Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Tak... postanowiłem pisać diary z TNA. Historia jest aktualna po Bound For Glory. Po prostu rozwinę ją pewnie inaczej.

Roster aktualizowany na bieżąco...

Roster:

Generalny Manager - Taz

Abyss (Heel)

Austin Aries (Face)

Bobby Lashley (Heel)

Bobby Roode (Heel)

Bully Ray (Heel)

Chavo Guerrero (Face)

Chris Sabin (Heel)

Christian (Face)

Christopher Daniels (Heel)

Devon (Face)

Ethan Carter III (Heel)

Evan Bourne (Face)

Garett Bischoff (Heel)

Gunner (Face)

Hernandez (Face)

Homicide (Face)

James Storm (Heel)

Jay Bradley (Heel)

Jeff Hardy (Face)

John Morrison (Face)

Kazarian (Heel)

Kenny King (Face)

Kevin Steen (Face)

Knux (Heel)

Kurt Angle (Face)

Magnus (Face)

Samoa Joe (Face)

Shelton Benjamin (Face)

Sin Cara (Face)

Sting (Face)

Suicide (Face)

Wes Brisco (Heel)

Knockoutki

Brooke Tessmacher

Gail Kim

Lei'D Tapa

Mickie James

ODB

Taryn Terrell

Velvet Sky

Inni pracownicy

Komentator: Taz&Mike Tenay / Hector Guerrero&Willie Urbina

Konferansjer: Christy Hemme, Percy Watson

Wywiady: Jeremy Borash, Percy Watson, SoCal Val

Obecni mistrzowie (aktualizacja na bieżąco)

Mistrz Świata Wagi Ciężkiej - Mr.Anderson

Mistrz X-Division - Evan Bourne

Mistrz Telewizyjny - Sting

Mistrzowie Tag Team - Hardyz Boys

Mistrzyni Knockout - Brooke Tessmacher

Stajnie/Tag Teamy:

Aces and Eights: Brooke, Bobby Lashey, Chris Sabin, Jay Bradley, Mr.Anderson, Garrett Bischoff, Wes Brisco, Knux,

E.G.O.: Bobby Roode, Chris Daniels, Kazarian

Main Event Mafia: Bully Ray, Kurt Angle, Samoa Joe, Sting

Chavo Guerrero&Hernandez

TNA Impact Zone! 24.10.2013 (odc.808)

http://24wrestling.sescoops.netdna-cdn.com/24/wp-content/uploads/2011/05/impactwrestling.jpg

Dzisiejszy epizod rozpoczyna tradycyjnie intro i pokaz sztucznych okazji. Po pokazaniu fanów kamera została skierowana na stage i zabrzmiała... muzyka Dixie Carter! Szefowa TNA uśmiechnięta, jakby nigdy nic się nie stało, wyszła na ring. W ręku miała jakieś papiery...

Dixie Carter: Miniona niedziela była niesamowita, prawda? Wszystkie pasy mistrzowskie jakie były na szali zmieniły swoich właścicieli! Dawno czegoś takiego nie było w TNA! Chcę pogratulować zwycięzcom... zwłaszcza AJ Stylesowi (AJ! AJ!) Tak, możecie mu skandować! Przez ten rok wykonał naprawdę ogrom pracy. Dlaczego to wszystko mówię? W końcu przez ostatnie tygodnie byłam tą "złą szefową"... postanowiłam przemyśleć parę rzeczy. Rzeczywiście AJ w wielu kwestiach miał rację. Jednak krytykował moje decyzje, nie znając ich kulis. Dzisiaj jednak trzymam w ręku to (wzniosła w górę dokumenty) - nowy kontrakt dla AJ Stylesa! Wiem, że Mistrz Świata Wagi Ciężkiej TNA powinien... a nawet musi być zakontraktowany! Dlatego AJ (spojrzała na stage) zapraszam Ciebie... do naszego ringu!

I rzeczywiście zgasły światła... i zabrzmiało Evil Ways! Na stage'u pojawił się nowy Mistrz Świata Wagi Ciężkiej - AJ Styles! Przywitał się z fanami, wszedł do ringu, spojrzał podejrzliwie na Dixie i wziął mikrofon od SoCal Val.

AJ Styles: Dixie... co się z Tobą stało? Jeszcze tydzień, przed Bound For Glory chciałaś mnie wyrzucić z TNA? Tak nagle zmieniłaś zdanie? Czyżbyś po BFG usiadła gdzieś w barze i w wyniku depresji zbyt dużo wypiłaś co pomieszało Ci w głowie? Ponownie.

Dixier Carter: AJ, AJ, AJ... widzę, że masz dzisiaj poczucie humoru. Ja natomiast do sprawy podchodzę bardzo poważnie. Miałam trzy dni... usiadłam przy kontraktach zawodników, przejrzałam je i zanalizowałam Twoje warunki. Jest w rosterze kilku mniej ważnych wrestlerów, którzy muszą coś udowodnić. Natomiast ty to zrobiłeś, zwłaszcza na Bound For Glory udowodniłeś... tak powiem to, że jesteś Fenomenalny! Zdobyłeś Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej! Zrobiłeś to bez żadnej pomocy! A dzisiaj... mam dla Ciebie nową 2-letnią umowę na Twoich warunkach. Proszę, podpisz ją i miejmy to z głowy.

AJ wziął papiery od Dixie, ale jeszcze miał zamiar coś powiedzieć.

AJ Styles: Dlaczego znowu w tym wszystkim czuję podstęp?! Dlaczego mam nie uważać, że jestem na Twoim celowniku i chcesz mnie ponownie oszukać?!

Dixie Carter: Ponieważ dobrze wiemy, że TNA bez AJ Stylesa jest jak AJ Styles bez TNA. Jesteś jednym z tych, którzy tworzyli tą organizację! Chcesz teraz tak nagle to wszystko rzucić?! Jeżeli nie chcesz podpisać tego kontraktu dla mnie... zrób to dla fanów. Spójrz na nich (pokazała palcem trybuny), oni wszyscy są tu dla Ciebie! Dla Fenomenalnego AJ Stylesa! Chcesz ich tak łatwo zostawić? Wtedy oni mogą poczuć się oszukani przez Ciebie! A powrotu tutaj nie będziesz miał...

Ten argument chyba przekonał AJ Stylesa. Wziął mikrofon od Dixie... i złożył podpis na kontrakcie! Dixie już była szczęśliwa, ale... zabrzmiało wszystkim dobrze znane Deadman's Hand i do ringu wyszedł Bully Ray z Miss Tessmacher.

Bully Ray: Wyłączyć to! (Heat) Dixie, Dixie, Dixie... a już zacząłem Cię lubić! A tutaj znowu zaczęłaś robić te same błędy! Ufasz zawodnikom, którzy najlepsze już mieli za sobą! AJ wybacz mi, ale muszę Ci zadać jedno pytanie...

AJ Styles: Stój gębę Bully! (Cheer) Dobrze wiem jakie chcesz mi zadać pytanie, jednak to ja Ci je zadam! Do you know who I am?! (Stanął twarzą w twarz z Bully'm, Dixie odeszła ku narożnikowi) Jestem dwukrotnym Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! Dwukrotnym Mistrzem Świata Tag Team! A na koniec sześciokrotnym Mistrzem X-Division! Tak Bully! Wiem kim ty jesteś, teraz ty wiesz kim ja jestem! Na Bound For Glory pokazałem Ci to!

Bully Ray: Bla, bla, bla, bla... Słuchaj! Bawi Cię kopiowanie ode mnie powiedzeń? Jeżeli tak to dzisiaj zdejmę Ci ten uśmieszek z twarzy, bo żądam rewanżu! Tak! Chcę rewanżu jeszcze dzisiaj!

Dixie już całkowicie wyszła z ringu i okrążając go poszła na rampę. Stamtąd też przemówiła

Dixie Carter: Dobrze! AJ dajmy mu tego co chce! Jeszcze dzisiaj Main Event, walka o Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej - AJ Styles kontra Bully Ray!

AJ Styles: Dobra, macie to!

AJ rzucił mikrofonem o matę i zabrzmiała jego muzyka. Wymienił jeszcze spojrzenie z Bully'm, po czym opuścił ring. Przenosimy się do komentatorów...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1730/Mike_Tenay.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/47/taz_iw_burak_s.png

Mike Tenay: Ale mocne rozpoczęcie wieczoru! Tymczasem ze stołu komentatorskiego witają Was - Mike Tenay i Taz!

Taz: Bully Ray słusznie zrobił wyzywając AJ Stylesa na walkę jeszcze dzisiaj! Jest on moim przyjacielem, szefem Asów i Ósemek i mam nadzieję, że udowodni swoją wyższość nad Fenomenalnym i to, że niedzielna walka była wypadkiem przy pracy!

Mike Tenay: Niedzielna gala wywróciła wszystko do góry nogami! Natomiast dzisiejsze walki rozpoczynamy... od powrotu Mistrza Telewizyjnego - Abyssa!

Taz:Rywalem tej bestii będzie Hernandez!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/abyss_studio_01.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/251/Hernandez_02.jpg

1.Abyss © vs Hernandez (Normal Match for TNA Television Championship)

Klincz wygrał zdecydowanie lepiej zbudowany Abyss. Bestia sprowadziła rywala do narożnika... i mamy potężny Chop na klatkę piersiową! Abyss odszedł na parę kroków... i potężny Corner Clothesline! Snapmare... i mocne kopnięcie w plecy! Odbija się od lin... jeszcze mocne uderzenie z kolanka! Znowu odbija się od lin... i mocny Splash w rywala! Pin 1...2... Kick Out! Abyss nie przerywa ataku, wynosi rywala na Body Slam! Ależ imponująco to wyglądało! Zarówno Abyss jak i Hernandez wstają w tym samym czasie. Zaczyna się nawałnica Punchów Abyssa. W końcu po czterech, pięciu ciosach Abyss odbija się od lin... Hernandez kontruje Atomic Dropem! Sam odbija się od lin... i Shoulder Block! Hernandez opuszcza ring, przechodzi się po rampie, bierze rozbieg... ale Abyss robi unik przed Get Off Me! Hernandez z całej siły przykłada twarzą w matę! Abyss czeka aż rywal wstanie... i Big Boot! Widać, że jest nabuzowany! Wynosi Hernandeza!!! Shock Treatment! Chyba zbliża się koniec walki! Jeszcze Abyss podnosi rywala... Chokeslam! Pin 1...2...3!

Winner: Abyss by pinfall and still TNA Television Championship

Abyss po walce wziął mikrofon.

Abyss: Hernandez... witaj jako kolejny w moim piekle! W nim zostaje też MOJE MISTRZOSTWO TELEWIZYJNE! Nikt nie jest w stanie mi go zabrać! Nie było mnie długo w TNA, ale wracam i jestem w stanie walczyć! Czekam na kolejnego przeciwnika za tydzień! Wynagrodzę Wam to, że nie było mnie w karcie walk na Bound For Glory!

Abyss rzucił mikrofon i pożegnał się z fanami.

Mike Tenay: Abyss wraca w wielkim stylu!

Taz: Jestem pod wrażeniem! Zobaczmy teraz co zawodnicy mieli do powiedzenia po Bound For Glory!

------------------------------------------------------------------------------------------

Realizator pokazuje wypowiedzi zawodników po BFG...

AJ Styles: To było coś fenomenalnego! Udało mi się! Po raz drugi zostałem Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! I długo nikt mi go tego nie zabierze! A Dixie Carter... nią zajmę się później, czas na świętowanie! A jest co świętować! Niemal równe cztery lata czekałem na odzyskanie tytułu! Przez rok w ogóle nie mogłem na niego spojrzeć! Niepotrzebnie pozwalałem, by obijano mi tyłek... za nic! Ale to się skończyło! W TNA zaczęła się nowa era - era AJ Stylesa!

James Storm: To są jakieś jaja! Przed walką było pewne, że Bro Mans nie wygrają z nami chyba, że w nieczysty sposób. I niestety stało się... Szkoda gadać.

Chris Sabin: To wspaniałe znowu być Mistrzem X-Division! Tym samym przeszedłem do historii, zdobywając tytuł po raz siódmy! Oczywiście dziękuję Velvet Sky za pomoc, ale długo sam dążyłem do miejsca, w którym jestem teraz!

------------------------------------------------------------------------------------------

Wracamy na ring! Jest w nim Ethan Carter III!

ECIII: Chyba nie da się lepiej zadebiutować niż na Bound For Glory, prawda? Jednak nie walczyłem jeszcze na Impact Wrestling! A chyba chcą tego fani tu w Impact Zone w Orlando?! (Mieszana reakcja fanów) Także... czekam na chętnego!

Zabrzmiała muzyka... Jessiego Goderza! W towarzystwie Robbiego E zmierza na ring. Widać musi czuć się bardzo pewnie po BFG, skoro przyjmuje wyzwanie Ethana.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5187/Jessie_Godderz1_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2530/Derrick_Bateman_CutOut_Jess-x.jpg

2.Jessie Godderz (TNA Tag Team Champion) (w./Robbie E) vs Ethan III Carter (Normal Match)

Warunki fizyczne obydwóch panów są wyrównane, więc zwarcie trwało dosyć długo. W klinczu przeszli chyba po całym ringu, aż w końcu Jessie zapiął boczny Headlock. Ethan odepchnął rywala na liny, ten odbija się... i atakuje Clotheslinem! Gdy Ethan wstaje od razu zostaje skarcony Dropkickiem! Godderz podnosi rywala, Irish Whip w narożnik... i Corner Big Boot! Carter spływa po narożniku zamroczony. Jessie podchodzi do lin, wychyla się nad drugą i przybija piątkę ze swoim tag team partnerem. Wydawało się, że rywal to wykorzysta, bo odbija się od lin... ale nadziewa się na Powerslam! Jessie pokazuje, że nadchodzi koniec... i mamy Stunner!

Pin 1...2...3!

Winner: Jessie Godderz (TNA Tag Team Champion) by submission

Robbie E kompletnie zaskoczony wpadł w ramiona Jessiemu! Długo jednak nie świętowali, bo do ringu wpadli James Storm i Gunner! Wymieniali ze sobą serię ciosów, Gunner w końcu powalił Robbiego E potężnym Clotheslinem, a on sam wyturlał się z ringu. Natomiast ex-mistrzowie Godderzowi zostawili coś specjalnego. Storm wyprowadza Las Call Superkick... a Gunner zaatakował Spearem! Jeszcze kilkoma kopnięciami wyrzucił go z ringu. Obydwaj podnieśli pasy, a James wziął mikrofon.

James Storm: Nie wiem czy stosując takie sztuczki jak w niedzielę pokazaliście, że jesteście inteligentni, bo zdobyliście NASZE pasy mistrzowskie, czy głupi, bo nam się naraziliście. Nie mamy jednak zamiaru czekać na następne PPV! Chcemy odzyskać to co nasze JUŻ ZA TYDZIEŃ!

I rzucił mikrofon, wraz z Gunnerem wznosząc najpierw pasy tag team w gestach triumfu, a potem rzucając nimi prosto w Bro Mans.

Taz: Hohoho, Bro Mans nieźle sobie nagrabili u Storma i Gunnera.

Mike Tenay: W każdym bądź razie jeżeli nic się nie zmieni to za tydzień zobaczymy walkę o Mistrzostwa Tag Team!

Taz: Natomiast jeszcze dzisiaj dwukrotny Mistrz Świata Wagi Ciężkiej i szef Asów i Ósemek - Bully Ray będzie w Main Evencie walczył o to, co jeszcze w niedzielę należało do niego.

Mike Tenay: Czy AJ Styles udowodni wszystkim swoją fenomenalność?

[bACKSTAGE]

Kamera pokazuje rozmawiających ze sobą członków E.G.O. Christopher Daniels jak zwykle popijał swoje Martini.

Daniels: Bobby! To co zrobiłeś w niedzielę było fenomenalne!

Roode: Dzięki! Jestem jednak niemiło zaskoczony, że Wam się nie udało wykonać zadania.

Kazarian: Te całe walki tag team na Bound For Glory to było jedno, wielkie nieporozumienie. W ogóle kim są Ci Bro Mans?!

Roode: Mniejsza z nimi! Chris... za chwilę walczysz z Chavo Guerrero. Uważaj na niego.

Daniels: Spokojnie Bobby! Zostawcie go mi! Ty natomiast odpoczywaj!

I Chris poszedł, bo za chwilę ma walkę. Roode z Kazarianem wymienili spojrzenia i wrócili do oglądania gali w tv.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/8/mfl_chavo.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/119/daniels_10.jpg

3.Chavo Guerrero vs Christopher Daniels (Normal Match)

Panowie nie ruszyli na siebie od razu. Podeszli do siebie, wymieniając groźne spojrzenia. Chris miał do powiedzenia parę gorzkich słów, po czym wzniósł swoją rękę, na której miał rękawiczkę z odsłoniętym, środkowym palcem. W końcu to sprowokowało Meksykanina i rzucił się na rywala Lou Thesz Pressem. Sędzia odciąga go... ale za chwilę mamy European Uppercut! Potem Chavo dorzuca kolejny... i jeszcze jeden! Irish Whip... i Daniels wypada z ringu! Chavo to wykorzystuje, wchodzi na narożnik i gdy rywal wstaje mamy Diving Clothesline! Po chwili podnosi i prowadzi Danielsa do ringu. Akcja przenosi się znowu do "kwadratowego pierścienia". Panowie wymieniają ze sobą serię Chopów, w końcu Chavo odbija się od lin, Chris przeskakuje nad nim, potem znowu robi unik, przechodząc pod rywalem i mamy Arm Drag! Chris kombinuje co dalej, po czym wykorzystuje liny... i mamy Springboard Moonsault! Pin 1...2... Kick out! Daniels nie wierzy! Zapina Koji Clutch! Chavo walczy ze sobą i próbuje doczołgać się do lin... ale jest za daleko i odklepuje!

Winner: Christopher Daniels by submission

Mike Tenay: To niesamowite! Chris Daniels wygrywa przez dźwignię! Dawno nie było czegoś takiego w jego wykonaniu!

Taz: Zgodzę się z Tobą Mike. Sposób wygranej Danielsa jest imponujący.

Mike Tenay: Na moment wróćmy jednak jeszcze do Bound For Glory! Magnus odniósł w końcu ważne zwycięstwo... i to nad Ikoną - Stingiem!

Realizator pokazuje ostatnie momenty walki Magnusa ze Stingiem na BFG i zapiętą przez Brytyjczyka dźwignię.

Magnus: Dziękuję Stingowi, bo ta walka była mi naprawdę potrzebna... To jest wrestling. Tu się ze sobą rywalizuje, nie patrząc na przyjaźnie z innymi. Stinger to naprawdę świetny zawodnik, jedna z Legend. Walka z nim to była sama przyjemność.

Sting: Magnus był w kiepskiej sytuacji. Potrzebował jakiegoś ważnego zwycięstwa. Nie, nie dawałem mu forów. On był lepszy. Zaskoczył mnie tą dźwignią. Ale cóż... Przyszłość nadchodzi.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5127/Leid_Tapa_CutByJess12March2013.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/645/ODB_7_CutByJess_27May2013.jpg

4. Lei'D Tapa vs ODB (Normal Match)

Panie mogą w końcu stanąć naprzeciwko siebie. Lei'D Tapa bardzo się naraziła ODB, też w pewnym stopniu przez nią straciła pas na rzecz Gail Kim. Zawodniczki miały wiele sobie do powiedzenia, aż w końcu Lei'D odepchnęła rywalkę z taką siłą, że ta jeszcze zrobiła fikołka na macie. Ta odpowiedziała Lou Thesz Pressem! Sędzia musiał odciągnąć Knockoutki od siebie, tak zaciekle ODB atakowała głowę Lei'D Tapy. ODB bierze rozbieg na Clothesline... ale rywalka kontruje Samoan Dropem! Pin 1...2... Kick Out! Zawodniczka z Tonga była zaskoczona. Wstają... a ODB atakuje Dropkickiem! Wchodzi jeszcze na narożnik... i Flying Clothesline! ODB próbuje wynieść Lei'D... ale ta ją przeważa i mamy Crossbody! Pin 1...2... Kick Out! Jeszcze ODB walczy! Wstaje... ale Lei'D Tapa ją wynosi i mamy Powerbomb! Pin 1...2...3!

Winner: Lei'D Tapa by Pinfall

Mike Tenay:ODB walczyła dzielnie ale nie miała większych szans z tą olbrzymką.

Taz: Nawet ja bym bał się stanąć naprzeciwko jej...

Mike Tenay:Czas na Main Event!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ59_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bully_Ray_08.jpg

Main Event - AJ Styles © vs Bully Ray (w./Brooke)

(Normal Match for TNA World Heavyweight Championship)

Bully najpierw w swoim stylu chce sprowokować rywala. Rzuca AJ-owi kilka obraźliwych słów. W końcu AJ odpowiada liściem prosto w twarz. Bully'ego to tak zdenerwowało, że od razu potraktował rywala potężnym Irish Whipem w narożnik. AJ odbija się jak od ściany. Bully znowu rzuca jakieś obraźliwe wyrazy, a Styles zaskakuje go Jawbreakerem. Odbija się od lin i Crossbody. Ale Bully Ray przechwytuje go i mamy Vertical Suplex! Pin 1...2... Kick Out! Bully nawet nie jest zbyt specjalnie zdziwiony. Podnosi rywala lekceważąco za włosy. Wyniesienie... i potężny Body Slam! Widać, że Bully chce pastwić się nad mistrzem. Znowu podnosi Stylesa i tym razem wykonuje Fallaway Slam. Dosyć wolne tempo ma ta walka. W końcu AJ znowu kontruje Jawbreakerem, gdy Bully do niego podchodzi! AJ odbija się od lin... i Clothesline! Obydwaj upadają i sędzia liczy. Przy pięciu AJ podskakuje na nogi! Bierze rozbieg... Springboard Moonsault! Pin 1...2... Kick Out! Bully ledwo oderwał bark od maty. AJ podnosi rywala na Styles Clash... ale nie daje rady go utrzymać i mamy Schoolboy Pin! 1...2... Kick Out! Obydwaj wstają w tym samym czasie... i mamy podwójny Clothesline! Znowu sędzia odlicza obydwóch zawodników.

W tym czasie... brzmi Deadman's Hand! Do ringu zmierzają Garrett Bischoff, Mike Knxx, Wes Brisco i... Mr.Anderson! Mr. Anderson powraca! Cała czwórka wchodzi do ringu. Nie obchodzi ich AJ Styles. Oni chcą dorwać Bully'ego Ray'a! Nawet Brooke Tessmacher wbiega do ringu, by uratować swojego chłopaka! Mr.Anderson jednak nic sobie z tego nie robi... i mamy Mic Check! Bully przestraszony odpycha się po macie do narożnika. Mr.Anderson podchodzi do niego, a Bully patrzy na swojego, byłego kolegę jak na ducha. Ten poklepał go po twarzy. Zostawił go... i podszedł do reszty grupy. Coś im powiedział, a oni podnieśli Bully'ego. Bully ledwo stał na nogach, a Knux złożył mu Pocałunek Śmierci, taki jak Mr.Andersonowi na No Surrender! Całą trójką wynieśli Bully'ego... i mamy Powerbomb! Oczywiście AJ broni mistrzostwa przez dyskwalifikację, ale to i tak nie ma znaczenia. Teraz znaczenie ma to, że cała czwórka - Mr.Anderson, Mike Knux, Wes Brisco i Garett Bischoff swoją nad Bully'm Ray'em i triumfują!

Tym obrazkiem kończymy Impact Wrestling. Zapraszam w kolejnym odcinku!

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

26

• Qba5000

9

• TheVillain

5

• Arkao

4

Top użytkownicy w tym temacie

TNA Raport #1

Witajcie! Co jakiś czas będę dodawał listę newsów dotyczących mojego TNA. No to jedziemy ;)

- Jak można zauważyć na pierwszym Impact Wrestling po BFG Dixie Carter nieco złagodniała. Między innymi postanowiła podpisać dwuletni kontrakt z AJ Styles. To wszystko przez spadające ratingi i ilość sprzedanych biletów do BFG. AJ Styles jest teraz twarzą organizacji i może wiele dać TNA. Nie da się też ukryć, że ojciec Dixie, który ma większość udziałów w TNA nie był ostatnio zadowolony z przychodów organizacji i pogroził swojej córce, że może sprzedać federację komuś innemu.

- W najbliższym czasie możemy być świadkami rewolucji w rosterze. Zarząd przedłużył kontrakt z AJ Stylesem, postawił też ultimatum grupie zawodników MMA - Kingowi Mo, Rampage'owi Jacksonowi oraz Tito Ortizowi. Cała trójka postanowiła podpisać kontrakt na zasadzie Full Wrestler i od listopada będą musieli walczyć w takiej częstotliwości jak reszta zawodników.

- Dixie Carter stworzyła czarną listę zawodników zagrożonych zwolnieniem z TNA. Są to: Eric Young, Jessie Godderz, Rob Terry, Robbie E, Rockstar Spud, Sam Show i Zema Ion.

- TNA obecnie negocjuje z zawodnikami, którzy być może już wkrótce wzmocnią roster, są to: Antonio Bank$ (lepiej znany jako MVP), Bobby Lashley, Dave Batista, John Hennigan (John Morrison) i Shelton Benjamin. Podobno negocjowane są także opcje ściągnięcia niektórych zawodników z WWE.

- Na stronie TNA.com ogłoszono kalendarz PPV na rok 2014:

26.01.2014 - Genesis

23.02.2014 - Against All Odds

16.03.2014 - Red Alert (new)

27.04.2014 - Lockdown

18.05.2014 - Sacrifice

22.06.2014 - Slammiversary XII

27.07.2014 - Destination X

31.08.2014 - Hardcore Justice

28.09.2014 - No Surrender

26.10.2014 - Bound For Glory

23.11.2014 - Hell Cage (new)

28.12.2014 - Final Resolution

Jak widzicie na liście są dwie nowe gale: Red Alert w marcu i Hell Cage w listopadzie.

- Na ostatnim Impact Wrestling byliście świadkami powrotu Mr.Andersona i Wesa Briscoe do składu Asów i Ósemek, jednocześnie eliminacji z klubu Bully'ego Ray'a. Zarząd postanowił przedłużyć działanie stajni na rok 2014. Na razie nie jest przewidziany sposób rozpadu klubu.

Cóż... uprzedziłeś mnie... ja mam napisaną już połowę dcinka Impact, ale skoro Ty się zająłeś TNA to nei wiem czy wydam swoją galę...

Sama gala była dobra, nie ma jakiegoś super segmentu, ale wszystko stoi na przyzwoitym poziomie. AJ wypadł za***iście w pierwszym segmencie. Reszta segmentów, podobnie jak i walk, była dobra i tylko dobra. Musisz się jeszcze trochę poprawić. Nie podoba mi się tylko skład asów... fajny Anderson, Knux i 2 beztalencia... Mike, a przedewszystkim Ken się tu marnują.

@Paul - co to przeszkadza?

Jak dla mnie szału jeszcze nie ma, newsy podobały mi się bardziej niż gala. Mam nadzieję na kilku nowych zawodników i powodzenia :)

116218737055c51bc30a173.jpg

Paul_Heyman, nie krępuj się, wbijaj z tym TNA, mało nas ostatnio :D

Co do odcinka, zgadzam się z Qba5000, szału nie ma, ale wierzę w ciebie, masz już za sobą kilka projektów, więc na pewno się rozkręcisz.

Jessie pokazuje, że nadchodzi koniec... i mamy Stunner!

Pin 1...2...3!

Winner: Jessie Godderz (TNA Tag Team Champion) by submission

taka mała drobnostka :D

Na następnym Impakcie powinieneś zacząć ostro rozkręcać feudy, bo PPV masz więcej niż w prawdziwe TNA. Powodzenia w dalszym pisaniu, i jeżeli czyta to ktoś, kto ma wątpliwości czy pisać swoje diary, to gorąco go namawiam do wrzucenia swojego dzieła, nie trzeba być ekspertem żeby widzieć że Booking Zone ma kryzys, i potrzeba nam ludzi. Moje Extreme Rules już w 1/2 napisane :P

Hm... Na początku - naprawdę zamierzasz pisać do dłużej, czy znowu skończysz w dwa tygodnie? W ciągu miesiąca rozpoczales trzy projekty (WWE, WLF i TNA), więc...

Co do samej gali - dupy nie urywa. Impact nienajgorszy, ale mam dziwne wrażenie, że skończy się to szybciej niż zaczęło...

Dzięki za komentarze, cieszy mnie pozytywny odzew i spore zainteresowanie :)

@Kelley ja bym się nie martwił o długość diary, mam już gotowe kilka odcinków, a lada moment zacznę pisać pierwsze PPV.

TNA Impact Wrestling 31.10.2013 (odc.809)

http://24wrestling.sescoops.netdna-cdn.com/24/wp-content/uploads/2011/05/impactwrestling.jpg

Galę rozpoczynamy tradycyjnie od fajerwerków, po czym... brzmi Deadman's Hand. Asy i Ósemki w składzie - Mr.Anderson, Garrett Bischoff, Wes Brisco i Mike Knux zmierzają do ringu! Mr.Anderson bierze mikrofon od Christy Hemme.

Mr.Anderson: Jeju... chłopaki czy pamiętacie co się wydarzyło tydzień temu?! To było wspaniałe, niesamowite, fantastyczne! Bully Ray w końcu dostał to na co zasługiwał!!! Yeah! W końcu chyba pokazałem mu gdzie jego miejsce, prawda? Tak...tak! W końcu nie muszę patrzeć na to jak panoszy się z tą swoją laską. Z tego co wiem to chyba nie ma go dzisiaj w budynku, co Knux? (Mike kiwnął głową) I dobrze. Jednak mam coś do ogłoszenia, coś związanego właśnie z Bully'm Ray'em. Bully... chciałeś każdemu przeciwnikowi zabrać coś co najcenniejsze. Nam (wskazał na siebie i pozostałą trójką) też chciałeś coś zabrać! Ten klub! Klub, który nas zjednoczył! Natomiast ty każdą, kolejną decyzją dążyłeś do rozwalenia tego co stworzyliśmy! Ale nie! Nie ma tak łatwo! Asy i Ósemki wracają w pełni sił! Jednak przegłosowaliśmy to, że należy Ciebie usunąć z naszego klubu! To samo dotyczy Tito Ortiza. Tym samym nowym szefem A&8... jestem ja! I to ja mam zamiar odbudować naszą siłę! Zrobię to krok po kroku, a pierwszy krok jeszcze dzisiaj wykonam ogłaszając wszem i wobec nowego członka naszego klubu!

Mr.Anderson skończył przemawiać i z resztą bandy pokazali swoje tradycyjne gesty. Przenosimy się do komentatorów.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1730/Mike_Tenay.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1198/14_Jeremy_Borash.jpg

Mike Tenay:Witajcie! Wieczór rozpoczęliśmy mocną wypowiedzią Mr.Andersona - nowego szefa Asów i Ósemek w stronę Bully'ego Ray'a oraz informacją o nowym członku Klubu. Natomiast jak już zauważyliście obok mnie nastąpiła mała zmiana. Taz po ostatnim Impact Wrestling zrezygnował tymczasowo z komentowania gal. Dzisiaj towarzyszy mi... Jeremy Borash!

Jeremy Borash: Witaj Mike, witam Was. Ciekaw jestem jak na informację o powrocie do sił A&8 zareaguje Main Event Mafia. W końcu została stworzona, by zlikwidować Asy i Ósemki.

Mike Tenay: Być może dowiemy się tego jeszcze dzisiaj. Dzisiaj natomiast na pewno odbędzie się pojedynek o TNA Tag Team Championships! James Storm i Gunner tydzień temu zażądali rewanżu i go otrzymają.

Jeremy Borash: Czy Bro Mans udowodnią swoją wyższość nad rywalami, czy też pokażą, że BFG to było zwykły przypadek? A wieczór zaczniemy od dwóch uczestników Ultimate X Matchu na Bound For Glory - Austina Ariesa i Manika!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_09.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1307/manik_ner2.jpg

1.Austin Aries vs Manik (Normal Match)

Zanim jeszcze dano sygnał do walki obydwaj przybili sobie piątki. Klincz wygrał AA po czym przeszedł w Wrist Lock. Manik sprytnie z niego wyszedł, robiąc gwiazdę na jednej ręce i kopiąc rywala w kolano. Po chwili to sam Manik zapiął Wrist Lock. Austin wykorzystał swoją siłę i udało mu się dostać do lin, więc Manik rad, nie rad musiał puścić rywala. Sędzia kazał Ariesowi wrócić do walki. AA tym razem nie czekał na zwarcie, tylko zaatakował Low Kickiem. Częstuje przeciwnika Irish Whipem... a ten oplątuje się między linami jak pająk, w swoim stylu! Austin dopiero po chwili to zauważa, gdy się odwraca i bierze rozbieg... ale Manik robi unik, a Aries wypada po za ring! Manik nie przerywa akcji, wskakuje na trzecią linę... Diving Hurricanrana! Fani oszaleli! AA powoli wstaje... a Manik wykorzystuje stół komentatorski, odbija się... i Roundhouse Kick! Podnosi rywala i zaprowadza do ringu, bo widzi, że sędzia odlicza. Austin wpada do ringu lekko zamroczony i chwiejąc się podszedł do narożnika. Manik to widzi, bierze rozbieg na Corner Splash ale Aries robi unik! Manik uderza z całej siły w narożnik! Mamy Schoolboy Pin od AA! 1...2... Roll up Manik! 1...2...Kick Out Ariesa! AA wstaje i natychmiast atakuje siedzącego rywala niskim Front Dropkickiem! Aries wchodzi na narożnik, czeka aż przeciwnik wstanie i mamy Missile Dropkick z trzeciej liny! Pin 1...2... Kick out! Manik odchodzi do narożnika, by odpocząć, natomiast Austin nabuzowany bierze rozbieg i mamy kolejny Dropkick! "The Greatest" wchodzi na trzecią linę... i mamy 450 splash! Jeszcze wyniesienie... Brainbuster! Pin 1...2...3!

Winner: Austin Aries by pinfall

]Mike Tenay: Ale pojedynek! Tych zawodników z chęcią widziałbym w Main Eventach.

Jeremy Borash: Nie tylko ty Mike... ale teraz proponuję zobaczyć ogłoszenie od Dixie Carter, które pozostawiła nam w sprawie rewolucji, która nadchodzi w TNA.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Realizator pokazuje Dixie Carter siedzącą w swoim biurze, patrzącą prost w kamerę.

Dixie Carter: Witam wszystkich fanów TNA! Chcę Was poinformować o kilku ważnych kwestiach. Tak jak mówiłam tydzień temu - miałam czas, by przysiąść do kontraktów i zastanowić się nad niektórymi wrestlerami. Lista tych, którzy są na mojej czarnej liście jest długa. Daję im miesiąc do przekonania mnie do siebie. Przeczuwam, że roster zmniejszony zostanie o połowę, ale też wprowadzę kilka nazwisk, które już kiedyś były w TNA, albo jeszcze nie miały przyjemności u nas być, ale są Wam znane. Druga ważna sprawa - jak wiecie w 2013 roku mieliśmy zaplanowane tylko cztery gale w systemach PPV. Postanowiłam zmienić naszą politykę i wprowadzić gale PPV raz na miesiąc, a na nich będą bronione wszystkie pasy mistrzowskie. Informacje o kalendarzu gal znajdziecie oczywiście na moim twitterze i stronie głównej TNA. Postanowiłam, że w Listopadzie, podobnie jak w poprzednich latach, odbędzie się jednak Turning Point! A w grudniu będziemy świadkami Final Resolution. Obydwie gale w systemie płatnym. Jeżeli mamy mieć fundusze, by zatrudniać dla Was wielkie gwiazdy, to w jakiś sposób musimy je zdobyć. Mam nadzieję, że zrozumiecie moją decyzję.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wracamy do ringu. Stoi w nim Ethan Carter III

ECIII: Może mnie jeszcze nie znacie ale nazywam się Ethan Carter III! Moja ciotka - Dixie Carter ściągnęła mnie tutaj, bym uratował tą federację. Uratował to znaczy - zdobył Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej! Jak wiecie zadebiutowałem na Bound For Glory, od razu wygrywając swoją walkę. Tydzień temu przegrałem, ale byłem po prostu lekko zaskoczony pojawieniem się Jessiego Godderza. Dzisiaj chcę udowodnić, że przegrana na poprzednim Impact Wrestling była tylko przypadkiem! Także... czekam na przeciwnika!

Ethan oddał mikrofon i zdjął koszulkę. Stał czekając i patrząc na stage. Zabrzmiał theme song... Kenny'ego Kinga! Był on jednak z mikrofonem.

Kenny King: Chwila, chwila, chwila! To wszystko brzmi bardzo pięknie, ale chcę Ci przypomnieć, że na BFG wygrałeś z jakimś Jooberem! Z kolei tydzień temu przegrałeś z niewiele znaczącym zawodnikiem w TNA! Myślisz, że co tydzień możesz tak sobie stać w tym ringu i wszystkim po kolei rzucać wyzwania? W takim razie Kenny King musi Cię chyba sprowadzić na ziemię!

Mówiąc to Kenny coraz bliżej podchodził ringu, a kończąc wypowiedź wszedł do środka i rzucił się Lou Thesz Pressem! Sędzia w końcu odciągnął go od rywala i dał sygnał na rozpoczęcie walki.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2530/Derrick_Bateman_2_CutOut_Jess-x.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1911/kk2.png

2.Ethan Carter III vs Kenny King (Normal Match)

Kenny ponownie rzucił się na rywala serią ciosów w głowę. Carter uratował się wsadzeniem palca w oko rywala. Sędzia oczywiście upomina ECIII, ale ten ma to gdzieś. Chwyta Kinga za głowę, prowadzi do narożnika i przykłada nim z całej siły. Sam po chwili wchodzi na narożnik i mamy wspaniały Neckbreaker z trzeciej liny! Pin 1...2... Kick Out! Kenny podnosi bark przerywając przypięcie, a Ethan jest lekko zaskoczony. Wstaje i częstuje rywala Soccerball Kickiem! Jeszcze odchodzi na parę kroków od przeciwnika i atakuje go Neck Snapem! Kolejne przypięcie, ale tym razem Kenny przerywa po jednym. Ethan podnosi Kenny'ego, a ten kontruje Jawbreakerem! Odbija się szybko od lin i mamy Crossbody! Pin 1...2... Kick Out! Kenny jest wściekły, pokazuje, że nadchodzi koniec walki. Wynosi rywala na Royal Flush, ale ten jakoś wydostaje się i mamy Man-Tastic! Pin 1...2...3!

Winner: Ethan Carter III by pinfall

Mike Tenay: Wow! Ethan chyba na naszych oczach wraca na zwycięską drogę.

Jeremy Borash: W każdym bądź razie dzisiaj spisał się wyjątkowo dobrze. Wygrać z byłym mistrzem X-Division to nie byle co.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[bACKSTAGE]

Zaglądamy do locker roomu Main Event Mafii. Obecny jest cały skład, po za Rampage'm Jacksonem, który ma przed sobą walkę w Bellatorze.

Kurt Angle: Słuchajcie chłopaki - przepraszam Was! Nie było mnie, gdy potrzebowaliście wsparcia z Asami i Ósemkami. Do tego na Bound For Glory odniosłem porażkę... Nie jestem w najlepszej formie.

Sting: Kurt ale my to wiemy. Spokojnie, przemyśl raz jeszcze wszystko i uporządkuj to w swojej głowie. Dobrze, że wróciłeś. A&8 wracają...

Magnus: Panowie, a ja proponuję zmienić naszą strategię.

Samoa Joe: Co proponujesz?

Magnus: Zobaczcie - im bardziej się staraliśmy, tym bardziej oni teraz wracają z większą siłą. Ken Anderson mówił o nowym członku... Wiem, że zostaliśmy przywróceni, by zniszczyć Asy i Ósemki, ale naszym celem jest też zdobywanie tytułów mistrzowskich! Nie mówię tego, bo tylko ja z Was nie byłem jeszcze Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej. Mówię to, bo przez to, że skupiliśmy się na innych tracimy na swojej wartości. Ile szans na jakikolwiek pas mistrzowski dostała cała nasza czwórka razem wzięta przez ostatnie pół roku? No właśnie... Sting ty nie możesz walczyć z AJ Stylesem, ale możesz stworzyć ze mną lub Samoa Joe wspaniały Tag Team. Kurt... wiem, że masz nie najlepszą sytuację życiową, ale tak naprawdę to ty jesteś z nas najbardziej doświadczony jeżeli chodzi o walki na największych scenach na świecie! Wiem, że jesteś w stanie zdobyć pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej. Na koniec zostaje pas X-Division. Zobaczcie, jeżeli zdobędziemy wszystkie tytuły mistrzowskie to będziemy dominować w TNA! Wtedy też Asy i Ósemki nie będą miały zbyt wiele do powiedzenia, tylko my!

Magnus mówił to z dużym zapałem, a gdy skończył reszta popatrzyła na siebie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normal Match for TNA Tag Team Championships

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2440/Robbie_E9_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5187/Jessie_Godderz1_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/james_storm_24.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2494/Gunner_CutByJess_04October2013.jpg

3.Bro Mans © vs James Storm&Gunner

Zaczęli Robbie E i James Storm. Kowboj wykorzystał swoje warunki fizyczne i chwycił za głowę rywala, po czym przerzucił nim po niemal całym ringu. Robbie E zezłościł się i chciał zaatakować Storma Clotheslinem, ale ten zrobił unik, odbija się od lin i mamy Lou Thesz Press! Wstaje i wynosi rywala na Body Slam! Idzie ku swojemu narożnikowi i zmienia się z Gunnerem. Ten wchodzi i natychmiast atakuje Robbiego E serią kopnięć. Sędzia zwraca mu uwagę, co wykorzystuje Robbie E i gdy Gunner do niego podchodzi mamy Drop To Hold. Robbie E rzuca się ku swojemu narożnikowi i robi rozpaczliwą zmianę z Jessiem Godderzem. Jessie z wielką ochotą chciał zaatakować rywala Clotheslinem, ale Gunner skontrował Powerslamem! Pin 1...2... Kick Out! Obydwaj wstają równie szybko, a Jessie wykonuje Dropkick w kolana Gunnera! Jeszcze odbija się od lin i mamy Running DDT. Jessie jest zadowolony z siebie i zaczyna dyskutować z Stormem, który stał w swoim narożniku i mógł tylko odpowiedzieć słownie rywalowi. Godderz się odwraca... i zostaje zaskoczony Spearem! Pin 1...2... Robbie E przerywa pin! Do ringu wchodzi też James Storm. Gunner częstuje Robbiego Irish Whipem, a Storm wykonuje Last Call Superkick! Robbie E już raczej wyeliminowany z walki, wyturlał się z ringu. Panowie zostawili coś jeszcze dla Jessiego Godderza. Gunner wykonuje Catapult, a Storm dorzuca DDT! Pin 1...2... Kick Out! Niespodziewanie Godderz przerywa! Gunner w końcu się wkurza i mamy Gun Rack! Przypięcie 1...2...3! Mamy nowych mistrzów tag team!

Winners: James Storm&Gunner (New TNA Tag Team Champions)

Nowi mistrzowie świętowali, a w tym czasie zabrzmiał theme song Dixie Carter, która wyszła na stage z mikrofonem i uśmiechnięta klaskała Gunnerowi i Stormowi.

Dixie Carter: Brawo! Świetnie się spisaliście Panowie! Jednak teraz smykajcie, bo mam coś do powiedzenia. Najpierw przegrani... Jessie i Robbie. Dzisiaj powiedziałam o mojej czarnej liście zawodników, których skreślę z rosteru TNA jeżeli mnie nie przekonają. Niestety byliście wśród nich. Miałam dać miesiąc... ale jednak postanowiłam działać już od dzisiaj. Przykro mi to mówić przy ludziach... ale We Are Fired!

Jessie i Robbie nie mogli uwierzyć w słowa Prezes TNA.

Dixie Carter: Co się tak patrzycie? Tak naprawdę nie odgrywaliście znaczącej roli w TNA, a na Bound For Glory mieliście zwyczajnego fuksa. Wcześniej kompromitowaliście się tydzień po tygodniu. A ja nie mogę na coś takiego pozwolić w czołowej federacji wrestlerskiej! Także Panowie ochroniarze... proszę wyprowadzić ich!

Jesteśmy świadkami smutnej sceny, jak trzech ochroniarzy podeszło do Jessiego Godderza i Robbiego E i siłą wyprowadzili ich, najpierw z ringu, a potem z areny. Oni po drodze krzyczeli "Nie możesz nam tego zrobić!" i niszczyli wszystko co się da. Fani... buczeli na Dixie Carter.

Dixie Carter: Przepraszam Was (wskazała na fanów), że w taki sposób do tego doszło. Ale tak trzeba załatwiać te sprawy. Jeżeli federacja ma być najlepsza to mają w niej pracować najlepsi! A Jessie Godderz i Robbie E... umówmy się - oni nie są nawet przeciętni! Są po prostu beznadziejni! Przejdźmy jednak do bardziej przyjemnych rzeczy. Za tydzień odbędzie się Open Fight Night! Tym razem będzie ono wyjątkowe - to WY na naszej stronie internetowej będziecie wybierać rywali dla zawodników i stypulacje. Na szali będą trzy pasy mistrzowskie! Zaczynając od Mistrzostwa Telewizyjnego, przechodząc przez tytuł X-Division, a kończąc na tym najważniejszym... Mistrzostwie Świata Wagi Ciężkiej! Ponadto będą dwie walki specjalne. Obiecuję Wam dużo atrakcji, między innymi poznacie nowego Generalnego Managera TNA! Na koniec dzisiejszego programu zostanie podana lista ankiet, w których wybierzecie walki na Open Fight Night! A, jeszcze jedno - na dzisiaj nie mamy wytyczonego Main Eventu. Co wy na to, byśmy zobaczyli pojedynek Champion vs Champion? Mistrz Telewizyjny - Abyss kontra Mistrz X-Division - Chris Sabin! To tyle, do zobaczenia za tydzień i wybierajcie mądrze walki na Open Fight Night!

Puściła oko do kamery i opuściła ring.

Mike Tenay: Dzieje się, dzieje! Pani Prezes TNA robi coraz większe porządki, nawet już także w rosterze!

Jeremy Borash: Jest mi trochę szkoda Bro Mans, głównie przez sposób w jaki muszą się pożegnać z TNA.

Mike Tenay: Jednocześnie też Dixie Carter ogłosiła dzisiejszy Main Event - pojedynek Abyssa z Chrisem Sabinem!

Jeremy Borash: Oj będzie się działo, choć i tak w wypadku przegranej żaden z Panów nie straci swojego pasa mistrzowskiego.

Mike Tenay: Dzisiaj mamy też poznać nowego, piątego członka Asów i Ósemek! Kogo sprowadził Mr.Anderson do swojej bandy?

---------------------------------------------------

Promo Open Fight Night

Wracamy na żywo i słyszymy muzykę Kurta Angle'a! Złoty medalista olimpijski uśmiechnął się, słysząc reakcję fanów i przybijając z nimi piątki poszedł do ringu. Ubrany był w swój strój zapaśniczy.

Kurt Angle: Dziękuję Wam za to powitanie! Jestem Wam niezwykle wdzięczny za wsparcie, które okazywaliście mi ostatnio. Nawet mimo porażki na Bound For Glory z Bobby'm Roodem byliście ze mną i wciąż jesteście. Mieć takich fanów to prawdziwy skarb! (U.S.A.! U.S.A.!) Dzisiaj stoi przed Wami kompletnie inny człowiek niż kilka tygodni temu... Nieco przybity i czujący, że jego czas powoli się kończy. Spójrzmy prawdzie w oczy - mam 44 lata, we wrestlingu osiągnąłem chyba wszystko co było możliwe. Tak, kocham ten sport! Kocham to, że dla Was mogę skopać dupy innym zawodnikom! Ale nie wiem ile jeszcze będę w stanie walczyć... tydzień, miesiąc, rok, a może dwa? Naprawdę czuję, że mój czas się skończy, a jeżeli mam odejść z TNA to tylko zdobywając wcześniej Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej!

Kurt przerwał, bo zabrzmiało Bad Influence, a na stage wyszedł Kazarian.

Kazarian: Boże... słuchając Twojej wypowiedzi za kulisami niemal się poryczałem... ze śmiechu! (Heat, Kaz powoli szedł do ringu) Kurt czemu nie przyznasz nam wszystkim, że to Cię po prostu przerosło! (Wszedł do ringu) Czemu nie rzucisz tego w cholerę i nie wrócisz do swojej żony i dzieci Kurt? W końcu tam jest Twoje miejsce! W Twoim domu, na fotelu przed kominkiem lub telewizorem!

Kurt Angle: Myślisz, że jesteś śmieszny?! Myślisz, że będę słuchał TWOJEGO zdania? Ja słucham tylko siebie i moich fanów! A właśnie mam ochotę ci po prostu uderzyć tym mikrofonem w w głowę!

Obydwaj rzucili mikrofony i wymienili kilka cierpkich słów. W końcu Kurt nie wytrzymał i rzucił się na Kazariana, ten po chwili uciekł z ringu na rampę.

Kurt Angle: Nie, nie będziemy tak tego załatwiać! Będziemy walczyć, już teraz!

Kaz kręcił głową, ale przyszedł już sędzia i dał sygnał do rozpoczęcia pojedynku!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/Kazarian12_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/2617_Kurt_Angle.jpg

4.Kazarian vs Kurt Angle (Normal Match)

Kazarian mimo rozpoczęcia pojedynku tylko podszedł do lin i kłócił się z sędzią. W końcu Angle postanowił sam wrzucić Frankiego do ringu! Kazarian szybko wstaje i zostaje powalony Clotheslinem! Znowu wstaje i kolejny Clothesline od Kurta. Angle jest nabuzowany i czuje chęć zwycięstwa! Wykonuje Snap Suplex i przypina! 1...2... Kick Out! To jeszcze zdecydowanie za mało na Kazariana. Kaz podnosi się ale natychmiast mamy Irish Whip w narożnik od Angle'a. Do tego Kurt dokłada jeszcze Corner Splash! Złoty medalista olimpijski wchodzi na trzecią linę... i mamy Diving Moonsault! Pin 1...2... Kick Out! Angle nie wierzy! Obydwaj wstają... a Kazarian wykonuje Crossbody! Wstaje, podnosi rywala i mamy Irish Whip. Angle odbija się od lin, wraca... i Dropkick! Przypięcie Kazariana 1...2... Kick Out! Ale zrobiło się tempo tej walki! Kazarian wchodzi na trzecią linę! Skacze pod Diving Neckbreaker, ale Kurt kontruje Powerbombem!!! Pin Angle'a 1...2... Kazarian podnosi bark! Kurt już jest naprawdę zły, chce końca tej walki! Podnosi Kazariana i wykonuje swoją tradycyjną kombinację trzech German Suplexów! Niespodziewanie przy ringu pojawia się Bobby Roode! Odwraca uwagę i sędziego i Angle'a, stojąc przy linach i coś krzycząc. Ale pojawia się też Magnus! Rozpoczyna się Brawl pomiędzy obydwoma zawodnikami! Tymczasem sytuację wykorzystuje Kazarian i mamy Low Blow! Pin 1...2... KICK OUT! Kazarian kompletnie w to nie wierzy! Podchodzi do liny i wściekły trzącha nią. W międzyczasie Angle opierając się o narożnik powoli wstaje. Kazarian bierze rozbieg... mamy Olympic Slam od Angle'a!!! To już chyba naprawdę koniec! Mamy zapięte Ankle Lock na środku ringu! Kazarian od razu odklepuje!

Winner: Kurt Angle by submission

Po walce Kurt czuł spory ból, ale był szczęśliwy. W końcu wrócił do ringu Magnus, który chyba rozprawił się już z Bobby'm Roodem i podnieśli razem ręce w geście zwycięstwa.

Jeremy Borash: Piękny obrazek, prawda Mike? Main Event Mafia tym razem wygrała.

Mike Tenay: Nawet mimo brudnych chwytów Kazariana Kurt sobie z nim poradził. To jest prawdziwy mistrz! A teraz przypomnijmy sobie wydarzenia z dzisiejszej gali... a potem Main Event!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- W ringu wraz z Asami i Ósemkami stoi Mr.Anderson, który mówi, że "Tym samym nowym szefem A&8... jestem ja! I to ja mam zamiar odbudować naszą siłę! Zrobię to krok po kroku, a pierwszy krok jeszcze dzisiaj wykonam ogłaszając wszem i wobec nowego członka naszego klubu!".

- Austin Aries zwycięża w walce z Manikiem, najpierw wykonując 450 splash, a potem Brainbuster!

- Ethan Carter III rzuca wyzwanie, na które odpowiada Kenny King. Tym razem ECIII zwycięża po Man-Tastic.

- Widzimy końcówkę walki Gunnera i Storma z Bro Mans, w wyniku, której znowu zdobyli Mistrzostwa Tag Team, a Dixie Carter zwolniła Jessiego Godderza i Robbiego E.

- Kurt Angle pokonuje przez Ankle Lock Kazariana, mimo interwencji Bobby'ego Roode'a. Na szczęście na pomoc przyszedł Magnus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/abyss_05.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/117/Sabin25_cutout_by_Crank.jpg

Main Event - TNA TV Champion vs TNA X-Division Champion

Abyss/w. Eric Young vs Chris Sabin /w. Velvet Sky (Normal Match)

Na początku Sabin unikał zwarcia siłowego. Od razu zaatakował rywala serią Low Kicków. W końcu Abyss był już na kolanach, ale zdołał odepchnąć z dużą siłą Sabina. Mistrz X-Division, przy tym zrobił fikołka na macie. Obydwaj wstają, Sabin bierze rozbieg... ale pada na Clothesline od Abyssa! Do tego Mistrz Telewizyjny dokłada Body Slam! Abyss czeka aż rywal wstanie... i mamy Flapjack! Podnosi Sabina i Irish Whipem wbija go w narożnik. Sam bierze rozbieg... i mamy Running Corner Splash! Sabin pada ja rażony prądem. Abyss jeszcze wchodzi na trzecią linę! Czeka aż Sabin przejdzie na plecy i Flying Body Splash, ale Chris zrobił unik! Czeka aż rywal wstanie... i Enzuiguri! Pin 1...2... Kick Out! Chris w to nie wierzy i siada zaskoczony przy narożniku. Velvet cały czas zachęca go do kolejny akcji. Z kolei Eric namawia publiczność, by dopingowała Abyssowi. Sabin wchodzi na trzecią linę! Diving Crossbody przechwycone przez Abyssa w Shock Treatment! Ale to chyba nie wszystko! Podnosi rywala, trzymając go za gardło... ale Velvet wbiegła do ringu, prosząc Abyssa by nic nie zrobił jej ukochanemu! Eric Young się wkurza i pod linami chwyta za nogę Velvet, wyciągając ją z ringu! Jednak nic jej nie robi, tylko kłócą się! Całą sytuację wykorzystuje Sabin osłabiając rywala Dropkickiem w kolana! Sabin ustawia się przy narożniku, bierze rozbieg... ale mamy Black Hole Slam od Abyssa! Jeszcze dorzuca Chokeslam i przypina Sabina! 1...2...3! Mistrz Telewizyjny górą!

Winner: Abyss (TNA Television Champion) by pinfall

Eric wbiega do ringu i rzuca się szczęśliwy w ręce Abyssa! Radość nie trwa jednak długo, bo A&8 zaatakowali tą dwójkę! Byli jednak w pięciu, nie w czterech! Jedna postać miała maskę. Knux i Bischoff zajęli się Abyssem, Anderson i Zamaskowana postać wrzucili do ringu Sabina, który po walce wyturlał się z niego, a Briscoe atakował Young. Po czym Young i Sabin zostali wykopani z ringu, a grupa zaczęła znęcać się nad Abyssem. Każdy po kolei wykonał na nim swojego finishera, a Zamaskowana postać dorzuciła Speara! W końcu Mr.Anderson wziął mikrofon.

Mr.Anderson: Tęskniliście, co? To nie było pytanie, to było stwierdzenie. Tak jak mówiłem na początku gali, tak też teraz zrobię. Chcę Wam przedstawić nowego członka Asów I Ósemek! Panie i Panowie o to...

Wszyscy wstrzymali oddech, zamaskowany zdejmuje maskę... i pokazuje się Bobby Lashley! Wszyscy są zszokowani.

Widokiem triumfujących Asów i Ósemek nad Abyssem, z nowym członkiem Bobby'm Lashley kończymy kolejny Impact Wrestling! Do zobaczenia na Open Fight Night!

Macie możliwość wybrania walk na Open Fight Night! W komentarzach możecie wybrać swoje typy, a na pewno postaram się je uwzględnić w następnym odcinku.

1.Normal Match James Storm vs

a) Bobby Roode

b) Austin Aries

c) Magnus

2. Chris Sabin © v Manik (TNA X-Division Championship)

a) Ladders Match

b) Extreme Rules Match

c) Submission Match

3. Abyss © vs (TNA Television Championship)

a) Sting

b) Chavo Guerrero

c) Jay Bradley

4. Ethan Carter III vs Zema Ion

a) Tables Match

b) Extreme Rules Match

c) 2/3 Pin

5. Normal Match AJ Styles © vs (TNA World Heavyweight Championship)

a) Kurt Angle

b) Samoa Joe

c) Mr.Anderson

Zapraszam do swoich typów :)

Edytowane przez Giero

Cieszy zwolnienie BroMans. Bardzo dobry ruch. Bez sensu było tylko to, że Ethan najpierw tydzień temu przegrał z Jessiem, po to żeby ten drugi został zwolniony... Powrót Bobby'ego zaskoczył i to bardzo. Ogólnie gala niezła.

Storm vs. Roode

Sabin vs. Manik w Extreme Rules

Abbys vs. Sting (no chyba to jest oczywiste :D )

Ethan Carter vs. Zema Ion w 2/3 Pin Matchu

AJ vs. Kurt vs. Samoa Joe ;) (jeśli muszę wybrac jednego to Joe)

Edytowane przez TheVillain

BroMans pożegnali się z nami.. i dobrze. Lashley po raz kolejny w TNA, cieeeeeeeeeeeeeeeeeszy baaaaaaaaaaaaardzoooooo! Mam nadzieję na jakieś mocne story. Gala lepsza niż poprzednia. Używaj tylko niebieskich odcieni, ewentualnie białych, a nie robisz tęczę z diary. Co do OFN: Magnus, Ladder Match, Sting, Extreme Rules, Kurt. ;)

116218737055c51bc30a173.jpg

TNA Raport #2

Czas na kolejną porcję newsów z mojego TNA :)

- Bobby Lashley wraca do TNA! Podpisał dwuletni kontrakt i na razie będzie Heelem, członkiem Asów i Ósemek.

- Po za Lashley'em do TNA wraca też Evan Bourne! On podpisał 3-letni kontrakt i będzie czołową postacią X-Division, a czasem ma dostać spory push. E.B. zadebiutuje oficjalnie tydzień po Open Fight Night, a na OFN za

- Być może do dywizji Knockout wróci Mickie James. Dołączyć mają także Beth Phoenix i Kharma.

- Bully Ray nie pojawił się 31 października w Impact Wrestling, ale związane to jest z urazem po ataku A&8 oraz z chęcią chwilowego odpoczynku. Bully'ego zobaczymy 14 listopada, czyli odcinek po Open Fight Night.

Co do postaci byłego szefa Asów i Ósemek... ostatnie miesiące kręcił się wokół World Heavyweight Championship title. TNA postanowiło zrobić małą odmianę i w 2014 rok będzie co najmniej 3/4 mistrzów. Natomiast Bully ma przejść przynajmniej tymczasowy Faceturn w celu walki z A&8.

- Dixie Carter rozwiązała kontrakt z Rockstar Spudem. Jak przeczytaliście ostatni Impact Wrestling, to dowiedzieliście się, że z TNA pożegnali się także Jessie Godderz i Robbie E. To nie koniec rotacji w rosterze TNA.

- W listopadzie po za Evanem Bournem mamy być świadkami kolejnych debiutów i powrotów do TNA. Zarząd na razie nie zdradza kto dokładnie zasili roster, ale możemy oczekiwać paru niespodzianek.

- TNA na razie zrezygnowało z One Night Only.

- Zarząd TNA postanowił wrócić do pomysłu Asów i Ósemek w pełnym składzie - czyli ósemki. Dlatego do Klubu dołączył Bobby Lashley, a do końca roku poznamy trzech nowych członków.

Open Fight Night 7.11.2013 (odc.810)

http://1.bp.blogspot.com/-pWSGdMgXzcc/T5TMGLQU_RI/AAAAAAAAAaE/jJGMc5duqYI/s1600/f2341fa0efc63cf40f8449430cf6a944_L.jpg

Galę tradycyjnie rozpoczyna intro i pokaz fajerwerków, po czym przenosimy się do komentatorów...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1730/Mike_Tenay.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1198/14_Jeremy_Borash.jpg

Mike Tenay: Witajcie na Open Fight Night! Dzisiejszą galę komentują: Mike Tenay...

Jeremy Borash: I Jeremy Borash! Tydzień temu Dixie Carter ogłosiła, że na dzisiejszym Open Fight Night na szali będą aż trzy pasy mistrzowskie!

Mike Tenay: Ogółem zobaczymy dziś pięć walk.

Jeremy Borash: A nam początek pojedynek o mistrzostwo X-Division! Manik wykorzystuje swoją klauzulę rewanżową za Bound For Glory, kiedy to Chris Sabin odebrał mu tytuł.

Mike Tenay: A wy wybraliście stypulację tej walki. Zobaczmy jaką!

W ringu są już obydwaj zawodnicy. Chrisowi Sabinowi towarzyszy Velvet Sky. Panowie z niecierpliwością czekają na ogłoszenie stypulacji tej walki. Głos zabiera Christy Hemme...

Christy Hemme: Panie i Panowie! Przez tydzień mieliście możliwość wpływu na dzisiejszą kartę walk. A to dzięki głosowaniom na naszej stronie oficjalnej. W przypadku pojedynku, którego za chwilę będziemy świadkami mieliście trzy stypulacje do wyboru: Ladders Match, Extreme Rules Match i Submission Match. Sprawdźmy zatem wyniki!

Wszyscy spoglądają na titantron. Na nim i na ekranach telewizyjnych pojawiają się wyniki głosowania...

a) Ladders Match 53%

b) Extreme Rules Match 25%

c) Submission Match 22%

Christy Hemme: Zatem pojedynek Chris Sabin vs Manik o pas mistrzowski X-Division odbędzie się w Ladders Matchu!

Sabin jest średnio zadowolony, po Maniku ciężko poznać przez maskę. Obydwaj czekają aż pas X-Division zostanie wywieszony na górze i mamy oficjalny sygnał na rozpoczęcie tej walki!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1307/manik_ner2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/117/Sabin25_cutout_by_Crank.jpg

Ladders Match for TNA X-Division Championship

1.Chris Sabin (w./Velvet Sky) vs Manik

Sabin na początku unikał starcia. Najpierw pokazywał, że jest gotowy do klinczu, a potem lekceważąco cofał rękę i wzruszał ramionami. W końcu Manik się wkurzył i kopnął rywala w kolano, a po chwili przeszedł do Wrist Locku. Chwilę w nim trwali ale Sabinowi udało się przejść do Waist Locku. Manik skontrował, Snapmare i mamy Boczny Headlock w parterze. Chris najpierw poczęstował rywala kilkoma łokciami, a potem dołożył jeszcze Jawbreaker. Obydwaj w tym samym czasie odbili się od przeciwległych lin, ale Manik zrobił unik, przechodząc pod Sabinem, znowu odbił się od lin i mamy rewelacyjny Dropkick! Jeszcze Manik wchodzi na trzecią linę... i Diving Headbutt! Sabin przeturlał się pod liny, co wykorzystał jego rywal, znowu odbija się od lin i mamy niski Front Drokick! Sabin wypada z ringu, a Velvet Sky natychmiast do niego przybiega. Manik też wychodzi z ringu, ale po to, by wyciągnąć spod niego drabinę! Wraca z nią do ringu, ale widzi, że Sabin jest jeszcze po za ringiem. Odbija się od lin... i mamy Suicide Dive! Sabin powalony, a Manik po chwili wraca na nogi. Wchodzi do ringu i ustawia drabinę. Po chwili po niej wchodzi. W końcu Sabin wraca, odbija się od lin z boku i mamy piękne Enzuiguri! Manik spada z drabiny, a Sabin chce osłabić go serią kopnięć. Chyba chce kompletnie się go pozbyć, bo wynosi go na swój Cradle Shock! Jednak Manikowi udaje się wydostać i mamy najpierw Backbreaker, a potem Neckbreaker! Już lekko zmęczony ponowie próbuje wejść na drabinę. Jednak z drugiej strony pojawił się też Sabin! Obydwaj rozpoczęli wymianę ciosów na szczycie drabiny. W końcu Sabin wchodzi schodek wyżej, próbuje podnieść Manika, ale ten z kolei wchodzi jeszcze wyżej, już na samą górę i mamy niesamowity Vertical Suplex z samej góry drabiny!!! Obydwaj dłuższy czas leżą wykończeni na macie. Velvet Sky krzyczy do Sabina, by próbował wstać. Robi to jednak Manik! Powoli wstaje i krok po kroku wchodzi na drabinę. Sabin dopiero próbuje wstać, a Manik w tym czasie sięga po pas X-Division i zdejmuje go!

Winner: Manik (New TNA X-Division Championship)

Manik zmęczony ale szczęśliwy schodzi z drabiny z mistrzostwem. Do Sabina dopiero dochodzi co się stało. Zrozpaczony atakuje jeszcze Manika od tyłu. Dokłada serię kopnięć na leżącego rywala. Mimo gongów sędziego wciąż Sabin kopie przeciwnika. Jeszcze wynosi go pod Cradle Shock! Velvet Sky obserwuje to obok ringu nieco przestraszona. W końcu ktoś decyduje się pomóc Manikowi! Słyszymy dźwięk samolotu... i Born to Win! Evan Bourne wraca do TNA! Sabin puszcza rywala, a Bourne wbiega go ringu. Najpierw unika ciosu Sabina, odbija się od lin i mamy Hurricanranę! Chwilę potem wchodzi na narożnik, ale Sabin za pomocą Velvet opuszcza ringu i przy buczeniu fanów uciekają z areny. Evan uśmiechnięty pomaga wstać Manikowi, podnosi pas Mistrzowski X-Division i mu go wręcza. Obydwaj podnoszą ręce w geście triumfu. Manik jeszcze bierze mikrofon.

Manik: Mam już tego po dziurki w nosie! Evan dziękuję Ci za pomoc. Jednak już tracę cierpliwość. Widzę, że jako Manik nikt mnie nie szanuje, niemal co tydzień byłem i jestem atakowany. Koniec z tym! Koniec ze słabym Manikiem, czas na powrót do silnego Suicide!

I rzuca mikrofon, Evan kiwa głową i obydwaj przy muzyce Suicide opuszczają ring.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czas na wywiad. Z SoCal Val jest AJ Styles.

SoCal Val: Witaj AJ. Dzisiaj po raz kolejny bronisz Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej. Jak myślisz, dlaczego robisz to tak często?

AJ Styles: Właściwie SoCal sam się nad tym zastanawiam. Dzisiaj w ciągu dwóch tygodni od Bound For Glory po raz drugi bronię swojego tytułu. Do tego wciąż nie wiem przeciwko komu. Witać, że Dixie Carter chce za wszelką cenę odebrać mi mój pas mistrzowski.

SoCal Val: W jakiej formie jesteś przed dzisiejszą walką?

AJ Styles: Czuję, że dobrze się przygotowałem. Od BFG Series, przez Bound For Glory wciąż moja forma rosła. W tej chwili nikt nie jest w stanie mnie pokonać.

W tym czasie podszedł do nich Ethan Carter III.

ECIII: Naprawdę nikt? AJ Stylesie... patrzysz właśnie na osobę, która jest przyszłym Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! Tydzień temu pokonałem Kenny'ego Kinga, dzisiaj to samo mam zrobić w walce z Zemą Ionem.

AJ Styles: Jesteś śmieszny. Uważasz, że dzięki walkom z przeciętniakami jesteś w stanie w przyszłości pokonać mnie? Fenomenalnego AJ Stylesa? No chyba, że poprosisz swoją ciotkę, to ona z góry da Ci title shot.

ECIII: Mojej cioci - Dixie w to nie mieszaj! Jestem wystarczająco dobry, by z czasem ten pas należał do mnie.

Mówiąc to dotknął pas mistrzowski, AJ Styles go odepchnął. Rzekł "musisz sobie zasłużyć, by go dostać" i odszedł, zostawiając uśmiechniętego Ethana i zmieszaną SoCal Val.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przenosimy się do ringu. Przy swoich theme songach weszli już Ethan Carter III i Zema Ion. Z mikrofonem stoi też Christy Hemme.

Christy Hemme: Czas poznać rodzaj kolejnej, dzisiejszej walki!

Znowu pojawia się ankieta, na początku bez wyników, a po chwili...

a) Tables Match 62%

b) Extreme Rules Match 18%

c) 2/3 Pin 20%

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2530/ethan_carter_iii_2_cutbyjess_24october2013.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2906/Zema_Ion.png

2.Ethan Carter III vs Zema Ion (Tables Match)

Zaczęli od klinczu. Ethan przeszedł w boczny Headlock, Zema odepchnął go na liny, ten odbija się i mamy Shoulder Block. Carter ponownie odbija się od liny i ponawia akcję. Jeszcze dokłada do tego Atomic Drop i Running DDT! Kontynuuje atak wchodząc na trzecią linę. Skacze na Elbow Drop ale Zema Ion robi unik! Przeturlał się do narożnika i powoli wstaje. Czeka aż to samo zrobi Carter... i mamy Hurricanranę! Zema wykorzystuje linę, odbija się i mamy Springboard Neckbreaker! Na razie zawodnicy chcą nawzajem siebie osłabić. Wiadome, że wygraną zapewni tylko złamanie stołu przeciwnikiem. Zema Ion czeka aż rywal wstanie i mamy High Knee! Ion znowu rusza na rywala, ale ten w końcu kontruje Jawbreakerem! Dokłada do tego Belly-to-Belly suplex! Ethan wyszedł z ringu i wyjął spod niego stół. Zema jednak to zobaczył i nie pozwolił mu go rozłożyć, atakując Suicide Dive! Jeszcze przykłada jego głową w metalową barierkę. Bierze rozbieg... ale Ethan kontruje Drop To Hold, a Zema przykłada z całej siły twarzą w podłogę. Ethan wraca do tego co miał zrobić wcześniej, czyli podnosi stół i z nim wchodzi do ringu. Układa go w narożniku. Zema wraca do ringu, czego nie widzi Ethan i mamy Clothestline od Iona! Ethan szybko wstaje, biegnie na rywala, ale ten kontruje Back Body Dropem! Zema odbija się od lin i mamy Springboard Moonsault! Podnosi Ethana i mamy Irish Whip w stół! Ale ten się nie łamie, Carter zatrzymuje się w ostatniej chwili rękoma. Zema próbuje rzucić się na rywala, ale ten znowu atakuje Atomic Dropem! Dokłada do tego Dropkick! ECIII wchodzi na trzecią linę i Elbow Drop! Tym razem się udało! Przeciąga Zemę bliżej stołu... Catapult w stół! Ten się łamie, co oznacza, że mamy zwycięzcę!

Winner: Ethan Carter III

Mike Tenay: Znakomita walka Ethana. Znowu zwycięża!

Jeremy Borash: Za nami już dwa świetne pojedynki, a to nawet nie jest jeszcze połowa wieczoru!

Mike Tenay: Już za chwilę pojedynek o Mistrzostwo Telewizyjne!

Jeremy Borash: Zajrzyjmy do SoCal Val, z którą jest powracający do TNA Evan Bourne!

SoCal Val: Witaj Evan ponownie w TNA!

Evan Bourne: Witaj SoCal. Jestem szczęśliwy, że znowu mogłem zawitać w tym ringu.

SoCal Val: Co Cię zmusiło do pomocy Suicide'owi?

Evan Bourne: Suicide zdobył pas mistrzowski w sprawiedliwy sposób, natomiast Sabin chciał się na nim wyżyć. Ja nie cierpię takich zachowań...

SoCal Val: Według Ciebie TNA dużo się zmieniło od Twoich ostatnich występów tutaj?

Evan Bourne: Tak, widać dużo większy profesjonalizm i poziom zawodników. A ja lubię większą konkurencję.

SoCal Val: Dzięki za wywiad.

Christy Hemme: Czas na kolejny pojedynek! W ringu już jest Mistrz Telewizyjny - Abyss! A jego rywalem będzie...

a) Sting 55%

b) Chavo Guerrero 25%

c) Jay Bradley 20%

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/Abyss24_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/141/Sting31_cutout_by_Crank.jpg

3.Normal Match for TNA Television Championship

Abyss (w./Eric Young) vs Sting

Zaczęli od klinczu. Sting zdołał przejść do bocznego Headlocku. Abyss odpycha go na liny, ten odbija się i... mamy Back Body Drop od Abyssa! Sting poważnie to odczuł, a Monster kontynuuje atak. Wyniesienie... i Body Slam! Dodatkowo odbija się od lin i Leg Drop! Pin 1...kick out! Widać, że to jeszcze zdecydowanie za mało na dosyć świeżego Stinga. Obydwaj wstają. Zaczyna się wymiana ciosów! Inicjatywę zaczyna przejmować Sting i częstuje rywala kilkoma mocnymi Chopami. Odbija się od lin i... Big Boot od Abyssa! Chwyta za gardło Stinga! Podnosi go... ale Ikona kontruje ciosami łokciem! W końcu Sting się wydostaje i mamy Russian Legsweep. Sting wstaje i... wchodzi na trzecią linę! Ale Abyss też wstaje i dopada Stinga serią ciosów w plecy. W końcu on też zaczyna się wspinać na po linach! Obydwaj są na górze... i Suplex z trzeciej liny!!! Fenomenalna akcja Abyssa! Pin 1...2... Kick Out! Abyss zaczyna się robić zły. Eric Young po za ringiem nie wierzy w to co się stało. Abyss podnosi Stinga... a ten kontruje Jawbreakerem! Odbija się od lin... i mamy Clothesline! Abyss wstaje, uciekając do narożnika, co wykorzystuje Icon... i mamy Stinger Splash! Irish Whip od Stinga w przeciwny narożnik i kolejny Stinger Splash! Do tego dokłada Atomic Drop i mamy Scorpion Death Drop! Pin 1...2... Kick Out! Teraz z kolei sam Sting nie wierzy w przerwanie pinu przez Abyssa! Ale nie przerywa akcji i mamy Scorpion Deathlock! Czy Abyss da radę?! Czy przetrzyma tą akcję?! Próbuje doczołgać się do lin... ale nie udaje mu się! Odklepuje!

Winner: Sting by submission (New TNA Television Champion)

Sting szczęśliwy opuszcza ring z pasem mistrzowskim! Eric Young wchodzi z kolei do środka, by pocieszyć Abyssa. Ten jednak jest wściekły i... wykonuje Chokeslam na Ericu! Witać, że Abyss nie może pogodzić się z utratą mistrzostwa. Zostawia jednak zamroczonego Younga w spokoju i opuszcza ring.

Jeremy Borash: Wow! Sting na naszych oczach po raz pierwszy zdobył TNA Television Championship title!

Mike Tenay: To jest niesamowite, bowiem choć na Slammiversary wydawało się, że Bully Ray zakończył historię Ikony, to ona właściwie zaczyna się teraz od nowa!

Jeremy Borash: Sting przeżywa drugą młodość. A dzisiejszego wieczoru już dwa tytuły mistrzowskie zmieniły swoich właścicieli.

Mike Tenay: Czy to samo stanie się z Mistrzostwem Świata Wagi Ciężkiej należącym do AJ Stylesa? Przekonamy się jeszcze dzisiaj.

Jeremy Borash: Przypominam, że także dzisiaj Dixie Carter ma ogłosić nowego Generalnego Managera TNA!

Zaglądamy do siedziby Asów i Ósemek, którzy spokojnie popijają piwo i oglądają galę w telewizji. Są w składzie: Bobby Lashley, Garrett Bischoff, Knux, Wes Brisco i ich szef - Mr.Anderson. Nie są jednak sami, towarzyszy im... Jay Bradley! Zabawiają go dwie dziewczyny.

Mr.Anderson: I powiedz Jay, jak Ci się podoba nasz sposób spędzania wolnego czasu?

Jay Bradley: Powiem tak - lepiej być nie mogło!

Knux: Widzisz młody, a to dopiero początek!

Wes Brisco: Szefie masz jakiś plan co do dzisiejszego Main Eventu?

Mr.Anderson: Wiesz co Brisco Ci odpowiem? Właściwie to... nie! Jak zwykle będziemy improwizować!

Bobby Lashley: Improwizacja - uwielbiam to!

Mr.Anderson: Ja też Bobby! Ja też!

Garrett Bischoff: Ale jeżeli nie zostaniesz wybrany do walki...

Mr.Anderson: Garrett gówno mnie to obchodzi! Wszyscy dzisiaj mają dobrą imprezkę, tak? To my też na nią wpadniemy! Jeżeli my nie możemy mieć tego Mistrzostwa to nikt go nie dotknie!

I wszyscy ochoczo się zgodzili, przybijając sobie piwem. Anderson spojrzał w kąt, gdzie uwiązany do krzesła siedział ktoś jeszcze...

Mr.Anderson: A na pewno nie dotknie go już nigdy więcej Bully Ray, prawda Brooke?

W ringu jak zwykle stoi piękna Christy Hemme, która dzisiaj ma sporo roboty...

Christy Hemme: Dzisiejszego wieczoru mogliście wybrać także przeciwnika dla Jamesa Storma, obecnego mistrza Tag Team! O to wyniki:

a) Bobby Roode 30%

b) Austin Aries 60%

c) Magnus 10%

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/storm_tna_tag_champ_01.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_09.jpg

4. James Storm (TNA Tag Team Champion) vs Austin Aries (Normal Match)

Panowie na początek podali sobie ręce na znak walki fair play. Zaczęli od zwarcia. W Wrist Lock przeszedł Austin Aries. James Storm skontrował i zapiął Waist Lock. Aries odpowiedział Snapmare i zapiął boczny Headlock w parterze. Widzimy pokaz umiejętności technicznych. Kowboj kilka razy uderzył Austina w głowę kolanem i ten go puścił. Storm wraca na nogi i odbija się od lin, to samo w między czasie z drugiej strony ringu robi Aries... i mamy podwójny clothesline! Sędzia zaczyna odliczanie. Na pięć zaczyna wstawać James Storm, na siedem Austin Aries. Panowie zaczynają wymianę sierpowych. Najpierw Aries, potem Storm i tak kilka razy. W końcu przewagę zyskuje Najwspanialszy i atakuje Kowboja Dropkickiem! Storm zaskoczony ale szybko wstaje, lecz znowu zostaje Dropkickiem sprowadzony do parteru! Austin podchodzi do lin i rozciąga się, dając znak do kolejnej akcji. James także staje przy linach... i kolejny Dropkick! Wchodzi na trzecią linę... mamy Elbow Drop! Pin 1...2... Kick Out! Storm przerywa pin! Aries jest lekko zaskoczony. Ponownie wchodzi na narożnik, by wzmocnić akcję. Skacze... ale Storm kontruje DDT! Pin 1...2... Kick Out! Akcja nabiera tępa! Storm bierze rozbieg, odbija się od lin i... mamy Bulldog! Kolejna próba przypięcia, ale Austin od razu przerywa. Storm czeka aż rywal wstanie... i mamy Atomic Drop! Odbija się od lin na Clothesline, ale AA robi unik! Kowboj odbija się od lin z drugiej strony ringu, wraca i nadziewa się Elbow z obrotu! Aries zaczyna tauntować. Wchodzi na trzecią linę... 450 splash!!! Wydawało się, że Storm zrobi unik, ale jednak nie! Przypięcie! 1...2.... KICK OUT STORMA! Aries w to nie wierzy! Podnosi Jamesa, a ten kontruje Jawbreakerem! Storm wykorzystuje to, że rywal jest jeszcze na nogach... i Last Call Superkick! Pin 1...2... KICK OUT ARIESA! Jak?! Aries staje nabuzowany niczym kiedyś Hulk Hogan. Storm częstuje go sierpowym w głowę, a Aries odpowiada tym samym tyle, że on powtarza akcję z cztery, pięć razy! Irish Whip i wyniesienie!!! BRAINBUSTER! Pin 1...2...3!!!

Winner: Austin Aries by submission

Jeremy Borash: Takie walki chce się oglądać!

Mike Tenay: A już za chwilę to, o czym poinformowała Dixie Carter tydzień temu - ogłoszenie nowego Generalnego Managera TNA!

W ringu już stoi Prezes TNA - Dixie Carter!

Dixie Carter: Witajcie! Wieczór powoli dobiega końca, ale dzisiejsze, wyjątkowe Open Fight Night postawiło przed nami jeszcze dwa pytania - kto zostanie Generalnym Managerem TNA i przeciwko komu AJ Styles będzie bronił swój tytuł Mistrza Świata Wagi Ciężkiej? Na pierwsze z nich jestem w stanie odpowiedzieć osobiście. W internecie krążyły różne plotki. Może wróci Hulk Hogan? A może będzie to Ric Flair? Postanowiłam uciąć te spekulacje. Proszę Was teraz o uwagę. Wiem, że Wam, niezbyt rozumiejącym ludziom ciężko się skupić choćby na minutę (heat). Decyzja , którą za chwilę ogłoszę jest ważna, bo wskaże ona dalszą drogę TNA, a ponadto nie będziecie musieli mnie widzieć tak często jak ostatnio. Tak więc... nowym Generalnym Managerem TNA jest człowiek, który chyba najlepiej zna tą organizację obecnie... TAZ!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/47/Tazz_6.png

Co?! Taz nowym Generalnym Managerem TNA! Ubrany w garnitur i uśmiechnięty zmierza do ringu. Jak wiemy Taz zrezygnował ostatnio z funkcji komentatora po Impact Wrestling, na którym A&8 zaatakowali Bully'ego Ray'a. Nowy GM wszedł do ringu, ucałował Dixie Carter i wziął mikrofon.

Taz: Oh Dixie jak ja się cieszę! Jak się cieszę, że dołączyłem do "Team Dixie"! Razem możemy teraz ogarniać wszystko to co się dzieje tu, w TNA! Wiem, że zostając Generalnym Managerem musiałem zrezygnować z jakichkolwiek przynależności, barw. Ale myślę, że warto! Dla takiej szansy jaką jest rządzenie w TNA! Szczerze? Nie zastanawiałem się nad ofertą Dixie ani chwili. Nie wiem jakim głupkiem musiał być Hulk Hogan, że on zrezygnował z funkcji jaką dała mu szanowna Pani Prezes. Ale... obiecuję Wam, że od teraz w TNA będzie ciekawie! Przekonacie się już za tydzień!

I przy swojej muzyce zadowolony opuścił ring z Panią Prezes.

Jeremy Borash: Taz Generalnym Managerem TNA! Mike co ty na to?

Mike Tenay: Jestem zszokowany tą decyzją. Dixie Carter jest już kompletnie nieprzewidywalna.

Jeremy Borash: No tak, ale Taz chyba też należy do tych nieprzewidywalnych.

Mike Tenay: Lepiej nie rozmawiajmy na ten temat, bo jeszcze palnę coś i mnie zawieszą. Panie i Panowie... czas na Main Event!

W ringu po raz ostatni dzisiaj z mikrofonem stoi Christy Hemme! Na rywala czeka już AJ Styles.

Christy Hemme: Panie i Panowie czas na Main Event dzisiejszego Open Fight Night! Na naszej stronie wybieraliście także przeciwnika dla Mistrza Świata Wagi Ciężkiej - AJ Stylesa! O to wyniki!

a) Kurt Angle 35%

b) Samoa Joe 55%

c) Mr.Anderson 10%

Obydwaj już stali w ringu, gotowi do walki, lecz... zabrzmiał Deadman's Hand! To oznacza, że Asy i Ósemki w swoim tradycyjnym na początku istnienia stylu wyszli z trybun i otoczyli ring. Obecni byli: Mr.Anderson, Garrett Bischoff, Knux, Wes Brisco, Bobby Lashley, Jay Bradley... i Chris Sabin! A&8 w ciągu jednego wieczoru musiały pozyskać dwóch, nowych członków! Cała siódemka stanęła na krawędzi ringu... i przeszła pomiędzy linami. Otoczyli Samoa Joe i AJ Stylesa... i zaczęli ich atakować! Podzielili się na dwie grupy i okładali Joe oraz Stylesa. Na szczęście na pomoc przyszła Main Event Mafia - Kurt Angle, Magnus i Sting! Jednak oni też nie dali rady i po ciężkim brawlu polegli. A&8 wykopali ich z ringu. Mr.Anderson wziął mikrofon.

Mr.Anderson: Tak to od teraz będzie wyglądać! Nie pozwolimy aby ktokolwiek dostał walkę o Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej aż nie dostanie jej ktoś z naszej grupy! Przy okazji... Panie i Panowie chcę Wam przedstawić dwa, świeże nabytki Aces and Eights! O to oni - Jay Bradley i Chris Sabin! Niech to będzie wiadomość dla całego świata, że Asy i Ósemki jeszcze nie poległy, wręcz przeciwnie, my rośniemy w siłę! A... Bully mamy coś, co należy do Ciebie.

Mówiąc ostatnie słowa Mr.Anderson puścił oko do kamery, trochę tak jak to robiła Dixie Carter. Oczy wszystkich skierowały się na titantron, a tam ukazała się... Brooke Tessmacher! Była przywiązana do krzesła, a na jej ustach była taśma.

Triumfującymi Asami i Ósemkami kończymy Open Fight Night

Widzę nowa gala. Powiem szczerze - jestem zaskoczony storyline'ami. Bradley i Sabin w Asach... widać, że stawiasz na odbudowę (budowę) tej stajni jako kogoś kto rządzi w TNA, pomimo że Bradley to jobber to jednak może przydać się Andersonowi. Chyba szykuje się turn Bully'ego... NO! NO! NO! Bully musi być heelem!

Drugim pozytywem jest Taz jako GM. Nie chciałbym żeby był to ktoś kto byłby w realnym świecie dla TNA za drogi (Flair, Austin, The Rock itd.) a jednocześnie chciałbym żeby był to ktoś kto przez lata walczył w wielu ringach, a jednocześnie nie jest nowy w TNA. Tazz to wybór idealny.

Evan powraca... i bardzo dobrze! Jego walki napewno będą dobre.

Sting mistrzem TV? CHyba budujesz ten pas! Brawo!

Początek diary, powoli wprowadzasz swoje porządki :) Częsty zabieg, czyli zmiana GM'a. Wybór padł na Taza. Czy to dobrze, czy źle... To jest fantasy booking, więc mogłeś puścić wodze fantazji, ale Taz powinien dać radę. Powroty Lashleya i Evana ożywią roster, dywizja div również zapowiada się ciekawie. Może jeszcze coś podpowiem, powinieneś unikać żółtego koloru jako wyróżnienia, jest strasznie nieczytelny. Powodzenia w dalszym pisaniu :)

TNA Raport #3

- Taz oficjalnie Generalnym Managerem TNA! Oznacza to, że Dixie Carter nie będzie już tak często pojawiać się na Impact Wrestling. Nie wiadomo jednak czy Taz stanie po stronie Asów i Ósemek, bowiem jest przyjacielem Bully'ego Ray'a. A jak wiemy nowe A&8 dosyć brutalnie potraktowało starego lidera.

- Kontrakt z TNA podpisał Percy Watson. Znany jest między innymi z występów w WWE NXT. Na Impact Wrestling będzie odpowiadał za wywiady, zastąpi Jeremy'ego Borasha, który już na stałe zostanie komentatorem.

- 14 listopada powróci Bully Ray. Swój oficjalny powrót zaliczy też Evan Bourne, który stoczy pojedynek.

- Wracając do Bully'ego... na Open Fight Night byliśmy świadkami segmentu, który wskazuje wyraźnie na porwanie dziewczyny Ray'a - Brooke Tessmacher przez A&8. Oznacza to dłuższy feud między nimi, a Bully'm i być może faceturn. Kto wie? Może Bully dołączy do Main Event Mafii?

- Turning Point odbędzie się 24 listopada, czyli pozostały jeszcze dwa odcinki Impact Wrestling. W trakcie poznamy kartę walk na tą gale, która po raz ostatni odbędzie się jako gala PPV.

- Eric Young i Zema Ion zostali zwolnieni. Między innymi dlatego zabookowano Chokeslam Abyssa na Youngu oraz przegraną Iona z Ethanem Carterem III.

- Mickie James jednak wraca do TNA! Zarząd postanowił podpisać z nią kontrakt na dwa lata. Zobaczymy jaką walkę o mistrzostwo kobiet na Turning Point ogłosi Taz na Impact Wrestling.

- TNA na sprzedaż! Rodzina Carterów mimo prowadzonych teraz zmian zdecydowała się zrezygnować z udziałów w TNA. Zainteresowani podobno są: Eric Bischoff, Jeff Jarrett i Hulk Hogan!

Wpisy na Twitterze nt. ostatniego Impact Wrestling - Open Fight Night:

AJ Styles:

Dixie! Nie zabierzesz mi tytułu tak łatwo jak Ci się wydaje!

Mr.Anderson:

Jeżeli my nie możemy mieć Mistrzostwa Świata Wagi Ciężkiej to nikt nie będzie go miał! Brothers!

Sting:

Era Ikony wróciła!

Następny odcinek pojawi się w okolicach środy ;) Wychodzi na to, że będzie to przedostatni epizod przed Turning Point, więc poznacie już parę walk na te PPV.

TNA Impact Wrestling 14.11.2013 (811 odc.)

Tym razem nie było żadnych fajerwerków. Gala zaczęła się od Deadman's Hand czyli muzyki Asów i Ósemek. Do ringu z trybun wyszedł cały skład A&8, czyli: Mr.Anderson, Garrett Bischoff, Wes Briscoe, Knux, Bobby Lashley, Jay Bradley i Chris Sabin.

Mr.Anderson: Chyba nikt nie ma wątpliwości, że po wydarzeniach sprzed tygodnia nasz szanowny przyjaciel - Taz nie ma innego wyjścia jak podjąć kilka właściwych decyzji. Po pierwsze - dać mi walkę o Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej z AJ Stylesem! Dopóki nie dostaniemy jakiejkolwiek szansy na taki pojedynek to nikt nie zawalczy o ten tytuł! Za każdym razem będzie się działo mniej więcej to co na końcu poprzedniego Impactu.

Chris Sabin: Druga rzecz... wszyscy wiedzą, że tydzień temu jakimś cudem przegrałem z Ma... sorry z Suicidem! Swoją drogą nie wiem po co ten debil zmienia imię na te przy, którym cały czas przegrywał. Ale to off topic. Taz... wszyscy wiedzą, że należy mi się rewanż z urzędu. Dlatego chcę walkę już teraz!

Breed

Taz wyszedł z mikrofonem na stage! Publiczność z mieszaną reakcją przywitała Generalnego Managera TNA.

Taz: Ken, Chris powiem Wam coś... zamknijcie gęby! To nie jest koncert życzeń! To jest wrestling! Tutaj musicie udowodnić, że nadajecie się do posiadania pasów mistrzowskich! Sabin, tak należy Ci się rewanż, ale po wydarzeniach z Open Fight Night stwierdziłem, że nie możesz mieć tak łatwo. Jeżeli dzisiaj Evan Bourne wygra z Kennym Kingiem to przeciwko EB będziesz walczył za tydzień o możliwość walki z Suicidem na Turning Point! Co do Ciebie Ken... Pamiętam Wasz atak na AJ Stylesa i Samoa Joe. AJ Styles ma odpoczynek do Turning Point, jednak wiem jak znaleźć pretendenta do jego tytułu mistrzowskiego. Dzisiaj odbędzie się... Fatal 4-Way! Udział... tak, weźmiesz ty Anderson. Ponadto "co się odwlecze to nie uciecze". Szansę dostanie też Samoa Joe! W akcji zobaczycie też Charyzmatycznego Enigmę - Jeffa Hardy'ego! A ostatnim uczestnikiem jest... tak Ken, twój ulubieniec - Bully Ray! Jeżeli ktokolwiek interweniuje przy walce Bourne'a i Fatal 4-Way'u to zostanie zwolniony! Powodzenia Panowie!

I uśmiechnięty Taz opuścił ring przy większym popie niż przy wejściu, a Mr.Anderson wraz ze swoją bandą nie wyglądali na zachwyconych. Wręcz przeciwnie, byli wściekli... Przenosimy się do komentatorów!

Jeremy Borash: Witajcie! Nowy Generalny Manager - Taz już zaczął działać! Zapowiedział, że w dzisiejszym Main Evencie zobaczymy walkę Fatal 4-Way w o miano pretendenta do Mistrzostwa Świata Wagi Ciężkiej!

Mike Tenay: Taz zapowiedział udział Mr.Andersona, Jeffa Hardy'ego, Samoa Joe i Bully'ego Ray'a! Ponadto zobaczymy dzisiaj w akcji powracającego do TNA Evana Bourne'a! Jeżeli wygra on z Kennym Kingiem to będzie walczył z Chrisem Sabinem o miano pretendenta do Mistrzostwa X-Division.

Jeremy Borash: Zostało dziesięć dni do Turning Point! Na pewno nie zabraknie emocji. Powinniśmy już poznawać powoli oficjalną kartę walk na te PPV.

Mike Tenay: A dzisiejszy wieczór zaczynamy od pojedynku członka E.G.O. czyli Kazariana z powracającym do TNA i jednocześnie debiutującym w ringu Kingiem Mo!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_14.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2222/King_Mo_2_GD.jpg

1.Kazarian vs King Mo (Normal Match)

Frankie na początku nie brał na poważnie rywala. Kpi sobie z niego i śmieje się. To denerwuje Kinga, który wykonuje Gut Kick i... Schoolboy Pin! Kazarian od razu przerywa ale jego mina się zmienia. Jest już lekko zdenerwowany. Zaczynają klincz. Wygrywa go Kaz i przechodzi w Headlock. Przez dłuższy czas przydusza rywala, przechodząc już do parteru. King Mo zaczyna powoli odpływać. Kazarian już się cieszy i triumfalnie kiwa głową. Wtedy niespodziewanie Mo opierając się o ręce próbuje się podnosić i kontruje ciosami łokciem w brzuch Kazariana. W końcu mamy Jawbreaker od Kinga Mo. Odbija się od lin i Big Boot! Pin 1...2.. Kick Out! Kazarian przerywa ale jest zaskoczony tym co zrobił jego rywal. Obydwaj odbijają się od lin, Kaz przeskakuje nad Kingiem, ponownie się odbijają z drugiej strony i mam Back Body Drop od Kinga Mo! Dokłada do tego Russian Legsweep! Kolejne przypięcie 1..2... i przerywa Kazarian. Wstają, a King Mo wykonuje Snap Suplex! Wchodzi na trzecią linę i Leg Drop! Ale uniknięty przez Kaza! Kazarian wstaje i czeka przy narożniku aż rywal zrobi to samo. Bicykle Kick! Pin 1...2...3!

Winner: Kazarian by pinfall

Po walce do ringu wpada reszta E.G.O. czyli Bobby Roode i Christopher Daniels. Wraz z Kazarianem na zmianę kopią leżącego Mo. Na szczęście ma pomoc! Przybiegają... Rampage Jackson i Tito Ortiz! Rampage powala najpierw Roode'a i Kazariana podwójnym Clotheslinem, a Tito po chwili wykonuje Atomic Drop na Danielsie i wyrzuca go z ringu Irish Whipem. Cała trójka z MMA stoi w ringu, a E.G.O. uciekają już z areny. King Mo wziął mikrofon.

King Mo: Stójcie! Na Turning Point wciąż nie ma wyznaczonej żadnej walki. Co wy na to, byśmy zrobili to pierwsi? My vs E.G.O. w sześcioosobowym tag team elimination matchu! My nie czekamy na odpowiedź, to jest propozycja nie do odrzucenia!

Cała trójka E.G.O. jest wściekła co można uznać, że rzeczywiście na Turning Point mamy już pierwszą walkę!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przenosimy się na zaplecze, czas na pierwszy wywiad.

Percy Watson: What's up people? Wita Was Showtime - Percy Watson! Od dzisiaj zaczynam swoją służbę dla TNA i jest mi miło z tego powodu! Towarzyszy mi Jeff Hardy! Jeff dzisiaj weźmiesz udział w Fatal 4-Way'u o miano pretendenta do Mistrzostwa Świata Wagi Ciężkiej TNA.

Jeff Hardy: Tak Percy. Jestem zadowolony, że mam kolejną możliwość bycia jednym z tych, którzy mają możliwość walki o te mistrzostwo. Odkąd Bully Ray pojawił się z Asami i Ósemkami nie miałem szansy, by w ogóle myśleć o tym tytule. Bound For Glory Series też nie najlepiej mi poszło, dlaczego dzisiaj dam z siebie jak najwięcej, by wrócić na szczyt.

Percy Watson: Co sądzisz o rywalach?

Jeff Hardy: Każdy z nich to wrestler na najwyższym poziomie. Pojedynek z takimi zawodnikami jak Ken Anderson, Samoa Joe czy Bully Ray zawsze motywuje do dania z siebie stu procent. Tym bardziej, że z tym ostatnim mamy jeszcze sobie coś do wytłumaczenia.

Percy Watson: Uważasz, że wybór Taza przez Dixie Carter na nowego Generalnego Managera TNA jest słuszny?

Jeff Hardy: Na pewno jest kontrowersyjny. Ale Taz siedzi w tym biznesie dużo lat i raczej dostając taką szansę nie popełni głupstw swoimi decyzjami.

Percy Watson: Dzięki Jeff, powodzenia w walce.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1911/kk2.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/Evan_Bourne-2011Cutout_by_Jibunjishin8.jpg

2.Kenny King vs Evan Bourne (Normal Match)

Przed Evanem Bournem stoi duża szansa. Jeżeli dzisiaj pokona Kenny'ego Kina, a za tydzień Chrisa Sabina to na Turning Point zmierzy się z Suicidem o Mistrzostwo X-Division. Klincz wygrał Bourne. Zapiął Wrist Lock, po czym kopnął w korpus rywala. Bierze rozbieg, odbija się od lin... ale nadziewa się na Dropkick od Kinga! Kenny wykorzystuje to, że Evan leży i podnosi go do pozycji siedzącej, po czym łokciami atakuje rywala w głowę. Dokłada do tego Soccerball Kick. Odbija się od lin... i Knee Drop! Pin 1..2...Bourne przerywa. Kenny podnosi Evana i wykonuje podręcznikowy Vertical Suplex. Kolejna próba przypięcia, ale Evan Bourne przerywa od razu po jednym. Wygląda na to, że Kenny traci cierpliwość. Ustawia się w narożniku i czeka aż rywal wstanie. Bierze rozbieg... Drop To Hold od Evana! I jeszcze zakłada mu Crossface! Kenny walczy i próbuje doczołgać się do lin. Robi to bardzo powoli... ale w końcu skutecznie. Evan jest wzmuszony przez sędziego to puszczenia rywala. Jednak nie czeka aż rywal całkowicie stanie na nogi, tylko wyprowadza Shinning Wizzard! Pin 1...2... Kick Out Kinga! Evan nie wierzy. Czeka tym razem aż rywal stanie... Springboard Roundhouse Kick! Wchodzi na trzecią linę... Air Bourne! Pin 1...2...3! Za tydzień Bourne vs Sabin!

Winner: Evan Bourne by pinfall

Po walce Sabin wbiegł do ringu i atakuje Bourne'a! Najpierw powala Axe Handle, a potem dokłada serię kopnięć. Kenny King w międzyczasie wstaje, ale chyba nie ma zamiaru pomóc Evanowi. Już jest między linami, ale się zatrzymuje. Patrzy na Sabina atakującego Bourne'a i wraca! Odwraca Chrisa Sabina i wykonuje Clothesline! Do tego jeszcze jeden. Sabin wstaje, Irish Whip od Kinga w narożnik... i High Knee! Do tego Facebuster! King wykopuje Sabina z ringu. Dostaje niespodziewanie spory pop! Rozgląda się po trybunach i uśmiecha się. Podchodzi do Bourne'a, który przeczołgał się do narożnika i... podaje mu rękę! Bourne to akceptuje i King pomaga mu wstać. Na sam koniec Kenny wznosi rękę Evana w geście zwycięstwa i obydwaj opuszczają ring!

Mike Tenay: W końcu zachowanie Kenny'ego Kinga jak na Króla przestało!

Jeremy Borash: Szczerze? Nie spodziewałem się takiego gestu z jego strony.

Przenosimy się na zaplecze. Jest tam Bully Ray! Bez barw A&8, a w swojej starej koszulce. Ma niezbyt wesołą minę. Zmierza właśnie do ringu, by coś powiedzieć...

Bully Ray stoi już w ringu z mikrofonem.

Bully Ray: Nie jestem w zbyt dobrym humorze! Prawie miesiąc nie mogłem pojawić się tutaj przez pewnego ignoranta z szóstką oszustów. W dodatku nie mogę znaleźć mojej dziewczyny - Brooke Tessmacher! A to sprawia, że robię się naprawdę wściekły... Ken Anderson! Po pierwsze jeżeli myślisz, że twór, który zrobiłeś to Asy i Ósemki to jesteś w totalnym błędzie. To tylko imitacja stajni, którą ja stworzyłem i stajni, która dominowała w TNA pod moimi rządami przede wszystkim dlatego, bo to ja byłem Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! Bez tego tytułu ta stajnia jest niczym. Ten Klub jest niczym. Po drugie porywanie kobiety rywala to cios poniżej pasa. I ty dobrze o tym wiesz! Jeżeli Ciebie tylko znajdę to Ci skopię tak dupę, że przez miesiąc nie będziesz mógł usiąść!

Odpowiedź chyba nadchodzi, bo słyszymy Deadman's Hand czyli tradycyjną muzykę Asów i Ósemek. Z trybun sam wychodzi Mr.Anderson. Ma on mikrofon i jak zwykle żuje gumę. Jak nigdy nic wchodzi do ringu i patrzy prosto w oczy Bully'emu. Był uśmiechnięty, co jeszcze bardziej wkurzyło Ray'a.

Bully Ray: Za kogo się uważasz do jasnej cholery, by jak nigdy nic wyjść tutaj, patrzyć mi prosto w twarz i debilsko się uśmiechać?

Mr.Anderson: Bully spokojnie... lepiej wstrzymaj swojego ogiera. Chyba nie chcesz być wyeliminowany na kolejny miesiąc lub dłużej? Może wyszedłem tutaj sam, ale moi kumple są w okolicy i nas obserwują.

Bully Ray: Twoi kumple? Wy, Wasza cała siódemka to jedna, wielka banda oszustów, którzy próbują udowodnić, że są tymi, którzy tworzą Klub.

Mr.Anderson: Nagle Ci tak zaczęło zależeć na Klubie, co?! Nagle nasze, sorry moje barwy zaczęły być dla Ciebie ważne? Wybacz, ale jeżeli tak to chyba tylko dlatego, że ja Ci je odebrałem. Tak jak ty wcześniej chciałeś to zrobić mi. Bardziej Ciebie jednak interesowała Twoja laska...

Bully Ray: Zamknij gębę! Nie masz prawa mówić do niej w takim tonie! Nie wiem czy pamiętasz, ale to ona w walce Twojej ze mną zgniotła Ci jaja jednym ciosem na No Surrender!

Mr.Anderson: Wiesz co Ci jeszcze powiem? Powiem Ci, że świetnie też je oblizuje!

To był dla Bully'ego cios poniżej pasa. Rzucił się wściekle na Mr.Andersona serią ciosów. Z trybun nagle wyszła reszta Asów i Ósemek - Garrett Bischoff, Wes Brisco, Knux, Bobby Lashley, Jay Bradley i Chris Sabin. Otoczyli oni ring z każdej strony i weszli do jego. Bully wyglądał na zdezorientowanego, oglądał się we wszystkie strony. Próbował coś wskórać u Knuxa zagadując go i przypominając mu kto stworzył A&8. Nie robiło to na Knuxie żadnego wrażenia, a nagle... Bobby Lashley zaatakował Low Blow od tyłu Ray'a! Cała szóstka rzuciła się na niego, a Mr.Anderson dochodził do siebie. Coś szepnął na ucho Knuxowi. Ten z Lashley'em, i Bradley'em wyprowadzili potrójny Powerbomb! W międzyczasie Bischoff wyciągnął stół. Zabrzmiała muzyka... Main Event Mafii! Sting, Kurt Angle, Magnus, Samoa Joe i Rampage Jackson rzucili się na Asy I Ósemki i rozpoczął się ciężki do opisania brawl! Jakoś Mafii udało się wyrzucić z ringu rywali mimo, że to tamci byli w przewadze liczebnej. Sting podszedł do Bully'ego Ray'a. Mr.Anderson kazał się wycofać swojej bandzie...

Po reklamach zaglądamy na zaplecze. Jest tam Taz, który rozmawia ze Stingiem. Wygląda na zaniepokojonego.

Sting odchodzi, a do Taza podchodzi Percy Watson.

Percy Watson: Taz co z Bully'm?

Taz: Na szczęście nic poważnego. Dobrze, że Mafia zainterweniowała zanim A&8 wykonaliby jakąś akcję na stół.

Percy Watson: Będzie on w stanie dzisiaj walczyć?

Taz: Nie...

Percy Watson: A Mr.Anderson zostanie wykluczony usunięciem z Main Eventu?

Taz: Coś ty? Żartujesz? Oni specjalnie tak działają. Gdybym wykluczył z tej walki Kena to być może rzuciliby się na mnie na zapleczu. Taki jest biznes, to jest wrestling... Bully raczej wróci za tydzień, ale dzisiaj zobaczymy Triple Threat Match. Ten, który wygra zmierzy się z AJ Stylesem na Turning Point.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5127/Leid_Tapa_CutByJess12March2013.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/645/ODB_8_CutByJess_27May2013.jpg

3.Lei'D Tapa vs ODB (Normal Match)

Nawet nie doszło do starcia, Tapa po prostu rzuciła po ringu ODB ciągnąć ją za włosy. Podniosła ją... i podręcznikowy Vertical Suplex. Potem znowu podnosi ODB, Irish Whip... ODB odbija się od lin i nadziewa się na potężny Big Boot! Przypięcie 1...2... Kick Out! Tapa jest zła i nabuzowana. Podnosi rywalkę... i bez problemu wyprowadza Fallaway Slam! Odbija się od lin i dokłada Leg Drop! Kolejny pin, ale ODB od razu przerywa. Jak na razie to Lei'D Tapa maltretuje rywalkę, a ODB stara się to przetrwać. Kolejne wyniesienie i Samoan Drop od Tapy. Kolejny pin 1...2... i ODB przerywa. Lei'D Tapa powoli przestaje siebie kontrolować. Staje na środku ringu i krzyczy jak opętana. Czeka aż rywalka wstanie i próba Big Boota, ale ODB robi unik! Odbija się od lin i... Spear! Przypięcie 1...2... Kick Out Tapy! ODB jest zaskoczona. Zachęca przeciwniczkę, by wstała. Ona to robi... i atakuje tym razem udanym Big Bootem! Ponownie wykonuje kolejny Fallaway Slam. Wynosi ODB... i Powerbomb! Przypięcie 1...2...3!

Winner: Lei'D Tapa by pinfall

Po walce na ring wychodzi Gail Kim klaszcząc Tapie. Wnosi jej ręce w górę, a sama po chwili zaczyna atakować ODB. Lei'D robi to samo. Obydwie okładają leżącą ODB kopnięciami.

Hardcore Country!

Mickie James wraca do TNA! Wbiega do ringu i mamy Mick Kick dla zaskoczonej Tapy! Gail Kim ucieka z ringu. Mickie podchodzi do ODB i pomaga jej wstać. Bierze mikrofon.

Mickie James: Gail! Gail! Nie wróciłam tu bez powodu! Wciąż mam rewanż o mistrzostwa kobiet! Rozmawiałam dzisiaj z Tazem. Na Turning Point zmierzymy się w trójkę! Ty, ODB i Ja! Jeżeli Lei'D Tapa zainterweniuje to zostanie zawieszona.

Gail jest wściekła, a Mickie James i ODB podały sobie ręce.

Jeremy Borash: Czyli znamy już dwa pojedynki na Turning Point! O Knockout Championship zmierzą się Gail Kim z ODB i Mickie James.

Mike Tenay: Natomiast nieco wcześniej byłe gwiazdy MMA czyli King Mo, Rampage Jackson i Tito Ortiz rzucili wyzwanie E.G.O.

Jeremy Borash: Czas na Main Event! Pojedynek o Number One Contender for TNA World Heavyweight Championship!

Trójka zawodników - Jeff Hardy, Mr.Anderson i Samoa Joe są już w ringu. Zabrzmiała muzyka Generalnego Managera - Taza. On przemawiał z titantronu.

Taz: Ta walka miała być Fatal 4-Way'em Elimination Matchem. Później jednak doszło do ataku na Bully'ego Ray'a i zmieniłem ten pojedynek na Triple Threat. Znalazłem jednak jeszcze jednego zawodnika, chętnego do walki z Waszą trójką. Znalazłem kogoś, kto przeniesie ten pojedynek na wyższy poziom. Jest to... Austin Aries!

Fatal 4-Way Elimination Match for Number One Contender TNA World Heavyweight Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_07.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/Jeff_Hardy_3_CutByJess_23September2013.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/65/mr_anderson4_by_dillhare.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/136/joe_07.jpg

Main Event - Austin Aries vs Jeff Hardy vs Mr.Anderson vs Samoa Joe

Samoa Joe wściekle

rzuca się na Andersona, a Jeff Hardy zaczął atakować Austina Ariesa. Samoa poczęstował Kena serią swoich Punchów w narożniku. Robił to tak długo, aż jego rywal spłynął na kolana. Wtedy odszedł kilka kroków... i kolankiem z rozpędu wbił się w głowę Andersona. W tym samym czasie Aries w przeciwnym narożniku zaatakował Jeffa Hardy'ego potężnym Chopem na klatkę piersiową rywala. Potem podnosi Jeffa wyżej, by był na samym szczycie narożnika... jednak ten kontruje sierpowym w głowę i wyprowadza Facebuster z narożnika! Czeka aż rywal wstanie... i jest Whisper in the Wind! Przypięcie 1...2... Kick Out Ariesa! Obydwaj leżą, a w między czasie wciąż Samoa Joe walczy z Andersonem. Tyle, że pojedynek przeniósł się po za ring. Samoa chce wyprowadzić Irish Whip w schodki, ale Anderson kontruje i to Samoa ląduje w schodkach! Sędzia ich odlicza, więc Ken wraca do ringu i zajmuje się Jeffem Hardym. Obydwaj wymieniają prawe sierpowe na głowę. W końcu przerywa im Austin Aries, który odbija się od lin i mamy podwójny Clothesline! Wykorzystuje moment, by tauntować, ale wraca Samoa Joe i wyprowadza Samoan Drop! Pin 1..2... Kick Out Ariesa! Samoa wstaje i dopada go Mr.Anderson, który wykonuje Mic Check! Pin 1..2...3!!! Samoa Joe wyeliminowany!

Samoa Joe eliminated by Mr.Anderson

Ken Anderson szybko wykopuje z ringu Samoę i tauntuje. Przerywa to Jeff Hardy, który wyprowadza... kolejny Whisper in the Wind! Z drugiej strony też na narożnik wchodzi Austin Aries i 450 splash... skontrowany!!! Mr.Anderson w ostatniej chwili jakimś cudem podniósł kolana! Jeff w to również nie wierzy, ale ponownie wchodzi na trzecią linę, lecz Mr.Anderson nagle wstaje i dopada go wyprowadzając Superplex z narożnika!!!

Przypina Jeffa 1...2... ale ten przerywa! Mr.Anderson siada opierając na jednym kolanie. W tym czasie Austin Aries odbija się od lin i mamy One-Handed Bulldog! AA jest nabuzowany. Patrzy, a to na jednego, a to na drugiego i zastanawia się na kim wykonać kolejną akcję. Podchodzi do Jeffa Hardy'ego... i mamy Brainbuster! Pin 1...2... Kick Out! Aries jest kompletnie zaskoczony! Podchodzi do Mr.Andersona, wynosi... kolejny Brainbuster! I przypięcie 1...2... Kick Out! Aries siedzi na kolanach i nie może zrozumieć co się stało. Wstaje i rozciąga się, trzymając narożnika. Bierze rozbieg... a Hardy kontruje Dropkickiem! W ringu leży już cała trójka zawodników. Sędzia odlicza, już jest 6...7... Wstaje Mr.Anderson! Podnosi Austina Ariesa... Mic Check! Pin 1....2....3!!! Austin Aries wyeliminowany!

Austin Aries eliminated by Mr.Anderson

Tym razem Mr.Anderson nie triumfuje. Ledwo staje na nogi. Po drugiej stronie oparty o narożnik stoi Jeff Hardy. Zaczyna się wymiana Chopów na klatkę piersiową. Po kilku Jeff chyba przejmuje inicjatywę, bo swoimi ciosami sprowadza Mr.Andersona do narożnika. Tam kolejny Chop, a Mr.Anderson... nagle zaczyna kiwać głową. Namawia Jeffa, by ponownie go uderzył. Ten to robi, a Mr.Anderson klęka na kolanach, ale wciąż kiwa głową i wykonuje rękami takie ruchy jak kiedyś Hulk Hogan. Wstaje, wskazuje palcem na Jeffa "You" co się nie podoba publiczności i wyprowadza Shoulder Block. Jeff wstaje... i kolejny Shoulder Block od Mr.Andersona. Teraz próbuje on wykpić Hardy'ego tauntując w jego stylu i... Twist of Fate od Mr.Andersona!!! Przypięcie 1...2...3!!!

Winner: Mr.Anderson

Mr.Anderson w sposób całkowicie legalny wyeliminował trzech innych rywali, na koniec wykonując na Jeffie Hardym Twist of Fate! Wykopuje on z ring u Charyzmatycznego Enigmę, a sam bierze mikrofon. Do ringu wpada też reszta Asów i Ósemek, która gratuluje szefowi.

Mr.Anderson: Ladies and Gentlemans... przed Wami przyszły TNA World Heavyweight Champion, pochodzący z Green Bay, Wisconsin... Myyyyyysteeeer Andeeeeersooooon.... Andeeeersoooon.

Ken rzuca mikrofon i wraca do celebracji ze swoim Klubem.

Triumfującym Mr.Andersonem i A&8 kończymy dzisiejszy Impact Wrestling!

Fight Cart at Turning Point 2013!

Normal Match for TNA World Heavyweight Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ59_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/65/kennedy_01.jpg

AJ Styles © vs Mr.Anderson

Triple Threat Match for TNA Knockout Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/85/Gail1.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/216/Mickie_James_30.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/645/ODB_8_CutByJess_27May2013.jpg

Gail Kim © vs Mickie James vs ODB

Tag Team Elimination Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/119/chris-daniels.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_14.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/lmcutout.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1087/Quinton_Jackson_2_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/561/Tito_Ortiz6_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2222/King_Mo_2_GD.jpg

E.G.O. (Bobby Roode, Christopher Daniels i Kazarian) vs MMA Stars (Rampage Jackson, Tito Ortiz, King Mo)

Sorry za tylko cztery pojedynki, ale jeszcze mamy jeden Impact Wrestling i będzie pierwsze PPV w moim wykonaniu, dlatego chciałem przyśpieszyć tempo pisania tego odcinka ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...