Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Styles zrezygnował z kontraktu przez Jarretta, Dreamer na ga

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Po pojawieniu się informacji o powrocie AJ’a Stylesa do Ring of Honor, pojawiły się przypuszczenia, że TNA może w ten sposób rozpocząć współpracę z ROH. Nie ma jednak mowy o żadnym porozumieniu pomiędzy federacjami, a powrót Stylesa do ROH nie jest częścią storyline’u. AJ rzeczywiście nie doszedł do...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-styles-zrezygnowal-z-kontraktu-przez-jarretta.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34632-styles-zrezygnowa%C5%82-z-kontraktu-przez-jarretta-dreamer-na-ga/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

3

• N!KO

2

• legopower

1

• Rebellion

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

W poniedziałek 30 grudnia 2013 roku TNA nagrało galę One Night Only: Old School.

Ethan Carter III vs Dewey Barnes

<3

• Reputacja:   1

Ahh, czyli jednak AJ Styles po za TNA :cry: Ale tam musi być bieda, gdzieś czytałem że manager Stylesa proponował federacją występ jego zawodnika za około 3 tysiące dolarów za występ. Nie oszukujmy się, Allen nie będzie walczył na scenie niezależnej codziennie. To będzie pewnie gdzieś jedna walka tygodniowo, więc ciekawi jaki kontakt zaproponowała mu Dixie ? Hogan zniszczył TNA od środka, i na prawdę za dwa lata federacja ta może zniknąć a wrestlingowej mapy świata.

To nie HULK HUG'on zniszczył tijenej. TO DIXIE tylko i wyłącznie DIXIE przez swoje "diecezje" zjebała tą fedkę. Szczerze, może to głupio zabrzmi ale był czas gdy to właśnie TNA przemawiało za mną bardziej niż WWE bo choćby dywizja x i knockout jak i mainteventerzy typu AJ czy ANGLE. żal serce ściska bo AJ nie ma szans na karierę w wwe, Bully Ray tak samo jak i Kurt < może na kilka walk ale zważywszy na jego wiek who knows > sting na one last match z takerem a boby rhody, bad influance, czy inni ... nie ma szans.

spike podpisując umowę na transmisje TNA zastrzegł że chce mieć gwiazdy w federacji, które przyciągałyby widzów. Po odejściu Hogana, RVD, AJa, zostaje im Sting, Kurt, Hardy, jeśli ludzie z Impact nic nie wymyślą, posypie im się to z bardzo banalnego powodu, Spike podobno negocjuje z WWE nad transferem transmisji do tej stacji, plus coraz bliższa jest własna platforma. Jeśli Spike odrzuci dalszą współpracę z TNA, będziemy mieli smutny koniec tej organizacji, a z tego co wiem Spike jest temu bardzo bliskie, bo nie podoba im się w jakim stylu twarze Impact Wrestling odchodzą. Za to ciekawie w siłę rośnie ROH, jeśli dostaną swoje miejsce w TV, mogą w 2014 przegnoić TNA

zostaje im Sting, Kurt, Hardy

Właśnie, czyli trójka która może wrócić lub w przypadku Stinga zadebiutować w WWE. Nie zdziwię się jak Hardy, Sting i Kurt nie zgodzą się na warunki TNA po wygaśnięciu umów i odejdą. A wtedy będzie już bardzo źle dla Dixielandu.

• Reputacja:   613
  • Status:  Online

TNA bez Stylesa? Jakoś tego nie wyobrażam sobie na dłuższą metę... :roll:

Jasne AJ w ROH będzie bardzo dobry dla każdej ze stron, zarówno dla zawodnika jak i samej federacji, ale Styles zawsze kojarzony będzie z TNA. Nie wiem jakie problemy ma federacja jeśli chodzi o finanse, ale gdybym był na jej miejscu to pewnie zrobiłbym wszystko by wyciągnąć z kieszeni tyle kasy ile tylko AJ chciał. Można pewnie kogoś mniej znaczącego zwolnić, ale jeśli nie możemy utrzymać przy sobie swojej ikony to jaki dajemy sygnał na zewnątrz, poza federację, a szczególnie fanom? To marketingowy i wizerunkowy strzał w kolano. Jarrett już odszedł, teraz Styles, czekać tylko, aż TNA wypuści z rąk Danielsa czy Roode'a. Przez najbliższy czas pewnie będę się cieszył z obecności Stylesa w ROH i sięgnę po ten produkt, ale mam nadzieję, że TNA pójdzie po rozum do głowy i sypnie kasą, żeby znowu mieć AJ'a. Swoją drogą kto jeszcze z rok, dwa temu wyobrażał sobie federacje Carter bez Stylesa? Chyba nikt. ;-)

Walki Stylesa w różnych federacjach zapowiadają się całkiem nieźle. Szczególnie z Hero i na House of Glory. Z pewnością jeśli będzie dostęp do tych gal, to się za nie zabiorę. Szkoda że nie można już liczyć na występy AJ-a w TNA, bo jest symbolem tej federacji, albo raczej symbolem pierwotnego TNA, bo to co się teraz dzieje to już coraz mniej przypomina moją kiedyś ulubioną federację. Przynajmniej będzie już mniej spekulacji dotyczących tego czy podpisał kontrakt czy jednak nie. Tylko w jaki sposób będzie rozwiązana kwestia tytułu? Będzie tylko ozdobą, czy nadal będzie oznaczył mistrzostwo TNA, choć nowy pas zdobył już Magnus?

Świetne traktowanie zawodników przez TNA zostało po raz kolejny udowodnione. Jak profesjonalna federacja może blokować zawodników na galę i ich o tym nie informować? Na miejscu Tommy’ego wypiąłbym się na nich i nie zawalczył na tej gali, ale oczywiście tu ogromną rolę grają pieniądze i Tomek Marzyciel od razu pobiegł na ring bez żadnej urazy.

Karty ONO nie zachwycają, ale i tak pewnie obejrzę te gale. Chociaż patrząc na kartę HJ to można mieć jeszcze nadzieję że coś z tego wyjdzie, no może 3 ostatnie walki z karty powinny być dobre. Natomiast druga gala nie może się nazywać Old School jedynie przez obecność na niej Dreamera. Bo reszta walk to jak rodem wyciągnięta z obecnych tygodniówek, tak więc to jest tylko nazwa która ma przyciągnąć fanów, a okazuje się ze to wszystko jest zrobione jak najtaniej i najlepiej jakby w ogóle tej gali nie wypuszczali bo sobie jeszcze większego wstydu narobią oszukując fanów.

Trzeba przyznać, że AJ Styles był dla TNA bardzo ważnym zawodnikiem. Ja sam polubiłem produkt TNA właśnie z powodu Styles'a. Wielka strata i takimi działaniami federacja Dixie zabija samą siebie. Trzeba będzie zacząć oglądać ROH, bo staje się coraz bardziej ciekawa pod względem twarz tam występujących.

Co do One Night Only Old School widziałem zdjęcie z walki Abyssa z Hardym, i muszę powiedzieć że będę czekał na ten pojedynek. Pod spodem daje zdjęcie w spoilerze.

BcyHxxwIQAAQXUS.jpg

Niedługo Tommy Dreamer dowie się z Internetu, że zdobył TNA World Heavyweight Championship...

W związku z odejściem AJ Styles' a oraz faktu, że Kurt Angle w tym roku obchodzić będzie 45 urodziny, TNA musi albo zakontraktować ciekawych zawodników z warunkami do bycia main eventerami lub promować tych, których mają. Mistrzostwo świata wagi ciężkiej dla Christophera Danielsa czy Kazariana mnie nie zasmuci, ale obaj także nie są już młokosami, a poza tym - kto oprócz nich? Samuel Shaw ze swoim gimmickiem bawidamka? Wróci Wes Brisco?

Szczerze, może to głupio zabrzmi ale był czas gdy to właśnie TNA przemawiało za mną bardziej niż WWE bo choćby dywizja x i knockout jak i mainteventerzy typu AJ czy ANGLE. żal serce ściska bo AJ nie ma szans na karierę w wwe, Bully Ray tak samo jak i Kurt < może na kilka walk ale zważywszy na jego wiek who knows > sting na one last match z takerem a boby rhody, bad influance, czy inni ... nie ma szans.

Śmiało można było obstawiać to że, jeżeli pojawią się poważniejsze problemy w TNA, Styles odejdzie do ROH. Bully Ray razem z Devonem miał już swoje pięć minut w WWF, więc jeżeli pojawi się u Vince'a to najprawdopodobniej jako kolejny członek HoF. Kurta sam bym chciał zobaczyć w WWE, nawet z jakimś konkretnym title runem, ale nie wiem czy to realne. W przypadku Stinga, to raczej chodzi o to ile mu zapłacić. Daniels najpewniej kierunek ROH. Reszta nie wiem.

[ Dodano: 2014-01-01, 19:57 ]

zostaje im Sting, Kurt, Hardy

Właśnie, czyli trójka która może wrócić lub w przypadku Stinga zadebiutować w WWE. Nie zdziwię się jak Hardy, Sting i Kurt nie zgodzą się na warunki TNA po wygaśnięciu umów i odejdą. A wtedy będzie już bardzo źle dla Dixielandu.

Hardy do WWE nie wróci.

[ Dodano: 2014-01-01, 20:01 ]

Za to ciekawie w siłę rośnie ROH, jeśli dostaną swoje miejsce w TV, mogą w 2014 przegnoić TNA

Jest to całkiem możliwe i jeżeli podpiszą jakąś konkretną umowę z Spike (bo najprawdopodobniej o tę telewizję chodzi), to sam skuszę się na śledzenie tej federacji.

W przypadku Stinga, to raczej chodzi o to ile mu zapłacić.

Mi się wydaje, że nie chodzi o pieniądze, bo Sting ma ich mnóstwo. Tu raczej chodzi o to jak WWE poprowadziłoby jego postać. Sting kiedyś o tym wspominał w jakimś wywiadzie i to głównie jest powód, dla którego jeszcze się nie pojawił w WWE. Ktoś taki jak Sting po prostu nie potrzebuje WWE i jeśli miałby tam pójść tylko po to, żeby całą jego postać "zabito" to raczej nigdy się tam nie pojawi.

TNA mnie tak wkurwia swoimi działaniami że powinni już upaśc jak najszybciej bo to co sie tam teraz wyrabia jest gorsze niż to co było pod koniec istnienia WCW. niemają kasy to niech idą już do piachu, poco sie męczyc i oszczędzac absolutnie na wszystkim, nawet na najlepszych zawodnikach ?!

za to ROH rośnie w siłe i może wkoncu stana sie federacją w pełni Main Streamową by kiedys w przyszłosci mocno rywalizowac z WWE ? kto wie