Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nominacje do Slammy Awards, Znamy lokalizację WrestleMani 31

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE ogłosiło już nominacje do większości statuetek na Slammy Awards, a oto one:

Superstar of The Year (wręczy Shawn Michaels):

- John Cena

- Randy Orton

- CM Punk

- Daniel Bryan

- Big Show

- Brock Lesnar

Diva of the Year (wręczy Eve Torres):

- AJ Lee

- The Bella Twins

- The Funkadactyls

- Natal...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nominacje-do-slammy-awards-znamy-lokalizacje.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34399-nominacje-do-slammy-awards-znamy-lokalizacj%C4%99-wrestlemani-31/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

2

• aglet

2

• Morison

1

• okolioza77

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Extreme Moment of the Year... Jeszcze trochę i będą tutaj nominować zwykłe powerslamy i dropkicki. Chciałbym napisać, że ekstremalnych momentów było jak na lekarstwo, gdyby nie fakt, że takowych po prostu nie było. Może to nie żadna nowość, ale tę kategorię chyba powinni sobie na czas PG darować do odwołania. Ciekawe co sobie myśli Mick Foley biorąc w tym udział. Na pewno o kasie wpływającej na jego konto, a reszty przemyśleń Legendy Hardcore'u możemy się domyśleć.

Wydarzenia nominowane do LOL-u roku to kolejny... śmiech na sali. Wymienione segmenty śmiesznością dorównywały śmierci noworodka.

Jedyną tak naprawdę w miarę dobrze obsadzoną kategorią jest "Double-Cross of the Year". Gdybym miał wybierać, to zastanawiałbym się między podwójnym turnem Huntera i Vipera oraz ściemą Marka Henry'ego. I ostatecznie postawiłbym na Henryka, ale jestem przekonany, że nie ma szans skoro w innej kategorii są HHH, Orton i Bryan w czołowym story federacji.

Superstar of The Year - te nominacje są generalnie zrozumiałe.

Od razu zaznaczam, że wiem, że nagrody Slammy każdy szanujący się fan wrestlingu powinien olewać ciepłym moczem, bo to bzdura robiona pod 10-latków, ale osobiście wolałbym, żeby te nagrody jednak coś znaczyły i nie były jawną kpiną z co bardziej zorientowanej publiczności.

Od razu zaznaczam, że wiem, że nagrody Slammy każdy szanujący się fan wrestlingu powinien olewać ciepłym moczem, bo to bzdura robiona pod 10-latków, ale osobiście wolałbym, żeby te nagrody jednak coś znaczyły i nie były jawną kpiną z co bardziej zorientowanej publiczności.

True, chociaż jeszcze całkiem niedawno zwycięzcy wielu kategorii pokrywały się z typami fanów, porzucano ideę, że heel nie mógł tego zrobić lepiej, bo nie miał poparcia publiki. Za datę śmierci Slammy można chyba uznać poprzednią galę i wybór na wrestlera roku Johna Ceny, mimo faktu, iż cały 2012 rok z pasem przehasał Punk :)

Superstar OTY - moim zdaniem zasłużyl Bryan, wygra oczywiście Janusz, ktory w roku pełnym sukcesów zdobył m.in. dwa głowne tytuly oraz wygrał Rumble.

Diva OTY - bardziej niż wygrana AJ szokuje mnie obecność w gronie nominowanych Evy Marie - ależ ona musi być dobra w braniu z dupy do ust!

Double-cross OTY - najmocniej obsadzona kategoria, gdzie wszystkie wydarzenia miały duże znaczenie. Za grę aktorską statuetkę powinien zgarnąć Sexual Chocolate

MOTY - nie ma dwóch najlepszych walk, czyli main eventów Summerslam, najbardziej z podanych podobało mi się twice in a lifetime, ale by przełamać konwenanse zagłosowalbym na three way tag team.

Insult OTY - czy wszystkie speeche Heymana były lepsze niż jeden pipe bomb AJ? Na pewno tak, lecz żadne nie byl tak dobry jak ten więc nagroda dla Pchełki :)

LOL roku - przy zwolnieniu Vickie nawet dobrze się bawilem.

FPA OTY by PTP - zdecydowanie YES!, które króluje cały rok, Fandango skończył się na RAW w Anglii (tym kwietniowym of kors :))

This is Awesome" Moment of the Year 0 jedyne co mi przychodzi do głowy to Moonsault Rhodesa na tuzin zawodników podczas któregoś z ostatnich PPV

Trending Now (Hashtag) of the Year - :roll: #slatersgonnaslate

- Beard of the Year - kolejny dowód na to, że Bryan nie zostanie gwiazdą roku, a więc dostanie statuetkę pocieszenia za garść łoniaków na twarzy : |

- Breakout Star of the Year - raczej Wyaci, chyba, że Shield jest brane pod uwagę, wtedy oni powinni zgarnąć nagrodę.

gwiazda roku to zapewne znowu jasiek (nie)zbędny. jakoś mnie to nie dziwi

diva roku.to oni sie jeszcze pytają?? dajcie od razu a.j lee. tu wyjaśniać nie trzeba, tylko co tam do jasnej kur#% robi eva marie?? :?

przecież ona by figure four leg lock zakładała by na rękach przeciwnika nie nogach!!

rybaxel. nie no ku%#@ nazwa tak oryginalna że ja pie@#%&€ , ale było lata temu showmiz, jerishow, tak czy tak tylko pogratulować temu kto wymyślił rybke zwaną xel. brawo i owacje na stojąco!!!!

zamiast tańczących grubasków będą destrojerskie grubaski(??) i don't care.

sprawdzą ex american volves?? mało ich widzieli wcześniej?? na pewno nie. a co oni mają się fochnąć jak sin cara, a potem botchować wszystko co sie da?? troche nxt, a potem main roster i długi run z pasami tag team. oby tylko move-set mieli w wwe dość bogaty.

co do (nie)szczęsnej unifikacji pasów, to wg.mnie pasów na TLC PPV NIE ZUNIFIKUJĄ, za małą range ma to PPV, dojdzie do jakiegoś kontrowersyjnego wyniku i PPV zakończymy dalej z 2 mistrzami. TLC to nie Royal Rumble a już tym bardziej sama Wrestlemania , ani inna gala wielkiej czwórki, więc na TLC nie będzie unifikacji. takie jest moje zdanie, każdy ma inne, ja tylko pisze to co uważam.

dziękuje za uwagę :)

insult of the year- a.j zjechała total bitches równo z ziemią. czyli nagroda dla a.j lee

double-crossof the year - heniek, zajebiście zagrał "odejście na emeryture"

match of the year - walka aktora z jasiem była taka sobie, bork laser vs hhh była dobra ale jeśli miałbym wybierać to albo

Undertaker vs CM Punk (WrestleMania 29) albo

Cody Rhodes & Goldust vs Seth Rollins & Roman Reigns (Battleground) trudny wybór, oby nie wygrał wielki nos i jeszcze większe ego triple h'a

te extreme momenty jakoś nie za barzo extremalne. ghostwriter napisał że niedługo to będą dropkicki i powerslamy. ja myśle że to będą mongolian chopy, zwykłe kopnięcia i high knee.

fandango-ing miało swoje 5 minut, yes-mania też miała 5 minut, które zostało wydłużone.

cena sucks już ile czasu skandują, natomiast what's up co to tam robi?? yes yes yes wygra

i wisienka na cieście czyli lol moment.

to już niech wygra vickie. rocky'iego pomine.

rzyganie do kapelusza to zwykłe przegięcie, ale próba oczarowania kobry to chyba najbardziej żenujący moment nie tylko dekady, ale też najbardziej żenujący moment w całej historii wwe, chyba że ktoś ma inną propozycje to podajcie ją w komentarzu.

hasztag to wuj wie co #who cares??

break out star to pewnie romek od the rocka

broda roku to pewnie nagroda dla bryana

this is awesome moment of the year to zobaczymy co dadzą do nominacji.

Diva OTY - bardziej niż wygrana AJ szokuje mnie obecność w gronie nominowanych Evy Marie - ależ ona musi być dobra w braniu z dupy do ust!

Naprawdę dziwi cię jej nominacja? Jako czołowy heel-wkurwiacz Total Divas, a więc jedynego programu, w którym divy naprawdę nie są czymś pomiędzy pięcioma minutami z dupami dla zasady, a piątym kołem u wozu, to ta nominacja wydaje się uzasadniona. Statuetki za ch.ja nie powinna dostać, ale nominacja - przynajmniej moim skromnym zdaniem - nie powinna być niczym zaskakującym i bardziej zdziwiłbym się, gdyby jej w tym zestawieniu zabrakło.

No to pokuszę się o typy na statuetki (w nawiasach myślę, że kto wygra naprawdę)

-Superstar of The Year: CM Punk/Daniel Bryan- powinien wygrać jeden z tych dwóch panów. Jeden za odgrywanie roli wyjek**wistego heela w pierwszej połowie roku, gdzie Punk dawał z siebie wszystko, za przeprowadzony feud z Undertakerem, gdzie powiało dawno nie odczuwalną atmosferą poważniejszych niż PG er wrestlingu. Za kilka genialnych przemów i pojedynków. Daniel Bryan za to wszystko co prezentował z kolei od maja tego roku, w ringu i poza nim. Niestety gówniane rozwiązania w feudzie z "Authority" stawiają go na drugim miejscu dla mnie. (a wygra i tak John Cena, co podgrzeje story z "face of the WWE" Ortonem)

-Diva of the Year (wręczy Eve Torres):

AJ LEE (a czuję, że wygrają Belaski za TD)

-Double-Cross of the Year (wręczy The Shield): Heniek!(SCM na Bryanie)

-Match of the Year (wręczy Bret Hart): Dla mnie dwa spotkania(oba niewymienione) były o wiele lepsze niż te zaproponowane. CM Punk vs. Lesnar i Punk vs Cena z RAW.(Cena- Rock)

-Insult of the Year (wręczy The Miz): AJ!(myślę, że dadzą wygrać AJ Lee)

-"LOL!" Moment of the Year (wręczą Road Dogg i Billy Gunn): bez komentarza

-Extreme Moment of the Year (wręczy Mick Foley): Dla mnie również ekstremalnym momentem roku był spot Setha Rollinsa z upadkiem na poustawiane stoły z ubiegłorocznego TLC, tylko nie pamiętam czy TLC było wtedy przed czy po Slammy. Z wymienionych to Ryback (boję się, że Punk)

-Fan Participation Awards (wręczą The Prime Time Players): YES(YES)

- Superstar of The Year: powinien wygrać Bryan, wygra oczywiście Cena. Co dodatkowo wkurzy Ortona (ładne promo TLC)

- Diva of the Year: AJ, o czym tu w ogóle dyskutować?

- Double-Cross of the Year: jedynym naprawdę zaskakującym momentem był występ Marka, podejrzewam jednak, że wygra Heyman...

- Match of the Year: szczerze mówiąc z miejsca wskazałbym kilka lepszych pojedynków (gdzie Lesnar vs Punk?), z wymienionych najlepiej broni się The Shield vs Rhodes Brothers, czuję jednak kolejną statuetkę dla Jasia...

- Insult of the Year: AJ, o czym tu w ogóle dyskutować?

- "LOL!" Moment of the Year: wyścig w kategorii dno roku, pozwolę sobie nie typować...

- Extreme Moment of the Year: extreme? Proszę was...

- Fan Participation Awards: Nie znoszę okrzyków "Yes! Yes! Yes!", ale trzeba je chyba uznać za bezkonkurencyjne...

- "This is Awesome" Moment of the Year: znając logikę WWE nie zdziwię się, jeśli kolejną statetkę dostanie Jasio. Za skok na tłum drwali podczas którejś walki z Wędkarzem.

- Trending Now (Hashtag) of the Year: #WhoCares?

- Beard of the Year: tu oczywiście Bryan

- Breakout Star of the Year: Langston? Albo piękny Romek z Tarczy...

• Urządzenie:  Windows

nominacje do This is Awesome Moment of The Year:

1) Wykorzystanie walizki przez Dolpha na Raw po WM

2) Znokautowanie Triple H przez Big Showa

3) Spot Kofiego Kingstona ze skakaniem na krześle na Royal Rumble

4) Zwycięstwo Bryana na NoC

Nominacje do Beard of The Year

1) Daniel Bryan

2) Damien Sandow

3) The Wyatt Family

4) Zeb Colter

Nominacje do Trending Now #Hashtag of The Year

1) #BestForBusiness

2) #BeliveInTheShield

3) #FollowTheBuzzards

4) #WeThePeople

- Superstar of The Year: powinien wygrać Bryan, wygra oczywiście Cena. Co dodatkowo wkurzy Ortona (ładne promo TLC)

Ja wciąż licze na Bryana. Koziołek jest jednym z nominowanych, nagrodę będzie wręczał HBK więc odpowiedź nasuwa się sama. Fajnie jakby podciągneli angle z ich ostatniego spotkania

• Reputacja:   1

Superstar of The Year:Wygra Bryan, gdyby nagrode wręczał np. Teddy Long to bym się zastanawiał ale jeśli robi to HBK to jestem tego pewien.

- Diva of the Year: Taa.

- Double-Cross of the Year: Powinien wygrać Mark Henry za zdecydowanie segment roku.

- Match of the Year: Gdzie jest Punk vs Cena z raw ? Punk vs Lesnar ? Punk vs Jericho ? Bryan vs Cena ? Triple H vs Lesnar z WM ? Z tych walk tylko walka Takera się może wybronić w tym składzie i Andrzej wygra kolejną statuetkę.

- Insult of the Year: AJ.

- "LOL!" Moment of the Year: ???.

- Extreme Moment of the Year: Ryback wbija Cene w Titantron...

.

- Fan Participation Awards: Yes, Yes, Yes