Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - grudzień 2013

Wrestlerem grudnia zostać powinien:  

99 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem grudnia zostać powinien:

• Randy Orton
      46
    • Bray Wyatt
      23
    • Sin Cara
      11
    • Magnus
      11
    • Gunner
      1
    • BJ Whitmer
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mnie tam ten Orton jakoś wcale nie kręci, wręcz przeciwnie, wydaje mi się przeraźliwie nudny. Przepraszam wszystkich jego fanów, no ale po prostu jakoś mnie jego walki nie ciekawią... poza tym on na szczycie federacji jest od daaawna, a miała to być nagroda dla tego, kto w danym miesiącu osiągnął największy progres ;)

Dlatego mój głos idzie na Magnusa. Jego trafienie jakiś czas temu do Main Event Mafii było sporo naciągane, ale od tamtego czasu trwa stała konsekwentna promocja Brytyjczyka na realnego Main Eventera. W zeszłym miesiącu zdobył główny pas mistrzowski federacji, a w tym prawdopodobnie potwierdzi pozycję niekwestionowanego mistrza poprzez odebranie drugiego tytułu "buntownikowi" i "uzurpatorowi" Ej Dżejowi. Mi tam się zawsze podoba dopuszczenie świeżej krwi do głównego obrazka. Dlatego bierz moje zaufanie Magnus, tylko go nie zaprzepaść...

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

1

• 8693

1

• blanco19

1

• pawlik3213

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Unifikacja po mnie spływa (wykonanie sprawia, że do dziś nie mam pewności, że jest to ostateczna decyzja) a do tego Randy nie pokazał niczego, czego nie pokazywał przez ostatnie miesiące. ROH nie śledzę, Sin Cara to kandydatura na poziomie JoJo. TNA... Magnus jako mistrz do mnie kompletnie nie przemawia, może po walce z AJ się to zmieni - będę go obserwował. Gunner... naprawdę rozważałem jego kandydaturę (wierzę, że 2014 będzie należał do niego), ale jednak nie. Jeszcze nie.

Zostaje więc Bray Wyatt. Zdążyłem już zwątpić w jego postać, końcówka roku należała jednak do niego - niech ma.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

Wybrałem Randy Ortona, mogę go nie lubić jednak on z unifikował pasy, dwa główne tytuły w federacji która jest najważniejszą organizacją na wrestlingowej mapie świata. Zdobycie pasa przez Magnusa wypada przy tym strasznie słabo, tak samo jak inni kandydaci z Sin Carom na czele :-)

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Jakby nie patrzeć to unifikacja tytułów to duża sprawa, dlatego też głos leci na Ortona.

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Głos na BJa, bo wreszcie zrobił coś bardzo ciekawego. I jestem niemal pewien, że to się nie powtórzy, więc niech ma :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Ja zaglosuje w tym miesiacu na Ortona bo co dokonał w w grudniu bylo niesamowite. Czyste wygranie pasa WWEWHC z Cena to coś niesamowitego. Licze ze te pasy potrzyma przynajmniej do WM 30. Dokonał czegoś niesamowitego, jest Champion of Champions

Głos poszedł na Ortona. Wygrana walki unifikującej dwa najważniejsze pasy to duża sprawa, szczególnie, że wygrana była czysta, nie musiał mu nikt pomagać.

Bray Wyatt, ponieważ unifikacja pasów została rozegrana nadzwyczaj pobieżnie i bez żadnego pierdolnięcia należnego temu wydarzeniu, wygrana walki wieczoru TLC, w moich oczach = zdobycie WH title przez Magnusa.

Wyatt natomiast bardzo udany miesiąc zakończył zberbowaniem do swojej rodziny największego face'a ostatniego półrocza, moim zdaniem byl to większe wydarzenie, niż zdobycie przez Ortona tytułu Heavyweight :)

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   1

Zastanawiałem się nad kandydaturami Wyatta i Ortona. Ostatecznie padło na obecnego WWE World Heavyweight Championa. Randy dokonał w grudniu ważnej rzeczy, jaką była unifikacja pasów mistrzowskich. Oprócz tego dobrze radzi sobie jako mistrz i "face of WWE" oraz najprawdopodobniej zawalczy w main evencie WrestleManii.

• Reputacja:   375

Głos na Randala. Pomimo, że unifikacja i angle z nią związany ssały pałę jak dziewica w noc poślubną, to jednak trudno Ortonowi nie oddać tego, że to on się jednak zapisze na kartach historii WWE jako ten, który dokonał tego, na co wielu czekało od lat (i połączy dwa "złota"). Skręca mnie jak pomyślę jak bardzo spierdolono ten podniosły storyline, ale nie da się zaprzeczyć, że we wrestlingowym światku, to jednak unifikacja i Orton były największym "impactem" w grudniu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Randy Orton... ważne wydarzenie w federacji Vince'a wiąże się z właśnie z nim. Wygrał 2 najważniejsze pasy na dodatek z Jaśkiem, a jakby tego było mało wygrał je własnymi siłami bez ingerencji nikogo z zewnątrz. Może sam storyline, który wiązał się z unifikacją był słaby, bez huku, fajerwerków i konfetti (jak na takie przełomowe wydarzenie) to sama postawa Ortona mi się podobała. Mistrz mistrzów ;)

Always ready to fly!