Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nowy członek The Shield, plany dla Punka na WM XXX, kto z NX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Na stronie WWE.com pojawił się artykuł dotyczący zawodników z NXT, którzy mogą niedługo trafić do głównego rosteru. W artykule tym są wymienieni: mistrzyni kobiet NXT Paige, Aiden English, Alexander Rusev, Enzo Amore, Sami Zayn, mistrz NXT Bo Dallas, Emma oraz mistrzowie drużynowi NXT The Ascension.

Mick Foley opubl...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowy-czlonek-the-shield-plany-dla-punka-na-wm.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34663-nowy-cz%C5%82onek-the-shield-plany-dla-punka-na-wm-xxx-kto-z-nx/

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

3

• Michcio

3

• HrabiaZuo

2

• TakerFanKrk

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Mason (obecny jobber NXT) miałby wbić na miejsce odchodzącego z Tarczy, Reingsa? To kiepski a nawet katastrofalny wybór i pomysł... Chociaż właśnie wśród żółtodziobów nie majakiegoś typowego mięśniaka, to niech już tak będzie :???:

• Reputacja:   0

Jeśli niszczymy Shield, to całkowicie. Po co tam ktoś nowy, skoro z góry wiadomo, że to lepsze nie będzie?

oficjele WWE uważają, że Eva jest lepszym materiałem na Divę WWE.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3ugp5fBUr1qgvr4ko7_r2_250.gif

Eva jest najlepszym materiałem na tytuł najgorszej kobiety walczącej w historii.

• Reputacja:   30

Komentarze pod tym newsem dotyczącym JoJo sugerowały, że Eva trochę się "postarała" o tą opinię u oficjeli WWE (if you know, what I mean ;))

Osobiście na miejscu Romana widziałbym jedynie Ezekiela Jacksona. Pomimo, że ciągnie się jego powrót już miesiącami (a nawet i z 1,5 roku), to jako "mięśniak" pasowałby do tej stajni.

Też myślę, że Tarcza powinna się rozpaść całkowicie, chyba że jest to zabieg aby właśnie całkiem się to rozpadło przez słabe nowe ogniwo.

Czytając ostatnie wpisy o CM Punk'u i ten dzisiejszy news to może te jego marudzenie i niezadowolenie jest zabiegiem storyline'owym dążącym właśnie do walki z HHH.

Szkoda, że JoJo zostaje "poświęcona" na rzecz Evy, może i Eva wyglądem jest materiałem na Dvię, ale powinny też się liczyć umiejętności, oglądałem na YT różne gale z lat 80-90 tam Divy nie wyglądały jak teraźniejsze, które niejednokrotnie są bardzo seksowne, ale umiejętności miały dużo lepsze i oglądało się je zdecydowanie chętniej. W teraźniejszości jest tylko kilka Diva's, które mają umiejętności godne uwagi lub swoje umiejętności poprawiają z miesiąca na miesiąc.

Dołączenie Daniela do Rodzinki może faktycznie jest BEST FOR BUSINESS.

Nie ma osoby w federacji która mogła by zastąpić Reignsa, skoro niszczą tarczę to niech zrobią to zupełnie. Albo Dean Ambrose poszedł by wyżej a Rollins byłby jego sługusem.

Przecież Ryan miał już swoją szansę pokazania się w main rosterze za czasów New Nexus. Oczywiście przemawiało za nim dosyć duże podobieństwo do Batisty (pewnie ich spotkanie w ringu byłoby nieuniknione) ale z czasem okazało się że Mason to beztalencie straszne. Zupełnie nie rozumiem po co znowu go odkurzają. Nie ma w NXT innych młodszych i perspektywicznych nazwisk?

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Albo Dean Ambrose poszedł by wyżej a Rollins byłby jego sługusem.

Poważnie? Rollins przydupaczem Deana?

Zupełnie nie rozumiem po co znowu go odkurzają. Nie ma w NXT innych młodszych i perspektywicznych nazwisk?

Nie za bardzo, no chyba , że masz namyśli kogoś znacznie mniejszego, kogoś kto zdecydowanie gorzej wygląda wizerunkowo. Może jestem wyjątkiem na forum, ale należę do części osób(z poza), które lubią Masona. :roll: Z chęcią ponownie zobaczyłbym go w głównym rosterze.

Eva lepszym materiałem na Dive od JoJo? śmiem wątpić, ring skille czerwonowłosej są na znacznie niższym poziomie niż "poniżej normy" a JoJo ma dopiero 19-20 lat i może jeszcze wiele popracować nad swoją formą w ringu, A Eva? ona ma 29 lat to trochę za późno aby dopiero zaczynać przygodę z wrestlingiem.

Mason Ryan w Shield to totalna porażka która nie ma szans na przetrwanie chociażby miesiąca, jeżeli Tarcza ma się rozpaść to niech się rozpada, sztuczne przedłużanie jej "życia" tylko pogorszy sprawę a chyba WWE chodzi o to aby fani zapamiętali ten storyline.

Zgadzam się z przedmówcami w kwestii zastępowania Romana kimkolwiek z NXT, lepiej definitywnie zakończyć ten twór, niż przeciągac to na siłę. Ale - jeśli zabieramy Reignsa, jasnym jest, że w jego miejsce powinien trafić kolejny terminator, gdyby do tego doszło, poza naturalnym kandydatem w postaci Ryana wziąłbym pod uwagę Leo Krugera, also know as Adam Rose. Z gęby nawet przypomina Romeo (co pewnie byłoby wadą w tym kontekście), gabaryty ma pożądniejsze od Deana i Setha, nie mam pojęcia, jaki gimmick prezentuje jego nowa postać, ale z dwojga zlego byłby lepszym wyjściem niż Walijczyk.

Natomiast co do JoJo i Evy Marie - więszkość z was uważa, że stawianie czerwonej wyżej niż Offerman to bullshit, bo ta jest młodsza i jest bardziej perspektywiczna jeśli chodzi o ring-skillsy. WWE jednak w kwestii div na 1 miejscu stawia wygląd - JoJo może się podobać (gdybym mial je obie do wyboru sam zdecydowalbym się na mulatkę, Marie jest w sam raz, ale na raz :D), ale wygląda bardziej jak dziewczyna z sąsiedztwa, natomiast Eva to dorodne biczysko, co wpisuje się w obecne konwenanse pojęcia "WWE Diva", stąd takie zachowanie zbytnio mnie nie dziwi.

Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak się zachwycają Deanem, przyznaję że jest dobry przy mikrofonie(może nawet najlepszy z młodych gwiazd), ale nie ma warunków fizycznych na bycie w topie i raczej ich już mieć nie będzie(ringowo też jest wg mnie najsłabszy z całej trójki )

Sejm old szyt ewry fakin tajm. Niekoniecznie Dean musi w przyszłości wystrzelić tak jak Punk, ale charyzma i umiejętności wypowiadania się w zupełności wystarczą mu do tego, by przynajmniej na krótką metę być czołową postacią federacji. W przeszłości było wiele przypadków, gdzie mając do wyboru świetnego ringowo (w tym przypadku Rollins) promowano mniej niż conajmniej solidnego mikrofonowo (Dean) - pierwszy przykład z brzegu - Sandow zgarnia walizkę, a Cody Rhodes utknął w martwym punkcie, chociaż co roku jest widziany w gronie faworytów do zwycięstwa MitB.

Zapewne to co napiszę nie spodoba się smartowej części użytkowników, ale Roman jest jedyną osobą z Shield, która ma szansę zostać Main Eventerem, co do pozostałej dwójki, to jeśli Shield się rozpadnie to skończą co najwyżej w midcardzie, z tym że wyższą pozycje będzie miał Rollins.

Oj, chyba nie ! :o Dean za mikrofonem jest świetny, a w ringu bardzo dobry. Jestem pewien że dostanie swoją szansę, prędzej czy później. To jest materiał na Main Event, co do Setha Rollinsa to może to być drugi John Morrison. Świetny w ringu ale słaby za mikrofonem (chociaż chyba jest lepszy niż JoMo w tej kategorii). Nie zdziwił bym się gdyby dostał parę Main Eventów oraz walk o pas, tak samo jak Morrison.

Plany na Hogana to TT z Jaśkiem i Danielem przeciwko Wyattom? Czyli jednak dołączenie Bryana do Rodzinki to tylko pic? Wlaliście we mnie nową nadzieję...

To jak Daniel jest obecnie odbierany sprawia, że nie ma sensu przeprowadzać jego heelturnu. Zbiera jeden z największych popów, a jako "ten zły" nie sądzę żeby w krótkim czasie wygenerował porównywalny heat. Wręcz przeciwnie, gorzej będzie jak fani cały czas cheerować będą tego teoretycznie złego. Ale wtedy oficjele znów uznają, że to wina Danielsona bo nie umie odgrywać swojej roli...

A co do uzupełnień The Shield, to moim zdaniem najlepiej - wizerunkowo i nie tylko - pasowałby Leo Kruger.

A co do uzupełnień The Shield, to moim zdaniem najlepiej - wizerunkowo i nie tylko - pasowałby Leo Kruger.

Gdzie ty to widzisz ? :shock: Kruger jako ten człowiek z buszu pasował by bardziej do The Wyat Family. Raczej nie sprawdził by się jako członek Shield, bo z nim nie wykonali by tego swojego Powerbombu np. na Henrym czy Show'e. Nikt nie powinien do Shield w wypadku odejścia Reignsa. Niech każdy idzie osobną drogą, przy tych kłótniach to logiczne i najlepsze wyjście.