Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Open Challenge na Survivor Series, Debiut American Wolves w

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ryback wystosował Open Challenge na Survivor Series PPV. Miało to miejsce podczas rozmowy z Jamesem Stewartem, która to rozmowa była promocją medialną Survivor Series. Ryback stwierdził, że szuka po prostu dobrej walki, nawet gdyby miał się zgłosić rywal większy od niego.

Wiele wskazuje na to, że osobą która odpowie n...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-open-challenge-na-survivor-series-debiut.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jack Doomsday

2

• Arkao

2

• Sabinq

1

• Caribbean Cool

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Ryback wystosował Open Challenge na Survivor Series PPV. Miało to miejsce podczas rozmowy z Jamesem Stewartem, która to rozmowa była promocją medialną Survivor Series. Ryback stwierdził, że szuka po prostu dobrej walki, nawet gdyby miał się zgłosić rywal większy od niego.

Wiele wskazuje na to, że osobą która odpowie na wyzwanie Rybacka będzie powracający Mark Henry.

Fajnie będzie znowu zonaczyć Heńka, tym razem z lekko zmienioną fryzurą. Szkoda, że jednak ma to być pononwne spotkanie w ringu 2 z Wrestlemeni. Martwi też (przynajmniej mnie) brak większego pomysłu na Marka. W sunie nie widzę go jakoś w storyline z Corporation(co za dużo gigantów to nie zdrowo) Mało prawdopodobny jest tak szybki heel turn sexualnej czekoladki, więc odpada również feud o whc. Ciekaw jestem co zarząd dla niego planuje? Być moze jest to tylko jednorazowy wyskok i Henry pojawi się dopiero w okolicach Rtw?

Pozostając w temacie tapingów NXT to perełką nagranych epizodów było starcie Williama Regala z Antonio Cesaro, na które z pewnością wszyscy będziemy ze zniecierpliwieniem czekać. Bardzo ciekawe wiadomości z kolei pojawiły się nie odnośnie samych nagrań, ale tego co na zapleczu, na którym pojawił się... Batista!

Wow pojedynek Regala z Cesaro to z pewnością będzie kolejna walka , która z miejsca stanie się kandydatem do ,,match of the year''. Z Regalem zrobić słabą walkę, to jest naprawdę wielka sztuka, tym bardziej, że na nxt będzie on raczej rozpisany jako solidny me(legenda biznesu), a nie jak jobber na sd! czy raw... Wiadomo kiedy ta walka dokładnie nas czeka, oby jak najszybciej. Chociaż taki prezencik na gwiazdkę ,też jest dobrym rozwiązaniem.

Dzięki za newsy :)

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336127

Dzięki za newsy

MdAngel, pozwolę sobie zrewidować twój pogląd odnośnie walki Regala z Cesaro - ta walka nie będzie/nie powinna nawet być wymieniana w gronie kandydatów MOTY - i nie dlatego że jest wyciągnięta z powietrza - moim zdaniem ta walka będzie pozbawiona tempa, które najlepsze walki mają. Styl Regala jest bardzo powolny i metodyczny, a jeśli Brytyjczyk będzie rozpisany jako osoba prowadząca walkę, to możemy sie spodziewać nieco sennego początku. Oczywiście, należę do ludzi którzy lubią "kulanki" przez pierwsze kilka minut, ale jeśli na początku walki dostaniemy zbyt dużą dominację Regala, to nawet piorunująca końcówka temu nie pomoże ... hmm ... śmiem twerdzić że takiej nie dostaniemy, chyba że Antek będzie nonstop biegał, w końcu Regal nigdy nie należał do biegających w ringu. W skrócie - nie napalałbym się przesadnie na tą walkę, poza tym lepiej dać się zaskoczyć.

P.S. Weźmy pod lupę walke Regala z Hero - KO nie istniał w tej walce, więc mam pewne obawy odnośnie bookingu.

American Wol....Pitbulls? Osobiście wolałbym motyw z wilkami aczkolwiek to też jakieś psy :razz: . Ta kwestia mi nie przeszkadza, aczkolwiek indywidualne ring-name'y ssą pałę razem z jajami. Mało jest John'ów w fedzie? Co to jest za nazwisko Philbin? Callihanowi wymyślili niezły ring-name, Del Solowi też, a tu spowrotem badziew ... z drugiej jednak strony w NXT, podobnie jak w FCW, ring-name'y też zmieniano "ot tak" - Tyler Breeze, ostatnio majstrują coś przy Ascension ... miejmy nadzieje że przy Pitbullach też coś pozmieniają, bo inaczej będą mieli przesrane.

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336131

• Reputacja:   18
  • Urządzenie:  Windows

Dobrze że Ryback jednak wystąpi na PPV. Jeśli jednak odniesie kolejną porażke to wątpie, by dostał feud z Lesnarem na RR a potem (prawdopodobnie) z Goldbergiem na WM. Jeśli ma dość do tych planów to Ryback musi zacząć seryjnie wygrywać walki, bo póki co jobbuje gdzie się da.

Myślę że American Wolves są już jedną nogą w WWE, skoro walczą na tapingach nawet bez kontraktów. Zapewne przez te miesiące będą ich testować a potem podpiszą kontrakty i przeniosą ich do Main Rosteru (bez znaczenia czy raw czy SD, skoro podział nie ma już znaczenia).

R.I.P. Maurice "Mad Dog" Vachon [*]

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336133

• Reputacja:   1

MdAngel, pozwolę sobie zrewidować twój pogląd odnośnie walki Regala z Cesaro - ta walka nie będzie/nie powinna nawet być wymieniana w gronie kandydatów MOTY - i nie dlatego że jest wyciągnięta z powietrza - moim zdaniem ta walka będzie pozbawiona tempa, które najlepsze walki mają. Styl Regala jest bardzo powolny i metodyczny, a jeśli Brytyjczyk będzie rozpisany jako osoba prowadząca walkę, to możemy sie spodziewać nieco sennego początku. Oczywiście, należę do ludzi którzy lubią "kulanki" przez pierwsze kilka minut, ale jeśli na początku walki dostaniemy zbyt dużą dominację Regala, to nawet piorunująca końcówka temu nie pomoże ... hmm ... śmiem twerdzić że takiej nie dostaniemy, chyba że Antek będzie nonstop biegał, w końcu Regal nigdy nie należał do biegających w ringu. W skrócie - nie napalałbym się przesadnie na tą walkę, poza tym lepiej dać się zaskoczyć.

P.S. Weźmy pod lupę walke Regala z Hero - KO nie istniał w tej walce, więc mam pewne obawy odnośnie bookingu.

Hero tam nie istniał bo nie istniał on tak na prawdę w żadnej swojej walce w federacji, za to Regal jest technikiem, a Cesaro to geniusz. On potrafi zrobić świetną walkę z każdym i pewny jestem że to będzie techniczny majstersztyk, bo Regal jest najlepszym Wrestleram na świecie w swoim wieku, za to Cesaro jest jednym z najlepszych w WWE.

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336136

arkao, nie mam nic przeciwko temu żeby walka Cesaro z Regalem była super - po prostu czuje że taka nie będzie. Jeśli walka będzie fajna to będę się cieszył :)

BTW. O problemach Chrisa Hero możesz poczytać w temacie NXT, bardzo często KO był głównym tematem dyskusji.

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336137

Na wczorajszych tapingach NXT w barwach WWE zadebiutowali American Wolves. Choć zawodnicy nie mają jeszcze kontraktów z federacją to dostali swoją szansę i pojawili się w Tag Teamie jako American Pitbulls. Jeśli chodzi o indywidualne przydomki to Davey Richards został przedstawiony jako John Cahill, a Eddie Edwards jako Eric Philbin. Panowie od razu zostali rzuceni na głęboką wodę i stanęli w szranki z mistrzami Tag Teamowymi NXT - The Ascension.

Aktualny plan jest taki, że Americans Pitbulls spędzą kilka miesięcy na trenowaniu w Performance Center i występach na NXT, po czym jak wszystko pójdzie dobrze trafią jako Tag Team na Smackdown. W międzyczasie oczywiście musieliby jednak podpisać kontrakty z WWE. Co ciekawe okazuje się że osobą która najbardziej walczyła o danie szansy American Wolves w WWE był William Regal.

American Wol....Pitbulls? Osobiście wolałbym motyw z wilkami aczkolwiek to też jakieś psy :razz: . Ta kwestia mi nie przeszkadza, aczkolwiek indywidualne ring-name'y ssą pałę razem z jajami. Mało jest John'ów w fedzie? Co to jest za nazwisko Philbin?

Bardziej podoba mi się nazwa American Wolves, ale Pitbulle też ujdą. I podobnie jak Jack - jestem rozczarowany indywidualnymi ringname'ami Daveya i Eddiego. Tak czy siak jednak czekam na ich debiut. Ich transfer do WWE, to kolejny znak, że fedka poważnie zaczyna traktować dywizję tag teamów. I bardzo borze, i oby tak zostało.

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336158

• Reputacja:   1

Faktycznie to brzmi słabo, inwidualne Ring Namy są słabe, za to American Pitbull ? To się sprzeda, widać że oni już idą w to jak ta dwójka jest znana na scenie nie zależnej i chcą przyciągnąć dzięki nimi fanów, a ta nazwa właśnie to pokazuje.
https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336162

American Wol....Pitbulls? Osobiście wolałbym motyw z wilkami aczkolwiek to też jakieś psy . Ta kwestia mi nie przeszkadza, aczkolwiek indywidualne ring-name'y ssą pałę razem z jajami.

Bardziej podoba mi się nazwa American Wolves, ale Pitbulle też ujdą. I podobnie jak Jack - jestem rozczarowany indywidualnymi ringname'ami Daveya i Eddiego.

Jestem niemal pewien, że nad tymi ringname'ami nie rozmyślano przez kilka ostatnich tygodni, a były tworzone na zasadzie "otworzmy na randomowej stronie książki telefonicznej i wyeźmy dwa pierwsze nazwiska, które zobaczymy". I tak większą uwagę przykłada się do nazwy tagu, która jest chwytliwa, przypomina nazwę ich teamu z niezależnej - tu nic bym nie zmieniał, natomiast jestem pewien, że każdy z nich prędzej niż później dostanie ciekawsze nazwisko.

Mam nadzieję, że to pojawienie się Batisty świadczy o polepszeniu się jego stosunków z federacją. Osobiście chciałbym zobaczyć Animala przynajmniej w 2-3 pojedynkach, choćby na takim samym kontrakcie jak Lesnar, jego występ na jubileuszowej WM byłby kolejnym dużym wzmocnieniem karty.

Zanim zerknąłem, że chodzi o Henry'ego, zacząlem zastanawiać się, kto mógłby odpowiedzieć na wyzwanie Rybacka i nie znalazłem nikogo lepszego niż Mark - kolejny plus takiego starcia to niewiadoma w postaci zwycięzcy - czy stawiamy na promocję nowego image'u Strongest Mana czy budujemy Rybacka (pod Lesnara or Goldberga)

Dzięki za świetną paczkę :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/34305-open-challenge-na-survivor-series-debiut-american-wolves-w/#findComment-336165