Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Co popchnęło WWE do tak szybkiego zakończenia story Bryana i

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Sprzedaż biletów na tegoroczne WrestleMania Axxxes rozpocznie się 1 lutego. WrestleMania Axxxes będzie miało miejsce podczas tygodnia poprzedzającego WrestleManię w Ernest N. Morial Convention Center w Nowym Orleanie.

Źródła wewnątrz WWE twierdzą, że nie tylko tegoroczna WrestleMania, ale tez każda następna, będzie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-co-popchnelo-wwe-do-tak-szybkiego-zakonczenia.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34805-co-popchn%C4%99%C5%82o-wwe-do-tak-szybkiego-zako%C5%84czenia-story-bryana-i/

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Michcio

3

• maly619

2

• Ghostwriter

2

• Arkao

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Mówi się, że WWE było "w 100% zakłopotane" poprzez nagranie fanów Michigan State chantujących zgodnie "YES!". Nagranie to obiegło świat zarówno online jak i będąc pokazywane w programach telewizyjnych. Oczywiście, ze wspomnieniem Daniela Bryana i WWE. Samo WWE chciało kontynuować story Bryana w The Wyatt Family lecz "jeśli cała arena (footballu na poziomie college'u) chantuje to słowo, to jak to może zabrzmieć na WrestleManii". W obliczu takiej sytuacji, WWE stwierdziło, że nie mają innego wyboru jak tylko szybko "odwrócić" Bryana.

Nie za bardzo rozumiem. Może daleko mi do geniuszu Kreatywnych WWE, ale ja tutaj nie widzę jakiegoś powodu do uwalania storyline'u, który się tak zajebiście zapowiadał. "Yesy" leciały donośnie i pięknie wiele razy na arenach WWE zanim odbył się ten mecz w Michigan. To teraz WWE może dojdzie do wniosku, że Bryan powinien jobbować na WM-ce byleby ludzie mieli jak najmniej powodów do skandowania "yes"? Naprawdę nie za bardzo rozumiem o co chodzi i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi to wyjaśnił jak krowie na rowie.

Ghostwriter, tu chyba chodzi o to, że WWE było pełne podziwu, że chant ten przyjął się nawet w innych sportach i "rozmarzyli" się jakby to wyglądało na WMce. W sensie, że oni chcą tych chantów ;)

• Reputacja:   1

Nie za bardzo rozumiem. Może daleko mi do geniuszu Kreatywnych WWE, ale ja tutaj nie widzę jakiegoś powodu do uwalania storyline'u, który się tak zajebiście zapowiadał. "Yesy" leciały donośnie i pięknie wiele razy na arenach WWE zanim odbył się ten mecz w Michigan. To teraz WWE może dojdzie do wniosku, że Bryan powinien jobbować na WM-ce byleby ludzie mieli jak najmniej powodów do skandowania "yes"? Naprawdę nie za bardzo rozumiem o co chodzi i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi to wyjaśnił jak krowie na rowie.

W newsach nigdy nie ma 100 % prawdy, te dwa tygodnie mogły być po prostu próbą dla Bryana. Czy będzie on zbierał reakcję jako rolnik i do tego heel ? Zbierał, fani skandowali NO gdy atakował on razem z braćmi ze stajni. Dla mnie DB powinien wygrać Royal Rumble Match i zawalczyć na Wrestlemani z Randym Ortonem i tam go pokonać. (Nie w Main Evencie, bo ten jest zarezerwowany dla Triple H vs CM Punk).

PS - Współczuje temu zawodnikowi który musiał rzucać wolnego przy tej reakcji. :twisted:

Ghostwriter, tu chyba chodzi o to, że WWE było pełne podziwu, że chant ten przyjął się nawet w innych sportach i "rozmarzyli" się jakby to wyglądało na WMce. W sensie, że oni chcą tych chantów ;)

No chyba, że tak. Ale ja nadal nie widzę powodów do uwalania storyline'u z Bryanem tak szybko. Przecież równie dobrze mógłby się on odwrócić od Wyattów na Royal Rumble i efekt mielibyśmy jeszcze lepszy. Tutaj aż prosiło się o turnowanie na jakimś dużym ppv, a nie na RAW. Po pierwsze - efekt potencjalnie jeszcze lepszy, po drugie - storyline miał potencjał, żeby go jednak trochę pociągnąć. Nawet jak uznali "kurwa, trzeba szybko turnowac Bryana", to dwa tygodnie by ich nie zbawiły.

EDIT: Poza tym do diaska! Przecież wiedzieli, że publiczność będzie kochać Bryana tak czy inaczej. W tej historii chodziło właśnie o to, że ulubieniec publiczności zaczął robić jako piesek Braya; fani mieli trochę pokrzyczeć "Bryan olej Wyattów i wracaj!", a następnie - po jakimś tam okresie i co najmniej jednej czy dwóch epickich walkach na ppv - doszłoby do otrząśnięcia się Danielsona. A oni z najlepszego story w ostatnim czasie zrobili feud tygodniówkowy, bo olśniło ich, że Bryan zbiera zajebiste reakcje, które wychodzą nawet poza ich arenę? Dla mnie to jest jakiś kompletny brak zdecydowania i odlot.

Edytowane przez Ghostwriter

Dokładnie. Ale tajemnicą jest dlaczego WWE zakończyło ten story Bryana z Wyatt'ami już teraz. Nie zmienia to faktu, że i tak zobaczymy ponad 75000 fanów skandujących "YES!" na WM ;) Obejrzyjcie sobie filmik z meczu, który wstawiłem i wyobraźcie sobie Mercedes Benz Superdome w Nowym Orleanie wypełniony po brzegi fanami chantującymi "YES!" :D Epicki widok.

No chyba, że tak. Ale ja nadal nie widzę powodów do uwalania storyline'u z Bryanem tak szybko. Przecież równie dobrze mógłby się on odwrócić od Wyattów na Royal Rumble i efekt mielibyśmy jeszcze lepszy. Tutaj aż prosiło się o turnowanie na jakimś dużym ppv, a nie na RAW. Po pierwsze - efekt potencjalnie jeszcze lepszy, po drugie - storyline miał potencjał, żeby go jednak trochę pociągnąć. Nawet jak uznali "kurwa, trzeba szybko turnowac Bryana", to dwa tygodnie by ich nie zbawiły.

Też nie rozumiem tego. WWE chyba trochę spanikowało i bez większego myślenia ucięło całe to story. Albo nie powinni wcale robić turnu Bryana, albo tak jak piszesz powinni poczekać z tym choćby nawet do RR.

Już ten filmik jest epicki. Jeżeli na WM wypalą te chanty, to będzie na pewno niezapomniany WM moment.

Swoją droga jak tak szybko zakonczyli ten storyline z bryanem, to mogli go nawet nie zaczynac. A jesli chodzi o drew'a mcintyre'go to jemu juz niezle sie poprzewracalo w glowie od tego jobbowania, ze z nudow majstruje na koncie sheamusa.

• Reputacja:   26

"W najnowszym wydaniu WWE Magazine, bliźniaczki Bella opowiadają o pomyśle wprowadzenia przez WWE tytułów drużynowych dla Div, za którym opowiadały się od lat. Nikki Bella skomentowała to w następujący sposób:

"We're all so talented and creative and it'd be great to show that in a new way" ("Wszystkie jesteśmy utalentowane i kreatywne i miło byłoby ukazać to w nowy sposób.")"

Jestem jak najbardziej za tym by w dywizji Div pojawił się takowy tytuł. Problemu by stworzyć tag team'y nie ma bo Div jest dużo więc jeśli zdecydują się na takowy krok to będę bardzo zadowolona.

Jestem jak najbardziej za tym by w dywizji Div pojawił się takowy tytuł. Problemu by stworzyć tag team'y nie ma bo Div jest dużo więc jeśli zdecydują się na takowy krok to będę bardzo zadowolona.

Chyba nie orientujesz się co działo się z takimi pasami w TNA, prawda? Chcę tylko zauważyć, że w momencie ich wprowadzenia Dixieland miał nawet więcej Knockouts niż WWE ma obecnie div, a później się okazało, że mistrzowskie zespoły były tworzone na większym czy mniejszym przypale, a same tytuły były bronione raz na dłuższy czas, albo i wcale.

A jesli chodzi o drew'a mcintyre'go to jemu juz niezle sie poprzewracalo w glowie od tego jobbowania, ze z nudow majstruje na koncie sheamusa.

A może to jest program na powrót Sheamusa (i wyrwanie się Drew'a z 3MB)? :lol:

W końcu "Twitterowe szaleństwo" Rybacka okazuje się być workiem "by ludzie gadali", więc kto wie... ;)

Dzięki za newsy

Pozwolę sobie wtrącić do rozmowy o pasach TT kobiet - gdyby powierzono Zebowi Colterowi booking dywizji kobiet tak jak w TNA (ten człowiek jest odpowiedzialny za złote czasy KO's w TNA, w kwestii bookingu, of course), to może sama dywizja byłaby lepiej traktowana - ale pasy TT kobiet to nic dobrego w żadnej federacji mainstreamowej.

Może gdyby nie robić przedziału między divami NXT i głównego rosteru to wtedy liczba kobiet by się zgadzała - rzecz w tym że to by zaburzyło cały koncept NXT. Samo Dabju z reguły ma problem żeby promować pasy TT panów (ostatnio co prawda wygląda to inaczej) i mimo że liczba tytułów się powoli zmniejsza, nie potrzeba Nostradamusa żeby przewidzieć że bookerzy nie mieli by pomysłów na ewentualne mistrzynie i kontenderki do tych pasów

A jeśli chodzi o chanty Yes ... Dabju może się srogo przejechać - nie przypominam sobie żadnego (mniej lub bardziej) składnego chantowania na otwartych stadionach Wrestlemanii. Wiem że te chanty są mocne, ale odkąd sięgam pamięcią to WM-ki pod gołym niebiem nigdy nie sprzyjały chantowaniu.

Co do pasów TT kobiet ja również jestem za, o ile wszystko byłoby dobrze rozpisane. Wydaje mi się, że nawet podział na główny roster i NXT nie byłby problemem.

Pozostaje jeszcze czekać na komentarz Kowala w tej kwestii.

• Reputacja:   228

Jeżeli WWE tak bardzo pragnie jak największych chantów "YES" na WrestleManii, to nie wiem, czy może być lepszy na to sposób niż Dragon niszczący znienawidzonego przez marków Ortona i odbierający mu Złoto. Gdyby nie Rodzinka Wariatów i to, że Daniel jest cały czas uwalony w tym feudzie, to dla mnie Koziołek byłby 100-u procentowym pewniakiem do wygrania RR. Pomimo to, i tak daje największe szanse właśnie jemu i Punkerowi.

Co do "powodów kreatywnych" w kwestii angle'a Koziołka z Wsiurami, to głupszego tłumaczenia dawno nie słyszałem. To chyba nawet w podstawówce, kolesie złapani na ściąganiu, potrafią na poczekaniu wysmażyć lepsze wytłumaczenie. Szkoda, bo zjebali naprawdę świetnie rokujący storyline.

Co do pasa tagowego dla kobiet, to byłaby to totalna pomyłka. Vince powinien wyciągnąć wnioski z tego jak taki ruch wypadł w TNA. Poza tym, skoro w McMahonlandii cisną na zmniejszenie ilości pasów (jedno Złoto, podejście do zrobienia jednego Srebra), to nie ma bata żeby Vinnie poszedł dupeczkom na rękę i dał im zielone światło dla tagowych pasów.