Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MCW - Mine City Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witajcie.

Długo zastanawiałem się, w którym momencie założyć tutaj temat.

Chciałbym przedstawić wam naszą federację, która roboczo nazywa się NoN.

Federacja powstała we wrześniu i tak na dobrą sprawę, pierwsze treningi, były zapoznawcze.

Chwilowo roster składa się z 5 osób.

Celujemy w wyższe strefy, niż typowy backyard, ale wiadomo, że do tego jeszcze daleka droga. Tymczasem chciałbym wam zaprezentować filmik, sklejony po kilku treningach. (odbywają się co tydzień).

Wszystkie ruchy, oczywiście muszą jeszcze zostać dopracowane, czy też opanowane więc film ten, ma na celu tylko przedstawienie naszej działalności.

(pady na narożnikach, a raczej brak ich, na niektórych, to tylko wina naszego lenistwa i tego, że nie chcemy tracić czasu na sali, na ich wiązanie)

http://www.youtube.com/watch?v=uSfHqcgVG7w

Edytowane przez Azibiel

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Azibiel

23

• Kowal

13

• abeso

7

• WKSW

4

Top użytkownicy w tym temacie

No nieźle wyglądają te ruchy. Pytanie, czy stacjonujecie na śląsku?

48798430952f294e69c1e4.jpg

Tak, na ten moment treningi odbywają się w Piekarach. ;)

Celujemy w wyższe strefy, niż typowy backyard, ale wiadomo, że do tego jeszcze daleka droga.

Jak każdy, wychodzi różnie. Music video nic nie prezentuje oprócz tego że macie bardzo ciekawy ring. 3 liny, amortyzacja i choć to nie jest ring wrestlerski wygląda bardzo ciekawie. Widocznie obok HPW coś jest w stanie urosnąć.

Jak nie zabije was słomiany zapał zawodników (i nawet jeśli teraz uważacie że wasze piątka raczej szybko się nie podda to czas brutalnie wam naprawi ten pogląd, siedze na tej scenie od 5 lat co nieco wiem) to być może wyjdzie coś ciekawego bo warunki na start macie jedne z lepszych. Nie zmarnujcie tego :)

Backyard na śląsku jest bardzo mocny i jest szereg solidnych zawodników którzy by raczej uzupełnili czasem wasze gale z góry wam mówie że odcinanie się od Polskiej sceny kończy się przeważnie źle. Warto nawiązać kontakty z WTW czy HPW. Powodzenia.

Dziękuje za komentarze.

Użytkowniku Vebve, wybacz wyprowadzenie z błędu, ale to jest ring stricte wrestlerski. Wydałem na części dużo pieniędzy i projekt wziąłem,od jednej z federacji w stanach. Wymaga kilku poprawek, ale nazywanie go "niewrestlingowym", to wręcz ujma. No nieważne jednak.

Nie kojarzę Cię zbytnio, ale dziękuje za podkreślenie doświadczenia. Przestudiuje na dniach Twe występy. Wiadomo, że warto się rozwijać.

Co do mierzenia wyżej, to ze mną jest całkiem inaczej i zapał nie zgaśnie. Liczy się to, żeby scena w Polsce zaczęła się pokazywać,by dawać szansę wszystkim dzieciakom i dorosłym, na stworzenie czegoś nowego. Od fanów,dla fanów.

p.s co do wiadomości, to proszę używać poczty na Attitude. Z bliżej niewyjaśnionych powodów,nie podaję gg :-)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wyświetlania i komentarze.

2013

Azibiel, jak na mój gust strasznie śmierdziało mi "miękkie" podłoże (lekko ugina się pod nogami) i nie sądziłem że federacja znikąd od razu wywali z grubej rury z ringiem. Niemniej przepraszam i zwracam honor. Jestem pod wrażeniem. Co do mnie od dawna nie występuje, ale staram się pomagać wszystkim którzy tej pomocy chcą bo Polski rynek backyardowy jest rynkiem trudnym bo zbiera małą grupkę swoich fanów którzy lubią taką rozrywkę bo wsparcie od regularnych fanów wrestlingu jest nikłe. Więc jak uderzacie w pokazy itd. mogę tylko z czystego doświadczenia innych federacji powiedzieć żeby nie napinać się za bardzo na internet i budować lokalną grupę fanów i to najlepiej wśród dzieci/młodzieży (okolice 10-14 lat) ci najbardziej kupują taki wrestling i jest to potwierdzone że starsza widownia robi sobie z tego tylko beke.

Ale jak mówiłem na śląsku jest dużo ludzi którym idea "od fanów dla fanów" przyświeca. Co roku są robione podsumowania roku http://www.attitude.pl/vttitude-25-backyardowe-podsumowanie-roku-2012.html więc da wam to spore rozeznanie w obecnej scenie (trochę się łezka w oku kręci bo PXW też wyszło z znikąd z ringiem i stało się w ciągu roku ciężkiej pracy jedną z najbardziej szanowanych federacji w Polsce czego i wam życzę).

Canvas jest naciągany co 2 oczko, stąd możliwość pomyłki.

W przyszłości zostanie wymieniony.

Dziękuje za zwrot honoru, którego nigdy nie miałem ;) Oczywistością jest, że największym i najłatwiejszym do zdobycia targetem, są dzieciaki. Starsza widownia robi sobie bekę, ponieważ mają do tego prawo. Niestety większość (nie mówie o wszystkich), "walczy", jakby po prostu nie mieli pojęcia co robią.

Dziękuje równeż, za głos w podsumowaniu, proszę jednak wybaczyć, że nie wezmę w nim udziału, ale po prostu nie chcę oceniać czegoś, czego tak naprawdę zbyt dobrze nie śledzę. Jedynie czasem tak zobaczyłem jakiś post tutaj, ze względu na małą ilość czasu.

Postaramy się aktualizować temat, jeśli tylko nadarzy się okazja ;)

Pozdrawiam i życzę Szarego Dnia :-)

2013

Zdecydowanie za długi ten filmik i za wiele powtórek tych samych akcji. Nudzi się już w 4-5 minucie. Za dużo też nie było pokazane bo takie filmiki może zrobić każda grupa. Liczymy na jakąś walkę żeby wtedy móc ocenić wasze umiejętności.

Co do samej konstrukcji to ciężko coś powiedzieć. Podłoże wygląda na miękkie.

O wielkich planach wszyscy mówili także WKSW...życie to zweryfikuje:) ale fajnie że masz jakieś plany...pamiętaj tylko że Twój zapał nie wystarczy żeby pociągnąć całą grupę.

Powodzenia

Dziękuje za komentarz. Zapewniam, że to złudzenie optyczne,spowodowane canvasem. Ten filmik głównie byl podsumowaniem kilku treningów i trafil pierw do grona znajomych, a później tutaj, raczej jako przedstawienie "czegokolwiek". Walki nakręcone zostaną zgodnie z planem, czyli w odpowiednim czasie. Nie kręcimy, by kręcić. Chcemy dobudowac swoje postacie i wtedy pokazać walki. Bez sensu nagrywanie czegoś,co śmiało mozna nazwać półproduktem ;)

Filmiki będę wrzucane narazie na mój kanał,jak się wszystko unormuje, zostanie założony osobny.

Pozdrawiam was WKSW. :)

2013

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Fajnie jest was zobaczyć w akcji, gdyż do tej pory słyszałem o was tylko "z opowieści". Ring robi pozytywne wrażenie. Widać, że włożyliście w niego trochę pracy i $$$. Sama "relacja" z treningu mogła być przynajmniej o połowę, krótsza. Poziom to taki typowo backardowy, jak i wygląd rosteru. Najlepiej pod względem tzw. "star look" prezentuje się chłopak z kitą. Zwróciłem też uwagę na chair shot'a ... nieźle wyszedł. Jakiego krzesła użyliście?

ps. Moim zdaniem nazwa do zmiany.... NoN (Now or Never?)... brzmi jak zrzynka z DoD (Do or Die).

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Witaj. Z tej strony chlopak z kitą ;)

To tylko nasze nagrania, te, które pomagają nam poprawić aspekty niektóre. Zobaczyć,co jest do poprawienia calkowitego itp.

Stroje będą pełne,jednak chcemy by to wygladalo ladnie, stąd zbieramy na nie fundusze. Teraz to typowe treningi, w czym kto ma. Nijak nie są zbliżone do postaci, które będą po. Nazwa jest, a raczej była robocza, symbolizowala spełnienie mojego marzenia. Od dziś będzie symbolizować jednak region, z którego większośc z nas pochodzi. Niedługo skończę logo i je tutaj również wstawię. Dziękuje za komentarz.

p.s krzesło to aluminiowa rama i gruby plastik. Miałem je w domu, pod ścianą wrestlingu, ale kiedyś trzeba bylo go użyć.

Wybacz błędy. Pisane z telefonu.

2013

Witam ponownie.

Federacja zmieniła, a właściwie otrzymała nazwę MCW- Mine City Wrestling.

Tak jak mówiłem, symbolizuje pochodzenie większości z nas i rejonu, gdzie aktualnie działamy.

Logo niedługo zostanie zaprezentowane. Wrzucam wam tutaj nowy filmik, krótszy od poprzedniego, jednak zdaję sobie sprawę, że 4 minuty, to też sporawo. (peoples elbow i taunty dx, zrobione dla funu, także prosze nie mówić, że kolejny Dwayne, czy DX) :-)

http://www.youtube.com/watch?v=CukRNm2sgrM

Jako, że pisze do nas spora liczba osób, wyjaśnię tutaj sprawę rekrutacji niedługo.

Proszę nie szukać mnie na facebooku, gg i tak dalej. Denerwują mnie "prywatne" wiadomości", na portalach społecznościowych.

P.S Mówiliśmy, że jest nas 5, a na filmach widzicie tylko czterech. Piąta osoba, nie ujawni swej tożsamości. Nie oczekujcie go więc na żadnym filmie.

Pozdrawiam i dziękuje za odwiedzenie tematu.

2013

Także czym zajmuje się 5 osoba? Kamera?

Pierwsza dwójka z filmu widać że ogarnia. Następni dwaj(ci co doszli po jednym z początkowej dwójki) nic ciekawego na obecną chwilę. Niby akcje dłuższe ale to nadal wysyp "pojedynczych" akcji robionych strasznie na szybko jakby "byle by było".

Niech następnym filmem będzie walka. Nic na na prawdę nie można tu zweryfikować bo większość może nagrać takie filmiki ale podczas walki wychodzą te umiejętności;)

Powodzenia ;)!

Piąta osoba, to tajemnica, która wyjdzie w swoim czasie. Od kamery mamy osobnego człowieka.

Akcje są tak dynamiczne, ponieważ dzielimy się w pary i stosujemy "Memory Training". To pomaga opanować, jak kazdy z nas się zachowuje i jakich ruchów się można spodziewać. Walk narazie, nie będzie,ponieważ jeszcze nie pora. Tak jak mówilem, wszystko w swoim czasie. Nie chcemy być kolejnymi, którzy podczas walk stoją,lub leżą przez 80%. Pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny.

2013

• 3 tygodnie później...

Przedstawiam wam logo (jego prostota zamierzona) i zdjęcie ringu, bez dolnych poduch.

http://i.imgur.com/sYl2WKo.jpg

http://i.imgur.com/hmPvbSJ.jpg

2013

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 68 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 991 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 549 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Taka ohyda pojawiła się w sklepie WWE Podobno ktoś to kupuje
    • Attitude
      Saraya w ostatnich dniach oficjalnie poinformowała, że opuszcza All Elite Wrestling. Decyzja Brytyjki szybko podsyciła plotki na temat jej ewentualnego powrotu do WWE. Jak sama zainteresowana stwierdziła w rozmowie dla "B4 The Bell", "nigdy nie można mówić nigdy i jeżeli coś fajnego się pojawi, to jest otwarta na powrót". Nie miałaby także problemu z powrotem, jako "Paige", bo duża część jej kariery opierała się na tej postaci i kochała, to co zbudowała w tym okresie. Zapowiada się, że w Londynie dla WWE zadebiutuje nowy ring announcer - Mark Shunock. On sam potwierdził w mediach społecznościowych, iż został zatrudniony przez organizację. Wcześniej pracował między innymi przy Top Rank Boxing czy jako gospodarz NHL's Vegas Golden Knights. A'propos SmackDown, poniżej aktualna zapowiedź. Międzynarodowo show o 21:00 rozpocznie się na Netflixie: * WWE United States Championship: LA Knight (c) vs. Braun Strowman * WWE Tag Team Championships: The Street Profits (c) vs. Pretty Deadly * Roman Reigns, CM Punk i Seth Rollins podpiszą kontrakt do walki na WrestleManię * Przemówi Drew McIntyre Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • PTW
      Najbliższe trzy gale ogłoszone! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • KPWrestling
      Wszystkie bilety na galę KPW Arena 28: Zły Omen zostały sprzedane. Do zobaczenia 11 kwietnia w klubie Nowy Harem Gdynia! Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Za nami kolejny odcinek TNA iMPACT, który już w pełni rozpoczął drogę do Rebellion. Materiały z odcinka: Link do filmu Link do filmu Link do filmu Za tydzień: * Santino Marella z przełomowym ogłoszeniem * Przemówią The Hardys * Tessa Blanchard, Jacy Jayne i TBA vs. Masha Slamovich, Xia Brookside i Lei Ying Lee * Frankie Kazarian vs. Elijah * Steve Maclin vs. TBA Na TNA Rebellion zapowiedziano pierwsze walki. Gala 27 kwietnia: * TNA X-Division Championship Ultimate X Match: Moose vs. TBA * TNA World Tag Team Championship Match: The Hardys vs. Nic & Ryan Nemeth Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...