Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Awards 2013 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

One down, one to go. Względem poprzedniego roku nie ma żadnych zmian. Wszystkie kategorie zostały na miejscu, zasady też są takie same - free 4 all. Możecie głosować na co Wam się żywnie podoba, ale - jak zawsze - liczymy na rzetelne, przemyślane i odpowiednio uzasadnione posty. Nie spieszcie się, czasu na głosowanie jest sporo - do 15 stycznia. Bierzcie pod uwagę dokonania w minionym roku, niekoniecznie Waszych ulubieńców - to tylko zabawa. Jeśli chodzi o theme song, to też warto zwrócić uwagę, kiedy zadebiutował. Nie wiem, czy atrakcyjny byłby wyścig "Cult of Personality" z "Here To Show The World" drugi rok z rzędu.

1. Wrestler Roku

2. Najgorszy Wrestler Roku

3. Najlepszy Babyface

4. Najlepszy Heel

5. Feud/Storyline Roku

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku

7. Tag Team Roku

8. Najgorszy Tag Team

9. Największy Postęp

10. Najlepsze Mic Skillsy

11. Największa Charyzma

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)

13. Najbardziej Przereklamowany

14. Najbardziej Niedoceniony

15. Najlepsza Gala TV

16. Walka Roku (podać galę)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)

18. Odkrycie Roku

19. Rozczarowanie Roku

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)

22. Najlepszy Komentator

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)

25. Najlepszy Finisher

26. Najlepszy Theme Song

27. Kobieta Roku

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• The Rock136

1

• Edgar

1

• GregOriOo

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.Daniel Bryan

2.Heath Slater

3.The Miz

4.Randy Orton

5.Bryan/Orton

6.Miz/Kingston

7.The Shield

8.3MB

9.Daniel Bryan

10.C.M.Punk

11.Daniel Bryan

12.Daniel Bryan

13.Cutris Axel

14.Dolph Ziggler

15.RAW

16.C.M.Punk vs Brock Lesnar SS 2013

17. -------

18.Bray Wyatt

19.Curtis Axel

20.Paul Heyman

21.Brad Maddox

22.J.B.L

23.Summerslam

24.Battlegroud

25.Potrójny powerbomb (The Shield)

26.Fandango theme (ta rararara na na na nananana)

27.A.J.Lee

28.Połaczenie pasa WWE i WHC

• Reputacja:   1

1. Wrestler Roku- Daniel Bryan

2. Najgorszy Wrestler Roku- The Great Khali

3. Najlepszy Babyface- Daniel Bryan

4. Najlepszy Heel- CM Punk

5. Feud/Storyline Roku- CM Punk vs Undertaker

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku- 3MB vs Los Matadores

7. Tag Team Roku- Rhodes Dynasty

8. Najgorszy Tag Team- Curtis Axel & Ryback

9. Największy Postęp- Daniel Bryan

10. Najlepsze Mic Skillsy- CM Punk

11. Największa Charyzma- Dean Ambrose

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)- Los Matadores

13. Najbardziej Przereklamowany- Curtis Axel

14. Najbardziej Niedoceniony- Antonio Cesaro

15. Najlepsza Gala TV- Raw

16. Walka Roku (podać galę)- CM Punk vs Undertaker (Wrestlemania XXIX)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)- Big Show vs Randy Orton (Survivor Series)

18. Odkrycie Roku- Daniel Bryan

19. Rozczarowanie Roku- Curtis Axel

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Teddy Long

22. Najlepszy Komentator- JBL

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- Summerslam 2013

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- Night of Champions 2013

25. Najlepszy Finisher- Go To Sleep

26. Najlepszy Theme Song- Broken out in Love

27. Kobieta Roku- AJ Lee

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku- Heel Turn Triple H'a

646066133574871cb9b908.jpg

1. Wrestler Roku Tutaj miałem kilka opcji, ale chyba postawię na Daniela Bryan'a. 2013 to był jego rok.

2. Najgorszy Wrestler Roku Tutaj jest jeszcze więcej opcji, ale po chwili namysłu stwierdzam, z radością, że tytuł ten mogę dać Big Show'owi.

3. Najlepszy Babyface Daniel Bryan

4. Najlepszy Heel W całym roku to nie wiem. Chyba postawię na Punka za feud z Takerem

5. Feud/Storyline Roku Myślę, że Undertaker vs Punk. To co Brooks stworzył w segmentach i promach to było coś niesamowitego.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Cena vs Rock Nie miałem ochoty drugi raz oglądać tego samego feudu.

7. Tag Team Roku Shield

8. Najgorszy Tag Team Goldust&Cody - mimo pasów nie trawię blondaska ;)

9. Największy Postęp A.Neville z NXT

10. Najlepsze Mic Skillsy CM Punk

11. Największa Charyzma Daniel Bryan

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) W tej kwestii sięgnę do TNA i postawię na Ariesa.

13. Najbardziej Przereklamowany John Cena

14. Najbardziej Niedoceniony Tyson Kidd i Yoshi Tatsu. Żeby usprawiedliwić, że dałem dwa typy powiem, że obu uważam za genialnych techników i to, że są stopowani jest dla mnie naprawdę tragiczne.

15. Najlepsza Gala TV RAW

16. Walka Roku (podać galę) Daniel Bryan vs John Cena - Summerslam

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) Curtis vs Miz

18. Odkrycie Roku - Może dałbym tutaj Curtis'a Axel'a bo oprócz niego nikt nie był dla mnie odkryciem.

19. Rozczarowanie Roku - Dolph Ziggler

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) -----

22. Najlepszy Komentator JBL

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Wrestlemania 29

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Myślę, że tutaj mogę dać TLC.

25. Najlepszy Finisher - Sister Abigail

26. Najlepszy Theme Song - Special Op

27. Kobieta Roku - AJ Lee

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Kane dostaje posadkę w "zarządzie"

196226315251bf7dfc3a762.png

1. Wrestler Roku - Daniel Bryan, reszta zostaje z tyłu

2. Najgorszy Wrestler Roku - The Great Khali

3. Najlepszy Babyface - D. Bryan

4. Najlepszy Heel - Bully Ray

5. Feud/Storyline Roku - może to będzie dla wielu dziwne, ale... A&E vs. TNA

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - RyBack vs. Mark Henry

7. Tag Team Roku - hmmm... Bad Influence (Daniels & Kazarian)

8. Najgorszy Tag Team - BroMans...

9. Największy Postęp - D. Bryan

10. Najlepsze Mic Skillsy - CM Punk

11. Największa Charyzma - JohnCena

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - D. Bryan - znowu :)

13. Najbardziej Przereklamowany - Randy Orton - jest dobry, ale nie nadaje się na twarz WWE

14. Najbardziej Niedoceniony - Dolph Ziggler

15. Najlepsza Gala TV - NXT!

16. Walka Roku (podać galę) - hmm... Team Champion vs. Team all Stars na Glory by Honor XII

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - wszystkie squashe WWE, ale przebija je jedno... ODB vs. Jessie Godderz na impakcie 10.10.2013

18. Odkrycie Roku - paradoksalnie... D. Bryan, ok był bardzo dobry już od dawna, ale w tym roku zrobił coś niesamwitego czeg bym się nie spodziewał. Wcześniej był w moich oczach materialem na gwiazde, dziś mógłby zrobić wszystko, pkonać Goldberga, Lesnara czy Takera (byle nie na WMce) i bym się nie obraził. Danielson jest mega!

19. Rozczarowanie Roku - bezbarwnośc Wyatt Family (po SummerSlam)

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Heyman :)

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - nie ma gorszego... od Pana... Pawłowskiego :)

22. Najlepszy Komentator - Lerry Lawler

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Royal Rumble

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Wrestlemania, wyniki do przewidzenia... walki co najwyżej niezłe...

25. Najlepszy Finisher - Shield i TriplePowerBomb

26. Najlepszy Theme Song - CM Punk i "Cult of Personality"

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - zdobycie pasa przez D. Bryna + atak HHH + cashing Ortona.

1. The Great Khali(niezłe walki i śmieszne speeche)

2. Undertaker(prawie nie walczy i jeszcze shieldzi go skopali)

3. Bray Wyatt(potrafi rozśmieszyć publikę)

4. Brodus Clay

5. Miz/Kofi

6. Bryan vs. Authority

7. Khali i Santino

8. Bryan/Punk

9. Dolph Ziggler

10. Kofi Kingston (osatnio coraz częściej zapraszają go do studia gdzie pokazuje klasę)

11. Khali(ostatnio niszczy na micu - segment świąteczny)

12. El Torito (chyba każdy się zgodzi)

13. Daniel Bryan (nie rozumiem tej Bryanomanii)

14. Hornswoggle (ostatnio go wcale nie pokazują mimo świetnego talentu aktorskiego)

15. NXT

16. John Cena vs. Randy Orton(ostatnie TLC) - fajne zwroty akcji i kilka pomysłowych spotów

17. Brhodes vs Real Americans(Raw, 10.28.2013) - co tu dużo mówić, nuda zZzZzZ.

18. Los Matadores

19. Wyatt Family(już ich proma mi się nie podobały)

20. Zeb Colter

21. Paul Hayaman (Zero umiejętności aktorskich tylko jęczy i krzyczy)

22. The Miz (wiadomo AWESOME!)

23. Battleground

24. Summerslam

25. Cobra!!!!!

26. 3MB. \m/ !!!!!!

27. Bella Twins - są niesamowicie podobne i śmieszne.

28. Cashing Sandowa na Cenie

90710519754d4cfe507b8d.jpg

1. Daniel Bryan - najwiecej razy w tym roku wygral Wrestlera Miesiaca i ogolnie wieksza czesc roku nalezala do niego

2. Great Khali - mysle, ze wyjasnienie raczej nie jest potrzebne, wystarczy sobie przypomniec moment gdy sam siebie wyliczyl do 3 na ktorym RAW

3. John Cena - raczej nie ma lepszego babyface'a w biznesie

4. Bully Ray - dominujacy heel w TNA, szef A&8, koncowka roku troche slabsza ale i tak wg mnie lepszych heeli w TNA jak i WWE nie było

5. Lesnar vs HHH - feud co prawda rozpoczety w 2012 roku ale po polrocznej przerwie od SS Lesnar powrocil przed WMka wbijajac Vince'a w mate swoim F5 co doprowadzilo do ich starcia na WMce jak i Extreme Rules

6. Story z Abyssem/Parkiem - nie pamietam juz kiedy to story sie zaczelo ale poki co jest kontynuowane i powoli na cale szczescie dobiega konca

7. Bracia Rhodes - jako ze ogladam tylko TNA i WWE wybieram ten tag chociaz wahalem sie chwilke nad BI ale to jednak tag z WWE wygrywa i dominuje a Goldust przezywa 2 czy tam juz 3 mlodosc

8. Khali/Marella - najgorszy wrestler w najgorszym tagu, pasuje to do siebie

9. Big E Langston - on bodyguarda Zigglera, poprzez Aj Lee, az do 2 co do waznosci pasa federacji niewatpliwe Big E zaliczyl olbrzymi postep w tym roku a prawdopodobnie moze go czekac jeszcze lepszy rok

10. CM Punk - myslalem chwile czy nie uwzglednic Heymana skoro bral udzial w tym roku w 3 walkach ale jednak Best in the World dominuje na micu i jego segmentow mozna sluchac bez przerwy

11. John Cena - mozna go nie lubic ale charyzmy nie mozna mu odmowic

12. Austin Aries - obecny mistrz X w kazdej walce potwierdza swoja klase kradnac show

13. Alberto del Rio - moze to przez ten niezapomniany polroczny feud z Sheamusem ale nie jestem w stanie przetrawic tego pana w ME, jeszcze walki ma spoko ale gdy tylko widze go z mikrofonem to zaczynam sie nudzic

14. BI - jeden z lepszych tagow jest spuszczany w kiblu ratujac story z Parkiem

15. RAW w NJ po WMce - fenomenalna publika z WMki, swietnie reagujaca i bawiaca sie gdy nic ciekawego nie dzialo sie w ringu sprawilo ze to RAW pozostanie niezapomniane

16. Punk vs Lesnar Summerslam - znakomita walka, pelna emocji, z podbudowa to jest to co chce sie ogladac. Walka Bestii z "malym" Punkiem znakomicie opowiedziala story, Punk swietnie odgrywal role slabszego, a Brock nie musi sie nawet starac sprzedac swojej sily, bo to dominator z krwi i kosci

17. Khali/Marella vs 3MB (Smackdown 9/27) - moment zaklinania kobry czy trzeba cos wiecej dodawac

18. Wyatt family - chciałem dac samego bray'a ale jednak lepiej wychodzi z rodzinka, klimatyczne proma, swietny theme song oraz wyglad tych ludzi, ktory swietnie pasuje do gimmicku, komponuje sie na frakcje, ktora wg mnie przebije dominacje Shield jesli oczywiscie WWE bedzie mialo na nich pomysl

19. Curtis Axel - mistrz IC, dzieki Heymanowi, Heyman odszedl a z nim pas i zwyciestwa. Mlody Perfect dostal wszystko czego zawodnik moze chciec managera, pas i czas antenowy i zupelnie tego nie wykorzystal, widze ze ludzie typuja tutaj Zigglera ktory faktycznie niepopisal sie jako WHC ale trzeba tez pamietac ze przez prawie caly swoj run lezal w domu z urazem glowy i pewnie gdyby nie to jego run mogl wygladac troszke inaczej

20. Paul Heyman - najlepszy manager w biznesie, jego proma w feudzie z Punkiem byly wyborne. Do tego oswiadczyny wobec Ryback'a, Paul "Ultimate Warrior" Heyman czy tez chociazby powrot Lesnara wykonujacym F5 Vince'owi(chociaz tutaj bardziej zasluga Lesnara) to segmenty z tego roku, ktore bede pamietal

21. Dixie Carter - poczatkowo nie umiescilem tutaj nikogo ale w tym czasie nadrobilem ostatnie Impacty i pojawila sie odpowiednia kandydatura, to co ta pani wyprawia na micu to nie jest najlepsze dla biznesu, a najgorsze z tego wszystkiego jest to ze jest lepsza teraz niz wtedy kiedy za 1 razem siegnela z mikrofon.

22. JBL - jego docinki czesto do Cole'a niekiedy ratuja denne walki

23. SummerSlam - 2 najlepsze pojedynki w WWE w tym roku jak i utworzenie korporacji swiadcza o jakosci tego PPV

24. BFG - "Wrestlemania" TNA wyszla strasznie slabo i moze jako zwykle PPV by to tak nie kulo w oczy

25. Canadian Destroyer - swietnie wyglada, ma moc czyli wszystko co potrzebne dobremu finisherowi

26. Broken out in love - theme wyattow sam w sobie nie jest jakis mistrzowski ale w polaczeniu z ich gimmickiem pasuje idealnie i jest niezwykle klimatyczny

27. Aj Lee - jakakolwiek inna kandydatura bylaby nieporozumieniem no chyba ze Attitude pobawi sie w WWE i wygraja Bellaski

28. Unifikacja pasow WWE i WHC - jakby nie to wydarzenie z koncowki roku to mialbym wielki dylemat miedzy "emerytura" Henry'ego, a F5 dla Vince'a no ale te 2 wydarzenia nie maja takiej mocy jak unifikacja 2 najwazniejszych pasow w topowiej federacji wrestlingowej, w koncu po kilku latach znowu mamy 1 mistrza i teraz czekamy na lepsze feudy o jedyne zloto

Edytowane przez ziarkull

• Urządzenie:  Macintosh

1. Wrestler Roku - Daniel Bryan

Myślę, że w tej kwestii nie będę oryginalny, bo wielu userów zagłosuje podobnie. Aż trudno uwierzyć, że Daniel aż dwukrotnie w tym roku kalendarzowym posiadał pas WWE (przemilczmy ilość godzin z pasem) i tak na prawdę od RAW po Money in the Bank utrzymywał się w kręgu największych person największej federacji rozrywki sportowej. Na plus oczywiście też kilka dobrych walk (vs. Antonio Cesaro albo vs. John Cena na Summerslam 2013).

2. Najgorszy Wrestler Roku - The Great Khali

Jego powroty z promocji WWE nigdy mnie nie cieszą. Moim zdaniem ten wrestler (o ile można go tak nazwać) nie oferuje fanom WWE dosłownie nic. Jest słaby ringowo, a i entertainer z niego cienki. Komedia w jego wykonaniu najczęściej po prostu ssie.

3. Najlepszy Babyface - Daniel Bryan

W tym przypadku wybór był dosyć prosty. Brałem głównie pod uwagę odbiór danego wrestlera przez fanów, więc konkurenta dla latającej kozy raczej nie było. Ostatnie RAW przed TLC doskonale pokazało jak wiele z Bryana można jeszcze wyciągnąć i jego reign z pasem WWE World Heavyweight nie jest wcale tak odległy jak ostatnio się wydawało.

4. Najlepszy Heel - Bully Ray

Dałem bez namysłu, bo w WWE jakoś rywali nie było (chyba w tej kategorii głosuje się na wrestlerów, więc Heyman odpada). Bully jest na prawdę genialny przed mikrofonem i jako heel spisuje się genialnie. Asy i ósemki ciągle były blisko upadnięcia, ale mimo tego Bully wprost genialnie odgrywał swoją rolę.

5. Feud/Storyline Roku - Punk vs. Heyman

Z ogromnym bólem serca, bo tak na prawdę ten storyline mi się nudził. Obydwaj panowie przed mikrofonem wprost szaleli, ale ogólnie ich feud mnie nie powalił. Głos "z braku laku", bo innych kandydatów nie widziałem.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Joseph Park/Abyss

Całe to przedsięwzięcia zasługuje na naganę. Beznadziejność, którą chcą teraz w jakiś sposób wyjaśnić, więc sięgnęli po najbardziej idiotyczne rozwiązanie. Joseph Park w takim kształcie jest to nie do kupienia, a Abyss w obecnym TNA nie znajdzie miejsca ze względu na brak hardcore'u.

7. Tag Team Roku - Cody Rhodes & Goldust

Co prawda ich zespół trwa od Battlegroud, jednak za tak wspaniałe walki trzeba ich wynagrodzić. Co PPV wykręcali dobre walki, a do tego na kilku edycjach RAW też dali niezły popis. Teraz czekam na ich feud w 2014 r., który może być bardzo dobry.

8. Najgorszy Tag Team - Tons of Funk

Ich gimmick był nie do kupienia, a żadnej porządnej walki również nie posiadali. Cieszy mnie ich rozpad, chociaż zapewne będziemy ich oglądali jeszcze rzadziej (o ile się da). Beznadziejnie gimmickowo i ogólnie był to projekt skazany na porażkę.

9. Największy Postęp - Magnus

Pierwszy brytyjski mistrz wagi ciężkiej z pewnością zasługuje na to wyróżnienia. Magnus poczynił ogromny postęp w porównaniu do roku 2012. Członek Main Event Mafii, mistrz TNA i oprawca Stinga. Jednym słowem w roku 2013 ma dosyć znaczne osiągnięcia. Niestety ringowo nie jest zbyt dobrze.

10. Najlepsze Mic Skillsy - John Cena

John pokazuje to od wielu lat, więc uzasadnienie nie jest chyba konieczne.

11. Największa Charyzma - CM Punk

Dokładnie to samo jak w przypadku osobnika powyżej. Trudno znaleźć słaby speech CM Punka i to jak potrafi pobudzić fanów jest genialne.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Rich Swann

Obczaiłem go dopiero po powrocie do oglądania do wrestlingu i żałuję, że zrobiłem to dopiero w drugiej połowie tego roku. Rich dawał nie tylko wspaniałe walki z Ricochetem na PWG, ale również w innych federacjach ostro dawał czadu. Do tego pokazał swoje umiejętności wokalne na jednym z eventów PWG.

13. Najbardziej Przereklamowany - Alberto Del Rio

Nie wiem co tak długo oficjele WWE w nim widzieli. Strasznie nudny wrestler, którego na barkach trzymał Ricardo Rodgriguez. Gdy jego zabrakło Alberto nie kupował dosłownie nikt oprócz Vince McMahona i jego przydupasów. Dobre walki na PPV od czasu do czasu to za mało.

14. Najbardziej Niedoceniony - Seth Rollins

Wszyscy wskazują go jako tego, który z obecnych członków The Shield osiągnie w przyszłości najmniej. Moim zdaniem może być inaczej, bo dostrzegam w nim potencjał. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że stać go na bardzo wiele. Nie narzekałbym też na jego mic skille i charyzmę, bo w porównaniu do np. Reignsa spisuje się dobrze. Myślę, że na WM-ce może zdobyć pas US.

15. Najlepsza Gala TV - WWE Monday Night RAW (17/12/2013)

Może były lepsze gale TV, ale aktualnie nie mogę sobie przypomnieć. Gala była stosunkowo niedawno, więc większość powinna wiedzieć z jakiego powodu zagłosowałem akurat na ten epizod. Dostaliśmy dwie dobre walki i wprost genialny końcowy segment.

16. Walka Roku - Inner City Machine Guns vs. The Young Bucks vs. DoJo Bros - PWG TEN

Pierwsza gala PWG, którą obejrzałem od powrotu do Indy i taki ogromny BANG! PWG to była genialna gala, ale Main Event po prostu rozjeba* system. Tę walkę mógłbym oglądać w kółko. Wszyscy spisali się wprost doskonale, a spoty które pokazali urwały dupę większości widzów. Liczę na więcej takich starć.

17. Najgorsza Walka Roku - Ultimate X Match o pas X-Division na Bound for Glory

Walka nie była tak beznadziejna, ale chodzi bardziej o booking, który zawiódł na całej linii. Można było wyciągnąć z tego ****, a wyszło gówno z drabinami i ogromnym bullshitem w postaci bardzo krótkiej walki z dosłownie jednym dobrym spotem. Nie tego się spodziewaliśmy.

18. Odkrycie Roku - Big E Langston

Czekoladka wypłynęła ostrzej na powierzchnię dopiero po odłączeniu od AJ Lee, więc z tego powodu głos na niego, mimo że zadebiutował jeszcze z zeszłym roku. Jest mocno pushowany i przyszłość rysuje się dla niego w dobrych barwach. Nie przekonuje mnie mic skillami, ale może podszkoli się i bardziej mnie zauroczy swoim 'gadanym'. Tego mu życzę.

19. Rozczarowanie Roku - Dolph Ziggler

To miał być jego rok, a wyszło jak wyszło. Nie jestem zły na oficjeli WWE, bo jednak w pewnych sytuacji należy ugryźć się w język. Jest wspaniałym entertainerem i doskonale potrafi "sprzedać" innych zawodników, ale musi nauczyć się działania dużej firmy. Mniej gadania, więcej lizania dupy Vince'a :)

20. Najlepszy Nie-Wrestler - Paul Heyman

Czy w jego przypadku potrzebne jest uzasadnienie? Mic skille i charyzma na poziomie Księżyca, co najlepiej pokazuje to, że potrafił z gówna wykręcić mistrza (Axel jako mistrz IC).

21. Najgorszy Nie-Wrestler - Dixie Carter

Mic skille na 1 (w skali Football Managera), a do tego brak jakiejkolwiek samokrytyki. Z nią u sterów TNA padnie jeszcze szybciej.

22. Najlepszy Komentator - JBL

Niech ma za ten jego piękny uśmiech.

23. Najlepsze PPV- SummerSlam 2013

Trzy naprawdę dobre walki (Christian vs. Alberto Del Rio, Brock Lesnar vs. CM Punk, Daniel Bryan vs. John Cena) pokazały, że i w głównym nurcie można pokusić się o dobre czysto wrestlingowe show.

24. Najgorsze PPV - Hell in a Cell

Nie wynudziłem się tak na PPV już bardzo dawne. Było trochę emocji, ale jeśli chodzi o czysty wrestling to nie było na czym oka zawiesić.

25. Najlepszy Finisher - kolano Daniela Bryana

Wygląda to mocarnie, a zaskoczenie związane z tą akcją na Summerslam również jest elementem dodatnim.

26. Najlepszy Theme Song - Deadman's Hand - Dale Oliver i Serg Salinas

Wpadło mi w ucho. Wahałem się pomiędzy tym i Evil Ways (AJ Styles).

Kolejna kategoria w której uzasadnienie nie jest konieczne. Już dawno nie widziałem tak "dobrej" kobiety i w mojej głowie pojawia się myśl, że będzie feudowała z Eve po jej powrocie.

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Hulk Hogan poza TNA

Również z braku laku. Hulk Hogan w tym czasie pojawiał się w wielu newsach i jest to pewna oznaka nowej ery w TNA. Po jego odejściu TNA w całym stopniu wróciło do ery sprzed Hogana (Feast or Fired np.), chociaż oprócz tego większego skoku jakości nie dostrzegliśmy.

1. Wrestler Roku - RandyOrton - niekwiestionowany mistrz, więcej argmentów jest za nim niż za Bryanem.

2. Najgorszy Wrestler Roku - The Miz

3. Najlepszy Babyface - Daniel Bryan - tu nie trzeba nawet argumentować.

4. Najlepszy Heel - Randy Orton - turn bardzo go odświeżył.

5. Feud/Storyline Roku - Heyman vs Punk

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Miz vs Kofi. Tak, było takie coś.

7. Tag Team Roku - Real Americans :-D

8. Najgorszy Tag Team - Los Matadores

9. Największy Postęp - Big E Langston

10. Najlepsze Mic Skillsy - CM Pun - ciągle Punk.

11. Największa Charyzma - Triple H. Nawet jako heela spora liczba widzów go cheeruje

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Seth Rollins

13. Najbardziej Przereklamowany -Ryback -

14. Najbardziej Niedoceniony - Kofi Kingston

15. Najlepsza Gala TV - Raw

16. Walka Roku (podać galę) - Rhodes Brothers vs Shield Battleground 2013

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Wyatts vs Kane ring of fire, Summerslam. Niestety, wielki potencjał, strasznie zmarnowany.

18. Odkrycie Roku - Wyatt Family

19. Rozczarowanie Roku - Christian - rozczarował mnie właściwie jego brak...

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) -Stephanie McMahon

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Vickie Guerrero

22. Najlepszy Komentator - JBL

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Wrestlemania 29

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - night of champions

25. Najlepszy Finisher - Sister Abgail

26. Najlepszy Theme Song - broken out in love - Wyatts

27. Kobieta Roku - AJ Lee:

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - hmm.. tu widzę, jaki ten rok był przeciętny...połączenie pasów WHC i WWE

1. Daniel Bryan

2. Santino Marella

3. Daniel Bryan

4. CM Punk

5. CM Punk vs Undertaker

6. Miz vs. Kofi Ki

7. The Shield

8. Rybaxel

9. Daniel Bryan

10. Paul Heyman

11. Triple H

12. Sami Zeyn

13. Ryback

14. Dolph Ziggler

15. RAW po WM

16. CM Punk vs. Brock Lesnar, SummerSlam

17. Sheamus vs Mark Henry , jakies PPV z gimmickiem przeciągania pasami do narożników

18. Big E Langston

19. The Rock

20. Paul Heyman

21. El-Torito

22. J.B.L

23. SummerSlam

24. Battleground

25. kolano Bryana

26. broken out in love - Wyatts

27. AJ Lee

28. Unifikacja głównych pasów

1. Wrestler Roku

Randy Orton

2. Najgorszy Wrestler Roku

Damien Sandow

3. Najlepszy Babyface

CM Punk

4. Najlepszy Heel

Randy Orton

5. Feud/Storyline Roku

Daniel Bryan vs Randy Orton

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku

Jack Swagger vs Alberto del Rio

7. Tag Team Roku

Seth Rollins&Roman Reigns

8. Najgorszy Tag Team

PrimeTime Players

9. Największy Postęp

The Shield jako cala grupa

10. Najlepsze Mic Skillsy

Daniel Bryan

11. Największa Charyzma

Dean Ambrose

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)

Daniel Bryan

13. Najbardziej Przereklamowany

Alberto del Rio

14. Najbardziej Niedoceniony

Antonio Cesaro

15. Najlepsza Gala TV

RAW

16. Walka Roku (podać galę)

Chris Jericho vs Cody Rhodes, gala Main Event kiedys tam, to nie wazne, bo i tak ta walka nie wygra

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)

Mark Henry vs Great Khali, wszystkie, ktore mieli w tym roku

18. Odkrycie Roku

Daniel Bryan

19. Rozczarowanie Roku

Wade Barrett

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym

manager)

Paul Heyman

22. Najlepszy Komentator

JBL

23. Najlepsze PPV (lub inna gala

nietelewizyjna)

SummerSlam

24. Najgorsze PPV (lub inna gala

nietelewizyjna)

WrestleMania

25. Najlepszy Finisher

Spear od Romka Reignsa

26. Najlepszy Theme Song

Theme Wade'a Barretta

27. Kobieta Roku

AJ Lee

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku

Unifikacja tytulow WWE i W.Hvt na TLC.

1. Daniel Bryan

2. The Great Khali

3. Daniel Bryan

4. CM Punk

5. CM Punk vs. Undertaker

6. The Miz vs. Kofi Kingston

7. The Shield

8. Los Matadores

9. Daniel Bryan

10. CM Punk

11. John Cena

12. Sami Zayn

13. Ryback

14. Dolph Ziggler

15. SummerSlam

16. CM Punk vs. Brock Lesnar (SummerSlam)

17.-------

18. Big E Langston

19. Dolph Ziggler

20. Paul Heyman

21. El- Torito

22. JBL

23. SummerSlam

24. Battleground

25. Triple man powerbomb (The Shield)

26."Special Op"- The Shield

27. AJ Lee

28. Unifikacja pasów w WWE.

1. Wrestler roku

Daniel Bryan - jako, że oglądam jedynie gale TNA i WWE, to właśnie reprezentanci tych dwóch federacji będą pojawiać się w tym poście jako zwycięzcy. Daniel Bryan kończył rok 2012 jako Tag Team Champion w roli jednego z bardziej lubianych, upper mid cardowych face' ów. W 2013 roku zaś sięgnął szczytu, tj. zdobył WWE Championship i przez pewien czas to on walczył z korporacją. Publiczność za nim szaleje...

2. Najgorszy wrestler roku

Eric Young - ten człowiek, a właściwie jego gimmick irytuje mnie od kilku lat, ale w tym roku dopiero po raz pierwszy biorę udział w Attitude Wrestling Awards i dopiero dzisiaj wyrażę swoją opinię o Kanadyjczyku. ,,Nagroda" za całokształt: żenujące walki, irytujące segmenty, głupi gimmick...

3. Najlepszy babyface

Daniel Bryan - kiedy pojawia się na arenie, cała arena skanduje ,,Yes!". Przekonałem się o tym nawet na własne uszy, będąc na live evencie RAW w Łodzi...

4. Najlepszy heel

Bully Ray - na początku roku nie dało się go oglądać w roli face 'a słodkiego niczym wata cukrowa z wakacyjnego festynu. Summa summarum ślub z Brooke Hogan i uganianie się za jej ojcem oraz Stingiem uwiarygodniło najlepszy heel turn 2013 roku. Później Ray także dawał radę, szczególnie przy mikrofonie...

5. Feud / Storyline roku

Korporacja WWE - to niezwykle dynamiczny storyline, który ciągle zaskakuje i pewnie jeszcze kilka razy zaskoczy. Najpierw to Daniel Bryan był głównym oponentem korporacji. Niedawno swój czas w tej roli miał John Cena, a i CM Punk ma zostać mocniej zaangażowany w ten storyline. Obserwując go wielokrotnie miałem wrażenie, że WWE niweczy wcześniejsze dobre decyzje. Mimo to z uwagą śledzę kolejne gale RAW i sam jestem ciekaw, jak skończy Triple H i spółka oraz kto ją poskromi, bo takie rozwiązanie jest chyba nieuniknione...

6. Najgorszy Feud / Storyline roku

Joseph Park / Abyss - nie wiem czy ten głos będzie ważny, ponieważ Joseph Park po raz pierwszy w TV pokazał się pod koniec 2010 roku. Wyszedłem jednak z założenia, że skoro storyline trwa w 2013 roku to śmiało można na niego głosować. Było wiele opcji, aby zakończyć tę maskaradę, a mimo to TNA ciągle widzi - jak mawia N!KO - dobrą telewizję w prawniku z rozdwojeniem jaźni...

7. Tag Team roku

The Young Bucks - w tej kategorii zrobię wyjątek i zagłosuję na kogoś, kto nie pracuje obecnie ani w TNA, ani w WWE. Pamiętam jednak braci Jackson z występów w TNA. Tam podobno byli jednak o wiele słabsi niż w PWG. Mnie już wtedy bardzo się podobali, więc głos idzie na nich. Moje dziwne kryterium wybrania najlepszej drużyny roku niech będzie wystarczającą rekomendacją, jak mocno stoi dywizja TT w federacjach mainstreamowych...

8. Najgorszy Tag Team roku

Eric Young & Joseph Park - dwójka wątpliwej jakości komików będąca częścią najgorszego storyline' u w wrestlingu. Dalsze tłumaczenia uważam za zbyteczne...

9. Największy postęp

Magnus - w 2012 roku postanowiono mu wymyślić Tag Team z Samoą Joe, który niedługo później się rozstał. W 2013 roku pokonał największą legendę TNA na najważniejszym PPV roku. Wcześniej był finalistą Bound for Glory Series i tworzył stajnię z byłym mistrzami świata wagi ciężkiej. Obecnie sam jest mistrzem z szansami na wykreowanie ciekawej postaci...

10. Najlepszy mic skillsy

Bully Ray - mimo tego, iż w wielu promach mówił praktycznie to samo, to i tak zawsze słuchało mi się go z przyjemnością. Po tym właśnie poznaje się wybitnych mówców...

11. Największa charyzma

Paul Heyman - mogę go słuchać godzinami. Świetnie odgrywa swoją postać plugawego managera. Umiejętności aktorskie na wysokim poziomie. Poza wrestlingiem także jest świetny w tym, co robi...

12. Najlepszy cruiserweight

Daniel Bryan - w federacjach mainstreamowych nie ma wielu świetnych cruiser' ów, w przeciwieństwie do federacji niezależnych. Daniel Bryan jest jednak jednym z niewielu wyjątków, a jego walki ogląda się z przyjemnością...

13. Najbardziej przereklamowany

Ryback - w pewnym momencie kręcił się nawet wokół WWE Championship. Potem dostał szansę u boku Paula Heymana, choć wokół mnie w tej roli można było obsadzić kilku innych, bardziej perspektywicznych kandydatów. Rok 2013 stał pod znakiem o wiele mniejszego pushu niż 2012, jednak uważam, że nawet obecna pozycja Rybacka to dla niego zbyt wysokie progi...

14. Najbardziej niedoceniony

Antonio Cesaro - wiem, że nie ma niego innego pomysłu niż Tag Team z Jackiem Swaggerem, a szkoda, ponieważ Antonio Cesaro zasługuje na więcej. Umiejętności ringowe ma bardzo dobre, a i przy mikrofonie np. pod okiem dobrego managera nie wyglądałby tak źle...

15. Najlepsza gala TV

WWE RAW - oglądam tylko RAW, SmackDown i Impact Wrestling, więc wielkiego pola manewru nie mam. WWE wypuściło jednak w tym roku kilka dobrych gal RAW, a pierwsze show po WM29 na długo zostanie w mojej pamięci...

16. Walka roku

John Cena kontra CM Punk (WWE RAW, 25.02.2013) - od dawna nie czułem takiej ekscytacji oglądając walkę wieczoru RAW. Ewidentnie widać, że CM Punk i John Cena doskonale rozumieją się w ringu. 25 lutego potwierdzili to po raz kolejny...

17. Najgorsza walka roku

Ethan Carter III kontra Earl Hebner (TNA Impact Wrestling, 05.12.2013) - nie jestem zwolennikiem walk wrestlerów z innymi pracownikami (konferansjer / sędzia / reporter / manager itp.)

18. Odkrycie roku

Big E Langston - w głównym rosterze zadebiutował 17.12.2012 roku, ale wyszedłem z założenia, że można uznać go debiutantem. Zaczął jako ochroniarz Dolpha Zigglera, który posiadał walizkę Money in the Bank. Dolph w 2013 zdążył kontrakt wykorzystać, zdobyć tytuł i go stracić. Generalnie Ziggler spadał. Langston z kolei wprost przeciwnie - kończy rok jako IC Champion, który coraz częściej dostaje czas antenowy u boku znaczących person w WWE...

19. Rozczarowanie roku

Dolph Ziggler - wydawało się, że w końcu w 2013 roku Dolph Ziggler w końcu na stałe zadomowi się w walkach wieczoru gal WWE. Tymczasem dziś Dolph nie intryguje tak jak kiedyś i przegrywa kolejne walki z ludźmi, którzy do niedawna oglądali jego plecy. Swoje zrobiła kontuzja i kontrowersyjne wypowiedzi. Może w 2014 będzie lepiej? Znając niewyparzony język Ziggler to szczerze wątpię...

20. Najlepszy nie - wrestler

Paul Heyman - Nie ma sobie równych zarówno w WWE jak i w całym wrestlingu. Rok 2013 w jego wykonaniu to wiele doskonałych segmentów, w których nierzadko spisywał się najlepiej...

21. Najgorszy nie - wrestler

Dixie Carter - ktoś niestety znowu wrzucił ją przed kamerą i w dodatku jako jedną z kluczowych postaci głównego storyline' u TNA. Jako heelowa szefowa spisuje się lepiej niż w roli face' a, co nie znaczy, że spisuje się dobrze. Nie spisuje się nawet przeciętnie...

22. Najlepszy komentator

JBL - Zawsze cenię sobie komentatorów, którzy nie podążają ślepo za face' ami. Taz był zbyt przesadzony w kibicowaniu ,,złym", więc mój głos zdobywa JBL...

23. Najlepsze PPV

WWE SummerSlam- gala z trzema bardzo dobrymi walkami, a to w obecnym mainstreamowym wrestlingu już coś. Poza tym to na tej gali wyczekiwany heel turn przeszedł Randy Orton, rozpoczął się storyline z korporacją, a John Cena przegrał walkę w uczciwy sposób. Działo się...

24. Najgorsze PPV

WWE Night of Champions- paradoksalnie po najlepszym PPV WWE w roku, zobaczyłem najgorsze. Oczekiwania wobec gali były spore, a tymczasem nie działo się na niej nic szczególnego...

25. Najlepszy finisher

Running High Single Knee (Daniel Bryan) - akcja wygląda naprawdę efektownie, a już zwłaszcza w wykonaniu Daniela Bryana...

26. Najlepszy theme song

Blues Saraceno ,,Evil ways" (AJ Styles) - utwór ten doskonale oddawał charakter AJ' a w roli samotnika. Szkoda, że sam theme song okazał się być dużo lepszy od samej historii...

27. Kobieta roku

AJ Lee - może podobać się jako kobieta, jest niezła w ringu i jak na panie to bardzo dobra przy mikrofonie. Można by rzecz - diva idealna...

28. Wrestlingowe wydarzenie roku

Unifikacja najważniejszych tytułów w WWE - ruch, który zamknął kilka furtek w WWE. Po pierwsze - zwycięzca Royal Rumble Matchu nie będzie mieć już możliwości wybrania sobie przeciwnika na WrestleManii. Po drugie tylko jedno mistrzostwo świata być może zamknie możliwość zdobycia ,,złota" kilku zawodnikom znajdującym się obecnie w mid cardzie, a nawet takim, którzy stacjonują obecnie w NXT, ale WWE widzi w nich ogromny potencjał.Po trzecie i chyba najbardziej optymistyczne - być może tytuły mid cardowe w końcu zaczną coś znaczyć...

70800448856fb97a41e5eb.jpg

1. Daniel Bryan - nie będę tego wyboru uzasadniać bo prawdopodobnie i tak wygra Danielson.

2. Miz - z roku na roku coraz słabszy. W 2013 już chyba sięgnął dna. Ringowo nie ma o czym mówić, co gorsze traci jedyny plus - mikrofon. Publika nie reaguje na niego. Do zwolnienia.

3. Daniel Bryan - sam przeciwko korporacji, jak stworzyć lepszego bohatera dzieci.

4. Triple H

5. Undertaker vs CM Punk - kontrowersyjny, tyle chyba wystarczy.

6. Chris Sabin mistrzem TNA - powracający Suicide, Manik, Austin Aries będący Suicidem, Sabin z głównym pasem i do tego wszystkiego Hogan.

7. Real Americans - proamerykański tag team ukraszony bardzo przyjemnym menagerem. Wyszło lepiej niż się spodziewałem.

8. Joseph Park & Eric Young - do dziś nie wiem jak ta dwójka została połączona ze sobą.

9. Magnus - po latach się doczekał pasa, co prawda wg mnie długo nie potrzyma.

10. Triple H - nie miał złego proma, publika jadała mu z ręki.

11.Triple H - świetnie balansuje między dobrem, a złem. W jednej chwil ludzie go nienawidzą, tylko po to, aby za tydzień odzyskali w niego nadzieje.

12. ---------

13. Rob Van Dam - był w WWE cztery miesiące, ale i tak zdążył zawalczyć o walizkę MiTB, pasy U.S i WHC i w międzyczasie pokonać Chrisa Jericho.

14. Dolph Ziggler - 2013 miał być jego. Niestety kontuzja i już na szczyt raczej nie wróci.

15. RAW po WM 29 - gala pokazała, że nie potrzeba wybitnego poziomu, wystarczy wybitna reakcja publiki, aby gala zapadła w pamięć.

16. CM Punk vs Brock Lesnar, Summerslam - myślałem również nad walką Punka z Jericho z Payback, jednak walka na Summerslam była lepiej podbudowana i lepiej było oglądać Punka w roli underdoga.

17. Kane vs Bray Wyatt, Summerslam - booking tej walki, nawet nie chce mi się tego przypominać...

18. Big E Lansgston - zaczynał jako ochroniarz Dolpha, następnie pas I.C, a teraz kończą się gale widokiem Langstona.

19. Ryback - po Wrestlemani dostał spory push i chyba go to przygniotło, miał jeszcze szanse u boku Heymana i z open chellengem, ale coś nie pykło.

20. Zeb Colter - niech będzie jakaś konkurencja dla Heymana... Santa Claus is an illegal immigrant.

21. Dixie Carter - absolwentka wykładów Arkadiusza P.

22. JBL - dobrze, że propsuje nie tylko Jaśkow i Bryanów, ale i też Sandowa, Fandango itp.

23. Summerslam - 3 dobre walki, heel turn Ortona i Huntera wystarczyły, aby zostać galą roku.

24. Battleground - puścili ludzi do domu bez rozstrzygnięcia, reszta walk również nie porwała.

25. Running knee Bryana - niby nic, ale jednak ma coś w sobie, ale co ważniejsze starczyło na przypięcie Juana Ceny.

26. King of Kings - świetnie pasuje do obecnej roli Huntera. Jeden z niewielu theme songów który można posłuchać po gali.

27. AJ Lee - to chyba nie wymaga komentarza, obecnie nie ma sobie równych.

28. Hogan odchodzi z TNA

Edytowane przez Jopek

1. Wrestler Roku - Daniel Bryan wydaje mi się, że nie trzeba uzasadniać :)

2. Najgorszy Wrestler Roku - Zack Ryder

3. Najlepszy Babyface - Daniel Bryan

4. Najlepszy Heel - Randy Orton - Po turnie jest topowym heelem

5. Feud/Storyline Roku - The Authority with Randy Orton vs Daniel Bryan

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - The Miz vs Kofi Kingston

7. Tag Team Roku - Rhodes Brothers

8. Najgorszy Tag Team - 3MB

9. Największy Postęp - Big E Langston

10. Najlepsze Mic Skillsy - CM Punk

11. Największa Charyzma - Daniel Bryan

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Seth Rollins

13. Najbardziej Przereklamowany - John Cena

14. Najbardziej Niedoceniony - Tyson Kidd

15. Najlepsza Gala TV - SummerSlam

16. Walka Roku (podać galę) - CM Punk vs Brock Lesnar SummerSlam

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Kane vs Bray Wyatt

18. Odkrycie Roku - Big E Langston

19. Rozczarowanie Roku - The Rock ujowy run z pasem wwe

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) Zeb Colter

22. Najlepszy Komentator - Jerry Lawler

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) SummerSlam

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Night Of Champions

25. Najlepszy Finisher - Running Knee

26. Najlepszy Theme Song - Fandango

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Unifkacja pasów WWE Championship and World Heavyweight Championship

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...