Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Triple H kontaktował się z Goldbergiem, Reigns promowany w R

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bill Goldberg zdradził, że Triple H kontaktował się z nim kilka tygodni temu w sprawie powrotu na WrestleManię XXX, ale póki co były to luźne rozmowy i nic nie zostało ustalone. Goldberg stwierdził, że jest otwarty na powrót, choć sam nigdy nie będzie dzwonił do WWE w tej sprawie, ponieważ piłeczka jest po stronie fede...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-triple-h-kontaktowal-sie-z-goldbergiem-reigns.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34351-triple-h-kontaktowa%C5%82-si%C4%99-z-goldbergiem-reigns-promowany-w-r/

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

3

• -Raven-

2

• Morison

2

• Kcramsib

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli WWE nie sprowadzi na WM Rocka ani Austina to zrobią pewnie wszystko by Bill wrócił ale nie koniecznie na walkę z Skipem.

Jak widze "Nowy Great Khali" to już ta wizja mnie przeraża...

Jak widze "Nowy Great Khali" to już ta wizja mnie przeraża...

Szczególnie, jeśli w debiucie dadzą mu program z pierwowzorem. ;) Na szczęście "Nowy" ma już 39 lat, nie sądzę więc, by dał radę dojść do poziomu WWE.

• Reputacja:   29
  • Urządzenie:  iPhone

Gdybym był jakims cholernym multimilionerem to poświęciłbym się i zakontraktowałbym Goldberga. Po co? Po to, by nawet od notorycznie gnojonego ostanimi czasy Rybacka otrzymywał tydzień w tydzień regularny wpierdol zwieńczony Meethookiem po 15 sekundach na Wrestlemanii. :) Jeżeli żydek (a to Ci sensacja) jest tak pazerny na kasę, to myślę, że nie miałby z tym najmniejszego kłopotu. :)

To dopiero początek negocjacji, więc normalne jest, że WWE proponuje dużo mniej, niż jest gotowe wyłożyć, a Goldberg żąda dużo więcej niż tak naprawdę oczekuje. W końcu spotkają się w połowie i każdy będzie zadowolony. Myślę jednak, że chodzi nie tylko o kasę i wcześniej czy później wyjdzie też to, że Da Man chce w pakiecie dostać zwycięstwo i oczywiście je dostanie. Będzie powracającym facem, więc każdy będzie chciał zobaczyć, jak łamie cwaniakującego Rybacka wpół.

Skoro powiedzieliśy "A" warto przejść do "B" i kontynuować promocję Romana. Bardziej w takiej roli (konkretnie tej, do wyeliminowania X rywali) widziałbym Langstona, ale cieszy fakt, że będzie to ktoś perspektywiczny, nie Henry bądź inny Kane.

Indie to dobry target, jeśli chodzi o WWE, ale napewno w kraju, gdzie mieszka ponad miliard ludzi znajdziemy kogoś młodszego, bardziej utalentowanego zawodnika, który niekoniecznie musi być gigantem, a wrestlerem z potencjałem.

Nie zdziwiłbym się, by, tak jak pisze SixKiller, Goldberg zarzucił śpiewkę "okej, opuszcze wam te 2 sryliony, ale dacie mi (i tu posunie się nieco dalej) Takera (ew. Cenę, ew. Trypla, ew. Lesnara :D)

Zaraz, zaraz - ja nigdzie nie napisałem, że Goldberg będzie sobie wybierał przeciwnika :wink:

Myślę, że jeżeli obie strony się dogadają (a raczej się dogadają), to Ryback jest pewniakiem do bycia mięsem armatnim dla Goldberga. Ta walka będzie miała pokazać, że oryginał jest lepszy niż podróbka, a jednocześnie wpisze się w gimmick Rybacka, który gra teraz wyszczekanego heela, który co chwila dostaje w dupę. Lepszego przeciwnika nie będzie, tym bardziej, że porażka Rybacka nic WWE nie kosztuje.

Dzięki za newsy

Morison, ale przecież mamy wrestlera z Indii z potencjałem :twisted: Co prawda teraz jest rockmanem, #SitarHero, ale ma w sobie tyle potencjału że już dawno powinien roznosić pół rosteru :lol:

Zaraz, zaraz - ja nigdzie nie napisałem, że Goldberg będzie sobie wybierał przeciwnika

To akurat moje rozmyślenia :D

Zastanawiam się tylko nad tym, czy w łysej łepetynie Goldberga nie zaświeci się lampka: "Stone Cold raczej się nie pojawi, Rock też niepewny, więc to ja mogę być największym part-timerem...chce walkę wieczoru!" Na chwilę obecną z newsów wynika, że na 1. miejscu stoi kasa, więc prawdopodobnie trafi na Rybacka, zapewne w 2 minutowym squashu.

Morison, ale przecież mamy wrestlera z Indii z potencjałem Co prawda teraz jest rockmanem, #SitarHero, ale ma w sobie tyle potencjału że już dawno powinien roznosić pół rosteru

Ale przecież Hiv Slater nie jest hindusem :roll: :twisted:

Tak na serio, Mahal ma podobno calkiem niezłego majk skila (nie pamiętam kiedy go ostatnio slyszalem), więc gdyby nauczył się zginać nogi w kolanach, mógłby dostać swoje 5 minut w niezbyt znaczacej roli, np. poleciałby na tournee po Azji z midcardowym tytułem, ale to chyba nie wystarczy, by ponownie zainteresować Indie.

"Stone Cold raczej się nie pojawi, Rock też niepewny, więc to ja mogę być największym part-timerem...chce walkę wieczoru!"

Demonizowanie Billa też ma swoje granice :wink:

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Goldberg zdecydowanie powinien zjeść Snickersa. Pewnie wymaga bajońskich sum za swoje standardowe 120 sekund w ringu + charczenie i plucie po walce :roll: Mi tam Goldie zwisa i powiewa. The Bill to typowy Mr Spoiler, bo wiadomo, że jak już się pojawi - to bankowo wygra (nie zdziwiłbym się gdyby oprócz kasiory chciał jeszcze w kontrakcie dostać creative control odnośnie swojej postaci), a więc emocje będą zerowe, a i na ringowe fajerwerki tez bym nie liczył.

Nie wiem czy można dostać gorszą rekomendację niż: "ten koleś to Nowy Great Khali!" :twisted: Vince chyba zdecydował się poszerzyć swoją działalność o stolarstwo, bo ewidentnie ma parcie na indyjskie drewno.

Na szczęście "Nowy" ma już 39 lat, nie sądzę więc, by dał radę dojść do poziomu WWE.

Jeżeli jest podobny do Khaliego to może nawet nie dojść do ringu :lol:

Goldberg raczej niewystąpi w Main Evencie WM tylko gdzies w srodku karty w przepięknym squashu gnojąc Rybacka i zgarniając za to kupe kasiorki, myśle że o to chodzi Billowi :)

a co do wspomnianej walki TT Ceny i Hogana to po drugiej stronie widziałbym oczywiscie Triple Ha i... Batiste, tymsamym powrociloby heelowe Evolution (Orton bronilby podwojnego mistrzostwa) i w polaczeniu z Goldbergiem gala moglabybyc nawet epicka chociaz wątpie że jak bedzie Goldberg to dorzuca Batiste bo on tez bylby wymagający.

Nie wiem czy można dostać gorszą rekomendację niż: "ten koleś to Nowy Great Khali!" :twisted: Vince chyba zdecydował się poszerzyć swoją działalność o stolarstwo, bo ewidentnie ma parcie na indyjskie drewno.

Na szczęście "Nowy" ma już 39 lat, nie sądzę więc, by dał radę dojść do poziomu WWE.

Jeżeli jest podobny do Khaliego to może nawet nie dojść do ringu :lol:

Khali miał trochę swoich momentów (Zdobycie pasa WHC, czy poskładanie Jeffa Hardego w walce o IC Title). Ten który miałby przyjść (tak jak piszesz) rozsypałby się w drodze do ringu...a tak swoją drogą nie znam żadnego dobrego hinduskiego drewna :P

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Khali miał trochę swoich momentów (Zdobycie pasa WHC, czy poskładanie Jeffa Hardego w walce o IC Title).

Goldberg też miał trochę swoich momentów, co nie oznacza, że ogólnie nie ssał pały.

Ten który miałby przyjść (tak jak piszesz) rozsypałby się w drodze do ringu...

Obecny Khali ledwo dotacza się do ringu i wygląda jakby za chwilę miał się złożyć jak scyzoryk. Jeżeli New Khali jest podobny, to różnie może być... :D

a tak swoją drogą nie znam żadnego dobrego hinduskiego drewna :P

Błąd, amigo. Akurat "dobre drewno" to oksymoron, ale jeżeli chodzi o Hindusów, to np. Sonjay Dutt kopie dupsko :wink:

Najlepszy moment Khaliego to epizodzik w "Wykiwać klawisza". Jasne: w 2006 i 2007 miał kilka ciekawych momentów (znośne feudy z Takerem i Batistą), ale od porażki z tym ostatnim w Punjabi Prison matchu notuje stały zjazd. Do tego stopnia, że teraz bardziej przypomina kalekę (którym zresztą, de facto, jest), niż sportowca...