Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Aktualne plany na WrestleManię XXX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Uwaga oficjeli WWE jest już zdecydowanie skupiona na WrestleMani XXX, jako że federacja chciałaby do końca roku dopiąć najważniejszą część karty na tą galę. Jak informuje Wrestling Observer, WWE próbuje aktualnie zabezpieczyć umowy z zawodnikami, których kontrakt na razie nie obowiązuje: Goldbergiem, Shawnem Michaelsem...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-aktualne-plany-na-wrestlemanie-xxx.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

2

• DeanAmbrose

2

• Kowal

1

• fachowiec

1

Top użytkownicy w tym temacie

Sabinq nie śpi i newsy kleci. Tak trzymać!

CM Punk ma wyzwać Randy'ego Ortona do walki o pas WWE, ale prawdopodobnie nie zrobi tego jako zwycięzca Royal Rumble, tylko wygra specjalny Elimination Chamber Match o miano pretendenta. Zwycięzca Royal Rumble z kolei ma zmierzyć się o pas Wagi Ciężkiej z Johnem Ceną. Aktualnie jest dwóch faworytów do zwycięstwa w Royal Rumble: Daniel Bryan i Sheamus.

Sheamus zwycięzcą RR. Brzmi strasznie, ale – niestety – realnie. To miałby być taki „prezencik” dla fanów Rudego w ramach jego powrotu i kolejne zapewnienie, że jest to najważniejszy zawodnik niebieskiego brandu. A jeżeli Daniel Bryan wygra RR i rozpocznie feud z Januszem o pas WHC, to nie ma opcji, żeby tryumfował nad Ceną na WM. Janusz pewnie zrewanżuje się za porażkę (czystą!) na SummerSlam.

CM Punk vs. Randy Orton - chociaż już była taka walka na WM, to nie mam nic przeciw powtórce. Zwłaszcza jeżeli Brooks miałby pas na najważniejszej gali roku zgarnąć. Punkowi markuję jak dzieciak. Osobiście wolałbym, żeby wygrał jednak RR, a nie EC. Powód: po prostu RR to moja ulubiona gala made in WWE i chciałby zobaczyć jak tryumfuje na niej mój ulubiony zawodnik (ulubiony jeżeli chodzi o obecny roster).

Wciąż nie wykluczony jest powrót do ringu Shawna Michaelsa, który w takim wypadku zmierzyłby się z Danielem Bryanem.

Już nie raz pisałem, że jestem przeciwny powrotowi Shawna Michaelsa. Jeżeli ktoś przegrywa karierę w main evencie WrestleManii z Undertakerem, żegna się z fanami w realu, zapewnia w kolejnych wywiadach, że na ring nie wróci itd., to niech to coś znaczy, a nie będzie tylko przerwą przed kolejnymi „one more matchami”. Ale... jeżeli do takiej walki dojdzie, to będę się nią jarał. Osobiście podobał mi się pomysł na walkę Danielsona z Triple H, ale coś głucho na ten temat i dochodzę do wniosku, że także na backsteagu oficjele federacji uważają Bryana za zawodnika B+. Zatem: Hunter z taką popierdółką za bary się nie weźmie…

Wciąż trwają rozmowy z Goldbergiem, który miałby się na WrestleMani zmierzyć z Rybackiem. Ryback z kolei by podbudować swoją pozycję dostałby zwycięską walkę z Big Showem na Elimination Chamber.

Jak ja uwielbiam te szybkie podbudówki zawodników w przededniu WM… :roll:

Wkrótce wygasa umowa Stinga z TNA i WWE szykuje dla niego ofertę "nie do odrzucenia" dzięki której na WrestleMani XXX zobaczylibyśmy długo wyczekiwany pojedynek Sting vs Undertaker.

Uwierzę, jak zobaczę.

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335193

Jeżeli Bryan wygra RR i pójdzie się bić o pas z Jasiem, to będzie oznaczało, że jest największym przegranym tego feudu z korporacją....
https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335196

A wy chcieliście Punk vs. Bryan o WWE title w ME WM hehehehe.... Wiadomo było, że w ME będzie walka o władze bo to się SPRZEDA ! Ludzie przyjdą tam zobaczyć Vinca, HHH'a, Lesnara, Takera być może Stinga, Goldberga, czy nawet Hogana. To dla nich kupią bilety, czy wam się to podoba czy nie. Owszem Punka też zaliczę do tego grona, ale on musi się zmierzyć z Ortonem i ta walka sprzeda się bardziej niż Wasz wymarzony Main Event.

Chciałbym, żeby na WM doszło do takich walk:

The Shield vs. Wyatt Family

Rhodes vs. Goldust

Ryback vs. Goldberg/Big Show

John Cena vs. Sheamus vs. Daniel Bryan o WH title

Taker vs. Sting/Lesnar

Triple H vs. ??? w walce o władzę

I parę mniej ważnych walk.

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335206

No i oczywiście Punk vs. Orton o WWE title
https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335207

A wy chcieliście Punk vs. Bryan o WWE title w ME WM hehehehe.... Wiadomo było, że w ME będzie walka o władze bo to się SPRZEDA ! Ludzie przyjdą tam zobaczyć Vinca, HHH'a, Lesnara, Takera być może Stinga, Goldberga, czy nawet Hogana. To dla nich kupią bilety, czy wam się to podoba czy nie. Owszem Punka też zaliczę do tego grona, ale on musi się zmierzyć z Ortonem i ta walka sprzeda się bardziej niż Wasz wymarzony Main Event.

Nie żaden "wasz", bo nie wszyscy się na tę walkę napalali. Ktoś rzucił hasło "Punk vs. Bryan w main evencie WM-ki", kilka osób podchwyciło, że rzeczywiście byłoby zajebiście, a znaleźli się tacy, którzy już tę walkę oczami wyobraźni widzieli. Gdybym sam miał bookować, to niekoniecznie posyłałbym na siebie Brooksa i Danielsona. Uważam, że obaj panowie powinni promować się w walkach z bardziej znanymi nazwiskami; chociażby tymi, które wymieniłeś. Osobiście żałuję, że właśnie na WM nie zobaczymy walki Punka z Lesnarem (takowa odbyła się na SummerSlamie i była świetna) i że oddaliła się szansa na walkę Danielsona z Triple H.

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335212

Ku*wa! Rok temu mówiłem że jak Cena wygra RR to przestane na rok oglądać wwe. Dobra Cena wygrał i jakoś to zniosłem. Ale BEZ PRZESADY SHEAMUS!!?? Kreatywni to chyba serio stado małp...

Fajnie jakby Kurt Angle powrócił na RR i wygrał a potem by zawalczył z Ceną.

Triple H oczywiście musi się wepchać do ME...

Taa.. Sting w wwe? O tym się mówi każdego roku a zawsze nic z tego nie wychodzi więc dlaczego teraz ma być inaczej?

Goldberg vs Jobback? Jeśli chcą taką walkę zrobić to niech przestaną podkładać Rybacka na lewo i prawo.

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335221

• Reputacja:   1

Ku*wa! Rok temu mówiłem że jak Cena wygra RR to przestane na rok oglądać wwe. Dobra Cena wygrał i jakoś to zniosłem. Ale BEZ PRZESADY SHEAMUS!!?? Kreatywni to chyba serio stado małp...

Fajnie jakby Kurt Angle powrócił na RR i wygrał a potem by zawalczył z Ceną.

Triple H oczywiście musi się wepchać do ME...

Po pierwsze, kto powiedział że Sheamus wygra Royal Rumble, dawno go nie było, jest to Main Eventer więc wszyscy się tego spodziewają jednak raczej to się nie stanie. Po drugie, Angle ? Really ? I po trzecie, Triple H wpycha się do Main Eventu ? A kogo ludzie chwalą od Sumerslam że jest genialny, to co mam oglądać w walce wieczoru pojedynek Rybacka z Goldbergiem ?

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335225

Z tymi niezakontraktowanymi zawodnikami to sytuacja wygląda tak, że jedynie HBK jest osobą, która być może podpisze kontrakt, ale nie chce mi się wierzyć że mógłby jeszcze zawalczyć. Goldberg i Sting to jedynie marzenia, które pewnie nigdy się nie spełnią. Zresztą jakby im się udało ich zakontraktować, a dodatkowo nie wycofaliby się z walki Stone'a Colda, to ta WM-ka mogłaby się nazywać WM XXX- przeszłość dzieje się teraz. Zbyt wiele walk opierałoby się na gwiazdach z przeszłości. A to by było dobre tylko dla sprzedaży jednej jedynej gali, a nie dla rozwoju całości zdarzeń w federacji. Bo oni byliby tylko wykorzystywani tylko w okolicy Wrestlemanii, a potem by zniknęli. Pewnie by jeszcze wygrali z obecnymi gwiazdami obniżając ich "moc" w federacji.

Co do bardzo prawdopodobnej walki Showa z Rybackiem, to ja za nią dziękuję. Już walka Wędkarza z Henrym nie była ciekawa, a teraz może być jeszcze gorzej.

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335230

Sabinq - za przeproszeniem ale co do zwyciezcy RR masz jakies zle info, obecnie najbardziej prawdopodobnym zwyciezcą RR matchu jest wlasnie CM Punk i po tym zwyciestwie ma on wyzwac Ortona. po pierwsze Punk jest gwiazdą formatu Ceny a to znaczy że jego dopisanie triumfu w RR jest nieuniknione, pozatym taki Sheamus jest niżej rangą a co za tym idzie chyba nieryzykowaliby żeby mu dac druga taka wygraną, jesli chodzi o Bryana to podpadl on oficjelom (za slaby buyrate osattnich PPV za co go wlasnie osądzają) i raczej faworytem na RR w 2014 niebedzie. a HBK jesli wroci to raczej do walki z HHH jako reprezentant Vince'a.
https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335264

Coś czuje, że tak będzie przygoda Stinga w WWE wyglądac im bliżej podpisania kontraktu. :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335267

Sabinq - za przeproszeniem ale co do zwyciezcy RR masz jakies zle info

Na razie to nie ma żadnych złych ani dobrych informacji. Dopóki skrypt RR nie jest zaklepany, można podawać różne wersje (nawet najbardziej abstrakcyjne). Wszystko zależy od tego jak się będzie argumentowało...

https://forum.wrestling.pl/topic/34197-aktualne-plany-na-wrestlemani%C4%99-xxx/#findComment-335298