Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE by Giero

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.wrestlingnewsreport.com/wp-content/uploads/2014/10/wwebreak.jpg

WWE Breaking News #2

Czas na kolejne wydanie "WWE Breaking News"! Na początek kilka newsów, a potem odniosę się do Waszych komentarzy :)

:arrow: Na przełomie lat 2014 i 2015 WWE planuje sporą rewolucję na swoich tygodniówkach. Po części związana jest z tym ankieta, która została umieszczona na WWE.com, pytająca o to "czy chcesz ponownego podziału na brandy?". Sugeruje to ponowny podział na RAW i SmackDown!. Mówi się na zapleczu, że te kilka miesięcy bez podziału na brandy był po to, by zobaczyć jakie będą tego efekty. Na razie Vince jednak nie jest zbytnio zadowolony, zwłaszcza z upadku pozycji SmackDown!. Podobno planuje powrót nie tylko podziału na brandy, ale także World Heavyweight Championship, a to oznaczałoby ponowną dezaktywację WWE Hardcore Championship. Ostateczny podział na brandy miałby także przywrócić dwóch GM'ów, co nie wymagałoby kogoś w roli COO.

:arrow: Skoro mówimy o roku 2015, to wciąż nie wiadomo co z kontraktami takich gwiazd jak Brock Lesnar, Chris Jericho, Edge czy Steve Austin. Lesnarowi umowa kończy się dzień po WrestleManii, ale raczej zostanie przedłużona. Znakiem zapytania jest Y2J i jego plany koncertowe na okres wiosenno-letni. Edge storyline'owo ma kontuzję, ale on sam nie chce kończyć kariery w taki sposób. Natomiast co do kontraktu Steve'a to ważne będzie to jakie plany będzie miała na niego federacja po WrestleManii.

:arrow: WWE zamierza na swoje tygodniówki i gale PPV wprowadzić stopniowo dużo więcej hardcore'u nawiązując do nazwy nowej ery, jaką wprowadził Shane McMahon, czyli "Hardcore Justice". Vince podobno zauważył, że dzięki ekstremalnym akcjom publiczność ma większą ochotę, by obejrzeć kolejne gale RAW is Hardcore. Widać to było zwłaszcza po ratingach pierwszych tygodniówek po galach PPV w ostatnich miesiącach.

:arrow: WWE.com zamieściło zapowiedź w pięciu punktach najbliższego RAW is Hardcore #26:

Czy "Teksański Grzechotnik" ponownie ukąsi WWE World Heavyweight Championa CM Punka?

Czy Seth Rollins będzie chciał odegrać się na Romanie Reignsie?

Kto wzmocni drużynę Triple H'a?

Czy Adrian Neville i Ashley Flair zaliczą udany debiut w ringu RAW is Hardcore?

I czy Daniel Bryan pokaże, że jednak jest w stanie walczyć z legendami tego biznesu?

I teraz komentarze:

Joel:

Feud na linii Ambrose-Owens w ogóle mnie nie ciekawi. Obydwa proma wydały mi się nijakie i w ogóle mnie nie przekonały.

Staram się dawać z siebie jak najwięcej przy pisaniu prom postaci, ale w przypadku Ambrose'a i Owensa mam ten problem, że obydwie gimmickowo są do siebie podobne i powoli kończą mi się pomysły. Postaram się to poprawić na ostatnich tygodniówkach przed Survivor Series. Jednak, jak pisze Austin...

Austin:

Ciekawy pomysł na segment z Deanem. Ogólnie lubię tę postać w fedkach, chyba w zdecydowanej większości jest ciekawie prowadzona ta postać i Ty zaliczasz się do tego szerszego grona.

Pokazuje to, że każdy ma na to inne spojrzenie ;)

Joel:

Gdzie jest Zayn?

Spokojnie, Sami na razie nie ma najwyżej pozycji z tych zawodników, których wprowadziłem z NXT, ale niedługo powinno się to zmienić ;)

Austin:

Obcowałbym za zwycięstwem Huntera, choć... decyzja należy do Ciebie.

Przyznam, że mam tutaj duży dylemat, a decyzje czasami podejmuję tuż przed rozpisaniem walki, dlatego nawet ja jeszcze nie wiem kto wygra :D

Yarexon:

Fajna gala i przyjemnie mi się ją czytało. Czekam na kolejne ;)

Dziękuję, jak dobrze pójdzie to kolejna gala w poniedziałek :D I cieszę się, że w końcu pojawiło się trochę więcej komentarzy, bo to zawsze daje kopa do pisania :) Zapraszam do udziału w ankiecie, choć znając mnie i tak sam pewnie postawię na swoim... niczym Vince ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381388

• Odpowiedzi 596
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

323

• TheVillain

105

• Yarexon

37

• shocker98

16

Top użytkownicy w tym temacie

Na samym początku mamy segment z Hunter i Wyattem. Zdecydowanie na plus i to sie liczy :). Kariera Huntera vs Grupa Wyatta? No to mnie zaskoczyłeś...niby HHH nie powinien zakończyć tej kariery na Survivor Series...ale grupa Wyatta jest trochę krótko. Zobaczymy jak to rozwiązesz.

Dean po raz kolejny wypadł bardzo fajnie. Ogólnie fajnie prowadzisz tą postać i mam nadzieje ze będzie sie liczył...moze zwycięstwo w RR Matchu? Ale to marzenie :P

Tag Teamy na wysokim poziomie...osobiście nie widzę póki co nikogo kto mógłby wygrać pasy TT od Ceny i Ortona. Poprostu są tak wypromowani, że jak stracą pasy to przez zdradę tag-team partnera.

Team Wyatta i Huntera zaczynają sie budować...znaczy Wyatt mam team a Hunter go buduje :twisted: Mam nadzieje ze dasz duże postaci do teamu The Game bo wtedy bedzie ciekawie.

Walk nie czytam, ale na main event się skusiłem i wypadł naprawdę fajnie. HHH odbudował sie po porażce na ppv, ale to tak troche wygląda jakby miał przegrać na Survivor Series :wink:

Kończowy segment także bardzo dobry. Realizacja kontraktu Styles sie zbliża a jestem ciekaw jak dostanie pas to na ile? Mam nadzieję na długi run, bo fajnie go przedstawiasz...Rattlesnake is back! Dość szybko wraca, ale czekaj on bedzie jeszcze walczył? Albo mi sie zdaje albo....

Masz to! Ale pod jednym warunkiem... jeżeli Austin przegrasz... to już nigdy, przenigdy nie zawalczysz w ringu! To jest mój jedyny warunek: Twoja kariera i obydwa pasy mistrzowskie na szali. Co ty na to staruszku?

Pamietam ze to było przed Summerslam, nawet sie cofnałem...więc trochę dziwie się ze Austin jeszcze bedzie chyba walczył :D Ale mam nadzieje ze zawalczy bo wszyscy czekają na jego konfrontacje z Punkiem na Survivor Series :)

Tygodniówka na wysokim poziomie, jak zwykle zresztą. Widać ze chcesz w tym roku obronić tytuł i ci się najprawdopodobniej uda :). Czekam na nastepny odcinek

Edytowane przez merfik16
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381389

http://s3.ifotos.pl/img/rawpng_eernspn.png

RAW is Hardcore #26

3.11.2014, First Niagara Center w Buffalo, New York

20 dni do Survivor Series

Witajcie na kolejnym RAW is Hardcore! W powietrzu nadal są opary po ostatniej gali PPV, czyli Battleground, ale także na całego rozpoczęła się droga do ostatniej gali z "wielkiej czwórki" w tym roku, czyli Survivor Series! Mogę Was obiecać, że dzisiaj także czeka Was kilka niespodzianek. Cóż więcej dodać... zaczynajmy!

____________________________________________________________________________________________

Rozpoczynamy chciałoby się rzec... mocnym pierdolnięciem, bo gra theme song samego Stone Colda Steve'a Austina! Trybuny niemal wybuchły cheerem jak za czasów Attitude Ery, a "Teksański Grzechotnik" wchodzi do ringu, wspina się na każdy narożnik, gdzie wznosi ręce ku górze i bierze mikrofon.

Stone Cold Steve Austin: Jeżeli cieszycie się, że największy sukinsyn w dziejach World Wrestling Entertainment powrócił to dajcie mi hell yeah! Nie słyszę! Jeżeli tęskniliście za "Teksańskim Grzechotnikiem" to dajcie mi hell yeah! Tak, lepiej! W końcu... jakby to ktoś powiedział finally! Wróciłem! Stone Cold Steve Austin ponownie jest w pobliżu Was. A kiedy Stone Cold Steve Austin jest w pobliżu Was nic nie jest takie samo jak zwykle. Co mam na myśli? To oczywiste... Mr. Money in the Bank AJ Styles prawdopodobnie po raz pierwszy w swojej karierze dostał solidnego Stunnera tydzień temu. Oprócz niego także i WWE World Heavyweight Champion CM Punk zainkasował Stunnera. Zapewne wielu z Was męczyło przez te siedem dni pytanie: dlaczego Stone Cold to zrobił? To proste... bo mogłem to zrobić! Obydwaj rozmawiali o rzeczy, która była w mojej głowie od SummerSlam. Obydwaj dyskutowali o WWE World Heavyweight Championship. A ja nie mogłem czekać. Nie mogłem patrzeć jak tych dwóch biło się na słowa jak w piaskownicy. Zwłaszcza... że jedynym któremu należy się obecnie walka o WWE World Heavyweight Championship jest Stone Cold Steve Austin. Bo jak wiecie Austin 3:16 stracił pas mistrzowski na SummerSlam na rzecz Brocka Lesnara. Ale to tej pory nie dostałem okazji do rewanżu. Dlatego ogłaszam wszem i wobec, że rywalem CM Punka na Survivor Series w walce o WWE World Heavyweight Championship będzie Stone Cold Steve Austin!

Publiczność chantuje "Austin! Austin! Austin!", ale przerywa, bo zaczyna grać "Cult of Personality", a na stage wychodzi sam we własnej osobie WWE World Heavyweight Champion CM Punk z mikrofonem w ręku.

CM Punk: Wow! Panie i Panowie, Stone Cold Steve Austin is back! Co się stało? Czemu buczycie, przecież witam Waszego ulubieńca? Zresztą... to nie jest w tej chwili ważne. Ważne jest to, co przed chwilą powiedziałeś. Ty zamierzasz walczyć ze mną o WWE World Heavyweight Championship na Survivor Series? Z najlepszym zawodnikiem na świecie? Z twarzą tej organizacji? Przestańcie, bo to jest wkurwiające!

Stone Cold Steve Austin: What?! Jeżeli mnie dobrze nie słyszałeś to na Twoim miejscu zmieniłbym laryngologa.

CM Punk: Ok, rozumiem... Chcę Cię tylko uświadomić Steve na co się porywasz. Bo prawda jest taka... że nie ma obecnie w WWE lepszego zawodnika ode mnie. Ba, nie ma na świecie lepszego wrestlera ode mnie, bo jestem tym najlepszym! Nawet nie wiesz jak długo walczyłem o to, by odzyskać WWE World Heavyweight Championship. Nawet nie wiesz ile tygodni użerałem się z The Authority. Nawet nie wiesz ile krwi i potu straciłem, by po raz czwarty mieć ten pas. Gdy w końcu kto zdobyłem... cały świat przekonał się, że nikt nie jest w stanie mnie pokonać. Nikt! Na Night of Champions pokonałem Brocka Lesnara i Triple H'a za jednym zamachem! Na Battleground spowodowałem, że "Bestia", która załatwiła Cię na SummerSlam trafiła do szpitala. I co... myślisz, że będę się obawiał staruszka, który ledwo zipie w ringu i co kilka tygodni musi udać się na przerwę od ringu przez kontuzję? Spójrz na siebie! Tak, spójrzcie wszyscy na Stone Colda Steve'a Austina. To już nie jest ten "Teksański Grzechotnik" co około dwadzieścia, czy dziesięć lat temu. To już jest wrak tamtego człowieka. A walka ze mną może tylko pogorszyć Twój stan Steve...

Stone Cold Steve Austin: Jedyne co się może pogorszyć to Twój wyraz i tak już brzydkiej mordy, gdy wyjdę z tego ringu i pójdę skopać Ci dupę! Być może i nie jestem w stanie co tydzień walczyć na RAW is Hardcore, a potem na galach PPV. Jednak wciąż jestem w stanie kogoś zajebać jeżeli ten mnie wkurwi. Ty przed chwilą mnie wkurwiłeś i lepiej rusz swoje dupsko tutaj jeżeli nie chcesz, bym ja poszedł po Ciebie.

CM Punk: Ok... widzę, że może i masz kości nie te, ale język ciągle niewyparzony. Do tego nie traktujesz z szacunkiem obecnego mistrza, a jest to...

Stone Cold Steve Austin: Shut the hell up! Masz dwie opcje! Pierwsza... spieprzasz z tej areny na zaplecze i będziesz uciekał przed te mną aż w końcu Cię znajdę i spuszczę Ci największy wpierdol w Twoim życiu. Druga... przyjdziesz tutaj na ring i staniesz ze mną jak facet z facetem. Tylko wtedy zasłużysz na szacunek Stone Colda Steve'a Austina. Wybieraj, masz trzy sekundy. Raz...

CM Punk: Czekaj, dostaniesz tę walkę, ale nie rób głupich rzeczy.

Stone Cold Steve Austin: I tak zawalczyłbym z Tobą na Survivor Series, bo Hulk Hogan się na to zgodził! Dwa...

CM Punk: Co?! Jak to Hulk?!

Stone Cold Steve Austin: Trzy! Czas kopania dup rozpocząć!

Stone Cold odrzuca mikrofon i już planuje ruszyć za Punkiem, ale nawet nie przechodzi między liny, a mistrz cofa się na zaplecze.

Stone Cold Steve Austin: Widzę Punk, że nie chciałeś spotkać się w oko w oko z wkurwionym grzechotnikiem i masz szczęście. Na razie. And That's The Bottom Line 'Cause Stone Cold Said So!

Steve Austin ponownie celebruje przy swojej muzyce swój powrót, a potem mamy tradycyjne Beer Bash, co bardzo cieszy publiczność. Jego walka z CM Punkiem o WWE World Heavyweight Championship na Survivor Series może być naprawdę zażarta. Już nie mogę się doczekać... ale czas skupić się na tym co przed nami na dzisiejszym RAW is Hardcore!

____________________________________________________________________________________________

Jeszcze dzisiaj w walce wieczoru RAW is Hardcore...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/jericho2k14ner2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/3692_Daniel_Bryan.jpg

Chris Jericho zmierzy się z pretendentem do Intercontinental Championship Danielem Bryanem. Co ciekawe Y2J na jednym ze wcześniejszych tygodniówek przegrał z Kurtem Angle walkę o miano pretendenta do pasa na Battleground.

A już za chwilę...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/bigelangston3_wfmashupz.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/3963_Roman_Reigns.jpg

Big E Langston spróbuje swoich sił z nowym WWE United States Championem Romanem Reignsem.

Zaglądamy na zaplecze. Widzimy idącego Mr. Money in the Bank AJ Stylesa... którego napadają The Ascension, Abyss i Kane! Mamy niemal powtórkę sprzed tygodnia, tylko wtedy padło na Finna Balora! Cała czwórka okopuje AJ'a. W końcu Abyss i Kane podnoszą go... i Double Chokeslamem wbijają w ścianę! Do tego Konnor i Viktor wykonują Fall of Man! Kane klęka nad Stylesem...

Kane: To wiadomość dla Huntera... jego czas się kończy...

Abyss odciągnął Kane'a od AJ'a i wraz z The Ascension odeszli. Mr. Money in the Bank zajmują się sanitariusze.

Wracamy na ring i rozbrzmiewa theme song Big E Langston. "The Master of the Five Count" witany sporym cheerem wchodzi do ringu, gdzie oczekuje na swojego rywala. W końcu brzmi muzyka Romana Reignsa. WWE United States Champion w swoim stylu z trybun wchodzi w dół, a następnie przeskakuje przez barykad i wchodzi do ringu. Dumnie wznosi swój pas mistrzowski, ale ten dzisiaj nie jest na szali.

Walka #1

Big E Langston vs WWE United States Champion Roman Reigns

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/bigelangston3_wfmashupz.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/3963_Roman_Reigns.jpg

Non-Title Match

Zaczynamy. Mamy zwarcie i próbę sił, ale żaden z nich nie jest w stanie wyjść z inicjatywą. Przez chwilę obydwaj miotają się po ringu aż w końcu to Big E przepycha rywala do narożnika. Sędzia zaczyna odliczanie i wydaje się, że Langston przerwie uchwyt, ale ten zaskakuje przeciwnika Punchem w korpus. Big E rozdaje kilka ciosów, po czym mamy Irish Whip na liny. Roman odbija się od lin i zaskakuje przeciwnika mocnym podbródkowym. Wyprowadza jeszcze jeden cios i Headbutt. Reigns ciska swojego rywala w narożnik i tam częstuje go serią Corner Clothesline'ów. Irish Whip w przeciwległy narożnik z taką siłą, by oponent się od niego odbił i mamy Samoan Drop! Big E poczuł bardzo ten atak i zdecydował się, by uciec z ringu. Roman nie ma zamiaru poprzestania natarcia, więc odbija się od lin i wykonuje znakomite Over The Top Rope Suicide Dive!!! U.S. Champion tauntuje wraz z publicznością, ale coś, a raczej ktoś odwraca jego uwagę. To Seth Rollins pojawia się na górze trybun! Architekt powoli schodzi w dół, aż do samej barykady. Staje twarzą w twarz z Romanem, po czym bierze najbliższe krzesełko i najzwyczajniej na świecie sobie siada jak zwykły kibic. Reigns odwraca się do Langstona, a ten zaskakuje go Belly to Belly Suplexem! Big E także zwraca uwagę na Setha Rollinsa, ale ten się tylko śmieje i bije mu brawo. Langston wrzuca Reignsa do ringu i przypina 1... 2... Kickout. The Master of the Five Count podnosi oponenta i Irish Whipem wysyła w narożnik. Po chwili bierze rozbieg na Running Shoulder Thrust, ale Reigns to widzi i robi unik! Big E barkiem trafia w ringpost! Langston odchodzi od cornera i natychmiast inkasuje Leaping Clothesline. Big E wstaje, ale Roman ponownie częstuje go Leaping Clotheslinem. Langston odbija się od lin, lecz nadziewa się na Tilt-A-Whirl Slam. Big E ucieka na krawędź ringu, ale to tylko woda na młyn dla Reignsa. Mistrz opuszcza ring, szykuje się do kolejnej akcji i wyprowadza charakterystyczny Running Front Dropkick! Roman wraca do ringu i czeka już tylko na wyprowadzenie ostatecznego ciosu. Nie widzi jednak, że przez barykadę przeskakuje Rollins! Reigns szykuje się do Superman Punchu, ale Seth chwyta go za nogę i odwraca jego uwagę. Sędzia natychmiast interweniuje, ale Big E wykorzystuje zamieszanie i wynosi Romana, któremu wykonuje Big Ending! Pin 1... 2... Kickout!!! Roman przerwał pin po finisherze! I Big E i Seth są mocno zszokowani. Rollins nie wytrzymuje i wbiega do ringu, po czym rzuca się na Reignsa!

Zwycięzca przez DQ: Roman Reigns

Langston denerwuje się ingerencją Rollinsa. Podnosi go i odrzuca od Reignsa! Seth prosi Big E'go, by nie robił nic głupiego, ale ten traktuje go swoim Big Ending!!! Przy cheerze publiczności gra muzyka Langstona i opuszcza on ring. Roman powoli dochodzi do siebie po finisherze Setha. Widzi, że Rollins zwija się z bólu i reaguje na to uśmiechem. Podnosi się i sięga po mikrofon.

Roman Reigns: Widzę, że niczego się nie nauczyłeś Seth. W ten sposób mnie nie pokonasz. Ataki od tyłu nic Tobie nie dadzą. One tylko jeszcze bardziej mnie rozzłoszczą i będę miał jeszcze większą ochotę skopać Twoją dupę. Na Battleground w końcu Cię dorwałem i zabrałem Ci to, co było powodem rozpadu The Shield. Na Survivor Series zamierzam obronić U.S. Championship i spowodować, byś nigdy więcej nie miał chęci zaatakowania mnie. Believe That!

Roman odrzuca mikrofon i częstuje Setha Superman Punchem! Reigns jeszcze odbija się od lin i wykonuje Spear!!! Rollins obolały opuszcza ring, a Reigns bierze swój pas mistrzowski i dumnie wznosi ku górze.

Widzimy na zapleczu przygotowującą się do walki Ashley Flair. Pretendentka do pasa kobiet rozciąga się, a po chwili podchodzi do jej WWE Women's Champion Maryse.

Maryse: Gratuluję wygranej tydzień temu w Battle Royal. Nie przypominam sobie, by któraś zawodniczka w debiucie wywalczyła sobie miano pretendentki do tytułu mistrzowskiego.

Ashley Flair: Dziękuję. W końcu jestem z rodziny Flairów, więc to zobowiązuje.

Maryse: No właśnie... czuję się z tym trochę nie fair. Nie przyjmij tego do siebie źle... ale ja nie jestem córką żadnego byłego zawodnika i sama musiałam walczyć o to, by zadebiutować w WWE. A ty...

Ashley Flair: Tak, a ja jestem kolejną generacją Flairów. Woo! Skoro już tak rozmawiamy... to ja przynajmniej nie musiałam sypiać z jednym z wrestlerów, by móc wrócić do WWE i walczyć o ten pas.

Maryse: Widzę, że charakterek także po ojcu i nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Jednak uważaj, bo może to Ciebie zwieźć...

Maryse odrzuciła ręką swoje włosy i odeszła. Ashley pokręciła głową i dalej wróciła do rozciągania się.

Zostajemy na zapleczu, ale przenosimy się do pomieszczenia Generalnego Managera WWE Hulka Hogana. GM pisze coś na telefonie, gdy przerywa mu Triple H.

Triple H: Hulkster, chciałeś mnie widzieć.

Hulk Hogan: Dobrze, że jesteś bracie. Chciałem z Tobą pogadać. Przyznam, że jestem mocno zaniepokojony Twoją rywalizacją z Bray'em Wyattem i rzuconym mu wyzwaniem. Wiesz, że nikt nie chce byś w taki sposób kończył swoją karierę...

Triple H: Hulk, ja nie skończę swojej kariery. Wygram ze swoimi przyjaciółmi tę walkę na Survivor Series.

Hulk Hogan: Bądźmy realistami. AJ Styles? Finn Balor? Jeff Hardy? Ta trójka to może być zdecydowanie za mało na Bray'a, Kane'a, czy chociażby The Undertakera. Ponadto widziałeś jak Twoi towarzysze są atakowani.

Triple H: Wiem, że jako Generalny Manager WWE bardzo martwisz się obecną sytuacją. Jednak... zostaw to mi. Dzisiaj przedstawię bardzo mocne wzmocnienie mojego zespołu. Będę miał już pięciu członków Teamu Triple H'a. Pozostało mi znaleźć trzech. Mam dwadzieścia dni. Uda mi się, spokojnie...

Hulk Hogan: Wiesz, że w razie czego możesz liczyć na moją pomoc?

Triple H: Chcesz dołączyć do mojego zespołu?

Hulk Hogan: Jeżeli będzie taka potrzeba to tak!

Triple H: Hulk, masz swoje lata. Nie chcę narażać Twojego zdrowia. Ale dziękuję za chęć pomocy. Mówię Ci... masz moje słowo, że załatwię The Wyatt's Familly i ich sojusz raz na zawsze. Masz moje słowo...

Hulk pokiwał głową, a Triple H poklepał go po plecach i odszedł.

"Whoooooaaaaa! You're only smoke and mirrors" rozlega się z głośników witając nas z powrotem na arenie. W drodze na ring jest Cody Rhodes. Publiczność wita go cheerem, a ten pewnym krokiem wchodzi do ringu i wstaje na narożniku, skąd czeka na swojego rywala. Po chwili rozlega się heat, bo gra muzyka Tysona Kidda. Kanadyjczyk wychodzi na arenę i nie przejmując się reakcją publiczności wskakuje na apron, a następnie przeskakuje nad linami do ringu.

Walka #2

Cody Rhodes vs Tyson Kidd

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/129_Cody_Rhodes_7th_Year_Anniversary.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd_cut_by_Danger_Liam.jpg

Rozpoczęli. Wydaje się, że rozpoczną od klasycznego klinczu, ale Tyson zaskoczył przeciwnika wyprowadzając kopnięcie w kolano. Mamy European Uppercut i Irish Whip. Kidd chce wykonać Dropkick, ale Rhodes chwycił się lin i uniknął tego ciosu. Dashing zaskakuje przeciwnika Bulldogiem. Pin 1... 2... Kickout. Cody podnosi oponenta i zapina Waist Lock. Tyson zagrywa nieczysto wkładając mu palec w oko. Sędzia natychmiast reaguje upominając go, ale ten wykorzystuje okazję i wyprowadza serię Low Kicków. Mamy Snapmare i Tyson odbija się od lin, by poczęstować przeciwnika Shoot Kickiem, ale ten robi unik i zaskakuje Kanadyjczyka Schoolboy Pinem 1... 2... Kickout! Obydwaj podrywają się i Tyson wyprowadza Roundhouse Kick w głowę oponentowi. Cody chwieje się zamroczony, ale sam zaskakuje oponenta Dropkickiem! Pin 1... 2... Kickout! Rhodes podnosi rywala i chce wykonać Back Suplex, ale ten kontruje tę akcję i wyprowadza Enzuigiri! Do tego mamy Russian Legsweep w wykonaniu Kidda. Przenosi się on na apron i wykonuje perfekcyjnie Springboard Elbow Drop! Pin 1... 2... Kickout. Tyson natychmiast próbuje zapiąć Sharpshooter, ale Cody zaskakuje go Small Package! 1... 2... Kickout. Spin Kick od Kidda i ten odbija się od lin, lecz Rhodes go przechwytuje i odpowiada Alabama Slamem! Pin 1... 2... Kickout! Cody wspina się na szczyt narożnika. Nadchodzi Moonsault, ale Tyson to przewiduje i podcina rywala! Do tego Back Suplexem zrzuca go ze szczytu cornera! Kidd przechodzi do zapięcia Single Leg Boston Crab! Akcja zapięta na środku ringu. Cody walczy z bólem i robi wszystko, by się nie poddać. Czołga się centymetr po centymetrze do lin... i w końcu przerywa dźwignię dzięki linie. Kidd chcąc nie chcąc puszcza submission, po czym podnosi rywala i Irish Whipem wysyła na liny. Schyla się do Back Body Drop, ale Rhodes sprytnie pada na matę i kontruje podbródkowym. Do tego dokłada Beautiful Disaster! Pin 1... 2... Kickout! Cody kłóci się z sędzią. Po chwili jednak podnosi Tysona i ustawia na Cross Rhodes, ale ten sprytnie kontruje Small Package! 1... 2... Kickout. Kidd robi unik przed ciosem, odbija się od lin i mamy Swinging Neckbreaker! Cody ucieka z ringu przed kolejną akcją, ale Tyson po chwili dopada go Suicide Divem! Kidd wrzuca rywala do ringu i wykonuje Slingshot Guilotine Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout! Kanadyjczyk traci cierpliwość i przechodzi do zapięcia Sharpshootera! Rhodes ponownie zmuszony jest do wysiłku, ale kieruje się w stronę lin. Kidd nie chce pozwolić mu na przerwanie akcji i przenosi dźwignię z powrotem na środek ringu! Rhodes jest w potrzasku. Trzyma się za głowę, ale nie poddaje się. W końcu udało mu się chwycić liny! Kidd wściekły puszcza submission, a Rhodes przenosi się na apron. Tyson rusza na niego, ale ten robi unik przed ciosem i wyprowadza Shoot Kick będącemu pomiędzy linami rywalowi. Cody wspina się na szczyt narożnika i tym razem mamy udany Moonsault! Pin 1... 2... Kickout! Rozczarowany Cody podnosi rywala... i w końcu wykonuje Cross Rhodes! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Cody Rhodes

Cody wygrywa tę ciężką walkę! Czy to jakiś zwiastun powrotu na właściwy tor? Na razie Rhodes może celebrować zwycięstwo z Kiddem, a ten wściekły i obolały dochodzi do siebie poza ringiem siedząc przy barykadzie.

http://i1265.photobucket.com/albums/jj511/sgarmer05/WWESurvivorSeries2014Poster.jpg

Kolejne PPV... Survivor Series... już 23 listopada!

Wracamy po przerwie i słyszymy... muzykę Kurta Angle! WWE Intercontinental Champion wychodzi na stage i po tradycyjnym uniesieniu przez jego rąk ku górze wystrzeliwują fajerwerki. "Cyborg" witany mieszaną reakcją wchodzi do ringu i sięga po mikrofon.

Kurt Angle: Damn! Jak to dobrze być ponownie na RAW is Hardcore i stać przed Wami jako mistrz! Czekałem cholernie długo na ten moment. Naprawdę długo. Wracając do WWE w trakcie Road to WrestleMania marzyło mi się o jeszcze jednym title runie, niezależnie czy byłoby to WWE Hardcore Championship , WWE United States Championship , WWE Intercontinental Championship , czy WWE World Heavyweight Championship . Padło na to, że zostałem mistrzem interkontynentalnym pokonując Daniela Bryana na Battleground. Tak wiem, że Bryan jest Waszym ulubieńcem. Wiem też jak ciężko było Wam się pogodzić z tym, że nie jest on już jednak mistrzem. Chłopak stoczył ze mną świetną walkę, ale po prostu... jestem lepszy do niego. Ja...

Ale Kurt nie dokończył, bo zabrzmiała muzyka Daniela Bryana! Publiczność przywitała "Amerykańskiego Smoka" z dużym cheerem, a ten bez zbędnych tauntów, po prostu wszedł do ringu i wziął mikrofon.

Daniel Bryan: Z całym szacunkiem Kurt... jesteś moim jednym z ulubieńców jeżeli chodzi o zawodników z czasów Attitude Ery i ery Ruthless Aggression. Jednak... przed Battleground sądziłem, że jestem w stanie Cię pokonać. Podejrzewam jednak, że popełniłem taki sam błąd jak przy mojej walce ze Stone Coldem Stevem Austinem. Nie doceniłem Was, bo myślałem, że dzięki temu iż jestem młodszy to jestem w stanie Was pokonać. Okazało się jednak, że jest inaczej... Obydwaj pokazaliście nam, nowej generacji, że należy się szacunek starszym, bo w każdej chwili możecie nas sprowadzić na ziemię. Walka ze Stone Coldem skończyła się moim pobytem w szpitalu. Walka z Tobą natomiast skończyła się utratą pasa mistrzowskiego... jednak jak to mówią, do trzech razy sztuka. Zamierzam wykorzystać moją klauzulę rewanżową i zmierzę się z Tobą na Survivor Series.

Kurt Angle: W sumie spodziewałem się tego Danielu. Jesteś taki jak Twój mentor, Shawn Michaels. Gdy tylko nadepnie się na ego to ten drugi próbuje zrobić wszystko, by udowodnić swoją wartość. Chcesz się mierzyć ze mną na Survivor Series? Masz to! Jednak widzisz Danielu... jeżeli chcesz się zmierzyć ze mną na Survivor Series to musisz to zrobić na moich zasadach, gdy to ja teraz jestem mistrzem, a nie ty.

Daniel Bryan: Nie mam powodu, by się na to nie godzić. Zatem słucham...

Kurt Angle: Chcę pokazać wszystkim, że wygrana z Tobą nie była przypadkiem. Chcę podkreślić moje zwycięstwo nad Tobą. Chcę udowodnić, że naprawdę jestem lepszy od Ciebie. Skoro nasz rewanż odbędzie się na Survivor Series... to zmierzymy się w pojedynku, który wymaga tego, by wygrał ten, który przetrwa najwięcej. Zmierzymy się... two of three falls no dq matchu! Ty i ja! Co ty na to? Czy jesteś gotowy na prawdziwą wojnę?

Daniel Bryan: Jeżeli w ten sposób chcesz to załatwić... to... YES!

Kurt Angle: Świetnie, takiej odpowiedzi się spodziewałem...

Daniel Bryan: Pozwól tylko Kurt, że Cię ostrzegę. Na Survivor Series dam z siebie więcej niż sto procent. Dam z siebie więcej niż dwieście procent. Dam z siebie tysiąc procent!!! Zamierzam odebrać Tobie mistrzostwo interkontynentalne, bo już wiem gdzie popełniłem ostatnio błąd. I zobaczysz Kurt... Twoje panowanie z tytułem mistrzowskim szybko się skończy, bo po ostatnim gongu na Survivor Series to ja jako mistrz będę mógł chantować z publicznością... Yes! Yes! Yes!

Daniel odrzucił mikrofon i patrząc w oczy Kurta zaczął tauntować z publicznością przy swojej muzyce. Angle w odpowiedzi wzniósł pas mistrzowski do góry i powoli zaczął się cofać, po czym opuścił ring i kieruje się w stronę zaplecza.

Jesteśmy w strefie wywiadów, Renee Young ma gościa.

Renee Young: Witajcie, wraz ze mną jest... Adrian Neville. Adrian jak się czujesz przed swoim debiutem ringowym na RAW is Hardcore i co sądzisz o swoim przeciwniku, którym będzie Kofi Kingston?

Adrian Neville: Długo czekałem na ten moment. Przed te mną pierwsza walka w głównym rosterze WWE. Chcę pokazać, że nie bez powodu jestem byłym NXT Tag Team Championem i najdłużej posiadającym NXT Championship w historii. Mimo iż szanuję Kofiego Kingstona to walkę z nim traktuję tylko jako dobrą rozgrzewkę przed tym, co czeka mnie w najbliższych tygodniach, a szczególnie walka na Survivor Series, gdy to z moim tag team parterem Wadem Barrettem zmierzymy się z WWE Tag Team Champions, czyli Johnem Ceną i Randym Ortonem.

Wade Barrett: Dokładnie. Adrian pokaże dzisiaj tylko część swoich umiejętności w pojedynku z Kofim Kingstonem. Ważniejszy będzie nasz pojedynek na Survivor Series. Wtedy pokażemy, że The British Barrage są kimś kogo nawet John Cena i Randy Orton muszą się obawiać. Razem z Adrianem stanowimy niesamowite połączenie siły z techniką i szybkością. Gdy w grę wejdzie Bull Hammer i Red Arrow... przeciwnik nie będzie miał nic do powiedzenia.

Wracamy na arenę i rozlega się z głośników theme song Samiego Zayna, który zostaje przywitany dużym cheerem i chantami "Ole, Ole, Ole, Ole!". Sami uśmiechnięty wchodzi do ringu i oczekuje na swojego rywala. Nieco mniejszą reakcją, ale także pozytywną zostaje przywitany Sin Cara. Meksykanin w swoim stylu przeskakuje nad linami prosto do ringu, a potem wita publiczność.

Walka #3

Sami Zayn vs Sin Cara

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/3733_Sin_Cara.jpg

Zaczynamy kolejny pojedynek. Panowie na starcie podają sobie dłonie w geście walki fair play. Po chwili ruszyli w klincz w którym miotali się przez moment po ringu, aż w końcu Samiemu udało się Headlock Takedownem sprowadzić rywala do parteru i zapiął Arm Lock. Sin Cara podrywa się i robi salto, po czym zrzuca przeciwnika efektownym Arm Dragiem. Po chwili popisuje się kolejnym Arm Dragiem i mamy Dropkick wbijający oponenta w narożnik. Sin Cara rusza z szarżą, ale Sami kontruje kopnięciem, po czym chwyta przeciwnika i wykonuje Tornado DDT! Pin 1... 2... Kickout. Zayn podnosi rywala w Wrist Locku. Ten kontruje rozrywając uchwyt i przechodzi w Waist Lock. Sin Cara po chwili przechodzi w Wrist Lock i wykonuje efektowny Japanese Arm Drag odbijając się od cornera! Sami aż wypada poza ring po tej akcji. Sin Cara wykorzystuje moment i wykonuje wspaniałe Corkscrew Plancha!!! Publiczność kwituje tę akcję gromkim "This is Awesome". Sin Cara podnosi rywala i chce wysłać o ringpost, ale ten blokuje akcję swoją nogą i sam posyła Meksykanina o ringpost. Sami wykorzystuje okazję i popisuje się swoim charakterystycznym Suicide Dive połączonym z Tornado DDT! Publiczność wspomaga Zayna większym dopingiem, a ten wrzuca rywala do ringu, po czym wspina się na szczyt narożnika. Po chwili popisuje się świetnym Diving Crossbody! Pin 1... 2... Kickout! Sami podnosi rywala, a ten niespodziewanie wyprowadza Low Kick, a potem mamy Schoolboy Pin 1... 2... Kickout! Obydwaj wstają i Zayn posyła oponenta Flapjackiem na liny! Następnie dokłada Dropkick! Pin 1... 2... Kickout! Sami wstaje i czeka aż rywal zrobi to samo, po czym wykonuje Blue Thunder Bomb! Pin 1... 2... Kickout!!! Zayn nie może w to uwierzyć. Podnosi oponenta i wykonuje German Suplex. Nie przerywa uchwytu, a to oznacza drugi German Suplex. Zamierza przejść do Exploder Suplexu, ale Sin Cara kontruje w porę kilkoma ciosami z łokcia i odpowiada Arm Dragiem. Do tego wyprowadza Enzuigiri! Zamroczony Sami nadziewa się jeszcze na Superkick! Zayn pada na matę. Sin Cara wyczuwa swoją okazję i wspina się na szczyt narożnika. Nadchodzi Swanton Bomb, ale Sami w porę zrobił unik! Sin Cara podrywa się i wstaje przy narożnika, a Zayn traktuje go natychmiast Helluva Kickiem!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Sami Zayn

Sami w końcu odnosi wygraną na RAW is Hardcore! Może przeciwnik nie jest najwyższej półki, ale liczy się zwycięstwo. Zayn szczęśliwy podnosi swojego rywala i dziękuje mu za walkę, co publiczność kwituje cheerem. Sin Cara opuszcza ring i udaje się na zaplecze, a Sami kontynuuje celebrowanie wygranej.

Jesteśmy na zapleczu. Widzimy Jeffa Hardy'ego idącego do automatu z napojami. Enigma sięga, by wyjąć wodę... ale atakują go Abyss, Kane i The Ascension. Ascension wykonuję Fall of Man! Z kolei Abyss i Kane podnoszą Jeffa, po czym Double Chokeslamem ciskają o automat! Cała czwórka klęka się nad obolałym przeciwnikiem, po czym opuszczają go. Hardym zajmują się sanitariusze.

Jeszcze dzisiaj w walce wieczoru RAW is Hardcore...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/jericho2k14ner2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/3692_Daniel_Bryan.jpg

Chris Jericho zmierzy się z pretendentem do Intercontinental Championship Danielem Bryanem. Co ciekawe Y2J na jednym ze wcześniejszych tygodniówek przegrał z Kurtem Angle walkę o miano pretendenta do pasa na Battleground.

Jesteśmy na zapleczu. Widzimy idącego Stone Colda Steve'a Austina, który zagląda do różnych pomieszczeń jakby kogoś szukał. Zaczepia jednego z członków ekipy...

Steve Austin: Widziałeś CM Punka?

Mężczyzna pokręcił głową i został brutalnie odrzucony, aż się przewrócił. Steve dalej kontynuuje swoje poszukiwania.

Wracamy na arenę i słyszymy

, po czym światło na arenie gaśnie, a z boków stage'u idzie duży dym. W końcu wyłania się z peleryną Adrian Neville. Zdejmuje on pelerynę i w towarzystwie Wade'a Barretta zmierza do ringu, gdzie na swojego rywala oczekuje już Kofi Kingston. Czas na kolejny pojedynek.

Walka #4

Adrian Neville w/Wade Barrett vs Kofi Kingston

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1483/Neville_CutbyJess_23April2015.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/kofikingston1_wfmashupz.jpg

Obydwaj na starcie próbują wyczuć zamiary przeciwnika. Początkowo to Adrian wychodzi z inicjatywą przechodząc do Wrist Locku. Kofi jednak kontruje tę akcję i odpowiada Waist Lockiem, a następnie mamy Takedown i kontynuację w parterze w Front Face Locku. Neville podnosi się i rozrywa uchwyt dzięki kilku Punchom. Po chwili wyprowadza Spin Kick i odbija się od lin, po czym popisuje się świetną Hurricanraną! Wade bije brawo swojemu tag team partnerowi, a ten widzi, że rywal ucieka do narożnika, więc traktuje go Running Dropkickiem! Do tego mamy Snap Suplex! Pin 1... 2... Kickout! Adrian podnosi Kofiego, a ten Irish Whipem wysyła go w narożnik. Neville jednak odbija się od cornera i przeskakuje nad rywalem, po czym robi serię efektownych salt. Robi unik przed ciosem Kofiego, a następnie wyprowadza Enzuigiri! Adrian natychmiastowo wspina się na szczyt narożnika, ale Kofi przeczuwając Red Arrow udaje się poza ring. Neville zatem zeskakuje z cornera, po czym momentalnie odbija się od lin i wykonuje fenomenalny Over The Top Rope Moonsault Plancha! Wzmaga się cheer z trybun, a Adrian wrzuca przeciwnika do ringu. Po chwili wykonuje niesamowity Springboard Corkscrew Moonsault! Pin 1... 2... Kickout! Neville podnosi Kingstona i Irish Whipem ciska w narożnik. Następnie rusza na niego z szarżą, ale ten kontruje kopnięciem. Do tego Kofi niespodziewanie wykonuje Float-Over DDT! Pin 1... 2... Kickout! Kingston wyczuwa, że przejmuje inicjatywę, więc wspina się na szczyt narożnika. Nadchodzi Diving Crossbody, ale Adrian kontruje tę akcję rolując i pinuje! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podrywają i Neville zaczyna swoją serię: Shoot Kick, Spin Kick i jeszcze jeden Shoot Kick. Adrian robi unik przed ciosem i mamy Bridging German Suplex! Neville natychmiastowo wspina się na szczyt narożnika... ale chwila! John Cena i Randy Orton pojawiają się przy ringu! Cena zrzuca Neville'a na barykadę poza ringiem, a Orton rozpoczął brawl z Barrettem!

Zwycięzca przez DQ: Adrian Neville

John i Randy wrzucają Wade'a do ringu, po czym Cena wynosi go na barki i mamy FU połączone z RKO! Orton szykuje się jeszcze do Punt Kicku! W porę jednak Neville dochodzi do siebie i wyciąga za nogę Barretta z ringu, po czym chwyta go pod ramię i obydwaj cofają się na stage. Cena i Orton krzyczą, że na Survivor Series czeka ich to samo, a Viper na dodatek pokazuje jak blisko był Barrett od wizyty w szpitalu...

postpic.png

Wracamy po chwili przerwie i ku uciesze publiczności brzmi z głośników "It's time to play the game!". Witany olbrzymim cheerem Triple H wychodzi na stage ze swoim młotkiem i butelką wody. Mamy klasyczne wystrzelenie strumienia wody ku górze i "The Game" pewny siebie przemierza przez ring. Wchodzi na apron i patrzy w stronę publiczności, po czym ponownie mamy fontannę. Triple H sięga po mikrofon.

Triple H: To już ponad dwadzieścia lat pojawiam się w tym ringu przed Wami. Byłem jednym z najlepszych za czasów Attitude Ery... ery Ruthless Aggression... PG Ery... czy teraz ery Hardcore Justice. Nie raz postawiłem swoją karierę na szali, chociażby na największej scenie ze wszystkich przeciwko samej "Bestii" Brockowi Lesnarowi. Tym razem jednak będzie inaczej. Tym razem moja kariera będzie na szali i będzie w rękach ośmiu osób, moich i siedmiu pozostałych wojowników, którzy staną naprzeciw sojuszowi The Wyatt's Familly. Na Survivor Series w końcu skończę wojnę z Bray'em Wyattem. Wojnę, która trwa od Night of Champions, gdy to pozbawił mnie szansy na zdobycie WWE World Heavyweight Championship. Na Battleground pokonałbym go, gdyby nie jego pieski Erick Rowan i Luke Harper. Udowodniłem to na RAW is Hardcore. Teraz jednak czas rozwiązać to ostateczną bitwą. Bitwą, która będzie miała swoje ofiary. Niezależnie czy wygram ja, czy The Wyatt's Familly. Obydwie drużyny mają dużo do stracenia. Dlatego wiedząc jacy są przeciwnicy muszę postawić na najlepszych. Na razie mam trzech członków drużyny, czas by przedstawić Wam kolejnego, który pomoże mi w wyeliminowaniu The Wyatt's Familly raz... na zawsze!

Ale chwila... brzmi gong! Triple H zdziwiony spogląda na stage, a po chwili brzmi drugi gong i światło na arenie gaśnie. Chyba wiemy co to oznacza. Gdy brzmi trzeci gong i wybuchają płomienie ognia nie ma już żadnych wątpliwości. To The Undertaker pojawia się na stage'u. "Deadman" przy cheerze publiczności wchodzi swoim powolnym krokiem na metalowe schodki i wznosi ręce ku górze, po czym światło na arenie się zapala. Undertaker wchodzi do ringu i sięga po mikrofon.

The Undertaker: Czy nie masz deja vu? Kilkanaście miesięcy temu wchodziliśmy do tego ringu, by zakończyć czyjąś erę. Na WrestleManii dwudziestej ósmej pokonałem Cię w Hell in a Cell Matchu i udowodniłem światu, że jestem prawdziwym Deadmanem. Teraz znowu staniemy w jednym ringu. Triple H'u... spytam Ciebie o to samo, o co spytałem Bray'a Wyatta przed Waszą walką na Battleground: czy ty wiesz na co się porywasz? Czy ty masz świadomość tego co robisz Hunterze? Czy Twoje ego jest naprawdę tak olbrzymie, że musisz stawiać swoją karierę na szali, by udowodnić, że jesteś lepszy od innych? Bo jeżeli tak... uważałem Cię Triple H'u za bardziej rozsądnego człowieka. Na Survivor Series zmierzysz się z ośmioma potworami. Z ośmioma największymi demonami w WWE. W tym... ze mną. Chcę Cię uświadomić, że mimo całego mojego respektu wobec Ciebie... jeżeli będziemy tą ostatnią dwójką w ringu to będę musiał zakończyć Twoją karierę tak jak zakończyłem karierę Twojego przyjaciela, Shawna Michaelsa.

Triple H: Dobrze o tym wiem Undertakerze. Jednak... czasami trzeba pokazać jaja, by udowodnić, że zasługuje się na przydomek "The King of Kings"! Jako "The Cerebral Assassin" nie raz pokazywałem, że nie bez powodu tak mnie nazwano. Sam o tym bardzo dobrze wiesz, gdy nie raz byłem bliski przerwania Twojego streaku. Walcząc z Tobą wszedłem głębiej do piekła niż ktokolwiek inny. Cieszę się, że stoczyłem z Tobą te trzy walki na WrestleManii, bo dzięki im poczułem się jeszcze bardziej silniejszy i pewniejszy siebie. Może i na WrestleManiach nie udało mi się Ciebie pokonać, bo to Twoje królestwo. Ale na Survivor Series wejdziesz do mojego świata... świata, gdzie to ty zostaniesz wyliczonych po Pedigree.

The Undertaker: Jak chcesz to zrobić? Jak chcesz wygrać z Bray'em? AJ Styles... został zaatakowany. Finn Balor... został zaatakowany. Jeff Hardy... też został zaatakowany. Cała ta trójka na Battleground przegrała ze mną, Abyssem i Kanem. Naprawdę wierzysz, ze ktoś taki jak oni są w stanie pomóc Ci w wygraniu z nami? Nawet na WrestleManii trzydziestej mimo pomocy mojego brata Kane'a, Brocka Lesnara i Abyssa nie byłeś w stanie poprowadzić swojej drużyny do wygranej i straciłeś władzę jako COO. Teraz możesz stracić coś zdecydowanie więcej.

Triple H: AJ Styles, Finn Balor i Jeff Hardy należą do najlepszych zawodników na świecie. No... może są ciut gorsi ode mnie. Jednak masz rację... ich pomoc nie wystarczy, by pokonać ósemkę. Dlatego wykonałem kilka telefonów do starych kumpli i jeden z nich zgodził się jeszcze dzisiaj wrócić na RAW is Hardcore i dołączyć do mojej drużyny. Znasz go bardzo dobrze Undertaker... o to on!

Hunter wskazał na stage... holy shit!!! Brzmi "I walk alone!"!!! To... Batista powraca na RAW is Hardcore!!! Publiczność reaguje dużym cheerem! Nie widzieliśmy Batisty od jego przegranej z Randym Ortonem na WrestleManii trzydziestej w walce o WWE Championship! Wybuchają fajerwerki, a "Animal" uśmiechnięty zmierza do ringu. Od ostatniego czasu zrobił sobie brodę, więc wygląda jeszcze bardziej drapieżnie. Batista wchodzi do ringu... i do razu wykonuje Spear na Undertakerze!!! To tego wynosi go i dokłada Batista Bomb!!! Hunter klepie swojego przyjaciela po plecach, a ten bierze mikrofon...

Batista: Jak to dobrze... jest wrócić.

Ponownie zabrzmiała muzyka Batisty, który przywitał się z publicznością i w towarzystwie uśmiechniętego Triple H'a opuścił ring. Nowy członek drużyny Huntera... ta bitwa na Survivor Series nabiera coraz większych rumieńców.

Shocking Survivor Series Moments

Wracamy na arenę i przy cheerze publiczności rozbrzmiewa "Let's Light It Up", a z zaplecza wychodzi AJ Lee, która w swoich podskokach zmierza do ringu. Jeszcze niedawno AJ rywalizowała z Maryse o WWE Women's Championship, a dzisiaj stoczy walkę z nową pretendentką do tego tytułu. Jest ją Ashley Flair, która wychodzi na stage i wita publiczność klasycznym "Woo!". "The Nature Girl" pewna siebie wchodzi do ringu, a przy stole komentatorskim zasiadła obecna mistrzyni - Maryse. Pojedynek tych dwóch zawodniczek na Survivor Series zapowiada się fantastycznie, ale czas na pierwszy, prawdziwy test dla Ashley na RAW is Hardcore!

Walka #5

AJ Lee vs Ashley Flair

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2347/AJ_Lee_2_cut_by_Danger_Liam.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3807/3931_Charlotte.jpg

Ashley powtarza swój okrzyk "Woo!", po czym w końcu obydwie ruszają w klincz. Zwycięsko z niego wychodzi Flairówna, która przechodzi do bocznego Headlocku, po czym mamy Takedown i kontynuacje dźwigni w parterze. AJ wydostaje się z tego za pomocą Headscissors, ale Flair sprytnie Kip Upem wyskakuje z nożyc jeszcze zanim sędzia zaczął odliczać. Obydwie się podrywają i AJ popisuje się świetnym Tilt-a-Whirl Headscissors Takedown! Ashley chwiejąc się upada na narożnik, a Aprilka rusza na nią, ale ta robi unik przed ciosem i Lee uderza twarzą o hak od cornera. Flair natychmiast wykorzystuje moment i wyprowadza Knife-Edge Chop! Mamy Irish Whip na liny i Hangman's Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout. Ashley przechodzi do Chin Locku. AJ walczy z bólem, ale nie ma zamiaru się poddać. Podnosi się z przeciwniczką na plecach i sprowadza ją natychmiastowo do parteru. Obydwie po chwili wstają i Aprilka popisuje się znakomitą Hurricanraną! Ashley podrywa się, ale natychmiast inkasuje Spin Kick. AJ odbija się od lin, a Flair zaskakuje ją Back Body Dropem! AJ Lee szybko wstaje, ale Ashley wykonuje świetny Sitout Wheelbarrow Facebuster! Pin 1... 2... Kickout! Flair momentalnie zamierza zapiąć Figure Four LegLock, ale AJ kopnięciem odpycha ją na liny, po czym mamy Schoolgirl Pin! 1... 2... Kickout! Obydwie podnoszą się i mamy mocny Spin Kick od AJ, po czym ta odbija się od lin i wykonuje Shining Wizard! Pin 1... 2... Kickout! Widać duże zaskoczenie na twarzach zarówno AJ Lee jak i Maryse. AJ podnosi Ashley, a ta niespodziewanie wyprowadza kopnięcie w kolano, a następnie Backpack Stunner! AJ na kolanach... Natural Selection w wykonaniu Flair!!! Pin 1... 2... 3!

Zwyciężczyni przez przypięcie: Ashley Flair

Ashley lekko zmęczona, ale z zadowoleniem na twarzy wstaje, a sędzia wznosi jego rękę ku górze. Flair nie widzi jednak Maryse, a gdy odwraca się do niej inkasuje French TKO! Maryse na dodatek podnosi przeciwniczkę i dokłada French Kiss! Mistrzyni sięga po swój pas mistrzowski i wznosi nad znokautowaną rywalką, po czym uśmiecha się kpiąco i przy swojej muzyce opuszcza ring.

http://i1265.photobucket.com/albums/jj511/sgarmer05/WWESurvivorSeries2014Poster.jpg

Wracamy po reklamach i niemal od razu zaczyna się odliczanie do Milenium od dziesięciu w dół. Gdy się kończy wybuchają fajerwerki, a na arenie gaśnie światło, po czym gra "Break to Walls, Down!", a na stage'u pojawiają się kontury świecącej kurtki. W końcu postać się odwraca i światło na arenie się zapala. To oczywiście nikt inny jak Chris Jericho! "Y2J" został przywitany sporym cheerem i pewny siebie wchodzi do ringu, gdzie oczekuje na swojego przeciwnika. Jest nim nikt inny jak Daniel Bryan. "Amerykański Smok" przy dużym cheerze i chantach "Yes!". Po chwili on także dołączył do chantów i uśmiechnięty wszedł do ringu. Czas na walkę wieczoru, która mogła się odbyć na Battleground, gdyby nie przegrana Chrisa z Kurtem Angle dwa tygodnie temu. Ale to tylko taka mała ciekawostka...

Main Event

Chris Jericho vs Daniel Bryan

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2229_Chris_Jericho.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_7_cut_by_Danger_Liam.jpg

Zaczynamy walkę wieczoru! Wydaje się, że będzie klincz, ale Chris niespodziewanie wyprowadza kopnięcie w kolano i Backhand Chop. Mamy Irish Whip i Daniel odbija się od lin, po czym robi unik przed ciosem, ponownie odbija się od lin i zaskakuje rywala Running Big Bootem! Jericho podnosi się za pomocą narożnika, ale momentalnie inkasuje Corner Dropkick, po czym jeszcze Northern Lights Suplex z przejściem do pinu! 1... 2... Kickout! Ależ szybkie tempo na sam początek! Y2J ucieka z ringu, ale Daniel nie ma zamiaru przerywać natarcia i natychmiastowo wykonuje wspaniałe Suicide Dive wbijające rywala niebezpiecznie plecami w krawędź stołu komentatorskiego! Jakby tego było mało Bryan wyprowadza serię charakterystycznych Repeated Shoot Kicków w klatkę piersiową przeciwnika. Każde kopnięcie oczywiście skwitowane gromkim "YES!" przez publiczność. Daniel wrzuca rywala do ringu, by nie dopuścić do wyliczenia przez sędziego, po czym wspina się na szczyt narożnika i mamy znakomity Front Missile Dropkick! Pin 1... 2... Kickout. Bryan podnosi oponenta i wyprowadza European Uppercut. Po chwili ciska go Irish Whipem w narożnik i rusza z szarżą, ale Chris robi unik! Daniel uderza nogami w narożnik. Amerykański Smok próbuje wrócić do gry, ale Jericho zaskakuje go Flying Forearm Smashem! Po chwili powtarza akcję! Y2J odbija się od lin i mamy One-Handed Bulldog! The Ayatollah of Rock 'n' Rolla nie przerywa natarcia i wspina się na szczyt narożnika. Czeka aż rywal wstanie, po czym mamy Diving Double Axe Handle! Mało tego momentalnie wykonuje Lionsault! Pin 1... 2... Kickout! Chris próbuje od razu przejść do Walls of Jericho, ale Daniel w porę wykręca się, a po chwili podcina przeciwnika Drop Toe Holdem. Bryan odbija się od lin i mamy Jumping Knee Drop! Następnie przechodzi w Arm Lock. Chris walczy z bólem, ale nie daje się i wstaje, po czym wyprowadza serię ciosów z łokcia, dzięki czemu rozrywa uchwyt. Posyła Daniela Irish Whipem w narożnik, a ten odbija się od niego i Backflipem przeskakuje nad rywalem. Po chwili odbija się od lin, robi unik przed ciosem, ponownie odbija się od lin i wyprowadza Crooked Arm Lariat! Pin 1... 2... Kickout! Daniel czeka aż przeciwnik znajdzie się na kolanach i zaczyna wyprowadzać swoje charakterystyczne kopnięcia! Nadchodzi kopnięcie w głowę, ale Chris w porę robi unik i mamy Schoolboy Pin! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podrywają i Jericho wykonuje Codebreaker!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Chris nie może w to uwierzyć. Po chwili jednak udaje mu się przejść w Walls of Jericho! Daniel walczy z bólem, ale nie ma zamiaru się poddawać! Podnosi się na rękach i czołga się w kierunku lin, po czym chwyta jedną z nich, dzięki czemu przerywa uchwyt! Chris chcąc nie chcąc przerywa submission, ale ponownie próbuje przejść do dźwigni, lecz Daniel kontruje Small Package! 1... 2... Kickout! Roundhouse Kick w głowę od Bryana! Natychmiast wykorzystuje okazję i zapina LeBell Lock! Teraz to Jericho robi wszystko, by się nie poddać! Sprytnie chwycił Bryana i przerzucił na bok tak, że sędzia musi to zaliczyć jako pin! 1... 2... Kickout! Daniel rozerwał uchwyt, po czym momentalnie odbił się od lin... Running Single Leg High Knee!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Daniel Bryan

Daniel pokazuje klasę! Mimo przegranej na Battleground z Kurtem Angle, to pokonując teraz Chrisa Jericho udowodnił, że jest naprawdę groźny przed Survivor Series! Bryan staje na każdy narożnik i wraz z publicznością celebruje wygraną tauntem "Yes! Yes! Yes!". W ten sposób...

Chwila... przenosimy się na zaplecze! Widzimy idącego Stone Colda Steve'a Austina. Zagląda on do męskiej łazienki... gdzie widzimy całujących się WWE World Heavyweight Championa CM Punka i AJ Lee! Stone Cold wpada do środka, a AJ przestraszona odskakuje od Punka i krzyczy. Mamy brawl! Steve i Punk wymieniają ciosy, które Austin kończy posyłając mistrza głową prosto w ścianę!

AJ Lee: Proszę, przestań!!!

Austin nie ma zamiaru jednak się słuchać i ciska Punka prosto do wc! Po chwili wsadza jego głowę w toaletę i spuszcza wodę!!! Jakby tego mało uderza nim prosto o umywalkę, która odrywa się od ściany! AJ zaczęła wołać o pomoc, a Steve podniósł umywalkę i z całej siły uderza nią w głowę Punka, który padł na podłogę! Mistrz zakrwawiony odpływa, a Austin pokazuje jeszcze jemu i AJ środkowe palce, po czym opuszcza toaletę. Zapłakana Lee klęka przy Punku, a po chwili przybiegają sanitariusze i sędziowie. W ten sposób kończymy to RAW is Hardcore.

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381475

Udany odcinek RiH.

Sami Zayn się pojawia, a w dodatku wygrywa. Fajnie, że się pojawił, już myślałem że kompletnie o nim zapomniałeś.

Na SS, gdy Steve przegrał myślałem, że to już serio koniec, a tu proszę. Ostatnio atak, a teraz już oficjalnie jako pretendent. Trochę mi sie to nie podoba, ale jeśli dobrze to rozpiszesz to może wyjść dobry feud. Oby tym razem stawką było ostateczne zakończenie kariery SCSA.

Dobrze, że wokół pasów US i IC coś się dzieje, zwłaszcza wymiana Kurta i Bryana mi się spodobała. Może to przez to, że Ci dwaj zawodnicy pasują, a może przez to, że umiesz i Anflem i Bryanem pisać na wysokim poziomie. Tak czy siak na ich walkę już zacieram ręcę.

Nie mogę doczekać się pełnego składu teamu Huntera. To, że dzwonił do starych kolegów daje kilka możliwości. Batista to miła niespodzianka, trochę mi za nim tęskno, więc chociaż u Ciebie się nim nacieszę. A te ataki Wyatt Family co mają na celu? Znaczy się, bo na początku myślałem, że chodzi o wykreślenie poszczególnych przeciwników, ale wychodzi na to, że nie. No chyba, ze chcą przez to zniechęcić zwolenników Trypla.

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381605

Szkoda, że liczba oddanych głosów jest zdecydowanie wyższa, która nie odzwierciedla ilości komentarzy. Ciężko generalnie pisać mając wrażenie czy czytają to raptem dwie osoby. Bardzo spodobał mi się u Ciebie Steve Austin i wygrał on rywalizację słowną z Punkiem, zdecydowanie. Choć tak miało być, promocja Stone Colda do walki o pas z pasem i walka jak najbardziej może skraść show, ale i tak motyw przewodni gali to storyline Hunter i Wyatt --> chyba dla właśnie tego zdecydowałem się tu zajrzeć :)

Chyba kolejny z Teamu Tryplaka odpada, więc będziesz musiał montować ciekawe nazwiska. Nie doszedłem jeszcze do końca gali, więc się okaże czy ktoś dołączy.

Czytam dalej, rywalizacja Setha i Romka idzie w dobrym kierunku. Liczę na dodanie jakiegoś rodzaju w tym pojedynku, bo bądź co bądź, ale Survivor Series to "żelazna czwórka" w WWE.

Maryse zbyt delikatna według mnie. Ona bardziej heelowa powinna być, z ostrym językiem grając ostrą babkę, wręcz s... ;P

Z segmentu Hulka i Triple H'a wynika, że zaatakowani zawodnicy jednak będą walczyć. No nie zbyt mi oni podchodzą do takiej rywalizacji, ale nie ja o tym decyduję. Hogana w tej drużynie nie widzę. Sama treść to luźna pogadanka i zalążek tego, co przedstawi Hunter (jakich zawodników)

Jakoś speeche D-Bryana i Kurta Angle'a szału u mnie nie zrobiły. Szczerze? Średnio to wyszło. Może dlatego, że nie przepadam za postacią Daniela, zresztą u mnie też średnawo ona wychodzi.

Nie mogę sobie wyobrazić samego Takera wychodzącego do ringu bez żadnej ayssty i inkasującego znikąd Spear, ale że... jest to Batista czyli wrestler którego darzą dużą symaptią to jednak masz u mnie "+". Sam segment pokazał historię starć Undertakera i Huntera i choć Deadman wyszedł bledszy w tej grze słownej to jednak tesktem, że skończy karierę Huntera jak to zrobił z HBKem, zagiął Tryplaka.

Szukajcie aż znajdziecie :D Austin w końcu znalazł i feud według mnie będzie kozacki, bardzo kozacki, ale zdanie moje znasz - to i tak Hunter i Wyatt będą kradli show.

Gala mi się podobała: są divy, jest akcja wokół pasów oraz duży pojedynek na Survivor Series. Apetyt rośnie przed galą :)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381690

RAW is Hardcore #27

10.11.2014, Liverpool Echo Arena w Liverpool, Anglia

13 dni do Survivor Series

Z Europy, Anglii, a dokładniej z Liverpoolu witam Was na kolejnym RAW is Hardcore! Publiczność podobnie jak ja (mam nadzieję, że także jak i Wy) nie możemy się doczekać dzisiejszych wydarzeń! Tydzień temu Batista dołączył do drużyny Triple H'a i ten już ma pięciu zawodników, wliczając do tego jego do walki z sojuszem Wyatta. Dzisiaj The Undertaker będzie próbował się zrehabilitować na "Animalu" za atak sprzed tygodnia. Dojdzie bowiem do Lumberjack Matchu między tą dwójką! Ponadto czeka na nas mnóstwo atrakcji, także czas zacząć!

A zaczynamy od dobrych newsów dla angielskiej publiczności, a złych... właśnie, dla kogo? Ja podejrzewam, że wiem po co oni są tutaj, ale zaraz się przekonamy. Adrian Neville i Wade Barrett wchodzą do ringu przy muzyce tego drugiego, po czym obydwaj sięgają po mikrofony. Wzmaga się duży cheer i publiczność na zmianę chantuje nazwiska obydwóch zawodników. Wydaje się, że pierwszy wypowie się Wade... ale to jednak Adrian zaczyna przemowę.

Adrian Neville: Wybacz, ale pozwól, że to ja zacznę. Tydzień temu w Buffalo, New York na RAW is Hardcore stoczyłem swoją debiutancką walkę w głównym rosterze. Mój pierwszy, poważny pojedynek w WWE na który czekałem przez lata. Już miałem ułożonego w tym miejscu Kofiego Kingstona. Byłem gotów, by wykonać Red Arrow... ale pojawili się oni... WWE Tag Team Champions John Cena i Randy Orton. Niczym tchórze zaatakowali znienacka i pozbawili mnie pierwszej wygranej. Cena i Orton wiedzą, że wraz z Wadem stanowimy groźne połączenie i chcą nas osłabić psychicznie i fizycznie przed Survivor Series. Znam jednak lepszy sposób niż atak od tyłu. Na przykład... walka jeden na jednego w ringu. John, Randy... nie ważne który z Was ruszy swoją dupę, zapraszam, bym mógł ją skopać tutaj, przed naszą publicznością!

Obydwaj patrzą w stronę stage'u, a przy okazji Wade nieco zdziwiony spogląda na Adriana. Gdy jednak przez pół minuty nie gra żadna muzyka Barrett podnosi mikrofon do ust.

Wade Barrett: Nie wiem czy słyszeliście, ale mój przyjaciel, Adrian Neville, rzucił właśnie wyzwanie jednemu z Was! John, Randy... znam Was już na tyle dobrze, że wiem iż nie boicie się kogoś kto ledwo dwa tygodnie temu po raz pierwszy pojawił się na RAW is Hardcore. Także zapraszamy... do naszego ringu, bo dzisiaj wszyscy są na naszym terenie, prawda Liverpool?

Publiczność chantuje "We Want Fight!", aż w końcu słyszymy "I Hear Voices In My Head...". Przywitany dużą porcją gwizdów i buczeniem wychodzą na stage WWE Tag Team Champions John Cena i Randy Orton. Obydwaj mają pasy na swoich taliach i mikrofony w rękach.

John Cena: Wybaczcie, że musieliście nieco czekać na naszą odpowiedź, ale ta zmiana strefy czasowej tak na nas wpłynęła, że niektóre rzeczy reagujemy z opóźnieniem, prawda Randy?

Randy Orton: Dokładnie, nawet gdy słyszymy głosy to potrzebujemy chwili, by na nie odpowiedzieć. Jednak doszło do nas Twoje wyzwanie Adrianie i tak się zastanawiam... co ty dzisiaj ćpałeś?

John Cena: Widzisz, może ja jako rookie wyzwałem do walki Kurta Angle, ale nie każdy jest Johnem Ceną. Mam na myśli to, że nie jesteś dla nas żadnym wyzwaniem zarówno singlowo jak i w Waszym brytyjskim tag teamie z Wadem, którego zresztą ja jak i Randy pokonywaliśmy dziesiątki razy.

Adrian Neville: Ja nic nie ćpałem, ale chyba Wy coś braliście skoro uważacie, że nie jestem żadnym wyzwaniem. Jestem najdłużej panującym NXT Championem w historii. Jestem przyszłością tego biznesu! A dzisiaj... ta przyszłość spojrzy w oczy jednemu z Was! Wystarczy, że tylko któryś z Was wejdzie do tego ringu... zapraszam.

John Cena: Mnie dwa razy na party nie trzeba zapraszać.

John zdjął swoją koszulkę i pas mistrzowski oddał Randy'emu, po czym wszedł do ringu, a sędzia dał znak na gong!

Walka #1

Adrian Neville w/Wade Barrett vs WWE Tag Team Champion John Cena w/Randy Orton

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1483/Adrian_Neville_CutByJess15March2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_13April2015.jpg

Zaczynamy pierwszą walkę wieczoru! Na starcie obydwaj próbują siebie wyczuć. John natychmiast z klinczu przechodzi w Waist Lock, po czym mamy Takedown i przejście do Front Face Locku w parterze. Przez chwilę kontynuuje dźwignię, ale Adrian po chwili wstaje i kontruje Punchami w korpus. Po chwili wydostaje się z uchwytu i wyprowadza Spin Kick. Neville odbija się od lin, a Cena momentalnie wynosi go na barki! Anglik jednak kontruje kilkoma ciosami z łokcia i wydostaje się z opresji, po czym chwyta rywala w Wrist Lock i wykorzystując liny przechodzi w Roll Up! 1... 2... Kickout. Obydwaj się podrywają i Adrian robi unik przed ciosem, a następnie wykonuje German Suplex z pinem! 1... 2... Kickout! Cena wściekły wyprowadza serię Punchy. Mamy Irish Whip i John schyla się na Back Body Drop, ale Adrian kontruje Shoot Kickiem, po czym odbija się od lin i Dropkickiem w plecy wyrzuca przeciwnika z ringu! Neville się nakręca i wykonuje fenomenalne Over The Top Rope Moonsault Plancha!!! Publiczność reaguje dużym cheerem, a Wade bije brawo swojemu tag team partnerowi. Randy natomiast wygląda na wyraźnie poddenerwowanego. Adrian wrzuca Johna do ringu i częstuje go Springboard Front Dropkick! Do tego dokłada efektowny Standing Moonsault! Pin 1... 2... Kickout! Neville natychmiast chce dołożyć Springboard Moonsault, ale Cena robi unik! Anglik uderza z impetem o matę, a John popisuje się świetnym Springboard Stunnerem! Pin 1... 2... Kickout! Adrian ucieka do narożnika, a Cena rusza na niego z szarżą, ale ten kontruje kopnięciem! Chce wyprowadzić Roundhouse Kick, ale John robi unik i mamy Schoolboy Pin! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podrywają i jest Shoulder Tackle od Ceny! Po chwili kolejne! Unik przed ciosem i klasyczny Protobomb! "You Can't See Me"... i Five Knuckle Shuffle! Od razu próba ponowna, by wynieść na FU, ale Adrian chwycił się lin, a po chwili kontruje świetną Hurricanraną! Do tego mamy Dropkick wbijający Cenę w narożnik, aż ten odbija się i pada na matę! Neville wspina się na szczyt narożnika! Jest gotowy na Red Arrow! Jednak Orton wstaje na apronie i rozprasza Adriana! Wade zrzuca Randy'ego twarzą na krawędź ringu i zaczynają brawl! Neville chce wykonać Red Arrow, ale Cena robi unik przed akcją i ten lądował na nogach. Po chwili jednak mamy Bridging German Suplex z pinem! 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: Adrian Neville

Cena jest w szoku, a publiczność zaskoczona! Neville szybko opuścił ring, a Barrett dołączył do niego, by celebrować wygraną, a Orton wściekły spogląda na niedowierzającego Cenę...

Jesteśmy już na zapleczu i widzimy idących WWE Tag Team Champions - Johna Cenę z ręcznikiem na głowie i Randy'ego Ortona. Obydwaj są wściekli, czemu nie można się zbytnio dziwić...

Randy Orton: John, co się dzieje z Tobą?! Niedawno dałeś się podejść Zaynowi, a teraz historia powtarza się z Nevillem!

John Cena: Zarówno Sami jak i Adrian mieli zwyczajnego fuksa, jeszcze załatwię Neville'a, tak jak Zayna poprzednio!

Randy Orton: Mam nadzieję, bo powoli zaczynam wątpić w Twoją wartość jako równorzędny dla mnie tag team partner...

John Cena: Znowu zaczynasz?! Zresztą... nie, nie będziemy się kłócić. Jesteśmy mistrzami tag team. Znajdźmy Neville'a, mam ochotę skopać mu dupę!

Randy Orton: Szkoda, że dopiero teraz...

John Cena: Chodź!

Cena odrzucił ręcznik i we dwóch pobiegli szukać The British Barrage.

Przenosimy się do innego pomieszczenia, ale zostajemy na zapleczu. Dokładniej jesteśmy w szatni Triple H'a, którego publiczność z areny wita cheerem. Po chwili widzimy, że rozmawia on z Batistą!

Triple H: Skup się dzisiaj na Undertakerze, lumberjacks zostaw nam... Jesteście! Jeff ty już znasz, ale AJ, Finn... przedstawiam Wam jedną z największą gwiazd ery Ruthless Aggression, nasz nowy człowiek w zespole... Batista!

AJ Styles: Cieszę się, że dołączyłeś do nas. Hunter rozmawialiśmy z Hulkiem Hoganem.

Finn Balor: Zadecydował o tag team matchu, ja i AJ kontra Erick Rowan i Luke Harper.

Triple H: Myślałem, że dzisiaj skupimy się tylko na main evencie...

Jeff Hardy: Hulk powiedział, że potrzebuje nas, bo brakuje mu dzisiaj gwiazd do obsadzenia karty. Ja będę jako Lumberjack, więc Ci pomogę Hunterze przy walce Dave'a.

Batista: Ok, w porządku... Hunter co z pozostałymi?

AJ Styles: Z pozostałymi?

Triple H: Mam dwie gale na ogarnięcie jeszcze trzech ludzi, dlatego mam nadzieję, że dzisiaj zjawi się dodatkowa pomoc. Wiem już kto chce do nas dołączyć, ale czekam, by potwierdzili to, może pojawią się jeszcze dzisiaj na gali. Dobra... w każdym razie robimy tak: ja i Jeff będziemy dzisiaj wśród drwali, ale będziemy także przy ringu w trakcie walki AJ'a i Finna. Dave będziesz się oszczędzał, ale w razie czego gdyby rozpętał się większy chaos to wpadniesz z pomocą.

Batista: Zrozumiałem.

Triple H: Dobra, przygotujmy się wszyscy!

Walka #2

Dolph Ziggler vs Zack Ryder

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/7695Dolph_Ziggler_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/Zack_Ryder_2_CutByJess_05April2014.jpg

Wracamy na ring i od razu zaczynamy kolejny pojedynek. Obydwaj Panowie bardzo dobrze się znają i na starcie przybijają piątki na znak walki fair play. Klincz wygrywa Zack i przechodzi do bocznego Headlocku. Dolph jednak sprytnie odpycha go na liny i wyrywa się spod uchwytu, po czym mamy Irish Whip i momentalnie Dropkick! Pin 1... 2... Kickout! Ziggler czuje od razu swoją przewagę i wykonuje Jumping Elbow Drop. Po chwili powtarza akcję, a przed ostatnim powtórzeniem dokłada lekko lekceważący rywala taniec. Pin 1... 2... Kickout. Ryder szybko ucieka do narożnika, a Ziggler rusza na Stinger Splash, ale ten robi unik! Do tego odbija się od lin i wykonuje Swinging Neckbreaker! Publiczność jest zaskoczona takim obrotem sprawy, ale Dolph zmuszony jest do ucieczki z ringu. Ryder odbija się od lin i mamy, niczym nie on, Somersault Plancha!!! Zack uśmiecha się i zaczyna tańczyć jak Dolph, co wywołuje lekki heat ze strony publiczności. Ryder wrzuca rywala do ringu i wchodzi na szczyt narożnika. Czeka aż oponent wstanie i mamy Dropkick! Pin 1... 2... Kickout! Zack wstaje, a Dolph zaskakuje go Shoot Kickiem i do tego wyprowadza Superkick! Pin 1... 2... Kickout! Ziggler chce natychmiastowo wykonać ZigZag, ale Ryder zdołał się chwycić lin i kontruje odrzucając go do tyłu! Do tego Zack wyprowadza Flying Forearm Smash! Po chwili jeszcze jeden Flying Forearm Smash! Ponadto Flapjackiem posyła go na liny! Nakręcony Ryder na koniec kombinacji wykonuje Facebuster! Pin 1... 2... Kickout! Zack wstaje i sygnalizuje "Broski Boot", po czym rusza z szarżą, ale Dolph robi unik! Ryder uderza w corner, a po chwili inkasuje Stinger Splash! Do tego odbija się od lin i wykonuje Jumping DDT! Pin 1... 2... Kickout! Ziggler jest kompletnie zaskoczony dyspozycją rywala. Dolph chce wykonać Famouser, ale Zack niespodziewanie kontruje wyrzucając go kroczem na linę! Ziggler obolały spływa na matę, a po chwili inkasuje Rough Ryder!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: Zack Ryder

Wow! Jeszcze większe chyba zaskoczenie niż przy wygranej Neville'a z Ceną! Zack również jest kompletnie zdezorientowany wygraną i ze szczęścia zapomina o przeciwniku. Ten gdy dochodzi do siebie chce podać rękę Zackowi w geście gratulacji, a ten przez chwilę się przygląda i wydaje się, że uścisną sobie dłonie, ale Ryder przejeżdża ręką po włosach! Ziggler jest mocno zaskoczony i zniesmaczony zachowaniem swojego przyjaciela, który uradowany udaje się na zaplecze.

Widzimy lampę naftową, a po chwili Bray'a Wyatta...

Bray Wyatt: Czasami, gdy decydujesz się na coś pod wpływem emocji nie zdajesz sobie sprawy na co się porywasz. Triple H podjął się wyzwania, które może przerosnąć nawet jego. Na Survivor Series zmierzysz się wraz ze swoimi przyjaciółmi z największymi demonami w historii WWE! Nigdy nie było w ringu tak wiele potworów i nigdy więcej na szczęście to się nie powtórzy. Gdy skończę z Tobą za trzynaście dni to będę mógł sam ruszyć po tron, który wcześniej był w Twoim posiadaniu. Sam będę mógł zacząć panować nad WWE i prowadzić swoją rewolucję. Na Survivor Series jedna gra się skończy... a inna się zacznie. Gra w której... to ja będę ustalał zasady.

Bray dmuchnął w lampę, by ją zgasić.

Wracamy na ring, a z głośników rozbrzmiewa... "Aweeeeeesome!". Na stage'u przy heacie publiczności pojawia się The Miz, a ring jest specjalnie przybrany, co oznacza, że czas na MizTV!

The Miz: Panie i Panowie, witam na specjalnym wydaniu MizTV!!! Ten program jest tak niesamowity jak ja i najchętniej oglądany w trakcie gal WWE. Dzisiaj Wy, brytyjscy fani będziecie świadkami debaty między dwoma zawodniczkami, które na Survivor Series zmierzą się w walce o WWE Women's Championship! Na początek chciałbym zaprosić pretendentkę do tego tytułu, "The Nature Girl", Ashley Flair!!!

Usłyszeliśmy "Woo!", a na stage wyszła uśmiechnięta Ashley. Przywitała się z fanami i weszła do ringu, po czym lekko się wahając uścisnęła dłoń Mizowi.

The Miz: A teraz czas na mistrzynię... najbardziej tytułowaną kobietę w historii WWE... moją niesamowitą żonę... Maryse!!!

Zabrzmiało "Pourquoi?" i przy heacie publiczności pojawiła się na stage'u WWE Women's Champion Maryse. Uśmiechnięta pomachała w stronę męża, po czym weszła do ringu, namiętnie się z nim pocałowała i cała trójka usiadła na specjalnych hokerach, Miz po środku.

The Miz: Panie, przed Wami ważna walka na Survivor Series. Jak się przed nią czujecie i przede wszystkim co uważacie na temat obecnej dywizji kobiet?

Ashley Flair: Po pierwsze po tym co zobaczyłam pozwól, że będę ignorowała Twoje pytania, bo widzę, że Wasza dwójka jest jak jedno, więc będziecie odpowiadali za jedno.

Maryse: Zazdrościsz, że mam takiego męża, prawda? Znakomity aktor, a do tego jeden z niewielu, który może się pochwalić pokonaniem samego Johna Ceny na WrestleManii...

Ashley Flair: Wszyscy pamiętamy dobrze jak Miz pokonał Cenę, ale to nie jest temat naszej obecnej rozmowy. Chcę Cię spytać o co innego... jak to jest dawać dupy za to, by dostać się ponownie pracy?

Maryse: Coś ty powiedziała suko?!

Ashley Flair: To co powiedziałaś szmato!

The Miz: Hej, hej, hej! Spokojnie Panie!

Ashley Flair: Zamknij mordę! Powiem Ci coś Maryse... talent nie jest przenoszony drogą płciową, czy genetyczną. Talent jest czymś nad czym trzeba czekać latami. Mój okres oczekiwania właśnie się skończył. Czas, bym na Survivor Series odebrała Ci pas mistrzowski i kontynuowała tradycję Flairów!

Maryse: Powiedziałaś o pracy? Pracowałam trzy lata, by znowu być mistrzynią kobiet! Pracowałam trzy lata na to, by na Payback pokonać AJ Lee! Nie mogłam lepiej udowodnić wszystkim, że jestem najlepszą obecnie kobietą w WWE pod względem zarówno umiejętności ringowych jak i przy mikrofonie. A do tego... jestem niezwykle seksowna, co podkreśli mój mąż...

Ashley Flair: Cóż, skoro Mizowi podoba się plastik...

Maryse nie wytrzymała i rzuciła się na Ashley! Obydwie rozpoczęły brawl! Miz chce odciągnąć swoją żonę, ale przypadkowo inkasuje cios z łokcia, a Ashley wbija się w Maryse Spearem! Do tego mamy Natural Selection! Brzmi muzyka Flair, która krzyczy "Woo!" i macha małżeństwu, po czym zadowolona opuszcza ring. Walka o pas kobiet na Survivor Series zapowiada się elektryzująco...

postpic.png

Wracamy na arenę i rozbrzmiewa "Time to play the game!"! Na stage wychodzą Triple H, Finn Balor, AJ Styles i Jeff Hardy! Finn i AJ już za chwilę stoczą walkę, ale na razie spokojnie zmierzają całą czwórką do ringu. Triple H bierze mikrofon.

Triple H: Trzynaście dni... trzynaście dni do największej w historii WWE bitwy! Ośmiu na ośmiu, szesnastu obecnie najlepszych zawodników stanie do walki na Survivor Series! Na szali będzie wszystko! Nasz honor, moja kariera, istnienie The Wyatt's Familly... to będzie największy tego typu pojedynek w historii WWE! Bray Wyatt myśli, że wysyłając swoje pieski, by atakowali moich przyjaciół z drużyny, spowoduje, że zniechęci ich do wspólnej walki to jest w dużym błędzie. Oni będą walczyć nie tylko o moją karierę. Oni będą walczyć także o całe WWE! Będą walczyć o to, by zachować tutaj obecny stan i uniknąć katastrofy jaką może spowodować The Wyatt's Familly! Tylko nasza wygrana, mojego teamu jest tym, co jest dobre dla tego biznesu! Na Survivor Series... to my wygramy tę grę!

Triple H skończył mówić, a za chwilę usłyszeliśmy "He's got the whole world...", a stage'u pojawiają się Erick Rowan w swojej masce i Luke Harper. Obydwaj jak zahipnotyzowani wchodzą do ringu i stają naprzeciw rywali.

Walka #3

Mr. Money in the Bank AJ Styles&Finn Balor vs Erick Rowan&Luke Harper

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/4051_AJ_Styles.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2620/Finn_Balor_cut_by_Danger_Liam_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3755/Erick_Rowan_5_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3808/Luke_Harper_cut_by_Danger_Liam_2.jpg

Wydaje się, że zacznie się walka, ale brzmi muzyka Abyssa! Staje on przy ringu i patrzy w oczy Triple H'a oraz Jeffa Hardy'ego. Sędzia przez chwile obserwuje tę sytuację i daje znak na gong. Zaczynają AJ Styles i Erick Rowan. Klincz wygrywa zdecydowanie Big Red i przepycha Mr. Money in the Bank do narożnika, gdzie zaczyna częstować serią Punchów w korpus. Mamy Irish Whip w przeciwległy corner i Body Avalanche od Rowana. Człowiek Wyatta od razu odbija się od lin i popisuje się potężnym Spin Kickiem. Pin... ale tylko one count. Erick podnosi przeciwnika i robi zmianę z Lukiem. Ten wyprowadza jeden mocny Gut Kick i Punch w głowę. Mamy Irish Whip, a AJ odbija się od lin i robi unik przed ciosem! Ponownie odbija się od lin, ale po chwili inkasuje Back Body Drop! Do tego Clotheslinem zostaje wyrzucony z ringu. Luke bierze rozbieg i popisuje się świetnym Suicide Dive! Do tego, by jeszcze bardziej osłabić rywala Snake Eyesem ciska go o apron. Luke wrzuca przeciwnika do ringu i sam wchodzi na szczyt narożnika. Z niego wykonuje Flying Clothesline! Pin 1... 2... Kickout. Harper powoli przechodzi do Gater Roll, po czym przewija się z przeciwnikiem po macie. Po chwili podnosi go w Waist Locku i wykonuje German Suplex z pinem! 1... 2... Kickout! Luke podnosi oponenta i Irish Whipem wysyła w narożnik. Rusza na niego z szarżą, ale ten kontruje kopnięciem. Do tego wykonuje Running Swinging Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout! AJ podnosi przeciwnika i zaczyna wyprowadzać swoją kombinację: dwa Punche, Shoot Kick, Spinning Backfist i na koniec mamy Lariat! Obydwaj leżą już lekko podmęczeni na macie. AJ wstaje i chce przedostać się do swojego narożnika, ale Luke chwyta go za nogę. Ten więc wyprowadza znakomite Enzuigiri! Po chwili robi zmianę z Finnem! Ten robi unik przed ciosem Harpera i natychmiast wyprowadza Pele Kick! Luke zamroczony po chwili wpada na Sling Blade! Harper pada, a do tego Front Dropkickiem zostaje z całej siły ciśnięty w narożnik! Balor jest gotowy do Coup de Grâce! Nie pozwala mu na to jednak Erick Rowan, który zrzuca go z narożnika na matę! Po chwili Rowan i Harper planują atak na Balorze, ale na szczęście pomaga mu AJ Styles, który Springboard Forearm Smashem pozbywa się z ringu nielegalnego Rowana! Do tego mamy niesamowite Sprinbgoard Shooting Star Plancha!!! Finn próbuje wykonać na Luke'u Bloody Sunday, ale ten blokuje akcję i nie pozwala na to. Do tego miesza się w to wszystko Abyss, który staje na krawędzi ringu i kłóci się z sędzią! Natychmiast dopadają go Triple H i Jeff Hardy, po czym zaczynają go atakować! Abyss odpycha Triple H'a z całej siły i chwycił Jeffa za gardło! Chce wykonać Chokeslam, ale Hardy w locie kontruje i wykonuje Twist of Fate! Triple H dokłada Pedigree! W ringu w międzyczasie Luke wyrzuca poza kwadratowy pierścień Finna Balora. Bierze rozbieg... i całą trójkę z Teamu Triple H'a powala Suicide Divem!!! AJ chce zaatakować Harpera, ale za nogę chwycił go Rowan i wyciąga z ringu, po czym ciska w barykadę! Trwa totalny chaos, którego sędzia nie jest w stanie ogarnąć, więc ogłasza no-contest!

Brawl czterech na trzech trwa, ale do tego wszystkiego dołącza Kane! Z narożników wystrzeliwują płomienie ognia i "Wielka Czerwona Maszyna" dołącza do walki! Zajmuje się on Triple H'em. Wrzuca go do ringu i wynosi na bark, by wykonać Tomstone Piledriver, ale ten zeskakuje za jego plecy i odpycha prosto na Pele Kick, a po chwili Hunter dokłada Pedigree! Obydwóch jednak momentalnie za pleców atakują Erick Rowan i Luke Harper! Trwa brawl na całego... ale brzmi w końcu muzyka Batisty!!! "Animal" przy wielkim cheerze wybiega z zaplecza i do razu Spearem wbija się w Abyssa! Batista wpada do ringu i częstuje Ericka Gut Kickiem, po czym mamy Batista Bomb! Luke staje między trzema rywalami, a po chwili między czwórką, bo dołącza do nich AJ Styles. Hunter rozkłada ręce... ale w tej chwili gasną światła na arenie! Przez kilka sekund światło jest zgaszone, po czym ponownie się zapala, a czwórki z sojuszu Wyatta już nie ma. Hunter zdziwiony rozgląda się wokoło, ale z głośników brzmi "He's got the whole world...".

Surprising Survivor Series Eliminations

Wracamy do Liverpool Echo Arena, bo czas na następny pojedynek! W ringu jest już Tyson Kidd. Po chwili gra też theme song Kurta Angle! WWE Intercontinental Champion pojawia się na stage'u i podgrzewa atmosferę, po czym wznosi ręce ku górze i wystrzeliwują fajerwerki. Mistrz Interkontynentalny pewnym krokiem zmierza w kierunku ringu... ale chwila! To Stone Cold Steve Austin ku uciesze publiczności atakuje Kurta od tyłu! Częstuje go kilkoma Punchami, po czym wykonuje mu Stunnera! "Teksański Grzechotnik" po chwili wbija do ringu i powala Double Leg Takedownem Tysona Kidda! Częstuje go serią Punchów, po czym odbija się od lin, pokazuje środkowe palce i mamy Pointed Elbow Drop! Kidd wstaje, ale od razu nadziewa się na Stunnera! Stone Cold wykopuje Kanadyjczyka z ringu i sięga po mikrofon.

Steve Austin: Przed chwilą pokazałem chyba dlaczego nazywają mnie największym sukinsynem w tym biznesie. W tej chwili nie jest ważny, ani pas interkontynentalny, ani taki dzieciak jak Tyson Kidd. W tej chwili ważne jest jedno... Moja walka z CM Punkiem o WWE World Heavyweight Championship na Survivor Series! Przez ostatnie dwa tygodnie wysłuchiwałem opinię "ekspertów" w telewizji i czytałem wpisy na Twitterze, że nie powinienem już wracać skoro przegrałem z Brockiem Lesnarem. Prawda jest jednak taka... ten kto sobie od razu odpuszcza nie ma jaj i nie może być nazywany facetem, a co najwyżej męską pizdą. Powiem jedno... CM Punk, chcę Cię widzieć w tym ringu za tydzień. Chcę zobaczyć Twoją mordę i spojrzeć Ci prosto w oczy... bym mógł powiedzieć, że nie jesteś najlepszy na świecie. Jesteś największą cipą na świecie! Jeżeli za tydzień nie pojawisz się w tym ringu i znowu spróbujesz mi uciekać... To na każdym kogo zobaczę na zapleczu, czy tutaj wokół ringu... wykonam solidnego Stunnera! Nie ważne, czy to będzie facet czy kobieta. Nie ważne, czy to będzie starsza osoba, czy dziecko. Nie ważne, czy to będzie kamerzysta, czy komentator. Gdy stracę nad sobą panowanie wszyscy poczują moje wkurwienie na sobie. And that's bottom line... cause Stone Cold said so!

Zabrzmiała muzyka Stone Colda i ten tradycyjnie poprosił o kilka piw, po czym mamy klasyczne Beer Bash. Czy WWE World Heavyweight Champion CM Punk za tydzień pojawi się w ringu, by stanąć twarzą w twarz z Austinem?

Jesteśmy ponownie na zapleczu. Widzimy czyhających mistrzów tag team, Johna Cenę i Randy'ego Ortona za drzwiami do szatni The British Barrage. John zauważa, że w stronę wyjścia kieruje się Wade Barrett...

John Cena: Uważaj, trzy... dwa... jeden!

John zaatakował od tyłu Wade'a pasem mistrzowskim, a Randy następnie wykonuje mu RKO! Adrian chce pomóc swojemu tag team partnerowi, lecz Cena atakuje go najpierw kopnięciem, a potem Punchami w głowę, aż sprowadza do parteru. Następnie wynosi go na barki, daje znak Ortonowi... i obydwaj wykonują FU połączone z RKO! Cena klęka nad Nevillem...

John Cena: Niech to będzie dla Ciebie nauczka i lekcja, by traktować mistrzów z szacunkiem...

Cena poklepał Ortona po plecach i obydwaj opuścili szatnię i znokautowanych rywali.

Wracamy po przerwie, a przed nami już walka wieczoru dzisiejszego RAW is Hardcore. Po jednej i drugiej stronie ringu jest ustawionych po kilku drwali, z jednej strony: Adam Rose, Big E Langston, Big Show, Dolph Ziggler, Fandango, Jeff Hardy, Rey Mysterio i Triple H, a z drugiej strony: Cody Rhodes, Curtis Axel, Damien Sandow, Jack Swagger, Konnor, Sheamus i Viktor. Po chwili słyszymy gong. Po drugim gongu światło na arenie gaśnie. Po trzecim ze stage'u wybuchają płomienie ognia, arenę zalewa ciemnoniebieskie światło i gra muzyka jego... The Undertakera. "Deadman" w swoim mrocznym stylu przemierza przez rampę, po czym wchodzi na metalowe schodki. Unosi ręce ku górze, a w tym samym czasie światło się zapala. Taker wchodzi do ringu i oczekuje na swojego rywala. Po chwili gra "I Walk Alone!". Wreszcie, po dziewięciu miesiącach zobaczymy w akcji Batistę! "Zwierzak" w swoim stylu wychodzi na stage i mamy pokaz fajerwerków, po czym pewny siebie wchodzi do ringu. Spogląda na Triple H'a, który kiwnął głową. Sędzia daje znak na gong, czas zacząć walkę wieczoru!

Main Event

Batista vs The Undertaker

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/batista_render_2_c_by_terbox.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/The_Undertaker_CutByJess_13June2013.jpg

Lumberjack Match

Mamy gong i od razu na starcie Batista powala Takera Takedownem, po czym zasypuje Punchami! Animal podnosi przeciwnika i Irish Whipem ciska w narożnik, a następnie rusza na niego i atakuje Running Shoulder Thrustem! Po chwili odbija się od lin i dokłada potężny Big Boot! Pin... ale tylko one count. Batista odwraca rywala na bok i wbija się w jego plecy kolanem. Zwierzak podnosi oponenta i mamy Irish Whip. Undertaker robi unik przed ciosem, a następnie odbija się od lin i niespodziewanie wykonuje Leaping Clothesline! Batista podnosi się, ale za pomocą lin, co wykorzystuje Deadman i Clotheslinem wyrzuca przeciwnika z ringu! Nim od razu zajmują się drwale. Rhodes, Axel, Sandow, Sheamus, Ascension i Swagger okopują Batistę i obijają, po czym wrzucają do ringu. Tam mamy pin Takera 1... 2... Kickout. Phenom podnosi rywala i ciska w narożnik, gdzie częstuje serią Punchy w korpus. Do tego Undertaker wynosi oponenta na bark i Snake Eyesem wbija w corner! Po chwili odbija się od lin i dokłada Running Big Boot. Pewny siebie Deadman od razu próbuje przejść do Old School. Zapina Wrist Lock i wchodzi na trzecią linę, po czym zaczyna swój spacer, ale Batista zrzuca go prosto na Spinebuster!!! Pin 1... 2... Kickout! Animal wstaje i szykuje się do Spearu. Czeka aż Undertaker odwróci się, po czym rusza na niego, ale ten robi unik i Batista uderza barkiem o ringpost! Do tego gdy odchodzi od cornera mamy Running DDT w wykonaniu Takera! Pin 1... 2... Kickout! Obydwaj wstają i Undertaker chwyta za gardło Batistę! Chce wykonać Chokeslam, ale ten w locie kontruje i od razu wyprowadza Gut Kick, po czym chce wykonać Batista Bomb! Undertaker jednak kontruje tę akcję w powietrzu swoim DDT! Phenom chce chwilę odpocząć, więc wyrzuca Batistę, którym ponownie zajmują się heelowi drwale. Triple H jednak nie wytrzymuje i wyprowadza Punche najpierw Cody'emu Rhodesowi, a chwilę później Damienowi Sandowowi! Jeff Hardy do niego dołącza i po chwili rodzi się jeden, wielki brawl między drwalami! Undertaker chce zakończyć zamieszanie, więc odbija się od lin i wykonuje fenomenalne Over The Top Rope Suicide Dive na wszystkich drwalach!!! Publiczność chantuje "This is Awesome!", a Undertaker sięga po Batistę i wrzuca go do ringu. Po chwili sam też wchodzi do kwadratowego pierścienia, ale niespodziewanie inkasuje Spear!!! Animal jest nakręcony i natychmiastowo wykonuje Batista Bomb!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Tak jest, to jest stary, dobry Deadman! Batista chce go podnieść, ale Undertaker zapina Hell's Gate!!! Hell's Gate zapięte na środku ringu!!! Żadnej drogi ucieczki! Przynajmniej tak się mi wydaje! Ale chwila... to Triple H ze Sledgehammerem wbija do ringu i uderza Undertakera w głowę!!! Po chwili wparowali do ringu pozostali drwale i mamy dyskwalifikację!

Zwycięzca przez DQ: The Undertaker

Z zaplecza natychmiast wybiegają AJ Styles i Finn Balor, by pomóc Batiście, Triple H'owi i Jeffowi Hardy'emu. Face'owi i Heelowi drwale walczą między sobą co powoduje duży chaos, ale do tego brawlu dołączają jeszcze inni członkowie The Wyatt's Familly, w tym sam Bray Wyatt! On, Erick Rowan, Luke Harper, Kane i Abyss przybiegli, by pomóc Konnorowi, Viktorowi i Undertakerowi. Natychmiast ludzie Wyatta wypracowali sobie w ringu, natomiast brawl pomiędzy drwalami przeniósł się na pozostałe miejsca na arenie. Wyacci i pozostali zaczęli obijać drużynę Triple H'a... holy shit! Nie, to niemożliwe!!! Brzmi "If yaa smeeeell... what The Rock is cookin'?!", a na stage wychodzi The Rock, który po chwili wbiega do ringu i zaczyna rozdawać swoje SmackDown! Publiczność jest zaskoczona, a Rocky najpierw zajmuje się Abyssem, a po chwili jeszcze Kanem i Rowanem. W końcu The Rock stanął naprzeciw Bray'a Wyatta i Ci zamienili spojrzenia, a po chwili Dwayne odciąga Viktor, który inkasuje Rock Bottom! Walka jednak wciąż trwa i dalej jest raz na szali po stronie Wyattów, a innym razem Teamu Triple H'a. Wciąż jednak odczuwają przewagę liczebną... no way! Brzmi sygnał syreny! Przy wielkim cheerze na stage wychodzi Antonio Cesaro!!! Kolejny, który powraca na RAW is Hardcore! Cesaro najpierw wykonuje gest jodłowania, a po chwili wbiega do ringu i powala Takedownem Bray'a, po czym rozpoczyna swój Swing! Kończy go AJ Styles Dropkickiem! The Rock wykonuje kolejne Rock Bottom, ale tym razem Kane'owi! Finn i Jeff wyrzucają z ringu The Ascension, powoli zaczyna się robić luźniej. Rowan i Harper po chwili też wylatują poza ring. Pozostaje w nim Abyss, który zaczyna po kolei od każdego inkasować po Punchu. Na sam koniec Triple H chwycił go i wykonał Pedigree! W końcu wszyscy członkowie Teamu Wyatta znaleźli się obolali poza ringiem, a sam Bray wygląda na wściekłego. Czy to oznacza, że Triple H ma dwóch pozostałych członków zespołu?! Uścisnął sobie dłoń z The Rockiem, a po chwili z Antonio Cesaro, a następnie wszyscy wznieśli triumfalnie ręce ku górze i w tle zagrała muzyka The Game'a.

To oznacza, że pozostał już tylko jeden członek drużyny Triple H'a do odkrycia. Kto to będzie?Być może przekonamy się już za tydzień! Do zobaczenia na kolejnym RAW is Hardcore!

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381979

To jedziemy. Na tapecie RiH #27

:arrow: Ciekawe wypowiedzi zawodników, Barrett facem? This is really fantasy! :twisted: Ohhh my God! Adrian pokonuje CZYSTO Cenę... nie, jednak face Barrett nie jest fantasy, to jest fantasy!!!

:arrow: Kłótnie Ceny i Ortona zwiastują koniec teamu? Szkoda, bo są jasnym punktem twojej dywizji :(

:arrow: Czekam, jak pewnie większość na wiadomość kto dołączy do teamu HHH. Nie czytając dalej stawiam na The Rocka i kogoś z DX: NOA lub Shawn + jakiś niespodziewany człowiek :D

:arrow: Ryder push? YES! Do US Title.

:arrow: Wyatt jak to Wyatt. Ok.

:arrow: Ciekawy Miz TV, z jednym botchem. Powinno być chyba "to co usłyszałaś", no ale ok. Panie się kłócą, Ashley wyzywa Marise i mimo, że to jest poniżej pewnego poziomu to jednak jak dla mnie spoko.

:arrow: Walki nie czytałem, za bardzo scrollowałem i zbyt wciągnęło mnie to, co było po niej. A, Triple na początku również nie zszedł poniżej pewnego poziomu.

:arrow: Steve mocno tweenerowy przy ataku na Kurta. Ja osobiście lubię takie postacie, więc jest ok.

:arrow: Mistrzowie obijają pretendentów. A niech sobie obijają.

:arrow: Przewidziałem powrót Rocky'ego 8) Cesaro jednak jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Tak szczerze to dawno zapomniałem o nim :shock: ale jest dobrze. Teraz jeszcze Michaels i mamy świetną walkę na SS

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-381996

No to jedziemy.

Fajny segment The British Barrage oraz Ortona z Ceną. Muszę przyznać, że to jest pierwszy feud o pasy tag team, którym byłeś w stanie mnie zaciekawić. Fajnie, że Adrian wygrał. Dzięi temu zwycięstwu jest już naprawdę wysoko w hierarchii.

Ta kłótnia raczej nie wpłynie na obecnych mistrzów. Raczej bardziej się zmotywują, aby odzyskać dominację w dywizji tag team.

Team Triple H'a wygląda mocno jak na ten czas i widać, że nie zapominasz o nich na gali.

Ryder wygrywa? Faktycznie wieczór zaskoczeń.

Wyatt jak zawsze trzymał się gimmicku i zonwu wypadł dobrze budując swoją stajnię.

Miz TV znowu było ciekawe i tutaj jest podobna sytuacja jak przy pasach tag team. W końcu feud o pas div jest jakiś, a The Miz z Maryse dodają mu dużo kolorytu.

Kolejny, przyjemny speech Tryplaka i to chyba było oczywiste, że ta walka skończy się brawlem.

SCSA wypadł naprawdę bardzo fsjnie. Każdy go przedstawia jako face'a, a ty pokazałeś go jako mocnego tweenera i za to duży plus za ciebie, bo podobał mi się jego speech.

Orton i Cena musieli sobie jakoś odbić tą porażkę z początku RiH.

No i nadszedł główny kąsek tego Raw. Powrót The Rocka jakoś średnio mnie nie interesuje, bo go zbytnio nie lubię, ale jak go ciekawie poprowadzisz to czemu nie. Powrót Cesaro na pewno cieszy i ta walka może mu dużo dać w razie zwycięstwa.

Ciekawe RAW, było trochę zaskoczenia i powrotów. Fajnie rozpisany odcinek z mocnymi punktami. To chyba jeden z lepszych twoich odcinków. Życzę weny ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382014

RAW is Hardcore #28

17.11.2014, Berglund Center Coliseum w Roanoke, Virginia

6 dni do Survivor Series

Wracamy do Stanów Zjednoczonych i na sześć dni przed Survivor Series zaglądamy do Roanoke, Virginia, bo właśnie tutaj w Berglund Center Coliseum będziemy świadkami kolejnej gali RAW is Hardcore! Tak jest! To ostatnia tygodniówka przed PPV i emocji nie powinno dzisiaj zabraknąć. Dowiemy się przede wszystkim: kto jako ostatni dołączy do zespołu Triple H'a, a także czy WWE World Heavyweight Champion CM Punk odpowie na wyzwanie Stone Colda Steve'a Austina i stanie twarzą w twarz. Zaczynajmy zatem!

Zaczynamy, a jakżeby inaczej, od dźwięku zbitego szkła i muzyki Stone Colda Steve'a Austina! Publiczność tradycyjnie zareagowała dużym cheerem, a "Teksański Grzechotnik" w swoim stylu przemierza pewnym krokiem rampę, po czym wchodzi do ringu i z każdego narożnika pozdrawia trybuny. Następnie sięga po mikrofon.

Steve Austin: Stone Cold Steve Austin wrócił do WWE dla jednego, ważnego powodu... Stone Cold Steve Austin wrócił, by odzyskać to co jest jego. Mówię oczywiście o WWE World Heavyweight Championship. Wiem, że na SummerSlam przegrałem pas na rzecz Brocka Lesnara. Wiem, że nie powinienem już walczyć o ten tytuł. Ale gówno mnie to obchodzi, bo zgodnie z klauzulą mam prawo do rewanżu. Odejdę z WWE tylko, gdy na Survivor Series przegram z tą pizdeczką jaką jest CM Punk! Właśnie... skoro mówimy o CM Punku... To ciekawe gdzie on jest... O ile dobrze pamiętam to dwa tygodnie temu skończył na wizycie w szpitalu po tym jak skopałem mu dupę w łazience. Tydzień temu powiedziałem wszystkim w Liverpoolu i przed telewizorami, że jeżeli Punk się tu nie pojawi to zobaczycie najbardziej wkurwionego Stone Colda Steve'a Austina w historii. Dlatego mam nadzieję, że gdzieś tam jesteś na zapleczu Punku i ruszysz swoje dupsko do ringu, bym mógł Ci je skopać!

Rozlegają się chanty "CM Punk!", a Austin czeka aż ten pojawi się na arenie. Ale... my słyszymy "Let's Light It Up"! Steve uznaje to jako żart, ale widzimy, że AJ Lee w swoich podskokach zmierza do ringu, po czym bierze mikrofon.

Steve Austin: Gdybym chciał zamówić dziwkę to poszedłbym do burdelu, gdzie jest Punk?!

AJ Lee: Przepraszam Cię Steve... wiem, że nie mnie się tutaj spodziewałeś w ringu...

Steve Austin: What?!

AJ Lee: CM Punk nie może być tutaj teraz obecny...

Steve Austin: What?!

AJ Lee: Prosił mnie bym Ci przekazała abyś nie robił żadnych głupich rzeczy i poczekał do końca gali, Punk pojawi się w tym ringu i stanie z Tobą twarzą w twarz tak jak ty tego chcesz.

Steve Austin: What?! Myślisz, że obchodzi mnie to wszystko co powiedziałaś?! Otóż Cię rozczaruję... Gówno mnie to obchodzi! Miał tu być CM Punk, a nie CM Sucks. I powiem Ci, że masz właśnie duży problem. Bo właśnie w tej chwili się wkurwiłem. A tak jak mówiłem wkurwiony Stone Cold Steve Austin to niebezpieczny Stone Cold Steve Austin! I tak jak mówiłem zamierzam wykonać Stunnera każdemu kogo zobaczę dopóki CM Punk nie pojawi się w tym ringu! Ty, będziesz pierwsza!

Stunner!!! Stunner!!! On to zrobił!!! Stone Cold Stunner dla AJ Lee! Steve pokazuje jej środkowe palce, widać, że naprawdę się wkurzył, ale nie ma dość! Przerzuca kamerzystę przez liny i jemu też wykonuje Stunnera!!! Publiczność kwituje to dużym cheerem, a Austin opuszcza ring i wściekły przy swojej muzyce zmierza na zaplecze. Och jak to dobrze, że nie jestem tam blisko jego w tej chwili...

Wracamy na arenę, a w ringu już stoją WWE Tag Team Champions - John Cena i Randy Orton. Obydwaj mają w rękach mikrofony, więc posłuchajmy co mają do powiedzenia...

John Cena: Nikt, a szczególnie żaden żółtodziób nie będzie kpił i ignorował mistrzów tag team! Ludzi, którzy 27-razy byli mistrzami świata wagi ciężkiej! Ja i Randy Orton jesteśmy największymi gwiazdami ery Ruthless Aggression, PG Ery i teraz ery Hardcore Justice! Dlatego powinno się nas traktować z szacunkiem!

Randy Orton: Respekt to coś na co pracuje się wiele lat w tym biznesie. Ja i John w pełni na niego zasłużyliśmy. Prawdopodobnie jesteśmy przyszłymi Hall of Famerami i gdy ktoś taki jak Adrian Neville będzie kończył karierę, to my będziemy traktowani niczym legendy WWE, tak jak teraz Hulk Hogan czy Shawn Michaels.

John Cena: Adrian Neville i Wade Barrett traktując nas bez szacunku zasłużyli na to, co dostali tydzień temu, czyli porządny łomot! To samo czeka ich za sześć dni na Survivor Series w walce o nasze pasy WWE Tag Team Championships!

Ale chwila... brzmi muzyka Wade'a Barretta! Ku uciesze publiczności on i Adrian Neville wychodzą na stage z mikrofonami w rękach.

Wade Barrett: Jeżeli myślicie, że jednym atakiem tydzień temu zniechęciliście nas do próby odebrania Wam pasów tag team, to mam dla Was same złe wieści! Za sześć dni ja i mój przyjaciel Adrian odbierzemy Wam te tytuły mistrzowskie. Wiecie dlaczego?

Adrian Neville: Bo my jesteśmy prawdziwym zespołem! Nie liczą się dla nas tylko tytuły mistrzowskie, a współpraca zespołowa! Może nie mamy ponad trzydziestu pasów mistrzowskich w swoich CV tak jak Wy... ale my mamy coś więcej od Was. Mamy pasję do wrestlingu i chcemy wygrywać dla samej przyjemności!

Wade Barrett: Tydzień temu Adrian pokonałby Cię John, gdyby nie Randy. W tej chwili jest 0:1 dla Was. Ale co powiecie na mały rewanż? Randy... jeżeli nie boisz się to spróbuj zawalczyć ze mną, a chętnie spowoduję, byś posmakował mojego Bull Hammera!

Randy Orton: Jeżeli tak bardzo się prosisz to chętnie zamknę Twój pysk moim RKO! Zapraszam do ringu!

Wade uśmiechnięty zdjął pelerynę i pewny siebie wszedł do ringu.

Walka #1

WWE Tag Team Champion Randy Orton w/John Cena vs Wade Barrett W/Adrian Neville

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_g4s_17.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/bad_bews_barrett_g4s.jpg

Zaczynamy! Obydwaj na początku próbują wyczuć zamiary przeciwnika i spokojnie podchodzą do klinczu. Ani jeden, ani drugi nie może wyjść z niego inicjatywą, ale w końcu Randy przepycha Wade'a do narożnika i wyprowadza mocny Punch w głowę. Po chwili dokłada kopnięcie w kolano i European Uppercut. Mamy Irish Whip, ale jednak odwrócony przez Barretta. Orton uderza o corner, po czym mimo wszystko wyprowadza mocny Clothesline! Po chwili dokłada jeszcze jeden Clothesline! Viper jest już gotowy do Powerslamu, ale Wade w porę chwycił się lin, po czym wyprowadza solidny Big Boot. Pin... ale tylko one count. Adrian dopinguje swojego tag team partnera, a ten w ringu przechodzi do bocznego Headlocku. Przez chwilę przydusza Randy'ego, ale ten wstaje i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, dzięki czemu ucieka z uchwytu i wyprowadza jeszcze Headbutt. Mamy Irish Whip, po czym Orton pochyla się, a Barrett wykorzystuje to i kontruje Back Kickiem. Do tego wykonuje Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout! Anglik podnosi rywala i częstuje go kilkoma uderzeniami z kolana. Wade czuje się na tyle pewnie, że wynosi przeciwnika na barki, by wykonać Wasteland! Randy jednak zeskakuje za jego plecy i odpowiada Dropkickiem! Orton natychmiast wyczuwa swój moment. Odbija się od lin i mamy Jumping Knee Drop. Po chwili zaczyna swoją serię stompów w każdą kończynę, a na sam koniec w głowę. Pin 1... 2... Kickout. Randy podnosi przeciwnika w Wrist Locku i Irish Whipem wysyła w narożnik. Rusza z szarżą na niego, ale ten kontruje ciosem z łokcia. Wade odbija się od lin, ale nadziewa się na Snap Scoop Powerslam! Barrett momentalnie ucieka na apron, ale gdy wstaje to Orton go przechwytuje i mamy klasyczne Rope-Hung DDT! Viper szykuje się do ukąszenia! Nadchodzi RKO... ale Wade w porę odpycha go, a następnie odpowiada wykonując Winds of Change! Pin 1... 2... Kickout! Barrett natychmiastowo sygnalizuje nadejście Bull Hammera, ale Orton robi unik przed ciosem i mamy RKO znikąd!!! Pin 1... 2... Neville przeciągnął nogę Barretta na linę!!! Sędzia zauważył tylko, że noga Anglika jest na linie. Wkurzyło to Cenę który ruszył na Neville'a i obydwaj rozpoczęli brawl! Rozproszyło to Ortona. Przez chwilę zdekoncentrował się, co wykorzystuje Barrett i odwraca go, a następnie wyprowadza Bull Hammera! Pin 1... 2... Kickout!!! Wade nie może w to uwierzyć! Brawl Ceny i Neville'a przenosi się na stage. Barrett ponownie sygnalizuje finisher. Czeka aż przeciwnik stanie i chce wyprowadzić cios, ale ten robi unik... RKO!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: WWE Tag Team Champion Randy Orton

Orton zadowolony szybko opuszcza ring i odbiera pasy mistrzowskie od sędziego, po czym jeden daje Cenie. Neville obolały leży na boku stage'u i nie może uwierzyć w przegraną swojego tag team partnera... ale chwila! To Stone Cold wychodzi z zaplecza, odwraca Cenę i wykonuje mu Stunnera! Po chwili wykonuje też Stunnera Ortonowi! Obydwóm pokazuje środkowe palce przy uciesze publiczności i planuje wrócić na backstage, ale jego uwagę odwraca Neville. Adrian chce spokojnie przejść obok jego, ale ten i jemu wykonuje Stunnera! Stone Cold nabuzowany wraca na zaplecze! Czyli nie żartował...

Jesteśmy na zapleczu. Renee Young ma gościa...

Renee Young: Witajcie! Wraz ze mną jest... "Szwajcarski Superman", Antonio Cesaro! Antonio... tydzień temu wróciłeś na RAW is Hardcore po czterech miesiącach absencji i dołączyłeś do zespołu Triple H'a, który z Teamem Wyatta zawalczy na Survivor Series. Dlaczego podjąłeś taką decyzję?

Antonio Cesaro: Po pierwsze cieszę się, że w końcu ja, "The King of Swing" wróciłem! Nawet nie wiecie jak bardzo mi brakowało tego ringu. Po drugie... wspomniałem, że jestem "Królem Swingu", a Triple H to przecież "Król Króli". Idąc tą logiką powinienem pomagać Hunterowi. A tak na serio to uznałem, że nie ma lepszego sposobu na powrót w obecnej chwili niż dołączenie do jego drużyny i skopanie dupsk Wyattom.

Renee Young: Jak się czujesz przed walką z Lukiem Harperem? To będzie Twój pierwszy pojedynek od Money in the Bank...

Antonio Cesaro: Fizycznie i psychicznie czuję się świetnie. Natomiast jak będę sprawował się w ringu... to zobaczymy. Luke mimo wszystko jest groźnym rywalem, ale to ja jestem byłym WWE World Heavyweight Championem i to on mnie musi się obawiać, a nie na odwrót.

Renee Young: Właśnie, apropos pasów mistrzowskich, jakie są Twoje plany po Survivor Series?

Antonio Cesaro: Teoretycznie przegrywając dwukrotnie z Brockiem Lesnarem spadłem na sam koniec kolejki ubiegających się o główny tytuł. Ale po Survivor Series zamierzam ponownie ruszyć po których z tytułów mistrzowskich, a moim głównym celem jest pojechanie na WrestleManię trzydziestą pierwszą jako mistrz.

Renee Young: Dziękuję za wywiad, powodzenia!

Wracamy do ringu, a w nim jest już Paige. Oczekuje ona na swoją przeciwniczkę. Jak po chwili się okazuje jest ją nikt inny jak WWE Women's Champion Maryse, która wychodzi na stage z mikrofonem.

Maryse: Zanim wygram kolejny pojedynek pozwólcie, że mistrzyni przemówi! Już za sześć dni po raz kolejny będę broniła pas mistrzowski, tym razem na jednej z największych scen wrestlingu, czyli na Survivor Series. Moją rywalką będzie zawodniczka, która podobnie jak ty Paige jeszcze niedawno walczyła w NXT. Właściwie... to śmieszne, ale trzy tygodnie temu ona zadebiutowała w tym ringu. Powiedz Paige... jak się czujesz widząc, że zawodniczka, która walczy w głównym rosterze trzy tygodnie już dostaje title shota, a ty tak długo czekasz na niego. To proste... nie musisz mówić! Ty i cała dywizja kobiet musicie czuć się oszukane, czemu zbytnio się nie dziwię. Dziwię się jedynie jednemu... czy dywizja kobiet jest już taka słaba, że rookies walczą ze mną o pas?

Paige nie wytrzymała i uderzyła mocno z liścia Maryse w twarz! Sędzia dał znak na gong!

Walka #2

WWE Women's Champion Maryse vs Paige

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/95/maryse_ouellet_8.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3222/Paige_4_cut_by_Danger_Liam.jpg

Non-Title Match

Paige natychmiast rzuciła się na mistrzynię i potraktowała ją kilkoma slamami o matę. W końcu Angielka podnosi rywalkę i Irish Whipem ciska w narożnik. Maryse odbija się od cornera i inkasuje Clothesline. Paige trzyma ją jeszcze za rękę i dokłada Shot-Arm Clothesline. Po chwili powtarza atak. Paige wyprowadza jeszcze Back Kick i odbija się od lin, ale Maryse w końcu kontruje Back Body Dropem. Brytyjka obolała podnosi się i próbuje ruszyć na rywalkę, ale ta w porę reaguje wykonując Spinning Backbreaker! Pin 1... 2... Kickout. Maryse nieczysto zagrywa chwytając oponentkę za włosy i ciskając ją twarzą o matę. To pozwala jej sobie wypracować przewagę i zapina French Pain! Paige szuka drogi ucieczki i robi wszystko, by się nie poddać. Ale... z pomocą nadchodzi Ashley Flair! Brzmi jej muzyka i po chwili The Nature Girl pojawia się na arenie, na co publiczność natychmiast reaguje okrzykami "Woo!". Rozprasza to Maryse, która zostawia Paige i zaczyna się kłócić z Ashley. Okazuje się, że jest to jej dużym błędzie, bo gdy się tylko odwraca to Paige wyprowadza Side Kick! Do tego bez problemu wykonuje Ram-Paige! Pin 1... 2... 3!

Zwyciężczyni przez przypięcie: Paige

Maryse ma duże szczęście, że był to non-title match! W innym razie Paige byłaby już mistrzynią! Ashley uśmiecha się i mijając się z Angielką wchodzi do ringu. Zadowolona klęka nad Maryse i patrzy jej kpiąco w oczy. Po chwili... zapina Figure Four LegLock!!! Niczym kiedyś jej ojciec Rick krzyczy "Woo!" wraz z publicznością. Na szczęście na pomoc Maryse nadbiega jej mąż - The Miz! Odciąga on i odrzuca Ashley, po czym zajmuje się swoją żoną. Flair uśmiecha się, opuszcza na chwilę ring, ale tylko po to, by sięgnąć po pas mistrzowski. Wraca z nim do kwadratowego pierścienia... i z zaskoczenia atakuje Miza!!! Maryse przestraszona ucieka do narożnika, gdzie klęka, a Ashley kłania się jej i kładzie przed nią pas mistrzowski, po czym przy swojej muzyce opuszcza ring. Walka o pas kobiet na Survivor Series zapowiada się elektryzująco...

Widzimy idącego Steve'a Austina... który odwraca jednego z członków ekipy i wykonuje mu Stunnera!

Steve Austin: Stary Austin Stunner miał, ija, ija, oł

Wykonuje kolejnego Stunnera lekarzowi!

Steve Austin: Wszystkim Stunnery rozdawał, ija, ija, oł

Austin podchodzi do człowieka ze sklepiku i jemu też wykonuje Stunnera!

Steve Austin: Słychać au, słuchać tam, słuchać wszędzie tam, gdzie Austin stał, ija, ija, oł

Kolejny Stunner dla kamerzysty!

Steve Austin: Stary Austin Stunner miał, ija, ija, oł

Przenosimy się do szatni Triple H'a, który przy radości publiczności rozmawia z The Rockiem! Do rozmowy dołącza jednak jeszcze Generalny Manager WWE, Hulk Hogan!

Hulk Hogan: Witaj Dwayne, bracie. Cieszę się, że ponownie mogę Cię widzieć. Hunter... już za chwilę stoczysz walkę z Abyssem. Mam nadzieję, że jesteś gotów.

Triple H: Uwierz mi Hulk, że jestem bardziej niż gotów... mam ochotę skopać kilka dup!!!

The Rock: Teraz Team Triple H'a z The Rockiem nabiera zupełnie innego znaczenia. Teraz Ci ludzie Wyatta mogą tylko czekać na to, aż wyślemy ich dupy do SmackDown! Hotelu!

Hulk Hogan: Cieszę się, że jesteście tak pewni siebie, ale wciąż brakuje jednego członka drużyny.

Triple H: Spokojnie Hulk, nadal to załatwiam. Mam kilka asów w rękawie. Cieszę się, że wrócił Antonio Cesaro i jeszcze dołączył Dwayne. Razem jesteśmy kilka razy silniejsi niż wcześniej.

Hulk Hogan: Dobrze, ale nie zapominaj, że Bray na pewno ma w zanadrzu kilka sztuczek.

Triple H: Hulk... bądź spokojny. Po prostu przynieś później do ringu ten cholerny kontrakt i my go podpiszemy. Natomiast co do ostatniego członka drużyny... możemy porozmawiać na osobności?

Dwayne wzruszył ramionami, a Hunter i Hulk go zostawili.

Już za chwilę sprawdzimy formę "Szwajcarskiego Supermana" Antonio Cesaro!

Jego pierwszym przeciwnikiem po czterech miesiącach przerwy będzie człowiek Wyatta - Luke Harper!

Jeszcze dzisiaj także ostatni test dla Triple H'a przed jego (ostatnią?) walką na Survivor Series!

"The Game" po raz pierwszy w historii zmierzy się z "Monsterem" Abyssem!

Z kolei tuż po walce wieczoru czeka nas podpisanie kontraktu na pojedynek Team HHH vs Team Wyatt na Survivor Series. Jeżeli drużyna Triple H'a przegra te starcie to ten definitywnie będzie musiał skończyć karierę. Jeżeli natomiast przegra drużyna Wyatta, to cały sojusz The Wyatt's Familly przestanie istnieć.

Wracamy po przerwie i ku uciesze publiczności rozlega się dźwięk syreny, a następnie theme song Antonio Cesaro! Szwajcar wychodzi na stage i wita się ze swoimi fanami. "The King of Swing" wchodzi pewny siebie do ringu i ponownie mamy gest jodełkowania. Cesaro czeka na swojego rywala... i w końcu brzmi "DEEP!". Po chwili znikąd na stage'u pojawia się Luke Harper i w towarzystwie Ericka Rowana, który zostaje przy ringu, wchodzi do kwadratowego pierścienia.

Walka #3

Antonio Cesaro vs Luke Harper w/Erick Rowan

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Cesaro_4_cut_by_Danger_Liam.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3808/Luke_Harper_cut_by_Danger_Liam_2.jpg

Zaczynamy. Luke na początku nie kwapie się do starcia. Antonio sygnalizuje chęć siłowego pojedynku, ale rywal wyprowadza jedno kopnięcie w kolano i ostudził jego zapędy. Do tego wyprowadza Knife-Edge Chop, a następnie mocną maczugę w plecy. Antonio próbuje odpowiedzieć ciosami z łokcia. Harper jednak jednym, mocnym podbródkowym ponownie gasi oponenta. Mamy Irish Whip w narożnik i Body Avalanche od Luke'a. Człowiek Wyatta jeszcze odbija się od lin, ale niespodziewanie nadziewa się na Dropkick od Cesaro! Pin 1... 2... Kickout. Szwajcar podnosi oponenta i wyprowadza European Uppercut. Jeden, drugi... i Irish Whipem posyła Harpera w narożnik. Cesaro rusza z szarżą, ale Harper kontruje kopnięciem. Luke chce wyprowadzić Big Boot, ale Antonio blokuje akcję zatrzymując jego nogę! Do tego popisuje się Side Belly to Belly Suplexem! Harper czując inicjatywę rywala opuszcza ring, a Rowan natychmiast chce coś mu poradzić. Cesaro jednak nie przerywa natarcia i wykonuje Suicide Dive, którym wbija Harpera w barykadę!!! Szwajcar ostrzega Rowana, by się nie zbliżał. Wrzuca Luke'a do ringu, a następnie sam wchodzi na szczyt narożnika. Antonio czeka aż Luke wstanie i częstuje go Diving European Uppercutem! Pin 1... 2... Kickout! Cesaro chce chwycić rywala za nogę, by zacząć swój Swing, ale ten go przechwycił i ciska prosto w narożnik! Harper wstaje, bierze rozbieg i mamy potężny Running Big Boot! Pin 1... 2... Kickout! Człowiek Wyatta jakby nie mógł w to uwierzyć, ale walka jest kontynuowana. Wynosi rywala na Sitout Powerbomb, lecz ten kontruje kilkoma Punchami i zeskakuje za jego plecy, a następnie przechodzi w Sunset Flip z pinem! 1... 2... Kickout! Obydwaj wstają i Harper pierwszy wyprowadza Superkick!!! Pin 1... 2... Kickout! Luke szykuje się do Discus Lariatu. Czeka aż oponent wstanie i rusza z szarżą, ale ten robi unik i przechodzi w Backslide Pin! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podrywają i Antonio wyrzuca przeciwnika w powietrze, a następnie wykonuje Very European Uppercut!!! Pin 1... 2... Kickout! Teraz to Szwajcar jest zaskoczony postawą rywala. Szykuje się do Cesaro Swingu... ale Rowan wstaje na apronie i odwraca jego uwagę! Próbuje to wykorzystać Harper ruszając na Cesaro, ale ten robi unik i Luke zrzuca Ericka przypadkowo z apronu! Po chwili Antonio powala Harpera i rozpoczyna Cesaro Swing!!! Publiczność odlicza kolejne okrążenia, aż dolicza w końcu do dziesięciu! Harper jest już gotowy tylko do jednego, czyli do wymierzenia akcji kończącej, ale znowu Rowan przeszkadza mu i tym razem atakuje go od tyłu!

Zwycięzca przez dyskwalifikację: Antonio Cesaro

Erick okopuje Antonio i chce jak najbardziej go osłabić. Po chwili dochodzi do siebie lekko zamroczony jeszcze Luke i dołącza do swojego tag team partnera. Obydwaj atakują Cesaro... ale mają problem!!! Brzmi "If yaaa smeeeellll!!!", a do ringu przy olbrzymim cheerze wybiega The Rock! Zaczyna rozdawać swoje SmackDown! zarówno Erickowi jak i Luke'owi. Po chwili Rowana wyrzuca z ringu Clotheslinem, a Harperowi wykonuje Rock Bottom!!! Dwayne pozamiatał dwoma ludźmi Bray'a, a następnie podnosi Antonio pomagając mu wstać i obydwaj triumfalnie wznoszą ręce ku górze. No, no, no. Bray może mieć niezły orzech do zgryzienia na Survivor Series.

Survivor Series już w tę niedzielę!

Wracamy do ringu, a w nim jest WWE Hardcore Champion Kevin Owens.

Kevin Owens: Sześć dni... sześć długich, cholernych dni pozostało do Survivor Series. Na tej gali będę bronić swojego WWE Hardcore Championship przeciwko temu, któremu odebrałem pas na Battleground, czyli przeciwko Deanowi Ambrose'owi. Gdy wejdziemy do tego ringu, a sędzia zabrzmi w gong nie będzie żadnych dyskwalifikacji. Nie będzie żadnych wyliczeń poza ringowych. Będzie się jedynie liczyło przypięcie przeciwnika, które będzie legalne wszędzie! W każdym miejscu! Będę mógł przypiąć Deana tutaj w ringu, tam na stage'u, wśród Was na trybunach, na zapleczu, na ulicy... wszędzie! To ja będę mógł wybrać sposób zakończenia pojedynku... bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że to ja wyjdę z niego zwycięsko!

Jest jednak taki, który ma wątpliwości! Brzmi muzyka nikogo innego jak Deana Ambrose'a! "The Lunatic Fringe" nabuzowany wchodzi do ringu i sięga po mikrofon.

Dean Ambrose: 26-ego października w American Airlines Center, Dallas, Texas stoczyłem jeden z najbardziej hardcorowych pojedynków odkąd jestem w WWE. Oczywiście mówię o naszym Hardcore Matchu o ten pas, Kevin! Na Survivor Series... mam zamiar dać z siebie jeszcze więcej! Na Battleground były stoły, akcje na stage, drabiny, odkopania po finiszerach i w końcu finiszer w metalowe schodki. Powiem Ci, że byłem w swoim żywiole. Jednak tamtą walkę przegrałem. Za sześć dni na Survivor Series zrobię wszystko, by tym razem było inaczej! Zrobię wszystko, by pas mistrzowski wrócił na moją talię i bym był drugi raz WWE Hardcore Championem! Jeżeli stoły, drabiny, krzesła i schodki nie wystarczą... to przeniosę walkę na kompletnie inny poziom. Na poziom, gdzie naprawdę nie będzie zasad, a hardcore... to nie będzie tylko "hardcore", Kev. Po raz pierwszy ty i wszyscy WWE Universe zobaczycie co to jest prawdziwy hardcore.

Kevin Owens: Wierzę w Twoje słowa Dean w stu procentach. Tylko widzisz, widzę mały problem... na Battleground to ja zadałem Ci ostateczny cios wymierzając akcję w schody. Na Survivor Series z dużą chęcią to powtórzę. A nawet jeżeli będzie trzeba... to pójdę krok dalej i z wielką przyjemnością spowoduję u Ciebie kontuzję, by mieć pewność, że więcej o ten pas nie zawalczysz.

Dean uśmiechnął się i zaczyna się stawiać. Obydwaj zaczynają się kłócić, ale przybiega kilku sędziów i ich rozdziela! Na titantronie pojawia się WWE Generalny Manager, Hulk Hogan!

Hulk Hogan: Bracia, bracia, bracia! Widzę, że palicie się do walki i nie możecie się doczekać do Survivor Series. W porządku! Rozumiem to! Obydwaj macie w sobie mnóstwo młodzieńczej woli walki i chcecie to wykorzystać. Jednak bracia do walki między sobą musicie poczekać przynajmniej do Survivor Series, czyli te sześć dni. Ale to nie oznacza, że nie mam żadnych planów na Was jeszcze dzisiejszego wieczora! Widzisz Dean, ty zawalczysz dzisiaj w samym main evencie RAW is Hardcore! Zmierzysz się... w non-title matchu z U.S. Championem Romanem Reignsem! Natomiast ty Kevin... ty swój pojedynek stoczysz już teraz! Już za chwilę, także w non-title matchu Hardcore Champion zmierzy się... z Sethem Rollinsem! Powodzenia, bracia!

Kevin jest wściekły, a Dean wzruszył ramionami i udał się, by usiąść obok stanowiska komentatorskiego. Po chwili brzmi muzyka Setha Rollinsa, który pewny siebie wchodzi do ringu.

Walka #4

WWE Hardcore Champion Kevin Owens vs Seth Rollins

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/kevin_owens_g4s.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_5.jpg

Non-Title Match

Zaczynamy. Kevin od razu pokazuje swoją przewagę siłową i przepycha rywala do narożnika. Sędzia od razu zaczyna obydwóch wyliczać, aż w końcu Owens przerywa uchwyt i wyprowadza mocny Punch w głowę. Mamy Irish Whip w narożnik i mistrz rusza z szarżą, ale Seth robi unik. Bierze rozbieg i mamy Corner Forearm Smash! Rollins wykorzystuje swoje momentum i odbija się od lin, ale Owens robi unik przed ciosem i kontruje Pumphandle Neckbreakerem! Pin 1... 2... Kickout. Kevin próbuje wykonać Back Suplex, ale Seth w powietrzu zeskakuje na nogi i odpowiada Enzuigiri! Owens zamroczony upada, a Rollins natychmiast wykonuje Standing Moonsault! Pin 1... 2... Kickout! Architekt chce podnieść rywala, ale ten kontruje jednym, drugim, trzecim Punchem i wyprowadza Headbutt. Mamy Irish Whip, ale Rollins chwycił się lin. Owens rusza na niego, a ten podciąga liny i pozbywa się go z ringu! Seth bierze rozbieg i popisuje się podręcznikowym Suicide Divem! Rollins się nakręca. Podnosi Owensa i zamierza wrzucić go do ringu, ale ten kontruje i ciska go czołem prosto w ringpost! Do tego jeszcze z całej siły Irish Whipem wysyła w barykadę oddzielającą ich od publiczności! Kevin bierze rozbieg i wykonuje fenomenalny Cannonball Senton przy barykadzie, rozwalając ją! Publiczność chantuje "This is Awesome!". Owens podnosi Rollinsa i wrzuca do ringu. On sam wspina się na szczyt narożnika i próbuje wykonać Moonsault, ale Seth kontruje unosząc kolana! Po chwili Architekt podnosi się i wyprowadza jeszcze Avada Kedavra! Pin 1... 2... Kickout! Rollins odbija się od lin i chce wykonać Curb Stomp, ale Owens robi unik, odbija się od lin i odpowiada Superkickiem! Pin 1... 2... Kickout! Kevin wściekły wstaje przy narożniku i podnosi oponenta, by wykonać Package Piledriver, ale Seth w powietrzu zeskakuje za jego plecy i wyprowadza Enzuigiri! Zamroczonego rywala traktuje jeszcze Gut Kickiem, by po chwili... wynieść i wykonać Turnbuckle Powerbomb! Przeciwnik leży znokautowany, więc Rollins wspina się na szczyt narożnika! Szykuje się do Phoenix Splash... ale Owens kontruje unosząc kolana! Po chwili wstaje i bez większych problemów wykonuje Package Piledriver! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: WWE Hardcore Champion Kevin Owens

Kevin zadowolony szybko opuszcza ring i odbiera pas mistrzowski od sędziego, jeszcze zanim Dean wkroczył do ringu. Ambrose spogląda na Owensa i pokazuje, że pas będzie jego. Ale... chwila! Steve Austin wybiega z zaplecza, odwraca Owensa i wykonuje mu Stunnera! Ambrose ucieka z ringu w trybuny przed Austinem. Ten za to podnosi Rollinsa i jemu też wykonuje Stunnera! Steve bierze mikrofon.

Steve Austin: Punk! Ile mam jeszcze rozdać Stunnerów byś tu przylazł?! Mam pójść jeszcze raz po Twoją żonę i jej dać Stunnera?!

W końcu zabrzmiało "Cult of Personality"! CM Punk w jeansowych spodniach i w bluzie pojawił się wściekły na stage'u. W końcu wbiegł do ringu i powalił Austina Takedownem, a następnie zaczął zasypywać go ciosami! Rozpoczął się wściekły brawl! Steve podniósł Punka i zaczął atakować go Punchami, a potem kopnięciami przy narożniku. Austin odciąga go od cornera i chce wykonać Stunnera, ale Punk odpycha go i kontruje Roundhouse Kickiem w głowę! Po chwili wynosi go na barki, by wykonać Go To Sleep! Austin jednak kontruje kilkoma ciosami z łokcia i wydostaje się, ale znowu Punk powala go Takedownem! W końcu pojawia się kilku sędziów, by ich odciągnąć. Z trudem, ale udaje im się to. Publiczność pobudza jeszcze zawodników chantami "We Want Fight!". W końcu jednak pojawia się także i Hulk Hogan. Próbuje przemówić do rozsądku Austina, ale ten go odpycha i rzuca się jeszcze raz na Punka! Ponownie muszą zareagować sędziowie, aż w końcu zmuszają Punka do opuszczenia ringu i cofnięcia się. Ale nam się zagotowało!

Shocking Survivor Series

Walka #5

Abyss vs Triple H

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/Abyss25_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/Trplie_H_cut_by_Danger_Liam.jpg

Zaczynamy od klinczu. Abyssowi udaje się wygrać zwarcie i zapina boczny Headlock. Triple H kontruje kilkoma ciosami z łokcia i wyprowadza jeszcze Headbutt. Mamy Irish Whip i Hunter wyprowadza Shoulder Block. Triple H odbija się od lin i dokłada jeszcze jeden Shoulder Block. The Game podnosi oponenta i Irish Whipem ciska w narożnik, po czym częstuje Abyssa Corner Clothesline. Do tego dokłada Shot-Arm Clothesline. Triple H powoli rozpracowuje rywala. Odbija się od lin i wyprowadza Jumping Knee Drop. Pin 1... 2... Kickout. Hunter podnosi oponenta i zapina Wrist Lock. Po chwili przechodzi w Abdominal Stretch. Przez moment osłabia rywala, ale ten w końcu kontruje Arm Dragiem. Następnie Abyss robi unik przed ciosem i wynosi Huntera, po czym popisuje się dużą siłą wyrzucając go Military Press Slamem poza ring! Monster rusza za przeciwnikiem i Irish Whipem ciska z całej siły w metalowe schodki. Abyss wrzuca oponenta do ringu. Monster szykuje się do Corner Slingshot Splashu. Wchodzi na drugą linę i szykuje się do wykonania ataku, ale Triple H zrobił unik! Hunter wstaje i zapina przeciwnikowi Sleeper Hold. Próbuje zabierać tlen oponentowi. Abyss jednak odpycha go na narożnik i pozbywa się ze swoich pleców. Monster bierze rozbieg na Body Avalanche, ale Triple H robi unik i odpowiada Spinning Spinebusterem! Pin 1... 2... Kickout! Hunter szykuje się do Pedigree, ale Abyss kontruje Back Body Dropem! Potwór chwyta przeciwnika za gardło i wykonuje Chokeslam! Pin 1... 2... Kickout! Abyss gotowy jest do wykonania Shock Treatment, ale Triple H zeskakuje za jego plecy, kontruje Gut Kickiem i wykonuje Pedigree! Pin 1... 2... zgasło światło na arenie! Gdy ponownie się zapaliło Rowan, Harper i Ascension zaczęli atakować Triple H'a!

Zwycięzca przez dyskwalifikację: Triple H

Abyss, Erick Rowan, Luke Harper, Konnor i Viktor w piątkę zaczęli atakować Triple H'a. Po chwili jednak przybiegają mu z pomocą AJ Styles, Finn Balor, Jeff Hardy i Batista! Rozpoczął się brawl pięciu na pięciu! W końcu Wyacci zaczęli się cofać. Triple H stanął przy swoich członkach drużyny i zaczęli się wymieniać spojrzeniami z rywalami oraz wyzwiskami.

Widzimy idącego, wściekłego WWE World Heavyweight Championa CM Punka. Odwraca się on do kamery z dużą złością w oczach i zaczyna przemawiać.

CM Punk: Stone Cold! Jesteś zachwycony tym co zrobiłeś?! Ośmieszyłeś mnie, zaatakowałeś moją żonę... cytując klasyka "tak się nie robi"! Za sześć dni zmierzymy się na Survivor Series. Jednak to nie będzie już zwykła walka o WWE World Heavyweight Championship. Powiedz... za kogo ty się uważasz?! Przed SummerSlam mówiłeś, że Twoja walka z Brockiem Lesnarem będzie ostatnia. Wracasz i żądasz rewanżu, a do tego atakujesz wszystkich. Za sześć dni... za sześć dni zrobię Ci największe kopanie dupy w Twoim życiu! Zobaczysz prawdziwego, wściekłego CM Punka! Chcesz walkę na całego? Będziesz ją miał! Zmierzymy się w niedzielę w No Holds Barred Matchu! Dopilnuję tego, by ta walka... była już naprawdę Twoją ostatnią.

Wracamy do ringu, gdzie już czeka na rywala Dean Ambrose. Po chwili gra muzyka Romana Reignsa i WWE United States Champion pojawia się na górze trybun. Schodzi w dół, a po drodze przybija żółwiki z fanami, aż w końcu przeskakuje przez barykadę i wchodzi do ringu.

Main Event

Dean Ambrose vs WWE United States Champion Roman Reigns

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_3_cut_by_Danger_Liam_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/roman_reigns_by_goldberg4spear_2.jpg

Non-Title Match

Zaczynamy walkę wieczoru! Dean zdecydowanie unika starcia siłowego i chce zaskoczyć przeciwnika schodząc do nóg. Roman kontruje jednak jedną, mocną maczugą i jeszcze wyprowadza solidny podbródkowy. Mamy Irish Whip i natychmiastowo Corner Clothesline. Reigns jeszcze raz odbija się od lin, ale Ambrose odpowiada Arm Dragiem! Reigns podnosi się za pomocą lin, ale Ambrose momentalnie atakuje go Front Dropkickiem w klatkę piersiową! Dean zaczyna serię na zmianę Punchy i Chopów. The Lunatic Fringe odbija się od lin, ale Roman Back Body Dropem wyrzuca go poza ring! Samoańczyk momentalnie odbija się od lin i popisuje się fenomenalnym Over The Top Rope Suicide Dive! Roman wydaje z siebie dziki krzyk, po czym wrzuca przeciwnika na apron. Reigns bierze rozbieg i wyprowadza Running Front Dropkick! Pin 1... 2... Kickout. Dean ucieka do narożnika, a Roman rusza na niego, ale ten robi unik. Ambrose bierze rozbieg i mamy Step-Up High Knee! Następnie dokłada One-Handed Bulldog! Lunatic Fringe wspina się na szczyt narożnika. Czeka aż Roman się podniesie i traktuje go Snap Elbow Dropem! Pin 1... 2... Kickout! Dean momentalnie zapina Crossface Chickenwing! Roman walczy z bólem, ale nie ma zamiaru się poddawać! Czołga się w kierunku lin, by w końcu chwycić jedną z nich i przerwać submission. Ambrose podnosi Reignsa, a ten wyprowadza mocny podbródkowy. Dean aż chwiejąc się upada na liny, od których odbija się i wyprowadza Pendulum Lariat! Pin 1... 2... Kickout! Ambrose gotowy jest do wykonania Dirty Deeds, ale Reigns wydostaje się spod finiszera i kontruje Samoan Dropem! Roman czeka aż przeciwnik się podniesie i wyprowadza Superman Punch! Teraz mu pozostaje chyba nic innego jak sygnalizacja akcji kończącej. Czeka cierpliwie aż Dean wstanie i rusza, by wykonać Spear, ale ten robi unik! Reigns trafia barkiem w ringpost, a chwilę potem Ambrose wykonuje Dirty Deeds! Pin 1... 2... Kickout!!! Dean jest wściekły! Już był pewny wygranej. Kłóci się z sędzią, po czym podnosi rywala i chce ponownie wykonać Dirty Deeds, ale Roman kontruje odpychając go prosto w corner... przy okazji ściskając też sędziego, który upada! Reigns bierze rozbieg... Spear! Pin... ale sędzia jest nieprzytomny poza ringiem! Roman jest wściekły. Opuszcza ring, by pobudzić sędziego i wrzuca go do ringu. Do kwadratowego pierścienia wbiega także Seth Rollins z krzesłem, który atakuje Romana! Rollins opuszcza ring, a Ambrose bez większych problemów podnosi Reignsa i jeszcze raz wykonuje Dirty Deeds! Sędzia z trudem, ale odlicza 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Dean Ambrose

Seth uśmiecha się widząc znokautowanego Romana. Dean przy heacie publiczności opuszcza ring i kieruje się na zaplecze. Rollins za to wchodzi do ringu i układa sobie głowę Reignsa na krześle, a przy okazji krzyczy do niego różne wyzwiska. Ambrose obserwuje to na titantronie i wygląda jakby walczył ze sobą. Publiczność to chyba zauważa i chantuje "Let's go Ambrose!". Ten w końcu biegiem cofa się do ringu i przy dużym cheerze powala Takedownem Rollinsa! Zasypuje go serią Punchów! Pozwala to Reignsowi na dojście do siebie. Rollins chce uciec Ambrose'owi, ale nadziewa się prosto na Superman Punch od Reignsa! Ambrose jeszcze go przechwytuje i wykonuje Dirty Deeds! Brzmi muzyka Deana. Roman chce uścisnąć sobie z nim dłoń, ale ten tylko na nią spojrzał i odszedł. Mimo to publiczność pożegnała go dużym cheerem.

Survivor Series już w tę niedzielę!

Wracamy do ringu, a ten już jest specjalnie przybrany. Na samym środku leży stół, a przed nim stoi Jerry Lawler z kontraktem w ręce.

Jerry Lawler: Panie i Panowie! Za sześć dni odbędzie się ostatnia gala PPV z tak zwanej "wielkiej czwórki", czyli Survivor Series! Walką wieczoru tej gali będzie największy w historii Survivor Series Match! Ośmiu na ośmiu! Panie i Panowie... czas na drużynę Wyatta!

DEEP! Przez chwilę nic nie widzimy, po czym w końcu na stage wychodzi cały zespół Wyatta, z Bray'em na czele, który tradycyjnie trzyma w ręku swoją lampę naftową. On, Abyss, Kane, Konnor, Viktor, Erick Rowan, Luke Harper i The Undertaker powolnym, mrocznym krokiem przemierzają rampę, po czym spokojnie wchodzą do ringu i staną po jednej ze stron stołu, a Bray gasi lampę i bierze mikrofon.

Bray Wyatt: Sześć dni... sześć długich, męczących dni... w niedzielę na Survivor Series wszyscy w końcu zostaniemy uwolnieni z tego wielkiego brzemienia jakie na nas jest. Na Survivor Series... albo Wasz największy bohater i ulubieniec zakończy swoją karierę, albo ja zakończę myślenie o wielkiej rewolucji jaką planowałem. To jest być może najważniejszy Survivor Series Match w historii WWE. Nawet nie wiecie jaka jest jego ranga. To wykracza poza Waszą wyobraźnię. Mogę stracić wszystko... lub też wszystko zyskać. Mogę... nie, my możemy wszyscy stracić lub wszystko zyskać. To WWE może należeć do nas! Do największych demonów i potworów w tej federacji! Tylko spójrzcie na nich! Abyss, "Monster", ściągnięty do WWE specjalnie przez Triple H'a przed WrestleManią trzydziestą. Teraz ten który walczył o władzę Huntera może zakończyć całkowicie jego karierę ringową. Konnor i Viktor, dwie znakomite machiny, nie boją się niczego, a wręcz przeciwnie to ich przeciwnicy powinni bać się ich! Najbardziej dominujący mistrzowie tag team w historii NXT! Erick Rowan i Luke Harper... są ze mną tutaj od samego początku i znają mnie najlepiej ze wszystkich. Tak samo ja doskonale znam ich. Wiem, że stać ich na naprawdę wielkie rzeczy. Kane! "Wielka Czerwona Maszyna", niszczyciel! Zniszczy każdego kto stanie na jego drodze! Podobnie jak jego brat, The Undertaker! Człowiek który na WrestleManiach pokonywał legendy i kończył kariery rywali. Do tego ja... Bray Wyatt! Jestem tym, który nie boi się podejmować odważnych decyzji i stawiam wszystko na jednej szali. Hunterze... to z tymi zawodnikami zmierzysz się na Survivor Series. To któryś z tych zawodników... zakończy Twoją karierę! Teraz ty... przedstaw tych, którzy w tę niedzielę rozczarują wszystkich swoich fanów!

Rozbrzmiewa z głośników "It's time to play the game!" i przy dużym cheerze na stage wychodzą: Triple H, The Rock, Batista, Mr. Money in the Bank AJ Styles, Jeff Hardy, Antonio Cesaro i Finn Balor! Cała siódemka (tak, siódemka) zaczęła pewnym krokiem zmierzać do ringu, po czym weszli do niego i stanęli po raz pierwszy twarzą w twarz z Wyattami. Triple H wziął mikrofon.

Triple H: Survivor Series. W przeszłości wielokrotnie na tej gali walczyłem o pasy mistrzowskie chociażby z Big Showem , Stevem Austinem , Johnem Ceną , czy obecnym tutaj The Rockiem Kilkukrotnie także tworzyłem drużyny do walki w Survivor Series Matchu. Jednak żaden z tych Survivor Series Matchy do tej pory nie był tak ważny dla losów w przyszłości zarówno mojej jak i całego WWE! Przyszłość moja i WWE jest nie tylko w moich rękach, ale także tych osób... zobaczcie na nich, Finn Balor. Młody, utalentowany... od samego początku gdy przybył do NXT widziałem w nim duże ambicje. AJ Styles... W debiucie zawalczył na samej WrestleManii trzydziestej. Pół roku wystarczyło, by zdobył walizkę Money in the Bank i teraz był jednym z potencjalnych WWE World Heavyweight Championów. Antonio Cesaro! Pokazał, że jest prawdziwym "Supermanem". Nie bał się walk nawet z samym Brockiem Lesnarem o pas mistrzowski, czym zyskał mój duży szacunek. Jeff Hardy! Ten koleś już nie raz pokazywał dlaczego jest nazywany "Charyzmatycznym Enigmą"! Robił w przeszłości takie rzeczy, że miałem nieraz ochotę krzyknąć "Holy Shit!". Batista... nie zawsze było nam po drodze, ale jednak jest przecież moim kumplem. I cieszę się, że wróciłeś, by mi pomóc. No i... "The Most Electrifying Man in Sports Entertainment"! Myślę, że więcej nie trzeba dodawać. Ta grupa to najlepsi ludzie jakich obecnie mogłem zebrać w zespół. Ta grupa... za sześć dni spowoduje, że sojusz Wyatta przestanie istnieć! Podpisujmy ten cholerny kontrakt!

Bray Wyatt: Czekaj, czekaj, czekaj! Jest Was siódemka! Nas jest ośmiu! Miał to być pojedynek ośmiu na ośmiu! Gdzie jest Wasz ostatni człowiek? Chyba nie chcecie zawalczyć siedmiu na ośmiu...

Triple H: Czekałem aż to zauważysz Bray... widzisz... ósmy członek mojego teamu już za chwilę tu będzie! Postanowiłem z tym poczekać do samego końca, bo ten zawodnik zasługuje, by jego pojawienie się było owiane otoczką niespodzianki. To człowiek, który także ma Was dość, bracie!

Chyba publiczność zorientowała się już o kogo chodzi! Brzmi muzyka Hulka Hogana!!! Bray wściekły reaguje na to wszystko, a Hulkster w swoim stylu podkręca publiczność do cheeru i wchodzi do ringu. Staje pomiędzy The Rockiem, a Triple H'em!

Bray Wyatt: To chyba jakieś żarty! On?! ON?!

Hulk Hogan: Pozwól, że coś Ci powiem, bracie! Jeżeli mamy się pozbyć z WWE Waszego sojuszu to muszę do tego dołożyć swoją cegiełkę, dlatego... tak, dołączam do tego pojedynku! Hunter, podpisuj ten kontrakt!

Triple H uśmiechnął się i złożył podpis na kontrakcie. Bray zdenerwowany po chwili zrobił to samo. Jerry Lawler zabiera dokument i odchodzi, a Hunter wywraca stół! Atmosfera w powietrzu jest naprawdę gorąca! Zaczęli brawl!!! Ruszyli wściekle, każdy na każdego! Na środku ringu Triple H wymienia ciosy z Bray'em Wyattem, a przy narożnikach i linach walczą pozostali. Po chwili powoli Team Triple H'a przejmuje inicjatytę. Ascension zostają wyrzuceni przez Balora i Hardy'ego. Rowan i Harper przenoszą walkę z AJ Stylesem i Batistą poza ring. Z ringu po chwili wylatują jeszcze Abyss, Kane i The Undertaker wyrzuceni przez Antonio Cesaro, Hulka Hogana i The Rocka! Hulk, Rock i Triple H otaczają Wyatta! Po chwili zaczynają go częstować swoimi Punchami! W końcu Hogan odbija się od lin i nokautuje Bray'a Big Bootem! Wyatt pada prosto na Pedigree od Triple H'a! The Rock staje przed leżącym rywalem i to zapowiada tylko jedno... odbija się od lin... People's Elbow! Rowan i Harper wyciągają Wyatta z ringu i cała ósemka sojuszu się cofa! Drużyna Triple H'a staje w ringu obok siebie i wszyscy unoszą swoje ręce ku górze przy muzyce Huntera w tle.

Tak kończymy ostatnie RAW is Hardcore przed Survivor Series!

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382194

:arrow: lol. Zaczynam mieć wątpliwości, który z zawodników w tym feudzie jest facem, a który heelem :D Austin i Stunner dla Aj Lee. Hell yeah!

:arrow: Ciekawy segment tag teamów, a wygrana Ortona zwiastuje nowych mistrzów w niedalekiej przyszłości.

:arrow: taki Steve to dobra telewizja! Wkurwiony Austin <3

:arrow: Antonio chyba otrzyma nie mały push. Strzelam, że na IC Title, ale najpierw wyeliminuje ludzi Wyatta.

:arrow: Paige wygrała, więc teoretycznie otrzymuje title-shoota. Mam nadzieję, że najpóźniej na TLC przejmie pas.

:arrow: stary Austin Stunner miał... gościu, twoje pomysły mnie rozwalają!!!

:arrow: Walka na SS szykuje się naprawde ciekawa!

:arrow: choć walki na tygodniówkach są przewidywalne... będzie DQ.. no ale wiadomo, że to trochę element gimnicku tych złych.

:arrow: kolejny niezły segment niezrównoważonych :D Owens wygrywa, co było do przewidzenia. To co wydarzyło się po walce to jednak coś o wiele lepszego niż Owens, Rollins i Ambrose razem wzięci! Czekam na Survivor Series jeszcze bardziej!

:arrow: kolejne DQ. Swoją drogą... HHH zatrudnił Abbysa jako heel, a teraz walczy przeciwko niemu :twisted:

:arrow: Punk albo jest na prawde wkurwiony, albo ma chytry plan wyruchania Steve'a. Czekamy na PPV coraz bardziej.

:arrow: Ambrose wygrywa, jak dla mnie to duży plus.

:arrow: Wow. Wyatt świetnie rozpoczął Main Event. HHH też w formie i.... HOGAN ZAWALCZY??? What the...? Świetny wybór, mimo wszystko zaskoczyłeś mnie bardziej niż Wyatta! "kto moczy na tygodniówkach wygrywa na PPV" ~ mimo to, wątpię czy zakończysz karierę Huntera na jakimś tam Survivor Series. Obstawiam jego wygraną

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382200

http://www.wrestlingnewsreport.com/wp-content/uploads/2014/10/wwebreak.jpg

WWE Breaking News #3

:arrow: WWE zrezygnowało jednak z ponownego podziału na brandy. Vince McMahon stwierdził, że byłby to zbyt duży proces; trzeba by przywrócić World Heavyweight Championship, co oznaczałoby, że cały storyline między Brockiem Lesnarem, a Stevem Austinem w okresie przed SummerSlam byłby bez sensu i należałoby rozdzielić zawodników na dwa rostery. Wciąż jednak Vince chce przykuć większą uwagę do SmackDown!, by stało się ponownie "Galą, którą trzeba obejrzeć". (Tak, znowu będę wydawał SmackDown!).

:arrow: Apropos Steve'a Austina okazuje się, że dostał on szansę walki o pas... bo nikogo lepszego i wolnego od storyline'ów federacja nie mogła znaleźć. Główne gwiazdy zaangażowane były w feud między Triple H'em, a Bray'em Wyattem, a Brock Lesnar jest obecnie kontuzjowany. Jeżeli Steve Austin przegra na Survivor Series to będzie to jego ostatnia walka w WWE. Zgodnie z tym co obiecywał przed SummerSlam.

:arrow: Hulk Hogan przeszedł pozytywnie testy i zadecydowano o jego ostatnim runie w WWE. Prawdopodobnie przepracuje cały okres Road to WrestleMania i stoczy walkę na WrestleManii 31. Nie jest powiedziane, że jeżeli chodzi o jego występ w ringu to skończy się jedynie na Survivor Series Matchu i pojedynku na WM.

:arrow: Prawdopodobnie kolejnymi dwoma zawodnikami, którzy zadebiutują w głównym rosterze będą: Aleksandar Rusev i Hideo Itami.

:arrow: Bad News Barrett tylko chwilowo wrócił do ringname'u "Wade Barrett". Prawdopodobnie już na Survivor Series zawalczy ponownie jako ten, który ma dla nas złe wieści.

Otwieram typera Survivor Series, zwycięzca dostanie nagrodę ;)

Sposób typowania:

Walka (np. Team Triple H vs Team Wyatt)

Sposób zakończenia: przez pin, Triple H i The Undertaker ostatni w ringu)

Karta walk na Survivor Series:

:arrow: WWE Intercontinental Champion Kurt Angle vs Daniel Bryan - Two out of Three Falls No DQ Match

:arrow: WWE Women's Champion Maryse vs Ashley Flair - Normal Match for WWE Women's Championship

:arrow: WWE Hardcore Champion Kevin Owens vs Dean Ambrose - Falls Count Anywhere Match for WWE Hardcore Championship

:arrow: WWE Tag Team Champion John Cena&Randy Orton vs The British Barrage - Normal Tag Team Match for WWE Tag Team Championships

:arrow: WWE United States Champion Roman Reigns vs Seth Rollins - Normal Match for WWE United States Championship

:arrow: WWE World Heavyweight Champion CM Punk vs Steve Austin - No Holds Barred Match for WWE World Heavyweight Championship

:arrow: Team Triple H vs Team Wyatt

Zapraszam do typowania, gala pojawi się w niedzielę wieczorem ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382302

:arrow: WWE Intercontinental Champion Kurt Angle vs Daniel Bryan - Two out of Three Falls No DQ Match (2:1 win Bryan, pin) - Liczę na Daniela, niby Kurt ma pas od niedawna, ale jakoś widzę tu mocne zwycięstwo DB.

:arrow: WWE Women's Champion Maryse vs Ashley Flair - Normal Match for WWE Women's Championship (Ashley Flair - pin) - Może to za wcześnie, ale liczę na taki cholernie mocny debiut, czyli od razu do góry i po pas. To wywindowałoby ją od razu na topową Divę w tej fedce.

:arrow: WWE Hardcore Champion Kevin Owens vs Dean Ambrose - Falls Count Anywhere Match for WWE Hardcore Championship (Kevin Owens - pin) - Obaj to świry, szykuje się genialna walka. Liczę na kilka ciekawych spotów, a wygrana Owensa tylko po to by wydłużyć ten feud na kolejne gale.

:arrow: WWE Tag Team Champion John Cena&Randy Orton vs The British Barrage - Normal Tag Team Match for WWE Tag Team Championships (The British Barrage, pin Neville'a na Ortonie) - Według mnie to dobry moment na niespodziewany rozłam TT Jasia i Randy'ego. Skorzystaliby na tym brytyjczycy, podoba mi sie ten tag-team, a Orton i Jasio zajęliby się sobą na kolejnych galach.

:arrow: WWE United States Champion Roman Reigns vs Seth Rollins - Normal Match for WWE United States Championship (Reings - pin) - Romek powinien jeszcze z tym pasem trochę pobyć, stąd opcja na niego. A co do Setha widzę go wyżej, o wiele wyżej.

:arrow: WWE World Heavyweight Champion CM Punk vs Steve Austin - No Holds Barred Match for WWE World Heavyweight Championship (Steve Austin - pin) - To będzie ostatnio run Steve z pasem, do WM-ki, na to liczę, a potem jakiś dream match na WM i przysłowiowe przekazanie pałeczki. Z drugiej strony Punka nie skreślam, tu może być jakiś screw job.

:arrow: Team Triple H vs Team Wyatt (Team HHH - pin Rocka na Wyaccie) - Myślę, że koniec kariery na Survivor Series to trochę byłaby słaba opcja. W tej walce będzie się dużo działo, jakieś zdrady. No nie wiem, może to ten moment kiedy Taker sie odłamie od rodzinki? Czekam, bo warto!

Edytowane przez krk37pl
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382311

Regulamin zabrania postów z samym typerem :lol:

Karta walk na Survivor Series:

:arrow: WWE Intercontinental Champion Kurt Angle 2:1 pin

:arrow: WWE Women's Champion Ashley Flair - pin

:arrow: WWE Hardcore Champion Kevin Owens - pin

:arrow: WWE Tag Team Champion John Cena&Randy Orton - pin

:arrow: WWE United States Champion Roman Reigns - pin

:arrow: WWE World Heavyweight Champion CM Punk - pin

:arrow: Team Triple H (HHH pinuje na końcu Wyatta) - pin

- walka o pas IC może być naprawdę dobra. Kurt pewnie wygra, bo nie po to zdobył pas, żeby go tak szybko stracić.

- Ashley po coś zadebiutowała. Skoro dostaje walkę o pas to powinna wygrać. Feud nie ciekawił mnie do ostatniego RiW i segmentu z Mizem, gdzie nabrał kolorytu.

- Fight Owens, Fight Ambrose! Chętnie przeczytam ich kolejne starcie. Ta sama sytuacja co przy IC Title - Owens musi wygrać.

- Brytyjczycy są mocno promowani i typuję nieczyste zakończenia. Za szybko na pasy dla nich, ale do TLC powinni być gotowi.

- Reigns dopiero co pokonał Setha. Ten powinien iśc wyżej, zaś Romeo niech pozostanie tak gdzie jest, albo jeszcze lepiej spadnie... ogółem zauważyłem, że pas US jest u ciebie NIC nie znaczącym świecidełkiem... szkoda, ale rozumiem, bo wiadomo - Wyatt, dwa ważniejsze pasy, tag team... brakuje czasu

- Punk pewnie wyśle Steve'a na emeryturę... nie... Punk wygra, Steve wróci w RR Matchu a potem na WMce zakończy swoją bogatą karierę.

- HHH nie zakończy chyba kariery na Survivor Series? Gdyby to była WrestleMania typowałbym wygraną Wyatta. Po za tym, stajnia musi się kiedyś skończyć, a jeśli teraz pokona największe gwiazdy, a nawet posiłki z poza federacji to jak ma się (kiedyś) rozpaść???

Edytowane przez TheVillain
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382320

:arrow: WWE Intercontinental Champion Kurt Angle vs Daniel Bryan - Two out of Three Falls No DQ Match - 1-2 LeBell Lock na 0-1, Angle Lock na 1-1 i Bryan kończy Buisaiku Knee

:arrow: WWE Women's Champion Maryse vs Ashley Flair - Normal Match for WWE Women's Championship - pin

:arrow: WWE Hardcore Champion Kevin Owens vs Dean Ambrose - Falls Count Anywhere Match for WWE Hardcore Championship - pin

:arrow: WWE Tag Team Champion John Cena&Randy Orton vs The British Barrage - Normal Tag Team Match for WWE Tag Team Championships - pin

:arrow: WWE United States Champion Roman Reigns vs Seth Rollins - Normal Match for WWE United States Championship - pin

:arrow: WWE World Heavyweight Champion CM Punk vs Steve Austin - No Holds Barred Match for WWE World Heavyweight Championship - pin

:arrow: Team Triple H vs Team Wyatt- pin Hogan na Brayu

-1 walka dla mnie mogłaby się zakończyć zwycięstwem Bryana. Lubię Daniela, a zwycięstwo nad tak doświadczonym zawodnikiem jak Kurt wiele by mu dało. Może i jest to mało prawdopodobne, ale co mi tam :)

-Div nie śledzę nigdzie, więc wybrałem tą która jest ładniejsza, chyba tyle.

-Hardcore = Owens, chociaż i Ambrose jest w tej dziedzinie mistrzem, to jednak tym razem stawiam na Kevina, który z tego co pamiętam pojawił się w twoim diary po wygraniu przeze mnie typera jakiegoś PPV ;)

-Co do Tag Teamów, British Barrage nie mają startu do mistrzów pomimo promocji, jak dla mnie C&O przejadą po nich i poznamy nowych pretendentów.

-Rewanż, więc wygra Reigns, tylko co dla Setha?

-Tutaj wahałem się do końca, jednak ostatecznie stawiam na Austina, który powinien teraz na długi czas trzymać pas WWE.

-rywalizację drużynową ciężko wytypować, wiele czynników może wpłynąć na wynik, ale stawiam na Team HHH. Star power po jego stronie, chociaż z drugiej strony same demony :D Może się skończyć różnie, jednak ja stawiam na HHH.

Edytowane przez xYoohas
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382321

Proszę o edytowanie postów i dodanie ocen gal, ewentualnie karty! Same posty z typami nie będą liczone!
https://forum.wrestling.pl/topic/35085-wwe-by-giero/page/13/#findComment-382322