Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Shocker

Najlepszy Wrestler / Tag Team / Stajnia Lutego to:  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy Wrestler / Tag Team / Stajnia Lutego to:

• Chris Jericho
      2
    • Wade Barrett
      1
    • CM Punk
      1
    • Dolph Ziggler
      0
    • The Shield
      2
    • Randy Orton
      0
    • Damien Sandow
      1
    • Alberto Del Rio
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1016/SmackDown_05.jpg

14.02.2014

Witam na WWE SmackDown! Kolejna dawka emocji już dziś. Nie pamiętacie co wydarzyło się tydzień temu? Zaraz wam przypomnimy!:

- W pierwszej walce Sheamus pokonał Cody'ego Rhodes'a za pomocą Brogue Kicka

- Później doszło do konfliktu Del Ria z Sandowem który ostatecznie przerwał Booker T

- Big E Langston wygrał z Tensaiem tym samym kwalifikując się do Elimination Chamber Matchu

- W walce o pas Interkontynentalny, obecny mistrz - Dolph Ziggler pokonał Justina Gabriela

- Przed walką Henry'ego z Khalim, Mark został zaatakowany przez Big E Langstona, jednak mimo to wygrał pojedynek tym samym kwalifikując się do Elimination Chamber Matchu. Dodatkowo w czasie walki Henry wykonał WSS Langstonowi za schody, przez co ten został odwieziony do szpitala. Po walce Henry zdenerwowany zaaplikował Khaliemu jeszcze jednego World Strongest Slama

- W Main Evencie Del Rio i Christian pokonali Sandowa i Barretta. Warto dodać, iż Barrett wyszedł z Williamem Regalem.

A tymczasem pora na kolejną dawkę emocji!

---

Normal Tag Team Match

3MB Drew McIntyre & HeathSlater (w./ Jinder Mahal) vs Prime Time Players

I przyszła pora na pierwszy pojedynek na SmackDown, walka Tag Teamowa. Zaczęli McIntyre i O'Neil. Szybko przewagę uzyskał czarnoskóry zawodnik. Jednak po wejściu Younga Drew zdołał się zmienić i w kwadratowym pierścieniu to HeathSlater dominował nad Darrenem. Slater wysyła Younga w narożnik, ten się tam zatrzymuje a Heath atakuje go ciałem. Zawodnik 3MB dosiada Younga, skacze na poziom drugiej liny, i stojąc na niej obija twarz członka Prime Time Players. Jednak Darren w końcu kilka razy kontruje i wykorzystując sytuację, że HeathSlater jest na poziomie jego barków, wynosi go, a następnie częstuje Powerbombem. Jednak kosztowało to tyle sił Darrena, że ten upada na ziemię. Chwilę obaj leżą, i czołgają się do zmian. Szybszy jest Young, który jest o "krok" od zmiany z Titusem. Ale wtem O'Neila za nogi poza ring pociąga Mahal. Natychmiast interweniuje sędzia który każe Mahalowi opuścić okolice obok ringu. Titus jednak niesamowicie zdenerwowany podnosi Mahala i wykonuje mu Powerslam na betonową podłogę. Tymczasem w kwadratowym pierścieniu Slater i McIntyre nielegalnie we dwóch wyżywali się na Youngu. W końcu przyszła dwójka sędziów i zabrali Mahala za okolice ringu. W ringu legalnymi obolały Young i HeathSlater, członek 3MB od razu wykonał na przeciwnikowi Smash Hit. Po tej akcji do ringu od razu wbiegli McIntyre i Titus, O'Neil wiedział, że Slater chce przypiąć jego Tag Team Partnera ale szybko zainkasował Clothesline od McIntyre'a i oboje wypadli za ring. W ringu tymczasem sędzia doliczył do trzech. 3MB zwycięzcami.

Winner - 3MB HeathSlater & Drew McIntyre (9:12)

Zdenerwowani HeathSlater i Drew McIntyre po walce udali się za ring gdzie zdewastowali Titusa O'Neila min. rozwalając nim schody.

---

Reklamy...

W ringu stoi już Damien Sandow. Ma on nam coś do przekazania.

Damien Sandow: Tydzień temu przegrałem. Przegrałem bo miałem w drużynie Angielskiego frajera. Gdyby nie on, spokojnie dałbym sobie radę, z Christianem i Del Riem. Dlatego dziś chcę rewanżu! Słyszysz Del Rio! Ja kontra ty, sam na sam!

Na rampie pojawia się Booker T.

Booker T: Damien, wyzywasz każdego i uważasz, że jesteś najlepszy w tej federacji. Denerwuje mnie to. Ale skoro domagasz się walki z Del Riem, to dam Ci ją. Ale nie będzie to zwykły pojedynek, Last Man Standing Match. Mam nadzieję, że Del Rio da ci taki wycisk, że w końcu staniesz się pokorniejszy.

Booker T opuszcza arenę, Sandow jeszcze chwilę stoi w ringu, a nagle z trybun wyłania się Del Rio! Meksykanin zabiera krzesełko stojące w pobliżu komentatorów i wbiega do ringu. Jednak Sandow szybko ucieka. Idzie za kulisy cały czas patrząc na zdenerwowanego Del Ria, uśmiecha się, kiwa palcem i opuszcza w końcu arenę.

---

Promo walki która za chwile się odbędzie: Ziggler vs Gabriel. Stawką pas Interkontynentalny oraz udział w Elimination Chamber Matchu na najbliższym PPV!

Intercontinental Championship and Elimination Chamber Qualifying Match for #1 Contender to WHC Title:

Dolph Ziggler © vs Justin Gabriel

No i rewanż sprzed tygodnia. Tym razem oprócz pasa Interkontynentalnego, na szali również udział w Elimination Chamber Matchu o pretedenta do pasa Wagi Ciężkiej. Pojedynek wyrównany, jednak ostatnie minuty to przewaga Mistrza. Ziggler na środku ringu atakuje omotanego przeciwnika. Irish Whip, i Dropkick! Gabriel leży na podłożu, a Mistrz udaje się na narożnik. Próba Elbow Dropu z narożnika ale Justin sprytnie wystawia nogi! Ziggler odbija się jak od trampoliny i ląduje w sąsiadującym narożniku. Pretendent chce jak najszybciej to wykorzystać, podnosi się i niski Dropkick w twarz Zigglera! Dolph ledwo przytomny. Przypięcie 1..2. kickout! Justin jakby pobudzony odkopnięciem Zigglera wysyła go w liny. Mistrz Interkontynentalny się odbija robi unik i Zig Zag z zaskoczenia! Próba przypięcia, jednak Justin w ostatniej chwili kickoutuje! Ziggler nie wierzy, Elbow Drop z miejsca i znowu przypięcie, znowu kickout. Dolph nie może się pogodzić, że jeszcze nie wygrał, gdyż wykonał tę kombinację jeszcze 3 razy. Elbow Drop, pin, kickout, Elbow Drop, pin, kickout, Elbow Drop, pin, kickout. Dolph jakby w transie, chce to zrobić jeszcze raz, ale tym razem Gabriel się odsuwa. Ziggy rusza poddenerwowany na obywatela RPA, a ten podcina go! Wiemy, co się szykuje. Gabriel wychodzi na narożnik, ale Show Off opuszcza ring. Justin nie chce zmarnować sytuacji! Rzuca się na Dolpha z narożnika za ring, ale ten częstuje go potężnym Dropkickiem! Były Mistrz Wagi Ciężkiej tym nie chce zakończyć pojedynku. Podnosi przeciwnika i wymierza mu Zig Zag za ringiem! Ziggler znów w ringu, sędzia zaczyna odliczać, przy siedmiu Justin się zaczął podnosić, a przy 9 wrócił do ringu, ale tam natychmiastowo zainkasował Zig Zag od Zigglera co zakończyło pojedynek!

Winner and Still Intercontinental Champion - Dolph Ziggler (11:34)

---

Promo Elimination Chamber

Matt Striker i jego goście...

Matt Striker: Witam Państwa. Moimi dzisiejszymi gośćmi są rodem z Anglii - Wade Barrett i William Regal. Tydzień temu Wade przy wejściu towarzyszył Ci William. Nie było to jednorazowe, gdyż dziś zastałem was we dwóch.

Wade Barrett: Tak, mamy zamiar połączyć siły i pokazać naszą Angielską siłę zdobywając najważniejsze pasy federacji.

Matt Striker: Co teraz jest Waszym celem?

Willliam Regal: Obecnie chcemy by Wade zakwalifikował się do walki na Elimination Chamber, tam uzyskał miano pretendenta i na WrestleManii stał się Mistrzem Wagi Ciężkiej. Później będziemy chcieli zdobyć pasy Tag Teamów.

Matt Striker: To bardzo ambitne plany. Nie uważacie, że może was to przerosnąć?

William Regal: Nie, uważamy że nie ma dla nas niemożliwego.

Matt Striker: Wielkie dzięki za wywiad.

---

Normal Match

Sheamus vs Mark Henry

Rozpoczął się już ten solowy pojedynek. Mark od razu dążył do wykończenia Sheamusa i szybkiego zakończenia tego pojedynku, ale rywal był trudniejszy niż przed tygodniem, gdzie Henry zniszczył Khaliego. Teraz to Sheamus prowadzi pojedynek. Great White wbija rywala w narożnik, następnie pociąga go za rękę i sprzedaje mu Closhtesline. Henry powoli się podnosi, ale Sheamus wziął rozbieg i wymierzył potężnego buta w twarz czarnoskóremu zawodnikowi. Przypięcie, ale tym razem 2 count. Zawodnicy się podnoszą. Celtic Warrior chwyta rywala za głowę, ale Mark robi to samo a następnie aplikuje przeciwnikowi Headbutt! Shame na linach, powoli się od nich odbija i kolejny Headbutt! Mark rzuca rywala w liny, ten się odbija i ląduje prosto w ramionach Marka. Były Mistrz Wagi Ciężkiej jeszcze trochę przechadza się z Celtic Warriorem po ringu, po czym wykonuje mu Powerslam na podłoże. Przypięcie, ale Wielki Biały kickoutuje. Henry nie zamierza się bawić z rywalem. Kilka Shoulderblocków, Closthesline i rzut przeciwnika w narożnik. Mark trzymając przeciwnika wynosi go na narożnik. Irlandczyk siedzi już na narożniku, ale co szykuje Henry? Suplex z byłym Mistrzem WWE na środek ringu! Kwadratowy pierścień aż zadrżał! Dobrze, że nie mieliśmy powtórki z Vengeance 2011! Sheamus leży na środku ringu, Mark szybciej się podnosi i aplikuje przeciwnikowi Running Splash! Czarnoskóry szybko po tej akcji podnosi rywala, wynosi na ramiona i aplikuje mu World Strongest Slam! Po tej akcji sędzia odliczył do trzech.

Winner - Mark Henry (8:57)

Henry jeszcze chwyta Celtyckiego Wojownika za włosy i wyrzuca go z ringu, po czym zabiera mikrofon.

Mark Henry: Langston, nie wiem gdzie jesteś. Czy leżysz w szpitalu, czy może w domu. Nie wiem, i szczerze gówno mnie to obchodzi. Jeśli to oglądasz, to chcę cię poinformować, że na Elimination Chamber zostaniesz zniszczony, ja zostanę pretendentem a następnie Mistrzem Wagi Ciężkiej! Ty za to będziesz mógł oglądać, jak to ja jestem na szczycie! Nie ty! Zniszczę Cię!

---

Promo Main Eventu dzisiejszego SmackDown

Elimination Chamber Qualifying Match for #1 Contender to WHC Title:

Wade Barrett (w./ William Regal) vs Christian

Oni już tydzień temu ze sobą walczyli, jednak wtedy to był Tag Team Match. Dziś sam na sam. Zwycięzca zawalczy na Elimination Chamber o miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej. Widać było niesamowite zaangażowanie obu ze stron. Christian wykonuje rywalowi DDT na środku ringu. Wychodzi teraz na narożnik, próba Splash'u ale Wade się odsuwa. Szybko rzuca się na podnoszącego się rywala i obija go przy linach. Po kilkunastu ciosach wyniesienie, i próba Wastelandu ale Christian się wymyka z rąk, po czym częstuje rywala Dropkickiem. Kapitan Charyzma znowu na narożniku, znowu Splash, tym razem udany! Od razu przypięcie, jednak tylko 2 count. Christian wyraźnie poddenerwowany chwyta Wade'a za głowę i uderza jego głową w narożnik, sędzia przywołuje Christiana do rozsądku, jednak Kapitan Charyzma zaczyna dyskutować. W tym czasie Wade zdjął osłonę z narożnika, i jak gdyby obolały leży oparty o narożnik. Po dyskusji z sędzią Christian od razu rozpędza się i atakuje Wade'a ciałem ale ten się odsuwa! Christian uderza głową w narożnik na którym nie było osłony. Po tej akcji od razu Anglik wykonuje Winds of Change! Ale sędzia chce panować nad pojedynkiem i mówi Barrettowi, że to ostatni raz, po czym nakłada osłonę. Niepostrzeżenie jednak Christian wykonuje Roll-Up na Barrecie, sędzia nakłada osłonę, dopiero po chwili się zorientował, że jest przypięcie, zaczyna odliczać 1...2.. kickout! Christian ma pretensje do sędziego, wykorzystuje to natychmiast Barrett sprzedając rywalowi Bull Hammer. Po tej akcji na twarzy Christiana pojawiła się krew, a sędzia odliczył do trzech.

Winner - Wade Barrett (11:50)

Barrett razem z Regalem świętują zwycięstwo w drodze na rampie, natomiast Christian patrzy z niedowierzaniem, w to co się stało, trzymając się za zakrwawiony nos.

---

Main Event: Non Title Last Man Standing Match

Mr. Smackdown Money In The Bank Damien Sandow vs World Heavyweight Champion Alberto Del Rio

Widać, że Ci zawodnicy się nienawidzą, a znaczna część publiczności bardziej nie lubi Sandowa, aniżeli Alberta. Walka też była ciekawa, szczególnie że to Last Man Standing Match. Teraz zawodnicy są poza ringiem, Sandow uderza głową Del Ria w schodki, po czym sprzedaje mu Clothesline, sędzia zaczyna odliczać, a Damien wyciąga dużą ilość rzeczy spod ringu. Teraz ma kij Baseballowy, Del Rio się podnosi, Sandow próbuje go natychmiastowo uderzyć kijem, ale Del Rio chwyta przeciwnika za tułów i biegnie z nim w barykady! Barykady rozwalone, natomiast dwójka zawodników obolała bo ostatniej akcji. Szybciej podnosi się Del Rio, który bierze kij i bije leżącego Sandowa. Mistrz nakazuje odliczać sędziemu, przy 4 Sandow się podniósł. Od razu Alberto chwyta go za głowę i wrzuca do ringu. Meksykanin jeszcze jednak nie wchodzi a wyciąga stół spod ringu! Stół wrzucony do kwadratowego pierścienia. Del Rio wchodzi zaraz za stołem i sprzedaje kilka ciosów przeciwnikowi w narożniku. Sandow odpoczywa, natomiast Alberto rozkłada stół. Wtem niepostrzeżenie Pan Money In The Bank chwyta głowę Alberta i uderza nią w chwilę wcześniej rozłożony stół. Del Rio omotany wrzucony na stół. Natomiast Sandow wychodzi na narożnik. Elbow Drop z narożnika, ale Del Rio ucieka! Sandow rozwala sobą stół! Alberto uśmiecha się i wychodzi za ring po krzesło! Sędzia już liczy. Alberto przyniósł krzesło oraz drut kolczasty do ringu. Sandow przy 6 się podnosi, natomiast Arystokrata zaczyna go okładać krzesłem! W końcu przestaje, kładzie Sandowa do narożnika, na jego głowie zaczepia krzesło i... Enzuigiri! Sandow pada jak rażony piorunem! Meksykanin znowu się śmieje i czeka aż Damien się podniesie. W końcu to się mu udaje, przy 8. Del Rio zamierza tym razem wykorzystać drut kolczasty, ale nagle znikąd Dropkick od Sandowa! Mistrz Wagi Ciężkiej wylatuje z ringu. Zdenerwowany Mr. Money In The Bank udaje się za nim, wyciąga kij do Kendo spod ringu, i uderza przez całą drogę po rampie tym kijem Del Ria w plecy! W końcu Sandow próbuje wykonać rywalowi Irish Whip w dolną część Titatronu, ale kontra! I to Del Rio wykonuje Irish Whip na Damienie w dolną cześć Titatronu, Sandow w osatniej chwili się zatrzymuje! Meksykanin nie zamierza tego zmarnować i rusza w stronę Zbawcy WWE, ale ten go przerzuca nad sobą i to Del Rio swoim ciałem niszczy dolną część Titatronu! Sędzia zaczyna odliczanie 1...2...3...4...5...6...7. Alberto powoli się podnosi ..8...9. Del Rio wstaje! Sandow zdenerwowany chwyta Meksykanina za włosy i idzie z nim w okolice ringu. Gdy już są przy kwadratowym pierścieniu, Del Rio zaczyna kontrować ruchy przeciwnika! W końcu częstuje go Irish Whipem w schody! Damien niszczy schody, sędzia zaczyna odliczanie, a Alberto zabiera jedną część schodów i czeka na rywala! Przy 7 przeciwnik Mistrza się podnosi, ale natychmiastowo wykonuje mu Dropkick w schody, które trzymał przy twarzy! Alberto się przewraca! Sandow z nienawiścią kładzie głowę rywala na schodach, zabiera krzesło, i wymierza kilka potężnych ciosów w głowę przeciwnika! Na twarzy Mistrza pojawia się krew, a Damien wszystko kończy pięknym Terminusem na schody! Sędzia po tej akcji odliczył do 10.

Winner - Damien Sandow (17:43)

Del Rio leży nieprzytomny, natomiast Sandow zabiera pas Wagi Ciężkiej i rzuca go na obecnego Mistrza. Po czym zabiera swoją walizkę i udaje się na zaplecze, wyraźnie zadowolony ze zwycięstwa. Natomiast obrazkiem zakrwawionego Del Ria z pasem Wagi Ciężkiej na klatce piersiowej kończymy SmackDown!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1017/wwe_bn_cutby_lewis0214.png

:arrow: Oficjalna Strona WWE podała, iż na Elimination Chamber przy stole komentatorskim zasiądzie Alberto Del Rio

:arrow: Ponoć na WrestleManii XXX zobaczmy od 10 do 12 pojedynków.

:arrow: Wyniki SuperStars:

1. Husky Harris def. JTG

2. Brodus Clay def. Epico

3. The Usos def. Co-Bro

4. Jinder Mahal def. Yoshi Tatsu

ME: Cody Rhodes def. Ezekiel Jackson

:arrow: Obecna karta na Elimination Chamber:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4615/elimination_chamber_logo.jpg

1. Elimination Chamber Match for #1 Contender to World Heavyweight Championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/Big_E_Langston_9.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/markhenry1_wrestlingmaniac_2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler8_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_2013CutByJibunjishin2.jpg vs ??? vs ???

Big E Langston vs Mark Henry vs Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs Wade Barrett vs ??? vs ???

2. Elimination Chamber Match for U.S Title and TT Title:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4428/2510_The_Shield.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_7_unconquerable.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3124/airboom.jpg

The Shield (Dean Ambrose © & Roman Reigns and Seth Rollins ©) vs Kane & Air Boom

3. Elimination Chamber Match for WWE Title with Special Referee - Randy Orton:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_24_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/2750_John_Cena.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/axel_by_cs.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro2_cutout_by_Crank.jpg vs ??? vs ???

Jack Swagger vs John Cena vs Curtis Axel vs Antonio Cesaro vs ??? vs ???

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• shocker98

15

• Qba5000

4

• Adik133

3

• TheVillain

3

Top użytkownicy w tym temacie

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1016/raw39_Kopie.jpg

17.02.2014

Pora rozpocząć WWE Raw! Ostatnia gala czerwonego brandu przed Elimination Chamber. Już dziś poznamy ostatnich dwóch uczestników Elimination Chamber Matchu o pas WWE. Kim oni będą? Przekonamy się już dziś. A co wydarzyło się tydzień temu?

- John Cena powiedział, że źle czuje się po wygranej z Rybackiem przez wyliczenie poza ringowe, dlatego wyzywa obojętne kogo, by ten z nim zawalczył a stawką udział w Elimination Chamber Matchu. Zgłosił się Kane, jednak zwyciężył Cena.

- Po tej walce Kane'a zaatakowali The Shield. Wtrącili się w to jeszcze Air Boom. Ostatecznie wyszło na to, że zobaczymy pojedynek tej szóstki w Elimination Chamber Matchu na najbliższym PPV, stawką pasy U.S i Tag Team.

- W kolejnym pojedynku David Otunga pokonał Zacka Rydera.

- Na parkingu doszło do bójki Showa z Rybackiem. Ostatecznie przerwała ją Vickie wraz z Swaggerem i Colterem.

- Nastąpiło losowanie, kto zmierzy się z Ambrosem o pas United States. Wylosowany został R-Truth który jednak przegrał z mistrzem.

- W walce eliminacyjnej do Elimination Chamber Antonio Cesaro wygrał z Marellą.

- Main Eventem Raw był pojedynek 4 vs 4. Ryback, Sin Cara, Hunico oraz CM Punk pokonali Big Showa, Bryana, Reya Mysterio i Randy Ortona.

A tymczasem pora rozpocząć ostatnie Raw przed Elimination Chamber!

Show otwiera stojący w ringu... Big Show! Trzyma mikrofon w dłoni i chce coś przekazać publiczności.

Big Show: Ryback... Ten człowiek mnie irytuje. Pamiętacie Survivor Series? Tam rzucił wyzwanie, by ktoś stoczył z nim pojedynek. Ja się zgłosiłem, pokonałem go. Nie potrafił przyjąć z godnością tego, że przegrał. I na TLC, kiedy walczyłem o pas Stanów Zjednoczonych zaatakował mnie, tym samym pozbawiając mnie możliwości zostania mistrzem. Czy to jest fair? W tej federacji nie da się być po dobrej stronie mocy. Sam staram się taki być, ale najwyraźniej się tak nie da, bo zawsze ktoś to wykorzysta, że jesteś tym dobrym. Tak było na TLC w 2011. A to pamiętacie? Kiedy to pokonałem uczciwie Marka Henry'ego i zostałem Mistrzem Wagi Ciężkiej. Wykorzystał to Bryan, który zainkasował walizkę Money In The Bank i odebrał mistrzostwo, którego należało do mnie, bo zdobyłem je w uczciwy sposób! Tak samo byłoby na TLC w 2013, zostałbym Mistrzem Stanów Zjednoczonych gdyby nie Ryback! Teraz mu tego nie odpuszczę!

"Feed me more" i na rampie Rybaaaack!

Ryback: Przestań pieprzyć Show, ok? Powiedzmy sobie szczerze, odkąd jesteś w WWE wszyscy traktują Cię jak grubego błazna. Tak jest, powinieneś o tym wiedzieć tłuścioszku. Jako błazen, nie należy Ci się żaden pas, zrozum to.

Big Show: Zamknij się! To nie jest prawda, skoro twierdzisz, że jestem błaznem, to dlaczego się ze mną nie zmierzysz na Elimination Chamber?

Ryback: A kto powiedział, że się z Tobą nie zmierzę?

Tymczasem na rampie Vickie Guerrero, przy niesamowitym heacie publiczności ma zamiar coś powiedzieć.

Vickie Guerrero: Excuse Me! Kto chce po raz drugi raz z rzędu na PPV oglądać nudny pojedynek Big Showa z Rybackiem? Sądzę, że zdecydowanie lepsze widowisko byłoby, gdybyśmy nadali tej walce jakąś stypulację Dlatego już dziś w Main Evencie, Big Show vs Ryback, zwycięzca wybierze stypulację walki na Elimination Chamber!

---

Promo Main Eventu dzisiejszego Raw

Normal Tag Team Match

Co-Bro (Marella & Ryder) vs Hunico & Camacho (w./ Sin Cara)

Rozpoczęła się pierwsza walka na Raw, jest to Tag Team Match. Od kilku tygodni możemy świętować powrót dwóch starych Tag Teamów. Co-Bro Santino Marelli i Zacka Rydera oraz Air Boom. Dziś ci pierwsi podejmowali Meksykańską siłę, Hunica i Camacho. Rozpoczęli Hunico i Ryder. Dominować zaczął Zack, jednak po wejściu Marelli przewagę uzyskał Hunico. Po zmianie z Camchem pojedynek się wyrównał. Teraz to Santino częstuje przeciwnika Irish Whipem, a następnie Clothesline'm. Santino jakby w wirze walki tauntuje i częstuje rywala kolejnym Clothesline'm po czym zabiera Camacha do narożnika i tam zaczyna go obijać. Teraz Włoch wysyła przeciwnika w drugi narożnik. Mistrz Kobry rusza w kierunku Camacha ale ten unika ciosu ciałem od Marelli, po czym częstuje go Dropkickiem. Santino leży, zmiana w narożniku Meksykańców. Hunico zaczyna obijać przeciwnika, po czym wysyła go w swój narożnik, jednak Marella wykorzystuje obecną prędkość i od razu potężnym kolankiem częstuje stojącego w narożniku Camacha. Hunico zdenerwowany tym co się stało rzuca się na Marellę, ale ten robi unik po czym Roll-Up! 1...2...3!

Winner - Co-Bro (9:21)

Hunico kickoutuje chwilę po ostatnim klepnięciu sędziego. Meksykanin ma teraz wielkie pretensje do sędziego po czym częstuje go potężnym podbródkowym. Sędzia odwraca się pod wpływem ciosu a tam z narożnika Splashem atakuje go Sin Cara! Zwycięzcy walki Tag Teamowej chcą spokojnie opuścić ring ale od tyłu toruje im drogę Camacho. I nagle cała trójka rzuca się na Zacka i Santino, po czym wyrzucają ich z ringu. Przy Heacie publiczności świętują, a tymczasem słychać słynne "Booyaka, Booyaka"! Rey Mysterio w ekspresowym tempie wbiega do ringu, od razu podcina biegnących na niego Hunica i Sin Carę, tak dwójka ląduje na linach! Camacho próbuje zaatakować rozpędzonego Mysteria ale ten unika jego ciosu, odbija się od lin i częstuje pomocnika Hunica niesamowitym Splashem! Rey nie przerywa kombinacji i wykonuje 619 na Sin Carze i Hunico! Jeden Rey rozprawił się z całą trójką! Bierze teraz mikrofon i idąc w kierunku zaplecza cały czas patrząc się na wstającego Sin Carę wypowiada te oto słowa:

Rey Mysterio: Sin Cara, do zobaczenia na Elimination Chamber.

---

Reklamy...

Elimination Chamber Qualifying Match for WWE Title

Alex Riley vs The Miz

Rozpoczęła się walka, zwycięzca będzie walczył na Elimination Chamber o pas WWE. Ci zawodnicy mają wspólną przeszłość, kiedyś byli partnerami, jednak ostatnie relacje między nimi to tylko i wyłącznie nienawiść do drugiego. Teraz po latach znów stają naprzeciw siebie. The Miz zdecydowanie bardziej doświadczony wykorzystywał nawet najmniejszy błąd Riley'a. Teraz Miz w narożniku, Riley na środku ringu, szykuje się do ataku. Rzuca się w kierunku Miza ale ten częstuje go Big Botem. Riley omotany krąży w okolicach narożnika, a Miz wychodzi na narożnik i stamtąd częstuje przeciwnika Diving Double Axe Handle'm. Od razu przypięcie, 2 count. Miz zamierza wyrzucić przeciwnika z kwadratowego pierścienia ale ten trzyma się lin po czym kopie rywala w łydkę. The Miz klęczy przed Alexem, a ten wykorzystuje to aplikując mu DDT. Riley przypina, Miz kickoutuje po dwóch. Alex wysyła przeciwnika w liny, ale ten się zatrzymuje. Riley czeka nadal na przeciwnika, co wykorzystuje Miz aplikując rywalowi Neckbreaker. Awesome nie zamierza w taki sposób kończyć tego pojedynku, wysyła przeciwnika w narożnik, a następnie typowy dla Miza Clothesline w przeciwnika stojącego w cornerze. Riley na podłożu. Widać, że Miz chce go zniszczyć, gdyż go podnosi a następnie kładzie go na macie świetnie wykonanym Reality Checkiem. A po tej akcji wiadomy finisher, Skull Crushing Finale i sędzia odliczył do trzech.

Winner - The Miz (10:01)

---

Promo rywalizacji The Shield oraz Kane'a i Air Boom

W ringu stoi Jack Swagger oraz Zeb Colter. Widocznie oni też chcą coś powiedzieć.

Jack Swagger: Jestem tak niesamowity, że nie muszę walczyć, by dostać się do walki o pas WWE. Tak samo stało się niedawno, gdyż już za niecały tydzień, zawalczę o Mistrzostwo WWE w Elimination Chamber Matchu. Tym samym stanę się pierwszym Mistrzem WWE od 3 miesięcy. Pamiętacie jak było rok temu? Wtedy to stałem się pretendentem do Pasa Wagi Ciężkiej. W niedzielę również odniosę zwycięstwo, a publiczność która tam się zjawi, będzie tego świadkiem.

Przerywa mu nadchodzący John Cena!

John Cena: Haha, że co? Myślisz, że skoro dostałeś się do walki dzięki układom, to wygrasz? Grubo się mylisz, ostatnią Twoją potyczką było rozdzielanie Big Showa i Rybacka. W komorze eliminacji nie masz szans, każdy tam jest lepszy od ciebie. The Miz, Antonio Cesaro, Curtis Axel... To tylko trzy nazwiska, do których można doliczyć mnie oraz jeszcze jednego wrestlera, który już dziś zostanie wyłoniony.

Zeb Colter: Ty lepszy od Jacka? Nie mogę się powstrzymać od śmiechu, haha...

John Cena: Przyskrzyń się dziadku, nie gadam z Tobą. Chcę już dziś skopać dupę Swaggerowi, słyszysz Vickie?

Pojawia się Vickie Guerrero.

Vickie Guerrero: Cena, grubo się mylisz. A cudowny Jackie ci to udowodni, już teraz. Jednak nie chcę z Tobą iść na rękę, dlatego zaządzam, iż będzie to Tables Match! Jack, udowodnij mu kto rządzi w tej federacji.

---

Tables Match

John Cena vs Jack Swagger (w./ Zeb Colter)

Podczas tego gdy mieliśmy Promo wokół ringu zostało rozłożone kilka stołów. Zdaje się, że szykuje się nam ciekawy mecz. Lepiej rozpoczął Jack, który wygrał klincz, a następnie zaciągnął rywala do narożnika gdzie zaczął go dojeżdżać barkiem. Później jednak zrehabilitował się mu John. Akcja przeniosła się za ring, gdzie dominuje Swagger. Jack uderza głową Johna w stół komentatorski, po czym chwyta go w coś na wzór słynnego Master Look i woła Zeba. Colter wymierza Cenie cios z liścia w twarz, co podirytowało Cenę, gdyż natychmiast kopnął Zeba w brzuch. Nie uszło to uwadze Swaggera który natychmiastowo sprzedał Cenie Full Nelson Slam. Jack pomaga Zebowi, ale wtem niezauważenie podwójny Clothesline od Ceny dla Zeba i Jacka! Colter powoli się podnosi, a Swag został podniesiony przez Johna i natychmiastowo rzucony w schodki. Schodki rozwalone Swaggerem, a Cena podchodzi do byłego Mistrza Wagi Ciężkiej i wykonuje słynne "You Can't See Me" po czym aplikuje rywalowi Five Knuckle Shuffle. Jackie wrzucony do ringu, a Cena zabiera stół i wrzuca go do ringu. Leader of Cenation rozkłada stół, wtem podnosi się Swagger który niezauważenie wynosi rywala pod Gutwrench Powerbomb! Ale Cena kontruje w powietrzu i ląduje na Swaggerze! Teraz pan You Can't See Me na narożniku i... Leg Drop na wstającym Jacku! I zaczyna się klasyczne combo. Dwa razy Shoulder Block od Ceny, wyniesienie i rzut o podłoże. Następnie Five Knuckle Shuffle i szykuje się AA, ale Real American ucieka z rąk Ceny i okłada go potężną dawką ciosów. Teraz Cena zapchany do narożnika, gdzie dostaje niezliczoną ilość ciosów. Johnboy postawiony na narożniku, a Swagger przysuwa stół. Teraz podchodzi do Ceny i szykuje się nam na prawdę Hardcorowa akcja! Czyżby Superplex z narożnika na stół! Jednak nie! Gdy Swagger podchodził do Ceny ten poczęstował go niesamowitym Dropkickiem z narożnika! Wyniesienie, kolejna próba AA ale znów All American American ucieka! Próba Clothesline'u od byłego WrestleMania Money In The Bank, ale unik od Ceny! Wyniesienie i Attitude Adjustman na stół! Swagger łamie stół swoim ciałem!

Winner - John Cena (11:06)

John jeszcze podnosi Swaggera i wymierza mu Clothesline za ring, Swagger wpada wprost na Coltera. Jack i Zeb opuszczają arenę, natomiast Cena wykonuje gest, jakby mówił "Do zobaczenia na Elimination Chamber"

---

Justin Roberts i jego gość...

Justin Roberts: Witaj Show. Dziś doszło między Tobą a Rybackiem do mocnej wymiany zdań. Czy tak jak w tamtym tygodniu masz zamiar go zniszczyć?

Big Show: Mam zamiar go zniszczyć zawsze i wszędzie. To on pozbawił mnie szansy zdobycia pasa Stanów Zjednoczonych. Przez co będzie cierpiał do końca swoich nędznych dni.

JR: Big, żaliłeś się dziś, że gdy tylko jesteś tym "dobrym" to natychmiast ktoś to wykorzystuje na Twoją niekorzyść. Po tych słowach Ryback cię wyśmiał i nazwał błaznem. Jak to odebrałeś?

BS: Odkąd jestem w tej federacji czasami jestem dobry, czasami zły. Nie ukrywam, uwielbiam to, gdy wchodzę na ring a publiczność po prostu jest zachwycona tym, że właśnie jestem. Ale ma to też swoje wady, jak właśnie to, że ktoś co chwilę to wykorzystuje. Gdy jestem tym "złym" już nie ma takiej atmosfery. Publiczność mnie nienawidzi, ale żaden zawodnik nie kpi ani nie żartuje ze mnie.

JR: Rozumiem. Sądzę, że my wszyscy wolimy dobrego Big Showa.

BS: Ale dziś w walce z Rybackiem będę bestią. A na Elimination Chamber, doprowadzę do tego, że popamięta mnie, na zawsze.

Na drugim końcu korytarza są Paul Heyman i Ryback. Heyman krzyczy w kierunku Big Showa, że jest błaznem a dziś i w niedzielę zostanie zniszczony, jak mały kurczaczek przez nienajedzonego węża.

---

W ringu jest już R-Truth. Czas na pojedynek kwalifikujący do Elimination Chamber. A kto będzie przeciwnikiem czarnoskórego zawodnika? "Break The Walls Down!"...

Elimination Chamber Qualifying Match for WWE Title

R-Truth vs Chris Jericho

Jericha ostatnio widzieliśmy w Royal Rumble Matchu. Dziś pojawił się na Raw, z chęcią zwycięstwa i zakwalifikowania się do Elimination Chamber Matchu. Ale R-Truth nie chciał łatwo oddać skóry. R-Truth trzyma Chrisa w narożniku jedną ręką, a drugą obija mu twarz. Sędzia przywołuje Trutha do rozsądku. Ten wycofuje się, a następnie z potężną siłą wskakuje w narożnik, w ostatniej chwili Jericho uciekł! Jericho czeka na rywala, ten się podnosi i natychmiastowo inkasuje niesamowitego Big Bota od byłego Mistrza Wagi Ciężkiej! Przypięcie, 2 count. R-Truth wstaje ale natychmiastowo otrzymuje Dropkick w plecy! Odbija się od lin i unika Clothesline'u od Y2J'a, następnie częstując go Neckbreakerem! Truth jednak jeszcze podnosi rywala, wykonuje Irish Whip ale Chris zatrzymuje się na linach! Raper pędzi na niego, ale Jericho schyla się w dół trzymając liny! R-Truth prawie wypadł z ringu, ale jednak stoi na zewnętrznej krawędzi ringu! Próba Suplexu przez liny od Y2J'a, ale Truth w powietrzu kontruje i ląduje na własnych nogach, Jericho również się nie przewrócił! Były Mistrz Stanów Zjednoczonych próbuje wykonać rywalowi cios w głowę ale ten robi unik i natychmiastowo chwyta go za nogi przewalając go na ziemie! Chris trzyma nogi Trutha i wszyscy wiemy co nadchodzi! Walls of Jericho! R-Truth długo nie wytrzymał i klepie!

Winner - Chris Jericho (7:47)

Chris świętuje z publicznością zakwalifikowanie się do Elimination Chamber Matchu, a następnie przy oklaskach widzów zadowolony opuszcza arenę.

---

Reklamy...

W ringu jest CM Punk, ma on nam coś do przekazania.

CM Punk: Uwielbiam tę reakcję No dalej! Oh, kocham was. W każdym razie nie przyszedłem tutaj rozczulać się. Przyszedłem tu żalić się. Nikt w tej federacji nie uznaje mojego talentu. Sam musiałem sobie zapracować na to, by zostać pretendetem do pasa WWE, a następnie jego mistrzem. Byłem jednym z najdłużej panujących Mistrzów WWE. A wiecie dlaczego? Bo jestem Best In The World! Teraz zamiast zajmować się takimi ciotami jak Daniel Bryan czy Steve Austin powinienem dostać miano pretendenta do pasa WWE!

Daniel Bryan na rampie!

Daniel Bryan: Spójrzmy prawdzie w oczy Punk. Byłeś jednym z najgorszych mistrzów WWE w historii. Nikt temu nie zaprzeczy.

CM Punk: Zamknij się dupku. Jestem Best In The...

Do zgromadzonych dołącza i Steve Austin!

Steve Austin: Bryan dobrze mówi Punk. Byłeś najgorszym i najnudniejszym Mistrzem WWE w historii! A teraz chce ci skopać dupę! Teraz!

CM Punk: Nie mam zamiaru się z Tobą bić Austin. Wiesz czemu? Bo jesteś prostakiem. Preferujesz tylko styl wejść, skopać dupę drugiemu i odejść. To jest Twój styl. Styl wielkiego łysego kochanego przez publiczność osiłka. Chcę was dwóch zniszczyć i pokazać wam kto jest Best In The World! A nim jestem ja!

Daniel Bryan: No! No! No!

Steve Austin: Shut Up Bryan! Ile razy mam ci jeszcze dowalić Punk żebyś zrozumiał, że jesteś słaby?

CM Punk: Mylisz się Austin, udowodnię Ci to na jubileuszowej WrestleManii 30. A o ile pozwolisz, na Elimination Chamber zniszczę tego oto koziołka matołka - Daniela Bryana. To będzie wiadomość do ciebie.

Steve Austin: Z chęcią zasiądę przed telewizją z kilkoma puszkami piwa i zobaczę jak Bryan cię niszczy. A na WrestleManii spotka cię prawdziwe piekło, szykuj się...

---

Promo rywalizacji Austina i Punka

Main Event: Normal Match - zwycięzca wybiera stypulację walki na Elimination Chamber

Big Show vs Ryback (w./ Paul Heyman)

W jakiej stypulacji zawalczy ta dwójka na Elimination Chamber? Przekonamy się już tego wieczoru. Rozpoczęli. Szybko dominację uzyskał Big Show, jednak chwilę później sytuacji odwróciła się o 180 stopni. Chwilę walkę prowadził Ryback, a później znów zaczęła się dominacja Big Showa. Gigant powala Rybacka potężnym Shoulderblockiem, a następnie wysyła go w narożnik. Big Show pokazuje słynny gest jak ciuchcia i rzuca się na Rybacka, ten jednak się odsuwa. Skip próbuje wykonać to samo co przed momentem Big Show, ale on też się odsuwa. Teraz to Ryback zamroczony w narożniku, a Big Show podnosi rękę do góry i ucisza publiczność. Piękny liść w klatkę piersiową Mr Feed Me More. Tę czynność Show powtórzył jeszcze 2 razy. Ryback teraz krąży gdzieś po ringu trzymając się za obolałe miejsce, a Big sprzedaje mu jeszcze cios nogą w brzuch. Ryback się przewraca, a Giant przypina. 2 count. Nie podoba się to Big Showowi który podnosi przeciwnika i wymierza mu... Chokeslam! Ryback leży na podłożu ledwie przytomny, Paul Heyman zachęca go do wstania, ale to na nic. Big Show sygnalizuje KO Punch, w końcu Ryback się podnosi, unika ciosu nokautującego i wynosi rywala pod Shell Shocked! Finisher wykonany! Ryback przypina 1...2.. kickout w ostatniej chwili! Ryback i Heyman nie wierzą, że to jeszcze nie jest koniec! Były członek Nexus podnosi przeciwnika i wysyła go w liny, ale po odbiciu od lin... Spear od Big Showa! Obaj teraz leżą ledwo przytomni na podłożu! Show kładzie rękę na Rybacku i sędzia przypina 1...2...3!

Winner - Big Show (12:56)

Ryback cały czas leży ledwo przytomny na środku ringu. Natomiast do kwadratowego pierścienia wbiega Paul Heyman który popycha Big Showa a następnie sprzedaje mu liścia. Show popatrzył z nienawiścią na Heymana, chwycił go dwoma rękami za szyję i wyrzucił z ringu wprost na stół komentatorski który od razu się złamał. Były Mistrz Wagi Ciężkiej zabiera mikrofon.

Big Show: Jako, iż na Elimination Chamber przy ringu nie będzie Heymana to zmierzymy się z Rybackiem w Falls Count Anywhere Matchu. Szykujcie się na pogrom!

I patrzącym Big Showem na nieprzytomnego Rybacka kończy się to Raw!

:arrow: Oficjalna strona WWE potwierdziła pierwszy pojedynek na WrestleManię 30. Będzie to starcie CM Punka z Stevem Austinem

:arrow: Potwierdzone zostało również, iż starcie CM Punka z Danielem Bryanem na Elimination Chamber odbędzie się w stypulacji Submission.

:arrow: Obecna karta na Elimination Chamber:

1. Elimination Chamber Match for #1 Contender to World Heavyweight Championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/Big_E_Langston_9.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/markhenry1_wrestlingmaniac_2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler8_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_2013CutByJibunjishin2.jpg vs ??? vs ???

Big E Langston vs Mark Henry vs Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs Wade Barrett vs ??? vs ???

2. Falls Count Anywhere Match:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/big-show.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/2280_Ryback.jpg

Big Show vs Ryback

3. Elimination Chamber Match for U.S Title and TT Title:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4428/2510_The_Shield.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_7_unconquerable.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3124/airboom.jpg

The Shield (Dean Ambrose © & Roman Reigns and Seth Rollins ©) vs Kane & Air Boom

4. Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio_35.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/Sin_Cara_2012CutByJibunjishin1.jpg

Rey Mysterio vs Sin Cara

5. Submission Match:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_33_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/punk_56_unconquerable.jpg

Daniel Bryan vs CM Punk

6. Elimination Chamber Match for WWE Title with Special Referee - Randy Orton:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_24_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/2750_John_Cena.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/axel_by_cs.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro2_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho_CutByJess14Feb2013.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/miz_by_cs.jpg

Jack Swagger vs John Cena vs Curtis Axel vs Antonio Cesaro vs Chris Jericho vs The Miz

Edytowane przez shocker98

Ostatnie RAW przed Elimination Chamber to dobry moment żeby skomentować twoje diary :D

Big Show wylewa swoje żale, jak zwykle zresztą. Czytało się całkiem nieźle, kilka błędów składniowych np.

Sam staram się taki być, ale najwyraźniej się tak nie da, bo zawsze ktoś to wykorzysta, że jesteś tym dobrym

a lepiej brzmiałoby "Zawsze ktoś wykorzysta to, że jesteś tym dobrym". Niby drobny błąd, ale przy czytaniu, przynajmniej mi, strasznie rzuca się w oczy. Kiedyś ktoś powiedział mi żebym czytał swoje prace przed opublikowaniem, i to pomaga wychwycić takie niuanse. Wracając do segmentu, Ryback przerywa Big Showowi, a Rybackowi przerywa Vicke, i mamy ME dzisiejszego RAW. Umówmy się, dupy nie urywa, ale przy odpowiednim booknigu nawet Show da rade ;)

Miz vs. Riley

Wynik z góry wiadomy, walka odpowiedniej długości jak na tygodniówkę. Opis walki też doby, można wyobrazić sobie to co działo się w ringu. Miz w walce o pas WWE, ale miejmy nadzeję, że będzie tylko statystą dla Jericho lub Cesaro:)

Cena vs. Swagger

Speech Zeba przed walką przyjemny, ale Cena? Ne jestem na bieżąco z twoim diary, przyznaję się bez bicia, na pewno przeturnowałeś Cenę i brzmi jak heel :) Sama walka umocniła Johna przed PPV, a Swagger dołącza do Miza w plebiscycie na statystę w tym pojedynku.

Big Show na zapleczu

Nic innowacyjnego, typowa przemowa przed PPV. Nie obraź się, ale Big Show nie zachwyca mnie ani w prawdziwym WWE, ani w jakimkolwiek diary, i nie wiem co musiałoby się stać żeby Big how wzbudził we mnie jakiekolwiek emocje (zresztą tak samo jak Sheamus :D )

Jericho vs. Truth

Mój ulubieniec (jeden z nich) trafia do walki o pas. Chciałbym żeby wygrał, ale może być różnie, jednak i tak stawiam go wyżej od Miza i Swaggera, i na równi z Cesaro. Do statystów dołączy jeszcze Curtis, ale zwycięzca może być tylko jeden... :)

CM Punk jest zajebisty bez względu na to co zrobi :) Walka z Bryanem, i w perspektywie czekający Stone Cold to coś na co czekam :) Z połączenia 2 z moich ulubionych zawodników nie może wyjść nic złego, na tą walkę czekam najbardziej.

Main Event

Show wygrywa, i na EC zmierzy się z Rybackiem w Falls Count Anywhere. Jeżeli dobrze wykorzystasz tą stypulację, to może być ciekawie.

Podsumowując, zabrakło mi na gali jednej dłuższej walki, np. Main Event mógłby mieć około 20-25 linijek. Wiem że długość to nie wszystko, ale jednak mogłeś tą walkę trochę przeciągnąć. Czekam na SD i Elimnation Chamber :D

Szczerze mówiąc to źle mi się czyta tak dużą czcionkę. Jest też trochę mdło. Wprowadź trochę koloru. Dawaj też obrazki z psd w tekście, w czasie RAW i Smackdown. Walki czyta się przyjemnie, bo nie są jakieś kosmicznie długie i za to plus. Pisz też pełne nazwiska , a nie inicjały. Tyle ode mnie ;)

116218737055c51bc30a173.jpg

21.02.2014

Pora na ostatnie SmackDown przed Elimination Chamber! Dziś poznamy ostatnich dwóch uczestników walki o miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej. A przypomnijmy, pretendent zmierzy się z mistrzem na WrestleManii 30! A co było tydzień temu?

- W pierwszej walce 3MB Drew McIntyre i HeathSlater pokonali Prime Time Players

- W ringu przemowę wygłosił Damien Sandow. Po czym Booker T zarządził, że w Main Evencie Sandow zmierzy się z Del Riem. Po tym Alberto próbował zaatakować Damiena ale ten uciekł.

- W kolejnej walce w której na szali był pas Interkontynentalny i udział w Elimination Chamber Matchu Dolph Ziggler pokonał Justina Gabriela.

- Na zapleczu Barrett i Regal opowiedzieli w wywiadzie jakie mają plany

- Henry w kolejnym pojedynku wygrał z Sheamusem po czym wygłosił mowę grożąc nieobecnemu Langstonowi.

- W następnej walce Barrett pokonał Christiana i zapewnił sobie udział w Elimination Chamber Matchu

- Main Eventem było starcie Last Man Standing gdzie wygrał Sandow tym samym kontuzjując Del Ria

A pora zacząć kolejne SmackDown!

Galę otwiera stojoący w ringu Damien Sandow!

Damien Sandow: Pamiętacie co tydzień temu się wydarzyło? Nie? A może nie chcecie pamiętać? Udowodniłem każdemu, że już wkrótce stanę się Mistrzem Wagi Ciężkiej. Pokonałem Mistrza, a dodatkowo doznał kontuzji. Nie ma go już dziś tutaj! Dzięki mnie! Na prawdę sądzicie, że nie odbiorę mu pasa Wagi Ciężkiej?! Nie ma waszego świetnego meksykańskiego mistrza! Jestem tylko ja! Damien Sandow!

Ale co to? Some bodies gonna get it! Mark Henry idzie do ringu!

Damien Sandow: A ty czego tu szukasz?

Mark Henry: Damien, bawi mnie Twoja koncepcja. Dzięki mnie Langstona w federacji nie ma już dwa tygodnie. Podobno ma się zjawić na Elimination Chamber. Tam dopiero dozna prawdziwego bólu, a to ja wyjdę jako pretendent. I jeśli na WrestleManii będziesz już Mistrzem lub nie, to wiedz, że z WrestleManii to ja, Mark Henry wyjdę z Pasem Wagi Ciężkiej!

Cóż to by było za Show gdyby nie pojawił się Generalny Manager? Booker T na rampie!

Booker T: Panowie, rozumiem że jesteście najlepsi bo skontuzjowaliście waszych największych rywali. Ale jest jeden problem, teraz nie macie z kim się bić. Dlatego specjalnie dla was ściągnąłem gościnnie na SmackDown jeden z najlepszych Tag Teamów w historii. Już dziś w Main Evencie będziecie partnerami a waszymi rywalami będą... A z resztą przekonacie się sami.

---

Promo Main Eventu dzisiejszego SmackDown!

Normal Non Title Match

Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs The Great Khali

Dolph Ziggler od początku unikał zwarcia, udawało mu się uciec przed potężnymi i długimi rękami Khaliego. W końcu uniknął ciosu najwyższego zawodnika w WWE i od tyłu zaczął obijać mu nogi, przez co Great wylądował na kolanach. Ziggler od razu to wykorzystał sprzedając rywalowi dropkick w twarz. Próba przypięcia, ale sędzia nawet nie doliczył do dwóch a Dolpha wybiło niemal pod sam narożnik. Ziggy nie zmarnował tego, wyszedł na corner i stamtąd próbował zaatakować potężnego zawodnika, jednak ze słabym skutkiem. Powerbomb od Khaliego! Przypięcie, 2 count. Dolph zauważył, że bardzo trudno jest kickoutować, kiedy leży na tobie taki olbrzym, dlatego znów zaczął atakować nogi Indyjskiego zawodnika. Gdy już go sprowadził na kolana, wykonał mu Zig Zag gdyż normalnie by nie doskoczył. Jednak po tym finisherze Khali odkopał. Ziggler obmyśla taktykę, Khali powoli się podnosi ale natychmiastowy Leg Drop od Mistrza. Wyjście na narożnik i Elbow Drop od byłego Mistrza Wagi Ciężkiej! Dolph jeszcze nie przypina, lecz wychodzi na drugą linę przy narożniku i zachęca Greata do wstania. Ten się w końcu podnosi i Zig Zag z poziomu drugiej liny! Przypięcie, 3 count!

Winner - Dolph Ziggler (7:12)

---

Reklamy...

Ezekiel Jackson vs Cody Rhodes

Od początku pojedynku dominował Jackson i widać było, że szybko chce to zakończyć i zapewnić sobie zwycięstwo. Publiczność była za czarnoskórym zawodnikiem. Ezekiel obija rywala w narożniku. Zdecydowana dominacja Jacksona. Teraz były Mistrz Interkontynentalny rzuca przeciwnika w liny, a następnie częstuje go potężnym Clothesline'm. Jack tauntuje i widać, że zaraz będzie chciał to zakończyć. Cody podnosi się, Ezekiel próbuje wykonać The Book of Ezekiel ale Cody kontruje to na Neckbreaker! Obaj zawodnicy teraz padają na matę. Cody kładzie rękę na ciele Zeke'a. Sędzia liczy, 1...2. Kickout! Rhodes pierwszy wstaje i podnosi rywala, chce chyba wykonać Cross Rhodes ale przeciwnik go odpycha! Teraz to Cody ląduje w ramionach byłego członka The Corre, który miał już wykonać The Book of Ezekiel ale Cody uderza go w brzuch! Natychmiastowo to wykorzystuje dokładając jeszcze Cross Rhodes. Po tym Jackson nie odkopał.

Winner - Cody Rhodes (8:41)

---

Matt Striker i jego goście...

Matt Striker: Witam państwa, moimi dzisiejszymi gośćmi są Wade Barrett i William Regal. Tak więc pierwsze pytanie, za chwile stoczycie swój pierwszy pojedynek jako Tag Team. Czego możemy się spodziewać po Angielskiej sile?

William Regal: Przede wszystkim możecie się spodziewać zgrania i niesamowitej siły. Jesteśmy w stanie roznieść każdego kto stanie nam na drodze.

Matt Striker: Dziś waszymi rywalami nie będą wymagający, ale jednak sprytni i zgrani bracia Uso. Nie boicie się tego, iż jeśli popełnicie jeden błąd to zwycięstwo wymyka się wam z rąk.

Wade Barrett: Nie, bo my nie popełniamy błędów.

Matt Striker: Dobrze, to jeszcze ostatnie pytania. Kiedy możemy się was spodziewać z pasami Tag Team na ramionach?

William Regal: Nie długo, teraz chcemy by Wade zdobył pas Wagi Ciężkiej.

Matt Striker: Wielkie dzięki za wywiad.

---

Promo Elimination Chamber...

Normal Tag Team Match

The Usos vs Wade Barrett & William Regal

Zaczęli Barrett i Jey. Od razu dominować zaczął Barrett. Wade niszczył rywala przez 2 minuty i chciał zakończyć już ten pojedynek. Bullhammer, ale Jey robi unik! A nastęnie Roll-Up od członka The Usos! 1...2.. Kickout! W ostatniej chwili Wade kickoutuje! Barrett niesamowicie zaskoczony i poddenerwowany odpycha Jeya do narożnika Anglików, a tam Wade robi zmianę. W ringu Regal który zaczyna obijać przeciwnika. DDT od Williama, przypięcie, 2 count. Na twarzy Regala pojawia się uśmieszek. Anglik rzuca przeciwnika do narożnika braci Uso i zachęca Jimmy'ego by się zmienił z bratem. No i jest zmiana. Jimmy od razu rzuca się na Williama, sprowadza go do parteru i tam zaczyna obijać. Regal leży, natomiast Jimmy wychodzi na narożnik, ale Barrett go zagaduje co natychmiastowo wykorzystuje Regal częstując go potężnym ciosem w twarz! Uso wypada za ring, wchodzi natychmiastowo jego brat który częstuje Williama Clothesline'm za ring! Jednak członek Uso nie wiedział, że ten chwilę wcześniej zrobił zmianę z Barrettem. Jey zadowolony odwraca się, jednak nie wie co go czeka! Wyniesienie przez Barretta i Wasteland! 1...2...3!

Winner - Wade Barrett & William Regal (11:43)

Barrett udaje się za ring i częstuje Jimmy'ego jeszcze Bull Hammerem. Po czym pomaga wstać Williamowi i razem udają się do ringu. Barrett chwyta od tyłu Jey'a, po czym Regal wymierza członkowi Usos cios w bolesną część ciała. Natychmiastowo po tym zaaplikował mu jeszcze Regal Cutter. Po tej akcji William i Wade podnieśli ręce do góry i zaczęli świętować.

---

Pora na kolejną walkę kwalifikującą do Elimination Chamber, w ringu pojawia się uczestnik tej walki - Drew McIntyre wraz ze swoimi dwoma sojusznikami - HeathSlaterem i Jinderem Mahalem. Drew zabiera mikrofon i coś mówi.

Drew McIntyre: Pewnie mało kto z was pamięta moje czasy świetności. Czyli te czasy, kiedy byłem Mistrzem Tag Team. Kiedy byłem Mistrzem Interkontynentalnym. Te czasy odeszły w niepamięć. Teraz już nikt nie daje pushu tak dobrym i utalentowanym zawodnikom jak nam - Drew McIntyre'owi, HeathSlaterowi i Jinderowi Mahalowi. Jinder jeszcze nic nie wygrał w WWE! To musi się zmienić. Już dziś będziecie tego świadkiem, kiedy my, 3MB będziemy pewnie dążyć na szczyt. Dziś pokonam Sheamusa, a na Elimination Chamber zostanę pretendetem do pasa Wagi Ciężkiej, którego na WrestleManii zostanę posiadaczem! HeathSlater i Jinder Mahal w między czasie zdobędą pasy Tag Team! I my, trójosobowa banda wrestlerów z ogromnym potencjałem staniemy naprzeciw skorumpowanym rządom WWE zostając Mistrzami!

Słychać Theme Song Sheamusa i przeciwnik Drew McIntyre'a w dzisiejszej walce niezwykle rozbawiony rusza do ringu. Pora na walkę!

Drew McIntyre (w./ Jinder Mahal & HeathSlater) vs Sheamus

McIntyre powiedział co wiedział i przyszła pora na szarą rzeczywistość. Zanim zostanie Mistrzem Wagi Ciężkiej musi rozprawić się z o wiele silniejszym rywalem - Sheamusem. Rudy zawodnik od razu zaczął dominacje nad przeciwnikiem. Irish Whip od byłego King of The Ring i z nikąd Irish Curse! Drew upada na podłoże. Jednak tak Sheamus nie ma zamiaru tego skończyć. Teraz wynosi rywala i szykuje się High Cross... i jest! McIntyre leży omotany w narożniku. Celtic Warrior do niego podchodzi, pochyla się i coś mówi do członka 3MB, ale ten aplikuje mu Low Blow! Shame chwyta się za czułe miejsce natomiast sędzia przywołuje McIntyre'a do siebie i go upomina. Natomiast w tym czasie Sheamus zainkasował jeszcze kilka nieprzepisowych ciosów od HeathSlater'a i Mahal'a których sędzia nie widział. Sędzia skończył dyskusję z McIntyre'm, a ten natychmiastowo wykorzystuje to, że Great White jest omotany i aplikuje mu Future Shock DDT! Drew przypina 1...2.. Kickout! McIntyre nie wierzy, że Wielki Biały Sheamus kickoutował i ma teraz wielkie pretensje do sędziego, że za wolno liczył. Jednak w tym czasie w przeciwnym narożniku Sheamus bije się w pierś, wiadomo co to zwiastuje. McIntyre się odwraca i inkasuje Brogue Kick! Przypięcie, 1...2.. Mahal przerywa przypięcie wpadając do ringu i kopiąc Sheamusa. Sędzia przerywa pojedynek, Sheamus wygrywa przez DQ.

Winner via DQ - Sheamus (10:59)

Slater odpycha sędziego i ten wypada za ring. McIntyre i Mahal kopią Sheamusa, teraz podnoszą Irlandczyka i wysyłają w kierunku Slater'a, ten miał mu zaaplikować Clothesline ale sam zainkasował Brogue Kick! Jeszcze Mahal rzuca się na Celtyckiego Wojownika, ale ten robi unik i pociąga za sobą liny tym samym wyrzucając z ringu Mahala. Jeszcze McIntyre biegnie na Sheamusa ale ten kopie go w brzuch a następnie częstuje go potężnym High Crossem za ring! Sheamus świętuje zwycięstwo.

---

Promo rywalizacji Marka Henry'ego i Big E Langstona

Pora na Main Event. Pierwszy do ringu wszedł Damien Sandow. Chwilę po nim w ringu pojawił się jego dzisiejszy Tag Team Partner - Mark Henry. Teraz ta dwójka oczekuje na swoich rywali. Kim oni będą? Słychać "Oh you didn't know" Publiczność szaleje! New Age Outlaws rywalami zdziwionych Marka Henry'ego i Damiena Sandowa!

Main Event: Normal Tag Team Match

Mr SmackDown Money In The Bank Damien Sandow & Mark Henry vs New Age Outlaws (Road Dogg & Billy Gunn)

Rozpoczęli Sandow oraz Road Dogg. Publiczność zdecydowania była za New Age Outlaws. Jednak tej dwójce nie szło tak dobrze, jak publiczność by tego chciała. Damien zaciąga Road Dogga do narożnika, i tam zmienia się z Markiem Henrym. Mark teraz w narożniku zaczyna okładać przeciwnika sporą dawką ciosów. Po czym aplikuje mu Headbutta. Przypięcie, 2 count. Henry wykonuje przeciwnikowi Irish Whip a następnie częstuje go potężnym Shoulder Blockiem! Henry podnosi ręce w geście zwycięstwa. Publiczność buczy, natomiast niezauważenie od tyłu Marka atakuje Road Dogg! Obija mu nogi, kiedy Henry już jest na kolanach wymierza mu Dropkick prosto w twarz! Zmiana z Billym Gunnem. Członek New Age Outlaws wchodzi do ringu w efektowny sposób. Skacze z narożnika na wstającego Henry'ego, ale ten chwyta go w powietrzu, a następnie aplikuje mu World Strongest Slam! Przypięcie, 1...2.. Kickout! Henry nie może uwierzyć, że Billy odkopał, dlatego rzuca go w swój narożnik. Zmiana. Sandow w ringu, próbuje zaatakować członka New Age Outlaws ale też od razu wymierzył mu cios brzuch, a następnie zaaplikował mu Tornado DDT! Przypięcie, 1..2. Kickout! Billy Gunn rzuca przeciwnika w liny, a następnie częstuje go pięknym Dropkickiem! Zmiana, do ringu wkracza Jesse James. Pierwsze co zrobił, to Splash z narożnika na Sandowa. Przypięcie, 2 count. Road Dogg chce to zakończyć, zaczyna już tradycyjnie obijać twarz przeciwnika, a następnie ku uciesze publiczności aplikuje mu Pumphandle Falling Powerslam! Przypięcie, 3 count! Mark tylko patrzył na rozwój wydarzeń a następnie niewzruszony opuścił arenę.

Winner - New Age Outlaws (13:40)

New Age Outlaws wraz z publicznością świętują zwycięstwo, natomiast Sandow z pogardą patrzy na opuszczającego arenę Marka. Takim widokiem kończy się to SmackDown. Do usłyszenia na Elimination Chamber!

:arrow: Oficjalna strona WWE podała, iż mimo tego, że ostatnio kontuzjowani byli Big E Langston oraz Alberto Del Rio, to pojawią się oni na Elimination Chamber. Langston zawalczy w Elimination Chamber Matchu, natomiast Del Rio zasiądzie przy stoliku komentatorskim na całą galę.

:arrow: Wyniki SuperStars:

1. Husky Harris def. JTG

2. David Otunga def. Yoshi Tatsu

3. 3MB def. Co-Bro

4. Tensai def. Zack Ryder

ME: Sin Cara def. Tyson Kidd

:arrow: Oficjalna karta na Elimination Chamber:

http://img541.imageshack.us/img541/4649/alk5.png

Sheamus vs Big E Langston vs Wade Barrett vs Cody Rhodes vs Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs Mark Henry

http://img198.imageshack.us/img198/3219/br5q.bmp

Ryback vs Big Show

http://img850.imageshack.us/img850/953/8m5o.png

4. Normal Match

http://www.fotoszok.pl/upload/9ad3c75b.png

Sin Cara vs Rey Mysterio

5. Submission Match:

http://img802.imageshack.us/img802/7486/sc40.png

Daniel Bryan vs CM Punk

Main Event: Elimination Chamber Match for WWE Title with Special Referee - Randy Orton:

http://img42.imageshack.us/img42/8564/pwom.png

The Miz vs Antonio Cesaro vs Curtis Axel vs Chris Jericho vs Jack Swagger vs John Cena

Edytowane przez shocker98

Ładne obrazki zrobiłem ;)

Trochę krótka ta gala. Mało segmentów i mało kolorów, przez co się źle to czyta. Co do długości walk nie mam zastrzeżeń.

23.02.2014

Witam na Elimination Chamber! Ostatni przystanek przed historyczną WrestleManią 30! Jednak mamy także historyczne Elimination Chamber, ponieważ zobaczymy aż 3 Elimination Chamber Matche! Warto dodać, że w Pre-Show The Usos pokonali Co-Bro. Dziś poznamy pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej, który zmierzy się z mistrzem na WrestleManii. Nie zapomnijmy, mistrzem może być Damien Sandow który wciąż jest w posiadaniu walizki Money In The Bank! Dziś zobaczymy także dalszy rozwój feudu Big Showa z Rybackiem w Falls Count Anywhere Matchu. Ponadto w drugim Elimination Chamber Matchu w którym na szali będą pasy Tag Team i United States The Shield zawalczy z Kanem oraz Air Boom! Sin Cara kontra Rey Mysterio, walka dwóch High-Flyerów w Normal Matchu! Tuż przed Main Eventem zobaczymy walkę, która spokojnie tym Main Eventem mogłaby być! Daniel Bryan kontra CM Punk w Submission Matchu! No a Main Eventem walka o pas WWE, Elimination Chamber Match! A tak karta prezentuje się wizualnie:

Sheamus vs Big E Langston vs Wade Barrett vs Cody Rhodes vs Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs Mark Henry

Ryback vs Big Show

4. Normal Match:

Sin Cara vs Rey Mysterio

5. Submission Match:

Daniel Bryan vs CM Punk

Main Event: Elimination Chamber Match for WWE Title with Special Referee - Randy Orton:

The Miz vs Antonio Cesaro vs Curtis Axel vs Chris Jericho vs Jack Swagger vs John Cena

A teraz posłuchajmy co do powiedzenia mają nasi dzisiejsi komentatorzy. Michael Cole, Jerry Lawler oraz JBL.

Michael Cole: Witam państwa na Elimination Chamber! Ostatni przystanek przed WrestleManią!

Jerry Lawler: Witam.

JBL: Dzień dobry.

Michael Cole: Nie przedłużajmy, ponieważ zaraz rozpocznie się pierwsza walka. Chciałbym poznać wasze typy. Najpierw walka o pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej.

Jerry Lawler: Trudno tutaj wytypować, ponieważ są to zawodnicy na równym poziomie. Aczkolwiek uważam, że młodość zwycięży. Stawiam na Big E Langstona.

Michael Cole: Haha, Jerry jesteś śmieszny. Nie ma on najmniejszych szans z Markiem Henrym. Ja stawiam na Henry'ego. A ty JBL?

JBL: Według mnie zwycięzcą może zostać Wade Barrett. Ostatnio niszczy każdego. A odkąd tylko złączył siły z Regalem, jest jeszcze silniejszy. Mój głos leci na Anglika.

Michael Cole: To teraz Falls Count Anywhere Match. Ryback.

Jerry Lawler: Big Show.

JBL: Big Show. A uprzedzając Twoje następne pytanie. The Shield.

Michael Cole: Zgadzam się z Tobą JBL.

Jerry Lawler: Nie wątpliwie The Shield to faworyci. Ale moim zdaniem Kane oraz Air Boom to świetne połączenie i to oni wygrają.

Michael Cole: To teraz walka dwóch Luchadorów. JBL?

JBL: Niestety Sin Cara ma Hunica oraz Camacho, więc może być trochę nieczystych zagrań. Uważam, że zwycięży Sin Cara.

Jerry Lawler: W mojej opinii i tak Rey wygra.

Michael Cole: Również sądzę, że Rey wyjdzie jako wygrany. A w Submission Matchu? Daniel Bryan.

Na rampie słychać Theme Song Alberta Del Rio i po pewnym czasie Mistrz Wagi Ciężkiej dołącza do zgromadzonych.

Michael Cole: Witamy pana spóźnialskiego.

Alberto Del Rio: Wybaczcie panowie, to o czym rozmawiamy?

Michael Cole: O typach. Na szybko. CM Punk vs Bryan?

Alberto Del Rio: Punk.

JBL: No ja się z Tobą nie zgodzę Alberto. CM Punk jest na prawdę świetnym wrestlerem, ale w mojej opinii lepszy jest Bryan.

Jerry Lawler: Ostatnio Punk jest zbyt pewny siebie. To może go zgubić. Aczkolwiek nie mam typu co do tej walki.

Michael Cole: A Main Event?

Jerry Lawler: Cóż, trudno wybrać. Ale sądzę, że po raz kolejny zobaczymy Johna Cenę z pasem WWE.

Michael Cole: Nie, nie, nie! Tylko nie to! Po raz drugi z rzędu wygra Jack Swagger!

JBL: Ale Michael. Jaka stawka była rok temu, a jaka jest dziś? Rok temu stawką było miano pretendenta do drugiego pasa w kolejności. A dziś stawką jest mistrzostwo pierwszego pasa! Jack nie ma szans z silniejszymi rywalami. The Miz lub Chris Jericho, tak ja uważam.

Alberto Del Rio: Ja natomiast sądzę, że Mistrzem zostanie członek The Shield - Curtis Axel.

Michael Cole: Każdy z nas ma swoje typy. A wy możecie głosować na najlepszego zawodnika Lutego już po Elimination Chamber! A tymczasem pora na pierwszą walkę!

---

Elimination Chamber Match for #1 Contender to World Heavyweight Championship:

Sheamus vs Big E Langston vs Wade Barrett (w./ William Regal) vs Cody Rhodes vs Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs Mark Henry

Ostatni w klatce zamedlowali się Sheamus oraz Cody Rhodes. Więc to oni rozpoczną pierwszy Elimination Chamber Match!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/2586_Sheamus.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes_14_2.jpg

Zaczęło się klinczu, z którego zwycięsko wyszedł Sheamus. Rzucił rywalem w narożnik i próbował go dobić swoim ciałem, co natychmiast wykorzystał Rhodes uciekając. Teraz to Cody rzuca się na rywala będącego w narożniku, kilka ciosów w twarz, jeden zblokowany i Sheamus odpycha przeciwnika, który natychmiastowo wstaje. Znowu klincz, Cody uderza rywala w brzuch, Irish Whip i Shoulder Block od Sheamusa! Były Mistrz Wagi Ciężkiej tauntuje i pokazuje w kierunku Del Ria, że będzie nowym Mistrzem. Tymczasem Cody wykonuje Roll-Up! 1...2.. Kickout! Sheamus wie, że przed momentem mógł w bardzo łatwy sposób zostać wyeliminowany. Dlatego rzuca się na Rhodes'a, wykonuje mu mnóstwo uderzeń. Następnie częstuje go Irish Curse'm oraz High Crossem! Shame zaczyna tauntować, szykuje się Brogue Kick po którym Rhodes wypadnie za liny. Próba Brouge Kicku ale Cody robi unik i pociąga za sobą liny! Great White ląduje na metalowej podłodze! Rhodes idzie po niego, i rzuca go jeszcze w klatkę, po czym dokłada Clothesline! Sheamus się nie podnosi, natomiast Cody tauntuje. I zaczyna się losowanie. Kto jako pierwszy opuści komorę?

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/Mark_Henry_20_GD.jpg

Mark Henry od razu rzuca się na Cody'ego. Henry w kilka sekund niemal zniszczył go potężną dawką ciosów, Clothesline'ów, Shoulder Blocków oraz Headbuttów. Irish Whip, Cody odbija się od lin i wpada w uścisk Marka. Ten bez skrupułów wymierzył mu World Strongest Slam po czym sędzia odliczył do trzech.

Cody Rhodes wyeliminowany przez Marka Henry'ego

Za ringiem powoli podnosi się Sheamus, chce on wejść do ringu ale niestety szybko wybił mu to z głowy (dosłownie) Mark Henry częstując go Headbuttem. World Strongest Man patrzy z niesamowitą złością na umieszczonego w komorze Big E Langstona, po czym wspina się po klatce! Mark wspina się po klatce do komory Langstona! Big E przerażony, jednak w porę zaczyna się losowanie kolejnego zawodnika!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/bigelangston3_wfmashupz.jpg

Komora otwarta! Big E zaciąga do niej wchodzącego przez górne wejście Marka Henry'ego po czym zamyka komorę! Mark Henry zamknięty przez Langstona w komorze! Mark wali teraz z niesamowitą siłą w ścianki komory, ale te pozostają niewzruszone. Natomiast w ringu zaczyna się pojedynek Langstona z Sheamusem. Langston przeważa ponieważ jest mniej zmęczony. Wykonał byłemu mistrzowi WWE kilka powerslamów, po czym poszedł na narożnik który jest naprzeciw komory, w której jest Mark Henry i zaczyna tauntować! Henry jest po prostu wściekły. Natomiast w ringu po raz kolejny zaczyna się zwarcie Sheamusa z Langstonem. Chwilę później zaczęło się odliczanie. Pora na kolejnego zawodnika.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_8.jpg

Wade Barrett przedostatnim wypuszczonym z komory. Razem z Langstonem skupili się na Sheamusie. Wyrzucili go z ringu, gdzie następnie zaczął mnóstwem ciosów okładać go Barrett. Langston natomiast zaczyna coś mówić do będącego w komorze Henry'ego. Zauważył to Barrett który się uśmiechnął i następnie próbował Irish Whipem wysłać Sheamusa w komorę w której jest Henry, ale kontra! I to Sheamus rozwala ścianki komory Barrettem, potężny Irish Whip! Henry natychmiastowo ucieka z komory i rzuca się na Langstona. Rozpoczyna się niesamowita bójka między tą dwójką zawodników. Mark natomiast obija Langstona w narozniku. Teraz go położył w cornerze i zamierza go zaatakować ciałem. Rozbieg i Langston ucieka! Henry uderza się o narożnik, odwraca się i Brogue Kick od Sheamusa! Henry jeszcze nie pada na ziemię. Wynosi go Langstona i Big Ending! 1...2...3!

Mark Henry wyeliminowany przez Big E Langstona

Henry po chwili dopiero budzi się, zdaje sobie sprawę z tego, że został wyeliminowany, ale nie może się z tym pogodzić. Sędzia nakazuje mu opuścić klatkę, ale ten wraca do ringu i częstuje World Strongest Slamem Big E Langstona i Sheamusa. Po czym opuszcza klatkę. Zaczyna się odliczanie. Wiadomo kto opuści komorę.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/dolph_01.jpg

Ziggler od razu rzuca się na leżącego Langstona i przypina go. 3 count

Big E Langstona wyeliminowany przez Dolpha Zigglera.

Wade Barrett powoli wstaje z rozwalonej komory. Natomiast Ziggler przypina jeszcze leżącego Sheamusa. W ostatniej chwili Irlandczyk kickoutuje! Dolph nie może uwierzyć. Podnosi Sheamusa, wysyła go w liny a ten po odbiciu próbuje Brogue Kicka, Ziggler robi unik! Natomiast czaił się już tam Barrett który od razu sprzedał Sheamusowi Bull Hammer! 3 Count!

Sheamus wyeliminowany przez Wade'a Barrett'a

Została tylko ta dwójka. Wade Barrett i Dolph Ziggler. Angielska Siła i Mistrz Interkontynentalny. Zza klatki Regal dopinguje Barrett'a. I zaczyna się od klinczu. Lepiej z niego wychodzi Barrett który wysyła rywala w narożnik . Próba Clothesline'u ale Big Boot od Zigglera. Barrett buja się na nogach natomiast Ziggler dokłada jeszcze Dropkick! Mistrz Interkontynentalny udaje się na narożnik. Próba Elbow Dropu z narożnika ale Barrett w ostatniej chwili się odsuwa! Dolph Ziggler podnosi się trzymając się za obolały łokieć a następnie inkasuje Winds Of Change! Wade Barrett pokazuje, że nadchodzi Bull Hammer! Dolph wstaje, ale unika Bull Hammera! Próba Zig Zaga, ale Wade jednak przytrzymał Dolpha na plecach, następnie chwycił go za rękę i nogę, po czym zaaplikował mu Wasteland! 1...2...3! Wade pretendentem!

Dolph Ziggler wyeliminowany przez Wade'a Barretta!

Winner and #1 Contender to World Heavyweight Championship - Wade Barrett

Do komory wbiega William Regal który podnosi rękę Wade'a. Cały czas są zwróceni w stronę Del Ria. Zaczyna się krótka wymiana zdań między Barrettem a Del Riem. Po czym gala schodzi na reklamy.

---

Reklamy...

Justin Roberts i jego goście...

Justin Roberts: Witam państwa, moimi dzisiejszymi gośćmi są członkowie The Shield - Dean Ambrose, Roman Reings, Curtis Axel oraz Seth Rollins. Pierwsze pytanie. Curtis zawalczy w dzisiejszym Main Evencie. Możliwie, że zdobędzie pas WWE. Jak się czujecie z tym, że możecie posiadać wszystkie pasy które obecnie są na Raw?

Roman Reings: Nie mówmy hop zanim nie skoczymy. Jednak mimo wszystko wierzymy, że Curtis zdobędzie dla nas ten pas.

Justin Roberts: Staniecie za klatką?

Seth Rollins: Oczywiście, jesteśmy The Shield, jesteśmy jednością, zawsze trzymamy się razem.

Curtis Axel: Dlatego też ja stanę za klatką gdy oni będą walczyć.

Justin Roberts: A właśnie, bo macie dziś walkę. Waszymi przeciwnikami będą Kane oraz Air Boom. Nie boicie się, że możecie stracić te pasy. Szczególnie, że zawodnicy będą wypuszczani losowo.

Dean Ambrose: Nie. Jesteśmy bardzo skoncentrowani i wiemy, że możemy zniszczyć naszych rywali.

Justin Roberts: Wielkie dzięki za wywiad.

---

Pora przenieść się do stolika komentatorskiego.

JBL: Ha i co? A nie mówiłem?

Michael Cole: Spokojnie JBL, to jeszcze nie koniec gali. Alberto jak się czujesz z tym, że na WrestleManii prawdopodobnie zawalczysz z Barrettem?

Del Rio: Dlaczego prawdopodobnie?

Michael Cole: Cały czas możesz stracić pas. W końcu Damien Sandow może wykorzystać walizkę kiedy tylko chce.

Del Rio: No tak, ale to nie oznacza, że od razu przegram z nim walkę o pas.

Michael Cole: Pożyjemy zobaczymy. Pora na kolejny pojedynek!

Falls Count Anywhere Match:

Ryback vs Big Show

Przez pierwsze kilkanaście sekund zawodnicy patrzyli na siebie z nienawiścią, dopiero chwilę później rzucili się na siebie. Klincz wygrał Ryback i zaczął obijać rywala w narożniku. Ryback próbuje zaatakować rywala Clothesline'em w narożnik, ale ten robi unik i Ryback trafia w narożnik. Teraz Big Show szykuje Hardcorową akcję, wynosi rywala i kładzie go na ostatnim stopniu narożnika. Chyba szykuje się do Suplexu, ale Ryback odpycha go! Big Show ląduje na ziemi, Mr Feed Me More skacze na wstającego Giganta ale ten z zaskoczenia w powietrzu częstuje go Spearem! Publiczność zaniemówiła, po chwili nastały niesamowite emocje! Wszyscy myśleli, że to już będzie koniec! Przypięcie, 1...2.. Kickout! Big Show nie wierzy! Idzie do narożnika i chyba szykuje się drugi Spear! Show biegnie w kierunku Rybacka który wstaje przy linach, ale ten robi unik i pociąga ze sobą linę, Giant ląduje za ringiem! Pora na trochę Hardcoru za kwadratowym pierścieniem. Ryback zabiera krzesełko i okłada nim po plecach Big Showa. W końcu kładzie mu głowę na schodki i aplikuje mu potężny cios krzesełkiem w głowę. Big Show leży długo na ziemi, a Ryback nie ma zamiaru go na razie przypinać. Wyciąga spod ringu stół, rozkłada go za ringiem i odwraca się, ale za nim już czaił się Big Show! Gigant chwyta teraz Rybacka za szyję i Chokeslam na stół! Mr Feed Me More leży chyba nieprzytomny, natomiast Show chwilę odpoczywa, po czym wyciąga spod ringu kij do kendo i wyczekuje na rywala siedząc na schodach. W końcu były członek Nexus się podnosi i od razu przyjmuje potężną dawkę ciosów na swoje ciało. Big Show rozdał mu około 10 ciosów w wielu miejscach obok ringu. Ryback w końcu opiera się o barykadę, niesamowicie obolały, natomiast Big Show nie zamierzał tego zmarnować. Spear przez barykady! Publiczność szaleje, natomiast zawodnicy przez dłuższą chwilę się nie podnoszą, w końcu wstaje Big Show, idzie on po swój kij do kendo. Zabrał go i kieruje się w stronę podnoszącego się Rybacka. The Giant próbuje wymierzyć cios rywalowi, ale ten w porę aplikuje mu Low Blow! Big Show wypuszcza kij z rąk i zgina się w pół. Ryback to natychmiastowo wykorzystuje zabierając kij. Teraz to Ryback częstuje mnóstwem ciosów Big Showa idąc z nim w górę schodów. W końcu doszli do jakiegoś wyjścia w trybunach, Ryback przyciska Showa do ściany i coś do niego mówi, w końcu próbuje mu wymierzyć Irish Whip w ścianę po drugiej stronie, ale Big Show kontruje i to on wykonuje Irish Whip Rybackowi w ścianę! Skip uderza w ścianę i odwraca się wpadając prosto w łapy Big Showa. Były Mistrz Wagi Ciężkiej chwyta rywala za szyję, ale nagle Paul Heyman wyłania się z publiczności i uderza go kulą w plecy! Paul Heyman teraz przeprasza Big Showa ale ten nie ma zamiaru mu wybaczyć i nokautuje go potężnym KO Punchem! Ale od tyłu atakuje go Ryback kijem do kendo i wchodzi z rywalem w wyjście z areny. Teraz obraz zza areny jest wyświetlany na titatronie natomiast Ryback dominuje Big Showa gdzieś na zapleczu. Natomiast lekarze przyszli po nieprzytomnego Heymana i wynieśli go na noszach. Ryback cały czas prowadzi walkę na zapleczu. W końcu rzuca przeciwnika w szybę znajdującą się na Backstage'u! Big Show przelatuje przez rozbitą przed momentem szybę i wpada do jakiegoś pomieszczenia. Ryback chce to skończyć, wynosi rywala i wykonuje mu Shell Shocked na biurko znajdujące się w pomieszczeniu! Ryback zaczął przypinać rywala, natomiast sędzia klepie w podłogę z płytek, 1...2...3! Ryback zwycięzcą! Mr Feed Me More zostawia nieprzytomnego Big Showa i wychodzi przez wyjście do którego kilka minut wcześniej weszli, po czym przy swoim theme songu opuszcza arenę normalnym wyjściem.

Winner - Ryback (16:38)

---

Reklamy...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2586/sandow3.png

Po reklamach widzimy zmierzającego do ringu Damiena Sandowa.

Damien Sandow: Tak, wiem, miała być teraz walka Elimination Chamber Match. Ale jednak pojawiam się ja, wasz pan i zbawca, mam coś do wygłoszenia. Otóż jak już wiecie, jestem najlepszy, a ty Del Rio się zamknij, bo nie przyszedłem do ciebie. Mógłbym teraz wyzwać waszego Meksykańskiego Mistrza na walkę o pas, ale tego nie zrobię. Czemu? Bo zrobię to z zaskoczenia. Nikt nie będzie wiedział, czy zrobię to na SmackDown, czy może na WrestleManii. Ale wiedzcie jedno, będę waszym mistrzem. To jedyne, czego możecie być pewni. A dziś chce pokazać swoją wspaniałość i wyzywam obojętne kogo, na walkę! Ty Del Rio nawet się nie zgłaszaj, jeszcze wystarczająco często będę cię mógł okładać.

Damien nie musiał długo czekać na rywala. Chwilę później usłyszeliśmy Theme Song Christiana!

Damien Sandow Open Challenge Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2586/damien_sandow_4.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_CutOut_Jess-x_2.jpg

Mr SmackDown Money In The Bank Damien Sandow vs Christian

I zaczął się ten pojedynek. Sandow od razu rzucił się na przeciwnika, jednak ten nie dał się zepchnąć do defensywy kontrując ciosy rywala. Christian wysyła przeciwnika w liny, po czym inkasuje Clothesline. Christian podnosi się i otrzymuje kolejny Clothesline. Christian znowu się podnosi, unika ciosu, Damien odbija się od lin i otrzymuje Flapjack'a! Christian od razu przypina, 1 count. Pojedynek toczy się w bardzo szybkim tempie. Były Mistrz Wagi Ciężkiej wysyła rywala w narożnik, po czym skacze prosto na wystawiającego nogę Damiena. Christian omotany, odwraca się a Mr Money In The Bank częstuje go Splashem z narożnika, pin 1... Kickout! Zawodnicy odchodzą do narożników. Widać, że przez bardzo szybkie tempo zmęczyli się. Znowu zaczyna się od kliczu, Damien od razu kopie przeciwnika w brzuch, po czym aplikuje mu Neckbreaker, a następnie Running Elbow Drop. Christian podnosi się i od razu zostaje wysłany za liny. Były Mistrz Interkontynentalny leży poza ringiem, natomiast Sandow chce to wykorzystać, udaje się na narożnik, próba Elbow Dropu za ring, ale bardzo słaba w skutkach! Christian w porę się odsunął. Sandow leży teraz ledwo przytomny za ringiem, natomiast Kapitan Charyzma wraca do ringu. Sędzia liczy 1...2....3....4....5 Damien wstaje ...6....7 Sandow wraca do ringu i pojedynek znów zaczyna się toczyć. Kiedy Sandow był poza ringiem Del Rio wykrzykiwał w jego stronę jakieś nieprzyjemne słowa. Pojedynek trwa znowu w najlepsze. Sandow rzuca Christiana z niesamowitą siłą w narożnik, ten odbija się jednak nie traci świadomości i aplikuje bięgnącemu w jego stronę rywalowi niesamowitego Flapjacka! Mr Money In The Bank leży na podłożu, natomiast Kapitan Charyzma wychodzi na narożnik, a następnie aplikuje przeciwnikowi Frog Splash, po czym od razu stacza się do przeciwległego narożnika. Sandow powoli się podnosi, natomiast Christian tauntuje w narożniku niczym Edge przygotowujący się do Speara. Wszyscy wiemy co nadchodzi. Były członek Team Rhodes Scholars podnosi się i otrzymuje natychmiastowo Speara od Christiana! Przypięcie, 1...2.. Kickout w ostatniej chwili! Christian nie wierzy, jednak podnosi rywala i zaczyna ustawiać przeciwnika pod Kill Switch, jednak kiedy już jest w pozycji do wykonania tego finishera, Sandow przejmuje ręce rywala i natychmiastowo wykorzystuje Terminus'a! 1...2...3!

Winner - Damien Sandow (11:28)

Sandow zabiera swoją walizkę i opuszcza arenę przekrzykując się z Del Riem.

---

Matt Striker i jego gość...

Matt Striker: Witam państwa, moim dzisiejszym gościem jest uczestnik Main Eventu - The Miz. Witaj Miz.

The Miz: Dzień dobry wieczór.

Matt Striker: Moje pierwsze zasadnicze pytanie, zdobędziesz w końcu ten pas WWE czy nie?

The Miz: Należy mi się on jak nikomu innemu, będę mistrzem!

Matt Striker: Ostatnio pas WWE miałeś 1 maja 2011. Gdzie to na Extreme Rules straciłeś pas na rzecz Johna Ceny. Dziś on również będzie twoim konkurentem do pasa.

The Miz: Cena, Cena, Cena. Jezu, jak można się tak nazywać? Ja jestem The Miz i jestem AWESOME! John Cena, jego imię i nazwisko jest nawet nudne. Wszędzie tylko Cena i Cena. Pora na coś nowego. Pora na THE MIZA!

Matt Striker: Dobra, życzę ci powodzenia w dzisiejszej walce.

---

Przenosimy się do stolika komentatorskiego...

Michael Cole: No no no, Damien Sandow nieźle ci zagrał na nerwach Alberto.

Alberto Del Rio: Sandow jest tylko ciotą, która boi się pojedynku 1 na 1. W dodatku jestem pewny, że walkę o pas będzie chciał wtedy, gdy ja będę bardzo zmęczony.

Jerry Lawler: Alberto trzymam kciuki, że jednak nie oddasz pasa. A przynajmniej nie takiej ciocie jak on.

Alberto Del Rio: Dzięki Jerry, to miłe słowa.

Michael Cole: A tymczasem pora na kolejną walkę Elimination Chamber!

Elimination Chamber Match for U.S Title and TT Title:

The Shield (Dean Ambrose © & Roman Reigns and Seth Rollins ©) (w./Curtis Axel) vs Kane & Air Boom

The Shield postanowiło, że do komory nie wejdzie Seth Rollins. Natomiast z drużyny pretendentów nie wszedł Evan Bourne.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins5_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/EvanB_Jibi_Nov1.jpg

Zaczęło się od klinczu, szybko przewagę uzyskał Seth Rollins który miał ochotę na dużo Hardcoru, więc wyrzucił rywala za ring. Jednak na tym bardzo się przejechał, bo tam przewagę uzyskał Evan, który go obijał o komory i o klatkę. Kolejny cios Sethem w klatkę. Bourne wrzuca przeciwnika do ringu, ten się tam podnosi, ale Evan częstuje go potężnym Flying Shoulder Blockiem zza lin! Seth leży na podłożu, natomiast członek Air Boom melduje się na narożniku. Próba Air Bourne, ale Rollins wystawia nogi! Evan odbija się jak od trampoliny i natychmiastowo inkasuje dwa pod rząd Clothesline'y od przeciwnika. Do tego Elbow Drop, przypięcie, 2 count. Teraz Seth próbuje rzucić rywala w narożnik, ale kontra! I to członek The Shield ląduje z wielką siłą w narożniku, a tymczasem zaczyna się losowanie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose8_cutout_by_Crank.jpg

Dean Ambrose od razu biegnie w pomoc Sethowi. Evan widać, że Ambrose chce pomóc koledze rzuca się na niego! Evan sprowadził Mistrza Stanów Zjednoczonych do parteru i tam go obija, ale natychmiastowo wykorzystuje to Rollins który odbija się od lin i wymierza niski Dropkick w plecy Bourne'a! Teraz Ambrose i Rollins zaczynają obijanie przeciwnika. Rollins wysyła członka Air Boom w kierunku Ambrose, a ten aplikuje mu z niesamowitą siła Clothesline. Dean Ambrose podnosi ręce w geście zwycięstwa i chyba chce się zabawić. Mowi coś do Setha. Teraz Mistrz Stanów Zjednoczonych na narożniku, natomiast Rollins wysyła Evana w kierunku narożnika. Dean jednak w połowie drogi zmiata go z powierzchni ziemi potężnym Flying Shoulder Blockiem! Przypięcie, 1...2. Kickout! Członkowie The Shield wyrzucają przeciwnika z ringu i poza kwadratowym pierścieniem zaczynają go obijać. I zaczyna się losowanie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_11.jpg

Kane wchodzi do ringu. Od razu Dean oraz Seth się na niego rzucają, ale poczęstowali się tylko podbródkowymi. Obaj się podnoszą, ale wpadają od razu w łapy Kane, który chwyta ich za szyję i wyrzuca z ringu. Teraz Kane udaje się poza ring, do leżącego Evana. Kuca przy nim i chyba próbuje go obudzić. Tymczasem Rollins niezauważenie wchodzi na narożnik i częstuje Kane Blackoutem za ringiem! Na odkrytej części twarzy Kane pojawia się krew. Natomiast Rollins zabiera Bourne'a i wrzuca go do ringu. Tam już czeka na niego Ambrose, który zaczyna go obijać. Natomiast Seth poza kwadratowym pierścieniem zajmuje się ledwo przytomnym Kanem. Teraz wszyscy zawodnicy w ringu. Kane leży na ziemi, natomiast Seth wchodzi na narożnik i szykuje się jakaś akcja z powietrza. Big Red Monster wstaje i Rollins skacze akurat w jego ręce! Kane odwraca go i szykuje się Tombstone Piledriver! Ale Ambrose rzuca się mu na plecy i wisi na nim w chwycie "na barana"! Na Ambrose'a skacze jeszcze Bourne! Mamy niesamowitą akcję! Kane trzyma Rollinsa w chwycie do Tombstone Piledriver, natomiast na plecach Kane'a wisi Ambrose, a na plecach Ambrose'a Bourne. W końcu ci dwaj ostatni spadają na ziemię, a Wielka Czerwona Maszyna może już spokojnie wykonać Tombstone, i jest! Przypięcie, 1...2.. Ambrose przerywa pin! A tymczasem pora na kolejnego zawodnika!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/Roman_Reigns_2_CutByJess15Feb2013.jpg

Reings od razu po wejściu do ringu kopie w twarz powoli wstającego Evana. Po czym podnosi Kane'a i częstuje go bez najmniejszego problemu niesamowitym Powerslamem! Reings zabiera Kane i wali jego głową w narożnik, po czym wysyła go z niesamowitą siła za liny. Teraz widzimy poza ringiem obijanie Kane'a przez Reings'a i w ringu Bourne'a przez Ambrose'a i Rollinsa. Reings wali głową pretendenta do pasa Stanów Zjednoczonych o komorę, a następnie o klatkę. I tak na zmianę. W końcu wracają do ringu. Reings mówi swoim kolegom, żeby zostawili Bourne'a, pora na grupową akcję. Cała trójka wynosi Kane'a i Triple Powerbomb! Od razu przypina go Seth, ale patrzy za siebie a z narożnika skacze Evan wykonując Air Bourne! Rollins ucieka i Bourne trafia w Kane'a! Evan odbija się jak od trampoliny, odwraca się i Spearem częstuje go Roman! 1...2...3!

Evan Bourne wyeliminowany przez Romana Reingsa

Evan Bourne opuszcza ring, a akurat otwiera się komora Kofi Kingstona!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_10.jpg

Kofi Kingston wbiega nabuzowany do ringu i od razu częstuje Dean'a Ambrose'a Trouble in Paradise'm! Ta sama akcja chwilę później spotkała Setha Rollins'a! Próba tej samej akcji jeszcze na Reingsie ale ten jednak częstuje go Spearem! Pin, 3 count!

Kofi Kingston wyeliminowany przez Romana Reingsa

Kingston nie wierzy w to co się stało, opuszcza komorę. Natomiast Kane wstaje, biegną na niego Roman Reings oraz Seth Rollins, jednak w porę Big Red Machine złapał ich za szyje i... Podwójny Chokeslam! Dean Ambrose jeszcze pobiegł na Kane'a ale ten wyrzucił go z ringu potężnym Back Body Dropem! Kane przypina najpierw Reingsa, 3 count!

Roman Reings wyeliminowany przez Kane'a

Teraz brat Undertaker'a wykonuje gest jak właśnie Undertaker. Gest przecięcia szyi, w końcu Seth Rollins się podnosi i od razu inkasuje Tombstone Piledriver! Przypięcie, 1...2...3!

Seth Rollins wyeliminowany przez Kane'a

Zostali w klatce tylko Ambrose i Kane. Natomiast za klatką członkowie The Shield oraz Air Boom dopingują swoich partnerów. Kane udaje się za ring, gdzie jest Ambrose. Wielka Czerwona Maszyna podnosi go i zaczyna obijać. W końcu wrzuca go do ringu. Kane powoli wchodzi do kwadratowego pierścienia, jednak tam czeka już na niego Ambrose! Dean z zaskoczenia wymierza mu cios w brzuch, a następnie aplikuje mu Headlock Driver! Przypięcie, 1...2...3!

Kane wyeliminowany przez Dean'a Ambrose'a

Winner and still US and TT Champion - The Shield

Do komory wbiegają członkowie The Shield, zabierają swe pasy i unoszą je w górę. Świętuje z nimi również Curtis Axel. Natomiast Kane przy pomocy Air Boom opuszcza klatkę.

---

Stolik komentatorski...

Michael Cole: No to jednak nie mamy zmiany mistrzów. Stało się tak ja przewidywałem.

JBL: Ja tak samo sądziłem, że nie zobaczymy zmiany mistrzów.

Alberto Del Rio: Panowie, ale dziś na pewno zobaczymy nowego mistrza. Będzie to Mistrz WWE, bo obecnie nikt nie ma tego pasa.

Jerry Lawler: Tak jest, pamiętamy końcówkę tamtego roku, kiedy to Daniel Bryan został chamsko potraktowany przez władze WWE, a najbardziej przez Triple H'a.

JBL: Który następnie zniknął, nie widzieliśmy go w telewizji już około trzech miesięcy.

Michael Cole: Tak jest. Na Hell in a Cell mieliśmy pojedynek o zwakantowany tytuł WWE. Specjalnym sędzią był Shawn Michaels. Do klatki wtargnął Triple H, który sądził, że HBK za wolno liczył gdy Randy przypinał przeciwnika. Wtedy to Triple H'a Running Knee Kickiem poczęstował Daniel Bryan. Natomiast Randy zainkasował Sweet Chin Music od HBK'a i w taki sposób Bryan został mistrzem WWE.

Jerry Lawler: Tak. Na Hell in a Cell mieliśmy także walkę o pretendenta do pasa WWE. Zwycięzca zmierzy się z Mistrzem na Survivor Series. Fatal 4 Way Match wygrał John Cena pokonując Big Showa, Kane'a i The Miz'a.

JBL: Tak, i na Survivor Series mieliśmy powtórkę z Summerslam. Tylko, że w odwrotnych rolach. Mistrzem był Bryan, pretendentem Cena. Wygrał Bryan ale po walce zaatakowali go Triple H i Randy Orton.

Michael Cole: Dokładnie. Doprowadziło to wszystko do pojedynku na TLC. Bryan vs Triple H. Jeśli wygra Bryan, zostaje mistrzem WWE a Triple H nie może się mieszać w sprawy WWE Championship. Jeśli wygra Triple H, tytuł WWE zostaje odebrany Bryan'owi i zostaje zwakantowany.

Jerry Lawler: Tak, był to TLC Match. Wygrał Triple H. I od Raw po TLC, kiedy to HHH ogłosił, że tytuł jest zwakantowany, nie było już mistrza. Następny mistrz miał zostać wyłoniony właśnie w dzisiejszym Elimination Chamber Matchui. Zobaczymy kto to będzie.

Michael Cole: Tak, a tymczasem pora na walkę Luchadorów!

Normal Match:

Sin Cara (w./ Hunico & Camacho) vs Rey Mysterio

Ci zawodnicy się niezbyt lubią. Widać to było od początku walki. Lepiej zaczął Rey Mysterio, jednak Sin Cara łatwo skóry nie sprzedał, dopingowany przez Hunica i Camacho zaczął dominować w ringu. Sin Cara wysyła rywala w liny, odbicie i Running Dropkick od Sin Cary! Teraz zły Luchador tauntuje. Podnosi rywala i aplikuje mu jeszcze DDT! Przypięcie, 1... Kickout! Cara zdenerwowany rzuca przeciwnika w narożnik, następnie próbuje go poczęstować Clothesline'm ale Rey ucieka! Cara uderza się w narożnik, następnie odwraca się a Rey wykonuje mu Hurricanranę przez około 5 sekund! A następnie rzuca go na liny! Szykuję 619, i jest ale w ostatniej chwili głowę Cary zasłonił swoim ciałem Camacho! Rey nie wie co się dzieje, Sin Cara leży na podłożu, natomiast Rey wchodzi na narożnik, próba Splashu na leżącym przeciwniku ale ten wystawia nogi! Rey odbija się jak od trampoliny! A następnie Sin Cara atakuje przeciwnika potężną La Misticą! Przypięcie, 1...2...3! Szybki pojedynek!

Winner - Sin Cara (8:50)

Do ringu wchodzą Hunico i Camacho, którzy świętują wraz z Sin Carą. Hunico spojrzał jeszcze z gniewem na Rey'a po czym zaaplikował mu niszczycielskiego Powerbomba! Po tej akcji opuścili arenę...

---

Reklamy...

Justin Roberts: Witam państwa po raz kolejny. Tym razem mam przyjemność gościć Jacka Swaggera i Zeba Coltera. Moje pierwsze pytanie. Jack, rok temu wygrałeś Elimination Chamber Match o miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej. Dziś możesz powtórzyć swój wyczyn, tyle że tym razem na szali jest pas WWE. Jakie uczucia ci towarzyszą przed tym pojedynkiem?

Jack Swagger: Uczucia? Niesamowite nabuzowanie i chęć zdobycia tego pasa.

Justin Roberts: Jeszcze nigdy nie byłeś Mistrzem WWE. Załóżmy, że jeśli wygrasz, jakim będziesz mistrzem?

Zeb Colter: Jack będzie Mistrzem niepokonanym. WWE pod wodzą takiego Mistrza zmieni się zdecydowanie na lepsze.

Do zgromadzonych podchodzi rozbawiony John Cena.

Jack Swagger: A ty czego tu szukasz?!

John Cena: Jezu, ja dobrze słyszę? Ty Mistrzem WWE? Ty zmienisz WWE na lepsze? Hahahaha.

Zeb Colter: Jack, nie warto prowadzić dyskusji z taką hołotą.

John Cena: Proszę was. Jack zobaczysz, że nie wyjdziesz z Elimination Chamber jako Mistrz WWE. I to ja cię wyeliminuję! Do zobaczenia już niedługo.

Po tych słowach John odchodzi a kamera przenosi nas do ringu.

---

Submission Match:

Daniel Bryan vs CM Punk

Zaczęło się od klinczu. Wygrał go CM Punk, rzucił od razu rywala narożnik. Próbował go poczęstować jeszcze Clothesline'em w narożnik ale Bryan uciekł. CM Punk odbija się od narożnika, ale natychmiastowo tam wraca po tym, jak Danielson wymierzył mu Dropkick. Punk w narożniku, natomiast Daniel bierze kolejny rozbieg i znowu wpada z niesamowitą siłą w umieszczonego w narożniku Punka. Best In The World upada na podłoże, natomiast na narożniku melduje się Danielson który skanduje z publicznością "Yes! Yes! Yes!". Ale wtem niezauważenie podcinka co CM i były Mistrz Wagi Ciężkiej ląduje na schodkach za ringiem! Straight Edge Warrior wychodzi za ring i tam zaczyna obijać Daniela. Po chwili dwójka wraca do ringu, CM Punk wysyła przeciwnika w liny, ten się odbija, unika ciosu Straight Edge Warriora, a następnie aplikuje przeciwnikowi niesamowicie silny cios nogą właśnie w nogi. Punk aż odwraca się o 360 stopni w powietrzu po tym ciosu, po czym ląduje i siedzi na podłożu. Daniel Bryan skanduje z publicznością "Yes! Yes! Yes!" po czym wykonuje klasyczne kopniaki w klatkę piersiową rywala. Po kilku kopnięciach Punk pada na podłoże całym ciałem, Daniel odwraca go i zapina Yes Lock! CM zaczyna czołgać się w kierunku lin, Bryan widzi, że są coraz bliżej lin, dlatego przerywa dźwignię i kppie w twarz byłego Mistrza WWE! Teraz Danielson zapina znowu Yes Lock, ale Punk podnosi się cały czas trzymając Daniela. Punk już stoi, odwraca przeciwnika na plecach pod Go To Sleep i... jest! Daniel posłany do spania! CM siada na podłożu i chwilę odpoczywa, po czym przesuwa przeciwnika na środek ringu, próba Anaconda Vise ale były Mistrz Wagi Ciężkiej uderza Punka w twarz. CM omotany krąży po kwadratowym pierścieniu, w końcu do narożnika popycha go Bryan. Best Beard in WWE skanduje po raz trzeci słynne Yes, po czym bierze rozbieg i biegnie w kierunku Punka, jednak ten częstuje go High Kickiem! Danielson pada na matę, natomiast Straight Edge Warrior pojawia się na narożniku i potężny Elbow Drop z narożnika! Po tym od razu zapina Anaconda Vise! Bryan odklepał po 10 sekundach.

Winner - CM Punk (19:47)

Punk zabiera mikrofon po walce i mówi:

CM Punk: Austin, to jest wiadomość dla ciebie!

Po tych słowach na plecy Punka skacze Daniel Bryan! Punk przełożył go sobie na ramiona, po czym zaaplikował mu Go To Sleep! Po tej akcji opuścił arenę.

---

Promo WrestleManii 30

Klatka po raz trzeci dzisiejszego wieczoru opadła na ring. Najpierw zameldował się w niej sędzia specjalny - Randy Orton. Następnie pojawiło się The Shield. Ich członek - Curtis Axel wszedł do komory, natomiast Shield pozostało za klatką. Później weszli odpowiednio - The Miz, John Cena oraz Jack Swagger z Zebem Colterem. Ostatni zameldowali się Antonio Cesaro oraz Chris Jericho, więc to oni rozpoczną pojedynek.

The Miz vs Antonio Cesaro vs Curtis Axel (w./ Roman Reings & Seth Rollins & Dean Ambrose) vs Chris Jericho vs Jack Swagger (w./ Zeb Colter) vs John Cena

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro3_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2523_Chris_Jericho.jpg

No i zaczął się Main Event. Któryś z tej szóstki będzie nowym Mistrzem WWE. Lepiej zaczął Cesaro. Jednak chwilę później znów mieliśmy klincz, który tym razem wygrał Jericho. Od razu wysłał przeciwnika w narożnik. Jednak tym razem widzieliśmy popis doświadczenia Y2J'a. Biegł w stronę będącego w narożniku Cesara, jednak ten uciekł, ale Chris moment wcześniej się zatrzymał, gdyż podejrzewał, że do tego dojdzie i poczęstował przeciwnika Clothesline'em za ring. Akcja przeniosła się poza kwadratowym pierścień. Były Mistrz Wagi Ciężkiej po wyjściu za ring od razu otrzymał cios w brzuch od klęczącego Cesaro, po czym Szwajcar wysłał go z całej siły w klatkę. Po tym Antonio jeszcze przycisnął głowę Chrisa w klatkę i trzymał chwilę. Następnie akcja przeniosła się do ringu. Cesaro wysłał przeciwnika w liny, ten się odbił, uniknął ciosu Szwajcara, kolejne odbicie od lin i niski Dropkick w nogi Antonia! Ten aż się przewraca na podłoże. Chris to natychmiastowo wykorzystał wykonując Lionsault! Od razu przypięcie. Randy liczy, 1...2. Kickout! Zaczyna się losowanie, kto wejdzie do ringu?

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/axel_01.jpg

Curtis melduje się w kwadratowym pierścieniu i od razu rzuca się na Chrisa Jericho. Teraz dwójka w narożniku, Curtis wjeżdża ciałem w Y2J'a. Po chwili odpuszcza, Jericho ląduje na ziemi, Curtis odwraca się i unika ciosu Cesaro, który rozpędzony potyka się o leżącego Chrisa i uderza twarzą narożnik. Axel podnosi ręce w geście zwycięstwa a następnie podnosi Lionhearta i sprzedaje mu German Suplex! Przypięcie, 1...2. Kickout! Axel podnosi przeciwnika i wysyła go w liny, ten się odbija, unika ciosu a następnie wskakuje na liny i wykonuje Lionsault, jednak Curtis Axel chwyta go w powietrzu! Teraz Curtis trzyma Chrisa, a od tyły Dropkickiem atakuje ich Cesaro! Axel i Jericho wypadają z ringu, natomiast Antonio Cesaro tauntuje. Zaczyna się losowanie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/2901_The_Miz.jpg

The Miz wychodzi z komory i od razu rozpoczyna pojedynek z Cesaro. Natomiast poza kwadratowym pierścieniem podnoszą się Jericho i Axel którzy zaczynają się wymieniać ciosami. Wygrywa Axel, który następnie wykonuje Irish Whip Jerichowi w komorę. Chris odbija się a następnie inkasuje Clothesline! Axel turla go nogą do ringu, następnie sam wchodzi i przypięcie, 1...2.. Kickout! Curtis zdenerwowany podnosi się, a Cesaro popycha Miza akurat na Curtisa i ta dwójka ląduje w narożniku. Curtis popycha leżącego na nim Miza, Mike trafia akurat na Chrisa który częstuje go Back Body Dropem! Jest to wyśmienita pozycja dla Cesaro który aplikuje lecącemu na niego Miza, Swiss Death od Szwajcara! Od razu przypięcie, 1...2. Kickout! Walka znowu trwa w najlepsze, Cesaro walczy z Mizem, a Jericho z Axelem. Zaczyna się losowanie kolejnego wrestlera.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_19_GD.jpg

Jack Swagger przedostatnim który wychodzi z komory. Od razu przerywa walkę Axela i Jericho, Curtisa wyrzuca z ringu, natomiast Y2J'a zaczyna obijać w narożniku. W końcu Swagger zauważył, że po drugiej stronie w narożniku jest Cesaro, dlatego z całej siły wykonuje Irish Whip w tamten narożnik, ale Chris inkasuje Big Bot od właśnie Cesaro. Antonio po tej akcji popędził na Miza, jednak ten sprzedał mu Flapjack, tak że Cesaro spadł prosto na Swaggera. Do ringu wraca Axel, który rozpoczyna pojedynek z Mizem. Po chwili podnosi się Swagger który podnosi Antonia. Jack zauważył będącego w narożniku Y2J'a i wysłał tam z całej siły Cesaro. Ten odbija się od Chrisa a następnie inkasuje Gutwrench Powerbomb od Swaggera! Po tej akcji Jack zapiął jeszcze Patriot Lock! Cesaro długo nie wytrzymał i odklepał.

Antonio Cesaro wyeliminowany przez Jacka Swaggera

Dosłownie kilkanaście sekund później nastąpiło losowanie, pora na ostatniego zawodnika.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_Jess11Feb2013.jpg

John Cena wbiega do ringu i każdemu z zawodników sprzedaje Clothesline. Teraz zawodnicy porozrzucani po narożnikach, natomiast Cena sprzedaje dwa Shoulderblocki Swaggerowi. Następnie unik i potężny rzut o podłoże. Cena wykonuje gest "You Can't See Me", po czym wykonał Five Knuckle Shuffle! Swagger wstaje i zostaje wyniesiony pod Attitude Adjustman, jednak wyślizguje się z rąk Ceny i kopie go w brzuch. Tymczasem z zaskoczenia Swaggera atakuje Miz i Skull Crushing Finale od Miza dla Swaggera! Przypięcie, 1...2...3!

Jack Swagger wyeliminowany przez The Miza

No i zaczynają się dwa pojedynki. Cena vs Miz i Jericho vs Axel. Któryś z tej czwórki będzie Mistrzem WWE. Cena szybko uzyskał przewagę nad Mizem i zaczął go obijać w narożniku. Chris wykonuje Dropkick na Curtisie i ten się przewraca. Y2J natychmiastowo to wykorzystuje wykonując jeszcze raz Lionsault. Lionheart tauntuje, natomiast członek The Shield powoli się podnosi, gdy już się podniósł zainkasował Codebreaker od Jericha! Jednak nie przewrócił się po tej akcji, krąży ledwo przytomny po ringu i trafia wprost na Cene. John wynosi go i aplikuje mu Attitude Adjustman! Przypięcie, 3 count!

Curtis Axel wyeliminowany przez Johna Cenę

Została tylko ta trójka - John Cena, Chris Jericho i The Miz. Popatrzyli oni na siebie, a następnie na wielkie logo WrestleManii XXX. Któryś z nich zostanie Mistrzem WWE, a następnie na WrestleManii zmierzy się z sędzią specjalnym tej walki - Randy Ortonem. Jericho i Miz w jednym momencie rzucają się na Cene. Zaczynają go obijać w narożniku, w końcu Jericho odpycha Miza i sam obija Johnboya. Miz nie zamierza tego tak zostawić i chwyta za ramię Y2J'a, odwraca go i sprzedaje mu kilka ciosów. Po czym rzuca go w liny, Chris zatrzymuje się na linach, jednak Miz to natychmiastowo wykorzystuje wykonując Running Dropkick i Jericho ląduje poza ringiem. Mike odwraca się a tam czeka już na niego Cena. Wynosi go pod Attitude Adjustman, jednak Miz ucieka! Teraz to Miz szykuje się do Skull Crushing Finale, ale Cena go odpycha w liny, Miz odbija się i inkasuje Shoulder Block. Po chwili kolejny Shoulder Block. Następnie unik i rzut o podłoże! Tradycyjne combo. You Can't See Me i Five Knuckle Shuffle od Johna Ceny! Leader of Cenation na fali. Wynosi przeciwnika pod Attitude Adjustman i wykonuje swój gest "You Can't See Me" w kierunku Ortona. Już miało być AA, ale słychać dzwon! Światła gasną na kilkanaście sekund. Słyszymy potężny cios o ring. Po chwili światła znowu świecą. Wejście do klatki otwarte, natomiast John Cena leży nieprzytomny na środku ringu. Randy Orton zdziwiony nie wie o co chodzi. Tak samo Miz, który leży w narożniku. Po chwili rzuca się na Cenę i przypina. 3 Count!

John Cena wyeliminowany przez The Miza

John Cena odzyskuje przytomność i opuszcza ring, bo tak nakazuje mu Randy Orton. Została tylko dwójka - Chris Jericho i The Miz. Jeden z tej dwójki będzie Mistrzem WWE. Zaczyna się walka między nimi. Klincz wygrywa Miz, który następnie wysyła przeciwnika do narożnika, po czym bierze rozbieg i Clothesline typowy dla Miza w Jericho który jest w narożniku. Y2J upada na podłoże. Miz wychodzi na narożnik, próba Double Axe Handle z narożnika, ale Chris kontruje to na Codebreaker! Od razu przypina, 1...2.... Randy trzyma rękę w górze i nie chce zaklepać po raz ostatni. Chris przerywa pin i podchodzi do Ortona, a następnie popycha go do lin. Zawodnicy dyskutują miedzy sobą. W końcu Randy odpycha Chrisa prosto na Miza, ten chwyta rywala i wykonuje mu Skull Crushing Finale! Przypięcie, Randy tym razem klepie bardzo szybko, 1.2.3! The Miz nowym mistrzem!

Chris Jericho wyeliminowany przez The Miza

Winner and New WWE Champion - The Miz

Randy podnosi w górę rękę Miza i Mike świętuje zwycięstwo. Ale nagle na rampie pojawia się Vince McMahon z sędzią!

Vince McMahon: Nie, nie, nie! Tak nie będzie! Randy masz natychmiastowo opuścić klatkę, inaczej zostaniesz zwolniony. A wynik zostaje unieważniony, ponieważ ewidentnie grałeś na korzyść Miza. Pojedynek zostaje zrestartowany!

Randy opuszcza klatkę. Natomiast Miz dyskutuje z Vince'm a następnie z nowym sędzią. Nie ma jednak odwrotu. Pojedynek zostaje zrestartowany.

WWE Championship Title Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/2901_The_Miz.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2523_Chris_Jericho.jpg

The Miz vs Chris Jericho

Miz oddaje pas sędziemu, po czym ten wznosi go w górę i zaczyna się walka. Miz niesamowicie zdenerwowany rzuca się na Chrisa Jericho, ten jednak odsuwa się i Miz trafia z niesamowitą siłą w narożnik. Po chwili wychodzi z niego i nadziewa się na Codebreaker! Chris Jericho jeszcze dodatkowo zapina Walls of Jericho. Miz długo nie wytrzymał i klepie!

Winner and New WWE Champion - Chris Jericho (0:51)

Chris Jericho świętuje zdobycie pasa. Natomiast klatka podnosi się w górę. Do ringu wkracza Randy Orton. Przez chwilę patrzą sobie w oczy, Y2J uśmiecha się i inkasuje RKO z zaskoczenia od Randy'ego! Orton podnosi pas w górę a następnie rzuca go na Chrisa. I widokiem patrzącego Ortona na leżącego Chrisa Jericho gala schodzi z antenty...

:arrow: Wyniki Elimination Chamber:

Pre-Show: The Usos def. Co-Bro

1. Elimination Chamber Match for #1 Contender to WHC: Wade Barrett def. Cody Rhodes, Sheamus, Mark Henry, Big E Langston and Dolph Ziggler

2. Falls Count Anywhere: Ryback def. Big Show

3. Damien Sandow Open Challange: Damien Sandow def. Christian

4. Elimination Chamber Match for US and TT Title: The Shield © def. Kane & Air Boom

5. Normal Match: Sin Cara def. Rey Mysterio

6. Submission Match: CM Punk def. Daniel Bryan

ME: Elimination Chamber Match for WWE Title: Chris Jericho def. The Miz, John Cena, Jack Swagger, Curtis Axel and Antonio Cesaro (zwycięstwo The Miza zostało unieważnione przez Vince'a McMahona)

:arrow: Ostatecznie postanowiono, że nie odbędzie się gala King Of The Ring. Jednak będą się pojawiać pojedynki eliminacyjne na Raw i na SmackDown. Zwycięzca z Raw i zwycięzca ze Smackdown zawalczą ze sobą o miano King Of The Ring prawdopodobnie na SummerSlam.

Jestem pod wrażeniem tego, co zrobiłeś. Szkoda, że wstawiłeś tak dużo obrazków, przez co strona się zacina i nie da się normalnie zjeżdżać. Cieszy fakt, że wykorzystałeś moje zapowiedzi. Również jestem zadowolony z tego, iż Jericho został mistrzem, a Shield obroniło pasy. ;)

No to lecimy! Już od początku mamy mocno obsadzony Elimination Chamber Match. Tak, jak przewidywałem - Big E, oraz Mark zajęli się sobą, a Langston nawet wyeliminował Najsilniejszego Człowieka Świata. To wszystko zwiastuje ich pojedynek na Wrestlemanii i oby było to jedyne "starcie gigantów" na najważniejszej gali roku. Zwycięzca bardzo dobry - Wade wmiesza się do feudu Sandow - Del Rio, Damien być może wykorzysta walizkę na najbliższym SmackDown i w ten sposób dostaniemy Triple Threat Match na WM! Tak obsadzona walka mogłaby być nawet Main Eventem gali! Zaraz po tym walka gigantów, która została urozmaicona fajnym Gimmickiem (uwielbiam tego typu walki). Potencjał tej dwójki został wykorzystany do granic możliwości, dobrze, że dajesz wygrywać młodym gwiazdom. Liczę na to, że to koniec rywalizacji tej dwójki... Następnie dobre promo Damiena i Open Challenge. Mamy Capitana Charismę... Dobrze, że wygrał Damien. To jeszcze bardziej buduje nam przyszłego mistrza. Kolejna walka w komorze eliminacji. Tym razem The Shield posprzątało klatkę. Bardzo dobrze pokazał się Dean Ambrose... Walka Luchadorów była krótka, aczkolwiek przyjemna do czytania, podobnie jak starcie Punka i Bryana. Stone Cold nie będzie miał łatwo! Na koniec dostaliśmy bardzo fajny Elimination Chamber Match. Szkoda, że Antonio wyleciał tak szybko... Poznaliśmy nowego mistrza... Dwa razy! Dziwna decyzja Vince'a, aczkolwiek może z tego wyjść coś ciekawego...

Gala bardzo dobra, ogólna ocena: 8/10

• 2 tygodnie później...

24.02.2014

Witam państwa na WWE Raw! Pierwsza tygodniówka po Elimination Chamber. Teraz już ostatnia prosta do WrestleManii. A przypomnijmy co ważnego z brandu Raw się wydarzyło na Elimination Chamber:

- W Falls Count Anywhere Matchu Ryback pokonał Big Showa

- W Elimination Chamber Matchu The Shield obroniło pasy Tag Team i Stanów Zjednoczonych

- Sin Cara w normalnej walce wygrał z Reyem Mysterio

- Submission Match, tam nad Bryanem triumfował CM Punk.

- Main Eventem była walka Elimination Chamber o pas WWE. Zwyciężył The Miz, ale pojedynek unieważnił Vince McMahon gdyż uznał, że sędzia specjalny - Randy Orton ewidentnie grał na korzyść Miza. Pojedynek zrestartowano z nowym sędzią, a wygrał Chris Jericho i to on został nowym Mistrzem WWE.

Tymczasem pora na Raw, przenieśmy się do ringu!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/2877_CM_Punk.jpg

Raw otwiera stojący w ringu CM Punk!

CM Punk: Ha, i co? A nie mówiłem? Jestem Best In The World! Teraz już nikt nie może powiedzieć, że tak nie jest! Rozniosłem Bryana. Pokonałbym go w każdej stypulacji. A w Submission Matchu nawet się nie zmęczyłem. Ile to trwało? 10 sekund? Coś takiego. Mniej więcej tyle koza wytrwała w uścisku Anakondy. I'm Best In Th...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/2763_Daniel_Bryan.jpg

Daniel Bryan na drodze do ringu!

Daniel Bryan: Pieprz się! Pieprz się Punk! Zobaczymy ile ty wytrzymasz w moim Yes Locku!

Punk odwraca się w stronę publiczności i robi głupią minę. Tymczasem Bryan odbija się od lin i wymierza Bryanowi Dropkick w nogi. CM upada na kolana, po czym inkasuje cios w klatkę piersiową. Straight Edge Warrior przewraca się, natomiast Danielson zapina mu Yes Lock! Przerywa jednak to Vickie Guerrero!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/34/vickieguerre.jpg

Vickie Guerrero: Stop! Bryan masz natychmiastowo puścić CM Punka inaczej zostaniesz zwolniony! Skoro tak bardzo chcecie walki, to je dostaniecie. Jednak nie będziecie walczyć ze sobą. Przeciwników wybiorę wam ja. Punk, ty zawalczysz pierwszy, teraz. Bryan zmierzy się od razu po twojej walce.

---

Daniel opuścił arenę. Natomiast CM Punk czeka na swojego przeciwnika, kim on będzie? Booyaka, Booyaka...

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_CutByJess_11December2013.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/mysterio_05.jpg

CM Punk vs Rey Mysterio

Widać było, że Punk odczuwa jeszcze skutki Yes Locku w którym był trzymany chwilę wcześniej. Jednak mimo wszystko pojedynek był wyrównany. Punk częstuje przeciwnika Clotheslinem. Po czym wysyła go w narożnik, a następnie dokłada jeszcze wysokie kolanko, po tej akcji dołożył jeszcze Bulldog. Przypięcie, 2 count. CM czeka na przeciwika, Rey się podnosi i natychmiastowo inkasuje dwa razy Double Axe Handle. Mysterio się podnosi, jednak natychmiastowo unika High Kicku CM Punka! A następnie wykonuje mu Roll-Up! 1...2.. Kickout w ostatniej chwili! Wrestlerzy się podnoszą i natchmiastowo Rey inkasuje potężnego High Kicka! Luchador leży na podłożu, natomiast Straight Edge Warrior pokazuje, że zaraz położy Mr. 619 do spania. Rey się podnosi no i jest wyniesienie, a zaraz po nim 619! Przypięcie, 3 count.

Winner - CM Punk (7:55)

Rey Mysterio po pewnym czasie opuścił arenę. Natomiast CM Punk przysiadł się do stolika komentatorskiego i założył słuchawki. Będzie komentował walkę Daniela Bryana.

---

Daniel Bryan pojawił się już w ringu. A kto będzie jego przeciwnikiem. Cała publiczność ucichła, trwa oczekiwania na przeciwnika i... głos tłuczonego szkła! It's Stone Cold Steve Austin! Daniel Bryan i CM Punk niesamowicie zdziwieni, ale pora na walkę!

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/2699_Daniel_Bryan.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/2698_Steve_Austin.jpg

Daniel Bryan vs Stone Cold Steve Austin

Daniel Bryan od początku walki unikał klinczu z Austinem. W końcu na nieszczęście Bryana do niego doszło. Oczywiście klincz zwyciężył Austin, po czym zaczął dominację nad swym przeciwnikiem. Austin wysyła rywala w liny, odbicie i Shoulder Block. Austin podnosi ręce w geście zwycięstwa, publiczność szaleje. Ale wtem podnosi się Bryan, Stone Cold odwraca się i inkasuje Dropkick, po czym wypada z ringu. Teraz to Bryan podnosi ręce i wraz z publicznością skanduje "Yes! Yes! Yes". A następnie odbija się od lin i... Suicide Dive prosto na wstającego Austina! Teraz oboje leżą poza ringiem, natomiast CM Punk wstaje, ściąga słuchawki i kieruje się do leżącego Austina. Następnie pochyla się ku niemu i coś do niego mówi. Jednak wtem Steve uderza pięścią w twarz CM Punka, Punk się odwraca i jeszcze inkasuje Running Knee od Danielsona! Punk leży poza ringiem, natomiast Steve Austin oraz Bryan stoją nad nim i i patrzą na Straight Edge Warriora. Po czym kierują wzrok na siebie i razem w tym samym momencie wchodzą do ringu. Znowu zaczyna się od klinczu, i po raz kolejny wygrywa go Steve Austin. Teraz Stone Cold rzuca przeciwnika w narożnik, po czym chciał dołożyć mu Corner Clothesline, ale były Mistrz WWE się odsunął, po czym wymierzył mu Corner Dropkick. Stone Cold leży na podłożu, a Danielson wychodzi na narożnik i zaczyna znowu swe tradycyjne chanty Yes. Próba Splashu z narożnika na wstającego Austina ale ten wymierza w powietrzu przeciwnikowi Big Bot! Wtem do ringu od tyłu wpada CM Punk, pociąga on Austina za ramię tym samym odwracając go, a następnie aplikuje mu High Kick. Stone Cold omotany odbija się od lin i znowu wpada na Punka, ten wynosi go i Go To Sleep! Po czym Punk opuszcza arenę.

Winner via DQ - Stone Cold Steve Austin (10:37)

Po pewnym czasie Austin się podnosi i widać na jego twarzy wielkie zdenerwowanie. Akurat podnosi się Daniel Bryan i to na nim Stone Cold wyładowuje swe zdenerwowanie aplikując mu, ku zachwycie publiczności, Stunner. Po tej akcji przy swoim Theme Songu Austin opuścił arenę.

---

Reklamy...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/2898_John_Cena.jpg

John Cena po reklamach stoi w ringu z mikrofonem i ma coś do przekazania.

John Cena: Przed Elimination Chamber miałem nadzieję, że dziś, tutaj zamelduje się z pasem WWE. Ale tak się nie stało! Czemu? Pytam się czemu? Bo ktoś ewidentnie sobie robi ze mnie jaja. Światła zgasły dosłownie na 15 sekund, a ja zostałem zniszczony. Mam już tego dosyć!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5381/jack_swagger_zeb_colter_3_gd.jpg

Przy Theme Songu Jacka Swaggera, Colter i Swagger udają się do ringu.

Zeb Colter: John, przed Elimination Chamber zgrywałeś ważniaka, a teraz płaczesz jak ostatni frajer! Obiecywałeś, że Swagger zostanie przez ciebie wyeliminowany. I co? Nic!

John Cena: Wyeliminowałbym Swaggera, gdyby nie The Miz!

Zeb Colter: O tak, każdy tak potrafi powiedzieć. Może zwal winę na gasnące światła i osobę z zewnątrz, i że to niby przez nią zostałeś wyeliminowany.

John Cena: Bo to prawda, a teraz mam ochotę skopać dupę Swaggerowi! Żądam walki, teraz!

Zeb Colter: Ty jesteś tutaj nikim John, nie oszukujmy się. Pani GM Raw kazała mi przekazać, że dostaniesz już teraz walkę. Ale nie będzie to pojedynek ze Swaggerem. My się już udajemy na zapleczę, a ty szykuj się do walki.

John Cena: Mogę chociaż wiedzieć z kim będę walczyć?

Zeb Colter: Zaraz się przekonasz.

---

"Już dziś w Co-Main Evencie. Kane zmierzy się z członkiem The Shield, z którym wczorajszej nocy nie miał okazji walczyć. Już dzisiejszego wieczoru, Kane vs Curtis Axel!"

John Cena czeka na swojego przeciwnika. Ale okazuje się, że nie zawalczy z jednym, lecz z dwoma przeciwnikami!

Normal Handicap Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_48_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4428/The_Shield_Roman_Reigns_Seth_Rollins_CutByJess_02July2013.jpg

John Cena vs Tag Team Champions Roman Reings & Seth Rollins

No i zaczęła się walka. Na początku Cena musiał się mierzyć z Romanem Reingsem, klincz wygrał Reings i to on zaczął przeważać nad Ceną. Jednak kiedy do ringu wszedł Rollins sytuacja odwróciła się o 180 stopni. John aplikuje przeciwnikowi Shoulder Block, a następnie potężny German Suplex z przypięciem, Seth kickoutuje przy dwóch. John aplikuje przeciwnikowi jeszcze Bulldog, po czym Irish Whip do narożnika Shield. Rollins w narożniku, natomiast Cena zachęca Reingsa do zmiany. Roman długo nie czekał, klepnął Rollinsa i wbiegł do ringu niczym byk. Od razu wyniósł Cena i zaprowadził go do przeciwległego narożnika, gdzie zaczął w niego z niesamowitą siła wjeżdzać. Po chwili odpuścił, jednak zostawił go dosłownie na 5 sekund i znowu jazda w drugi narożnik. Cena bardzo poobijany zostaje zaprowadzony na środek ringu, Irish Whip w liny i Flapjack. Reings przypina i 2 count. Roman podnosi przeciwnika jednak inkasuje cios w brzuch, po czym Cena dokłada jeszcze Bulldog! Członek The Shield od razu się podnosi jednak Johnboy aplikuje mu jeszcze Shoulder Block. Leader of Cenation odbija się od lin, próba drugiego Shoulder Blocku ale Reings znikąd wykonał rywalowi Spear! Cena leży ledwo przytomny na środku ringu, natomiast po kilkunastu sekundach do zmiany doczogłał się Reings. Seth stoi na narożniku, natomiast Cena powoli się podnosi. Rollins długo nie czekał, Blackout z narożnika! John Cena nieprzytomny, 1...2...3!

Winner - Seth Rollins & Roman Reings (9:41)

---

"The Beast is Coming"

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/jerichoby_cs.png

Pas zawieszony na biodrach. Świecąca kurteczka, gasnące światło. Wiemy co to oznacza. Przy niesamowitym popie publiczności do ringu zmierza Nowy Mistrz WWE - Chris Jericho!

Chris Jericho: Pora celebrować! Po tylu latach znowu jestem posiadaczem pasa WWE! Randy Orton, The Miz, John Cena, nikt z nich nie potrafił zatrzymać przeznaczenia, Chris Jericho znowu mistrzem WWE!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/The_Miz_28_GD.jpg

The Miz: Niesłusznie ty pieprzona cioto! Vince McMahon ci pomógł! Mistrzem powinienem zostać ja! Ja pierwszy cię przypiąłem, Randy Orton klepnął 3 razy, to ja zostałem Mistrzem WWE, a Vince mi to odebrał! Ja się do cholery pytam co to jest?! Gdzie był wtedy GM Raw?!

Vickie Guerrero: Tak Miz, jestem Generalnym Managerem Raw, ale moim przełożonym jest szef całej tej organizacji - Vince McMahon. On może wszystko. Jednak już dziś będziesz miał okazję zdobyć ten pas, gdyż Main Eventem Raw będzie pojedynek o pas WWE, Chris Jericho kontra The Miz!

Chris Jericho się uśmiecha i podnosi pas wysoko w górę, po czym opuszcza arenę, chwilę po nim to samo czyni The Miz.

---

Promo WrestleManii XXX

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_8_unconquerable.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/2447_Curtis_Axel.jpg

Kane vs Curtis Axel (w./ Dean Ambrose)

No i zaczął się ten pojedynek. Kane od początku zaczął dominować nad przeciwnikiem i nikogo nie zdziwiło, kiedy to po ponad minucie walki Kane zaaplikował przeciwnikowi Chokeslam! Wtedy Big Red Machine zaczął coś wykrzykiwać do będącego poza ringiem Ambrose'a. A niespodziewanie Roll-Up wykonał mu Curtis Axel! Jednak tylko 2 count! Zawodnicy od razu się podnieśli, Axel odbił się od lin jednak nadział się na Back Body Drop. Wylądował w pozycji siedzącej co natychmiastowo wykorzystał Kane - Niski Dropkick prosto w klatkę piersiową rywala. Kane przypina, 2 count. Wielka Czerwona Maszyna jednak się nie poddaje i podnosi przeciwnika, po czym sprzedaje mu kilkanaście ciosów w górną część ciała, a następnie rzuca go do narożnika. Kane szykuje Hardcorową akcję. Wynosi przeciwnika na trzeci stopień narożnika, a sam staje na drugim, patrzy jeszcze na Ambrose'a a następnie aplikuje rywalowi Superplex z narożnika! Curtis Axel leży na podłożu, natomiast Kane pokazuje gest przecięcia szyi. Axel powoli się podnosi, jednak w końcu Kane mu pomaga wstać i Tombstone Piledriver! Po tej akcji Axel nie miał możliwości odkopać.

Winner - Kane (6:12)

Kane zabiera mikorfon i chce coś powiedzieć.

Kane: Wygrałem. Wygrałem z Twoim człowiekiem Ambrose. Domagam się walki na WrestleManii o pas Stanów Zjednoczonych!

Dean Ambrose: Kane, miałeś okazję zgarnąć ten pas wczoraj. Teraz już jest za późno. Chociaż... Dam ci tę walkę na WrestleManii, jeśli pokonasz moje wszystkie trzy wyzwania.

Kane: Jakie wyzwania?

Dean Ambrose: Na następnym Raw będziesz musiał pokonać Setha Rollinsa. Za dwa tygodnie będziesz musiał pokonać Romana Reignsa. A za trzy tygodnie, w Handicap Matchu będziesz musiał pokonać całą trójke, Rollinsa, Reingsa i Axela.

Kane: Przyjmuję to wyzwanie!

Ambrose się uśmiecha i razem z Axelem opuszcza ring.

---

Justin Roberts i jego gość...

Justin Roberts: Witam państwa, moim dzisiejszym gościem jest CM Punk. Punk, pierwsze pytanie. Dlaczego przerwałeś walkę Austina i Bryana?

CM Punk: A widziałeś co oni kilka minut przed moją interwencją ze mną zrobili? Zaatakowali mnie, we dwóch, mimo że są przeciwnikami. Nie mogłem tego tak zostawić. Atakując Austina znieważyłem ich obu. Bryana pozbawiłem zwycięstwa, a Austina poczęstowałem moim soczystym kolankiem.

Justin Roberts: Masz już ustaloną walkę z Austinem na WrestleManii. Co będziesz chciał mu tam udowodnić?

CM Punk: To, że jestem lepszy i to, że taki stary dziadek jak on powinien już dożywotnio odejść na emeryturę.

Justin Roberts: A co z Bryanem?

CM Punk: Chciałbym im dwu skopać dupę na WrestleManii, ale jednak wolę wszystkie siły zachować na łysola.

Justin Roberts: Dobrze, dziękuję ci Punku za wywiad.

---

Przenosimy się do ringu, gdzie pora na Main Event!

Main Event: Normal Match for WWE Title Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2416_Chris_Jericho.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/the_miz_on_raw_by_timinater94.jpg

Chris Jericho © vs The Miz

Po usłyszeniu gongu The Miz od razu wściekle ruszył na Chrisa, jednak ten spokojnie dał się Mizowi wyszaleć. Po czym przeszli do klinczu, wygrał go Miz, jednak Jericho pokazał doświadczenie kontrując jedną z akcji Mike'a na German Suplex. Y2J rzuca w liny, jednak ten się tam zatrzymuje. Chris nie atakuje zaciekle Miza, jednak czeka na niego. Mr. Awesome nie czekał, lecz od razu rzucił się na Jericho i w narożniku zaczął go obijać przez dłuższy czas. W końcu sędzia przyzwał Miza do porządku. Miz uderza Mistrza w brzuch, po czym bierze rozbieg i Corner Clothesline! Y2J pada na podłoże, a The Miz wychodzi na narożnik, próba Flying Double Axe Handle ale w powietrzu Codebreaker od Chrisa! Miz od razu pada jak rażony piorunem, a następnie wypada z ringu! Sędzia zaczyna liczyć, natomiast Jericho robi to razem z nim. Przy ośmiu Miz wrócił do kwadratowego pierścienia, Y2J nie robił mu problemów w powrotem do ringu. Jednak później zaczął go okładać konkretną dawką ciosów. Lionheart wszystko uwieńczył świetnym Belly To Belly Suplexem. Po czym zapina jeszcze Lion Tamer! Miz czołga się do lin i nareszcie się doczołgał. Jericho jest zmuszony przerwać dźwignię. The Miz ledwo stojąc na nogach, przy pomocy lin się podnosi. W końcu wraca do walki jednak od razu inkasuje Codebreaker! Jericho od razu podnosi przeciwnika, Miz ledwo trzyma się na nogach i kolejny Codebreaker! The Miz leży na podłożu, ledwo przytomny, a Y2J jeszcze nie przypina. W końcu Mistrz WWE zanosi rywala do narożnika i tam go zostawia. Miz po pewnym czasie dochodzi do siebie i patrzy z wściekłością na przeciwległy narożnik, gdzie znajduje się Chris Jericho. Mike rusza sprintem w kierunku Lionheart'a, jednak ten robi unik! Miz uderza się o narożnik, a następnie inkasuje Codebreaker! Po trzecim Codebreakerze Y2J przypiął rywala. 1...2...3!

Winner and Still WWE Champion - Chris Jericho (14:38)

I obrazkiem trzymającego Pas WWE Chrisa Jericho gala schodzi z antenty...

:arrow: Randy Orton po Elimination Chamber dostał dzień wolnego dlatego go nie było na dzisiejszym Raw

:arrow: Obecna karta na WrestleManię XXX:

1. 8-Man WrestleMania Money In The Bank Ladder Match

2. Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_85_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/steve_austin_2_3.jpg

CM Punk vs Stone Cold Steve Austin

Austin! Tak! Vickie mnie dobija tymi swoimi mądrościami, serio. U ciebie walki są IDEALNEJ długości. Wszystko wygląda naprawdę estetycznie. Jestem ciekaw, kto znajdzie się w MitB Ladder Matchu.

28.02.2014

Witam państwa na ostatniej gali w lutym! Już na Raw poznamy wyniki plebiscytu "Najlepszy Wrestler / Tag Team / Stajnia Lutego". A zanim przejdziemy do oficjalnej części Show przypomnijmy co ciekawego związanego z brandem SmackDown zobaczyliśmy na Elimination Chamber:

- W Pre-Show The Usos pokonali drużynę Co-Bro (Zack Ryder i Santino Marella)

- W walce Elimination Chamber o miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej zwyciężył Wade Barrett.

- Damien Sandow pojawił się w ringu i powiedział, że zmierzy się z kimkolwiek, kto jest w stanie stawić mu czoło. Jego przeciwnikiem okazał się Christian. Zwycięzcą został Damien Sandow.

A więc pora na SmackDown!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/2866_Wade_Barrett.jpg

William Regal: Witam na SmackDown. To co wydarzyło się w niedzielę, to było przeznaczenie. Tego nie można było uniknąć. Jednak to przeznaczenie dopiero się zaczyna wypełniać. Razem z Wade'm będziemy piąć się coraz wyżej, aż w końcu każdy będzie musiał uznać naszą wyższość. Wyższość Angielską nad Amerykańską! Cieszcie się, że w waszym nędznym kraju są takie cenione Angielskie osobistości! Zacznijcie nareszcie szanować Anglię!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio11_cutout_by_Crank.jpg

Alberto Del Rio kieruje się w stronę ringu...

Alberto Del Rio: Ty sobie żartujesz? Anglia musiała wepchnąć ten swój wścibski nos i przez nią wyginął cały Amerykański naród! Teraz tu nie ma żadnej kultury i historii, trzeba ją budować od nowa. Przez takich jak wy! Teraz Stany Zjednoczone są zlepkiem narodowości!

Wade Barrett: Takich jak na przykład ty. Jesteś żałosnym Meksykaninem, a dodatkowo masz czelność nosić pas Wagi Ciężkiej na biodrach. Lepiej już teraz oddaj go mi, zanim Cię zniszczę na WrestleManii.

Alberto Del Rio: Hahahhhahhahahahahaha! Dawno tak się tak nie uśmiałem. Ty? Poważnie? Uważasz, że odbierzesz mi ten pas?

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2586/Damien_Sandow_19_GD.jpg

Damien Sandow na drodze do ringu!

Damien Sandow: Koniec pieprzenia. Jestem prawdziwym wybawcą WWE, Mejaszem który przyszedł by was wybawić. Więc po prostu skończcie tą swoją żałosną dyskusję na temat narodowości, bo żaden z was nie powinien w tym kraju mieszkać.

W tym czasie Wade Barrett rzuca się na Sandowa i wyrzuca go z ringu. Natomiast Del Rio atakuje Regala i zaczyna go obijać w narożniku. Po chwili dopiero Regala ratuje Barrett, jednak i ten inkasuje Backstabber, Del Rio zamierza znowu zacząć walkę z Regalem ale wtem pojawia się dobrze znany głos.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/66/Booker_T_15_GD.jpg

Booker T: Na moim Show nie będzie żadnych tego typu rzeczy, więc macie natychmiastowo przestać tutaj bawić się w cyrk, inaczej każdego z was zwolnię! No, tak ma być. A teraz zamierzam ogłosić kilka walk. Już w trzeciej walce dzisiejszego wieczoru Wade Barrett i Damien Sandow staną naprzeciw siebie. Ale nie będzie to pojedynek 1 na 1, lecz Six Pack Challange! Pozostałych czterech uczestników poznacie podczas walki. Natomiast Main Eventem, będzie pojedynek Mistrza Wagi Ciężkiej Alberta Del Rio z Williamem Regalem. Jednak zapewne każdy z siedzących na trybunach chce obejrzeć czysty pojedynek, bez żadnych interwencji z zewnątrz, dlatego będzie to pojedynek Steel Cage! To tyle.

U każdego zawodnika inny wyraz twarzy. Del Rio uśmiechnięty, Sandow skoncentrowany. Barrett mający pretensje, natomiast Regal zdziwiony, ale oni nie mają już nic więcej do powiedzenia.

---

Promo Wade'a Barretta i Williama Regala.

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/rhodes_by_rexcs.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2102/Darren_Young_CutOut_Jess-x_2.jpg

Cody Rhodes vs Darren Young (w./ Titus O'Neil)

Rozpoczął się ten pojedynek, lepiej zaczął bardziej doświadczony Cody, lecz później pojedynek się wyrównał. Darren obija rywala w narożniku, próba Irish Whipu w drugi narożnik, ale Cody kontruje i w narożnik wpada Young, były członek Nexus kilka sekund później poczuł jeszcze na sobie wagę ciała Cody'ego, który na niego wpadł. Po tej akcji Young upadł, natomiast Cody wyszedł na narożnik, podniósł ręce w górę, publiczność zaczęła buczeć, a Cody z narożnika wykonał Moonsault! Przypięcie, 1...2.. Young kładzie rękę na linę. Rhodes nie wierzy, że nie wygrał. Darren wstaje i natychmiastowo inkasuje Clothesline jeden za drugim. Czarnoskóry zawodnik jeszcze wstaje, ale nie na długo. Cross Rhodes i pojedynek zakończony.

Winner - Cody Rhodes (6:52)

Cody Rhodes z uśmiechem na twarzy i przy niezadowoleniu publiczności opuszcza arenę, natomiast Titus pomaga wstać Young'owi.

---

Kamera jest w biurze Generalnego Managera SmackDown - Bookera T. Booker rozmawia o czymś ze swym zastępcą - Theo Longiem, natomiast do biura wpadają 3MB.

Drew McIntyre: Ile jeszcze czasu macie zamiar promować stare gwiazdy, co?! MY, młode gwiazdy, się już nie liczymy?! Będziecie wiecznie promować starych?!

Booker T: Nie takim tonem, Drew.

Drew McIntyre: Tak? To niech się wypowie twój zastępca - Theo. My już z nim o tym rozmawialiśmy, no powiedz mu!

Booker T: Co chcesz mi powiedzieć Theo?

Theo Long: Chodzi o to Booker, że Drew i jego koledzy mają do nas pretensje, że wiecznie promujemy stare gwiazdy. Dziś ustaliłeś pojedynek Albertowi z Regalem, który jest niewiele młodszy od nas, a przynajmniej od ciebie o trzy lata. Może zacznijmy promować młodszych?

Booker T: Przecież każdy miał okazję na Title Shota. Niecały miesiąc temu były pojedynki eliminacyjne do Elimination Chamber, z tego co pamiętam ty Drew przegrałeś z Sheamusem. Jeszcze dodatkowo miesiąc temu było Royal Rumble, też dobra okazja by się wybić. Ale dobra, skoro macie takie pretensje, to dostaniecie mały Push. Slater i Mahal, już za chwilę zmierzycie się z The Usos o miano pretedentów do pasa Tag Team. Natomiast w Co-Main Evencie Drew zawalczysz z Dolphem Zigglerem, a stawką będzie pas Interkontynentalny.

Członkowie 3MB się uśmiechają, po czym opuszczają biuro.

---

Normal Match for #1 Contender to Tag Team Championship Title

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/theusos1_wfmashupz.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2101/heathslater1_wrestlingmaniac.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2591/Jinder_Mahal_11_GD.jpg

The Usos vs 3MB HeathSlater & Jinder Mahal (w./ Drew McIntyre)

Zaczął się ten pojedynek, rozpoczęli Jey Uso oraz Jinder Mahal. Pojedynek siłowy wygrał Jinder, który od razu zaczął rozdawać mnóstwo ciosów jednemu z braci Uso. Jednak Jey w końcu skontrował i to on zaczął rozdawać karty w tej walce. Zaciągnął rywala do narożnika i zmiana. Jimmy uderza kilka razy przeciwnika, po czym bierze rozbieg i próba Running Splashu z wyskokiem ale Mahal się odsuwa i Jimmy wpada prosto na narożnik, uderzając przy okazji brata, który wypadł za ring! Natomiast Jinder wykonuje Roll-Up, jednak 2 count! Mahal od razu się podnosi, uderza rywala w brzuch, po czym chwyta go za głowę i robi zmianę ze Slaterem. Mahal nadal trzyma Uso, tym razem z tyłu, w końcu go popycha, prosto pod nogę HeathSlatera! Potężny Big Bot od członka 3MB! Przypięcie, 1...2. Kickout! Slater podnosi rywala i sprzedaje mu Powerslam, po czym Elbow Drop z miejsca. Jednak po tej akcji członek 3MB nie przypina rywala, lecz rzuca go w narożnik, który nie należy do żadnego Tag Teamu. Heath bierze rozbieg, próba Splashu ale Jimmy Uso wystawia nogi i były członek Nexus uderza się o nie głową. Jimmy wykorzystuje sytuacje, w której HeathSlater jest oszołomiony i wychodzi na narożnik, z którego skacze na Slatera wykonując mu Small Package! 1...2.. Kickout! Zawodnicy natychmiastowo się podnoszą, Jimmy odbija się od lin ale inkasuje natychmiastowo FlapJack! Były członek The Corre robi zmianę z Mahalem. Ten wchodzi do ringu, podnosi przeciwnika i rzuca go w liny, jednak Jimmy nie odbija się, a zostaje tam. Mahal biegnie na niego by wyrzucić go z ringu, ale członek Uso sprzedaje świetno High Kicka rywalowi! Po tym jeszcze w okolicach narożnika Uso Powerslam dla rywala i zmiana z bratem, który z narożnika wykonuje swój finisher - Samoan Splash! Jimmy pobiegł jeszcze w stronę narożnika 3MB i skoczył prosto na Slatera, tym samym oboje wypadli z kwadratowego pierścienia. A Jey przypina Mahala, 1...2...3! The Usos pretendentami do pasów Tag Team!

Winner - The Usos (7:48)

Drew McIntyre nie pomógł kolegom i opuścił arenę sam. Mahal i Slater byli zdziwieni postawą kolegi z zespołu.

---

Reklamy...

No i pora na na Six Pack Challenge! Pierwszy w ringu pojawił się Wade Barrett w towarzystwie Williama Regala, który będzie poza ringiem. Następnie wszedł Mr Money In The Bank - Damien Sandow. Kolejnym uczestnikiem tej walki okazał się Big E Langston. Chwilę po nim pojawił się Mark Henry, było widać napięcie między tymi zawodnikami. Następnie wszedł Sheamus. A ostatnim zawodnikiem okazał się Christian, który do ringu wszedł przy wielkiej owacji publiczności.

Six Pack Challange

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_CutByJess_08August2013.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2586/damiensandow1_wfmashupz.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/2900_Big_E_Langston.jpg vshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/2411_Mark_Henry.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/Sheamus_2012CutByJibunjishin13.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_CutByJess_03November2013.jpg

Wade Barrett (w./ William Regal) vs Damien Sandow vs Big E Langston (w./ AJ Lee) vs Mark Henry vs Sheamus vs Christian

Zawodnicy od razu podzielili się na trzy grupy. Jak tylko zadzwonił gong Mark Henry rzucił się na Langstona, natomiast Christian rozpoczął pojedynek z Sandowem, a ostatnią parą byli Wade Barrett i Sheamus. Christian dosyć szybko rozprawił się z Sandowem wyrzucając go z ringu, więc poszedł pomóc Langstonowi, który w narożniku był obijany przez Henry'ego. Langston i Christian wykonują Irish Whip na Henrym, ale ten po odbiciu od lin poczęstował rywali potężnym Shoulder Blockiem. Langston został powalony jednym ramieniem, a Christian drugim. Do ringu w tym czasie wrócił Sandow który najpierw pomógł Barrett'owi obijać Sheamusa, a potem rozpoczęła się miedzy Anglikiem a Amerykanem bójka. W końcu Christian odszedł od walki z Henrym i przeniósł się na Barretta, który kopał leżącego w narożniku Sandowa. W tym czasie Sandow i Sheamus wypoczywają w narożnikach, a Henry i Langston dalej zaciekle walczą. Christian częstuje Barretta Powerslamem oraz Splashem. Po czym dokłada Irish Whip i Clothesline. Barrett leży na podłożu, natomiast Christian patrzy na niego z góry, a nagle Roll-Up od Sandowa! 1...2.. Kickout w ostatniej chwili! Obaj zawodnicy się szybko podnoszą, odbijają się od lin i Spear od Christiana! Przypięcie, 3 count!

Damien Sandow wyeliminowany przez Christiana

Mr Money In The Bank odpada jako pierwszy i z wielkimi pretensjami opuszcza ring. Natomiast Henry dalej znęca się nad Langstonem w narożniku. Christian chce pomóc Big E'mu ale Henry natychmiastowo wybija mu to z głowy wyrzucając Christiana z ringu. Ucierpiał też przy tym Barrett, który w efekcie również wypadł z ringu. Henry dusi nogą Langstona, natomiast spokojnie do World Strongest Man'a podchodzi Sheamus który coś do niego mówi. Mark niezadowolony odwraca się i patrzy z nienawiścią na Sheamusa. W końcu popycha go do narożnika. Sheamus uśmiecha się i biegnie wprost na Mark'a, w efekcie sprzedając mu Brogue Kick'a! Mark jednak nie upada, a odwraca się gdzie czekał na niego Langston i Big Ending! Taka sama akcja wydarzyła się ostatnio na Elimination Chamber! Big E przypina, 1...2.. Ale Sheamus kopie go w twarz! Langston wyturlał się omotany poza ring, natomiast Irlandczyk w tym czasie przypiął Henry'ego, 3 count!

Mark Henry wyeliminowany przez Sheamusa

Sheamus podnosi ręce w geście zwycięstwa i spotkał się z mieszaną reakcją. Niektórzy po tym co przed momentem zrobił go wybuczeli, natomiast niektórzy zdecydowanie oklaskiwali Wielkiego Białego. A w tym czasie niezauważenie do ringu wemknął się Barrett i Roll-Up! 1...2.. Kickout! Sheamus i Barrett natychmiastowo się podnoszą, Great White odbija się od lin i próba Brogue Kicku, ale Barrett robi unik! W tym czasie do ringu wbiegł Big E Langston, Sheamus długo nie zwlekał i to jemu zaaplikował Brogue Kick! Natychmiastowe przypięcie, 3 count!

Big E Langston wyeliminowany przez Sheamusa

Irlandczyk podnosi się, odwraca a tam czekał już na niego Barrett! Anglik wyniósł Sheamusa, szykował się Wasteland, ale wtem do ringu wbiegł Christian i to on zaaplikował Barrettowi Spear! Nieszczęśliwe wprost na Christiana spadł Sheamus i teraz cała trójka leży w ringu. Pierwszy podnosi się Sheamus, po chwili odpoczynku podniósł Barretta. Irlandczyk posłał Anglika w liny, jednak ten tam został. Celtycki Wojownik długo nie zwlekał, lecz pobiegł w stronę Anglika z próbą Brogue Kick'u, ale Wade zrobił unik i pociągnął ze sobą linę, przez co Celtic Warrior wypadł z ringu. Wade Barrett zadowolony odwraca się, a wprost na niego z próbą Spearu gna Christian! Barrett robi niesamowity unik i Christian wpada wprost na narożnik, odbija się jak od trampoliny a tu już czekał na niego Wade Barrett! Potężny Bull Hammer, przypięcie. 1...2...3!

Christian wyeliminowany przez Wade'a Barretta

Wade Barrett jeszcze wyrzucił Chrisitana z ringu, po czym zaczął tauntować. Do ringu wchodzi Sheamus, pozostała ostatnia dwójka. Zaczyna się od klinczu, wygrywa go Barrett, Wade rzuca rywala w narożnik, po czym próba Corner Splasu, ale Great White ucieka i Barrett uderza się o narożnik. Anglik odwraca się a Celtycki Wojownik wynosi go i Crucifix Powerbomb w okolice narożnika! Wade Barrett leży omotany na podłożu, natomiast przy linach pojawia się William Regal. Długo go tam nie było, gdyż Sheamus go poczęstował niesamowicie silnym Brogue Kickiem. W tym czasie Wade Barrett się podniósł i popędził na Sheamusa, jednak Irlandczyk chwycił go, wyniósł i zaaplikował White Noise. Po tym Barrett się już nie podniósł. 3 count.

Wade Barrett wyeliminowany przez Sheamusa

Winner - Sheamus (16:36)

Sheamus świętuje zwycięstwo, natomiast kamera przenosi nas na zaplecze, widok zza pleców Big E Langstona który kieruje się do szatni. Wtem z tyłu krzesłem atakuje go Mark Henry! Kilka ciosów krzesłem w plecy Langstona, po czym World Strongest Slam na krzesło! Henry zdenerwowany patrzy jeszcze na kamerzyste, po czym i jego atakuje. Obraz urywa się po tym jak kamera upada na podłoge.

---

Promo WrestleManii XXX

Kamera jest w szatni 3MB, siedzą tam Jinder Mahal oraz HeathSlater. Do szatni wchodzi Drew McIntyre.

Drew McIntyre: Siema, co tam? No co jest?

Jinder Mahal: Ty się jeszcze pytasz?

HeathSlater: Powinniśmy się trzymać razem na dobre i na złe.

Drew McIntyre: No to właśnie, chciałem was prosić byście stanęli w moim narożniku.

Jinder Mahal: A przypomnij sobie jak ty nas potraktowałeś po walce o pretendentów do pasa Tag Teamów.

Drew McIntyre: Dobra, nie będę się was prosił...

Drew wychodzi i kamera przenosi nas do ringu...

---

Dolph Ziggler pierwszy wszedł do ringu. Zaraz po nim pojawił się Drew McIntyre. Sędzia podniósł pas w górę i już miał być gong, kiedy to usłyszeliśmy Theme Song 3MB. Jinder Mahal i HeathSlater będą poza ringiem, wspierać swoje kolegę z drużyny!

Normal Match for Intercontinental Championship Title

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_IC.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/614/DrewMcIntyre_2012CutByJibunjishin5.jpg

Dolph Ziggler © vs Drew McIntyre (w./ Jinder Mahal & HeathSlater)

Zaczął się ten pojedynek, lepiej rozpoczął McIntyre, który wpierany przez swoich kolegów obijał Zigglera na wszelkie sposoby. Teraz DDT od McIntyre'a, podniesienie i Irish Whip. Jednak Dolph Ziggler zostaje przy linach, a Drew pochylony czeka na swego rywala. Dolph Ziggler to wykorzystuje wykonując mu Leg Drop! No i przypięcie, jednak 2 count. Ziggler podnosi swego przeciwnika, jednak ten uderza go w brzuch i Future Shock DDT od członka 3MB! Ziggler wyturlał się z ringu, już tam podchodzą do niego Mahal i Slater wykrzykując coś do Mistrza Interkontynentalnego. Ziggy jednak się tym nie przejmuje i wraca do ringu, gdzie już czeka na niego McIntyre. Pretendent do pasa Interkontynentalnego atakuje swego rywala, rzuca go w narożnik i Corner Clothesline, po czym Belly to Belly Suplex. McIntyre podnosi ręce w geście zwycięstwa, stojąc do Zigglera tyłem. Show Off to wykorzystuje, Roll-Up! 1...2.. Kickou! McIntyre wstaje jakby dostał dawki adrenaliny i kopie prosto w twarz klęczącego jeszcze Zigglera! Drew McIntyre na tym jeszcze nie kończy, Elbow Drop! McIntyre teraz podnosi swego przeciwnika i kładzie go na narożniku, członek 3MB również wychodzi na narożnik, jednak dostaje kilka ciosów z ręki, aż w końcu kopniak w twarz! Drew McIntyre upada! Ziggler natychmiastowo próbuje Elbow Dropu z narożnika, jednak Drew McIntyre ucieka! Dolph Ziggler nie trafia, trzyma się za łokieć, po czym odwraca się i unika Clothesline'u od Drew McIntyre'a i wykorzystuje to, że pretendent jest tyłem, wykonując Zig Zag! 1...2...3! Koniec!

Winner and Still Intercontinental Champion - Dolph Ziggler

Dolph Ziggler zabiera swój pas i szybko ucieka z ringu. Natomiast Slater i Mahal pomagają wstać McIntyre'owi. A Ziggler zadowolony opuszcza arenę.

---

"Już za tydzień na SmackDown, pojedynek o pasy Tag Team. Roman Reigns i Seth Rollins zmierzą się z pretendentami - The Usos! Musicie to zobaczyć!"

Matt Striker i jego gość...

Matt Striker: Witam państwa, moim dzisiejszym gościem jest zwycięzca walki Six Pack Challenge - Sheamus. Witam Cię Sheamusie, moje pierwsze pytanie - Stałeś dziś po tej dobrej, czy złej stronie?

Sheamus: Jak dla mnie to bez znaczenia. Każdy jest moim przeciwnikiem, więc muszę robić to co w mojej sile by wygrać. A to czy byłem dobry czy zły, sami oceńcie.

Matt Striker: Rozumiem, a nie uważasz, że skoro pokonałeś pięciu przeciwników, to zasługujesz na push?

Sheamus: Nie mam zamiaru prosić się o push. Booker T zrobi to na co będzie miał ochotę.

Matt Striker: Nie tęsknisz już za tym uczuciem pasa na ramieniu?

Sheamus: No tęsknię, jak pewnie każdy zawodnik który jakiś tam pas posiadał. Ale tak jak mówiłem, nie będę się prosił.

Matt Striker: Rozumiem, dzięki za wywiad.

---

Main Event: Steel Cage Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal_2_CutOut_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/2728_Alberto_Del_Rio.jpg

William Regal (w./ Wade Barrett) vs Alberto Del Rio

Po gongu zawodnicy najpierw popatrzyli na siebie, po czym rzucili się na siebie. Alberto od razu próbował sprzedać rywalowi Clothesline, ale ten przebiegł pod jego ramieniem i skoczył na klatkę! William pnie się w górę, byleby się wydostać z klatki. Alberto patrzy na niego uśmiechając się. Wade Barrett mówi Regalowi, żeby uważał z tyłu, a akurat wtedy Del Rio próbował pociągnąć Regala za nogę, ale jednak Anglik został ostrzeżony przez swojego kolegę i wymierzył Meksykaninowi cios z nogi w twarz. Regal pnie się coraz wyżej, natomiast Del Rio omotany. Meksykanin jednak szybko się otrząsnął i skoczył na klatkę za Regalem. W końcu go dogonił, złapał za biodra i... German Suplex z klatki! Mimo, że dopiero początek walki, obaj zawodnicy leżą na podłożu, czasami ruszając jakimiś kończynami. W końcu pierwszy podnosi się Del Rio, podnosi on Regala, próba Irish Whipu, ale Regal po raz kolejny skacze na klatkę! Mistrz Wagi Ciężkiej ma tego dosyć i zzrzuca on rywala z klatki, po czym wymierza mu Dropkick, po którym Anglik ląduje w narożniku. A następnie klasyczny cios Del Ria - Enzuigiri. William pada na podłoże, natomiast Del Rio wychodzi na klatkę, wspiął się dosyć wysoko. Teraz czeka na Regala. William w końcu się podnosi, a Alberto na niego skacze! Obaj padają na ring. Del Rio po chwili się podnosi, bierze Regala i uderza jego głową o narożnik i o klatkę na zmianę. W końcu na twarzy Angielskiego Wrestlera pojawia się krew. Alberto kładzie jeszcze byłego Mistrza Europy na narożniku, po czym sam na niego wychodzi i... Superplex z narożnika! Drzwi się otwierają! Alberto wstaje pierwszy i patrzy jak Regal pełza do drzwi ale Barrett wchodzi przez otwarte drzwi do klatki! Kiedy jednak próbuje przekroczyć liny Del Rio wymierza mu potężny cios z uda w twarz po którym Wade wypada z klatki. Meksykanin zamyka drzwi i podnosi Regala, a następnie wymierza mu DDT! Alberto tauntuje, pokazuje, że nadchodzi Cross Armbreaker. Mistrz Wagi Ciężkiej podnosi swego rywala, chwyta za rękę, jednak wtem coś do niego wykrzykuje Barrett, co dekoncentruje

Regala. Alberto przekrzykuje się z Barrettem, natomiast Regal kontruje na Regal Cutter! William natychmiastowo wyskakuje na klatkę i zaczyna z niej uciekać, kiedy już jest na szczycie, Alberto wstaje, jednak już wie, że przegrał. Regal w końcu całkowicie opuszcza klatkę, po czym słyszymy gong.

Winner - William Regal (11:33)

William Regal i Wade Barrett uśmiechnięci opuszczają arenę, natomiast SmackDown kończy się obrazkiem zniesmaczonego Del Ria...

1. 8-Man WrestleMania Money In The Bank Ladder Match

2. Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_85_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/steve_austin_2_3.jpg

:arrow: Wyniki Superstars:

1. Husky Harris def. JTG

2. Zack Ryder def. Camacho

3. David Otunga def. Yoshi Tatsu

4. Cesaro def. Justin Gabriel

5. Hunico, Camacho & Sin Cara def. Co-Bro & The Great Khali

:arrow: Ponoć na WrestleManię XXX kreatywni mają zaplanowane 11 pojedynków.

:arrow: Na Raw ma zostać ogłoszone coś ważnego. Fani już teraz spekulują, że prawdopodobnie chodzi o powrót jakiegoś zawodnika.

• Urządzenie:  Windows

Po raz pierwszy skomentuję Ci diarę ;)

Trwa Road to Wrestlemania... jak na razie dla mnie większą uwagę przykuwają wydarzenia na RAW. Dosyć wcześnie już ustaliłeś pierwszy pojedynek - Steve Austin vs CM Punk co już daje jakiś smaczek przed Twoją WMką i zapowiada ciekawą galę. Może jeszcze co do Elimination Chamber...

Cieszy mnie Chris Jericho jako WWE Champion. Choć trochę dziwnie dla mnie wyglądało, że w Elimination Chamber matchu dałeś sędziego specjalnego - Randy'ego Ortona kiedy on spokojnie mógłby wystąpić w tej walce. Rozczarował mnie dosyć krótki pojedynek Sin Cary z Rey'em. Jeżeli dojdzie do ich rewanżu na WM to please... wydłóż ich walkę. Z pojedynków high flyerów można zrobić naprawdę niezłe show. Podpromowałeś Rybacka jego zwycięstwem nad Big Showem. Jestem ciekaw kiedy walizkę WYKORZYSTA Damien Sandow. Może właśnie na WrestleManii? ;)

Ogółem w porównaniu z pierwszymi galami widać większy poziom. Jak przeczytałem pierwsze PPV i dwa, trzy odcinki to stwierdziłem, że na razie nie ma co komentować. Teraz jest nieźle i będę zaglądać przy nowych galach ;)

• 2 tygodnie później...

03.03.2014

Witam na kolejnym WWE Raw. Zbliżamy się do WrestleManii, a pora przypomnieć co stało się tydzień temu:

- Doszło do przepychanki słownej między CM Punkiem a Danielem Bryanem, ostatecznie doprowadziło to do bójki między tą dwójką. Wtargnęła Vickie Guerrero, która każdemu z nich ustaliła pojedynek z wybranym przez właśnie Vickie wrestlerem.

- W pierwszym pojedynku Punk wygrał z Reyem Mysterio

- W kolejnej walce ku uciesze publiczności pojawił się Stone Cold, mierzył się on z Bryanem. Ostatecznie Punk wtargnął do ringu, poczęstował Austina High Kickiem oraz Go To Sleep. Pojedynek przez dyskwalifikację wygrał Austin

- W ringu pojawił się Cena, a następnie Swagger, zaczęli wymianę zdań. Doprowadziło to do tego, że Cena mierzył się z Mistrzami Tag Team - Romanem Reignsem i Sethem Rollinsem. Wygrali członkowie Shield.

- W ringu pojawił się Jericho, który świętował zdobycie pasa. Przerwał mu to Miz, z pretensjami. Ostatecznie doprowadziło to do tego, że Vickie ustaliła im pojedynek w walce wieczoru o pas.

- Kane wygrał z Curtisem Axelem, co doprowadziło do tego, że będzie co tydzień mierzyć się z członkami Shield, jeśli wygra wszystko, zawalczy na WrestleManii z Ambrose'm o pas Stanów Zjednoczonych.

- W Main Evencie Chris Jericho pokonał The Miza tym samym zatrzymując pas WWE!

A tymczasem pora rozpocząć Raw!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/2776_CM_Punk.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3350/Primo_Epico_GD_1.jpg

Raw otwiera CM Punk, Primo oraz Epico.

CM Punk, Primo & Epico: We Are Stone Cold Fans! We Are Stone Cold Fans! We Are Stone Cold Fans!

CM Punk: Śpiewajcie razem z nami!

CM Punk, Primo & Epico: We Are Stone Cold Fans!

Po chwili CM Punk wyciąga z worka który przyniósł ze sobą trzy koszulki. Punk, Primo oraz Epico zakładają je na siebie. Na koszulkach widnieje napis: We Are Stone Cold Fans!

CM Punk: Wszyscy jesteśmy fanami Stone Cold'a! Nie wstydźmy się tego! Steve Austin to legenda WWE! Szanujmy go! Niestety nie ma go dziś w federacji, ale miejmy nadzieję, że nas ogląda przed telewizorem! Zaśpiewajmy jeszcze raz - We Are Stone Cold Fans! Dlaczego buczycie? Nie lubicie waszego ukochanego Steve'a Austina? Rozumiem, jestem Najlepszy na Świecie, no ale chyba warto uszanować tak wspaniałą postać, nie sądzicie?

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/d-bry.png

Słychać Theme Song Daniela Bryana. CM Punk zdecydowanie niezadowolony spogląda na rampę, z której do ringu kieruje się były Mistrz WWE.

Daniel Bryan: Powiedz mi Punk, ty jesteś serio chory umysłowo, czy tylko udajesz?

CM Punk: Ale o co ci chodzi? Bo niezbyt rozumiem.

Daniel Bryan: Jak o co? Przychodzisz z jakimiś dwoma Meksykańcami i odwalacie szopkę. Tak, Austinowi należy się szacunek, ale to co wy robicie to jest chore. Dodatkowo mam do ciebie pretensję za to co zrobiłeś tydzień temu. Przez ciebie przegrałem pojedynek, bo uderzyłeś Austina, co doprowadziło do dyskwalifikacji.

Punk klęka przed Bryanem i mówi:

CM Punk: Wybacz mi panie, bardzo tego żałuję.

Daniel Bryan: Równie dobrze mógłbym ci teraz wykonać serię kopnięć, a twoi koledzy by tylko patrzyli. Ale tego nie zrobię, gdyż wyzywam Cię na godziwy pojedynek!

CM Punk w międzyczasie wstaje.

CM Punk: Nie, od dziś trzymam się razem z moimi braćmi - fanami Stone Cold'a.

Daniel Bryan: W takim razie zmierzę się z całą waszą trójką!

CM Punk: Nie, to byłoby niesprawiedliwe Daniel.

Daniel Bryan: W takim razie załatwię sobie partnerów - i nie masz nic do gadania! Szykuj się na walkę!

Daniel Bryan przy swoim Theme Songu opuszcza arenę, natomiast Punk patrzy na swoich kolegów...

---

Promo WrestleManii XXX

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/Sin_Cara_20_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/claudio_01.jpg

Sin Cara (w./ Hunico & Camacho) vs Antonio Cesaro

Zaczęła się ta walka. Widzowie byli za Cesaro, który wygrał walkę siłową ze swym rywalem. Cesaro rzuca rywala w liny, ten się odbija po czym inkasuje Powerslam. Antonio przechodzi po twarzy swego rywala, po czym podnosi ręce do góry. Na arenie mieszana reakcja. Natomiast Hunico wykrzykuje coś w kierunku Antonia, ten jednak nie zwraca na to uwagi. Szwajcar podnosi rywala, wynosi go na barki i z wielką siłą wjeżdża nim w narożnik. Cara ledwo przytomny zostaje rzucony w przeciwległy narożnik, Cesaro próbuje dołożyć Corner Splash, ale wszystko kończy się fiaskiem, gdyż Meksykanin się odsunał. Antonio omotany robi kilka kroków, natomiast Sin Cara odbija się od lin i próbuje zaatakować Szwajcara swoim ciałem, ale Cesaro poczęstował go Big Bootem. Podniesienie i jeszcze DDT! Antonio całkowicie dominuje. Hunico po raz kolejny coś tam do niego krzyczy, tym razem Cesaro zareagował. Rozpoczyna się kłótnia między zawodnikami. Sędzia próbuje załagodzić wymianę zdań, ale wtem Roll-Up od Sin Cary dla byłego Mistrza Stanów Zjednoczonych! 1...2...3! Koniec!

Winner - Sin Cara (6:41)

---

Reklamy...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/johncena4_by_dillhare.jpg

Przy swoim Theme Songu do ringu wbiegł John Cena. Ma nam coś do powiedzenia.

John Cena: Pewnie większa część z was, siedzących na trybunach sądzi, że przyszedłem się żalić. Ale nie, nie przyszedłem po to. Przyszedłem powiedzieć wszystkim, jak wielką ciotą jest "Prawdziwy Amerykanin" Jack Swagger. Wyzwałem go w tamtym tygodniu na walkę 1 na 1. Nie chciał walczyć, bo się boi! Przysłał tylko to żałosne The Shield. Boi się walki sam na sam. Dlaczego? Bo jest pieprzoną ciotą! Jack, pokaż, że masz w sobie choć trochę męskości i stań ze mną twarzą w twarz!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5080/Zeb_Colter_8_GD.jpg

Do ringu jednak kieruje się sam Zeb Colter, bez Jacka Swaggera! Zobaczmy co Zeb ma do powiedzenia.

Zeb Colter: Jack nie musi nic udowadniać. Jest prawdziwym Amerykaninem, z krwi i kości, ma w sobie więcej męskości i patriotyzmu niż cała twoja pieprzona rodzina, Johnboy! Jack ma ważniejsze sprawy, niż zajmowanie się takimi popierdółami, jak ty!

Cena nie wytrzymał, popchnął Coltera na liny, ten się odbił i trafił prosto na Cenę, który wyniósł go na barki. Chyba nadchodzi Attitude Adjustman, ale jednak Cena zabiera jedną ręką mikrofon i trzymając Coltra na barkach mówi.

John Cena: Teraz Swagger nie masz wyboru, albo idziesz ze mną walczyć. Albo wykonuje twojemu żałosnemu Managerowi Attitude Adjustman, a następnie STF. Wybieraj!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/2452_Jack_Swagger.jpg

Jack Swagger zmierza do ringu, mówiąc:

Jack Swagger: Puść Coltera, natychmiast!

John Cena: Wejdź do ringu

Pora na walkę!

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/cena_24.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/2452_Jack_Swagger.jpg

John Cena vs Jack Swagger (w./ Zeb Colter)

Rozpoczęła się walka, zawodnicy od razu wściekle ruszyli na siebie. Klincz wygrał Swagger, trzymał przez chwilę Cenę w uścisku, ale ten wyrwał się z niego, po czym popchnął Prawdziwego Amerykanina. Jack nie zwlekał i od razu pobiegł w kierunku Ceny, ten jednak zrobił unik, co zaskutkowało tym, że Jack uderzył się o narożnik. Cena nie dał mu chwili wytchnienia, wykonując Corner Clothesline. Cena na chwilę odpuścił, zachęcał Swaggera by szybciej wstał. Ten w końcu to zrobił, pobiegł znowu bezmyślnie w kierunku Leadera Of Cenation, ten jednak poczęstował go Drop To Hold'em, po czym zapiął STF! Swagger jednak uratował się kładąc rękę na będącą nieopodal linę. Znowu zawodnicy rozeszli się do narożników i ponownie klincz. Tym razem wygrywa go Cena, rzuca przeciwnika w narożnik, próba Corner Clothesline, ale Real American się odsuwa po czym wykonuje rywalowi German Suplex z przypięciem, 1... Kickout! Jack próbuje wykonać cios w twarz Ceny, ten jednak robi unik, po czym częstuje rywala Powerslamem! Johnboy natychmiastowo pobiegł do narożnika, wyszedł na jego ostatni stopień i szykuje się do Leg Dropu! Ale Swagger bardzo szybko wstaje i pociąga rywala za nogi, co skutkuje tym, że Cena wypada z ringu. Swagger zadowolony wychodzi z kwadratowego pierścienia. Podnosi Cenę i rzuca go prosto w schodki! Były Mistrz WWE jeszcze podniesiony przez Swaggera. Jack idzie z nim w okolice stołu komentatorskiego, Swagger już szykuje się do Gutwrench Powerbombu na stół komentatorski, ale jednak Cena się nie daje, gdyż sam wynosi Swaggera pod Attitude Adjustman! Zeb Colter biegnie w pomoc Swaggerowi, ale i on inkasuje cios w brzuch i coś niesamowitego! Cena wynosi również Coltera! Szykuje się podwójne Atttitude Adjustman na stół komentatorski i... jest! John Cena jednak nie zwleka, zostawia Coltera, natomiast Swaggera zabiera do ringu. Zostawia go na środku ringu, a sam wychodzi na narożnik. Po kilkunastu sekundach Swagger zaczął się podnosić, jednak natychmiast zainkasował Leg Drop z narożnika! Po tym jeszcze Cena zapiął STF! Jack się od razu poddaje!

Winner - John Cena (10:50)

Cena wyrzuca jeszcze przeciwnika z ringu i świętuje zwycięstwo! Jednak na arenie gasną światła, słychać tylko bicie dzwonu. Po chwili światła się zapalają a za Ceną stoi...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/undertaker_7_unconquerable.jpg

Undertaker! John się odwraca, a tam już czekał na niego Grabarz! Natychmiastowy Chokeslam! Undertaker stoi jeszcze chwilę nad Ceną...

---

Promo dzisiejszego pojedynku, Daniel Bryan i jego dwóch partnerów kontra We Are Stone Cold Fans - CM Punk oraz Primo i Epico!

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess15Feb2013.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/2587_Kane.jpg

Seth Rollins (w./ Dean Ambrose, Roman Reings & Curtis Axel) vs Kane

Dalszy ciąg rywalizacji między Kane'm a The Shield. Kane musi zwyciężyć jeśli chce walczyć o pas Stanów Zjednoczonych na WrestleManii. Kane jak na na razie dominuje, rzuca rywala w liny, odbicie i Clothesline. Seth się podnosi, ale inkasuje kolejnego Clothesline'a. Big Red Machine od razu podnosi przeciwnika i rzuca go w narożnik, Rollins się odbija i upada na podłoże. Kane nie ma zamiaru kończyć dominacji, podnosi przeciwnika, wynosi go na ramiona, robi kilka kroków trzymając rywala na ramieniu, po czym wykonuje Powerslam, dodatkowo upadając na Rollinsa! Brat Undertaker jednak mimo wszystko jeszcze nie przypina, wychodzi na narożnik, po chwili z niego skacze i uderza pięścią w twarz wstającego Rollinsa. Kane chce powtórzyć tę akcję, wychodzi na narożnik, jednak Ambrose coś do niego mówi. Zaczyna się sprzeczka, co wykorzystuje Rollins, wykonując będącemu na narożniku Kane'owi Enzuigiri! Kane spada niczym rażony piorunem, Rollins od razu go przypina, 1...2.. Kickout w ostatniej chwili! Rollins nie może uwierzyć, Kane jeszcze leży na podłożu. Członek The Shield chwyta przeciwnika za głowę i zaczyna go uderzać o ring, po kilkunastu sekundach sędzia przywołuje Rollinsa do rozsądku. Seth wychodzi na narożnik, widzi iż Kane się już podnosi, próba Blackoutu z narożnika, ale Kane szybciej wstał i w powietrzu uderzył swego rywala w twarz! Wielki Czerwony Potwór chce już zakończyć ten pojedynek, jednak przy linach pojawia się Axel, Kane natychmiastowo uderza podbiega do niego i aplikuje mu uderzenie, ale wtem podniósł się już Rollins, członek The Shield czeka na przeciwnika. Kane się odwraca, od razu próbuje uderzyć rywala, ale ten robi sprytny unik i przechodzi do Small Package! 1...2... Kickout! Wrestlerzy natychmiast się podnoszą, obaj odbijają się od przeciwległych lin. Rollins biegnie i skacze w kierunku Kane'a, ale ten chwyta go za szyję i... Chokeslam! 3 count!

Winner - Kane (9:33)

Natychmiastowo do ringu wbiegają Roman Reings oraz Curtis Axel. Roman zainkasował Big Bota, natomiast Axel został chwycony za szyję, po czym otrzymał Chokeslama. Kane odwraca się i natychmiastowo otrzymuje Spear od Reingsa! Roman zabiera Axela, natomiast Ambrose Rollinsa i wychodzą tradycyjnie przez trybuny, a Kane dalej leży nieprzytomny w ringu.

---

Promo WrestleManii XXX

W ringu jest już Vickie Guerrero, ma nam coś do powiedzenia.

Vickie Guerrero: Excuse Me! Excuse Me! Mam bardzo ważną rzecz do powiedzenia. Razem z właścicielem federacji - Panem McMahonem długo nad tym pracowaliśmy. Były to miesiące żmudnej pracy, żeby tylko ta jedna postać pojawiła się na drodze do historycznej, trydziestej WrestleManii! Jest on ważną postacią dla całego WWE Universe. Z nim ta droga do WrestleManii, będzie na pewno jeszcze bardziej ciekawa. Panie i panowie, już za tydzień powróci osoba, która Main Eventowała ostatnie dwie WrestleManie! Już za tydzień powróci People's Champion. Już za tydzień na Raw pojawi się osoba która przerwała 434-dniowy Rain CM Punka! Już za tydzień na Raw pojawi się The Rock!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/The_Miz_33_GD.jpg

"Awesome!" The Miz na drodze do ringu!

The Miz: Vickie, a może pani Generalny Manager. Serio? Serio? Serio sprowadzasz jakąś starą, łysą "gwiazdę filmową"? Powiedz mi po co? Rzucił Wrestling na rzecz filmów, a teraz wraca. Znowu. Dwa lata temu powrócił i od razu dostał Main Event WrestleManii, tak samo było rok temu. Co on robi dla tej federacji? Nic! Nie nadaje się już do Wrestlingu! Teraz pora pushować młodszych!

Vickie Guerrero: Jeśli myślisz o sobie, to od razu mówię ci nie. Tydzień temu miałeś okazję zgarnąć pas WWE, przegrałeś. Jesteś na końcu kolejki, długiej kolejki pretendentów do pasa WWE.

The Miz: Tak? Tylko, że tydzień temu Jericho wygrał fartem, ale tydzień temu mistrzem powinienem być ja, bo to ja wygrałem pas na Elimination Chamber, tylko że został mi on odebrany!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2499_Chris_Jericho.jpg

Chris Jericho z mikrofonem w ręku i pasem na biodrach, przy uciesze publiczności zmierza do kwadratowego pierścienia.

Chris Jericho: Denerwujesz mnie, na prawdę mnie denerwujesz. Ale powiedz mi jedno Miz, jesteś serio taki głupi, czy tylko udajesz? Tydzień temu mogłeś mnie pokonać, a przegrałeś. To chyba dobitnie pokazuje, że nie należy ci się ten pas, nie sądzisz?

The Miz: Słuchaj Y2J, łamaczu serc czy jak cię tam nazy...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/2895_Randy_Orton.jpg

Słychać Theme Song Randy Ortona! Zwycięzca Royal Rumble 2014 na drodze do ringu!

Randy Orton: Wygrałem Royal Rumble. To ja wyeliminowałem Cenę, jako ostatni. Ty Chris w Royal Rumble Matchu zadarłeś z niewłaściwą osobą. Zadarłeś ze mną. A to ja zwyciężyłem. Wybrałem sobie walkę o pas WWE, na Elimination Chamber chciałem Cię pozbawić szansy na Mistrzostwo, bo na nie nie zasługiwałeś. Ale jednak mimo wszystko...

Chris Jericho: Nie Randy. Chciałeś pozbawić mnie Mistrzostwa, bo się mnie boisz. Gdybyś się mnie nie bał, byłbyś sprawiedliwym sędzią. A jednak grałeś na korzyść Miza. Jednak oliwa zawsze sprawiedliwa Randy. Wygrałem, więc na WrestleManii zawalczysz ze mna, nie z Mizem. No i co Randy, zatkało kakao?

Wtem Orton i Miz rzucają się na Chrisa Jericho, okładają go mnóstwem ciosów.

Vickie Guerrero: Stop! Macie natychmiast przestać! Widzę, że oboje jesteście napaleni na walkę. Skoro tak dobrze razem współpracujecie, dostaniecie walkę Tag Teamową! Randy Orton i The Miz vs Mistrz WWE Chris Jericho oraz Rey Mysterio!

---

Promo powrotu The Rocka

Justin Robets: Witam, moimi dzisiejszymi gośćmi są Jack Swagger oraz Zeb Colter. Moje pierwsze pytanie, mogę wiedzieć co się wydarzyło po walce?

Zeb Colter: No jak to co, powrócił Undertaker i dał należyty wycisk Jasiowi.

Justin Roberts: Czy wy macie jakiś związek z powrotem Undertakera?

Jack Swagger: Nie, ale cieszymy się, że zaatakował Cenę.

Justin Roberts: To teraz możemy być już na 99% pewni, że ta osoba która zaatakowała Cenę na Elimination Chamber to Undertaker.

Zeb Colter: Ja jestem pewny, że to był Undertaker. Przynajmniej pozbawił Cenę szans na Mistrzostwo.

Justin Roberts: Pamiętam, że przed Elimination Chamber byliście pewni, że to ty Jack wygrasz. Tak się nie stało, więc jakie są teraz wasze plany?

Jack Swagger: Teraz zamierzamy uprzykrzyć Cenie to jego nędzne życie, a wydaję mi się, że Undertaker nam w tym pomoże.

Justin Roberts: Wielkie dzięki za wywiad.

---

Pora na Co-Main Event. Pierwszy w ringu pojawił się CM Punk, zaraz po nim weszli Primo i Epico. Następnie ich rywale - Daniel Bryan. A tuż po nim... Air Boom!

Normal 6-Man Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_26.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3350/Primo_Epico_GD_1.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/2747_Daniel_Bryan.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3124/airboom.jpg

CM Punk & Primo & Epico vs Daniel Bryan & Air Boom

Mieli zacząć Punk i Bryan, ale Punk od razu zmienił się z Epiciem. Ten popędził na Bryana i rozpętał się klincz. Lepiej z niego wyszedł Epico, od razu próba Powerslamu, ale Daniel odpycha rywala, odbija się od lin i Dropkick w kolano. Epico zaczyna kuleć, odwraca się a tam Daniel Bryan wykorzystuje momentum, odbija się od lin i Flying Clothesline z przypięciem, 1... Kickout. Danielson próbuje chwycić za rękę zawodnika pochodzącego z Puerto Rico, ale ten drugą go uderza w twarz i robi zmianę z Primem. Primo wskakuje w efektowanym stylu, skacze na trzecią linę i z niej wskakuje do ringu, jednak były Mistrz WWE w powietrzu poczęstował go soczystym Dropkickiem. Daniel idzie do zmiany i jest, wchodzi Kofi Kingston. Od razu częstuje rywala Double Axe Handle, następnie Dropkick. Primo podnosi się, biegnie w kierunku Kingstona, ale ten częstuje go Drop to Holdem. Primo leży, natomiast Kofi szykuje się do Boom Dropu. Kingston skacze już na Prima, ale ten ucieka z ringu. Kofi nie trafia! W tym momencie legalnym zawodnikiem staje się CM Punk. Straight Edge Warrior wchodzi do ringu, czego nie widzi Kingston i częstuje go High Kickiem! Ghańczyk się przewraca, natomiast Punk biegnie do narożnika rywali, uderza Bryana tak, że ten wypada za ring. To samo próbuje wykonać Bourne'owi, ale ten robi unik i dodatkowo uderza Punka nogami w głowę. CM omotany odwraca się i inkasuje dodatkowo Trouble In Paradise od Kingstona! Były Mistrz WWE pada na podłoże, natomiast Kofi zmienia się z Bournem. Evan już czeka na narożniku i jest! Air Bourne na CM Punka, w tym czasie Kofi jeszcze poczęstował Trouble In Paradise'm Prima i Epica więc ci wypadli za ring. Punk teraz leży omotany na środku ringu, natomiast Evan zmienia się z Danielem Bryanem. Były Mistrz Wagi Ciężkiej czeka na swojego przeciwnika w narożniku. W końcu CM Punk się podnosi i od razu inkasuje Busaiku Knee od Danielsona! Przypięcie, 1...2...3!

Winners - Daniel Bryan & Air Boom (9:24)

---

Kamera przenosi nas na Backstage, gdzie dumnie kroczy Rey Mysterio, jednak nagle od tyłu atakują go Sin Cara, Hunico oraz Camacho. Okładają oni Mysteria dużą dawką ciosów, po czym zostawiają go ledwie przytomnego na ziemi i odchodzą...

---

Promo feudu Reya Mysterio i Sin Cary

Pora na Main Event! Pierwszy w ringu The Miz, zaraz po nim wszedł Randy Orton. Następnie pojawił się Chris Jericho, stanął on w połowie rampy i czeka na swojego sprzymierzeńca. Jednak pojawia się Vickie Guerrero i mówi.

Vickie Guerrero: Niestety Rey Mysterio został zaatakowany i w konsekwencji odwieziony do szpitala. Więc dziś partnerem Chrisa Jericho będzie ta osoba!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/big_show_12.jpg

Wybrzmiewa Theme Song Big Showa i to on będzie dziś partnerem Chrisa Jericho! Randy Orton i The Miz zdecydowanie niezadowoleni z tego faktu.

Main Event: Normal Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/2483_The_Miz.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_2_CutByJess_03November2013.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho_2012CutByJibunjishin26.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/big_show_12.jpg

The Miz & Randy Orton vs WWE Champion Chris Jericho & Big Show

Zaczęli The Miz oraz Big Show. Szybko przewagę uzyskał Big Show. Zaczął on obijać swego rywala na środku ringu, a następnie w narożniku. Kilka klasycznych uderzeń ciałem, The Miz wyszedł omotany z narożniku jednak wprost na Big Showa, ten wykonał mu Back Body Drop, a dodatkowo później poczęstował jeszcze Elbow Dropem. Przypięcie, 1...2. Kickout! Big Show chwyta swego przeciwnika za głowę i idzie z nim w kierunku swojego narożnika, ale zanim tam doszli The Miz zaczął wykonać kopniaki Gigantowi. To w brzuch, to w nogę, jednak Big Show nie dał się pokonać i zaaplikował rywalowi potężny Headbutt. Show zmienia się z Jerichem. Chris wychodzi na narożnik, próba Splashu ale Miz broni się nogami! Lionheart odbija się jak od trampoliny. Mike idzie na "czworaka" w kierunku zmiany z Ortonem, gdy już niemal ma nastać zmiana, to Jericho atakuje twarz Miza potężnym Dropkickiem! Wtem jednak Orton uderza Chrisa w plecy. Mistrz WWE się odwraca i rozpoczyna dyskusję z Randy'm, sędzia próbuje to załagodzić i upomina Ortona, jednak nagle Roll-Up od Miza dla Y2J'a! Jednak 2 count! Zawodnicy natychmiast się podnoszą, członek zespołu Fozzy próbuje uderzyć Miza w twarz, ten jednak robi unik i wykonuje Dropkick! Chris Jericho aż poleciał do swojego narożnika. W tym czasie Miz zmienił się z Ortonem. Chris na widok Randy'ego od razu się obudził, ale co to? Big Show klepie Y2J'a i jest zmiana! Jericho coś mówi do swego Tag Team Partnera, ten jednak go nie słucha i kroczy pewnym krokiem w kierunku Ortona. Rozpoczyna się klincz między Ortonem a Showem. Wygrywa go Big Show, chwyta on teraz Ortona od tyłu, jednak Randy ucieka z uścisku byłego Mistrza Interkontynentalnego i od tyłu atakuje noge swojego rywala. Kilka ciosów w nogę, Show już klęczy i DDT od Ortona! Big Show podnosi się z ziemi, ale Randy sprzedaje mu dwa kolanka w twarz po odbiciu od lin. Randy stoi w narożniku i czeka aż przeciwnik podniesie głowę. Show zaczyna się podnosić i... Punt Kick od Ortona! Big Show leży na środku ringu, natomiast Orton zaczyna się wić wokół niego niczym żmija. Big Show w końcu się podnosi, próba RKO, jednak Show odpycha przeciwnika, ten odbija się od lin i unika KO Punch'u, kolejne odbicie od lin, tym razem jednak wpada w uścisk Big Showa! Były Mistrz Wagi Ciężkiej trzyma Ortona za szyję, drugą ręką robi zmianę z Chrisem Jericho. W końcu jest, Chokeslam! Natomiast Chris Jericho biegnie, wskakuje na linę, odbija się i Lionsault! Przypięcie, 1...2.. Miz przerywa pin! Jericho natychmiastowo się podnosi i częstuje Miza Codebreakerem! Y2J odwraca się i inkasuje RKO od Ortona! Przypięcie, 1...2...3!

Winners - The Miz & Randy Orton (12:00)

Randy Orton stoi nad Chrisem Jericho i podnosi ręce w geście zwycięstwa. Natomiast Big Show tylko patrzył, jak poleciało RKO dla Jericha, a teraz idzie w górę rampy. Gdy już ma wychodzić z areny słychać Theme Song Rybacka! A na Titatronie wyświetla się taki napis:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4695/ryback_logo2_cutby_lewis0214_2.png

Big Show cofa się i rozgląda, jednak nikogo nie ma. Po kilkudziesięciu sekundach dźwięk ucicha i Big Show spokojnie opuszcza arenę. Natomiast Randy wznosi pas WWE w górę nad nadal leżącym Y2J'em. I w taki sposób gala schodzi z anteny...

8-Man WrestleMania Money In The Bank Ladder Match

Normal Match

Normal Match For WWE Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho_2012CutByJibunjishin26.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/rko_2.png

Chris Jericho © vs Randy Orton

:arrow: W plebiscycie Najlepszy Wrestler / Tag Team / Stajnia Lutego najwięcej głosów zgromadzili Chris Jericho i The Shield. Tuż za nimi uplasowali się: Wade Barrett, CM Punk oraz Damien Sandow.

Witam, to znowu ja. Mam dla niektórych złą, dla niektórych może dobrą informację. A właściwie nawet dwie informacje. Kończę, kończę z tym diary. Nie mam ochoty już pisać tego diary, wybaczcie wszyscy, którzy to czytali. Jednak odchodzę też z innego powodu, powrócę za kilka dni! Za kilka dni będziecie mogli ujrzeć nowe diary w moim wykonaniu. Tymczasem proszę moderatora o przeniesienie WWE by Shocker do diar nieaktywnych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...