Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2013 - Oficjalne Głosowanie + Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Użytkownik roku - Generalnie wszystkie wasze głosy powinny być na mnie. Sam zresztą uważam, że Schoop jest najlepszym użytkownikiem Attitude :twisted: , ale skoro mamy święta to głos oddam na kogoś kto jest tuż za mną. Nikodema i jego żądzy do łechatania jego ego mam już dość :lol:, dlatego zagłosuje mimo wszystko na Pape Ravena.

2. Redaktor roku - Wszyscy piszecie o tym, że nowi newsami są tacy świetni (dobra, są i chwała im za to :)) ale do października tego roku, to Vercyn był maszyną do newsów. Przepracował większość roku, więc mój głos zdecydowanie leci do niego.

3. Moderator roku - To już 3 kategoria w której powinienem w tym roku wygrać, ale znów poniosę się na moje dobre serduszko i zamiast głosować na siebie, zagłosuje na Sixkillera. Mimo, że większość tego nie widzi, to jest jednym z najaktywniejszych działaczy na zapleczu i w dużej mierze dzięki niemu jeszcze to jakoś funkcjonuje.

4. Tekst roku - Wrestling leśnych dziadków

5. Debiutant roku - Wstyd mi się przyznać, ale dość średnio kojarzę tego rocznych debiutantów. Jedyną wyróżniająca się postacią jest Morison, dlatego też głos na niego. Mam nadzieję, że nie spocznie na laurach i nadal będzie tak aktywny.

6. Progres roku - Przegrać ze mną to żaden wstyd :lol:. W zeszłym roku aRo musiał zmierzyć się z tym, jak bardzo wyróżniałem się na tle innych, ale w tym roku zdecydowanie zasłużył na triumf w tej kategorii.

7. Regres roku - Szczerze mówiąc jest to jedna z trudniejszych kategorii do zagłosowania. Osobiście nie odczuwam jakiegoś wielkiego braku żadnego forumowicza, ale kogoś wybrać trzeba. Z racji tego, że wtf mam już wybrane, to mój zdecyduję się na Takerfanakrk. Nadal nie potrafię pojąć obrazy na forum, ale z perspektywy czasu było widać brak jego postów. (btw Welcome back :))

8. Inicjatywa roku - Oczywiście, że Attitude Mówi. 2013 był bardzo dobrym rokiem dla tego podcastu: przejście na tygodniówkowe audycje lajw, oraz wykoszenie caaaaaałej konkurencji. Nadal uważam, że jest to mój ulubiony program o wrestlingu i z chęcią zasiadam do niego w każda niedzielę o 16. Dobra robota chłopaki. Oby tak dalej :lol:

10. "WTF?!" roku - spodobało mi się określenie Kult byłej Czaqa. Mój głos leci bardziej w stronę wyznawców, którzy z biegiem czasu stali się biednymi rebeliantami, którym bardzo źli kolorowi odebrali możliwość pisania o ich ulubienicy.

11. Avatar roku - Kowal90 - 100kg facet na fotce który pewnie wjeżdża pierwszy. No czego chcieć więcej? :twisted:

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• -Raven-

2

• TakerFanKrk

2

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku - Raven Najciekawsze posty, najlepszy humor, najlepsze recenzje gal oraz filmów. Cóż więcej mówić, legenda Attitude!

2. Redaktor roku -Vercyn

3. Moderator roku - SixKiller

4. Tekst roku - NWA: Wrestling leśnych dziadków Spora dawka informacji na temat klasycznego, starego wrestlingu, bardzo dobrze się to czytało.

5. Debiutant roku - Edgar Jego posty należą do jednych z najlepszych na forum. Absolutnie zasługuje na wyróżnienie, może nie napisał najwięcej postów, (co nie powinno być za bardzo brane pod uwagę) ale żaden z nich nie był "na odwal się". Tak trzymać!

6. Progres roku - aRo Świetne posty, duża znajomość tematu. Brałem pod uwagę również Kowala90, ale nieco mu brakowało do zdobycia mojego głosu.

7. Regres roku - Euz Postów w działach sportowych odmówić mu nie mogę, mnie jednak chodzi o sam wrestling. Tutaj Euz przyhamował. Z dużym zaciekawieniem czytałem jego recenzje gal puro (mimo, iż o samym puro nie mam zielonego pojęcia). Zdecydowanie mi tego brak.

8. Inicjatywa roku - Wyjazd na galę HCW

9. Diary roku - Nie czytam

10. "WTF?!" roku - Nie mam zdania

11. Avatar roku - Raven

• Urządzenie:  Windows

Wyniki Attitude User Awards 2013:

1. Użytkownik Roku:

Winner: N!KO (70%)

Runner-up: -Raven- (23%)

2. Redaktor Roku:

Winner: Vercyn (34,5%)

Runner-up: Sabinq (31%)

3. Moderator Roku:

Winner: SixKiller (69%)

Runner-up: Koper (15%)

4. Tekst Roku:

Winner: SixKiller "NWA: Wrestling Leśnych Dziadków" (37%)

Runner-up: N!KO "Wywiad z mistrzem HCW" (18,5%)

5. Debiutant Roku:

Winner: Edgar (52%)

Runner-up: Morison (40%)

6. Progres Roku:

Winner: aRo (35%)

Runner-up: Kowal90 (30,5%)

7. Regres Roku:

Winner: TakerFanKrk (28%)

Runner-up: Bonkol (24%)

8. Inicjatywa Roku:

Winner: "Pijane Małpy" on Tour, czyli zagraniczny zlot (82%)

Runner-up: Attitude Mówi (14%)

9. Diary Roku:

Winner: Szpicu "NXT Wrestling Federation" (80%)

Runner-up: xYoohas "WWE" (20%)

10. WTF Roku:

Winner: Zerwanie współpracy z DDW (54%)

Runner-up: Była CzaQa (38,5%)

11. Avatar Roku:

Winner: Negatyvny (26%)

Runner-up: -Raven- (17%)

Wyniki AUA 2012 (dla porównania):

1. Użytkownik roku

Winner: N!KO (63%)

Runner-up: -Raven- (35%)

2. Redaktor roku

Winner: Vercyn (91,5%)

Runner-up: SixKiller (4%)

3. Moderator roku

Winner: Vercyn (48%)

Runner-up: xero (35%)

4. Felieton roku

Winner: Bonkol - TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu (45%)

Runner-up: SixKiller - Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999 (38%)

5. Debiutant roku

Winner: Hammer (74%)

Runner-up: B-Side (19%)

6. Progres roku

Winner: Schoop (79,5%)

Runner-up: Tupak i Alert (po 7%)

7. Regres roku

Winner: hadaszyszek (47,5%)

Runner-up: Ghostwriter (25%)

8. Inicjatywa roku

Winner: Attitude Mówi (40%)

Runner-up: Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper" (30%)

9. Diary roku

Winner: Blaze9 - Blaze Stream (50%)

Runner-up: Kari - Ring of Death (27%)

10. "WTF?!" roku

Winner: Alvathen - Attitude Forum Federation (35%)

Runner-up: RR (32%)

11. Avatar roku

Winner: Bonkol (28%)

Runner-up: Vercyn (12%)

:D Niezliczona ilość użytkowników Atti (czyt. 1, dzięki MdAngel :D ) zagłosowała na moje diary i pozwoliło mi to zająć 2 miejsce :D Gratuluje wszystkim zwycięzcom, i życzę sukcesów w przyszłym roku :)

Szok normalnie, wchodzę po kilku dniach na ten temat a tu drugie miejsce. Nawet bym się nie spodziewał że tyle osób na mnie zagłosuje. Dzięki za te głosy, w przyszłym roku postaram się pisać może nie więcej, ale z pewnością lepiej, bo widzę że były na to narzekania, ale nie było chyba aż tak źle, bo czytam swoje posty przed wysłaniem… Może jakbym pisał od początku roku to bym wygrał, ale na pisanie postów wzięło mnie dopiero przed zlotem w Łodzi, bo do tamtego czasu to udzielałem się głównie w typerach, co jest chyba sposobem na osiągnięcie stu potów w kilka lat. A co do Avatara roku, to tam chyba nikt nie miał więcej niż trzy głosy, więc też byłem wysoko skoro miałem jeden, kurczęcy głos. Kurde, napisze coś człowiek na szybko odpowiadając jakimś leszczom z T&D, a potem ciągnie się to za człowiekiem. A raczej Schoop się tego uczepił, ale i tak dzięki za głos 200-u kilowcu :D Edytowane przez Kowal

Wzruszyłem się :cry: Dziękuję wszystkim głosującym :) Jednocześnie chciałbym podziękować Miejskiemu Przedsiębiorstwu Komunikacyjnemu w Łodzi. MPK, bez ciebie nie byłoby tej nagrody :!:

Przede wszystkim, Gratulacje dla zwycięzców - większość laurów zgarnęli moi faworyci, co osobiście bardzo mnie satysfakcjonuje, po drugie, jestem autentycznie zaskoczony ilością głosów oddaną na moją osobę (w dodatku autorstwa takich tuz : o), za które bardzo dziękuję, na pewno zmotywują mnie do dalszego udzielania się na forum :) (za rok już na pewno zgarnę statuetkę za debiut!!)

Miałem też trochę ponarzekać na niską frekwencję głosujących, aaale nie ma sensu psuć tak podniosłej armosfery (jeśli dalej tak pójdzie, to liczba podziękowań przebije ilość głosów :wink:)

Miałem też trochę ponarzekać na niską frekwencję głosujących, aaale nie ma sensu psuć tak podniosłej armosfery (jeśli dalej tak pójdzie, to liczba podziękowań przebije ilość głosów )

Dlatego wiedz, że jeśli się udzielasz, a nie głosowałeś, to mamy dla Ciebie dwa słowa:

Raven, to już któryś rok z rzędu, jak "ścigamy się" o tego "Użytkownika". To co... za rok może "Regres"? :twisted:

A, dzięki za głosy naturalnie. Te na mnie, jak i te na AM. Ciesze się, że moja inicjatywa już trzeci rok z rzędu wygra... ... ... nigdy więcej zlotów za granicą! :cry:

Dzięki za głosy. Bo, patrząc na kategorie, to chyba moje pierwsze i ostatnie wyróżnienie :twisted: Chyba że kiedyś będzie regres.

Dzięki za głosy, które umożliwiły mi zwycięstwo. Spodziewałem się, że mogę dostać kilka głosów ale wygrana to zupełne zaskoczenie. Nie udzielałem się dużo, można sobie zadawać pytanie czy 230 postów w ciągu roku to "tylko" czy "aż" dlatego tym bardziej ciesze się z wyróżnienia.

Gratulacje dla pozostałych zwycięzców oraz Morisona, jak pokazuje ostateczna punktacja, wynik w naszej kategorii mógł pójść w obie strony.

• Reputacja:   1

Muszę przyznać że kompletnie nie spodziewałem się zgarnięcia tytułu regresu roku. Mimo to i tak jestem zaskoczony że moja nieobecność na forum była aż tak widoczna. Mimo wszystko dziękuję za głosy, na pewno to zwycięstwo podziała na mnie mobilizująco by jeszcze aktywniej uczestniczyć w dyskusjach. Jedno jest natomiast pewne: na pewno nie uda mi się go "obronić" za rok ;)

• Reputacja:   15

Gratuluje wszystkim zwycięzcą. Niestety nie zagłosowałem, aczkolwiek patrząc na wyniki to wiele by to nie zmieniło. Kilka moich komentarzy do wyników:

1. Użytkownik Roku:

Winner: N!KO (70%)

Runner-up: -Raven- (23%)

N!KO jest jednym z ważniejszych motorów napędowych Attitude i zasłużył na wygraną. Dla mnie bardziej pasowałby mu "Redaktor Roku", ale użytkownik też pasuje.

2. Redaktor Roku:

Winner: Vercyn (34,5%)

Runner-up: Sabinq (31%)

Fajnie, że Sabinq złapał wyróżnienie bo w pewnym momencie ciągnął sam newsy na portalu i robił to w świetnym stylu.

8. Inicjatywa Roku:

Winner: "Pijane Małpy" on Tour, czyli zagraniczny zlot (82%)

Runner-up: Attitude Mówi (14%)

Jako, że aktywnie udzielałem się w organizacji wyjazdu to bardzo mi miło z tego pierwszego miejsca. Ciesze się, że zrobiło ono wrażenie na całej społeczności.

Attitude Mówi przechodzi na Live i zasługuje na więcej niż 14%. Fantastyczny pomysł i jeszcze lepsza realizacja. Doceniam też cykliczność nadawania i brak słomianego zapału naszych redaktorów.

Spóźnione, ale szczere gratulacje dla zwycięzców i w ogóle wszystkich docenionych - nawet tym jednym, czy paroma głosami.

N!KO jest jednym z ważniejszych motorów napędowych Attitude i zasłużył na wygraną. Dla mnie bardziej pasowałby mu "Redaktor Roku", ale użytkownik też pasuje.

N!KO jest konsekwentnie kaleczony w kategorii redaktora odkąd jestem na Atti. Na dobrą sprawę w tym roku wykonał kawał dobrej roboty dziennikarskiej (własne audycje, własne wywiady!), ale z tego co widzę ludzie identyfikują tytuł "redaktora roku" z pisaniem (a właściwie tłumaczeniem) newsów, co moim skromnym zdaniem jest nietrafione. Nie zrozumcie mnie źle - na newsy też trzeba poświęcić czas, być wytrwałym (zwłaszcza, że niektórzy userzy reagują świętym oburzeniem na takie pierdoły jak przekręcone nazwisko, czy literówka) itd., ale nie zmienia to faktu, że wyżej w tej kategorii ceniłbym twórczość własną. Biorąc jednak po uwagę, że Włos of Attitude zgarnął po raz drugi z rzędu nagrodę usera roku, to nie ma co narzekać. Summa summarum wyszedł na swoje. I generalnie gratulacje dla Ciebie N!KO. ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...