Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Kings of Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Nie będę ukrywał, to nie będzie krótkie Attitude Mówi. W przeciwieństwie do poprzedniego tygodnia, wydarzeń jest cała masa, i nie tylko pochodzą one zza oceanu...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-wrestling-podcast-live-kings.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34253-attitude-m%C3%B3wi-wrestling-podcast-live-kings-of-wrestling/

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

7

• kr3cik-bmc

4

• Kowal

3

• Tupak

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

I'M READY!

Myślę, że w tym tygodniu więcej osób oczekuje na waszą odpowiedź w kierunku wiadomych osób niż na gadkę o wrestlingu. Granica 2000 tysięcy wyświetleń pęknie z pewnością. :)

Odpowiedź w kierunku jakich osób? Bo nie wiem xD

Odpowiedź w kierunku jakich osób? Bo nie wiem xD

... i tym optymistycznym akcentem :wink: Nie ukrywam, pewnie jakoś szybko to podsumuje, ale nie mam zamiaru zaburzyć toku audycji. Jest sporo ważniejszych wydarzeń w wrestlingu, a jedno z nich trafiło do tytułu odcinka.

Smutne jest tylko to, że Niko się zachciewa nagrywania dopiero wtedy gdy najciekawsze wydarzenie nie dotyczy wrestlingu ;)

Smutne jest tylko to, że Niko się zachciewa nagrywania dopiero wtedy gdy najciekawsze wydarzenie nie dotyczy wrestlingu

Na tyle dni, jeden słabszy może się zdarzyć - wręcz "oczyszczenie systemu" jest wskazane. Format zrobiony, lecimy dalej. Mi się nie chcę o "tamtym" gadać, bo tak naprawdę, to średnio jest o czym. Coś tam się rzuci na sam koniec, żeby Ci co nie są świadomi, mogli śmiało kliknąć czerwony krzyżyk. "Królowie Wrestlingu" mnie bardziej ciekawią, czy fakt, że mam chyba spisanych więcej wydarzeń ze Smacka, niż RAW :o Ale masz racje - humor wrócił :wink:

Smutne jest tylko to, że Niko się zachciewa nagrywania dopiero wtedy gdy najciekawsze wydarzenie nie dotyczy wrestlingu ;)

Heh i znowu będę musiał siedzieć ponad 2h, żeby się dowiedzieć o czymś o czym prawie wszyscy wiedzą, tylko nie ja... No, ale taka jest moc edukacyjna AM (głównie Niko, ale jednak) :D

I'M READY!

Myślę, że w tym tygodniu więcej osób oczekuje na waszą odpowiedź w kierunku wiadomych osób niż na gadkę o wrestlingu. Granica 2000 tysięcy wyświetleń pęknie z pewnością. :)

Jako jedna z trzech osób w dobitny sposób wymienionych w tej audycji odpowiedziałem im na ich profilu na fb. W spojlerze moja odpowiedź, z którą nie wszyscy mogą się zgadzać, ale taka jest moja opinia.

Jako że zostałem w tej audycji przedstawiony w bardzo negatywny sposób, tak więc nie mogę nie odpowiedzieć na pewne kwestie:

1. Panowie, żeby nie było wątpliwości, to mój Nick z Atti to Kowal90. I wszystko co piszę czy mówię jest wyłącznie moją sprawą a nie całego portalu, więc tej wypowiedzi nie łączę z portalem Attitude.pl, chociaż jestem ich użytkownikiem.

2. Dziwi mnie wasze mówienie o jakichś prowokacjach z waszej strony w moim i kolegi kierunku. Z tego co pamiętam kolega może i miał ochotę wam odpowiedzieć na wasze pytania, ale ja nie pamiętam z mojej strony nic więcej niż odpowiedź na pytanie: Dokąd jedziecie? I moja odpowiedź, czyli do końca. Naprawdę nie przypominam sobie żebym z wami prowadził jakąś dłuższą rozmowę. Być może o czymś nie pamiętam, ale żadnej przyjemnej pogawędki z wami nie prowadziłem, a ten tekst że siedzieliśmy cichutko całą drogę? Weźcie się ogarnijcie. Przecież każdy w busie siedział tak samo cicho i ani my ani wy się pod tym względem nie wyróżnialiśmy. Mieliśmy się kłócić czy jak? Jesteśmy wśród ludzi to nie robimy wiochy i zachowujemy się kulturalnie. Nie pomyśleliście że mam was gdzieś po tym jak podszedłem się przywitać do Jędrusia, a wam, pomimo tego że wiedziałem kim jesteście ręki nie podałem?

3. Chciałbym również poruszyć kwestię tego co jeden z was powiedział o moim stwierdzeniu, że Attitude wchodzi przodem, a on pomyślał sobie że oczywiście, panie wchodzą przodem. Tyle że z pewnych znanych mi zasad dobrego wychowania wynika, że jeśli chodzi o wsiadanie do autobusu czy wchodzenie po schodach, to właśnie mężczyzna wchodzi jako pierwszy. A dlaczego? Ponieważ jako kulturalna osoba wchodzi pierwszy, żeby podać damie rękę, aby łatwiej było jej przebrnąć przez schody. Tak więc musicie zmienić swoje zdanie o tej sytuacji, ponieważ wychodzi tutaj wasz brak wiedzy, a nie moje złe zachowanie. Ale to pomińmy. Jak uważaliście że „ panie przodem” to trzeba było mi tak powiedzieć że tak uważacie, a nie spuszczać wzrok ze strachem w oczach. Tak, dobrze widziałem że to nie było zażenowanie moją postawą, ale strach. Zresztą jeden z was jest tak szczupły że pewnie wolał nie wdawać się w kłótnie z ponad stu kilogramowym facetem.

4. Poruszę również kwestię waszych wypowiedzi na temat lipnych like’ów, które niby ma Atti na fb. Rozumiem że wasze śledztwo dało takie wyniki , ale jak można mówić że wszystkie wasze polubienia są ok., skoro organizujecie najdurniejsze konkursy jakie mogą być, a mianowicie te z polubieniem, czy tez udostępnianiem danego profilu na fb. Przecież to nie nadaje sensu konkursowi, ponieważ nawet jakby dana osoba chcąca wziąć udział w konkursie napisałaby wam na prix że chce wziąć w nim udział, to jedyna różnica byłaby taka, że nie mielibyście polubienia, a konkurs i tak by trwał. Tak więc wy macie z tego korzyść w postaci polubień, a portal Attitude, który bardzo szanuje nazywacie kłamcami. Jest to według mnie niesprawiedliwe i nieodpowiednie, ponieważ nawet jeśli chodzi o audycje, to mam pewne przemyślenie. Widziałem wasze wydanie na temat gali WWE w łodzi, gdzie jeszcze przed galą rozmawialiście z Arkiem Pawłowskim. Na Boga, jak można do niego mówić per Pan? Wiem że kultura tak wymaga, ale to jest wasz znajomy, który jest w podobnym do was wieku. Jesteście w WWE czy tylko współpracujecie z DDW? Przecież to jest normalny facet, tyle że uważający się za kogoś wybitnego, więc traktujmy go jak normalnego człowieka, bo takim też jest. A i jeszcze jedno. Okrzyki „ Let’s go Slater” z tej gali były nasze, więc nie pokazujcie w swoich audycjach że to wasze. Tak samo jak z kłamliwymi stwierdzeniami, że nikt oprócz was wtedy nie reagował. W takim razie byliśmy na innej gali. Tak sam jak z DDW8. Piękny kawaler umieścił na swoim koncie na youtube filmik ze swojej walki z tej gali. I jak ktoś zaczął wypominać nas, że zachowywaliśmy się tak a nie inaczej, to on odpisał ze według niego było śmiesznie. A wasze spojrzenie jest takie, że było źle i głupio. Tak wiec uczcie się od swojego, notabene dobrego w ringu, znajomego, jak się kształtuje prawidłowe poczucie humoru. Bo chamstwo to jedno, a humor to co innego. Mówiliście o dziwnej mentalności Polaków, którzy muszą każdemu dopiec. Dobra, też mam o DDW w dużym stopniu negatywne zdanie, ale jednak im kibicuję, bo zależy mi żebym czasem mógł w swoim kraju pojechać na dobrą galę wrestlingu. A sami możecie się domyślić, ze nie jestem aż tak głupi, żeby jechać siedem godzin żeby zobaczyć coś co nie jest dobre, albo w mojej opinii powinno być złe. Ja nikomu wrogiem nie jestem, ale jak coś jest złe albo nudne to się mówi o tym otwarcie a nie wydaje naciąganą opinie że wszystko jest ok., bo tak nie jest.

Jeszcze raz podkreślam, ze to jest tylko i wyłącznie moja opinia i nie należy jej łączyć z portalami czy stronami internetowymi związanymi z wrestlingiem. Pozdrawiam, Michał Kowalczyk- Kowal90

Wyczuwam 3 godziny audycji...

Zapewne WWE i TNA jak najszybciej, a później to na co wszyscy czekają :twisted:

Wyczuwam 3 godziny audycji...

Zapewne WWE i TNA jak najszybciej, a później to na co wszyscy czekają

No chance in hell. Nie spodziewajmy się, że czwartkowa (?) audycja będzie tematem przewodnim jutrzejszego AM, ponieważ 1: Attitude nie zachowuje się tak jak tamci i nie poświęci prawie całej audycji na obsmarowywanie ludzi, których "wcale nie uważa za konkurencję" (dodatkowa beka z faktu, że było to pożegnalne wydanie - to tak, jakby któryś z nich spotkał na ulicy Niko, krrzyknął do niego "ty chuju" i uciekł :roll:) 2: Praktycznie nie ma się do czego odnosić - nabijanie lajkow? Słowa niepoparte żadnym dowodem, choćby glupim screenem, sprawa z Kowalem w autokarze - każdy widział tę sytuację inaczej i można się spierac o nią w nieskończoność, a z reszta sam zainteresowany wypowiedział się na ten temat osobiście...w zasadzie to byłby koniec tych "asów w rękawie" :o

Heh i znowu będę musiał siedzieć ponad 2h, żeby się dowiedzieć o czymś o czym prawie wszyscy wiedzą, tylko nie ja... No, ale taka jest moc edukacyjna AM (głównie Niko, ale jednak)

Wystarczy, ze na shotuboxie cofniesz się do bodajże czwartkowego wieczoru, a znajdziesz odwpowiedzi na wszystkie swoje pytania :)

Jako jedna z trzech osób w dobitny sposób wymienionych w tej audycji odpowiedziałem im na ich profilu na fb. W spojlerze moja odpowiedź, z którą nie wszyscy mogą się zgadzać, ale taka jest moja opinia.

Jestem pod wrażeniem :twisted: Mi chyba zabrakłoby motywacji, by odnosić się do sprawy takiego kalibru w ten sposób :D

Heh i znowu będę musiał siedzieć ponad 2h, żeby się dowiedzieć o czymś o czym prawie wszyscy wiedzą, tylko nie ja... No, ale taka jest moc edukacyjna AM (głównie Niko, ale jednak)

Wystarczy, ze na shotuboxie cofniesz się do bodajże czwartkowego wieczoru, a znajdziesz odwpowiedzi na wszystkie swoje pytania :)

To tu jest shoutbox?! :shock: Nic dziwnego, że go nie widziałem, bo tak nisko to jeszcze nie patrzyłem :D

Tak btw. Czy oni oprócz nazwania mnie pijaną małpą, nie powiedzieli też, że mam iq parówki? Tylko cholera nie sprecyzowali czy tej biedronkowej czy tej z ddw :D

Morison niestety nie widzę możliwości cofnięcia się do początku rozmowy o t&d wiadomości w shoutboxie są chyba limitowane, sam zauważyłem ze poszła taka rozmowa i niestety nie zdązyłem do początku tejże gadki. ale dzięki t&d można sie rozluźnić i pośmiać na wieczór. Od godziny tego słucham i mam nadzieje że do końca uda mi się wysłuchać

• Reputacja:   1

Od godziny tego słucham i mam nadzieje że do końca uda mi się wysłuchać

Wow, ja po 20 minutach miałem dość, a gdy była 35 minuta wyłączyłem laptop i nie wiem co było dalej, kto dał tej dwójce gadać ? Wolę już słuchać mecz czwartej ligi arabskiej bo tam jest więcej emocji niż podczas tego gdy oni gadają.

arkao, dzięki za uznanie. Udało mi się dokończyć słuchania tego. Zawsze staram się wysłuchać dwóch stron jeśli jest jakiś konflikt. Niestety gadali rzeczy, jak to napisał Judas, jak na posiedzeniu komisji macierewicza. Mają dowody ale nie pokażą. Nie znają chyba Facebooka jeśli chcą zmieniać nazwę profilu przy ich osobach które to lubią.

Ale jak tak słuchałem tej audycji (tfu)Turka i (tfu) Droopsa to tak sobie pomyślałem czy oni z Macierewiczem nie przesiadują,bo wszędzie spisek widzą.