Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kolejne tarcie na linii Bryan-Michaels?, Aktualne plany na W

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Znamy już nominacje w trzech kolejnych kategoriach Slammy Awards:

Beard of the Year:

- Daniel Bryan

- Damien Sandow

- Wyatt Family

- Zeb Colter

Trending Now #Hashtag of the Year:

- #BestForBusiness

- #BelieveInTheShield

- #FollowTheBuzzards

- #WeThePeople

"This is Awesome" Moment of the Yea...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jack Doomsday

1

• Sabinq

1

• Kcramsib

1

• aglet

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy

Zadam jedno proste pytanie, ponieważ nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi - jeśli te walki dojdą do skutku to która z nich będzie o najważniejszy pas? Walka Takera? Hell No. Walka z Tryplem? Hell N... chociaż jakby się głębiej zastanowić... nie, nie, nie, o aż tak wielkie ego to nawet ja nie posądzam Trypla. Walka Bryana z Punkiem? Jest taka możliwość, tyle tylko że ci dwaj panowie razem są dla Winca conajwyżej materiałem na opener, co nadszarpnęłoby w dużym stopniu prestiż pasa "Undisputed". A jeszcze pozostaje Orton który, co by nie było wypadałoby by kręcił się na WM-ce wśród najważniejszych walk.

No nic, w Dabju jest niezły burdel i pieprznik, ale w sumie to wiadomo od zawsze. mimo wszystko, liczę jednak na to że Michaels vs Bryan ruszy do przodu, w końcu tu, jest i wielkie nazwisko, i szansa na wyj*baną promocję młodego zawodnika.

https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337136

Beard of the Year:

Daniel Bryan - nie wygra za superstar of the year ale wygra za brodę roku, kategoria zrobiona pod bryana (ja przynajmniej tak uważam)

Trending Now #Hashtag of the Year:

#who cares - tyle w mojej opinii

"This is Awesome" Moment of the Year:

Dolph Ziggler wykorzystuje walizkę Money In The Bank

znokautowanie triple h'a może było jakimś tam wydarzeniem, na royal rumble musi być jakiś popis umiejętności, kofi skakał jak małpa w lesie i tak odpadł kilkanaście sekund później. bryan zdobywa pas na NoC. było to zaskakujące że orton stracił pas po miesiącu, ale na następnym raw pas odebrano bryanowi.

natomiast jak na zigglera zareagowali fani to chyba wszyscy pamiętamy, jednak dla tych co nie pamiętają to: http://www.youtube.com/watch?v=rRpdVFXRshQ

dlatego ode mnie głos na dolpha.

- John Cena vs Triple H
i pewnie walka o władze w wwe, czyli vince po stronie dobra wystawi superbohatera zwanego john cena. tak to widzę na to chwilę.

taker vs lesnar. a czy czasem bork laser nie będzie zbyt agresywnym rywalem na marka??

jestem za taką, ale czy taker czują się na siłach?? gdzieś tam czytałem że taker jest na siłach na taką walkę.

ja tam hogana na wm-ce XXX nie chce, a przynajmniej w roli zawodnika, i jeszcze ten jego zabójczy leg drop. gorszy finisher to tylko cobra marelli.

happy birthday moxley- future wwe champion

ale 7 grudnia urodziny miała też tammy sytch vel. sunny

https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337147

Jeśli Taker czuje się na siłach walczyć z Lesnarem, to niech walczy, czemu nie. Choć ja wolałbym, by wypromował kogoś młodszego, np wspomnianego już pana Moxleya i kolegów. W końcu to z nim stoczył (na Smackdown w UK) ostatnią jak dotąd walkę. A że nie wzbudziłoby to takich emocji wśród Marków? Lesnar też nie wzbudzi - nikt raczej nie uwierzy, że to akurat on przerwie serię...

No i jeszcze jedno: chciałbym dla odmiany zobaczyć Brocka wygrywającego na Wrestlemanii, dotąd bowiem udało mu się to, z tego co pamiętam, tylko raz...

https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337151

Michaels nie wróci do ringu, przynajmniej nie powinien, według mnie. Ich starce byłoby ciekawe, ale wtedy jak wytłumaczyć po co jego walka z Takerem miała stypulację "Career vs. Streak"?

Inkasacja walizk to zdecydowanie najlepszy moment roku, reakcja publiki była nieziemska :D

Najlepsza broda, pocieszenie za przegraną w kategorii "superstar of a year"

Jedyne o co mogę prosić w te święta, to to, żeby Hogan już nigdy więcej nie zawalczył w ringu WWE. Ever...

https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337154

Dzięki za newsy

Zadam jedno proste pytanie, ponieważ nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi - jeśli te walki dojdą do skutku to która z nich będzie o najważniejszy pas? Walka Takera? Hell No. Walka z Tryplem? Hell N... chociaż jakby się głębiej zastanowić... nie, nie, nie, o aż tak wielkie ego to nawet ja nie posądzam Trypla. Walka Bryana z Punkiem? Jest taka możliwość, tyle tylko że ci dwaj panowie razem są dla Winca conajwyżej materiałem na opener, co nadszarpnęłoby w dużym stopniu prestiż pasa "Undisputed". A jeszcze pozostaje Orton który, co by nie było wypadałoby by kręcił się na WM-ce wśród najważniejszych walk.

No nic, w Dabju jest niezły burdel i pieprznik, ale w sumie to wiadomo od zawsze. mimo wszystko, liczę jednak na to że Michaels vs Bryan ruszy do przodu, w końcu tu, jest i wielkie nazwisko, i szansa na wyj*baną promocję młodego zawodnika.

Żadna z tych walk nie musi być o pas.

Prosty scenariusz. Janusz mierzy się z Ortonem na najbliższym TLC. Możemy nawet założyć, że dostanie oba pasy, ale ja wolę założyć np. że panowie ściągną po jednym pasie. Choćby nawet odwrotnie, niż teraz posiadają. Na Royal Rumble dostajemy drugą walkę. Tam interweniuje Trypel i Orton zgarnia oba pasy. Cena zaczyna feudować z HHH, a tymczasem RR wygrywa... Sheamus. Bo przecież zwycięzca RR walczy o najważniejszy pas na WM'ce. Nie jest to scenariusz o którym marzę. Ale jest to niestety scenariusz prawdopodobny.

BTW. Ciekawe, co wymyślą na Elimination Chamber, jeśli zunifikują pasy. Czy będzie tylko jedna komora czy też dostaniemy komorę o któryś z pomniejszych pasów?

https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337181

• Urządzenie:  Windows

Nie widzę jak wygrana Bryana z HBK miała by wypromować brodacza. HBK pod koniec kariery przegrywał większość ważnych walk wiec podłożenie go ponownie nie wstrząsnęło by nikim chyba, ani nie poprawiło statusu Daniela. Bryan musiałby skopać HHH żeby mu to coś pomogło.
https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337183

Według mnie mogłoby być tak:

Na TLC nie dochodzi do ściągnięcia dwóch pasów przez Cene bądź Ortona, przez to, że przyjdzie Vince i jakoś przerwie ten pojedynek przez co obydwoje zostaną przy swoich pasach. HHH się to nie spodoba i next RAW dojdzie do rozmowy między Tryplem a Vincem o to, że musze mieć jednego mistrza niekwestionowanego, więc zgadzają się razem na walkę o Unified Championship. Podczas walki na RR Cena będzie bliższy wygranej i wtedy ingeruje Triple HHH i tak Orton zostaje Unified Championem a Cena rozpoczyna feud z Hunterem. Tej samej gali RR match wygrywa CM PUNK który dostaje walkę z Ortonem na WM. A co do Sheamusa spodziewam się, że wróci na RR jako heel i zostanie ochroniarzem HHH.

https://forum.wrestling.pl/topic/34402-kolejne-tarcie-na-linii-bryan-michaels-aktualne-plany-na-w/#findComment-337189