Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nowa federacja Jeffa Jarretta? Shoot interview AJ Stylesa ju

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

TNA Lockdown PPV odbędzie się w niedzielę 9 marca 2014 roku. Lokalizacja zostanie podana prawdopodobnie przy okazji gali Genesis, w czwartek 16 stycznia.

Brooke Tessmacher nie wybiera się na nadchodzącą brytyjską trasę TNA.

Konnan rozmawiał z Jeffem Jarrettem podczas minionego weekendu. W jednym z wywiadów powied...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

3

• HrabiaZuo

2

• Buck10

1

• Tupak

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli Jarret naprawdę zakłada nową federację to mam tylko nadzieję, że jej współwłaścicielem nie zostanie ktoś pokroju Dixie Carter bo wtedy następna organizacja będzie tonąć niczym Titanic.

Co do tego wywiadu to mam wrażenie, że wszystkie wypowiedzi AJ'a cytowane w poprzednich newsach są przeciekami z tej rozmowy więc raczej nie będę oczekiwać tej publikacji.

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339917

Wczoraj czy przedwczoraj miałem pisać, że producenci shootów już pewnie zacierają ręce, by pociągnąć AJ-a za język. Myślałem jednak, że na efekt przyjdzie nam trochę poczekać, bo Styles pewnie będzie jeszcze próbował dogadać się z TNA, więc głupio by było, gdyby je wcześniej obsmarował... :wink:

TNA pikuje w dół i nawet nie ma o co się spierać. Nie wiem, czy upadnie, czy nie, ale wygląda to źle, nawet bardzo. Jarrett i AJ byli fundamentami tej federacji i nawet jeśli ten pierwszy zupełnie zniknął, a drugi na rok był odsunięty od pasa, to jest to strata bardzo prestiżowa. No bo jak źle musi być w TNA, by odchodził z niego AJ?

Do "federacji Jarretta" podchodzę na razie z dystansem, bo to nie pierwszy wrestler, który coś takiego zapowiada. TNA powstało w miejscu zwolnionym przez WCW i ECW. Teraz takiego miejsca nie ma, więc ewentualny nowy byt czeka trudne zadanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339921

Nie zapominajcie że Dżej Dżej ma już doświadczenie w zakładaniu federacji (przecież to on razem z tatusiem dał początek Ti En Ej), więc może znów uda mu się namieszać... czego mu szczerze życzę, bo ciekawiej przeciez dla nas bedzie gdy nie będzie hegemonii jednej federacji. Choć z drugiej strony zakładanie całej federacji od zera to też może porywanie się z motyką na słońce, jeśli ma jakieś fundusze może mógłby (mało realne) spróbować wykupic TNA (w końcu jakiś czas temu mówiło się że Dixie może chcieć szukać kupca) albo (bardziej realne) wesprzeć jakąś istniejącą mniej znaczącą federację i udzielić im swego wsparcia finansowego, kontaktów i know-how...
https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339938

No ale co z tego, że założył? Federację może założyć każdy, jeżeli tylko dysponuje odpowiednim kapitałem. (o Russo i Bischoffie też mówiono "mają doświadczenie, robili to już wcześniej"...) Wystarczy spojrzeć, ile jest federacji w USA i ile z nich założyli słynni wrestlerzy. Największy problem nie leży w "kto", ale w "kiedy". TNA powstało w idealnym momencie i nic dziwnego, że za jego zakładanie wziął się Jarrett. Po numerze, jaki wyciął WWE, był w tej federacji spalony, a miał dopiero 35 lat, więc było za wcześnie na emeryturę. Teraz nie będzie tak łatwo, bo pozycja federacji numer dwa wciąż jest obsadzona.

Rzeczywiście lepiej byłoby zainwestować w TNA, bo ta federacja, mimo swojego aktualnego położenia, ma już pozycję na rynku, swój fanbase oraz kontrakt telewizyjny. No ale skoro JJ myśli o czymś nowym, to znaczy, że taka opcja nie wchodzi w grę.

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339945

Wielka szkoda, że JJ i AJ nie są już w TNA. Jednak w imię maksymy, że nie ma ludzi niezastąpionych, wierzę w przyszłość TNA. Jakby nie patrzeć mieli oni non stop pod górkę, a jednak jakoś dawali sobie radę.

Z drugiej strony AJ zawsze może wrócić.

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339946

Ależ jak najbardziej, oni obaj są do zastąpienia. Problem w tym, że obok odejścia AJ-a nie da się przejść obojętnie. Bez dwóch zdań jest to cios wizerunkowy, a poza tym daje do myślenia. Bo jeśli ktoś rezygnuje z TNA nie dla WWE, ale dla sceny niezależnej, to coś tu jest nie tak. Tym bardziej, że wiadomo, że nie chodziło o żadne "chcę odpocząć", tylko o pieniądze. W jakim świetle to stawia TNA, które nie jest w stanie utrzymać swojego największego symbolu i - co tu dużo gadać - mistrza? (Magnus był opcją awaryjną) A wcześniej zrezygnowało z większości PPV, oczyściło roster i rozważało powrót do jednego miejsca? Kryzys jest faktem i nie jest to żadne złorzeczenie.
https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339952

Teraz nie będzie tak łatwo, bo pozycja federacji numer dwa wciąż jest obsadzona.

Zgadza się, ale jak sam za chwilę odpisujesz innemu użytkownikowi

Kryzys jest faktem i nie jest to żadne złorzeczenie.

Sam jako (do tej pory) fanboj TNA który nie wierzył we wróżby rychłego upadku teraz już widzę że źle się dzieje w państwie dixiem. I czekam: albo nastąpią jakieś rewolucyjne przemiany, albo to "drugie miejsce" o którym piszesz sie otworzy. Wtedy może wejdzie na nie nowa fedka, ale najpewniej po prostu zyska na tym ktoś taki jak ROH czy PWG. Ale wtedy też chyba nie będziemy płakali, prawda?

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339956

Mnie w tym wszystkim zastanawia jedno. Czemu Jeff Jarrett nie sprzedał swoich udziałów w TNA skoro chce stworzyć nową federacje? Czeka aż jego udziały w firmie będą więcej warte skoro federacja coraz więcej traci? Drugą sprawą jest sama osoba Toby'ego. Jak pojawiły się informacje o tym, że TNA może zostać sprzedane, a raczej, że Panda Energy sprzeda swoje udziały w firmie to pierwszą postacią, o której się mówiło jako o nowym nabywcu był właśnie Toby.

Wiele mówiło się również o Janice Carter, że nie chce ona dłużej sponsorować TNA, więc możliwe, że JJ wraz ze swoim przyjacielem wykupią resztę udziałów Panda Energy. Co prawda możliwe, że JJ chce założyć swoją drugą federacje i jeśli tak się stanie to z przyjemnością będę wyczekiwał aż federacja ruszy i wydadzą pierwszą galę.

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339967

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

Ależ Dixie ssie przy mic'u... od dawna udziela się jako postać w programach?
https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339980

Lockdown zawsze było jedną z gal TNA na którą bardzo czekałem. A teraz ta informacja zupełnie mnie nie obchodzi i to jest chyba efektem obecnej polityki TNA, która wepchnie do klatki zawodników, którzy nie zrobią dobrych walk i ta gala pewnei będzie słaba. Zresztą skoro to jest jedno z czterech PPV to powinni je już promować, ale skoro lubią mieć taką frekwencję na widowni jak na BFG to pewnie poczekają z tym do lutego.

Jeśli JJ założy swoją Fedkę to będę trzymał kciuki za jej sukces. Jednej był już współzałożycielem i TNA robiło bardzo solidny produkt, dopóki do interesu nie zaczęła wciskać nosa rodzinka Carterów, a raczej od kiedy Dixie zaczęła się pojawiać w TV. Tak więc wydaje mi się że Jeff jest na tyle rozsądny że nie stworzy Fedki z nieznanych zawodników, tylko ściągnie kilku przyciągających uwagę, niekoniecznie z Main Streamu. Zresztą jak było z TNA na początku? Pierwsza gala i już sędzią specjalnym był Ricky Stemboat, więc dla chcącego nie ma nic trudnego.

Z pewnością przesłucham wywiad ze Stylesem jak tylko się pojawi, bo pewnie będzie miał sporo ciekawego do powiedzenia. A na razie muszę nadrobić schoot interview z Chrisem Hero, bo po odejściu z WWE też możliwe że powie coś ciekawego.

Ależ Dixie ssie przy mic'u... od dawna udziela się jako postać w programach?

Nie wiem czy nie od 2010, kiedy zadebiutował Hogan.Ale to i tak stanowczo za długo... Dopiero w tamtym roku zaczęła tyle gadać i gadać i zamiast się poprawiać to jest coraz gorsza :D

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339982

Sam jako (do tej pory) fanboj TNA który nie wierzył we wróżby rychłego upadku teraz już widzę że źle się dzieje w państwie dixiem. I czekam: albo nastąpią jakieś rewolucyjne przemiany, albo to "drugie miejsce" o którym piszesz sie otworzy. Wtedy może wejdzie na nie nowa fedka, ale najpewniej po prostu zyska na tym ktoś taki jak ROH czy PWG. Ale wtedy też chyba nie będziemy płakali, prawda?

Ta kwestia pojawiła się już przy okazji jednej z wcześniejszych paczek newsów. Jeżeli TNA będzie się sypać jeszcze bardziej, to wszystko wskazuje na to, że drugie miejsce w USA zajmie ROH.

https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-339990

• Urządzenie:  Windows

Życzę Jeff' owi Jarrett' owi wszystkiego dobrego w rozwijaniu nowego wrestlingowego projektu, ponieważ zawsze życzyłem sobie, aby nastał taki dzień, kiedy interesując się tym biznesem, czytał o planach powstawania federacji, a następnie zobaczył jej pierwszą galę i dalszy rozwój tejże organizacji. Chciałbym, aby ta federacja miała swoje tygodniówki, gale PPV i kilka gwiazd w rosterze, choć szanse na to są mniej więcej takie same jak na to, że była Bastiana stanie się na Attitude równie kultowa jak była Czaqa...
https://forum.wrestling.pl/topic/34685-nowa-federacja-jeffa-jarretta-shoot-interview-aj-stylesa-ju/#findComment-340040