Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2013 - Oficjalne Głosowanie + Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Użytkownik roku - N!KO

Tu chyba wiele pisać nie trzeba. Jest obecny w każdym temacie, pisze długie i mądre posty. Jego głównym rywalem ( jak rok temu ) był tylko Raven, ale dominacja N!KO trwa nadal.

2. Redaktor roku - Hammer

Myślałem nad 3 użytkownikami: Hammer, Vercyn i Sabinq. Vercyn miał bardzo dobry początek roku, a Sabinq końcówkę roku. Między nimi świetnie spisał się Hammer, który wypełnił lukę po Vercynie.

3. Moderator roku - SixKiller

Nie miałem jeszcze okazji porozmawiać z nim dłużej, ale po tym co widać to jest opanowany i nie rozdaje warnów z byle powodu.

4. Teskt roku: Vercyn ,,Grzechy główne TNA, czyli federacja Dixie na równi pochyłej"

Z racji tego, że oglądam tylko TNA i jakieś gale IPL, z których żadne teksty się nie pojawiają. Świetnie opisane błędy popełnione przez TNA. Warto również docenić tekst bodajże SixKillera o NWA.

5. Debiutant roku - Edgar

Wiem na co go stać i za rok będzie kandydatem do Usera Roku. Zawsze pisze mądrze i wszystko potrafi poprzeć argumentami. Dodatkowo nie ogranicza się tylko do MS.

6. Progres roku - Bastian

Pisze kreatywnie i bardzo lubie czytać jego posty.

7. Regres roku - Bonkol

Lubiłem czytać jego posty jak i felietony, ale od jakiegoś czasu w ogóle się nie udziela.

8. Inicjatywa roku - Wyjazd na galę HCW

Mogę się mylić, ale możliwe, że był to pierwszy taki wyjazd na PSW. Gratulacje dla tych co to zorganizowali.

9. Diary roku - brak głosu

Nie czytam.

10. "WTF?!" roku - DDW zrywa z Atti

DDW tym krokiem wbiło sobie gwoździa do własnej trumny. Po tym jak dwaj panowie z konkurencji skończyli nagrywać swoje audycje, w których było mnóstwo "udanych prowokacji" ( czym tak na prawde się ośmieszyli ) nie ma ich już kto promować. Sami chyba już odpuścili, bo gali nie było przez dłuższy czas ( nie żebym oglądał, bo próbowałem raz, ale po minucie wyłączyłem ).

11. Avatar roku - Raven

Jak tu nie głosować na Bundy'ego :D

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• -Raven-

2

• TakerFanKrk

2

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - wybór w tej kategorii ogranicza się tak naprawdę do wyboru: N!KO, czy -Raven-. Trzeba przyznać, że jest to ciężki wybór, bo obie postacie są w pewnym sensie "twarzami" Attitude. Ja swój głos oddaję na N!KO. Od lat podziwiam jego organizację czasu, bo jak on to robi, że ogarnia wrestling, gry, filmy, piłkę nożną i pewnie wiele innych rzeczy? Fenomen ;)

2. Redaktor roku - na pewno na wyróżnienie zasługują 3 osoby: Hammer, Vercyn i Sabinq. Każdy z nich świetnie spisywał(albo nadal spisuje) się jako redaktor portalu. Hammer pisał bardzo fajne newsy i godnie zastępował Vercyna. Szkoda tylko, że jego praca na portalu trwała tak krótko, bo naprawdę wykonywał świetną pracę. Sabinq to nowy, bardzo dobry nabytek naszego portalu. Gdy się pojawił wiele osób cieszyło się z jego pojawienia, bo znało jego dokonania w innych miejscach. Dla mnie był postacią anonimową, ale teraz już wiem, że warto będzie śledzić jego przyszłe projekty (przy okazji mam nadzieję, że na Atti będzie jak najdłużej ;))

Last but not least, czyli Vercyn, na którego też oddaję swój głos. Facet przez bardzo długi okres wykonywał fantastyczną robotę z newsami, a do tego zajmował się innymi rzeczami, jak choćby tłumaczenia książek. Trzeba przyznać, że trochę go brakuje i oddając na niego głos liczę, że może jeszcze do nas wróci ;)

3. Moderator roku - mam problem z tą kategorią, no bo niby jak ocenić pracę moderatorów, skoro często jest ona niewidoczna dla zwykłego usera? Tak naprawdę można to zrobić tylko przez rozdawane ostrzeżenia, dlatego skoczyłem do odpowiedniego tematu i przejrzałem kto i jakie ostrzeżenia dawał. Przyznam, że było trochę warnów niepotrzebnych, trochę przesadzonych i za pierdoły, dlatego głosuję na osobę, która w moich oczach wystawiała warny zawsze sprawiedliwie, a był to Koper

4. Tekst roku - niestety i z przykrością stwierdzam, że mimo iż tekstów na forum pojawiło się trochę, to mało z nich przeczytałem. Z tych które przeczytałem, za najlepszy uważam i na który oddaję swój głos to Wywiad: Mistrz Hungarian Championship Wrestling, specjalnie dla Attitude.pl. Powodów jest wiele. Pierwszy to sama treść, która zrobiła na mnie duże wrażenie, a sama federacja HCW bardzo zyskała w moich oczach. Drugim powodem było też to, że Renegade z którym był robiony wywiad, rozmawiał z nami na zlocie podczas gali DDW. Z automatu zyskał moją sympatię, także nic dziwnego, że gdy tylko pojawił się z nim wywiad, to chciałem go przeczytać ;)

5. Debiutant roku - ta, jak i następna kategoria mają to do siebie, że głosuje się na osoby które po prostu rzucały się nam w oczy w ciągu całego roku. Wśród debiutujących nie miałem wątpliwości co do wyboru i głos pada na Morisona.

6. Progres roku - Tu miałem już troszkę cięższy wybór, bo ludzi którzy zrobili progres było więcej. Można by wymienić Kowala, Jack Doomsday'a, aRo. Szkoda, że Negatyvny tylko przez chwilę pisał posty regularnie, bo bardzo podobał mi się jego styl, a i wiedza jaką posiadał była naprawdę niezła. No, ale kończąc już wyróżnienia, a przechodząc do ostatecznego głosu, to daję go Jackowi Doomsday. Po prostu, połączenie jakości z aktywnością. No i oby tak dalej.

7. Regres roku - może to trochę kontrowersyjne, ale głosuję na siebie. Uważam, że zaliczyłem mega progres, a najgorsze jest to, że nie wynika on z braku czasu, czy jakiegoś innego ważnego powodu, a po prostu włączył mi się leń :P Coraz rzadziej chce mi się uczestniczyć w dyskusjach, wielu postów nie czytam. Przeglądając głosy innych widzę, że też zauważyli mój spadek formy i cieszę się z tego, że zostaję tu wymieniony, bo takie coś dodaje mi motywacji, by wrócić do aktywności ;)

8. Inicjatywa roku - Chyba nie może być innego wyboru jak wyjazd na galę HCW. Świetna inicjatywa ze strony Attitude, w pewnym sensie "odwdzięczenie się" zawodnikom z Węgier za to, że wyszli do nas po DDW, no i pierwszy i pewnie nie ostatni zagraniczny zlot. Żałuję, że nie mogłem pojechać, ale niestety rozpoczęcie studiów skutecznie mi to uniemożliwiło. Liczę jednak, że przy okazji kolejnej ciekawej inicjatywy ze strony portalu, tym razem i ja będę jej uczestnikiem ;)

10. "WTF?!" roku - w ciągu całego roku były dwa momenty w których serio mówiłem do siebie "WTF!?". Pierwszy to zachowanie TakerFanaKRK po otrzymaniu warna. Pomijam już to, że powód na danie mu warna był marny, ale to co zrobił Taker było dla mnie szokiem i nie spodziewałem się tego po nim. Facet dostał jednego warna a robił z tego aferę, jakby mieli go zaraz banować. Szkoda, że ten "foch" na forum trwa nadal, bo bardzo lubiłem z nim dyskutować, a tak zniknął on nam z forum i nie wiadomo czy wróci.

Drugi WTF i ten na który oddaję swój głos trwał o wiele dłużej, bo był wałkowany przez naprawdę długi czas. I w tym momencie chyba każdy wie, że chodzi o Byłą Czaqa. Sam żart na początku był jeszcze spoko, ale z czasem, zaczęło mnie to męczyć. Był nawet moment, gdzie kompletnie olałem SB, bo nie było tam innego tematu i po prostu nie mogłem już tego znieść. Najgorsze było to, że głównymi osobami rzucającymi żartami o Byłej byli Raven i Ghostwritter, którzy w pewnym momencie totalnie przesadzali, bo praktycznie wszędzie o niej wspominali i gdzieś ją wpinali. Wkurzało mnie to strasznie i ucieszyłem się gdy tak drastycznie zlikwidowano ten temat. Co za dużo to niezdrowo panowie, a większość forum naprawdę zaczynała już tym rzygać (o czym zresztą rozmawialiśmy pewną grupką na zlocie w Rzeszowie).

11. Avatar roku - niewątpliwie Negatyvny i jego tramwaj. Uwielbiam taką humorystyczną samokrytykę :D Tak BTW, podpis Negatyvnego też rządzi ;)

• Reputacja:   1

1. Użytkownik roku: N!KO- Tu raczej nie ma zaskoczenia. Face Of Attitude, człowiek wpisujący się praktycznie w każdym temacie oraz prowadzący nasłynniejszego podcastu wrestlingowego w Polsce. Inaczej być nie może.

2. Redaktor Roku: Hammer- Solidne i często paczki newsów- to główne cechy charakteryzujące mojego kandydata. Szkoda że już zaprzestał tego, gdyż myślę że Sabinq mógłby mieć poważną konkurencję co do szybkości wypuszczania paczek (choć w tej materii Michcio22PL depcze mu już po piętach).

3. Moderator Roku- tutaj powstrzymam się specjalnie od głosu z wiadomych powodów

4. Tekst Roku: Wywiad Ghosta z Bryanem- o ile nie byłem zdziwiony wysokim poziomem wywiadu (w końcu Ghost to przecież Pan Redaktor pełną gębą :D) to zdziwiła mnie wielka otwartość Danielsona i rzeczowe odpowiedzi na zdawane pytania. To wielka sztuka zadać takie pytanie by zachęcić rozmówcę do otwarcia się a jednocześnie samemu zachować spokój (szczególnie jak się ma naprzeciwko siebie taką gwiazdę jak Bryan- pewnie niejeden user na miejscu Ghosta w jednej sekundzie nie wiedziałby co ma mówić i o co pytać gdyby tylko zobaczył Dragona :D) Świetna robota Ghost!

5. Debiutant roku: Morison- Naprawdę trudno mi oceniać debiutantów gdyż ja prawie nigdy nie zwracam uwagi na datę rejestracji ale niech będzie Morison. Bardzo interesujący rozmówca (miałem przyjemność spierać się z nim w paru sprawach), budujący ciekawe zdania oraz potrafiący je znakomicie uargumentować.

6. Progres roku:aRo- Jest parę osób które stały się w mijającym roku wyjątkowo aktywne: Pavlos, Kowal czy Jack Doomsday. Jednak aRo był jednym którego posty widywałem najczęściej w różnych tematach. W zasadzie trudno mi było wybrać gdyż każdy z userów zasłużył na ten tytuł ale cóż takie są uroki głosowania...

7. Mały619- Widzę że parę osób na mnie zagłosowało w tej kategorii, ale nie wypada mi oddawać głosu na siebie więc zagłosuję na Małego. Może w końcu podciągnie się w dyskusji i znów będziemy toczyć te same spory w Dyskusjach co kiedyś. Głos oddany specjalnie by go zdopingować do większej kreatywności :)

8. Inicjatywa roku: Wyjazd na Węgry- Tutaj także trudno mi głosować gdyż przez jakiś czas nie było mnie na forum ale muszę docenić to iż był to pierwszy zagraniczny zlot (i mam nadzieję że nie ostatni)

9.Diary roku: Nie czytam niestety

10. WTF Roku: Tu także się powstrzymam od głosu gdyż na sprawę związaną ze mną głosować nie powinienem a temat Byłej CzaQa i usuwanie postów z SB trudno mi komentować gdyż byłem poza forum i nie jestem za bardzo w temacie.

;) Edytowane przez TakerFanKrk

Co do "byłej Czaqa" to również się wypowiem - od razu zaznaczając, że stoje po stronie tych którzy mieli "tego czegoś" dość.

Początkowe posty o "byłej" traktowałem jako fajną historię, wspomnienie ze zlotu o którym jak to bywa przez pewien czas jest głośno (no bo w końcu ludzie się integrują mają jakieś wspomnienia itd.), ale po pewnym czasie aż zrobiłem wielkie oczy jak właśnie tak ogarnięte osoby jak -Raven- nadużywają tego tematu i praktycznie starają się go sprzedać do każdego postu - nie wiem czy w każdym temacie o tym pisano, ale jak z tego co pamiętam to gdzie nie czytałem postu -Ravena- zawsze była jakaś adnotacja typu "była to", "była tamto", "gdyby była". Zdziwiło mnie to bardzo, bo wyglądało to tak jakby dorośli faceci pierwszy raz się spotkali z zerwaniem kogoś z kim i praniem brudów przy tej okazji. To mniej więcej tak jak w gimnazjum ktoś powie na lekcji "dupa" i nagle wszyscy w śmiech - i robią z tego sensacje na miarę XXII wieku i ciagle starają się jakieś adnotacje do tego, byle wrócić to danego zdarzenia - zachowanie czysto dziecinne. Co do porównywania piłki do byłej to kolejna kwestia z którą się nie zgodzę - bo piłką, nawet jeśli się nie interesuję 10% osób z forum to i tak 90% ma o niej jakieś pojęcia i coś może napisać...O byłej rozmawiało kilka osób a więc mały odsetek osób, więc równie dobrze mogły one się zgadać na chat lub piwo i sobie powspominać a nie dzielić się "żartami" które rozumie jakiś mały procent userów. :roll:

PS: Żeby nie było w okresie tego "mega interesującego tematu" i tak z przyjemnością czytało mi się posty Ghosta czy -Ravena-, także nie było to aż tak uwierającę...ale jeśli już tak forum się podzieliło w tej kwestii to wypada się za kimś opowiedzieć. :twisted: Mam nadzieję, że te osoby się nie obrażą - bo przez jakąś pierdołe (de facto dziewczynę!!! :lol: ) forum zaczeło się dzielić.

Dostałem opierdol, więc zagłosuje. :twisted:

1. Użytkownik roku -N!KO

Człowiek orkiestra, który udziela się wszędzie i zawsze dobrze jakościowo. Można go lubić albo nie, ale docenić go należy w tej kategorii.

Chociaż z drugiej strony zaczyna mnie powoli irytować jego „domniemana” nieomylność (news na temat Richocheta, wrestler miesiąca), gdzie N!KO starając się bronić swego zdania robi sobie kosztem innych userów sofizmaty.

PS: Należy wyróżnić -Ravena- którego po prostu najlepiej się czyta.

2. Redaktor roku – Sabinq

Strasznie w tym roku w tej kwestii było nierówno (zmiany, zmiany…zmiany!), ale jeśli już mam kogoś wybrać to głoś leci na osobę która piszę po prostu najciekawiej o tym co się dzieje w biznesie.

3. Moderator roku - SixKiller

Ciężko wyróżnić jednego, ale z racji pisanych postów głos leci na Six’a.

4. Teskt roku : Wrestling leśnych dziadków

Uwielbiam takie grzebane w przeszłości bo i uwielbiam klasykę wrestlingu. Brawa za pomysł.

5. Debiutant roku - Morison

Na początku traktowałem go, jako jednego z wielu nowych, który nic ciekawego nie zaoferuję. Opinie zmieniłem niedawno, gdy jego posty faktycznie zaczęły przybierać i na jakości i ilości - widać, ze ogarnia on ten biznes.

6. Progres roku - Ghostwriter

Może się to wydać śmieszne bo Ghost pisze już od kilku lat i zawsze jest aktywny ale w tym roku odczułem to bardzo. Szczerze mówiąc nie zawsze śledzę newsy czy konkretne tematy, ale gdzie nie wszedłem w tym roku (szczególnie mowa tu o newsach) to zawsze napotykałem się na jego opinię - która co najważniejsze coś za sobą niosła i przekazywała.

7. Regres roku - TakerFanKrk

Zawsze odczuwałem obecność tego usera na forum, nawet jeśli nie chciało mi się czytać jego postów (brawa za długość ;-) ) tak więc po aferze z warnem (według mnie niezasłużone ukaranie Takera) tematy RAW czy SD! trochę straciły na jakości, więc regres mu się należy a co!

8. Inicjatywa roku - Wyjazd na galę HCW

Szczerzę nie miałem pomysłu na tą kategorię, ale wraz z czytaniem argumentacji, co do tego wyboru przez innych userów przekonałem się. Faktycznie musiało dojść do inicjatywy, żeby wyjechać do innego kraju na gale, gdzie nikt nie zapewnił, że będzie ona dobra albo bardzo dobra...Ryzyko się opłaciło z tego, co czytam na forum.

9. Diary roku - brak głosu

Nie czytam.

10. "WTF?!" roku - DDW zrywa z Atti

Szczerze to spłyneło to po mnie...no, bo ani nic nie mam wspólnego z DDW(Yeah!) ani też nie reprezentowałem Atti na żadnej gali Roida, jednak było to jakieś wydarzenie, które nawet osobie bezstronnej nie umknię, bo w końcu ze startem promocji DDW wiążano nadzieje na rozwój wrestlingu w Polsce...A tutaj w iście Hollywoodzkim stylu to pierdykło (mówie to głównie o "praniu brudów" w każdą ze stron).

11. Avatar roku - Raven

Rozwala mnie jego prostota i głupota...(nie chodzi mi -Ravena-) :twisted:

1. Użytkownik roku - N!KO - z całym szacunkiem do reszty faworytów, ale ciężko w tym światku o kogoś, kto miałby tak szeroki wachlarz zainteresowań i - co jest w tym wszystkim najważniejsze - z taką regularnością potrafi o tym pisać. Sam na początku swojej działalności na Forum chciałem co Raw pisać coś o tym, ale po chwili zabrakło mi motywacji. N!KO nie tylko Raw, ale i filmy, gry, mma - generalnie portal bez niego byłby znacznie biedniejszy.

2. Redaktor roku - Vercyn - tu pójdzie prywata, ale generalnie sam sporo zawdzięczam Vercynowi, z którym dobrze mi się przez jakiś czas współpracowało i wiem, że jeśli chodzi o pracę na rzecz Attitude, jest wręcz tytanem i danie od siebie więcej, niż daje Vercyn, jest w praktyce niemożliwe. Doceniam naturalnie innych, którzy oddają swój czas i zaangażowanie dla Attitude, ale nawet zwykłym okiem widać, jaki wkład w stronę wniósł Vercyn, a kiedy ma się dostęp do strefy dla redaktorów i widzi się tam jego posty, to nie sposób odmówić mu zaangażowania.

3. Moderator Roku - głos oddaję na SixKillera, generalnie mało wiem o tej kategorii, bo niewiele czasu ostatnio spędzam na Attitude, ale warto docenić, iz SixKiller nie wyznaje zasady karania za wszelką cenę, a to jest zawsze dobra cecha. Ponadto, korzystam też z przywileju dostępu - swego czasu - do strefy dla adminów i tam SixKiller wręcz co chwila wyskakiwał z różnymi pomysłami.

4. Tekst roku - niestety nie wyróżnię żadnego, ponieważ niestety... żadnego nie miałem okazji przeczytać. Nie popisałem się w tej materii, ale wierzę, że inni użytkownicy docenią to, co na docenienie zasługuje.

5. Debiutant roku - nikt mi nie wpadł do głowy. Nie chcę, by to źle zabrzmiało, ale jeśli czytam jakieś posty, to nie zwracam uwagi w żaden sposób na to, kto się kiedy zarejestrował, dlatego też żaden konkretny nick do głowy mi nie przychodzi.

6. Progres roku - znowu muszę oddać pusty głos. Nie mam pojęcia, kto osiągnął jakiś większy pułap względem minionego roku.

7. Regres roku - tutaj prościej, głos na TakerFanKrk. Szkoda, że po tej dość słabej akcji z warnami zdecydował się trochę ograniczyć swoją działalność na Forum, bo każdy użytkownik, który ma coś do zaprezentowania, potrafi wyrazić siebie i sklecić tych kilka zdań, jest cenny.

8. Inicjatywa roku - wyjazd na galę HCW. Można śmiało zaryzykować stwierdzenie, że jest to wydarzenie na największą skalę, bo o ile wyjazd do Gdańska, Łodzi czy Rzeszowa dla Forumowiczów to już chleb powszedni, tak podróż do Węgier na galę wrestlingu to już jest rzeczywiście coś dużego. Fajnie, że to się udało, było to z pewnością robione jako pstryczek w nos dla rodzimego produktu, ale niemniej dobrze, że udało się to Wam zrealizować.

9. Diary roku - nie czytam niestety.

10. "WTF?!" Roku - zdecydowanie myślę wygrać powinna akcja z tą legendarną Byłą. Mnie samego to absolutnie nie śmieszyło w żadnym momencie, kult tego zwrotu jest naprawdę szalenie zaskakujący (do dzisiaj nie wiem co go tak wylansowało) i nie mam zielonego pojęcia, co w tym jest takiego fajnego. Tak czy siak tym "WTF?!" nie jest sam ten zwrot, ale myślę ta cała afera, jaka się wokół tego stworzyła.

1. Użytkownik roku - bezapelacyjnie N!KO, nie ma go chyba tylko w Booking Zone ;) Głos Attitude, Twarz Attitude wszystko inne także :D

2. Redaktor Roku - Sabinq - Fajnie się czyta jego newsy, w połączeniu z częstymi wrzutami daje dobry efekt :)

3. Moderator Roku - pusty głos

4. Tekst Roku - Dlaczego odszedł Brock? SixKiller - lubię czytać o sprawach z backstage'u, i interesują mnie takie historie, dlatego głos na ten felieton

5. Debiut Roku - wiele osób wymienia Morisona, i patrząc na tematy na forum, to nie trudno odnaleźć jego posty, a w dodatku wnoszą sporo do dyskusji

6. Regres Roku - brak

7. Progres Roku - bak

8. Inicjatywa Roku - wyjazd na HCW - trzeba przyznać, że to wydarzenie, które rozpoczęło najazd Attitude na Europę, może kiedyś wybierzecie się jeszcze dalej? :D

9. Diary Roku - Wiele osób omija ten punkt, po części ich rozumiem, bo ciężko się wypowiadać o czymś czego się nie śledzi, ale z drugiej strony moglibyście oceniać na podstawie pierwszego wrażenia, wejść w kilka diar, i zagłosować na to, które wydaje się być OK. Mój głos na szpica

10. WTF?! Roku - Była Czaqa - rozmowy o wszystkim*

.

.

.

*Oprócz byłej Czaq'a

• Reputacja:   228

Głos Attitude, Twarz Attitude wszystko inne także :D

Powiedziałbym nawet, że Cipo & Baxxy Attitude - także :D

1. Użytkownik roku - -Raven- - bo jego posty mi się najlepiej czyta, są treściwe i do tego często zabawne. A dobre posty są chyba najważniejsze na forum. Jakieś wyróżnienie się należy. N!KO robił sporo też na innych polach, ale on i tak wygra w tej kategorii, więc nie będę marnował głosu na pewniaka ;)

2. Redaktor roku - Hammer - bo biorę pod uwagę cały rok. Vercyn był tylko na początku, Sabinq "dopiero zaczyna". Hammer mi się najbardziej rzucił w oczy w tym roku jako newsman.

3. Moderator roku - SixKiller - to chyba najtrudniejsza kategoria, bo pracy modów zbytnio nie dostrzegam. Nie wątpię że coś robią, ale to nie moje sprawy.

4. Tekst roku - NWA: wrestling leśnych dziadków - tutaj też miałem spory problem. Czytałem wszystkie teksty, każdy mi się podobał. Jak sobie teraz przeglądam tegoroczne felietony, to ten mi się chyba kojarzy najlepiej. Ale na to wyróżnienie zasługują wszyscy, którzy napisali cokolwiek - słabych rzeczy nie było.

5. Debiutant roku - Edgar - było kilku kandydatów, co cieszy. Nie będę wymieniał żeby kogoś przypadkiem nie pominąć. Wyróżniam tego, który pisze fajne posty w różnych tematach, w tym o fedkach niezależnych - widać że ogarnia temat. I avatar zapamiętałem.

6. Progres roku - Kowal90 - na forum jest dłużej, ale dopiero teraz rzucił się w oczy. Fan Total Divas #1, udziela się nie tylko w temacie tygodniówek/PPV, ostatnio np. wystrzelił ze skokami narciarskimi. I w przeciwieństwie do skoczków nie zapowiada się, żeby zaczął spadać :)

7. Regres roku - Bonkol - możliwe że było znacznie więcej osób, które przestały się często odzywać w tym roku, ale pytanie ile ich dostrzegłem. Mały, Taker, Vercyn[tu wiemy dlaczego], Bonkol. Dwóch pierwszych coś się teraz obudziło, a o Bonkolu jakby słuch zaginął. Jeden z tych, których z początku uznawałem za jakby "trzon Atti".

8. Inicjatywa roku - wyjazd na Węgry - świetny pomysł i żałuję że sam nie mogłem jechać. Oby odbywały się też kolejne wyjazdy. Sam bym się wybrał na Carat Gold, tylko nie wiem czy będzie mi pasował termin gali. Zbyt wielu osób na to jeszcze nie zapowiedzieli, ale już wiem, że będzie warto - kontynuujcie podbój świata, małpki :D

9. Diary roku - ??? - nie czytam, nie głosuję. W sumie to jest jedno Diary, na które z pewnego powodu mógłbym zagłosować, ale to byłaby bardziej prywata niż faktyczna ocena treści. No i nie chcę się wygadać w pewnej sprawie...

10. "WTF?!" roku - koniec "współpracy" z DDW - niby to dobrze, że odczepił się pasożyt. Tyle że okoliczności, w jakich do tego doszło, to dla mnie czarna magia. Naczytałem się różnych komentarzy, czy to Waszych czy od DDW, oglądałem te ich filmy z gali na Unchained i naprawdę nie wiem, co Roid ma w głowie. Ich ostatnia gala dobitnie pokazała skutki tejże decyzji.

Dobrym kandydatem do tej "nagrody" jest też temat, a jakże, byłej Czaqa. Wolność na Shoutboxie została zabrana. Mnie też wpieniał ten temat[jak i wiele innych, np. kiedy zacznie się dyskusja o piłce kopanej], ale zabranianie pisania czegoś na czacie, którego założeniem jest pisanie o wszystkim, to mała paranoja.

11. Avatar roku - Negatyvny - chyba jedyny, który mnie autentycznie rozbawił.

1. Użytkownik roku - N!ko.

Aktywnie uczestniczy w praktycznie każdym dziale Forum. "Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!

2. Redaktor roku - Sabinq.

W sposób godny podziwu ożywił dział niusów.

3. Moderator roku - Koper.

Nie nadużywa kompetencji i ze zdrowym rozsądkiem pilnuje porządku na Forum.

4. Tekst roku - "Zmarnowany charakter?" (napisał AX).

W fajny sposób opisano w nim historię postaci, którą bez tego tekstu, nigdy bym się nie zainteresował.

5. Debiutant roku - Edgar.

Przyjemnie czyta się jego posty, ponieważ formułuje składne i logiczne wypowiedzi. Dzieli się oryginalnymi przemyśleniami, a w ten sposób wpływa na przebieg dyskusji. Poza tym, komentując gale i tygodniówki, ucieka od utartych schematów.

6. Progres roku - Kowal90.

Pisze niemalże o wszystkim, a jego wypowiedzi to o wiele więcej niż tylko nabijaniem licznika postów.

7. Regres roku - pomijam.

8. Inicjatywa roku - Attitude Mówi (zaczyna nadawać) Live.

Nie wiem czemu, nikt nie zwrócił uwagi na fakt, że AM od tego roku stało się wspaniałym interaktywnym show, w którym Attitude Univerese może brać udział ;) Nie zawsze jest ciekawie, ale przynajmniej spontanicznie. Schoop i N!ko odwalają kawał dobrej roboty!

9. Diary roku - pomijam.

10. WTF?! roku - DDW zrywa współpracę z Attitude.

Niszowa banda przebierańców w dziadowskich gimmickach postanawia odciąć się od internetowego portalu i forum, które, pomimo widocznych gołym okiem mankamentów DDW, promują federację Roida i zapewniają wykupienie 3/4 miejsc na galach.

11. Avatar roku - N!ko.

Za bezkompromisową konsekwencję w upublicznianiu swojej facjaty na Forum zdominowanym przez facetów :P

Edytowane przez Negatyvny

1. Użytkownik roku – Raven. Po każdej gali jego post był obowiązkowy dla mnie do przeczytania. Każdy trzymający wysokim poziom, a jego długasy już przeszły do legendy. Posty są ciekawe, często pisane na luzie i w każdym z nim pokazuje swoją ogromną wiedzę na temat wrestling.

2. Redaktor roku – Vercyn. Bardzo ciężko było mi się zdecydować, bo nikt nie pisał newsów przez cały rok. Jednak to właśnie Vercyn w ciągu kilku miesięcy pisał bardzo intensywnie i bardzo dobrze. Niektóre jego paczki były ogromne i każdy się zastanawiał kiedy on je piszę. Dopiero jak odszedł było widać jego brak i ile dobrej roboty robił.

3. Moderator roku – SixKiller. Ciężko dostrzec pracę moderatorów. Mimo to postawiłem właśnie na niego, bo wkłada w forum dużo pracy. Równie dobrze w tym miejscu mógłbym postawić na Kopra.

4. Tekst roku – N!KO - Wywiad z Mistrzem HCW Renegade'm. Był to jedyny tekst w tym roku, który od razu przeczytałem. Świetny pomysł i realizacja. Wywiad pokazał jak można było wprowadzić wrestling do Polski i jak dobre podejście ma Renegede do wrestlingu, fanów i organizacji gal.

5. Debiutant roku – Edgar. Rzadko ktoś nowy na forum wpisuje się w temacie IZ. W innych tematach też jest jego dużo. To pokazuje, że ogarnia wiele federacji i piszę o nich. Jego posty stoją na dobrym poziomie i potrafi mnie nimi zaciekawić.

6. Progres roku – aRo. Jeżeli widzi się kogoś post prawie codziennie to znaczy, że jest wiele robi dla forum i dla dyskusji na nich. Widać wyraźną poprawę nie tylko w ilości postów, ale również w jakość.

7. Regres roku – Euz. Nie chciałem tu dawać kogoś kto całkowicie zniknął z forum. Euz całkowicie przestał pisać w IŻ co bardzo wpłynęło na temat. Zaprzestał pisać newsy z puro. Jego numerem 1 na forum została piłka nożna, a to jednak ciągle jest forum o wrestlingu.

8. Inicjatywa roku - Wyjazd na galę HCW. Jako, że sam wziąłem w nim udział wybór mógł być tylko jeden. Jak przeczytałem, że planowany jest tam zlot uznałem za szaleństwo jechać na galę federacji, o której wiemy bardzo niewiele. Okazało się to bardzo dobrą decyzją. Nie dość, że był to jeden z najlepszych zlotów to jeszcze zobaczyliśmy ciekawą federację i atmosferę, którą z chęciom byśmy ujrzeli w Polsce.

9. Diary roku – Nie czytam

10. "WTF?!" roku - What the fuck! – DDW zrywa współpracę z Attitude. Wiadomo, że ta współpraca nie układa się dobrze i jak byśmy się tego spodziewali. Pod tym względem aż tak wielki wtf to nie był. Chodzi mi bardziej o sposób w jaki to zostało zrobione i w jak zostaliśmy potraktowani my fani. Byłem jedynym z tych, których nazwano hołotą i w domyślę nie mile widzianym w następnych galach. Jak sobie DDW poradziło bez Attitude przekonaliśmy się na następnej gali, która miała tragiczną frekwencję.

11. Avatar roku – Negatywny – Stary dobry tramwaj

1. Użytkownik Roku - N!KO - Wizytówka Attitude. Wszędzie go pełno. Ze swoich obowiązków wywiązuje się w 100% a drugie 100% dodaje jako bonus. Człowiek niezastąpiony na tym portalu.

2. - Redaktor Roku - Sabinq - jest od niedawna na Attitude jednak w tym czasie zdołał niesamowicie rozruszać dział z newsami.

3.Moderator Roku - Sixkiller - ja podobnie jak poprzednicy pracy moderatorów nie dostrzegam , jednak nie wątpię że to jest ciężka robota.

4.Tekst Roku - Wywiad z Mistrzem HCW Renegade'm - w tym dziale nie ma słabych tekstów jednak ten podobał mi się najbardziej.

5.Debiutant Roku - Morison - tu miałem lekki problem , lecz zobaczyłem , że inni zaczęli podawać właśnie tego użytkownika , więc sprawdziłem forum - i rzeczywiście jego posty wnoszą do dyskusji.

6.Progres Roku - Kowal90 - jest już trochę na attitude jednak w ostatnich kilku miesiącach zaczął nas zalewać swoimi przemyśleniami na tematy zarówno wrestlingowe , rozrywkowe , a i typer skoków narciarskich to także fajny pomysł.

7.Regres Roku - Mały619 - jakoś mniej go się zrobiło w dyskusjach , a muszę przyznać , że czytało się go naprawdę z zaciekawieniem. Głos , aby zmotywować do czynnego powrotu do dyskusji.

8.Inicjatywa Roku - Wyjazd na galę HCW na Węgry - tutaj nie mogło być innego kandydata. Pierwszy zagraniczny wyjazd na galę wrestlingu. Czy trzeba dodawać coś więcej?

9.Diary roku - brak głosu - nie czytam niestety.

10."WTF" Roku - DDW zrywa współpracę z Attitude - jakaś tam marna federacja z Rzeszowa w ramach tego , że portal Attitude promował ile się dało i przyjeżdżał na każdą galę na jaką się dało postanowił podziękować za współpracę.

11.Avatar Roku - Hammer - bardzo podoba mi się jej buźka :D

Głosowanie trwa do godziny 20.00. Jak ktoś jeszcze nie zagłosował, a ma taki zamiar, to nadrabiać. Jeszcze dzisiaj wieczorem wstawie wyniki.

1. Użytkownik roku N!KO

2. Redaktor roku Vercyn

3. Moderator roku SixKiller

4. Tekst roku - NWA: wrestling leśnych dziadków

5. Debiutant roku - -

6. Progres roku - -

7. Regres roku - GregSES

8. Inicjatywa roku - wyjazd na HCW

9. Diary roku - Patrz - Booking Zone nie czytam

10. "WTF?!" roku - What the fuck! -wystarczy popatrzeć na moją sygnaturkę :twisted: oczywiście zerwanie współpracy z DDW

11. Avatar roku -

1. Użytkownik roku - aRo. Wiele osób stawia tu Niko, lub Ravena, ale Ja postawiłem na aRo który udziela się w prawie każdym temacie o Wrestlingu i jego posty czyta mi się z dużą przyjemnością.

2. Redaktor roku - Vercyn, człowiek maszyna. Gdyby dalej była Atti, to chyba co minute dostawalibyśmy jakiś news, bo mamy Sabinq, jest też kilku innych osób, które wrzucają newsy.

3. Moderator roku - Sixkiller - ja podobnie jak poprzednicy pracy moderatorów nie dostrzegam , jednak nie wątpię że to jest ciężka robota.

4. Tekst roku - pusty głos

5. Debiutant roku - Edgar. Jego posty czyta mi się bardzo dobrze. Pisze na konkretnie, a do tego widać że ma o tym dodatkowo wiedzę.

6. Progres roku - Jackowi Doomsday - wiele osób daje tutaj Kowala, ale dla mnie jego posty są po prostu...słabe, dlatego tytuł ten postanowiłem dać Jackowi, bo dosyć często się udziela i pisze mądrze.

7. Regres roku - TakerFanKrk najbardziej brakuje mi jego postów na tym portalu. Teraz znowu wrócił do działalności, ale na przestrzeni całego roku jego postów brakuje mi najbardziej.

8. Inicjatywa roku - Wyjazd na galę HCW na Węgry, pierwszy zagraniczny wyjazd na gale wrestlingu, więc tu nie widziałem innego kandydata.

9. Diary roku - NXT Wrestling Federation - wiele osób omija ten temat, ale jako że Ja czytam diary na tym forum, to co nieco mogę się na ten temat wypowiedzieć, dlatego głosuje na Szpica, bo na przestrzeni roku pisał on najlepiej.

10. "WTF?!" roku - DDW zrywa współpracę z Attitude

11. Avatar roku - Negatywny

1. Użytkownik roku - N!KO - w tym roku mój głos zasłużenie leci na człowieka-maszynę na Attitude. Swoimi działaniami redaktorskimi i zwykłego usera wnosi wiele do życia portalu i forum, a za to przecież jest to wyróżnienie.

2. Redaktor roku - Vercyn - do sierpnia (z przerwą) działał systematycznie z newsami, a do tego próbował również wychować redaktorów, którzy wypełniliby po nim miejsce od września - Hammera, Schoopa i hadaszyszka.

3. Moderator roku - Koper - najaktywniejszy z grupy "ważniaków" na forum ;) kiedy trzeba coś wywalić, to po prostu wywala i się nie bawi, kiedy trzeba wstawić ostrzeżenie lub kogoś zbanować, to też nie ma oporów.

4. Tekst roku - Wrestling leśnych dziadków SixKillera - jedyny, który przeczytałem w całości, bo mnie wciągnął.

5. Debiutant roku - //

6. Progres roku - //

7. Regres roku - Vercyn - absencja na forum i składzie redakcji spowodowana jest zmianą priorytetów w życiu prywatnym od września, co nie pozwoliło na bieżącą aktywną działalność na forum i portalu.

8. Inicjatywa roku - AM Live (chociaż zastanawiałem się jeszcze nad Wyjazdem na HCW oraz...rozstaniem Attitude z DDW ;) )

9. Diary roku - //

10. "WTF?!" roku - Niko podpisuje w AM Live podanie do DDW ;) a tak serio to zerwanie współpracy na linii DDW-Attitude

11. Avatar roku - //

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...