylu Brothers of Destruction! Również ma na czole krew, ale mimo tego spogląda w stronę Stinga i zaczyna się śmiać. Sting nie wie o co chodzi...

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385591

Czas na main event dzisiejszej, znakomitej gali! Już to TLC na pewno przejdzie do historii. Jednak przed nami to, co najważniejsze: walka o WWE World Heavyweight Championship! Rozlega się "It's time to play the game!", a publiczność reaguje dużym cheerem. Arena zostaje zalana zielonym światłem, a na stage wychodzi Triple H! Mamy klasyczny strumień wody, po czym Hunter popija kolejny łyk i wyrzuca butelkę. Pewny siebie przemierza przez rampę, a następnie wchodzi na apron. Rozgląda się po publiczności i wykonuje ponownie swój taunt, który wszystkich elektryzuje. Hunter wchodzi do ringu, a następnie na każdy narożnik, by pozdrowić publiczność i wreszcie oczekuje na swojego przeciwnika. Przez chwilę trwa cisza aż gra "Look in my eyes...", a na stage wychodzi CM Punk. WWE World Heavyweight Champion witany jest mieszaną reakcją, ale on sam nie przejmuje się tym. Krzyczy klasyczne "It's clobberin' time!", po czym przemierza rampę i spokojnie wchodzi do ringu. Realizator pokazuje pas mistrzowski wiszący na górze ringu. TLC Match... czas zacząć!

Main Event

WWE World Heavyweight Champion CM Punk vs Triple H

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_11_cut_by_Danger_Liam.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/Trplie_H_cut_by_Danger_Liam.jpg

TLC Match for WWE World Heavyweight Championship

Opis walki: Mamy gong rozpoczynający walkę wieczoru! Publiczność jest już chyba lekko zmęczona poprzednimi, świetnymi walkami, ale nadal ma siłę chantować i krzyczy na zmianę imiona obydwóch zawodników. W końcu ruszyli. Hunter wyprowadza Punch, a Punk odpowiada ciosem z łokcia. Mamy serię wymian takich uderzeń, aż Triple H robi unik i wyprowadza Shot-Arm Clothesline. Hunter nie przerywa natarcia, tylko Irish Whipem wysyła Punka na liny. Ten jednak chwyta się ich i tylko gdy Triple H rusza z szarżą podciąga liny pozbywając się z ringu przeciwnika. Punk bierze rozbieg... i wykonuje Springboard Corkscrew Crossbody poza ring! Nakręcony krzyczy, że jest "najlepszy na świecie", na co publiczność reaguje heatem. Punk po chwili sięga po stół, który leży oparty o barykadę i wrzuca do ringu, po czym rozkłada na nim. Po chwili chce wrzucić do ringu Triple H'a, lecz ten kontruje naciągając go na linę. Hunter wraca do ringu, by wykonać Irish Whip, a następnie klasyczne Jumping High Knee. Triple H podnosi oponenta, a następnie ciska go barkiem w metalową rurę od narożnika. The Game opuszcza ring i po raz pierwszy w tej walce sięga po drabinę, którą wrzuca do ringu i rozkłada na samym środku. Hunter zaczyna wspinaczkę po pas mistrzowski. CM Punk jednak odchodzi od cornera i podrywa się. Łapie Triple H'a za nogę, a następnie zrzuca z drabiny, by wykonać DDT! Punk spogląda, a to na drabinę, a to na stół, a to na Triple H'a. Wrzuca go na stół, a następnie zaczyna wchodzić po drabinie ku górze. Jest na samej górze drabiny! Rozlegają się flesze aparatów, a on wznosi ręce ku górze niczym Randy Savage. Diving Elbow Drop... nietrafiony! A raczej trafiony, ale w sam stół, bo Hunter zrobił w porę unik! Triple H patrzy na przeciwnika, który próbuje dojść do siebie i wykorzystuje okazję, by zacząć wspinać się po drabinie. Krok po kroku jest coraz wyżej... ale Punk w porę podnosi się i przewraca drabinę! Hunter upada na liny. Punk Dropkickiem wyrzuca go z ringu! Po chwili Best in the World opuszcza kwadratowy pierścień, ale tylko po to, by sięgnąć po następną drabinę. Wraca do ringu i ustawia dwie drabiny naprzeciw siebie. Widać, że wyraźnie coś kombinuje. Jednak wcześniej chce jeszcze osłabić Huntera. The Game próbuje wrócić do ringu, ale Punk częstuje go Shoot Kickiem. Po chwili wynosi go na barki! Triple H kontruje serią ciosów z łokcia i zeskakuje za plecy Punka, by następnie wyprowadzić Gut Kick i przyszykować się pod Pedigree. Punk kontruje jednak Back Body Dropem! Gdy tylko Triple H wstaje inkasuje Roundhouse Kick w głowę, a do tego Punk odbija się od lin i mamy Shining Wizard! Mistrz ma w głowie coś jeszcze. Opuszcza ponownie ring i wyjmuje spod niego kilkanaście krzeseł, które następnie wrzuca do ringu. Po chwili... sięga też po trzecią drabinę. Wraca do ringu i wsadza drabinę między pozostałe drabiny. CM Punk podnosi Triple H'a... a ten zaskakuje go Low Blow! Do tego wykonuje Spinning Spinebuster! Hunter zbiera siły i zaczyna wspinać się na drabinie. Jest już dość wysoko, ale wtedy Punk dochodzi do siebie i odbijając się od lin wskakuje na drugą drabinę! Wchodzi ku górze, a następnie przekłada nogi na drugą stronę drabiny. Widać, że na razie nie zależy mu na pasie, a szykuje kolejny atak na Triple H'a. Ten także przekłada nogi na drugą stronę drabiny. Obydwaj są na dwóch drabinach, a pod nimi jest inna drabina. Zaczyna się wymiana ciosów! Punch za Punch. W końcu... Triple H wykonuje Pedigree w drabinę pod nimi! Hunter odrzuca Punka i sam wyrzuca zniekształconą drabinę. Hunter wspina się na szczyt drabiny. Jest już dość blisko... ale chwila... to AJ Lee wybiega z zaplecza! AJ sięga pod ring po krzesło i wchodzi z nim do ringu, po czym atakuje Triple H'a w plecy!!! Odwraca to uwagę Huntera, który podchodzi powoli do AJ i ta przestraszona ucieka do narożnika. CM Punk wykorzystuje nie uwagę Huntera i atakuje go kolanem z wyskoku w plecy. AJ opuszcza ring, a Punk wykonuje na Hunterze Step-Up High Knee przy narożniku, a następnie wynosi na barki! GTS! Go To Sleep! AJ wyjęła spod ringu... kajdanki! Przykuwa nimi Triple H'a do lin! CM Punkowi nie pozostało nic innego jak wspiąć się na szczyt drabiny... i zdjąć pas mistrzowski!

Zwycięzca i wciąż WWE World Heavyweight Champion: CM Punk

CM Punk w bardzo kontrowersyjny sposób broni tytułu mistrzowskiego! Zadowolony schodzi z drabiny i jeszcze zanim Triple H zostaje odkuty ucieka z ringu. AJ Lee dołącza do niego i obydwoje zatrzymują się dopiero na stage'u. Tam wpadają sobie w uścisk, a Punk podnosi pas mistrzowski i uśmiecha się, po czym zakrywając się pasem... całuje AJ. Sędzia odkuł kajdanki Triple H'a, który obolały i wściekły wstał, po czym oparł się o liny i spogląda na świętującą parę. W ten sposób kończymy TLC... ostatnie PPV w 2014 roku, a już wkrótce kolejna Road to WrestleMania! My widzimy się na specjalnym epizodzie RAW is Hardcore poświęconym Slammy Awards!

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385592

No to jedziemy z TLC....

:arrow: Dobre starcie o pas IC, Ryder wygrywa i czekamy co stanie się dalej. Dziwne jest to, że Angle będzie musiał przegrać rewanż na RR, chyba, że udupisz go syzbciej :D

:arrow: HHH chce odejść? Czyżbyś szykował go do przejęcia, mimo porażki na WMce władzy?

:arrow: Capitan Charisma pokonuje Cenę? YES! YES! YES! Ciekawe co masz dla Jaśka

:arrow: Nie wiem co szykujesz dla Edge'a, ale mam nadzieję, że nie będzie to turn o "zawsze byłem lepszy", bo jeśli tak to lepiej niech w ogóle nie wraca...

:arrow: Mistrzowie bronią pasów i dobrze, pytanie tylko co dalej? Do RR masz dużo czasu na zbudowanie pretendentów inaczej, niż tylko wygranymi 1 vs. 1 matchami.

:arrow: Zack daje dobry pierwszy wywiad i w sumie dobrze, że zdobył pas

:arrow: Trzymałem kciuki za Natalya'ę, ale Flair to też dobry wybór.

:arrow: CM Punk również w formie i walka o pas WWE zapowiada się świetnie!

:arrow: Jak na godzinna walkę to o połowę za krótko :P Walka powinna zająć 1/3 PPV :P Dziwi mnie wygrana Reignsa, ale liczę, że to tylko po to, aby Owens poszedł w górę a nie w dół.

:arrow: Niespodziewałem się pojaiwenia Takera, ale ciesze się, że jest i czekam co dalej z nim.

:arrow: Sting musiał to wygrac, bo to debiut. Wyatt z main eventera gotowego na pas, spada powoli do upper cardu, zobaczymy czy będzie spadał tam na dobre, czy też jednak coś z niego będzie. A może to on będzie ofiarą Andrzeja na WMce?

:arrow: Punk broni pas dzięki pomocy AJ, co może znaczyć, że przejmie go na RR, potem wygra rewanz na FastLane, po czym straci go na największej ze scen. Przewidywalny sie robisz :P

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385597

Zaczynamy koment do TLC ;)

U ciebie to już jest standard, że walki stoją na tak wysokim poziomie, a zwłaszcza jak jest taka stypulacja jak Ladder Match. Każdy miał tutaj szansę wygrać i muszę przyznać, że trochę się spodziewałem zwycięstwa rydera po tym jaki ostatnio u ciebie push dostaje, ale nie byłem tego pewien. Fajnie, że Zack w końcu coś osiągnął i czekam na jego następny feud, bo fajnie prezentuje się w obecnym gimmicku.

Wywiad z Tryplakiem był taki, jaki powinien być. Nie wniósł nic nowego, ale podoba mi się, że jako jeden z niewielu masz go jako face'a, bo zawsze go lubiłem w tej roli. Zapowiada nam się ciekawy Main Event.

Co?! Christian wygrywa? Muszę przyznać, że jest to ciekawe rozwiązanie, bo nikt nigdy chyba nie zepchnął Johna tak nisko jak jest u ciebie i za to propsy. Walka jak zawsze dobra i chyba obaj panowie mogą liczyć na jakiś feud w przyszłości.

Oj, oj, a jednak z Christianem nie jest tak dobrze. Coś czuję, że zaczyna się story z zakończeniem kariery Capitana Charismy. Robi się ciekawie, bo Christian wygrał, ale jest już słaby trochę.

Wszystko zgodnie z przewidywaniami, czyli The British Barrage zgarniają pasy. Mamy mocny koniec walki, ale ja to kupuję, bo był Chair Shoot w głowę, Bullhamer i Red Arrow i po tym Mark raczej by się nie podniósł. Teraz czekamy na kolejnych pretendentów.

Zack jak zawsze na swoim poziomie u ciebie. Podoba mi się to jego gadanie o tym, że w końcu chce coś osiągnąć, ale nie zepsuj tego odbierając mu pasa.

Jeżeli chodzi o walkę trzech blondynek to też raczej nie przewidywałęm zmiany mistrzyni i to też się stało. Bardzo dobra walka jak na panie, która dobrze podpromowała mistrzynię.

CM Punk jak to zawsze na swoim poziomie, ale powim szczerze, że ostatnino zaczyna mnie nudzić, że każdy pakuje tego Punka na rolę mistrza i to jeszcze w tym samym gimmicku. Widzenie tego razy dwa w tym samym momencie u Merfika i u ciebie robi się trochę nużące.

Why? Owens. Why? Jak mogłeś to przegrać. Tak na serio to bardzo dobry Iron Man i obaj byli blisko zwycięstwa, ale to Roman wychodzi z pasem. Może to lepiej? Reigns będzie gnił u dołu karty, a Kevin może ruszyć na podbój tej górnej części.

Mamy dopiero TLC, a Taker już zapowiada nam walkę na WM. Trochę szybko, ale dobra. Dobry poziom speecha i przynajmniej u ciebie streak jest cały czas żywy. Chyba nikt nie ma wątpliwości kto będzie jego rywalem ;)

W końcu doczekałem się tej walki. Muszę przyznać, że jest to dosyć krótki pojedynek w stosunku do tego, co widzieliśmy we wcześniejszej części gali, ale poziom jak zawsze nie zawiódł. Jedyny minus to jest zwycięstwo Stinga, bo teraz już nie jestem taki pewien z kim zawalczy Undertaker na WM.

Walka wieczoru i moje ciche nadzieje na to, że Punk straci pas prysły. Jakoś nie mogę go strawić jako mistrza. Przynajmniej mamy ciekawy koniec walki i to oznacza heel turn, czyli uwaga, mamy coś nowego z Punkiem. Dobra walka i cieszy powrót AJ Lee, bo Ashley ma kolejnego pretka, a Tryplak przedłuży sobie feud z Punkiem.

Fajnie rozpisałeś TLC. Wali stały na wysokim poziomie, ale to nie jest żadne zaskoczenie, bo pisze je dwóch najlepiej piszących walki w całym Booking Zone. Zapowiada nam się ciekawa Road to Wrestlemania, już chyba druga w twoim wykonaniu. Gratulację i obyś ciągnął to jeszcze długo, bo przynajmniej nie nudzę się czytając twoje diary. Życzę weny ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385693

Dość szybko, ale już jest RAW is Hardcore Slammy Awards ;) Co do typera... tylko dwie osoby zatypowały walki, więc tym razem typer nie będzie zaliczony.

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/12/fdss.jpg

RAW is Hardcore #32 (#1125) 15.12.2014

Joe Louis Arena w Detroit, Michigan

Sześć tygodni do Royal Rumble

Witajcie dzień po ostatniej gali PPV w 2014 roku - TLC; Tables, Ladders&Chairs! Wczoraj zobaczyliśmy wspaniałe walki, ale nie odbyło się też bez kontrowersji. CM Punk pokonał Triple H'a i obronił WWE World Heavyweight Championship w TLC Matchu. Nic nie byłoby dziwnego, gdyby nie to... że zrobił to za pomocą swojej dziewczyny - AJ Lee! Czy Hunter będzie wymagał rewanżu, a może CM Punk na to nie pozwoli i dostanie nowego rywala? Przekonamy się jeszcze dzisiaj, podczas specjalnego epizodu RAW is Hardcore poświęconego Slammy Awards!

Publiczność została od razu zaskoczona, bo zabrzmiało "No Chance... No Chance in hell you've got!", a na stage z jedną z statuetek wyszedł Vince McMahon! Chairman WWE uśmiechnął się słysząc reakcję trybun. Vince podszedł do mównicy i postawił sobie statuetkę, po czym zaczął przysłuchiwać się chantom "Welcome Vince!".

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/mrmcmahon_.jpg

Vince McMahon: Witajcie na Monday... damn it! Jeszcze raz! Witajcie na RAW... is... Hardcore! Widzicie co wiek robi z człowiekiem. Dzisiejsza gala będzie poświęcona statuetkom Slammy Awards. Jak zwykle co roku jest to okazja do podsumowania swoich sukcesów i porażek z minionego roku. Ja także postanowiłem zrobić sobie taki rachunek sumienia. Mój jest jednak zdecydowanie większy, bo z ponad trzydziestu lat. Z ponad trzydziestu lat przez które zbudowałem największe imperium w świecie wrestlingu - World Wrestling Entertainment! Czy wyobrażacie sobie świat bez WWE? No właśnie! Obecna pozycja tej federacji zbudowana jest dzięki temu, co oferowałem Wam przez te wszystkie lata. Ostatnio jednak zrozumiałem, że ja mam już 69 lat. Coraz rzadziej pojawiam się na samych galach, a na zapleczu coraz większą robotę wykonują inni ludzie. Zobaczyłem też... że w tej chwili to nie ja daję Wam to, czego Wy chcecie, a inni. To Shane McMahon gdy był COO podsunął mi myśl o powrocie do korzeni tej federacji i zrobieniu ery Hardcore Justice. Mimo wielu wahań... zgodziłem się i uświadomiłem sobie po kilku miesiącach, że to była jedna z najlepszych decyzji jakie podjęto w WWE. To pokazuje... że ja mogę Wam dawać coraz mniej, a też i ja jestem coraz starszy i te ostatnie lata powinienem spędzać z dziećmi i wnukami jak przykładny dziadek. Jest to smutne także i dla mnie, ale oglądając wczorajszą wspaniałą galę TLC, która powinna być klamrą zamykającą cały rok... stwierdziłem, że lepiej będzie jeżeli ja powoli zacznę odsuwać się w cień, a inni przejmą po mnie pałeczkę. Co to oznacza? Oficjalnie ogłaszam iż nadchodząca Road to WrestleMania będzie moimi ostatnimi miesiącami jakie przepracuję jako Chairman WWE. Nie, nie buczcie! Cieszę się, że przez te trzydzieści lat WrestleManii zobaczyłem takie wydarzenia jak Hulk Hogan wynoszący Andre The Gianta, pierwszy Money in the Bank Ladder Match, czy The Undertaker kończący karierę Shawna Michaelsa. Razem stworzyliśmy mnóstwo znakomitych momentów dla WWE. Teraz czas... by tworzył je ktoś inny. Ale to przyszłość! Skupmy się na teraźniejszości, a jest ona taka iż mam tutaj wspaniałą statuetkę Slammy, która zostanie wręczona za OMG Moment of the Year! Oto nominowani!

WrestleMania XXX - Triple H odklepuje po Anaconda Vise CM Punka i przestaje być COO

POZOSTALI PUNK I TRIPLE H! Tryplak ciśnie Irish Whipem rywala na liny... a potem częstuje go Jumping High Knee! Chwyta go... i mamy Snap Suplex! Obydwaj są już mocno zmęczeni i powoli poruszają się po ringu. COO podnosi rywala... a ten kontruje DDT! I Triple H i Punk leżą powaleni! Publiczność zachęca Punka do wstania. Ten to robi.... i WYNOSI TRIPLE H'A NA BARKI! TEN JEDNAK SIĘ WYDOSTAJE I SZYKUJE POD PEDIGREE! ALE... PUNK JAKIMŚ CUDEM PONOWNIE WYNOSI TRIPLE H'A! GOOO TOO SLEEEP!!!! MAMY GTS! PUNK PRZYPINA TRIPLE H'A! 1....2.... KICK OUT DO CHOLERY JASNEJ! VINCE AŻ WSTAŁ Z MIEJSCA! BROOKS NIE PRZERYWA ATAKU... ZAPINA ANACONDA VISE! ANACONDA VISE ZAPIĘTE! TRIPLE H WALCZY Z BÓLEM, ALE NIE MA JAK DOJŚĆ DO LIN! TRIPLE H ODKLEPUJE!!!!!!!

RAW is Hardcore #1 (2.06.14) - Antonio Cesaro wykorzystuje walizkę Money in the Bank

Kto by się spodziewał?! Jey dołącza do Jimmy'ego i obydwaj świętują zwycięstwo. Tymczasem Cesaro gdzieś zniknął, a Punk obolały próbuje dojść do siebie. Jest wściekły. Zabiera swój pas od sędziego... co?! Brzmi ponownie theme song Antonio Cesaro!!! Nie... on ma w ręku swoją walizkę Money in the Bank! Uśmiechnięty wchodzi z nią do ringu i wręcza sędziemu!

Justin Roberts: Ladies and gentlemans... Antonio Cesaro realizuje kontrakt z walizki Money in the Bank na walkę o pas WWE Championship!

Sędzia daje znak na gong! Punk bardzo powoli rusza na Cesaro, co ten wykorzystuje atakując go nawałnicą uderzeń z pięści w plecy! Antonio ciska Punka na liny... by po chwili go wyrzucić go góry i zaatakować Very European Uppercutem! Jakby tego było mało... mamy ponownie dzisiejszego wieczoru Cesaro Swing! Tym razem można zauważyć, że publiczność tak wrzawo nie reaguje przy tej akcji jak w poprzedniej walce. Antonio kończy akcję... i sygnalizuje finishera! Punk nie ma sił wstać... a Cesaro go wynosi i mamy kolejny Neutralizer! Pin 1... 2... 3! Mamy nowego WWE Championa!

SummerSlam - Brock Lesnar pokonuje Steve'a Austina i zostaje WWE World Heavyweight Championem

Rozpoczyna się wymiana ciosów! Punch za Punch! Lesnar odpowiada ciosem z kolana, a Austin Headbuttem. Mamy Irish Whip od Steve'a, ale jednak odwrócony przez Brocka i Austin po chwili zostaje wyniesiony na barki, ale ten kontruje ciosami z łokcia, wydostaje się... próba Stunnera skontrowana i przejście natychmiastowe w Kimurę przez Lesnara!!! Austin... co zrobi?! Tu nie ma poddań!!! Steve... Brock... nie! On mu łamie chyba rękę!!! Cholera jasna!!! To już chyba po walce dla Austina! Lesnar uśmiechnięty, choć pojawiła się na niego czole krew, podobnie jak u Austina. Ten dodatkowo miota się po macie, trzymając się za rękę. Brock jednak nie ma dość! Wynosi Steve'a na barki!!! Chce to totalnie zakończyć! F5! F5!! F5!!! To chyba koniec! Brock wycieńczony ustawia sobie drabinę i wchodzi po niej po pasy mistrzowskie. Spogląda jeszcze na znokautowanego Steve'a... i pluje na niego! Po chwili zdejmuje tytuły mistrzowskie!

Survivor Series - Sting debiutuje w WWE

Zrezygnowany Bray sięga po Sledgehammer. Chce wykończyć Huntera jego własną bronią, tak jak na Battleground! Wyatt szykuje się do ciosu... ale chwila... dźwięk kruka! Co to ma wszystko znaczyć?! Publiczność zamarła, a po chwili zgasło światło... nie... realizator pokazuje, że światło kieruje się na górę, gdzie są ekrany... tam... holy shit!!! TO STING!!! STING!!! STING!!! Zeskakuje on w dół, po linie, a w ręku trzyma Baseball Bat! Staje on twarzą w twarz Bray'em! Wyatt nie może w to uwierzyć, a arena niemal wybucha wielkim cheerem! Sting wyprowadza cios w brzuch Wyattowi! Scorpion Death Drop!!! Hunter kompletnie zaskoczony i zdezorientowany patrzy na Stinga, który powoli opuszcza ring! The Game podnosi Bray'a i dokłada jeszcze Pedigree!!! Sędzia wraca do ringu, pin!!! 1... 2... 3!!!!!!!! Co za walka!!! Co za noc!!! Triple H nadal kontynuuje karierę! Sojusz Bray'a Wyatta przestaje istnieć! STING DEBIUTUJE W WWE!!!

Vince McMahon: Wow! Cóż to był za rok, wystarczy spojrzeć na te wspaniałe momenty dla WWE. Co by nie mówić... działo się mnóstwo. Jednak tylko jeden zawodnik może być nagrodzony za swój OMG Moment of the Year, a jest nim... ... debiut Stinga!!!

Publiczność reaguje dużym cheerem, a my słyszymy dźwięk kruka, po czym gra klasyczny theme song Stinga, który wychodzi powoli na stage i po chwili uścisnął dłoń Vince'owi, a następnie zajął jego pozycję przy mównicy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/141/Sting_CutByJess_23Arpil2015.jpg

Sting: Dziękuję Vince... a przede wszystkim dziękuję Wam! Bez Was nie stałbym tu teraz z tą nagrodą! Woo! Może przyjmiecie to jako zwykłe podlizywanie się, ale fakt jest taki iż to tylko dzięki Wam przez te dwanaście lat od upadku WCW nie zostałem zapomniany i mogłem stoczyć wczoraj swoją pierwszą walkę w WWE! Dziękuję też... Bray'owi Wyattowi. Bray dał wczoraj z siebie naprawdę wiele. Prawdopodobnie to była jego najlepsza walka w karierze. Ja także długo będę wspominał ten pojedynek. Wszyscy zapewne zastanawiacie się teraz... jakie są plany Stinga? Co "Ikona" planuje na najbliższe miesiące? To cholernie proste! Planuję wziąć udział w Royal Rumble Matchu i wygrać ten pojedynek, by później na WrestleManii trzydziestej pierwszej wziąć udział w walce wieczoru i zostać nowym... WWE World Heavyweight Championem! To jest ostatni cel w mojej długiej, bo trzydziestoletniej karierze... chcę zdobyć pas mistrzowski w WWE! I możecie być pewni... że tego dokonam. Woo!

Ponownie brzmi muzyka Stinga, który zabiera swoją statuetkę i wraz z Vincem udaje się na zaplecze. Obydwaj powiedzieli ważne słowa na temat swojej przyszłości. Najbliższe tygodnie będą elektryzujące dla WWE!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/4018_AJ_Styles.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_33.jpg

W Main Evencie dzisiejszego RAW is Hardcore...

Mr. Money in the Bank AJ Styles zmierzy się z "Viperem" Randym Ortonem w No DQ Matchu!

Przekonamy się który z zawodników jest w lepszej formie przed rozpoczęciem Road to WrestleManii.

Wracamy na żywo na RAW is Hardcore, a na arenie gaśnie światło, natomiast na titantronie rozpoczyna się odliczanie od dziesięciu w dół! Przy zerze wystrzeliwują fajerwerki i widzimy na titantronie twarz Chrisa Jericho, a po chwili to sam "Y2J" pojawia się na stage'u w swojej świecącej kurtce. Chris pewny siebie i uśmiechnięty zmierza do ringu, po drodze przybijając piątki z fanami. Jericho zdejmuje kurtkę i oczekuje na swojego rywala. Ja się po chwili okazuje... gra muzyka Finna Balora! Arena zostaje zalana czerwonym światłem, a na stage'u pojawia się dym. Po chwili Irlandczyk wyłania się z dymu idąc na czworaka. Na rampie przystaje i w rytm muzyki unosi swoje ręce, a publiczność powtarza ten gest. Robi tak jeszcze z dwa razy, po czym siada przy barykadzie. Powoli przechodzi po metalowych schodkach i wchodzi do ringu. Pierwsza walka - Chris Jericho kontra Finn Balor rozpocznie się już za chwilę, na żywo na RAW is Hardcore!

Walka #1

Chris Jericho vs Finn Balor

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho31_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2620/Finn_Balor_cut_by_Danger_Liam_2.jpg

Normal Match

Opis walki: Mamy gong rozpoczynający walkę! Na starcie obydwaj próbują wyczuć przeciwnika. W końcu mamy chwilowe zwarcie, z którego zwycięsko wychodzi Chris i zapina Wrist Lock. Finn kontruje robiąc salto i po chwili przechodzi w Waist Lock. Jericho kontruje ciosami z łokcia i mamy Snapmare, a następnie Soccerball Kick w plecy. Kolejne kopnięcie. Finn powoli podnosi się i jest Irish Whip w wykonaniu Chrisa, po którym następuje Back Elbow. Pin... ale tylko one count. Y2J przechodzi do bocznego Headlocku w parterze. Finn podnosi się i kontruje kilkoma ciosami z łokcia. Balor wydostaje się z uchwytu, więc odbija się od lin, ale nadziewa się na mocny Dropkick. Pin 1... 2... Kickout. Chris podnosi oponenta i wyprowadza Backhand Chop. Po chwili kolejny. Irish Whip... a Balor chwyta się lin. Jericho rusza na niego z szarżą, lecz ten sprytnie podciąga liny i pozbywa się przeciwnika z ringu. Finn wykorzystuje moment i odbija się od lin, by wykonać perfekcyjne Suicide Somersault Senton! Balor robi taunt, który zostaje skwitowany dużym cheerem. Po chwili wrzuca oponenta do ringu, a sam wspina się na szczyt narożnika. Jericho wstaje i inkasuje Diving Front Dropkick! Y2J robi fikołka i znajduje się przy cornerze. Finn natychmiast wgniata go w corner Low Front Dropkickiem! Irlandczyk wspina się na szczyt narożnika i jest gotowy do wykonania Coup de Grâce. Jericho jednak podrywa się i atakuje liny podcinając oponenta. Lionheart wchodzi na górną linę... i mamy Superplex! Pin 1... 2... Kickout! Jericho natychmiast wykonuje Lionsault! Pin 1... 2... Kickout... i momentalne przejście do Walls of Jericho! Finn walczy z bólem, ale nie ma zamiaru odklepywać. Lekko podnosi się i zaczyna czołgać się w kierunku lin. Chris jednak ponownie przeciąga go na środek ringu. Czy Balor odklepie? Finn próbuje walczyć... i ponownie czołga się w kierunku lin. Jest już blisko... w końcu chwyta jednej z lin i przerywa submission! Jericho zdenerwowany puszcza dźwignię, ale ma zamiar powtórzyć jej założenie, lecz Balor w porę go odkopuje. Jericho po chwili rusza z szarżą, a Balor robi unik i odpowiada Pele Kickiem! Y2J zamroczony na chwilę pada na matę, po czym wraca na pozycję, ale Finn po chwili zaskakuje go Sling Bladem! Irlandczyk wspina się na szczyt narożnika! To... udane Coup de Grâce! Pin 1... 2... Jericho przerywa kładąc nogę na linie! Tu wykazuje się jego duże doświadczenie i spryt! Poddenerwowany Finn podnosi przeciwnika i ma zamiar wykonać Bloody Sunday. Chris jednak blokuje akcję i odpowiada kilkoma Punchami... Codebreaker! Codebreaker! Pin 1... 2... Kickout! Jericho nie może w to uwierzyć! Powoli podnosi przeciwnika, chyba z celem powtórzenia finishera, ale Balor znienacka przechodzi w Schoolboy Pin! 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Finn Balor

Finn Balor wygrywa! Publiczność jest zaskoczona, a Jericho zły na siebie kopie w linę. Po chwili podnosi do Balora... i wznosi jego rękę ku górze, wskazując na niego. Publiczność reaguje dużym cheerem, a Y2J bije brawo przeciwnikowi i opuszcza ring, natomiast Balor kontynuuje celebrację wygranej.

Następne PPV...

http://2.bp.blogspot.com/-VrPgVA-39NQ/VHDIJThurmI/AAAAAAAAZCk/omfnYv8VbIc/s1600/Royal_Rumble2015.jpg

Wracamy na arenę... i niespodziewanie z góry stage'u strzelają fajerwerki, po czym gra muzyka Rob Van Dama! Publiczność reaguje dużym cheerem, a po chwili pojawia się sam RVD! Rob podszedł do mównicy ze statuetką w ręku i pozwolił sobie jeszcze na swój klasyczny taunt.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/RVD5.jpg

Rob Van Dam: Witajcie wszyscy! Niektórzy widząc mnie teraz mogą sobie zadać pytanie: czym jest hardcore, czy ekstremalność bez Rob... Van... Dama! . Jak się okazuje wprowadzenie ery Hardcore Justice spowodowało iż ekstremalności, czy też hardcore'u w WWE nie brakuje. Wystarczy spojrzeć tylko na czterech nominowanych w kategorii "Extreme Moment of the Year". Oto i oni...

Extreme Rules - Daniel Bryan Back Body Dropem posyła Steve'a Austina w palący się stół

Do tego wyprowadza Headbutt! Stone Cold wynosi rywala... i mamy Powerbomb poza rampę!!! Holy Shit!!! Publiczność krzyczy "This is Awesome!". Steve z trudem wstaje, ale nie idzie po Bryana. Wręcz przeciwnie... idzie w kierunku ringu! Wyciąga spod niego... stół! Ustawia go... i postanawia podpalić!!! [...] Steve po jego wraca i Irish Whipem chce cisnąć prosto w stół. Daniel jednak przewraca się po drodze, co go ratuje przed podpaleniem się. Bryan powoli się podnosi... a Austin rusza z szarżą! Jednak Amerykański Smok skontrował... Back Body Dropem i to Stone Cold upada plecami prosto w palący się stół!!! To już nie jest zwykły wrestling! To jest naprawdę, jeden, cholerny Street Fight! Dopiero Bryan wyciągnął gaśnicę spod ringu i ugasił palącego się Austina! A ten zaczął krwawić i jest poparzony!

Extreme Rules - CM Punk wykonuje Go To Sleep ze szczytu drabiny Randy'emu Ortonowi

Punk na czworaka wchodzi na schodki i po nich wraca do ringu. Z trudem wstaje i układa drabinę. Wszystkiemu przygląda się Shane McMahon, który wygląda na mocno zaskoczonego. Jednak... widzimy też, że Randy wstaje!!! A Punk wspina się już na drabinę!!! Viper wraca do ringu! Wchodzi z drugiej strony drabiny na górę!!! Obydwaj zaczynają wymieniać ciosy! Punk wyprowadza uderzenie z łokcia, a Randy European Uppercut! W końcu... Punk... niemożliwe!!! Wynosi Randy'ego na barki!!! Ale jak?! Skąd on ma siły?! Szykuje się... cholera jest Go To Sleep ze szczytu drabiny!!! Orton naprawdę może pójść spać!!! A Punk... Punk zdejmuje pas mistrzowski!!!

Over The Limit - John Cena posyła Chrisa Jericho Attitude Adjustment w przednią szybę samochodu

Chris... ciska Johna głową prosto w przód jeeba! Jericho po coś odchodzi... po chwili wraca... z metalowym koszem na śmieci. Y2J... wysypuje wszystkie śmieci na World Heavyweight Championa, a następnie układa sobie przy nim kosz... i atakuje go Front Dropkickiem! Jericho wyraźnie chce jak najbardziej upokorzyć obecnego mistrza. Chris podchodzi do rywala i teatralnie pokazuje "że czymś od niego zajeżdża", po czym chwyta go i prowadzi do kolejnego samochodu. Jericho chce wykonać chyba kolejny Suplex... ale Cena kontruje... i mamy DDT prosto w betonową podłogę! Y2J zaczyna krwawić! John go wynosi na barki... i mamy Attitude Adjustment w maskę samochodu! Cena tauntuje swoim tradycyjnym gestem "Word Life".

Over The Limit - Antonio Cesaro wykonuje Randy'emu Ortonowi Neutralizer ze szczytu narożnika w płonący stół

Orton coś kombinuje. Viper uśmiecha się i opuszcza ring... a spod niego wyjmuje stół! Ale nie tylko... rozkłada stół na środku ringu... i polewa go benzyną! Co siedzi w jego głowie?! On... rozpala stół!!! Randy podnosi Cesaro i ustawia go sobie na narożniku! Czy to będzie Superplex?! Randy wspina się na szczyt cornera i atakuje Antonio Punchami w głowę. Ten jednak... zaczyna kontrować! Siada na narożniku... czy to będzie Powerbomb?! Nie... Cesaro... ustawia sobie Randy'ego do Neutralizera!!! Czy to... tak to Neutralizer prosto w płonący się stół ze szczytu narożnika!!! Holy Shit! OMG! Antonio wychodzi z ringu i wyjmuje spod niego gaśnicę, którą ugasił płonącego się Randy'ego! Pin 1... 2... 3!!! Cesaro broni mistrzostwa!

Rob Van Dam: Jak widzicie ekstremalnych momentów w tym roku nie brakowało i oby następny rok był dla WWE jeszcze bardziej hardcore'owy. Tymczasem... czas ogłosić zwycięzcę w kategorii Extreme Moment of the Year. A jest nim... "Szwajcarska Sensacja" Antonio Cesaro!

Słyszymy odgłos syreny karetki i przy sporym cheerze na stage wychodzi sam Antonio w garniturze. Ściska dłoń RVD'emu i odbiera statuetkę, po czym staje przy mównicy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro_22_GD.jpg

Antonio Cesaro: Rok 2014 był dla mnie wspaniałym rokiem. Zdobycie walizki Money in the Bank na WrestleManii trzydziestej... na pierwszym, historycznym RAW is Hardcore zdobyłem pierwsze w swojej karierze WWE Championship. Obroniłem je na Over The Limit w walce z CM Punkiem i Randym Ortonem w sposób, który przed chwilą widzieliście. Na Payback i Money in the Bank odbyłem wspaniałe walki z Brockiem Lesnarem, które co prawda skończyły się wizytą w szpitalu i rehabilitacją... ale zapamiętam pobyt z "Bestią" w ringu na długo. No i w końcu po kilku miesiącach wróciłem, by na Survivor Series wraz z Triple H'em i jego drużyną świętować zwycięstwo. By zamknąć ten rok wspaniałą klamrą zabrakło mi jedynie zdobycia Intercontinental Championship na wczorajszej gali TLC. W zamian dostałem jednak od Was tę wspaniałą statuetkę i bardzo z tego powodu dziękuję. Mam nadzieję, że za rok także dostanę tę statuetkę, ale nie za "Extreme Moment of the Year", a za "Wrestler of the Year". Kilkanaście minut temu swój udział w Royal Rumble Matchu ogłosił Sting. Myślę... że mogę dołączyć do niego i ogłosić, że także wezmę udział w tym pojedynku . Sting jest wspaniałym zawodnikiem, ale może być pewny jednego... że jego i dwudziestu ośmiu pozostałych wrestlerów czeka ten sam los - eliminacja poprzez trzecią linę i patrzenie jak zostaję ostatnim w Royal Rumble Matchu i świętuję wywalczenie sobie udziału...

Ale Antonio nie dokończył, bo z zaplecza niespodziewanie wybiegł Kevin Owens, który zrzucił Rob Van Dama ze stage'u, a sam po chwili zaczął brawl z Cesaro. Mamy Gut Kick... Powerbomb w minitron!!! Co to ma wszystko oznaczać?! Kevin podchodzi do mównicy i zdejmuje statuetkę, którą po chwili wyrzuca poza stage, a ta się łamie!

Kevin Owens: Jedynym... człowiekiem... będącym... odzwierciedleniem słowa hardcore... jestem ja! Nie ma bardziej hardcore'owego człowieka w WWE niż Kevin Owens! Roman Reigns... na SmackDown! masz pojawić się ze swoim pasem mistrzowskim, bo mam zamiar wykorzystać swój rewanż! To co zrobiłem przed chwilą Antonio i RVD'emu... czeka także i Ciebie.

Kevin przy swojej muzyce odszedł na zaplecze, żegnany dużym heatem. Sanitariusze zajmują się Cesaro, a RVD próbuje dojść do siebie po tym ataku.

Wracamy po chwilowej przerwie i z głośników rozbrzmiewa muzyka Setha Rollinsa. Uśmiechnięty i pewny siebie wychodzi na stage, po czym przemierza rampę. Seth spokojnie wchodzi do ringu i nie zwracając uwagi na heat oczekuje na rywala. W końcu rozbrzmiewa muzyka Tysona Kidda, który w słuchawkach wychodzi na stage. Publiczność reaguje mieszaną reakcją, ale Tyson w końcu nie słyszy tego. Skupiony wchodzi do ringu i można rozpocząć kolejną walkę.

Walka #2

Seth Rollins vs Tyson Kidd

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/sethrollins_cutbygameelite.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/3792_Tyson_Kidd.jpg

Normal Match

Opis walki: Wydaje się, że na starcie będzie klasyczny klincz, ale Seth zaskoczył przeciwnika kopnięciem. Do tego mamy mocny Punch. Irish Whip, po którym Tyson odbija się od lin, robi unik przed ciosem przeciwnika, ponownie odbija się od lin, a Seth przechodzi pod nim. Kidd jeszcze raz odbija się od lin, a Rollins niespodziewanie wyprowadza Back Kick, po którym mamy Shoot Kick, Enzuigiri i Legsweep Kick! Świetna kombinacja zakończona Standing Moonsaultem! Pin 1... 2... Kickout. Rollins ucieka na apron. Szykuje się do akcji... którą jest Springboard Clothesline! Pin 1... 2... Kickout. Kidd ucieka do narożnika, a Rollins rusza na Corner Forearm Smash. Kanadyjczyk robi jednak unik, po czym mamy Schoolboy Pin 1... 2... Kickout. Jumping Back Kick od Kidda! Do tego świetny Slingshot Guillotine Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout. Tyson wspina się na szczyt narożnika. Czeka aż oponent podniesie się i mamy Diving Hurricanranę! Seth chwiejąc się wstaje za pomocą cornera, a Kidd bierze rozbieg i mamy Running Dropkick! Pin 1... 2... Kickout. Tyson chyba chce zapiąć szybko Sharpshooter, bo chwyta oponenta za nogę, ale ten go odkopuje. Po chwili Seth wyrzuca Tysona z ringu Clotheslinem. Rollins nakręca się i bierze rozbieg na Suicide Dive, którym wbija przeciwnika w barykadę! Seth jest bardzo pewny siebie. Wrzuca rywala do ringu i jakby był pewny, że zaraz zakończy tę walkę. Wspina się na szczyt narożnika i nadchodzi Phoenix Splash... ale Tyson robi unik! Kidd chce momentalnie zapiąć Sharpshooter, ale Rollins czując co nadchodzi ucieka pod liny i to nie pozwala przeciwnikowi na dźwignię. The Undisputed Future of WWE opuszcza ring, ale po chwili zostaje zaskoczony Running Shoot Kickiem z apronu przez Kidda! Tyson wrzuca Setha do ringu i w końcu udaje mu się zapiąć Sharpshooter! Seth robi wszystko co w jego mocy, by nie odklepać. Próbuje przeczołgać się bliżej lin, ale Tyson odciąga go na środek ringu. Czy Rollins podda się?! Architekt przekręca się na plecy i kontruje kilkoma Punchami! W końcu Kidd przerywa submission. Rollins podnosi się za pomocą cornera, a Kidd rusza na niego, lecz nadziewa się na Reverse STO into the turnbuckle! Seth lekko kulejąc wstaje i po chwili częstuje Tysona Gut Kickiem, by Turnbuckle Powerbombem wbić w corner! Kidd pada na kolana, a Rollins wykorzystuje to wykonując Curb Stomp! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Seth Rollins

Seth zwycięża! Przy dużym heacie celebruje zwycięstwo i szczęśliwy opuszcza ring, podczas gdy jego rywal próbuje dojść do siebie po finisherze...

Przenosimy się na zaplecze. Widzimy rozmawiających Vince'a McMahona i Stephanie McMahon. Dołącza do nich Triple H.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/mrmcmahon_.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1249/stephaniemcmahon.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/Shawn_Michaels9_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/hhh_11.jpg

Triple H: Widzę, że przeszkodziłem Wam w bardzo ważnej rozmowie...

Stephanie McMahon: Hunterze...

Vince McMahon: Spokojnie Stephanie. Widzisz Triple H'u... w porównaniu do Ciebie mamy teraz naprawdę ważne problemy na głowie i pracujemy nad wizją przyszłości WWE.

Triple H: Przyszłości w której mnie nie widzicie, co?

Stephanie McMahon: Hunter!

Vince McMahon: Gdybyś na początku roku nie był taki głupi, to być może zostałbyś nowym Chairmanem WWE, bo rzeczywiście miałem to w planach...

Triple H: Jednak lepiej było mi tego wtedy nie mówić gdy wyzywałem Cię do pojedynku, tak? Bo po co?!

Vince McMahon: Chciałem...

Shawn Michaels: Guy's! Spokojnie! Mamy dzisiaj Slammy Awards, wielkie święto... po co psuć tę atmosferę? Hunterze przyszedłeś, bo czegoś chciałeś...

Triple H: Tak, Shawn... wiem, że nie powinienem tego robić, ale jesteś moim kumplem i Generalnym Managerem WWE... chcę rewanżu z CM Punkiem.

Vince McMahon: Można było się tego spodziewać...

Shawn Michaels: Damn it! Hunterze... wiesz, że wykorzystałeś swoją okazję do walki o WWE World Heavyweight Championship. Miałeś ją i na Night of Champions i na TLC wczoraj. Musimy dawać też innym szanse... Jednak patrząc na to w jaki sposób CM Punk wczoraj obronił pas mistrzowski, to myślę, że mogę przynajmniej spróbować wywalczyć kolejną walkę z Twoim udziałem o WWE World Heavyweight Championship. Nie mogę go zmusić... ale spróbuję na nim wywrzeć presję, by zaakceptował pojedynek z Tobą.

Triple H: Dzięki Shawn... wiedziałem, że przynajmniej na Ciebie można zawsze liczyć.

Stephanie McMahon: Natomiast ja na SmackDown! załatwię sprawę z AJ Lee. Zostałam nominowana jako nogą Generalną Manager dywizji kobiet zarówno w głównym rosterze jak i w NXT, więc mogę dorzucić swoje trzy grosze.

Triple H uśmiechnął się i pocałował Stephanie w policzek, po czym ma zamiar odejść... jednak gdy już się odwrócił Vince miał jeszcze coś do powiedzenia.

Vince McMahon: Hunterze... niezależnie od wszystkiego wciąż jesteś moim zięciem jako mąż mojej córki... i traktuję Cię jak prawdziwego syna. Dlatego mam nadzieję, że za kilka tygodni podejmiesz decyzję po której chcesz być stronie i co chcesz robić w WWE, bo jeżeli jest tak jak mówiłeś wczoraj... że po WrestleManii trzydziestej pierwszej masz zamiar rzadziej występować... to w końcu musisz mieć jakąś pracę, prawda?

Hunter nic nie odpowiedział, ale kiwnął lekko głową i odszedł.

Wracamy na ring... cholera jasna! Dźwięk stłuczonego szkła! Potężny cheer wita Stone Colda Steve'a Austina, który wychodzi na stage! (Nie w garniturze jak wszyscy pozostali, tylko w swojej kurtce. Stone Cold powrócił! Uśmiechnięty podchodzi do mównicy i kładzie na niej kolejną statuetkę Slammy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_16_GD.jpg

Steve Austin: Detroit, Michigan... Jeżeli cieszycie się, że Stone Cold Steve Austin wrócił na RAW is Hardcore... give me a hell yeah! Nie słyszałem! Jeżeli cieszycie się, że Stone Cold Steve Austin zawitał na Slammy Awards... give me a hell yeah! Tak lepiej! Nie było mnie na RAW is Hardcore od czasu Survivor Series i widzę, że sporo rzeczy się zmieniło. Nowym Generalnym Managerem jest "HBK" Shawn Michaels... Nowym Intercontinental Championem jest nikomu nieznany dupek Zack Ryder... Nowym Hardcore Championem jest Roman Reigns... Nie zmieniła się jedna rzecz... to, że WWE World Heavyweight Championem nadal jest ten debil CM Punk. Jednak w tym roku WWE przeszło naprawdę potężną metamorfozę i zaczyna coraz bardziej przypominać WWE za mojego ukochanego okresu dla tej federacji, czyli Attitude Ery. Powróciło także kilka gwiazd, które sporo namieszały na RAW is Hardcore, czy SmackDown!. Jednak w kategorii "Return of the Year" uwzględnieni zostali jedynie Ci, którzy wrócili, by naprawdę wprowadzić swoje porządki w WWE. Oto i oni:

(Tym razem zamiast powtórek danych momentów zobaczyliśmy zdjęcia postaci i kilkusekundowe urywki theme songów)

- Batista

- Hulk Hogan

- Kurt Angle

- Triple H

Steve Austin: Zwycięzcą Slammy Awards 2014 w kategorii "Return of the Year" jest... Kurt Angle!

Publiczność odpowiedziała dużym cheerem, a z głośników zabrzmiał theme song Kurta Angle, który uśmiechnięty wyszedł na stage i poklepał Steve'a po plecach, a następnie stanął przy mównicy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/1261_Kurt_Angle.jpg

Kurt Angle: Dziękuję... naprawdę dziękuję. Kiedy w lutym na SmackDown! powróciłem do WWE zaskoczyłem wszystkich. Niektórzy byli pewni, że TNA będzie moim ostatnim etapem w karierze zawodowego wrestlingu. Mi jednak wygasał kontrakt z tą organizacją, a byłem pewny, że jestem w stanie jeszcze dwa, może góra trzy lata powalczyć. Wtedy narodziła się okazja powrotu do WWE i konkretne zapytanie ze strony Vince'a McMahona. Powiedziałem sobie... "Kurt, co możesz stracić? Co najwyżej możesz jeszcze zyskać". I dzisiaj wiem, że powrót do WWE po ośmiu latach to była jedna z moich najlepszych decyzji w życiu. Na WrestleManii trzydziestej pokonałem Jacka Swaggera, a kilka miesięcy później na Battleground odebrałem Intercontinental Championship Danielowi Bryanowi. Pracowałem wiele tygodni, by być jak najlepszym mistrzem, a straciłem pas na rzecz... Zacka Rydera?! To ja mogę spytać: what?! Fakt iż ktoś taki posiada tak drogocenne trofeum... jest... po prostu brak mi słów. Wiem, że po części ja do tego dopuściłem, ale obiecuję Wam, że już niedługo wykorzystam swój rewanż i odbiorę Ryderowi to co moje i Wasze! Już wkrótce... Kurt Angle ponownie zostanie Intercontinental Championem. It's true. It's damn true!

Ponownie brzmi muzyka Kurta Angle, który wznosi statuetkę ku górze i z Stone Coldem opuszcza arenę.

Po chwili na arenie rozbrzmiewa "Smoke And Mirrors", a na stage witany heatem wychodzi Cody Rhodes! Cody spogląda na minitron, gdzie pojawia się lustro, w którym może się przejrzeć. Po upewnieniu się, że dobrze wygląda przemierza przez rampę i pewny siebie wchodzi do ringu. Jego muzyka ucicha i gaśnie również światło. Słyszymy klasyczne dudy, po których reflektor wskazuje na Sheamusa. On reaguje bojowym okrzykiem "Fella!" i przy swoim theme songu przemierza przez rampę nie zważając na buczenie publiczności i chanty "You look stupid!".

Walka #3

Cody Rhodes vs Sheamus

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/129_Cody_Rhodes_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/7700_Sheamus_cutout_by_Crank.jpg

Normal Match

Opis walki: Od razu Sheamus rusza na przeciwnika wściekłymi ciosami. Irlandczyk sprowadza oponenta do cornera i częstuje go serią Shoulder Thrustów. Sheamus odchodzi, by wziąć rozbieg i rusza z szarżą, ale Cody kontruje kopnięciem. Do tego rusza z serią ciosów w odpowiedzi. Sheamus kontruje jednym uderzeniem z kolana i wykonuje Irish Whip. Cody wykorzystuje to iż przeciwnik pochylił się, więc padł na ziemię i wyprowadził mu mocny prawy! Do tego Rhodes odbija się od lin i mamy Bulldog. Pin 1... 2... Kickout! Cody podnosi przeciwnika, a ten kontruje Punchem w korpus. Do tego wyprowadza Headbutt. Sheamus robi unik przed ciosem, odbija się od lin i mamy potężny Big Boot! Zamroczony Cody ucieka do narożnika, ale okazuje się to jego błędem, bo inkasuje Running Knee. Sheamus jeszcze odbija się od lin i dokłada Running Double Axe Handle. Rhodes zamroczony upada, a Irlandczyk wykorzystuje moment przewagi i wspina się na szczyt narożnika... by wykonać Battering Ram! Pin 1... 2... Kickout! Sheamus gotowy jest do The Irish Curse, ale Cody sprytnie kontruje to w Sunset Flip i Takedown z pinem 1... 2... Kickout! Rhodes odbija się od lin na Beautiful Disaster, ale Sheamus zrobił unik! Irlandczyk odchodzi do narożnika i czeka aż przeciwnik wstanie, po czym wyprowadza Brogue Kick! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Sheamus

Sheamus odnotowuje na pewno bardzo ważne zwycięstwo na RAW is Hardcore. Każdy zawodnik chce teraz zbudować sobie jak najmocniejszą pozycję przed Royal Rumble i Road to WrestleManią, więc pokonanie Rhodesa jest dla Irlandczyka małym skokiem w hierarchii. Czy Sheamus namiesza w Royal Rumble Matchu?

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/big_show_g4s_18.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_g4s_3.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3859/The_Ascension_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3673/Prime_Time_Players_10_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/theusos2_wfmashupz.jpg

Jeszcze dzisiaj na RAW is Hardcore...

The World's Domination vs The Ascension vs Prime Time Players vs The Uso's

Fatal 4-Way Tag Team Match o miano pretendentów do pasów tag team!

Holy shit! Rozbrzmiewa muzyka Breta Harta! Kolejny Hall of Famer wraca na RAW is Hardcore! "Hitman" podchodzi do mównicy i uśmiecha się słysząc chantujących jego imię.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/161/Bret_Hart_2_2.jpg

Bret Hart: Za każdym razem gdy wracam na gale WWE... mam różne refleksje nad swoją karierą. Z jednej strony mój pobyt jako zawodnik w WWE będzie zapamiętany przez różne kontrowersje... a z drugiej przez wspaniałe pojedynki, takie jak z Shawnem Michaelsem na WrestleManii dwunastej, czy rok później ze Stone Coldem Stevem Austinem. Każdego roku oglądamy setki walk. Jednak tylko kilka z nich zasługuje na wyróżnienie i na nominację w Slammy Awards do kategorii "Match of the Year". Oto one:

WrestleMania XXX - Team Triple H vs Team McMahon

POZOSTALI PUNK I TRIPLE H! Tryplak ciśnie Irish Whipem rywala na liny... a potem częstuje go Jumping High Knee! Chwyta go... i mamy Snap Suplex! Obydwaj są już mocno zmęczeni i powoli poruszają się po ringu. COO podnosi rywala... a ten kontruje DDT! I Triple H i Punk leżą powaleni! Publiczność zachęca Punka do wstania. Ten to robi.... i WYNOSI TRIPLE H'A NA BARKI! TEN JEDNAK SIĘ WYDOSTAJE I SZYKUJE POD PEDIGREE! ALE... PUNK JAKIMŚ CUDEM PONOWNIE WYNOSI TRIPLE H'A! GOOO TOO SLEEEP!!!! MAMY GTS! PUNK PRZYPINA TRIPLE H'A! 1....2.... KICK OUT DO CHOLERY JASNEJ! VINCE AŻ WSTAŁ Z MIEJSCA! BROOKS NIE PRZERYWA ATAKU... ZAPINA ANACONDA VISE! ANACONDA VISE ZAPIĘTE! TRIPLE H WALCZY Z BÓLEM, ALE NIE MA JAK DOJŚĆ DO LIN! TRIPLE H ODKLEPUJE!!!!!!!

WrestleMania XXX - The Rock vs The Undertaker

A TEN ZAPINA ZNIENACKA HELL'S GATE! HELL'S GATE ZAPIĘTE! CZY THE ROCK SIĘ PODDA? CZY STREAK BĘDZIE KONTYNUOWANY?! FANI SKANDUJĄ "ROCKY", ALE JEMU POWOLI ZACZYNA BRAKOWAĆ TLENU! SĘDZIA PODNOSI JEGO RĘKĘ... UPADA! ZA DRUGIM RAZEM... TAKŻE! ZA TRZECIM... UTRZYMUJE SIĘ W POWIETRZU! THE ROCK ZDOŁAŁ SIĘ PRZESUNĄĆ I CHWYCIĆ LINY! DŹWIGNIA PRZERWANA! Jednak widać, że wiele kosztowała ta akcja The Rocka! To Undertaker pierwszy wstaje. Podnosi też The Rocka. Ciska go Irish Whipem w narożnik, a ten odbija się od niego... ALE ZDOŁAŁ WYPROWADZIĆ NECKBREAKER TAKEROWI! To niemożliwe, że obydwaj są w stanie tyle wytrzymać! Mamy... kip up Dwayne'a! Nakręcony czeka aż rywal się podniesie... I WYKONUJE UNDERTAKEROWI ROCK BOTTOM PO RAZ TRZECI!!! TERAZ ALBO NIGDY! PIN! 1..........2......... KICK OUUUUUT! CHYBA NIC NIE ZNISZCZY TAKERA! Zdenerwowany The Rock uderza z pięści w matę. Sam już z trudem wstaje... i zachęca rywala do zrobienia tego samego! Undertaker powoli się podnosi...I THE ROCK CHWYTA GO NA ROCK BOTTOM! TAKER JEDNAK KONTRUJE UDERZENIAMI Z ŁOKCIA.... I TO ON WYPROWADZA ROCK BOTTOM THE ROCKOWI!!!!!!! DEADMAN PRZEJEŻDŻA W CHARAKTERYSTYCZNY DLA SIEBIE SPOSÓB PALCEM PO SWOJEJ SZYI... I WYNOSI THE ROCKA! WYKONUJE TOMBSTONE PILEDRIVER! PRZYPIĘCIE! 1........2........3! STREAK JEST KONTYNUOWANY!

Extreme Rules - Randy Orton vs CM Punk in Three Stages of Hell Match

Punk w ostatniej chwili odbija Vipera na liny, ten odbija się... i ponownie zostaje wyniesiony na barki! Mamy Go To Sleep!!! Pin 1... 2... Kick Out! Punk jest kompletnie zaskoczony! Jednak poddaje się... tylko przechodzi do Anaconda Vise!!! Czy Randy odklepie?! Obecny WWE Champion w opałach!!! Orton szuka sposobu wydostania się... ale po chwili odklepuje!!! Punk wygrywa pierwsze starcie! [...] Punk czeka aż Randy się podniesie... i wynosi go przez barek... po czym wykonuje z niego Rope-Hung DDT! Czyli tradycyjną akcję Ortona! Pin!!! 1... 2... Kick Out! Punk podnosi Randy'ego i prowadzi go przez grupkę fanów w kierunku ruchomych schodów! Idą one w dół areny. Best in the World dochodzi ze swoim rywalem do schodów... i wynosi go na barki!!! Randy jednak kontruje uderzeniami z łokcia! Do tego... mamy RKO!!! Wow! Pin 1... 2... 3!!! Orton wygrywa drugie starcie! [...] Jednak... widzimy też, że Randy wstaje!!! A Punk wspina się już na drabinę!!! Viper wraca do ringu! Wchodzi z drugiej strony drabiny na górę!!! Obydwaj zaczynają wymieniać ciosy! Punk wyprowadza uderzenie z łokcia, a Randy European Uppercut! W końcu... Punk... niemożliwe!!! Wynosi Randy'ego na barki!!! Ale jak?! Skąd on ma siły?! Szykuje się... cholera jest Go To Sleep ze szczytu drabiny!!! Orton naprawdę może pójść spać!!! A Punk... Punk zdejmuje pas mistrzowski!!!

Survivor Series - Team Wyatt vs Team Triple H

Zrezygnowany Bray sięga po Sledgehammer. Chce wykończyć Huntera jego własną bronią, tak jak na Battleground! Wyatt szykuje się do ciosu... ale chwila... dźwięk kruka! Co to ma wszystko znaczyć?! Publiczność zamarła, a po chwili zgasło światło... nie... realizator pokazuje, że światło kieruje się na górę, gdzie są ekrany... tam... holy shit!!! TO STING!!! STING!!! STING!!! Zeskakuje on w dół, po linie, a w ręku trzyma Baseball Bat! Staje on twarzą w twarz Bray'em! Wyatt nie może w to uwierzyć, a arena niemal wybucha wielkim cheerem! Sting wyprowadza cios w brzuch Wyattowi! Scorpion Death Drop!!! Hunter kompletnie zaskoczony i zdezorientowany patrzy na Stinga, który powoli opuszcza ring! The Game podnosi Bray'a i dokłada jeszcze Pedigree!!! Sędzia wraca do ringu, pin!!! 1... 2... 3! [...]

Bret Hart: Jak zobaczyliście w tym roku nie brakowało znakomitych pojedynków o których będziemy mówić jeszcze przez kilka najbliższych lat. Jednak... tylko jedna walka może zostać ogłoszona jako "Match of the Year". A jest nią... Team Wyatt vs Team Triple H na Survivor Series!

"It's time to play the game" rozbrzmiewa z głośników i przy dużym cheerze na stage wychodzi Triple H! Hunter podchodzi do Breta z którym wita się i spogląda na statuetkę.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/hhh_11.jpg

Triple H: Statuetka Slammy Awards dla każdego zawodnika jest ukoronowaniem mijającego roku. Ja jednak... lepiej czułbym się gdybym teraz wyszedł do Was z WWE World Heavyweight Championship. Niestety los nie chciał, by do tego doszło. Czuję się jednak oszukany po wczorajszej nocy. Prawdopodobnie Wy także. To nie CM Punk obronił tytuł mistrzowski. Zrobił to wraz ze swoją dziewczyną - AJ Lee. To kolejny przykład tego iż Punk nie zasługuje na WWE World Heavyweight Championship, ani na miano "Best in the World" skoro nie jest w stanie w pojedynkę pokonać "Króla króli". Mogę Was zapewnić jednak o jedno... nie zostawię tak tego. Załatwię CM Punka niezależnie od tego, czy przy okazji zdobędę pas mistrzowski, czy nie. Jeżeli on nie chciał okazać mi respektu... to na pewno nie dostanie tego ode mnie, bo to ja... Triple H... stanowię tę grę!

Ponownie zabrzmiał theme song Huntera i ten wraz z Bretem poszli na zaplecze.

Walka 4

Nikki Bella w/Brie Bella vs Paige

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1086/Nikki_Bella_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3222/4205_Paige.jpg

Normal Match

Opis walki: Od razu po krótkiej przerwie rozpoczynamy kolejny pojedynek. Panie rozpoczynają od klasycznego klinczu z którego to Nikki wychodzi zwycięsko i przechodzi do Headlocku. Paige odpycha ją na liny i wyrywa się z uchwytu. Angielka odbija się od lin, robi unik przed ciosem, mamy Arm Trap i Shot-Arm Clothesline. Pin... ale tylko one count. Paige podnosi przeciwniczkę i wyprowadza cios z kolana. Po chwili kolejne uderzenie. I jeszcze jedno. Mamy Irish Whip w narożnik i Paige rusza z szarżą, ale Nikki kontruje ciosem z łokcia, a następnie dokłada Springboard Roundhouse Kick! Pin 1... 2... Kickout! Nikki podnosi się i tylko gdy rywalka wstaje częstuje ją Leaping Clotheslinem z rozbiegu. Po chwili następny Leaping Clothesline, a następnie Dropkick! Paige podnosi się za pomocą narożnika, ale momentalnie Nikki wykonuje na niej Monkey Flip! Paige z trudem, trzymając się za plecy, wstaje. Natychmiast Nikki chce wynieść ją na Rack Attack, ale ta niespodziewanie przechodzi w Crucifix Hold pin! 1... 2... Kickout! Side Kick od Paige! Ram-Paige! Pin 1... 2... 3!

Zwyciężczyni przez przypięcie: Paige

Paige pokonuje Nikki! Zadowolona z siebie krzyczy "It's my house!", a Brie wyciąga z ringu swoją siostrę, jakby w obawie przed ewentualnym atakiem. Paige jednak nie przejmuje się siostrami Bella, tylko zadowolona wchodzi na narożnik skąd przysłuchuje się cheerowi publiczności.

Holy shit! Nie może być! W stage strzela fajerwerek, po czym gra "We're Comin' Down" czyli muzyka... Team 3D! Cholera jasna! To jest dopiero powrót! Na stage wychodzą Bubba Ray Dudley i D-Von Dudley! Wow! Witani są dużym cheerem. Bracia Dudley podchodzą do mównicy na której kładą dwie statuetki.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bully_Ray_09.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/632/D-Von_Dudley_CutByJess14March2013.jpg

Bubba Ray Dudley: Czy Wy wiecie kim my jesteśmy?! Część z Was na pewno nas zna, jednak są też tacy, którzy mogą nas nie kojarzyć... ja nazywam się Bubba Ray Dudley, a to jest mój brat D-Von Dudley i razem tworzymy legendarny "Team 3D"! Dlaczego legendarne? Powiedz to im D-Von...

D-Von Dudley: Nie ma tag teamu tak utytułowanego jak nasz! Dwadzieścia pięć tytułów tag team w poszczególnych federacjach! W tym w samym WWE zdobyliśmy dziesięć takich pasów mistrzowskich!

Bubba Ray Dudley: To my wraz z braćmi Hardy's oraz z Edgem i Christianem tworzyliśmy TLC matche na WrestleManiach, które przeszły do historii! Ten moment, gdy wracamy do tej federacji po dziesięciu latach także przejdzie do historii! Tymczasem jednak czas ogłosić zwycięzców w kategorii "Tag Team of the Year"!

Na titantronie pokazują się twarze nominowanych i grają ich theme songi:

- Adrian Neville&Bad News Barrett; The British Barrage

- Christian&Edge

- John Cena&Randy Orton

- The Uso's

D-Von Dudley: A zwycięzcami kategorii "Tag Team of the Year" w Slammy Awards zostają... John Cena i Randy Orton.

Gra jednak tylko theme song Johna Ceny, który samotnie wychodzi na stage, witany dużym heatem. John patrzy na braci Dudley, po czym ignoruje ich i podchodzi do mównicy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_13_cut_by_Danger_Liam.jpg

John Cena: To niesamowite zobaczyć braci Dudley po tylu latach, prawda? A teraz... możecie już spadać, bo to mój czas! No już... zmykajcie na zaplecze... . Randy'ego nie ma teraz przy mnie, ale przekażę mu tę statuetkę przy okazji... prawda jest taka, że gdyby nie Christian i Edge, to prawdopodobnie dzisiaj nadal bylibyśmy wraz z Ortonem mistrzami tag team. Jednak los tak chciał, że tuż po Survivor Series znowu poszliśmy swoimi oddzielnymi drogami. Zresztą... on nigdy nie chciał ze mną współpracować i nie ukrywał, że mnie nie lubi. To ja byłem tym, który starał się o to, by realizować pokładane w nas nadzieje The Authority. To śmieszne... bo od zawsze to ja byłem tym na którego spadała presja i odpowiedzialność przez nadzieje innych. Czy to przez większość kariery, gdy musiałem realizować marzenia chorych dzieciaków, czy to przez ostatnie tygodnie. Od teraz jednak... od teraz rozpoczynam nowy rozdział w swojej karierze. Niech te statuetki Slammy Awards całkowicie zamkną moją starą kartę. Wierzę, że nadchodzący rok będzie należał do mnie. Nie obchodzą mnie już inni: ani Triple H, ani Stephanie McMahon, ani Randy Orton, ani tym bardziej Wy! Wezmę udział w Royal Rumble Matchu. Jednak nie powiem, że mam zamiar wziąć udział w main evencie WrestleManii, bo robiłem to już wielokrotnie. Tym razem po prostu chcę pojechać na największą scenę wrestlingu na świecie i pokazać Wam wszystkim... że bez Was także jestem w stanie wygrać! My time... is now!

Zabrzmiała ponownie muzyka Johna, który wziął statuetki i udał się na zaplecze.

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385699

http://www.pwmania.com/wp-content/uploads/2015/01/wwe-nxt-logo2.jpg

Czy jesteś gotowy na... przyszłość? NXT już w środę!

Walka #5

Big Show&Mark Henry vs The Uso's vs Prime Time Players vs The Ascension

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/big_show_g4s_18.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_g4s_3.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3859/The_Ascension_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3673/Prime_Time_Players_10_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/theusos2_wfmashupz.jpg

Fatal 4-Way Tag Team Match for #1 Contender to WWE Tag Team Championships

Opis walki: Niemal od razu po przerwie rozpoczynamy kolejny pojedynek. Przy stole komentatorskim są obecni WWE Tag Team Champions - Adrian Neville i Bad News Barrett. Pojedynek rozpoczynają Darren Young i Jimmy Uso. Mamy zwarcie z którego Jimmy natychmiast przechodzi w Wrist Lock. Po chwili Darren wyrywa się z uchwytu i przechodzi do Waist Locku, po czym mamy Takedown i przejście do Front Face Locku w parterze. Darren kontruje Jawbreakerem, a następnie wyprowadza mocny prawy podbródkowy. Po chwili mamy też Back Kick od Uso. Samoańczyk odbija się od lin, ale nadziewa się na solidny Dropkick. Pin 1... 2... Kickout i od razu zmiana Darrena z Titusem. O'Neil wynosi swojego tag team partnera i Front Suplexem ciska go na Uso. Następnie podnosi Jimmy'ego i mamy Rip Breaker. Po chwil kolejny. I jeszcze jeden, po czym odrzuca przeciwnika z dużą siłą i wykonuje swój taunt. Jimmy wstaje akurat przy cornerze The Ascension, więc robi z nim zmianę Konnor, który natychmiast wpada do ringu i częstuje serią ciosów. Mamy Irish Whip w narożnik i Running Elbow, po czym robi zmianę z Viktorem. Ten wykonuje Snapmare, częstuje O'Neila Soccerball Kickiem i przechodzi do Chin Locku. Publiczność dopinguje Titusa, który przez chwilę jest osłabiany. Ten w końcu podrywa się i siłowo rozrywa uchwyt, a następnie odrzuca Viktora! Ten po chwili podnosi się i rusza na Titusa, który kontruje Spinebusterem! Pin 1... 2... przerywa Konnor! The Ascension podnoszą Titusa i Double Irish Whipem wysyłają na liny, a ten niespodziewanie odpowiada Clotheslinem! Titus ponownie robi zmianę z Darrenem, a tymczasem Mark wykorzystał iż Viktor znalazł się przy ich narożniku i zrobił tag. Young robi unik przed ciosem, odbija się od lin... i nadziewa się na Running Powerslam! Darren ucieka z ringu, a przeciwstawić się olbrzymowi próbuje Titus. Do ringu wchodzi jednak Big Show, który wraz z Markiem chwytają go za gardło i wykonują Double Chokeslam! Titus obolały dołącza do swojego tag team partnera poza ringiem, a The Ascension wykorzystują to iż The World's Domination znajdują się przy linach i z trudem, ale wyrzucają ich z ringu! Po chwili do akcji wkraczają też The Uso's... i mamy Superkicki dla Konnora i Viktora! Obydwaj wypadają poza ring, a Samoańczycy czekają aż cała szóstka przeciwników wstanie, mamy klasyczny okrzyk, odbicie się od lin... Double Over The Top Rope Suicide Dive! Wszyscy przeciwnicy padają, a Uso's tauntują wraz z publicznością. Jey wrzuca legalnego Darrena do ringu i robi z nim zmianę. Po chwili bierze rozbieg i Running Hip Attack! Uso ustawia sobie Younga i wchodzi na szczyt narożnika! Jest gotowy do Samoan Splash... ale Big Show zrzuca go z cornera na barykadę! Jimmy bierze rozbieg i próbuje wykonać Suicide Dive... ale inkasuje KO Punch od Olbrzyma! Titus i Mark zaczęli brawl poza ringiem, ale został przerwany przez Henry'ego, który cisnął O'Neila z całej siły w metalowe schodki! Big Show wraca do narożnika i robi zmianę z Darrenem, po czym wyrzuca go z ringu. Do kwadratowego pierścienia próbuje wrócić Jey, ale Big Show przerzuca go ponad linami na matę! Samoańczyk wstaje i robi unik przed KO Punchem, a następnie wyprowadza Back Kick, mocny podbródkowy... i Superkick! Big Show utrzymuje się na nogach, choć jest zamroczony. Jey dokłada kolejny Superkick! Big Show pada na liny! Mark chce wrócić do ringu, ale też inkasuje Superkick tyle, że od Jimmy'ego! Bracia Uso częstują jeszcze Double Superkickiem Big Showa! Olbrzym w końcu pada znokautowany na matę! Konnor i Viktor są na apronie, ale także inkasują Superkicki! The Uso's wspinają się na narożniki. Double Samoan Splash! Jey przypina Big Showa, a Jimmy mu jeszcze pomaga! 1... 2... 3!

Zwycięzcy przez przypięcie: The Uso's

The Uso's po raz pierwszy od pięciu miesięcy dostają szansę walki o pasy tag team! Ostatni raz Samoańczycy walczyli o pasy mistrzowskie na Money in the Bank w Triple Threat TLC Matchu przeciwko Flying Warriors oraz Edge'owi i Christianowi. Teraz na Royal Rumble zmierzą się z "The British Barrage", którzy stanęli przy stole komentatorskim i podnoszą pasy mistrzowskie, a Samoańczycy sugerują, że niedługo zmienią one właścicieli.

Po raz pierwszy dzisiaj przenosimy się do strefy wywiadów, gdzie Renee Young ma gościa w postaci Hardcore Championa - Romana Reignsa.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5179/4005_Renee_Young.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/roman_reins_unconquerable_2015_3.jpg

Renee Young: Witajcie, wraz ze mną jest Hardcore Champion... Roman Reigns! Romanie... wczoraj pokonałeś Kevina Owensa w emocjonującym 60 Minutes Iron Man Matchu, ale ten najwyraźniej nie ma dość i chce wykorzystać swój rewanż. Jak na to odpowiedz?

Roman Reigns Kevin Owens wczoraj został pokonany. Taki jest fakt. Rozumiem, że może być wściekły po stracie pasa mistrzowskiego, ale nie powinien wyżywać się na legendzie jaką jest Rob Van Dam, czy na niczemu nie winnym Antonio Cesaro. Jeżeli Kevin ma jakiś problem to niech załatwi tę sprawę ze mną. Niech wyzwie mnie do pojedynku mówią mi to prosto w twarz. A nie... atakując innych. Robiąc tak de facto pokazuje iż jest tchórzem.

Renee Young: Za kilka chwil zmierzysz się z Batistą, co możesz o nim powiedzieć?

Roman Reigns Batista to świetny zawodnik. Mimo iż miał kolejną przerwę od ringu, to pokazuje iż jest w naprawdę dobrej formie. Zasługuje na duży respekt ze względu na swoje doświadczenie i sukcesy w ringu. Jednak dzisiaj... dzisiaj to ja wygram wykonując Speara i Superman Punch prosto w jego twarz. Believe... that!

Nieeee.... tego za wiele na dzisiaj. Słyszymy śmiech, po czym gra... muzyka Trish Stratus! Hall of Famerka witana dużym cheerem wychodzi na stage, a ona odpowiada wysyłając całusa w stronę trybun. Po chwili podchodzi do mównicy...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/103/trish_stratus_2.jpg

Trish Stratus: Roster WWE to nie tylko mężczyźni. W historii tej federacji piętno zostawiło wiele wspaniałych kobiet. The Fabulous Moolah... Bull Nakano... Alundra Blayze... Sable... Chyna... Victoria... Gail Kim... Lita... ja i wiele innych kobiet powodowało, że mężczyźni wpadali w osłupienie. Dzisiaj ponownie możemy cieszyć się wspaniałym rosterem Pań oraz przypatrywać się znakomitym zawodniczkom z NXT, które już niedługo będą ważnym ogniwem tej federacji. Jednak w roku 2014 tylko jedna kobieta może pochwalić się osiągnięciami, które zasłużyły zwycięstwo w kategorii "Women of the Year". Oto nominowane...

Ponownie widzimy zdjęcia i grają theme songi danych osób...

- AJ Lee

- Ashley Flair

- Maryse

- Natalya

Trish Stratus: A zwyciężczynią jest... Maryse!

Rozbrzmiewa "Pourquoi?" i na stage wychodzi witana heatem Maryse, która całuje po policzkach Trish i tyłeczkiem wypycha od mównicy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/95/maryse_ouellet_8.png

Maryse: Jej jak ja naprawdę nie spodziewałam się... zresztą cholera! Spodziewałam się tej nagrody! Która z obecnych kobiet może się pochwalić takimi osiągnięciami w 2014 roku jak ja? To ja przerwałam najdłuższy reign w historii, który należał do AJ Lee! To ja po trzech latach nieobecności w ringu zdobyłam po raz trzeci w karierze mistrzostwo kobiet! I wiecie jaka jest prawda? To ja zasłużyłam na kolejną walkę z Ashley Flair o tytuł. Tak! Dokładnie! Wczorajszy pojedynek powinien być wyłącznie między mną, a Flair... Natalya wepchnęła się do walki w ostatniej chwili. Dlatego to ja... powtarzam, to ja powinnam dostać kolejny title shot! I Ashley... jeżeli nie dasz mi tej walki... to sama sobie ją wezmę!

Maryse przy swojej muzyce odeszła na stage całkowicie ignorując Trish.

smackdown_logo__rebranding__by_sub1987thai-d581rya.jpg

Nie przegap najbliższego, 800-tnego wydania SmackDown!

Wracamy po reklamach, a z głośników gra "I Walk Alone", po czym przy dużym cheerze na stage wychodzi nakręcony Batista. "Animal" wykonuje swój klasyczny gest strzelania, po czym wystrzeliwują fajerwerki. Batista wchodzi do ringu i oczekuje na swojego rywala. W końcu gra muzyka Romana Reignsa i Hardcore Champion we własnej osobie pojawia się na trybunach. Wznosi pas mistrzowski ku górze, po czym spokojnie schodzi w dół. Reigns przeskakuje przez barykadę i powoli wchodzi do ringu, po czym wchodzi na szczyt narożnika i wznosi pas mistrzowski.

Walka #6

Batista vs Hardcore Champion Roman Reigns

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/batista_render_2_c_by_terbox.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/roman_reins_unconquerable_2015_3.jpg

Normal Non-Title Match

Opis walki: Batista od razu rusza z atakiem i przepycha przeciwnika do narożnika, po czym wyprowadza serię Shoulder Thrustów. Dopiero sędzia zmuszony do interwencji przerywa akcję. Roman to wykorzystuje i odpowiada mocnym podbródkowym. Po chwili kolejny. Irish Whip i szarża po której następuje Corner Clothesline. Roman nie przerywa ataku przy cornerze i wyprowadza serię Clothesline'ów. Reigns wykonuje Irish Whip na liny, po którym prawdopodobnie chciał wykonać Samoan Drop, ale Batista kontruje Shoot Kickiem i z całej siły wysyła przeciwnika barkiem w ringpost! Pin 1... 2... Kickout. Animal podnosi oponenta i wyprowadza cios z kolana. Mamy Irish Whip na liny i Reigns niespodziewanie wyprowadza Leaping Clothesline. Po chwili kolejny... i Samoan Drop! Batista ucieka na apron, ale okazuje się to jego błędem, bo Hardcore Champion momentalnie opuszcza ring i wyprowadza charakterystyczny Running Front Dropkick! Roman wspina się na szczyt narożnika i chce wykonać akcję z górnej liny, ale Batista kontruje to Spearem! Pin 1... 2... Kickout! Animal natychmiast wynosi oponenta na Batista Bomb, ale ten kontruje serią Punchów w głowę i zeskakuje za jego plecy, po czym wyprowadza mocny podbródkowy! Batista pada na liny, od który odbija się i nadziewa się na Tilt-a-Whirl Slam! Pin 1... 2... Kickout! Roman od razu sygnalizuje kolejny atak. Chce wykonać Spear, ale Batista niespodziewanie kontruje Big Bootem. Samoańczyk dość szybko wstaje, lecz od razu inkasuje Spinebuster! Pin 1... 2... Kickout! Batista wynosi Romana... Batista Bomb! Pin 1... 2... Roman chwyta liny! Zwierzak nie wierzy w to! Podnosi przeciwnika i chce wykonać kolejny Batista Bomb, ale Reigns kontruje Back Body Dropem! Po chwili mamy Superman Punch! Hardcore Champion gotowy jest do zakończenia walki... ale gra muzyka Kevina Owensa! Kevin ponownie dzisiejszego wieczoru wychodzi na stage, tym razem dekoncentrując Romana. The Powerhouse wstaje na apronie i sygnalizuje chęć walki z Owensem. Batista wykorzystuje to i wstaje, po czym odwraca Romana i wrzuca do ringu! Po chwili częstuje go Gut Kickiem i mamy drugie Batista Bomb! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Batista

Batista zadowolony opuszcza ring, ale zauważa, że Kevin ma zamiar wejść do kwadratowego pierścienia i zaatakować Romana. Podczas gdy Owens szykuje się już do Package Piledrive, Batista wraca przy dużym cheerze i atakuje Kevina w plecy, a następnie ciska barkiem w ringpost, by po chwili wyrzucić z ringu. Publiczność reaguje dużym cheerem, Kevin lekko zaskoczony i obolały cofa się w kierunku stage'u. Batista pomaga wstać Romanowi i wznosi jego rękę ku górze, po czym klepie go po plecach.

Przenosimy się do strefy wywiadów, tym razem gościem Renee Young jest Intercontinental Champion Zack Ryder.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5179/4005_Renee_Young.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/Zack_Ryder_2_CutByJess_05April2014.jpg

Renee Young: Witajcie ponownie, tym razem moim gościem jest nowy Intercontinental Champion - Zack Ryder! Zack... jak się czujesz po zdobyciu tego pasa mistrzowskiego i czy zaakceptujesz rewanż z Kurtem Angle?

Zack Ryder: Widzisz Renee, opuściłem szybko Quicken Loans Arena i wraz ze znajomymi udaliśmy się do najbliższej knajpy w Cleveland, Ohio, by opić i uczcić ten sukces. Całą noc nie mogłem później spać... to jest po prostu niesamowite! To jest tak naprawdę pierwszy pas mistrzowski, przy którym zdobycie go mogę zawdzięczać tylko i wyłącznie sobie. To ja pokonałem pięciu innych zawodników w Ladder Matchu! Nikt nie spodziewał się, że to ja zostanę Intercontinental Championem, a nie Antonio Cesaro, Dean Ambrose, Dolph Ziggler, Kurt Angle, czy Randy Orton. Jednak to ja mam w tej chwili tytuł mistrzowski. I jeżeli Kurt chce rewanżu... to go dostanie, bo ma takie prawo. Z przyjemnością dokonam pierwszej obrony tytuły... pokonując samego Kurta Angle.

Rozbrzmiewa theme song... JBL'a! John "Bradshaw" Layfield we własnej osobie pojawia się na stage'u z kolejną statuetką Slammy Awards. Publiczność wita go dużym cheerem.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/J._B._L._.5.jpg

JBL: Jak to cholernie dobrze jest wrócić na RAW is Hardcore! Zapewne zastanawiacie się w jakiej kategorii wręczę kolejną statuetkę Slammy Awards. Jako jeden który posiadał prawie wszystkie tytuły mistrzowskie w WWE i jako ten, który był jednym z najdłuższych posiadaczy WWE Championship w dwudziestym pierwszym wieku, mógłbym wręczać nagrodę w kategorii "Wrestler of the Year". Ale jestem też pierwszym w historii NXT General Managerem i przyszedł mi w związku z tym zaszczyt nagrodzić kogoś w kategorii "Debut of the Year". Oto nominowani:

(Widzimy zdjęcia postaci i słyszymy urywki theme songów)

- AJ Styles

- Ashley Flair

- Adrian Neville

- Sting

JBL: Kategorię "Debiut Roku" wygrał... albo wygrała... Ashley Flair!

Gra theme song WWE Women's Champion i ta wychodzi na stage witana okrzykami "Woo!". Przytula się z JBL'em i podchodzi do mównicy.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3807/4236_Charlotte.jpg

Ashley Flair: Dziękuję... to niesamowite, że pojawiłam się w głównym rosterze WWE raptem ponad miesiąc temu i już przez ten czas zdążyłam zdobyć WWE Women's Championship i zasłużyć na statuetkę Slammy Awards. Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że to nie koniec. Jestem w stanie dokonywać wielkich rzeczy, takich jak mój ojciec - Ric Flair. Chcę pojechać na WrestleManię i podobnie jak on zasłużyć na nominację do kategorii "Match of the Year". Mam nadzieję, że kiedyś tego dokonam. A na razie... słyszałam wyzwanie Maryse i mogę odpowiedzieć jej jedno: wyznacz tylko miejsce, a ja jestem gotowa do obrony tytułu mistrzowskiego o każdym czasie i w każdym miejscu. Woo!

Publiczność pożegnała Ashley chantami i ta odeszła na zaplecze z JBL'em.

Następne PPV...

Wracamy po reklamach, a światło na arenie gaśnie. Po chwili gra "Evil Ways", a na stage powolnym krokiem wychodzi Mr. Money in the Bank AJ Styles, przywitany dużym cheerem. AJ spokojny i pewny siebie wchodzi do ringu, gdzie wykonuje swój taunt. Przed nami main event dzisiejszego RAW is Hardcore! Po chwili rozbrzmiewa "I hear voices in my head"... a na stage przy sporym heacie wychodzi Randy Orton. Jeszcze wczoraj na TLC walczył o mistrzostwo Interkontynentalne, ale nie udało mu się zdobyć tego tytułu. Dzisiaj przyjdzie mu się zmierzyć z Panem Money in the Bank. "Viper" wchodzi na narożnik i wykonuje swoją klasyczną pozę, po czym zeskakuje na matę gotowy do walki.

Main Event

Mr. Money in the Bank AJ Styles vs Randy Orton

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/4018_AJ_Styles.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_31.jpg

No DQ Match

Opis walki: Zaczynamy, od razu AJ przechodzi za plecy przeciwnika i zapina Waist Lock. Randy kontruje ciosem z łokcia i wyprowadza Headbutt. Do tego mamy jeszcze European Uppercut. Irish Whip... ale AJ chwyta się lin, a po chwili wyrzuca z ringu przeciwnika podciągając linę. Orton wypada z ringu, a AJ bierze rozbieg... Springboard Shooting Star Plancha!!! Ależ akcja! Publiczność cheeruje, a Styles podnosi jeszcze Ortona i wysyła go Irish Whipem w ringpost. Do tego jeszcze wysyła go z całej siły w metalowe schodki! Mr. Money in the Bank nakręca się. Rozbiera stół komentatorski! Zdejmuje osłonę i monitory, po czym odrzuca je. Po chwili wraca po przeciwnika, a ten zaskakuje go wkładając mu palec w oko, a następnie ciskając głową o apron. Randy wrzuca oponenta do ringu, a sam wyciąga Kendo Stick! Viper wraca do kwadratowego pierścienia i od razu wyprowadza mocny cios kijem w plecy. Po chwili jeszcze uderzenie w brzuch. Żmija podnosi rywala i wykonuje Russian Legsweep z pomocą kija. Pin 1... 2... Kickout Randy podnosi przeciwnika i szykuje się do Rope-Hung DDT. AJ jednak w porę zeskakuje z liny i sam kontruje Back Body Dropem wyrzucając rywala na apron. Żmija blokuje cios i naciąga twarz rywala na górna linę. Randy wspina się na szczyt narożnika i czeka aż AJ odwróci się, po czym wykonuje Diving Crossbody... ale Styles skontrował w swój pin! 1... 2... Kickout! Obydwaj podrywają się i mamy dwa Punche, Shoot Kick, Spinning Backfist i na sam koniec Lariat! Fenomenalny opuszcza ring i wyjmuje spod niego krzesło. Po chwili krzesło rozkłada i szykuje przeciwnika do Back Suplexu. Ten jednak blokuje akcję i po chwili kontruje Inverted Headlock Backbreakerem! Viper podnosi krzesło i ustawia w narożniku, a następnie opuszcza ring, by wyjąć spod niego... stół! Randy rozkłada stół w ringu i podchodzi do przeciwnika... którego z całej siły Irish Whipem wysyła w krzesło będące przy narożniku! To nie koniec. Orton wrzuca rywala Front Suplexem na narożnik i sam wspina się na górną linę. To oznacza jedno... Superplex... a jednak nie! AJ blokuje akcję. Randy po kilku Punchach w głowę i Headbutcie schodzi na drugą linę, a Styles to wykorzystuje wchodząc na szczyt narożnika... i Reverse Frankenstainerem posyłając w stół, który zostaje złamany!!! Pin! 1... 2... Kickout!!! Publiczność chantuje "This is Awesome!", a Mr. Money in the Bank podnosi przeciwnika i wyrzuca z ringu. AJ wrzuca Randy'ego na stół komentatorski i szykuje się do Styles Clash! Orton w porę jednak kontruje Back Body Dropem wysyłając na podłogę poza stołem! Po chwili to Viper podnosi AJ'a i wrzuca na stół. Nadchodzi RKO... ale Styles w porę odpycha rywala, który prawie spada ze stołu. Odwraca Randy'ego, wyprowadza Gut Kick... Styles Clash!!! Stół komentatorski zniszczony! RAW is Hardcore, baby! Realizator pokazuje kilka powtórek ostatnich akcji. Po chwili AJ dochodzi do siebie i podnosi Randy'ego, a następnie wrzuca do ringu. Styles wchodzi na szczyt narożnika! Robi to dość powoli, ale ma tyle sił, by wykonać akcję wysokiego ryzyka. Spiral Ta... RKO!!! Holy Shit!!! RKO outta nowhere!!! Z trudem, ale Randy przypina! 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Randy Orton

Cały Randy Orton! Spiral Tap skontrowane w RKO! I to chwilę po zainkasowaniu Styles Clash w stół komentatorski! Viper odczuwa jeszcze tę akcję i dlatego przez chwilę musi dojść do siebie po walce. Po chwili może celebrować dość ważne zwycięstwo, bo nad samym Mr. Money in the Bank. Natomiast AJ... AJ po przegranej z Rusevem na NXT i wygranej na SmackDown! z Danielem Bryanem znowu przegrywa... Styles musi coś zrobić, by być traktowanym jako groźnego, potencjalnego WWE World Heavyweight Championa.

http://s2.postimg.org/sw49hjbtl/20141022_WM31_EVENT_LOGO_2.png

WrestleMania XXXI już 29 marca 2015 na Levi's Stadium w Santa Clara, California!

Wracamy po chwili reklam... i rozlega się przy dużym cheerze "Sexy Boy" przy którym na stage wychodzi COO Shawn Michaels! "HBK" nie podchodzi tak jak wszyscy do mównicy, choć trzyma w ręku statuetkę Slammy Awards. Shawn wchodzi do ringu i kładzie tę statuetkę obok siebie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/HBK_Slammy_cut_by_Danger_Liam.jpg

Shawn Michaels: To był wspaniały wieczór, prawda?! Poznaliśmy już niemal wszystkich zwycięzców w Slammy Awards, ale pozostała jeszcze jedna kategoria... jest nią "Wrestler of the Year". Nominowani są: obecny WWE World Heavyweight Champion CM Punk John Cena , Randy Orton i Triple H! . Wiem, że nie robię tego tak oficjalnie jak to było przy poprzednich kategoriach. Ja jednak zwycięzcę poznałem już na zapleczu i mam mu coś powiedzenia... CM Punk, rusz swoje dupsko do ringu!

Ale co to ma wszystko oznaczać? Dopiero po chwili gra "Cult of Personality", a na stage wychodzi zdziwiony WWE World Heavyweight Champion CM Punk. Wchodzi do ringu i prosi o mikrofon.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/120_CM_Punk_7th_Year_Anniversary.jpg

CM Punk: Widzicie? O tym mówiłem na SmackDown!. Nie traktuje się mnie tutaj z należytym szacunkiem.

Shawn Michaels: Wytłumaczysz mi w jaki sposób zasłużyłeś na szacunek? Broniąc tytułu mistrzowskiego za pomocą swojej dziewczyny?

CM Punk: O, nie, nie, nie, nie, nie! Widzę do czego dążysz! Chcesz załatwić swojemu kumplowi Triple H'owi kolejną walkę o WWE World Heavyweight Championship! Nie zgadzam się na to! Triple H nie dostanie walki o pas mistrzowski, rozumiesz to?!

Shawn Michaels: W takim razie zmuszę Cię do obrony tytułu mistrzowskiego w walce z innym zawodnikiem. Nie będziesz bezczynnie siedział na zapleczu w trakcie gal aż do Royal Rumble! W piątek, na 800-tnym SmackDown! zawalczysz w non-title matchu. Na tej samej gali poznasz tożsamość zawodnika z którym zmierzysz się o WWE World Heavyweight Championship na RAW Old School!

CM Punk: Ty to robisz specjalnie, prawda?

Shawn Michaels: Robię to, by pokazać Ci, że by zasłużyć na szacunek... trzeba sobie na niego zapracować, a nie broniąc tytuł po swojemu.

CM Punk: Od kiedy to jesteś taki "prawy"? Wiesz co Ci powiem? Jesteś zwykłym hipokrytą tak jak Triple H! Obydwaj wielokrotnie broniliście w kontrowersyjny sposób pasy mistrzowskie. A to za pomocą innych, a to łamiąc przepisy. Nie mów mi "HBK", że nigdy tak nie było! Ale ok... proszę bardzo! Pokonam kolejnego przeciwnika na 800-tnym SmackDown!. Obronię pas mistrzowski na RAW Old School! Wygram także walkę na Royal Rumble, a potem obronię tytuł na FastLane i na WrestleManii trzydziestej pierwszej wezmę udział w main evencie, tak jak rok temu, podczas gdy ty tylko będziesz mógł się przyglądać jak celebruję zwycięstwo!

Sweet Chin Music! Shawn nie wytrzymał! COO położył statuetkę Slammy Awards obok WWE World Heavyweight Championa...

Shawn Michaels: Powtórzę: na szacunek trzeba sobie zapracować. Jeżeli w ten sposób chcesz to rozgrywać... mogę wykonywać na Tobie Sweet Chin Music co każdą galę, by Cię tego nauczyć! Na sam koniec mam dla Ciebie dwa słowa... suck it!

Publiczność wraz z Shawnem wykonała gest "DX", po czym COO przy swojej muzyce opuścił ring zostawiając w nim znokautowanego CM Punka. Widać, że wyraźnie za sobą nie przepadają... ale z kim Punk zawalczy na 800-tnym SmackDown!, a potem będzie bronić pasa mistrzowskiego na RAW Old School? Przekonamy się wkrótce, tymczasem widzimy się na NXT!

Karta na Royal Rumble:

:arrow: Main Event: 30-Man Royal Rumble Match; Antonio Cesaro, John Cena, Sting ...

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385700

Zaczynamy RAW, na którym powinno być najwięcej segmentów w skali całego roku!

:arrow: Show rozpoczyna Vince i jest to dobry wybór. Ciekaw jestem kto przejmie WWE, ale skoro idziesz w Reality Erę z elementami hardcore'u to wybór prezesa musi być także realistyczny - HHH, Shane lub Stephanie. Nie wiem tylko czemu Sting wypadł tak sztucznie, jakby nie on. Takie lizanie dupy nie jest w jego stylu ani gimnicku i poziom RiH jak na razie w kratkę.

:arrow: Balor pokonuje Y2J'a, czyli kolejny element promocji przyszłego mistrza midcartowego ;)

:arrow: Wygrał najmniej ekstremalny, moim zdaniem, moment z tych nominowanych :D No ale cóż, z sympatii do Cesaro oceniam to na lekki "+". Owens niszczy Roba, co mnie się podoba. Rewanż na SmackDown? Szansę na Owensa wygrywającego main event RR jak dla mnie rosną ;D

:arrow: Heh, niby zwykły BackStage, a tu dowiadujemy się, że Steph będzie vice- GM'em do spraw kobiet, Triple nie będzie prezesem, ale Vince ma dla niego nową robotę... więc może jednak będzie :D

:arrow: Austin w kurtce zamiast garnituru... dlaczego mnie to nie dziwi :D Kurt zdobywa powrót roku i... jak dla mnie to najlepsza decyzja, bo zamieszał najwięcej oraz najwięcej się pojawiał. Dalej nie widzę jak podkłada się na RR Ryderowi, więc może nich umoczy szybciej po to, żeby na PPV walczyć w Royal Rumble Matchu, a nie robić za gościa do promowania innych.

:arrow: O ile wygrana Rollinsa nad Kiddem spłynęła po mnie (może dlatego, że to był pewny wynik) o tyle szkoda Cody'ego, który jobbuje rudemu, ale może z tego drugiego wyciśniesz coś dobrego?

:arrow: Wypowiedź Breta rozbudziła moją ciekawość, co do jego kariery w WWE :) Hunter wyszedł i niestety, powoli robi się z niego mały słaby płaczek. Niech wyjdzie i powie coś mocnego w stronę Punka, nie tylko "to nie fair, bo AJ Ci pomogła". Niech wyjdzie stary dobry Król królów!

:arrow: Paige pokonuje Bellę <3

:arrow: Holly... it's Dudley... Team 3D? W WWE mieli oni inną nazwę kolego i szkoda, że nie użyłeś jej... co do samego segmentu to wypadł perfekcyjnie, a ja czekam aż na Royal Rumble będziemy mogli powiedzieć: "John, you time isN'T now" :)

:arrow: Usosi wracają do roli z lata, czyli pretendentów :roll: Nie można było skleić ciekawszego teamu? Choć jest plus, PTP trzymani z dala od tytułów :)

:arrow: Reigns niczego się nie boi i w tym gimnicku wypada dobrze! Chciałbym wymianę spear za spear w walce z Batistą :)

:arrow: Jest i Trish, myślałem o Licie, ale Trish też jest ok 8) Maryśka wygrywa statuetkę i zapowiada kolejny rewanż na Royal Rumble. Brakuje przy niej Miza, ale i tak jest ok.

:arrow: Jak Ty wpadłeś na to, żeby Owens przeszkodził mistrzowi? ;) Nie no, dobre ciągnięcie feudu.

:arrow: Zack wypadł w wywiadzie jak klon Ceny... "zdobyłem pas sam"... ale na szczęście na koncu dodał, że Kurt dostanie walkę, bo ma do niej prawo co cieszy, bo jednak nie jest to słowo w słowo John, a nowa i ciekawa postać.

:arrow: O kurde, niespodziewana wygrana panny Flair i troche zabrakło mi tu ataku lub odniesienia się do Maryse, a szkoda, bo wypowiedź NIC nie wniosła do programu.

:arrow: Orton wins lol, czyli Styles dalej promuje innych.. czy tylko ja mam wrażenie, że zrealizuje walizkę na wygranym main eventu WMki? Ciekawa promocja i fajny motyw pod heel turn.

:arrow: Dobry segment na koniec RAW, chociaż dalej nie wiemy kto zdobył statuetkę, bo Shawn zaprosił tylko Punka do ringu, nie mówiąc, że to on wygrał :D Fajne zakończenie RAW i w powietrzu wisi powrót Michaelsa na jedną noc na walkę z Punkiem. Być może WMka, być może RR, być może FastLane, a być może... Raw Old School! Czekam z niecierpliwością na to, kto zawalczy na tej gali z mistrzem.

Ogółem wyszło kolejne dobre RiH, z gorszymi momentami. Teraz lecę na prawdziwe RAW i czekam na NXT.

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/16/#findComment-385709