Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co wydarzyło się na ostatnim RAW roku 2013?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   39
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

UWAGA! Newspack zawiera otwarte spoilery z RAW!

Czytelnicy magazynu Pro Wrestling Ilustrated wybrali Bryana Wrestlerem Roku i Najpopularniejszym Wrestlerem Roku. Daniel wygrał również w kategorii Feud Roku (feud z The Authority) i Walka Roku (pojedynek z Johnem Ceną na SummerSlam).

Podczas zapowiedzi RAW O...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-co-wydarzylo-sie-na-ostatnim-raw-roku-2013.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

2

• Michcio

2

• ShowOff Punk

2

• goddamn

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bryan z Wyattami? No nie... Myślę że Orton obroni pas na RR, bo nie spodziewam się kolejnej walki Cena vs Lesnar. Swoją drogą ciekawie się zapowiada początek roku, ponieważ Batista po powrocie pewnie też skieruje się w stronę pasa.

Dźwięki, które wydawał z siebie Lesnar po ataku na Henry'ego omal nie rozwaliły mi uszu a RAW całkiem całkiem. xD

• Reputacja:   39
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Musieli dać coś mocnego na zakończenie roku.

Wpadł mi do głowy taki pomysł. Tylko, że musiałoby się to wszystko zdarzyć na Road to WM. Na RR Orton pokonuje Cenę i walczy z Lesnarem o tyuł na EC (zakładam że Elimination Chamber Match wyłoni tylko pretendenta do WWEWHC Title). Batista przeszkodzi Lesnarowi w zdobyciu pasa i będą walczyć na WM. Orton? Może zakończy się to Triple Threat Matchem na WM? (Orton vs. zwycięzca RR vs. zwycięzca EC Matchu) Chyba, że to rzeczywiście The Animal wygra RR Match. Wtedy to mi rozwala trochę ten pomysł :D

Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale, według mnie, WWE zaserwowało nam taką zagadkę dotyczącą karty WrestleManii, że po Royal Rumble albo może dopiero po Elimination Chamber będzie oficjalnie wiadomo kto, z kim i dlaczego ;)

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ciekawi mnie czy Brock zawalczy na Royal Rumble z Markiem lub Big E. Tak by pod promować jego przyszłą walkę, oraz zachęcić jeszcze bardziej ludzi do kupienia Royal Rumble.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Co do RAW to wyszło całkiem przyzwoicie. Dołączenie Daniela Bryana do Wyattów może się okazać świetnym pomysłem, choćby z tego względu, że zapewne stajnia dostanie większą promocję.

Walka Brocka Lesnara z Big E Langstonem też byłaby dobrym posunięciem, jednak nie zapominajmy o tym, że Langston posiada pas Interkontynentalny, a walka o takowy tytuł z udziałem Brocka mogłaby się mijać z celem, ponieważ nie jest jeszcze on dość prestiżowy. Osobiście uważam, że na WM'ce mógłby się odbyć Triple Threat Match o pasy WWE i World Heavyweight Championship: CM Punk vs. Randy Orton vs. Brock Lesnar.

129015919552c4b3100be8c.jpg

ShowOff,a kto powiedział, że ewentualna walka między Lesnarem a Big E musi być o pas?

Super byłoby jeśli Lesnar zostanie chociaż pretendentem, a najlepiej mistrzem. Choćby na chwilę.

Super byłoby jeśli Lesnar zostanie chociaż pretendentem, a najlepiej mistrzem. Choćby na chwilę.

...a czy to byłoby best for buisness ? :P

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:D Rok temu wszyscy narzekali jak Rock na swoim kontrakcie zdobył pas WWE, tutaj wszyscy chcą Brocka który ma taki sam kontrakt. Szczerze ? Sam tego chcę :D Bo to będzie bestia z tytułem, oraz Heymanem obok siebie, to będzie Lesnar którego jeszcze nie widziałem. A bardzo chcę zobaczyć.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

ShowOff,a kto powiedział, że ewentualna walka między Lesnarem a Big E musi być o pas?

No, a co to za promocja Big E jako Mistrza, gdyby pas nie był na szali?

129015919552c4b3100be8c.jpg