Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - listopad 2013

Wrestlerem listopada zostać powinien/powinna:  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada zostać powinien/powinna:

• Big E Langston
      26
    • Roman Regins
      46
    • JoJo
      11
    • Mr. Anderson
      12
    • Bobby Roode
      6
    • Jay Briscoe
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Big E Langston - Promocja kolosa od ciężarów rozpoczęła się na dobre. Możemy śmiało zakładać, że IC Title to nie jest szczyt jego możlwości, i jeśli sam tego nie popsuje, to czeka go świetlana przyszłość.

Roman Reigns - Po Survivor Series stał się najjaśniejszą postacią Shield, a jego Spear jednym z mocniej promowanych finisherów. Może tutaj obeszło się bez mistrzowskich tytułów, ale rekord, jeśli chodzi o wyeliminowanych rywali w walce, już jest.

JoJo - Jeszcze przed Survivor Series była szarą myszką, która stała w cieniu Evy Marie. Reakcja publiki i późniejsza elminacja Taminy na RAW, zwiastują lepsze czasy dla filigranowej Total Divy ( * - Została wybrana głosowaniem słuchaczy, wyprzedzając Luke'a Harpera i Wyatt Family.)

Mr. Anderson - R.I.P Aces & Eights. Anderson od swojego powrotu był jasnym punktem Impactów, w którego federacja mocno inwestowała czas. Finalnie pokonał Raya na Turning Point

Bobby Roode - Na każdym kroku wyprzedza Kurta Angle. Złoty Medalista dalej szuka sposobu na pokonanie topowego heela TNA.

Jay Briscoe - Stworzył swój własny pas, świadczący o kontynuacji jego panowania w RoH - przyp. stracił pas przez kontuzje, nie porażkę - a ostatnio dołączył do main eventu największej gali roku, Final Battle.

Głosowanie trwa do 11 grudnia.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Undisputed (

) Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

2

• 8693

2

• Schoop

1

• Pavlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czy ten miesiąc był na prawdę tak słaby? Zazwyczaj, gdy nie mogę się zdecydować komu przyznać głos, oddaję go na osobę, ktora więcej może się w tej ankiecie nie pojawić, tym razem musiałbym wskazać JoJo :roll: . Cięzki wybór między Reignsem, Bigim a Andersonem, dwaj pierwsi po jednorazowym "boomie" nadal wrócili na przeciętny poziom, reprezentant TNA dokonal chyba najwięcej, ale nie zachwycił mnie ani razu, dwa średnie segmenty i jedna średnia walka, szkoda, że Bobby Roooo prezentuje tak wysoki poziom cały czas, bo ten miesiąc był dla niego najlepszy, jednak nie aż tak wyraźnie....pieprzyć TNA, często widuję głosy na zawodników z Dixielandu nawet wtedy, gdy zdecydowanie na nie nie zasłużyli, więc tym razem ja, może nieco niesprawiedliwie postawię na Reignsa, ktory zrobił świetny performens na Survivor a i jako członek Shield zlapał ostatnio drugi oddech :D
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wybory na Midcardera miesiąca :D Zagłosowałem na Big E bo pokonał na SS Curtisa a wcześniej zabrał mu pas Interkontynentalny. Tak wiem jak to słabo brzmi, w uzasadnieniu wyboru :D

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Widać, że listopad przyczynił się do lekkiego wypromowania nowych mord w dablju i jest z tym mały kłopot, bo nie wiem czy wygranie pasa czy eliminacja aż prawie całego teamu podczas SS jest lepszą promocją... E wygrał z Curtisem natomiast kuzyn Rocka poskładał Reya, Uso i Rhodesów i z tego też względu głosuję na tego drugiego.

Według mnie umieszczenie tam JoJo to lekki żart :), jeżeli chodzi o ROH oraz TNA to średnio się tym interesuje. Big E zdobył pas ale wcześniej na początku miesiąca jobbował ADR i bodajże Ortonowi. Więc mój głos ląduje na Romana Reignsa. Nie przepadam za nim ale kreowany jest na niszczyciela, pokonanie na SS mistrzów Tag Team oraz Rey'a Mysterio według mnie w pełni wystarczy dlatego stawiam właśnie na członka The Shield.

1807567559522728e3a44bf.jpg

Według mnie umieszczenie tam JoJo to lekki żart

Jasne, niewykluczone, że tak było, ale to głos ludu. Nie można jej odmówić jakiegoś tam baby-stepa, w kierunku lepszego jutra, ale naturalnie był on zbyt mały, żeby tu się znaleźć. Internauci to wredne istoty :wink:

Reigns vs Langston, to Main Event przyszłości. Dziś, w głosowaniu na wrestlera listopada, mają swoje pierwsze ważne starcie. Mimo postępów, jakie Roman zrobił, to Big E wydaje się zasługiwać bardziej. Mr. Anderson kończy z brązowym medalem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jak dla mnie z tej szóstki najlepszy był Roode. Wygrane z Kurtem i dobra robota na mikrofonie (chociażby segment przy stole w Święto Dziękczynienia).

W pierwszym odruchu miałem ochotę zagłosować na Jojo (niech żyje przekora), ostatecznie jednak głos na pięknego Romka. Big E. zrobił duże postępy, do statutu ME wciąż mu jednak brakuje (pisałem o tym gdzie indziej), gwiazdy Dixielandu są ostatnio piekielnie nierówne (po ciekawym segmencie słabsza walka, po dobrej walce słabszy segment etc) a ROH zwyczajnie nie oglądam, nie mam więc pojęcia co się tam dzieje ;P

P.S. Liczę, że jeśli Norv Fernum i ten drugi chuderlak zostaną w TNA i wygrają w końcu jakąś walkę, to nominacja pewna? :twisted:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   375

Głos na Romka. Faktycznie mocarnie rozpisali go na SS, a walkę wygrał niemal sam dla swojej drużyny. Widać, że Vince - tak jak ma to w swoim zwyczaju - będzie po rozpadzie stajni promował największego koksa.

JoJo? Really??? :shock:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Big E i Mr. Anderson to są jakieś od biedy opcje, ale generalnie nie może być innego zwycięzcy niż Romek The Destroyer. Zafundowali mu booking na superkozaka podczas najlepszej walki tegorocznego Survivor Series i muszę przyznać, że przypadło mi to do gustu. Ale generalnie listopad był słaby. TNA już od pewnego czasu ssie pałę, a WWE zjeżdża po równi pochyłej ze swoim głównym storyline'm i niewiele oferuje w midcardzie.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Mój głos wędruje do Big E należy mu się w końcu sporo na to zapracował. Jestem ciekawa co dalej z Nim bd. Czekam aż wprowadzi On swoje 5 :)

2025collage.png

• Reputacja:   2

Big E albo Roman Reigns. Postawiłem tego pierwszego. Wydaję mi się, że dostał spory push, większy od Reigns, który dopiero zaczyna być promowany i może w przyszłym miesiącu. Póki, co nowy mistrz interkontynentalny wg. mnie zasługuje na to miano.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   375

Proponuję pisząc o "dużym pushu dla Big E" pamiętać ile obecnie u Vince'a znaczy pas IC. Z pewnością lepiej na najbliższą przyszłość rokuje taki a nie inny booking Romka w eliminacyjnym Survivor Series Match'u, niż zdobycie IC'ka przez Big'iego.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Głos na Andersona. Tylko i wyłącznie za to, że mogłem się dzięki niemu cieszyć z unicestwienia Asów, a to mi się marzyło od bardzo dawna. W ostatnim czasie dawanie Asom czasu w TV to było marnotrawstwo, a mi się przez nich strasznie ciężko TNA oglądało. No ale dzięki Andersonowi to się skończyło :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Mój głos leci na Roman Regins 'a. Faktem oczywistym jest, że nie oglądam fedki Vinsa praktycznie w ogóle, ale po walkę z w/w spear 'ami sięgnąłem i jakieś tam wrażenie na mnie wywarły ( do Goldberga czy Rihno póki co nie ma startu ) stąd mój głos ( swoją drogą w moim kochanym TNA straszna bieda :/ )

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg