Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Canadian Pro Wrestling

Jak często dodawać odcinki?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak często dodawać odcinki?

• Co dwa dni
      2
    • Co pięć dni
      3
    • Co tydzień
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hm... czyta się to fajnie, jednak jako diary przedstawia się to słabo. Mamy rozmowy na zapleczu, zebrania... ale sama gala wręcz nie istnieje.

Łatwo napisać, że walka była najlepsza czy przyznać jej gwiazdki - trudniej napisać zajebistą walkę, którą użytkownicy forum ogłoszą najlepszą. Dopiero po wielu komentarzach "10/10" / "najlepsza jaką czytałem" / "pełen rozpierdol od początku do końca" zdecydowałem się przyznać jednej z moich walk ocenę *****. Podajesz tylko zwycięzców walk, więc trudno tu w ogóle mówić o ocenie użytkowników.

Co do zapowiedzianego odcinka poświęconego Chrisowi Danielsowi - no dobra. Ale czy znowu dostaniemy tylko wyniki walk i zero segmentów?

Podsumowując - jest to nawet ciekawe, ale w porównaniu z odcinkami innych twoje są za krótkie (i to licząc także zebrania itp.), nie widać żadnych storyline'ów pomiędzy zawodnikami, wszystko jest pisane od zaplecza i nie widać tego, na czym powinno skupiać się diary - gal, walk i feudów.

A jeśli Adam powróci w końcu jako Edge? Dostaniemy tylko "Edge def. xxx"?

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qba5000

11

• shocker98

5

• Giero

1

• xYoohas

1

Top użytkownicy w tym temacie

Łatwo napisać, że walka była najlepsza czy przyznać jej gwiazdki - trudniej napisać zajebistą walkę, którą użytkownicy forum ogłoszą najlepszą. Dopiero po wielu komentarzach "10/10" / "najlepsza jaką czytałem" / "pełen rozpierdol od początku do końca" zdecydowałem się przyznać jednej z moich walk ocenę *****. Podajesz tylko zwycięzców walk, więc trudno tu w ogóle mówić o ocenie użytkowników.

Co do zapowiedzianego odcinka poświęconego Chrisowi Danielsowi - no dobra. Ale czy znowu dostaniemy tylko wyniki walk i zero segmentów?

A jeśli Adam powróci w końcu jako Edge? Dostaniemy tylko "Edge def. xxx"?

Pierwsze: Od początku moim założeniem było skupienie się na zapleczu, gwiazdki przyznaję tylko dla drobnego urozmaicenia, ale wiele one nie wnoszą. Naprawdę, to pisze się o wiele łatwiej niż całe gale i tak dalej. Być może 10, taki mały jubileuszowy odcinek zostanie rozszerzony o segmenty i niektóre walki. Jednak niczego nie obiecuję.

Dwa: Powinieneś się przyzwyczaić, że na razie taka forma obowiązuje.

Trzy: Nie chcę zbytnio spoilerować, ale mam przygotowany plan, w czasie którego Adam wejdzie do ringu. Czy wygra? Nie wiem.

116218737055c51bc30a173.jpg

• 3 tygodnie później...

Po długiej przerwie wracam z kolejnym odcinkiem. Mam wrażenie, że jest najsłabszy z wszystkich, ale trudno. Na końcu gali niespodzianka. ;)

Relacja z szatni:

Antonio Cesaro: Kurde, Alex! Ogarnij się już!

Alex Shelley: Antonio, ja go znam jakieś 15 lat! Przez ten czas zdążyłem mieć jakieś 8 kontuzji, a on zawsze mnie wspierał.

Dźwięk telefonu

Alex: Halo? Tak. Długo? Uf... całe szczęście. Kiedy będziecie? Tak szybko? Chris też? Okej, przekażę.

Kevin Steen: Alex, mówże!

Alex: Słuchajcie. Tyler i Adam wracają. Wynajęli busa i dwie pielęgniarki. Wracają razem z Chrisem, ale jego stan jest jeszcze zły. Musimy przyszykować mu jakąś niespodziankę.

John Hennigan: Nigdy nie miałem okazji tak zbliżyć się do Chrisa i innych jak od początku roku. Prawie codziennie ze sobą przebywamy. Wiem, że Chris nie chciałby, byśmy wyprawiali mu jakąś cholernie słodką niespodziankę. Jeśli już, ja w to nie wchodzę.

Kevin: John ma rację. Chris nie lubi takich sztucznych niespodzianek. Jeśli już to wolałby, żebyśmy poszli na dziwki i uchlali się wódą.

Antonio: Jestem za!

Kevin: Ty? Zawsze taki ostrożny, a teraz proszę... rozbrykał się chłopczyk!

Antonio: Przebywając z tobą nie można inaczej się zachowywać. <śmiech>

Alex: Serio będziecie sobie urządzać teraz podśmiechujki?

Kevin: Moment... a czy przypadkiem Chris nie miał romansu z jedną z zawodniczek?

Alex: CHOLERA! Mickie, gdzie jesteś?

Kevin: Mickie!

John: Chodźcie tu! Mickie, nic ci nie jest?

Mickie James: Jeśli pominiemy to, że nie mam w sobie już ani mililitra płynu i to, że mam cholernie złamane serce to nie.

John: Alex, Antonio, Kevin. Zostawcie nas samych.

Adam Copeland: Tyler! Zmiana. Poprowadź ty, a ja pójdę do Chrisa.

Tyler Black: Nie ma problemu.

Chris Daniels: Nie, Adam... poczekaj jeszcze chwilę... <ściszając głos> Tyler. Błagam, zadzwoń do Mickie i powiedz, że ją kocham i że przepraszam za wszystko co jej zrobiłem.

Tyler: Nie ma sprawy. A teraz pozwól, że zmienię naszego popieprzonego szefa.

Adam: Słyszałem!

Tyler: Miałeś słyszeć!

Adam: Idź już prowadź, patałachu. Muszę porozmawiać z Chrisem.

Tyler: Idę, już idę.

Adam: Amanda, Ismina, idźcie mi zróbcie osiem espresso i z 20 kanapek. Teraz!

Chris: Adam, nieładnie!

Adam: Chris... ja wiem, że nie miałeś żadnego wypadku. Chodziło ci o to, że nie chciałeś spotkać się z Mickie.

Chris: Boję się ciebie. Jesteś cholernie dobry w analizie psychiki ludzi.

Adam: Patrzysz na absolwenta Yale.

Chris: Mam do ciebie dwie prośby. Nie mów jej tego. Sam z nią porozmawiam. A po drugie... proszę... daj mi szansę na World Championship!

Adam: Dlaczego akurat tobie?

Chris: Bo... jestem... cholernie... dobry!

Adam: Udowodnij.

Chris: Potrafię zadowolić pięć dziewczyn naraz.. a nie, przepraszam. Nie ta kategoria. Mam 5 star match na swoim koncie. Mam 20 lat doświadczenia, mam tyle tytułów tag team, że nie potrafię ich zapamiętać.

Adam: Na Christmas Massacre masz title shota!

Chris: Widziałem, że mogę na ciebie liczyć.

Zebranie zarządu:

Alex: Adam poprosił mnie, żebym go zastąpił. Więc witam was na posiedzeniu zarządu. Dzisiaj poruszymy kwestie mistrzów oraz rozpatrzymy przedłużenie kontraktów niektórych gwiazd.

Zacznijmy od punktu pierwszego czyli podsumowania gali. Rozdałem wam kartki, z których wynika, że zarobiliśmy tradycyjnie 500 tysięcy, a także otrzymaliśmy przelew opiewający na kwotę 1,2 miliona za reklamy. Na pensje poszło aż 800 tysięcy włączając obsługę hali, lekarzy, terapeutów i inne pierdoły.

William Regal: Mam pytanie. Dlaczego wydajemy tyle pieniędzy na zawodników, którzy nie występują?

Jeff Jarrett: Chyba przedwczorajszy jesteś, bo nie pamiętasz, że musimy im zapłacić za ten przepracowany okres.

Alex: Trafne stwierdzenie. Mimo, że nie pracują, mamy obowiązek zapłacić im wynagrodzenie.

William: Przed zebraniem Brit spytała się mnie co sądzę o jej pomyśle. Chciałbym, abyś go teraz przedstawiła.

Britani: Nie, Will, to głupi pomysł. Nie było tematu.

William: Opowiedz albo ja go przedstawię.

Britani: Spróbuj, a opowiem wszystkim o wiesz czym.

William: Dobra! Nie było tej rozmowy!

HEEL

8 XI 2014 y., Ontario, Canada

Live on CW!

20:00

Unisex Match

Amazing Kong def. Matt Hardy

(7:40)

* ¾*

Divas Championship

Mickie James © def. Winter

(5:36)

* ½*

reklama

CPW vs. TNA Invasion; Elimination Match

Tyler Black, Alex Shelley and Lightweight Champion John Hennigan (w/ Randy Orton) def. Magnus, Batista and Kurt Angle

(23:41)

* * * ½*

REKLAMA

Revenge Match

CM Punk def. Austin Aries

(18:37)

* * * *

Antonio Cesaro Open Challenge

Antonio Cesaro def. Bobby Lashley

(14:18)

* * * ¼*

Po walce wściekły Lashley wyjął spod ringu benzynę i zapalniczkę! Poddusił Cesaro, który nie zdążył uciec, a następnie polał go benzyną. Już miał podpalać Antonio, jednak od tyłu zaatakowała go zamaskowana postać w czarnym płaszczu i kombinezonie. Z sufitu spadła trumna. Zamaskowany ją otworzył, a w środku były skorpiony, węże i tarantule. Zamaskowana osoba podniosła Lashley'a, wrzuciła go do trumny i podpalił. Zgasło światło. Zamaskowanego nie było.

REKLAMA

World Championship

Brian Kendrick def. Bully Ray © and Kevin Steen

(30:52)

* * * * ¼*

REKLAMA

Po reklamach na ring wyszedł Adam Copeland, który powiedział:

Adam Copeland: Już na kolejnej gali, Christmas Massacre powróci Chris Daniels. Zmierzy się on z Brianem Kendrickiem o mistrzostwo świata! Oprócz tego zobaczymy, po raz pierwszy walkę Cash in the Safe o walizkę, którą można wykorzystać kiedy się chce i gdzie się chce na dowolny pas. Walizkę można nosić obok siebie 365 dni. Sześcioro uczestników zmierzy się w meczu z drabinami, stołami i krzesłami, która odbędzie się w klatce o wysokości 20 metrów. Nie wystarczy zdjąć walizki. Trzeba również z nią wyjść z klatki! Musicie to zobaczyć!

Tak jak powiedziałem na początku gala wyszła krótka i słaba, ale już za dwa odcinki (od małego jubileuszu - 10#) postaram pisać się chociaż końcówki walk. Oprócz tego, mam prośbę do wszystkich, którzy to czytają. Proszę, żeby wszyscy z Was wysłali mi na pw ringname zawodnika (z WWE, TNA albo RoH), którego chcą zobaczyć w federacji. Z góry dzięki!

Zebranie zarządu jak zwykle wyszło Ci bardzo dobrze, więc nie ma co tu opisywać. Ciekawi mnie postać Lashleya. Jest heelem, ale to co miał zrobić przekraczało wszelkie granice. A tu co? Pojawia się jakaś zamaskowana postać. Na prawdę coś niesamowitego. Fajnie gdybyś napisał tę walkę o Cash In Safe, bo zapowiada się ciekawie.

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Relacja z szatni:

CM Punk: Brian, gratuluję! Chłopaki, świetna walka.

Brian Kendrick: Nie spodziewałem się, że mogę wygrać, ale Bully tego chciał i najwidoczniej przekonał zarząd.

Alex Shelley: Nie musiał nas przekonywać. Wierzymy, że możesz zostać twarzą federacji.

Brian: Nie sądzę.

Alex: I tym się różnimy. Wiecie co z Lashleyem?

Bobby Lashley: Żyję. Trochę bolało jak jak mnie wrzucił do tej trumny, a jeszcze bardziej jak spadałem pod ring. Zaklinowałem się między stelażem. Myślałem, że się nie uwolnię.

John Hennigan: Bobby, niesamowita gra aktorska! Przyszły laureat Oscara!

Bobby: Ty sobie tak nie żartuj, pchełko. <śmiech>

John: Może i jestem pchełką, ale ty jesteś tylko kupą mięśni.

Bobby: Odwołaj to!

Antonio Cesaro: Bobby, przepraszam. Nie przypiąłem dobrze żyletki i się odpięła. Boli cię ta ręka?

Bobby: Antonio, ja nie takie rzeczy przechodziłem. Przecięcie żyletką to najmniejszy ból.

Antonio: Dzięki Bogu. Szukam Adama, Alex, nie wiesz gdzie on jest?

Alex: Nie mam pojęcia. Kręci się gdzieś po biurze albo po zapleczu.

Antonio: Kierunek: Biuro.

Kevin Steen: Tyler, musisz iść do lekarza. Ledwo stoisz po tym upadku na nogę. Dziwię się, że sędzia nie przerwał pojedynku.

Tyler Black: Bo mu zabroniłem. Wolałem dokończyć walkę, ale i tak musieliśmy ją skrócić o ponad dziesięć minut.

Kurt Angle: Ej, farbowany! Kevin ma rację. Okropnie to wyglądało, musisz iść do lekarza.

Tyler: Przejdzie mi, nie bój się.

Kurt: Albo pójdziesz tam dobrowolnie, albo zaprowadzimy cię tam z Kevinem.

Tyler: Dobra, dobra. Idę! Nie mam już argumentów.

Tyler: Mówiłem, że nic mi nie jest!

Dr: Nie powiedziałbym tego samego. Masz nogę złamaną w kolanie. Przez minimum, podkreślam, minimum sześć miesięcy musisz odpoczywać w domu.

Tyler: Doktor sobie ze mnie kpi!

Dr: Niestety, Tyler. Pół roku musisz siedzieć w domu. A przynajmniej nie walczyć. O ile nie chcesz skończyć na wózku.

Tyler: Dobra... mogę mieć prośbę? Przewieź mnie do gabinetu Adama.

Antonio: Adam, do cholery! Co mnie to obchodzi, że nie możesz? Albo spełnisz moją prośbę, albo odchodzę. Na razie.

Tyler: Claudio. Wróć na chwilę.

Adam Copeland: Tyler, co ci się stało?!

Tyler: Nogę złamałem, ot co. Co z tego, że w 3 miejscach. To nie taka tragedia, gorsze jest to, że nie mogę walczyć. Dlatego chciałem cię o coś poprosić.

Adam: Mów, dla ciebie wszystko.

Tyler: Chciałbym pracować na zapleczu.

Adam: Nie ma sprawy, coś ci znajdę.

Tyler: Ale to nie całość... Chciałby.. aaaa! Fuck!

Adam: Wszystko okej?

Tyler: Tak, tak. Auu.. nieważne. Chciałbym, żebyś wrócił na stałe do ringu. Zastąpisz mnie prze te pół roku. Proszę.

Adam: Mhm.... nie planowałem powrotu na stałe, może na dwie- trzy walki. Ale skoro prosisz. Zrobię to.

Tyler: Super. Cieszę się, że odszedłem od tego tyrana, Vince'a. Powiedziałby, że symuluję i kazałby mi walczyć. Wiesz, jak to u niego jest.

Antonio: Ale co ja tu robię?

Adam: Chyba się domyślam, ale nie jestem pewien.

Tyler: Ja zajmę się sprawami administracyjnymi, a ty kontaktem z telewizją. I poszukasz nowego sponsora.

Zebranie zarządu:

Adam: Jak wiecie, Tyler złamał nogę i poprosił mnie o pracę na zapleczu. Nie widziałem przeszkód, dlatego Tyler zajmie się administracją, będzie źródłem kontaktu między zawodnikami a zarządem. Oprócz tego, Antonio zajmie się naszym kontaktem z CW oraz być może będzie negocjował z innymi stacjami.

Jeff Jarrett: Adam, to i tak była twoja decyzja, nam nic do tego.

William Regal: Mamy pilniejsze rzeczy na głowie. Ziggler zadzwonił do mnie i powiedział, że nie będzie występował jeśli nie sprowadzimy mu menadżera. Podał nam kilka sugestii, bliskie absurdu, jak na przykład Laycool czy Donald Trump, poprzez te realne pokroju Heymana czy Hogana. Skontaktowałem się z dwoma osobami, które także wymienił. Jeden z nich zażądał stu tysięcy za występ, drugi chciał „tylko” 60. Ten drugi to twój dobry znajomy, więc myślę, że zejdzie do 50.

Britani Knight: To nie za dużo jak na osobę, która nie jest w stanie walczyć?

William: Brit, a kto powiedział, że nie może walczyć?

Britani: Wybacz.

Alex Shelley: Nastroje w szatni są znakomite. Nikt nie żałuje, że porzucił pracę w mainstreamie na naszą rzecz.

Antonio: Natomiast ja kontaktowałem się już z CW w imieniu federacji. Nie mam dobrych wieści. CW żąda tego, byśmy zaczęli produkować więcej gal lub drugi program, na przykład tygodniówkę.

William: Mówiłem, Brit?

Brit: To był zły pomysł. Myślę, że lepiej wydawać więcej gal niż otwierać drugi program.

Adam: Też jestem tego zdania. Za trzy godziny gala. Idziemy wszystko przygotować.

Relacja z szatni:

Dolph Ziggler: Kevin, mam do ciebie sprawę.

Kevin Steen: Ziggy, szybko.

Dolph: Dzisiaj debiutuje mój menadżer. Chciałbym byś dołączył do nas. Musisz go polubić.

Kevin: Kim on jest?

Dolph: I...o.....y.

Kevin: Pracować z taką legendą to zaszczyt. Niech prowadzi nas ku zwycięstwu!

Alex: Czyli rozumiem, że domagacie się turnieju o pasy tag team?

Kurt: No ty jesteś głuchy, Alex?

Alex: Porozmawiam z Adamem o wprowadzeniu tych pasów. Idźcie się przebrać. I przy okazji ogólcie się.

Kurt: Taki młody, a już bezczelny! <śmiech>

CHRISTMAS MASSACRE

26 XII 2014, Ontario, Canada

Live on CW

21:45

Guantlet Match for Divas Championship

Mickie James © def. Paige, Amazing Kong, Winter and Tara

(14:37)

* * ¼*

Po walce na ringu pojawiła się kobieta w lateksowym kostiumie. Zdjęła maskę i ukazała nam się Maryse, która wykonała French Kiss na Mickie.

Cash in the Safe Match

Masked Man def. Shelton Benjamin, Dolph Ziggler (w/ Mick Foley), William Regal, Goldust and Tyler Reks

(48:31)

* * * *

Tuż po walce w ringu zgasło światło, a gdy się zapaliło nie było już zwycięzcy walki.

Lighweight Championship

John Hennigan © def. Low Ki

(30:14)

* * * * ¼*

RKO vs. Batista Bomb

Randy Orton def. Batista

(12:56)

* * ½*

Na ekranie pojawia się Zamaskowana Postać, która siedzi tyłem i mówi do urządzenia zmieniającego głos.

Masked Man: Nikt się mnie nie spodziewał w tej walce. Nikt nie spodziewał się, że wygrał. Nikt nie wiem kiedy ani tym bardziej na kim wykorzystam to cudo. Być może dziś. Być może za miesiąc, być może za rok. Dopiero wtedy, kiedy wykorzystam tę walizkę poznacie moją twarz.

CPW vs. TNA: Last Battle

AJ Styles and Alex Shelley def. Jeff Jarrett and Magnus

(24:35)

* * * ¾*

Dream Match

CM Punk def. Kurt Angle

(32:47)

* * * * ¾*

World Championship

Brian Kendrick © def. Chris Daniels

(23:27)

* * * * ¼*

Po końcowym gongu na ring wybiegł Edge, który powalił Spearem Kendricka, a następnie Danielsa. Po chwili Kanadyjczyk wziął mikrofon i powiedział:

Edge: Nie spodziewaliście się tego. Nikt się nie spodziewał. Nadszedł czas zemsty. Nadszedł czas panowania. Mojego panowania! Na kolejnej gali zobaczycie walkę Brian Kendrick vs. Edge o mistrzostwo świata! Brian, szykuj się na porażkę.

Ale co to? Na titantronie pojawia się czarne tło, gra także mroczna muzyka. Na ekranie widzimy odliczanie od 10 do 0. Gdy licznik osiągnął zero, wybuchły fajerwerki i na arenie pojawił się... o mój Boże! To Ronda Rousey! Ronda zmierza powoli do ringu. Gdy się w nim znalazła podeszła do prezesa i... pocałowała go! Gala natychmiastowo schodzi z anteny.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

[Od autora: Kolejny odcinek za mną. Na kolejny będzie trzeba trochę poczekać, bo postanowiłem napisać chociaż końcówki walk. Oprócz tego: tylko jedna osoba przysłała propozycję zawodnika, jednak wątpię, żeby tenże wrestler zadebiutował. Za kilka dni pojawi się także wywiad z Adamem, jeśli chcecie możecie zadać pytania na pw.]

Idziesz w coraz lepszym kierunku, cieszę się, że będziesz pisał końcówki walk. A co do samej gali. Ciekawi mnie powrót Edge'a, dobre było to, gdy wykonał Spear tak na prawdę na swoim pracowniku. :D Fajnie, że wraca, ale jest też druga strona medalu. Brak Tylera Blacka. Intrygują też sprawy z Masked Manem oraz Antonio Cesaro. Cóż, pozostaje czekać na następną galę. ;)

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Na początku chciałbym napisać, że to co nam prezentujesz, jest zdecydowanie inne od tych diar, co mogliśmy i możemy czytać. Dlatego od razy brawa dla Ciebie :) . Adam Copeland, czyli Edge jednym z założycieli Canadian Pro Wrestling, dobry pomysł według mnie! Do tego jego powrót do ringu, który był rozegrany prawidłowo. Bardzo lubię czytać rozmowy zawodników, właśnie po danej gali, jak to przeżywają, co myślą o gali, innych wrestlerach, zarządzie. Tak jak pisałem jest to zupełna odskocznia od tego co zwykle możemy w innych diarach czytać. Bardzo ciekawi sprawa z Zamaskowanym, kto nim będzie, kiedy wykorzysta tę walizkę? Trzeba czekać na kolejne odcinki wypuszczane przez Ciebie. No i brak Tylera Black'a, złamana noga na minimum 6 miesięcy? Oczywiście szkoda, ale jest tego lepsza strona - Edge powraca jako zawodnik :D . Także nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia w dalszym pisaniu, no i czekam na kolejną galę!

3930159675357f7ecdcc03.jpg

• 1 miesiąc temu...

Paul, proszę o przeniesienie diary do nieaktywnych. Cieszę się, że to i tak moje najdłuższe diary. Dziękuję za wszystkie komentarze, które motywowały mnie do dalszej pracy. Może kiedyś wrócę do tego diary, ale mam już pomysł na inne, które być może pojawi się na forum. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      To JCW jest tak głupie, że aż zabawne. Wkręciłem się 🤣 Ciekawe co tam nowego Russo wymyśli.   
    • MattDevitto
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)
    • Kowalski
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer
    • -Raven-
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Kaczy316
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena 4. Stephanie Vaquer  
  • Dodaj nową pozycję...