Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Złotouści Attitude - Shit Listopada 2013

Shit listopada to...  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Shit listopada to...

• Blaze9, czyli legenda polskiego backyardu...
      41
    • Johnny Ripper, czyli kto pyta nie błądzi...
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   39
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

1. ,,A dzisiaj znowu na treningu MMA wyjebałem rywalowi Oklahoma Slam, Back Body Drop i German Suplex ^^ Samo jakoś wychodzi, a goście z tej samej wagi 70 kg". (Blaze9)

2. ,,Czemu w newsach z kategori wwe piszecie o roh?" (Johnny Ripper)

Głosowanie trwa tydzień. :)

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bastian

4

• jakub97sc

2

• -Raven-

1

• Kowal

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Tutaj właściwie tylko propozycja nr. 1 się nadaje na oddanie na nią głosu. Blaze, dobrze ze nie zabiłeś kogoś przy pomocy back body drop :D Nie rób tego na treningach MMA, idź do DDW i zostań profesjonalnym wrestlerem :D

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Windows

Dla takich street fighterów jak Blaze, MMA to za mało :D Głos oczywiście na niego.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ogólnie jak czytam, takie popisy Blaze9 to mam wrażenie, że zle robię nie zgłaszając tego do jakiś służb porządkowych. :twisted: (Bez spiny stary :) ) .

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Głos na Blaze9 :) . Zapytam tylko z ciekawości - co spośród wyżej wymienionych trzech akcji jest Twoim finisherem? :P

• Reputacja:   2

Blaze9 do Hall of Fame! :lol:

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Głos na Blaze'a, który zesquashuje konkurencję, niczym tego biedaka z treningów :twisted:
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Ciekawe czy Blaze'owi uda się zgromadzić 100% głosów... Mój oczywiście ma :P

1161423919541b3db89050d.jpg

Z taką ilością głosów Blaze zostanie WTF roku 2014 w AUA. Już widzę te porównania Ravena... :twisted:

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Z taką ilością głosów Blaze zostanie WTF roku 2014 w AUA. Już widzę te porównania Ravena... :twisted:

Jeszcze się 2014 nie zaczął, a Ty już prorokujesz? :P A może np. DDW zorganizuje galę w Ergo Arenie i wyprzeda wszystkie bilety? :P Chociaż obecnie jest to tak prawdopodobne jak wydanie przez WWE DVD poświęcone Chris' owi Benoit...

DDW zorganizuje galę w Ergo Arenie i wyprzeda wszystkie bilety

To już mi bardziej podchodzi pod "Wrestlingowe wydarzenie roku" :P

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Zwycięzcą głosowania na najgorszy cytat listopada został Blaze9. Gratulacje :D

Poniżej lista wszystkich zwycięzców ,,shitu" miesiąca...

Lipiec 2013 - ,,Nie chce zakładać nowego, tylko nie chce zostawiać na tej stornie swoich danych(adresu poczty), kto wie komu potem sprzedacie swoją bazę danych, a ja nie chce dostawać żadnych spamów. Gdyby dało się zmienić adres poczty to nie robił bym żadnego problemu, ale niestety się nie można. Poza tym gdybym chciał to mógłbym zakladać multikonta codziennie, ale po co? Masz dostęp to zmieniania poczty? Jeśli tak to mogę stworzyć jakąś fikcyjną". (Scarface)

Sierpień 2013 - ,,[Dzisiaj 23:16] -Raven-: Blalight - nie jestem godzien. Działem o Ciocia Ravena'a może zarzadzać wyłącznie Ciocia Ravena'a. W innym przypadku byłaby to jawna profanacja.

[Dzisiaj 23:20] Blalight: Za duzo tego slowa :D . Raven co to jest profanacja? :D

[Dzisiaj 23:24] -Raven-: Blalight - wygoogle'uj sobie :D (...)

[Dzisiaj 23:25] Blalight: Jest taki problem :D jestem na telefonie i nie mam jak wygooglowac. (...)

[Dzisiaj 23:31] Blalight: Bo juz dostalem upomnienie od pewnej osoby, teraz staram sie byc grzeczniejszy. Jakbym wiedziedzial co to profanacja to bym poszerzyl moja wiedze :D

[Dzisiaj 23:31] K-Pel: profanacja to jak sama nazwa wskazuje bycie pro fanem kogoś

[Dzisiaj 23:32] K-Pel: jak profanujesz nie wiem... np. Ciocia Ravena to znaczy, że normalnie na calutkim świecie nie ma większego jej fana niż Ty

[Dzisiaj 23:35] Blalight: Pro Fan Acja? To chyba lepiej jak tak bedzie sie pisac. Wtedy przynajmniej wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi no to chodzi o ... Byla CzaQa." (Blalight)

Październik 2013 - ,,IMPACT Wrestling:

AJ Styles: AJ wydaje się pewnym kandydatem w tym miesiącu. Ostatnio zapewnił sobie możliwość walki o główny pas TNA, na BfG i postanowił stanąć w obronie federacji w walce z Dixie.

Magnus: TNA konsekwentnie stawia na Anglika, a dowodem potwierdzającym tą tezę jest możliwość walki ze Stingiem na BfG.

WWE:

Paul Heyman: Paul stoczył w tym miesiącu jedną walkę, w której pokonał CM Punka. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu i wciąż jest jedną z najbarwniejszych obecnie osób.

Ryback: Ryback czuje się świetnie w odświeżonej wersji swojej postaci. Razem z Heymanem tworzą wyśmienite duo.

Santino Marella: Włoch po powrocie wciąż jest na fali. Wypada docenić jego serie zwycięstw, stąd jego obecność w tym miesiącu.

Scena niezależna:

Adam Cole: Postanowiliśmy w tym miesiącu zmienić nieco zasady i do głosowania trafia nowy mistrz ROH. Wypada nam docenić triumf w turnieju o główny pas ROH". (N!KO i Schoop)

Listopad 2013 - ,A dzisiaj znowu na treningu MMA wyjebałem rywalowi Oklahoma Slam, Back Body Drop i German Suplex ^^ Samo jakoś wychodzi, a goście z tej samej wagi 70 kg". (Blaze9)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
    • Mr_Hardy
      Niestety, ale zapewne GCW nic się nie stanie choć mam nadzieję, że przynajmniej trochę po dupie dostaną. Za całokształt co się z nimi stało w ostatnich latach i kogo buty liżą.   
    • KyRenLo
      AEW Dynamite Beach Break: Wow. Fajniutko się zapowiada. Będę musiał zerknąć. Inne walki:
  • Dodaj nową pozycję...