Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Booking Zone Awards 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No więc cóz... ze względu na prośby kilku osób otwieram głosowanie na... Boking Zone Awards 2013!

A oto nominacje:

1. Najlepsza federacja 2013 roku:

* NXT Wrestling Federation

* WWE - Nowa Idea

* Kelley Wrestling Federation

* Reaktywacja WCW

* Paul_Heyman Presents: WWE!

2. Booker roku 2013:

* Szpicu

* Austin

* Kelley

* Mr. Ghost

* Arkao

* Paul_Heyman

W pozostałych kategoriach macie wolną rękę.

3. Storyline roku 2013

4. Walka roku 2013

5. Segment roku 2013

6. Najlepsza oprawa graficzna w 2013 roku

7. Postęp roku 2013

W pierwszych dwóch kategoriac podajemy po 3 typy (1. głos = 5 pkt., 2 głos = 2pkt, 3 głos = 1pkt

Głsować może każdy, nie tylko bookerzy. Głosy oddajemy na PW u mnie do 31 grudnia, godz. 22

Edytowane przez TheVillain
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• xYoohas

3

• Arkao

2

• Giero

2

Top użytkownicy w tym temacie

1. Najlepsza federacja 2013 roku: przez 2013 rok przebiło się kilka fajnych i ciekawych federacji, jak choćby diary xYoohasa, które chyba powinno być nominowane, ale mój głos oddaje na federację, która praktycznie przez cały rok trzymała bardzo wysoki poziom i jest to NXT Wrestling Federation. Co prawda diary Austina i jego WWE Nowa Idea też przez cały czas trzymała bardzo wysoki poziom, ale Szpicu wydał więcej odcinków, i dałem mu zasłużone pierwsze miejsce. Co do drugie miejsca to również tu nie ma niespodzianki i daje je WWE - Nowa Idea a powód mojej decyzji podałem wyżej. Trzecie miejsce dla Kelley Wrestling Federation, chociaż gdyby nominowane były diary WWE by xYoohas zagłosowałbym na tę właśnie federacje.

1.Miejsce - NXT Wrestling Federation

2.Miejsce - WWE - Nowa Idea

3.Miejsce - Kelley Wrestling Federation

2. Booker roku 2013: tu ciężej było wybrać bookera roku ale mimo wszystko postawiłem ponownie na Szpica...a dlaczego? Powód jest prosty, od kiedy Szpicu założył swoją drugą federację, to ta w każdym miesiącu wygrywała konkurs na diary miesiąca, dlatego pierwsze miejsce idzie dla niego. Tuż za nim uplasował się Austin, który pisał bardzo dobre diary i każdy jego odcinek czytałem z ciekawością. Na trzecim miejscu umieściłbym Mr. Ghosta który swego czasu miał bardzo fajną federację i wydawał odcinki dosyć często i były one przynajmniej dobre/przyzwoite.

1.Miejsce - Szpicu

2.Miejsce - Austin

3.Miejsce - Mr. Ghost

Storyline roku 2013: W tym roku na placach jednej ręki można było by policzyć dobre i DŁUGOFALOWE storyline'y, dlatego ostatecznie wahałem się pomiędzy feudem Bully Ray vs Abyss (NXT Wrestling Federation) czy story z zamaskowanymi w WWE Nowa Idea. Jeśli chodzi o pierwszy storyline, to skończył się on trochę słabo, a drugi w ogóle się nie skończył bowiem Austin przestał pisać przed 1000 epizodem Raw. Ostatecznie postanowiłem wybrać jednak storyline z zamaskowanymi w federacji WWE Nowa Idea!

Walka roku 2013: Przez ten roku przebiło się kilka znakomitych walk, a jest to głównie zasługa Szpica, który w większym stopniu nacisnął na walki i sprawił, że większość bookerów po prostu musiała pisać CAŁE walki na tygodniówkach. Wracając do wyboru walki roku, wahałem się między Undertaker & The Shield vs Masked Mans z Kelley Wrestling Federation, a The Shield vs Big E Langston, Jan Kowalsky, James Stewart z ostatniego epizodu NXT. Ostatecznie wybrałem walkę Undertaker & The Shield vs Masked Mans, ponieważ Kelley włożył więcej czasu i pracy w napisanie tej walki niż Szpicu, ale gdyby była kategoria diary z najlepszymi walkami, to bez wahania zagłosowałbym na Szpica.

Segment roku 2013: W rym roku przewinęło się kilka świetnych segmentów, ale najbardziej zapadł mi w pamięć ten, z ostatniego epizodu NXT, gdzie widzieliśmy koronację Victora Von Tarkina. Jeśli ktoś miałby wątpliwości to w spoilerze wklejam ten segment.

A na arenie nie było już ringu! Zamiast niego na środku stało kilka rzędów skórzanych krzeseł (niczym w operze) które tworzyły pół okrąg. Krzesła zajęte były przez znanych ludzi (w pierwszym rzędzie siedzieli dostojnie ubrani rodzice Tarkina, Dalajlama, Brat Pitt i Angelina Jolie oraz Angela Merkel), podczas gdy na samym środku w gablocie leżał pas NXT a obok niego stał prezydent USA Barack Obama, trzymając w ręku mikrofon.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/790/Obama.jpg

Barack Obama: Jako głowa najbardziej prosperującego i najlepszego państwa świata co dziennie świat zaskakuje mnie coraz bardziej. Ostatnio spotkałem tu niejakiego Blaze’a który jest tak pochłonięty swoją pracą, że aż oblał mnie z wrażenia szklanką picia, ale to nie jest największy problem, bo co Ja teraz powiem swojej żonie…przecież ona zakatrupi mnie za tę koszulę! Dzisiaj jednak nie jesteśmy tu, by rozmawiać o polityce, wojnach czy innych zmorach tego świata. Jesteśmy tu, by uczcić sukces pewnego wrestlera. Człowieka wielkiego serca! Człowieka, który od zawsze kojarzył mi się z dostojnością, wysoką kulturą osobistą i sprawiedliwością! Panie i panowie przed wami nowy mistrz NXT, mój osobisty przyjaciel, Victor Von Tarkin!

Światła w całej arenie skierowane zostały na rampę a tam żandarmeria wojskowa ustawiła się w dwa rzędy wzdłuż ramy, stając naprzeciw siebie. Wojskowi wystrzelili ze swoich pistoletów kilka naboi, po czym wybrzmiało "Kissing The Shadows" i na rampie pojawił się nowym mistrz NXT Victor Von Tarkin! Ubrany w garnitur Tarkin wolnym krokiem kierował się w stronę owalnie ustawionych krzeseł, po drodze zbierając gratulacje od gości siedzących na krzesłach. Na koniec Tarkin podszedł do swoich rodziców, przytulił ich i podszedł do prezydenta Obamy, z którym przyjacielsko uściskał się i stanął przed gablotą w której leżał pas NXT, tymczasem publiczność zareagowała na przybycie Tarkina mieszaną reakcją.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/790/Obama.jpg

Barack Obama: Średniowiecze. Piękny okres w historii naszego świata. Wtedy też główne role odgrywali mężni rycerze, mieliśmy kilka spektakularnych wojen, ale najważniejsze, światem rządzili królowie. W dzisiejszych czasach władza jest w rękach ludu, bowiem w większości krajów na świecie rządzi demokracja, ale to nie jest problemem, ponieważ właśnie dzisiaj, tu i teraz przywrócimy do życia ten szlachecki tytuł. Cofniemy się wstecz, po to by w przyszłości iść do przodu, dlatego już za chwilę Victor Von Tarkin zostanie oficjalnie królem nie tylko NXT, ale i całej Ameryki!

Fani za bardzo nie wiedzieli o co chodzi, tymczasem kamery zwróciły się w stronę rampy, bo tam na swoim Papa Mobile wjechał PAPIEŻ FRANCISZEK! Papież pozdrowił wiwatujący tłum i swoim pojazdem podjechał do miejsca w którym stał Tarkin. Papież wyciągnął z gabloty pas NXT, a Tarkin uklęknął przed głową kościoła na jedno kolano.

Papież Franciszek: Victorze Von Tarkinie, synu Michaela Von Tarkina i Juliet Lawson dzisiaj zostaniesz oficjalnie ogłoszony królem tego miejsca, jak i całej Ameryki. Niech Pan godnie prowadzi Cię przez życie i chroni od zmor i niebezpieczeństw czyhających w tym świecie Ja, głowa kościoła papież Franciszek, uroczyście i oficjalnie mianuję Ciebie nowym panem i władcą tego miejsca. Niech Bóg ma Cię w swojej opiece w imię ojca, i syna, i ducha świętego…

Tarkin powiedział Amen i pocałował w rękę Papieża, a ten wsiadł do swojego papa mobile i odjechał przy wielkiej owacji fanów. Victor tymczasem założył sobie NXT Title na ramię i ponowie zbierał gratulacje od gości siedzących na krzesłach. Trwało to może z dwie minuty, a gdy ostatni gość, pogratulował Tarkinowi sukcesu i wręczył mu upominek, to Victor wziął mikrofon do ręki i rozpoczął przemówienie.

http://forum.attitude.pl/images/avatars/19131293144dce510d26359.jpg

Victor Von Tarkin: Trzeci stycznia tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiątego dziewiątego roku, Mick Foley wygrał walkę z własnym sobą i po raz pierwszy w historii zwyciężył WWE Title! Trzeciego kwietnia dwa tysiące piątego roku niejaki Dave Batista spełnił swoje marzenia i wygrał World Title na Wrestlemani! I w końcu trzeci listopad dwa tysiące trzynastego roku…dzień w którym NXT spotkała najlepsza rzecz od czasu powstania tego brandu. Dzień który już teraz przeszedł do historii i przez następne lata będzie wyznacznikiem dla wszystkich debiutujących gwiazd na NXT. Dzień, w którym Ja, syn Michaela i Juliet Tarkinów wyniosłem mój ród, mój kraj, moje dziedzictwo i samego siebie na szczyt tego świata wygrywając NXT World Title! I pewnie ktoś mi może zarzucić, że tydzień temu oszukałem Jacka Ale Ja każdego dnia ciężko trenowałem, by być tu gdzie teraz jestem, by móc w końcu to powiedzieć…THE KING IS HERE! I to nie są tylko puste słowa, pustego człowieka w garniturze, bowiem patrzycie właśnie na króla tego kraju! Patrzycie na przyszłą legendę tej federacji oraz przyszłego ojca waszych sukcesów i w końcu patrzycie na przyszłego prezydenta USA! Zrozumcie, tu nie chodzi o was, ponieważ wy kupujecie bilety tylko po to, by oglądać nas! Ludzi, którzy są poza waszym zasięgiem, jak JA, czy choćby oni I właśnie im chciałbym w tym momencie podziękować za tak liczne przybycie. To Wy jesteście dla mnie motywacją. Pokazujecie mi, że każdego dnia można wznieść się jeszcze wyżej i wyżej, tak by inni nie mogli Cię nawet tknąć! Byś był poza ich zasięgiem! I za to chciałbym w szczególności podziękować moim rodzicom. Michael, Juliet. To dla mnie zaszczyt mieć takich rodziców. Zawsze byliście dla mnie przykładem, jak odnosić się z ludźmi , którzy nie są warci mojej uwagi, dzięki czemu mogę wnieść teraz w górę to I podobnie jak John Cena powiedzieć…THE CHAMP IS HERE!

Rodzice Tarkina wstali z krzeseł, podeszli do Victora i ponownie wyściskali syna. Tarkin z początku nie mógł opanować łez, ale po chwili zebrał się i jeszcze raz wzniósł NXT Title w górę, podczas gdy z góry areny zaczęło sypać się konfetti! Po chwili na rampie pojawił się wielki tort z napisem "Congratulations Victor" więc podekscytowany Tarkin ruszył w kierunku rampy, by zdmuchnąć świeczki, ale gdy był w połowie drogi, to z tortu przy wielkiej owacji fanów wyskoczył JACK CORNISO! Tarkin z wrażenia aż upadł i bezpiecznie wycofał się w środek półokręgu skórzanych krzesełek, podczas gdy Jack miał w ręku mikrofon.

http://forum.attitude.pl/images/avatars/1721444919517525914ae9a.jpg

Jack Corniso: Victor naprawdę bardzo przepraszam, że zakłócam Ci Twoje święto, ale jest jedna rzecz o której powinieneś wiedzieć. Jedna, jedyna mała rzecz, bowiem na dziesiąty epizod NXT, Ja i Ty, jeden na jednego w NXT World Title Matchu! I jeśli CI się to nie podoba, bądź się z tym nie zgadzasz to mam dla Ciebie tylko dwa słowa…SUCK IT!

Victor Von Tarkin: Widzę że nauczyłeś się mówić podobnie jak Shawn Michaels, ale jest jeden problem, bowiem Ty nigdy nie będziesz Michaelsem oraz na dziesiątym epizodzie NXT, nie dostaniesz walki o mój pas! A teraz jeśli nie masz już nic więcej do powiedzenia, to wynoś się z tego budynku i najlepiej już nigdy nie wracaj, bowiem od dzisiaj to jest moje miejsce i Ja tu jestem królem!

Jack Corniso: Naprawdę? A Ja myślałem, że te miejsce należy tylko i wyłącznie do fanów którzy każdego tygodnia przychodzą tu i słuchają Twojego pieprzenia, ale tak jak powiedziałem wcześniej, to wszystko skończy się już za tydzień, na dziesiątym epizodzie NXT, bowiem tam…tam wejdę na ring, wyceluję Ci butem prosto w twarz i kopnę z całej siły, a sędzia podobnie jak tydzień temu odliczy jeden, dwa i w końcu trzy ustanawiając mnie nowym mistrzem NXT! A wtedy Ty będziesz mógł robić, to co Twój przyjaciel robi najlepiej, czyli kłamać! Kłamać, że jesteś tu królem, podczas gdy tak naprawdę jesteś zwykłym, kłamliwym sukinsynem!

Victor Von Tarkin: Za kogo Ty się masz, by mówić do swojego króla takie rzeczy, co? W średniowieczu skazałbym Cię na kare śmierci, ale tu…tu zabawimy się w ringu! Dziesiąty epizod NXT skończy się tak jak powinien się skończyć, czyli widokiem świętującego mistrza, a Ja jako dobry i sprawiedliwy król tego miejsca daje Ci walkę o MÓJ pas na przyszłotygodniowym epizodzie, ale jeśli przegrasz, to już nigdy nie zażądasz walki o NXT World Title!

Jack Corniso: Przyjmuje wyzwanie, tylko wiec, że to nie Ty tu ustalasz warunki. Wiedz, że to nie Ty rządzisz na NXT, dlatego też Twoja propozycja jest gówno warta, bowiem mam ze sobą umowę którą właśnie przed chwilą podpisałem z CD Blaze’m i tam jest wyraźnie napisane, że będziesz bronić NXT Title w walce ze mną, ale jeśli to TY przegrasz to nie dosyć, że już nigdy nie będziesz mógł żądać rewanżu…Ty po prostu zostaniesz zwolniony!

Tarkin nie dowierzał w słowa Jacka, a ten wolnym krokiem kierował się w stronę Victora, by pokazać mu umowę podpisaną z Blaze’m. Nim doszedł do Tarkina, zatrzymał się i ukradkiem oka zobaczył siedzącego ojca Tarkina, więc zamachnął się i wymierzył mu Superkick! Holy Shit! Ojciec Tarkina przewrócił się wraz z krzesełkiem, a wściekły Tarkin rzucił na Jacka i wywiązał nam się wielki brawl. Goście siedzący na skórzanych krzesłach uciekli na rampę, tymczasem Victor podniósł jedno z krzesełek i chciał nim przywalić Jackowi, ale ten zrobił unik i wymierzył Superkick w krzesełko, które wylądowało na twarzy Victora. Tarkin osunął się na jedno z krzesełek, więc Jack zrobił z nim to samo, co z jego ojcem i wymierzył mu niski Superkick! Tarkin padł bez życia, tymczasem Corniso podszedł do pasa NXT, popatrzył przez chwilę na niego i przy wielkiej owacji fanów wzniósł go w górę!

Najlepsza oprawa graficzna w 2013 roku: bardzo fajnie czytało mi się diary xYohasa dlatego oddaję głos na jego WWE by xYoohas

Progres roku: Największy w tym roku progres zanotował xYoohas który z szarej myszki stał się jednym z najlepszych bookerów na naszym forum i za to mu chwała!

211437251853627083cc668.jpg

1. NXT Wrestling Federation

2. Kelley Wrestling Federation

3. WWE - Nowa Idea

2. Booker roku 2013:

1. Kelley

2. Szpicu

3. Austin

3. Storyline roku 2013:

Tutaj wybór był dość trudny... - Debiut Zamaskowanych w Kelley Wrestling Federation i przewrócenie federacji do góry nogami...

4. Walka roku 2013:

The Shield&The UnderTaker vs. Masked Mans (Kelley Wrestling Federation)

5. Segment roku 2013:

Celebracja nowego mistrza NXT - von Tarkina (NXT Wrestling Federation)

6. Najlepsza oprawa graficzna w 2013 roku:

-----

7. Postęp roku 2013:

Kelley

• Reputacja:   1

1 : Federacja Roku - Nie było takiej, w tym roku nie było federacji która mogła by się wyróżnić nad resztą. Ktoś mi zaraz wyjedzie z NXT Szpicu, jednak nam się to podoba głównie dlatego bo możemy tam czytać o swoich postaciach. Jednak ja nie oddaje pustych głosów więc głosuje na NXT Wrestling Federation. Najlepsze, ale nie idealne.

2. Najchętniej bym zagłosował na siebie :D Jednak to by nie było fair, w tym roku nie szalałem z bookingiem. Ciągle szukam złotego środa, z WWE nie wyszło, z TNA nie wyszło. Szykuję się do nowego projektu, więc tutaj oddaje głos na Szpicu. Nie był genialny ale znowu nie było świetnej konkurencji.

3. Storyline Roku - Pisałem że nie będę oddawał pustych głosów, jednak tutaj muszę to zrobić. Nie było świetnego Storylinu w tym roku, żadnego.

4. Walka roku - Kelley Wrestling Federation - Wrestling Day in Poland

Main Event

Undertaker & The Shield vs Masked Mans

5.Tutaj niestety znowu pusty głos.

6. Kelley

7. Gierobak

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Urządzenie:  Windows

* NXT Wrestling Federation 2 pkt

* WWE - Nowa Idea

* Kelley Wrestling Federation 5 pkt

* Reaktywacja WCW

* Paul_Heyman Presents: WWE! 1 pkt

2. Booker roku 2013:

* Szpicu 5 pkt

* Austin

* Kelley 2 pkt

* Mr. Ghost

* Arkao 1 pkt

* Paul_Heyman

3. Storyline roku 2013

Masked Mans w Kelley Wrestling Federation

4. Walka roku 2013

Undertaker & The Shield vs Masked Mans (Kelley Wrestling Federation)

5. Segment roku 2013

Zostawię wolny głos, bo gal było wiele, a jeden segment ciężko wybrać ;)

6. Najlepsza oprawa graficzna w 2013 roku

Kelley Wrestling Federation

7. Postęp roku 2013

Szpicu

Nadszedł ten moment! Wielka gala. Zgromadzeni na niej sa wszyscy userzy Booking Zone, ich rodziny i znajomi.

Ubrany w garnitur Krzysztof Ibisz wita wszystkich i prosi o uwagę. Czas na pierwszą kategorię.

Oto wyniki w kategori Progres Roku:

1. Kelley - 5 głosów

2. Paul_Heyman (moim zdaniem to powinien być regres roku :P ) - 2 głosy

3. Yoohas, Gierobek i Szpicu - po 1 głosie

Dumny Kelley odbiera statuetkę i po krótkiej przemowie odchodzi.

Ibisz tym czasem ogłasza wyniki kolejnej kategorii. Oprawa graficzna!

1. Yoohas - 3 głosy

2. Kelly - 2 głosy

3. Yankes & Rzydal i Szpicu - po 1 głosie

Zwycięzca znowu wygłasza przemowę, mówiąc że nie mże uwierzyć w zgarnięcie już dwóch statuetek dzisiajszej nocy.

Krzysztof udaje się na zaplecze a tym czasem pojaiwa się... Mateusz Borek Komentator wita zgromadzonych fanów i autorów i przyznaje trzecią statuetkę... Segment roku!

1. Celebracja nowego mistrza NXT (by Szpicu) - 6 głosów

2. Podwójny turn na SHTN Abbysa 8 Bully'ego - 1 głos

Szpicu zabiera statuetkę i ze wzruszenia płacze do mikrofonu! Szpicu po chwili dochodzi do siebie i dziękuje fanom jego diary.

Mateusz Borek głasza jeszcze wyniki w kategorii Story roku!

1. Zamaskowani (by Kelley) - 4 głosy

2. Bully vs. Abbys (by Szpicu) - 2 głosy

3. Zamaskowani (by Austin) i Alberto vs. Sheamus (by Austin) - po 1 głosie

Wciąż wzruszony zdobywca już dwóch statuetek zapowiada, że przeznaczy je na cele charytatywne.

Na arenie jest już prezes Booking Zone - Paul_Heyman, który wygłasza przemowę, mówiąc, że to już druga edycja BZA, i zarazem pierwsza pd jego wodzą. Ma nadzieję, że za rok spotkamy się tu w nieco liczniejszym składzie, ale nikogo nie ubędzie... Czas na wyniki w kategorii Federacja Roku!

1. NXT Wrestling Federation - 34pkt

2. WWE - Nowa Idea - 24pkt

3. Kelley Wrestling Federation - 15pkt

4. Reaktywacja WCW - 3pkt

5. Paul_Heyman Presents: WWE! - 2pkt

Szpicu odbiera trzecią dziś nagrodę, z czego średnio zadowolny jest Kelley... Szpicu płacze jeszcze głośniej niż wcześniej.

Tym czasem Paul_Heyman zaprasza na scenę wszystkich bookerów. Czas na wyniki w głównej kategorii... Booker roku! Paul mówi, że za chwilę kiedy poznamy wyniki dojdzie do koronacji nowego, niekwestionowanego króla bookerów. A oto wyniki:

Piąte miejsce... Arkao i Paul_Heyman - po 1 głosie.

Czwarte miejsce... MR.Ghost - 4 głosy

Trzeci jest... Kelley - 14 głosów

Zwycięzca pokonał drugiego zawodnika przewagą 30:16.

Tak więc tegorocznym zdobywcą Złotego Pucharu Najlepszego Bookera zostaje... zarówno Austin, jak i Szpicu czekają z niecierpliwścią na wynik... z wycięża...:

Szpicu

Na scenę spada konfetti, a zwycięzca najbardziej prestiżowej kategorii przy dźiękach "Wer are the Champion", a następnie " My Time is Now!" wpada w objęcia całej rodziny. Żony, córki, matki, ojca i siostry. Również najlepsi przyjaciele, którzy sa obecni na gali gratulują szpicowi, a Paul_Heyman zaprasza Go jeszcze na arenę, gdzie osobiście uściska rękę zwycięzcy i wznosi ją w geście triumfu! Brawo!

PS Dziękuję za każdy głos. Szkoda, że frekwencja troszkę zawiodła, ale ogółem jest ok. DO zobaczenia za rok!

• Urządzenie:  Windows

Oto wyniki w kategori Progres Roku:

Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

1. Kelley - 5 głosów

2. Paul_Heyman (moim zdaniem to powinien być regres roku :P ) - 2 głosy

3. Yoohas, Gierobek i Szpicu - po 1 głosie

Ja Ci dam Gierobek!!! :razz:

• Reputacja:   1

Na arenie zagrała muzyka jednego z nominowanych do nagrody „Booker Roku”, Arkao wyszedł na arenę ubrany w elegancki garnitur. Arkao gratuluje podaje rękę zwycięzcy a następnie zmierza do mikrofonu.

Arkao – Byłem nominowany do nagrody bookera roku, nie udało mi się wygrać. Jest to kolejny rok w którym nie udaje mi się stanąć nawet na podium, jednak zaczął się już nowy rok. Rok który będzie nową dominacją, dominowała będzie tylko jedna osoba, Arkao. Wielkie gratulacje Szpicu, zostałeś najważniejszą osobą w naszym dziale. Wygrałeś dzisiaj w wielu kategoriach, ten rok należał do ciebie, z miejsca w którym stoję gratuluje ci z całego serca. Jednak muszę cię ostrzec że rok w którym aktualnie jesteśmy, jest moim rokiem. Za równe 365 dni, to ja będę odbierał nagrody które ty masz teraz w swoich dłoniach, jednak teraz muszę ci złożyć wielkie gratulacje.

Arkao podchodzi do Szpica i podaje mu rękę w geście szacunku, panowie zamieniają jeszcze kilka słów i Arkao schodzi z areny.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Dziękuję ;) dopiero przed chwilą zobaczyłem temat, a tu dwie nagrody... i tylko dwa punkty do drugiego miejsca w kategorii "Booker roku" i jeden przy oprawie graficznej do zwycięstwa; rywalizowałem ze szpicem... Wow ;)

PS

A gdzie walka roku? :P

PS2

Przy tempie, w jakim piszę odcinki (i jeśli użytkownikom nie znudzą się zamaskowani) - zanim zakończę storyline, zgarnę nagrodę za story roku jeszcze kilkanaście razy ;)

Dzięki za wszystkie oddane na mnie głosy, i jednocześnie gratuluję zwycięzcom poszczególnych kategorii. Zabrało mnie w gronie nominowanych do bookera oku, ale wygrałem kategorię "Oprawa graficzna". więc to też jest jakiś sukces :D Do zobaczenia za rok, oby w tym samym, albo w jeszcze większym gronie :)
  • 11 miesięcy temu...

3. osobowa komisja w składzsie: ja, Paul_Heyman i moderator booking zone ma obradować w sprawie nominacji jutro o godz. 19 :) rok temu nominację były 21 a mamy dopiero 18 więc nie wiem czemu służy twój post

Spokojnie :D Zobaczyłem że jest już temat Attitude User Awards więc po postu zapytałem o temat związany z BZA 2014.

rok temu nominację były 21 a mamy dopiero 18 więc nie wiem czemu służy twój post

No nie wiem, może np. ustalić sposób głosowania, no chyba że decyzję już podjąłeś i jest "nieodwracalna". Mam na myśli to, że z tego co pamiętam rok temu głosy wysyłaliśmy ci na PW. Wychodzę z propozycją żeby głosowanie było jawne i odbywało się w taki sam sposób jak Attitude User Awards, czyli w otwartym temacie. Nie wiem czy w całym dziale BZ musisz akceptować posty, czy da się stworzyć temat który tego nie wymaga, ale byłoby fajnie gdyby posty w dziale z głosowaniem nie musiałyby być akceptowane. Tyle ode mnie, nie wiem jak uważają inni, może ktoś jeszcze wypowie się na ten temat ;)

xYoohas, właśnie chciałem zrobić tak, że głosujecie tutaj, a dopiero akceptuję po zakończeniu głosowania żeby nie było "głos za głos"... :)