Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nashville nową bazą TNA? Jarrett wolnym agentem, Nowe stanow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Nie ma jeszcze podanego ratingu ostatniej gali Impact Wrestling, ale wiadomo, że przed telewizorami oglądając tygodniówkę TNA zasiadło 1 1280 000 widzów, co jest spadkiem względem ostatniej gali 2013 roku. Impact rywalizował z Sugar Bowl, które zgromadziło 16 milionów widzów. Warto odnotować, że gala osiągnęła rating 0...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nashville-nowa-baza-tna-jarrett-wolnym.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34671-nashville-now%C4%85-baz%C4%85-tna-jarrett-wolnym-agentem-nowe-stanow/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

3

• Arkao

3

• nightwatcher

2

• Buck10

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Wątpie by Styles przeszedł do WWE, po odejściu z TNA ma on mnóstwo propozycji. Możliwe że podpisze pełny kontrakt z np. AAA lub NJPW niż z WWE. Wątpie by sobie tam poradził :oops:

To nie jest kwestia tego czy by sobie poradził, ale tego co zrobiłoby z nim WWE.

Wyobrażasz sobie debiut Styles'a w NXT jako jakiś tam Alex Cośtam i komentarze, że jest to doświadczony zawodnik walczący w federacjach na całym świecie?

Z drugiej strony czy pozwoliliby mu na debiut od razu w głównym rosterze i to pod jego nazwiskiem i z jakąś pompą? Oczywiście to byłoby marzenie gdyby np. został nowym członkiem shield czy cos w ten deseń :twisted:

Ale to się raczej nie stanie.

Styles jest za "dużym" nazwiskiem na NXT i zmieniony nickname, ale wciąż jest zawodnikiem z "mniejszej federacji" i to, że jest main eventerem w TNA wcale nie musi się przełożyć na bycie chociażby Upper Card'erem u Vince'a.

Osobiście tego nie widzę ;)

A tu taki Fake smaczek dla fanów z serii "NIESTETY it's not gonna happened"

Data Lockdown jest już znana - 9 marzec :)

To nie jest kwestia tego czy by sobie poradził, ale tego co zrobiłoby z nim WWE.

Wyobrażasz sobie debiut Styles'a w NXT jako jakiś tam Alex Cośtam i komentarze, że jest to doświadczony zawodnik walczący w federacjach na całym świecie?

Z drugiej strony czy pozwoliliby mu na debiut od razu w głównym rosterze i to pod jego nazwiskiem i z jakąś pompą?

Wydaje mi się że AJ nigdy nie dołączy do WWE. I to właśnie z powodu przymusowego pobytu w NXT przez jakiś czas. Bo po tym co się stało z Sin Carą, który od razu został rzucony na głęboką wodę nie wydaje mi się żeby drugi raz odważyli się na takie ryzyko. Fakt, AJ zna amerykański styl i realizuje go świetnie, ale to raczej nie byłby argument mający go uchronić przed walkami raz na jakiś czas w NXT TV, bo wiadomo jak często odbywają się tapingi. Jednak mogłoby to przyciągnąć do WWE wielu nowych widzów, którzy do tej pory stosunkowo rzadko śledzili produkt Vince'a, a teraz chcieliby być na bieżąco z tym co robi na nowym ich ulubieniec. Co do zmiany ring name'u to pewnie jednak by mu dali jakiś nowy, choć TNA chyba nie zastrzega tych wymyślonych przez siebie, więc nie byłoby problemem wpuszczenie go z takim samym z jakim walczył w TNA i teraz na scenie niezależnej. I to raczej właśnie tam jest jego miejsce na kończenie kariery. Zresztą Vince nie chce już mniejszych zawodników, choć pewnie tak kompletny zawodnik jak AJ jest dla niego dobrą opcją. Umie gadać, jest dobry w ringu, potrafi sprzedać story i publika go kupuje. Więc jakby się pojawił na gali WWE to znająca go publika z pewnością oszalałaby z radości. I ja też, ale od razu zacząłbym się martwić o to co z nim zrobią. Najpewniej pasy midcardowe byłyby w jego zasięgu, a jakby dostał feud przykładowo z Ambrose'em o pas US to ten tytuł wróciłby na swoją dawną, wysoką pozycję w federacji, bo z pewnością ich konflikt byłby całkeim ciekawy i za mikrofonem i w ringu. Ale to są wszystko marzenia, bo AJ ma 36 lat i jest ciut za stary żeby wiązać z nim długofalowe plany, choć na krótszą metę mógłby powalczyć u Vince'a i trochę dorobić. Poza tym TNA często bierze odpadki ze śmietnika pod siedzibą WWE i kontraktuje u siebie, więc może czas na odwrócenie ról i zabranie z TNA jakiejś gwiazdy do siebie? :D

Podobno JJ ma założyć nową federację, która wg mnie ma szansę na sukces, dlatego że zakłada ją z gwiazdą country Toby Keithem, który ma multum pieniędzy i zapewne możemy się w takim połączeniu spodziewać czegoś lepszego, może nie na miarę TNA czy ROH, ale przynajmniej nie skończą jak DDW.

Federacja nie na miarę TNA czy RoH to organizacja która będzie wydawała galę co trzy miesiące i występować na niej będą osoby pokroju Wesa Brisco czy Mike'a Knoxa, nie wróżę sukcesu takiemu pomysłowi.

Federacja nie na miarę TNA czy RoH to organizacja która będzie wydawała galę co trzy miesiące i występować na niej będą osoby pokroju Wesa Brisco czy Mike'a Knoxa, nie wróżę sukcesu takiemu pomysłowi.

PWG nagrywa co 2 miesiące i jakoś się jarasz tą fedką. Ty z miejsca widzisz we wszystkim to co złe. Ty w tej federacji z miejsca widzisz Wesa Brisco czy Knoxa, a ja z kolei czytałem, że jeśliby ta federacja powstała to jest duża szansa na to, że będzie tam Styles.

Edytowane przez Tupak

Ty w tej federacji z miejsca widzisz Wesa Brisco czy Knoxa, a ja z kolei czytałem, że jeśliby ta federacja powstała to jest duża szansa na to, że będzie tam Styles.

Już nawet ty chyba uwierzyłeś że odejście AJ Stylesa z TNA to nie work :D

A na poważnie, wszystko zależy od tego czy AJ pójdzie do WWE. Wiem że szansa na to jest mała, ale Vince może widzieć w tym kasę. W końcu Allen Jones ma swoją rzeszę fanów, tylko tutaj problem tkwi w tym czy sam Styles będzie chciał walczyć w WWE.

Ty w tej federacji z miejsca widzisz Wesa Brisco czy Knoxa, a ja z kolei czytałem, że jeśliby ta federacja powstała to jest duża szansa na to, że będzie tam Styles.

Już nawet ty chyba uwierzyłeś że odejście AJ Stylesa z TNA to nie work :D

A na poważnie, wszystko zależy od tego czy AJ pójdzie do WWE. Wiem że szansa na to jest mała, ale Vince może widzieć w tym kasę. W końcu Allen Jones ma swoją rzeszę fanów, tylko tutaj problem tkwi w tym czy sam Styles będzie chciał walczyć w WWE.

Skoro mówimy o tym, że ta federacja powstanie to z miejsca mówimy, że to nie jest work. Ja mimo wszystko nadal będę uważał, że to odejście Stylesa, Hardy'ego i Jarretta to jednak work.

Za pare dni zobaczymy czy odejście Jarretta to work czy nie.

Wydaje mi się że AJ nigdy nie dołączy do WWE. I to właśnie z powodu przymusowego pobytu w NXT przez jakiś czas. Bo po tym co się stało z Sin Carą, który od razu został rzucony na głęboką wodę nie wydaje mi się żeby drugi raz odważyli się na takie ryzyko.:D

Z tym porównaniem do Sin Cary trochę pojechałeś.

1* AJ zna angielski i na micu sobie radzi całkiem ok. Może bez jakiejś mega rewelki, ale solidnie.

2* AJ zna amerykański styl wrestlingu. Jego styl nie jest już taki Indy i wiele zmian robić by nie musieli. Poza tym połowę gości to on już zna, więc szybko się dostosuje.

Tak jak pisałem wcześniej AJ jest za dobry i zbyt znany na NXT, ale z drugiej nie sądzę, żeby dostał jakąś mega pompę na debiut na zasadzie: Pojawia sie AJ i słyszysz krzyki Cole'a i Lawlera: "OMG!! It's AJ Styles! It's Phenomenal AJ Styles here in WWE! What's he doing here?!"

O wiele bardziej prawdopodobne byłyby proma, jak podpisują z nim kontrakt i konkretna data debiutu. Jednak zmienianie mu ringname'u byłoby chyba największą porażką ever. No cóż. Tak jak ktoś napisał wcześniej. To teoretyzowanie bo AJ jest za stary na to, żeby WWE myślało poważnie o inwestowaniu w niego.

BTW Tupac. Patrz kogo cytujesz, bo przypisałeś mi słowa kogoś innego.

BTW Tupac. Patrz kogo cytujesz, bo przypisałeś mi słowa kogoś innego.

Nie wiem czemu tak się stało, bo dałem normalnie cytowanie selektywne, a nie sam wpisywałem nicku. Dzięki, że zauważyłeś i już poprawiam. :)