Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Sting Generalnym Managerem RAW?, Walka braci Rhodesów na WM?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Oficjele WWE byli zawiedzeni reakcją na Batistę przy okazji jego powrotu, ale po nadejściu ratingów, stwierdzono, że to nie była wina Dave’a. Wina została zrzucana na fanów z Daytony w Ohio. W efekcie tego WWE nie ma zamiaru w najbliższym czasie organizować PPV w tym mieście.

Darrenowi Youngowi założono os...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-sting-generalnym-managerem-raw-walka-braci.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34899-sting-generalnym-managerem-raw-walka-braci-rhodes%C3%B3w-na-wm/

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DashingNoMore

2

• filomatrix

1

• Juveninho

1

• Hitmn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Sting nie podpisał jeszcze umowy z WWE, wbrew wcześniejszym informacjom, ale jest już ponoć bardzo blisko tego. Nie jest spodziewany jego udział w walce na WrestleManii XXX, ale jeden z pomysłów zakłada, że The Icon zostanie Generalnym Managerem RAW.

http://i.minus.com/ibjVMmeeetUSdW.gif

Fuck This Company!

Nie wiem, dlaczego Orton się dziwi, że fani nie byli zadowoleni z jego walki z Ceną na Royal Rumble, bo ona dla mnie była słaba...

Jakby twórcy Attitude Wrestling Awards szukali nowych kategorii na głosowanie, polecam wklepanie Najgorszy debiut roku. Jeśli się pojawi, już teraz oddaję głos na Emmę. Dawno nie widziałem nic bardziej idiotycznego, już Chavo walczący w błocie, Eugene rzucający "dziećmi" po widowni czy El Torito klepiący Fandango ma dla nie większy sens.

Jeśli doczekamy się tego pojawienia Stinga w WWE, zastanawia mnie reakcja fanów na niego, bo to nie będzie jakby nie patrzeć ktoś, kto zrobił sobie przerwę i wraca po latach, tylko coś nowego. Wcale mnie nie dziwią plotki o tym, iż zamiast "wymarzonej" walki z Takerem możemy zobaczyć go w innej roli, bo McMahon i spółka często lubią tworzyć coś "kreatywnego", z ich punktu widzenia, co jest sprzeczne z wizją fanów.

• Urządzenie:  Windows

Oficjele WWE byli zawiedzeni reakcją na Batistę przy okazji jego powrotu, ale po nadejściu ratingów, stwierdzono, że to nie była wina Dave’a. Wina została zrzucana na fanów z Daytony w Ohio. W efekcie tego WWE nie ma zamiaru w najbliższym czasie organizować PPV w tym mieście.

Idioci, może powinni dodawać do biletów rozpiskę kiedy i w jaki sposób należy reagować na poszczególne osoby i wydarzenia na show. Potem na końcu oficjele by oceniali realizację zaleceń przez publiczność i informowali: JESTEŚCIE ZDYSCYPLINOWANI - może do was przyjedziemy, albo jesteście do niczego - szybko nie zawitamy do waszego miasta,

Oczywiście można by też montować "live" reakcje publiczności wcześniej zarejestrowane, po co się denerwować że przyjdą jakieś "matoły" na widownie którzy są niezgodni z linią prezentowaną przez zarząd.

Nikki to jednak lepiej wygląda wizualnie :P Chuj tego że jest plastikowa i wykrywacz sylikonu piszczy gdzie go do jej ciała nie przyłożyć ale kurwa... biegną dwie takie same baby które wyróżniają tylko cycki i kolor stanika, gdzie facet spojrzy najpierw? :P

A i jeszcze co do Batisty. News o tym że wina na heat dla niego została zwalona na fanów w Ohio rozbawiła mnie w chuj xDDD. Nie no po co posłuchać głosu fanów, wyjebiemy z ich miasta i nigdy tam nie wrócimy, logika WWE xDD.

W związku z sytuacją z CM Punkiem niecierpliwie czekam na przyszłotygodniowe RAW. I to wyłącznie po to by podziwiać reakcję publiki a będą (mam nadzieję) cholernie bezlitośni oraz przyjrzeć się jeszcze głupszej, zmieszanej minie i sztucznemu uśmieszkowi Stefci od czasu minionego RAW gdy chwaliła pod niebiosa (sama w to nie wierząc) RR. Ciekawe czy HHH również będzie cwaniakował w "błyskotliwy sposób dogryzając fanom jak ostatnio. A może zaszyją się na backstagu? Ach, tyle pytań a do wtorku cała wieczność.

CM Punka niemoze zabraknąc na jubileuszowej WMXXX, poprostu nie może !

Przede wszystkim podziękowania dla Vercyna za taką ciekawą paczkę newsów.

Interesująco przedstawiają się możliwe walki na WM. Czyżby jednak miało dojść do walki Ceny z Wyattem :?: Niewykluczone także, że jednak dostaniemy walkę Braci.

Co do późniejszej pracy Goldusta na zapleczu, ciekawe czy nie skończy się ona tak jak poprzednio :lol:

Sting menedżerem RAW ? Czemu nie. Jestem za, szczególnie jeżeli jego panowanie rozpisane byłoby z przytupem.

To co zostało napisane o Punku, rzuca nowe światło na możliwy powód jego odejścia. O ile dobrze pamiętam, to w żadnej wcześniejszej opinii nie pojawiła się kwestia tego, że Brooks chciał być no. 1, ale nie mógł i tego, że odmówiono mu hell-turnu. Przy okazji można się jeszcze odnieść do tego co zawarł w newsie Maxi. Mianowicie, konkluzja jest taka, że prędzej zobaczymy Buntownika w MMA niż na scenie niezależnej...

[ Dodano: 2014-02-01, 23:15 ]

Jeśli doczekamy się tego pojawienia Stinga w WWE, zastanawia mnie reakcja fanów na niego, bo to nie będzie jakby nie patrzeć ktoś, kto zrobił sobie przerwę i wraca po latach, tylko coś nowego.

Też mnie to zastanawia. Raz, że młodsi fani w ogóle mogą nie kojarzyć co to za facet, dwa - możemy mieć "kazus RVD'iego" (starsi fani mogą znać Stinga z WCW, ale nie wiedzieć tego, że nie był na emeryturze, tylko od tego 2001 coś tam jednak robił).

Edytowane przez filomatrix

@DashingNoMore Nie wiem czy wiesz, ale bikini a bardotka to dwie różne sprawy. Ta druga spłaszcza biust i tutaj uwydatniła jeszcze różnicę. Nikki też nie prezentowałaby się aż tak okazale w tego typu stroju.

Ja sam się zastanawiam po co tak naprawdę wraca Sting? W TNA nie prezentował już wysokiego poziomu, fakt jest charyzmatyczny, ale w ringu juz na pewno nie bedzie wzbudzal takich emocji jak dawniej.

Szkoda CM Punka, ale bede sie cieszyl, jesli zobacze go za jakis czas w Ring od Honor. Jak za starych dobrych czasów, pojedynki z AJ Stylesem, ech.....

Hawkins - kolejny jobber, niech jeszcze dołączy do 3MB i dostaje po tyłku na kazdym Main Evencie i Superstars. Titus czuję, że będzie co najwyżej midcarderem.

Generalnie zastanawia mnie, po co do jasnej cholery, było unifikować te tytuły ( to taki wywód z mojej strony, wiem, że nie do końca na czasie). Pas Intercontinental nie odzyskał dawnej rangi, ale fajnie się prezentuje :D Jest zbyt duzo zawodnikow, krazacych wokol mistzostwa WWE, żeby ich marnować. Zresztą Smackdown! było ciekawsze, kiedy coś się działo wokół pasa Heavyweight. Szkoda....

Zarzad wwe zachowuje sie jak male dziecko, ktoremu zabrano zabawke. Obrazilismy sie i nie przyjedziemy wiecej do was bo nie bylo reakcji podczas powrotu batisty. A co oni mysla ze fani beda wszedzie i przy kazdej okazji reagowac wrecz z orgazmem?!

Wydaje mi się że każde miasto, w którym odbywało by się PPV czy RAW dałoby Batiście taką samą reakcję, a ratingi nie mogą być miernikiem tego, jak bardzo fani nie będący na trybunach cieszyli się z powrotu Animala. Bo mimo wszystko każdy chciał pewnie zobaczyć jak Dave prezentuje się po kilku latach nieobecności. Tak więc myślę że mszczenie się na fanach za chantowanie tego, co uważali za słuszne może jedynie zapewnić Vince’owi utratę widzów.

Najwidoczniej Vince coraz bardziej stawia na budowanie doświadczenia i obycia z dużą publicznością u zawodników z NXT. No i pokazuje ich ludziom, którzy nie oglądają tej tygodniówki, a po zobaczeniu Neville’a możliwe że ktoś się skusi żeby oglądać co tydzień jego „akcje podwyższonego ryzyka”. Kurcze, jakby tak u nas odbywał się HS i była by walka ludzi z NXT, to czekałbym na nią bardziej niż na te z udziałem ludzi z głównego rosteru.

Hawkins po raz kolejny próbuje coś zdziałać, choć nadziei na niego już raczej niema, a facet pewnie cieszy się że zarabia pracując jako mięso armatnie. Hawkins i Ryder skończyli się w momencie rozstania z Edge’m i w tamtym momencie mogli już zostać zwolnieni, a szczególnie Curt.

Walka Summer z Emmą? Jak najbardziej, tym bardziej że mówią o niej jako o zawodniczcie z NXT, wiec nie pokażą ją jako tej, która nie Umei za dobrze walczyć. No i taniec robota zostanie rozsławiony na cały świat :D

Tak! Drewniany Batista ze starym Reyem to wymarzony team żeby pojechać Shield. Już lepiej jak Punk ich pokonał w pojedynkę. Nie chciałbym tego oglądać, bo jeśli Tarcza przegra i nie będą się ze sobą dość mocno kłócić w trakcie walki, to jakby nie patrzeć stracą trochę „mocy” w oczach fanów.

Sting GM RAW? Przecież tam jest już jeden, a do tego mocno trzymający rękę na pulsie. Stinga pewnie wypuszczaliby na arenę w pełnym makijażu, choć lepiej było jak jedynie walczył pomalowany, a po za tym występował w ciemnych okularach.

Spokojnie Randy, gorszej walki już nie zrobisz, więc teraz reakcje mogą być już tylko lepsze.

Też mnie to zastanawia. Raz, że młodsi fani w ogóle mogą nie kojarzyć co to za facet, dwa - możemy mieć "kazus RVD'iego" (starsi fani mogą znać Stinga z WCW, ale nie wiedzieć tego, że nie był na emeryturze, tylko od tego 2001 coś tam jednak robił).

Oby publika nie kazała mu śpiewać "Fields Of Gold"