Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Informacje i plotki odnośnie szykowanej karty na WrestleMani

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powoli rozpoczynamy już drogę na Royal Rumble, a póki co zapraszam na takie małe podsumowanie wszelkich najnowszych wiadomości i plotek odnośnie karty na WrestleManię XXX.

- WWE jest obecnie bardzo blisko porozumienia w kwestiach finansowych z Goldbergiem i jedyną kwestią przed podpisaniem umowy pozostaje uzgodnieni...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-informacje-i-plotki-odnosnie-szykowanej-karty.html
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

3

• Michcio

3

• Napoleoni

1

• fachowiec

1

Top użytkownicy w tym temacie

Cena vs Taker

HHH vs CM Punk

Bryan vs Orton

Lesnar vs Batista

Goldberg vs Reigns

Hulk Hogan vs Real Americans (a co!)

Sting vs Taker! (2 walki Takera - po raz pierwszy w historii!)

Shaemus vs Orton (Orton przegra dwie walki na jednej WM i zacznie się jakiś powiązany z tym storyline)

Brakuje mi jeszcze jakieś walki Macho Mana i Benoit'a, ale myślę, żę na przestrzeni 3 miesięcy wszystko z nimi dogadają. Oczywiście kiedyś musi wrócić do WWE Hardy więc myśle, że WM 30 to najlepszy moment - niech mu dadzą walkę ze Stone Coldem (on też wraca)

Haha - tak, na pewną nam zrobią taką WM, że Ho Ho. Śmiać mi się chce z tego jak powoli wszyscy zaczynają prognozować co to będzie za "przepakowana" Wrestlemania itd. Sam się napalałem od kilku lat (odkąd regularnie oglądam WWE) co roku na WM, ale po tej ostatniej doszłem do wniosku, że co roku będziemy dostawać 10% z jakość jaka krąży po necie. Prawda jest taka, że jeśli WWE nie ma potwierdzonych walk na rok wcześniej (tak jak było z Ceną i The Rockiem) to tym gorzej i potencjalny bałagan :kto z kim?! tylko, żle wpływa na gale. Chciałbym się mylić, ale na prawdę chcecie wierzyć w tą karte co u góry rozpisałem...A gdzie, Big show, Ryback, Y2J, HBK, Mysterio, Sin Cara, Henry, Christian, Wyatt, Kane itd - co ta gala ma trwać 7 h?! :twisted:

Ogólnie mam wrażenie, że w WWE pracuję jakiś gość od "podgrzewania atmosfery na darmo" którego zadaniem jest "przeciskanie" do neta informacji kompletnie z dupy, byle te 2 osoby wiecej kupiły bilet.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja sądzę że pewniakiem WM 30 jest Chris Benoit vs Randy Savage . Tylko pozostaje jeszcze jedna kwestia rodzina Benoita się zgodzi ?!

A na poważnie to byłbym zadowolony z czegoś takiego: ( zwycięzca )

Orton WWEWHC vs Punk ( obojętne kto wygrywa )

Cena vs Triple H ( Cena )

Taker vs Goldberg ( Taker )

Batista vs Lesnar ( Lesnar )

Sheamus vs Reigns ( Reigns )

Mysterio vs Hunico al'a Sin Cara ( Sin Cara )

Langston IC vs Henry ( Langston )

Bryan vs ??? = Ewentualnie Michaels ale wg mnie szanse to ok 10 % ( Bryan ) Więc nie obraziłbym się na walkę np. Bryan vs Kane lub ADR .

Typy na szybko więc np. walka Taker vs Goldberg jest nierealna ale to tylko pomysł co ja bym chciał zobaczyć albo co wg mnie by pasowało np. Reigns vs Sheamus .

• Reputacja:   39
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Czarną nocą, czarny humor :twisted:

co ta gala ma trwać 7 h?! :twisted:

A cholera wie. Może WWE pójdzie śladem NJPW, robiąc trzydniową WrestleManię, każdego dnia dostarczając 3-4 godziny "rozrywki najwyższej jakości" :lol:

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Czekam na newsa "W Pre Show WM 30 wystąpi cały roster PWG w Ladder Matchu + The Miz"

Ogólnie to :

http://pieselek.pl/upload/1387755139339542008858.jpg

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Czekam na newsa "W Pre Show WM 30 wystąpi cały roster PWG w Ladder Matchu + The Miz"

Da się napisać, tylko żeby Prima Aprilis było bliżej ;)

Może CZW Invasion? :D

Nawet hasło mam do tego:

"©30 years of WrestleMania.(Z) 1 day can change everything...(W)"

Redaktor Roku 2015

No, wiesz - ostatnio WWE "zaostrzyło" swój produkt. Na TLC w "The Most important match in WWE history" (słowa HHH) doszło do połamania stołu i to 3 razy z czego raz Głową!, dodatkowo na brwi Ortona pojawiła się krew (aż mi się przypomniała walka Jericho vs HBK z Great American Bash) :shock:. Naturalnym krokiem wydaje się więc inwazja CZW...No, bo nie bez powodu narazono zdrowię (a może nawet życie - głową w stół!) dwóch największych gwiazd które trzeba oszczędzać na następne gale na których też ich trzeba oszczędzić bo potem będzie następna gala. :twisted:

No, wiesz - ostatnio WWE "zaostrzyło" swój produkt. Na TLC w "The Most important match in WWE history" (słowa HHH) doszło do połamania stołu i to 3 razy z czego raz Głową!, dodatkowo na brwi Ortona pojawiła się krew (aż mi się przypomniała walka Jericho vs HBK z Great American Bash) :shock:. Naturalnym krokiem wydaje się więc inwazja CZW...

Dziwię się, że nie zdjęli TLC z PPV w czasie emisji. W porównaniu z tym, CZW to dobranocka :twisted:

Fajnie jest tak potrollować, ale na teraz już skończę. Dobranoc, Attitude Universe!

Redaktor Roku 2015

cholera miałem nadzieje zobaczyc tu poważne dyskusje a tu sobie jaja robicie podczas gdy do WMXXX faktycznie coraz bliżej...

już widzę te emocje...

Najpierw wychodzi Shield, ten który bronił Punka by potem go ganiać i bić, z Wyattami, Ci którzy mieli być przyjaciółmi Bryana więc walczą z nim żeby był z nimi. 2 heelowe teamy po 3 osoby. Zwycięzca tej bitwy przejmuję władzę nad WWE na zawsze, tzn do następnej nocy i RAW. Trzecim teamem jest odrodzone Evolution, z samym bossem Triple H, Ortonem i powracającym Batistą. 4 teamem, tym dobrym zostają nawróceni na ciepłą stronę mocy Real Americans z nowym liderem, Hulkiem Hoganem. Następuje wielka bitwa!

W kolejnym pojedynku CM Punk mierzy się z Johnem Ceną, który to przechodzi heelturn, Daniel Bryan pokonuje Shawna Michaelsa a Undertaker udowadnia swą wyższość nad Goldbergiem. Dolph Ziggler zdobywa pas mistrza WWE i razem z Punkiem i Bryanem obejmując się świętują z tysiącami fanów...

Panowie, zejdźmy na ziemię... Po pierwszy, HELLO, THIS IS WWE!!! Tutaj push dostają Big Show, Orton, Cena, Mark Henry, a nie Ziggler, Cesaro czy Sandow. Jedyne co WWE się udaje jest efektem przypadku, bo przecież powstanie Shieldu, Hell No, Teamu Goldusta i Codyego to był efekt czystego przypadku i powstania pomysłu na poczekaniu. Serio wierzycie w to że WWE pozwoli by na takiej gali kluczowe role odgrywali Bryan, Punk, czy Ziggler? To będzie gala w której kluczowe postacie to będą Cena, Sheamus, Big Show, Mark Henry, Triple H, a nie zdziwi mnie jeśli nie wcisną gdzieś jakimś cudem Rocka. Batista vs Lesnar to może być jakiś wyjątek, faktycznie jest podłoże pod taką walkę, nie zdziwie się jak dadzą do tego jakiś tekst że walka na zasadach MMA, bo przecież oboje próbowali sił w oktagonie, plus rzesza fanów która chciała by obejrzeć jeszcze jedną walkę Lesnara w MMA jest przeogromna.

• Styl:  Jasny

Ale tak z pełną powagą karta (czasy podaję z wejściówkami):

Goldberg vs Reigns (10 min)

Cody vs Goldust (15 min)

Ambrose vs Rollins (10 min)

Batista vs Lesnar (20 min)

AJ Lee vs ??? (max 10 min)

Henry vs Big E (10 min)

Sin Cara vs Mysterio (10-15 min)

Taker vs Cena (30 min)

HHH vs Punk (30 min)

Orton vs Bryan (30 min)

wyglądalaby całkiem przyjemnie.

Tylko gdzie tu Sheamus, Del Rio, Kane, Rodzinka Wyatt, Real Americans, Jericho, RVD, Michaels, o Hoganie (będzie na RR to i na WM się pojawi, bądźmy szczerzy) nie wspominając...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Ja bym nie rozpisywał singlowej walki Div na WM. Może jakiś Battle Royal, albo coś w ten deseń...

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   64
  • Styl:  UW

Karta na wm, która byłaby w miarę realna ,to:

0. Pre show-battle royal, wygrywa Ziggler...

1.Lesnar vs Undi, Undi wygrywa, a Lesnar odchodzi, bo i tak chyba mu się kontrakt kończy.

2. Rollins vs Ambrose vs Reigns u.s , wygrywa Seth, Reigns facem itp

3. Hunico vs Mysterio, wygrywa Sin cara, Mysterio znowu pojawia się raz na jakiś czas

4. John Cena vs Sheaumus, Cena

5.Batista vs Orton o pas undisputed, ?

6.Real americans vs Rvd/Y2J, wygrana Swaggaera i Cesaro bardzo by ich podpromowało

7. Triple H vs Cm Punk(jako ten człowiek Vinca), czy coś takiego

8. Wayatts&Brayan vs Henry&Big E&Big show&Chriscian

9. Rhodes vs Goldust

Szkoda ,że wwe nie ma w planach przywrócić na tą wyjątkową wm, mitb matchu...skoro i tak już nie będzie tego ppv... ;)

163870508457e2d890447a3.jpg

Napoleoni,

ale przecież Ziggler, Sandał i Cesaro żadnej roli na WM nie odegrają, więc nie wiem po co to piszesz jak każdy o tym wie :/

Bryan dostanie coś dużego, bo za nim stoją fani. Orton vs. Bryan będzie na 90 %, tak samo jak Punk vs. Triple H w ME.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Według mnie tak karta powinna wyglądać :

WWE WHC Championship - Randy Orton vs CM Punk

John Cena vs UnderTaker

Daniel Bryan vs Triple H

Batista vs Brock Lesnar

Chris Jericho vs Bi E Langston

The Shield vs Wyat Family

Sin Cara vs Rey Mysterio