Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Złotouści Attitude - Shit Grudnia 2013

Shit grudnia to...  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Shit grudnia to...

• Deafnom, czyli polski Dave Meltzer
      5
    • Alacer o HBK' u
      4
    • coolerss, czyli ,,Cena sucks!"...
      11
    • coolerss po raz drugi, czyli marki są wśród nas...
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

1. ,,1. The Great Khali(niezłe walki i śmieszne speeche)

2. Undertaker(prawie nie walczy i jeszcze shieldzi go skopali)

3. Bray Wyatt(potrafi rozśmieszyć publikę)

4. Brodus Clay

5. Miz/Kofi

6. Bryan vs. Authority

7. Khali i Santino

8. Bryan/Punk

9. Dolph Ziggler

10. Kofi Kingston (osatnio coraz częściej zapraszają go do studia gdzie pokazuje klasę)

11. Khali(ostatnio niszczy na micu - segment świąteczny)

12. El Torito (chyba każdy się zgodzi)

13. Daniel Bryan (nie rozumiem tej Bryanomanii)

14. Hornswoggle (ostatnio go wcale nie pokazują mimo świetnego talentu aktorskiego)

15. NXT

16. John Cena vs. Randy Orton(ostatnie TLC) - fajne zwroty akcji i kilka pomysłowych spotów

17. Brhodes vs Real Americans(Raw, 10.28.2013) - co tu dużo mówić, nuda zZzZzZ.

18. Los Matadores

19. Wyatt Family(już ich proma mi się nie podobały)

20. Zeb Colter

21. Paul Hayaman (Zero umiejętności aktorskich tylko jęczy i krzyczy)

22. The Miz (wiadomo AWESOME!)

23. Battleground

24. Summerslam

25. Cobra!!!!!

26. 3MB. \m/ !!!!!!

27. Bella Twins - są niesamowicie podobne i śmieszne.

28. Cashing Sandowa na Cenie" (Deafnom)

2. ,,Nie widzę jak wygrana Bryana z HBK miała by wypromować brodacza. HBK pod koniec kariery przegrywał większość ważnych walk wiec podłożenie go ponownie nie wstrząsnęło by nikim chyba, ani nie poprawiło statusu Daniela". (Alacer)

3. ,,Heh Cena mnie rozwalił na raw mowiac ze orton jest samolubny hmmm Chyba zapomniał dzięki komu pasa nie zdobył SAndow(zrezta cena mowil ze wrocił chyba za wcześnie)i kto chciał by w WWE był tylko 1 mistrz.

I kto tu jest kur*a samolubny John ?????" (coolerss)

4. ,,Brawo ORton pokaż im KTO JEST NAJLEPSZY !!!

Dobra walka, Orton zaliczył 3 stoły a Cena tylko 1 i ten 1 wystarczył xD" (coolers)

https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bastian

4

• K-PEL-K

2

• Kowal

1

• Pavlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem na trzecią propozycję. Na pierwszą się nie opłacało bo jej autorowi zależy tylko na pisaniu bzdur, więc nie pokazywać że nas to w jakiś sposób interesuje. Druga przedstawia opinię autora, więc skoro tak pomyślał to tak napisał. Nie trzeba się z nim zgadzać, ale nie wiem czy należy mu się shit. Fakt, to co napisał to są głupoty, ale każdy ma swoją opinię. Czwórka to jak wiadomość z gg. A wybrałem trójkę, ponieważ obwinianie Ceny o nie zdobycie pasa przez Sandawa to totalna pierdoła i zasługuje na shit miesiąca. Przecież Jasiu nie jest samolubny, on kocha wszystkich ludzi :D Edytowane przez Kowal
https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339333

Kowal90, to Ty wybrałeś w końcu opcję numer dwa czy trzy, bo Twój post nie rozwiewa wątpliwości na ten temat? :D

Co do kandydatur to w tym miesiącu właśnie mnie przypadła odpowiedzialność za skonstruowanie całej listy. W grę wchodził jeszcze jeden użytkownik, którego chciałem nominować za całokształt, a raczej niechlujne wypowiedzi wyzwolone od interpunkcji niczym Angola od portugalskich kolonialistów. Nie ma wśród powyższego kwartetu ,,petardy" na wzór zwycięzcy z listopada, ponieważ na Attitude naprawdę ciężko znaleźć naprawdę wierutną bzdurę. To dobrze, bo oznacza to wysoki poziom merytoryczny Attitude. :P

Zagłosowałem na pozycję pierwszą. Wiem, że to totalny trolling, ale przy okazji innych kandydatur mam pewne usprawiedliwienie, co do ich niskiego poziomu. Każdy może mieć swoje zdanie, ale umówmy się - wygrana nad Shawnem ,,Mr. WrestleManią" Michaelsem na nota bene WrestleManii nie ma znaczenia? To nie Heath Slater...

Coolerss z kolei wygląda na marka i ja rozumiem jego niechęć do największego przeciwnika swojego idola. Ja też kiedyś wierzyłem w coś, co jest wyreżyserowane. Wierzyłem, że pewnego dnia kopiąc piłkę na podwórku ukaże mi się czarny kret z czerwonym nosem i krzyknie w moim kierunku ,,ahoj!". :P

https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339336

• Reputacja:   1

Głosuję na dwójkę. Trolling jaki pokazuje Deafnom już jest nudny. Ani to śmieszne ani ciekawe. Coolers albo również troll'uje albo nie wie, że to reżyserka. Jednak na zwycięstwo zasłużył Alacer, bo HBK choćby miał milion porażek to nic nie zmieni faktu, że to legenda i wygrana z nim na WM'ce przyniosłaby jego rywalowi chwały.
https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339343

Błagam, kto tu nominował Alacera? Jego tezę da się na legalu obronić z palcem w jelicie, a jednak tu ląduje? No kaman :?
https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339357

Błagam, kto tu nominował Alacera? Jego tezę da się na legalu obronić z palcem w jelicie, a jednak tu ląduje? No kaman :?

Po raz drugi informuję, że za wszystkie nominacje do shitu miesiąca odpowiadam ja :-). Wygrana Bryana z Michaelsem nie wypromowałaby tego pierwszego? Daniel Bryan to obecnie ulubieniec publiczności jednak pamiętajmy, że to człowiek, który tak naprawdę poza Johnem Ceną nie ma nikogo poważnego na rozkładzie. Abstrahując od historii, nawet dzisiaj z pojedynczych występów Shawna Michaelsa robi się wielkie wydarzenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339364

• Reputacja:   1

Nominowałem trójkę, rozumiem heat na Cena ale bez przesady :D Ale z niego samolub :shock:
https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339380

Heh, równie dobrze możemy piętnować każdą inną opinię, która różni się od osądów wydawanych przez większość userów. Alacer wychwycił w tej całej tej sytuacji coś nowego, dodał jakiś kontrargument do dyskusji i trochę smutno się robi na serduszku, że taka nagroda w zamian dla niego czeka.

Daniel Bryan to obecnie ulubieniec publiczności jednak pamiętajmy, że to człowiek, który tak naprawdę poza Johnem Ceną nie ma nikogo poważnego na rozkładzie.

No tak, ale skąd pewność, że po ewentualnym zwycięstwie Bryana nie padnie spod czyichś palców stwierdzenie, że przecież Bryan poza Ceną i Michaelsem nikogo poważnego nie ma na rozkładzie? A może ktoś krzyknie, że spoko, ale Daniel wygrał z gościem wyrwanym z ringowej emerytury? Ile osób go wówczas nominuje do miana gówna miesiąca? :) Zacieram już rączki na kwietniowe kandydatury :)

https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339384

Błagam, kto tu nominował Alacera? Jego tezę da się na legalu obronić z palcem w jelicie, a jednak tu ląduje? No kaman

Miałem podobne uczucie, ale po przeczytaniu posta odnośnie Ceny. I miałbym w tym conajmniej 2 sojuszników, w postaci Riley'a i Reksa :twisted:

Z nominacji w zasadzie żadna nie zasługuje na tego typu wyróżnienie, szkoda, że nie mamy takiego combo breakera jak przed miesiącem :D Widzę, że nikt nie typuje czwórki, więc tam ulokuję swój głos.

https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339443

Głos na trójkę. Ten post mnie strasznie rozbawił :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-339595

Lipiec 2013 - ,,Nie chce zakładać nowego, tylko nie chce zostawiać na tej stornie swoich danych(adresu poczty), kto wie komu potem sprzedacie swoją bazę danych, a ja nie chce dostawać żadnych spamów. Gdyby dało się zmienić adres poczty to nie robił bym żadnego problemu, ale niestety się nie można. Poza tym gdybym chciał to mógłbym zakladać multikonta codziennie, ale po co? Masz dostęp to zmieniania poczty? Jeśli tak to mogę stworzyć jakąś fikcyjną". (Scarface)

Sierpień 2013 - ,,[Dzisiaj 23:16] -Raven-: Blalight - nie jestem godzien. Działem o Ciocia Ravena'a może zarzadzać wyłącznie Ciocia Ravena'a. W innym przypadku byłaby to jawna profanacja.

[Dzisiaj 23:20] Blalight: Za duzo tego slowa :D . Raven co to jest profanacja? :D

[Dzisiaj 23:24] -Raven-: Blalight - wygoogle'uj sobie :D (...)

[Dzisiaj 23:25] Blalight: Jest taki problem :D jestem na telefonie i nie mam jak wygooglowac. (...)

[Dzisiaj 23:31] Blalight: Bo juz dostalem upomnienie od pewnej osoby, teraz staram sie byc grzeczniejszy. Jakbym wiedziedzial co to profanacja to bym poszerzyl moja wiedze :D

[Dzisiaj 23:31] K-Pel: profanacja to jak sama nazwa wskazuje bycie pro fanem kogoś

[Dzisiaj 23:32] K-Pel: jak profanujesz nie wiem... np. Ciocia Ravena to znaczy, że normalnie na calutkim świecie nie ma większego jej fana niż Ty

[Dzisiaj 23:35] Blalight: Pro Fan Acja? To chyba lepiej jak tak bedzie sie pisac. Wtedy przynajmniej wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi no to chodzi o ... Byla CzaQa." (Blalight)

Październik 2013 - ,,IMPACT Wrestling:

AJ Styles: AJ wydaje się pewnym kandydatem w tym miesiącu. Ostatnio zapewnił sobie możliwość walki o główny pas TNA, na BfG i postanowił stanąć w obronie federacji w walce z Dixie.

Magnus: TNA konsekwentnie stawia na Anglika, a dowodem potwierdzającym tą tezę jest możliwość walki ze Stingiem na BfG.

WWE:

Paul Heyman: Paul stoczył w tym miesiącu jedną walkę, w której pokonał CM Punka. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu i wciąż jest jedną z najbarwniejszych obecnie osób.

Ryback: Ryback czuje się świetnie w odświeżonej wersji swojej postaci. Razem z Heymanem tworzą wyśmienite duo.

Santino Marella: Włoch po powrocie wciąż jest na fali. Wypada docenić jego serie zwycięstw, stąd jego obecność w tym miesiącu.

Scena niezależna:

Adam Cole: Postanowiliśmy w tym miesiącu zmienić nieco zasady i do głosowania trafia nowy mistrz ROH. Wypada nam docenić triumf w turnieju o główny pas ROH". (N!KO i Schoop)

Listopad 2013 - ,,A dzisiaj znowu na treningu MMA wyjebałem rywalowi Oklahoma Slam, Back Body Drop i German Suplex ^^ Samo jakoś wychodzi, a goście z tej samej wagi 70 kg". (Blaze9)

Grudzień 2013 - ,,,,Heh Cena mnie rozwalił na raw mowiac ze orton jest samolubny hmmm Chyba zapomniał dzięki komu pasa nie zdobył SAndow(zrezta cena mowil ze wrocił chyba za wcześnie)i kto chciał by w WWE był tylko 1 mistrz.

I kto tu jest kur*a samolubny John ?????" (coolerss)"

Gratulacje dla coolerss' a, zwycięzcy głosowania na shit grudnia. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/34636-z%C5%82otou%C5%9Bci-attitude-shit-grudnia-2013/#findComment-340163

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...