Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Złotouści Atti. - Głosowanie na Shit Pażdzernika!

Shit Pażdziernika  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Shit Pażdziernika

• 1. Brat Kornika - Deafnom
      7
    • 2. Wrestler Miesiąca - Shoop & N!KO
      26
    • 3. "Nie śledze tematu, to się wypowiem!" - HudsonMaverick
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.

i dlaczego na przykład nikt nie wspomni o Ortonie (...)

HudsonMaverick (dla nie będących w temacie:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=41639)

2.

Randy Orton vs. The Miz

To Miz powinien wygrać bo on jest dużo lepszy. Bardziej go lubię.

2/10, bo Miz przegra, a ten Wyatt to dureń powinien zgolić te brody cała jego rodzina, bo kolejne Daniele Bryany się robią. Pewnie zrobią jakiś match broda vs broda.

Fandango vs. Santino Marella

Kibicowałem Santino, bo ten tancerz to jakiś kretyn. Ciągle tylko tańczy i jeszcze wygrywa. Santino to przynajmniej dobry komediant jest i go lubię. Ocena 2/10

Los Matadores vs. 3MB

Pierwszy dobry mecz na gali. Matadores pokazali tym kretynom co ciągle przegrywają gdzie ich miejsce. 3MB powinni zwolnić, bo oni nie umieją wygrać żadnej walki. Tylko ten arab coś potrafi w ringu. Ocena 8/10 za tą walkę.

Ryback vs. R-Truth

Takie sobie. 5/10

The Real Americans vs. Tons of Funk

Żadnych z nich nie lubię. 1/10. Najgorsza walka.

Divas nudne i nie oglądam. Przewinąłem.

CM Punk vs. Curtis Axel

CM Punk wiedziałem, że wygra. Wszyscy tak kochają CM Punka, a nie pamiętacie przez kogo zwolnili Jeffa Hardyego? Jeff Powinien wrócić i pokazać mu gdzie jego miejsce. Walka była bardzo średnia. 4/10

Alberto Del Rio vs. Daniel Bryan

Dwa pajace. 3/10

The Shield vs. Cody Rhodes & Goldust

Ochroniarze z biedronki vs. pedał i pomalowany gość. Walka słaba, nie powinni mieć pasów. USOs powinni walczyć o pasy, a nie jakieś głupki. Walkę oceniam na 2/10, bo Big Show przyszedł i wtedy zrobiło się dopiero ciekawie.

Deafnom

3

IMPACT Wrestling:

AJ Styles: AJ wydaje się pewnym kandydatem w tym miesiącu. Ostatnio zapewnił sobie możliwość walki o główny pas TNA, na BfG i postanowił stanąć w obronie federacji w walce z Dixie.

Magnus: TNA konsekwentnie stawia na Anglika, a dowodem potwierdzającym tą tezę jest możliwość walki ze Stingiem na BfG.

WWE:

Paul Heyman: Paul stoczył w tym miesiącu jedną walkę, w której pokonał CM Punka. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu i wciąż jest jedną z najbarwniejszych obecnie osób.

Ryback: Ryback czuje się świetnie w odświeżonej wersji swojej postaci. Razem z Heymanem tworzą wyśmienite duo.

Santino Marella: Włoch po powrocie wciąż jest na fali. Wypada docenić jego serie zwycięstw, stąd jego obecność w tym miesiącu.

Scena niezależna:

Adam Cole: Postanowiliśmy w tym miesiącu zmienić nieco zasady i do głosowania trafia nowy mistrz ROH. Wypada nam docenić triumf w turnieju o główny pas ROH.

N!KO & Shoop

https://forum.wrestling.pl/topic/34154-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-g%C5%82osowanie-na-shit-pa%C5%BCdzernika/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• Ghostwriter

2

• Krzychu

1

• Kowal

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie zwycięzca może być tylko jeden. Nominacje na wrestlera były kiepskim żartem. N!KO tym razem zgarnie podwójną nagrodę: hit i shit.

• Urządzenie:  Windows

To już mój tekst o braku głębi w nagich zdjęciach wysyłanych przez Januma był bardziej - że się tak wyrażę - groteskowy, ale skoro nie ma go w nominacjach to mój głos idzie na nominację numer jeden. :D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

A ja głosuję na trolla, czyli Brat Kornika - Deafnom wygrywa, bo jego markowy post miał właśnie przysporzyć mu "fejma". Przegrałem z trollem. :/

• Reputacja:   228

Zdecydowanie N!KO & Schoop. Dawno już nie widziałem tak gównianego i stronniczego zestawienia do tytułu wrestlera miesiąca.

Jak sypie złote teksty w AM, to nominacji w hitach nie ma. Jak wytypowałem wbrew popularnym typom, to zaraz wjechałem do shitu. C-O-N-...spiracy

http://www.youtube.com/watch?v=JkpzR5vVA9k

N!KO, podaj adres i niech ci wyślą statuetkę, żebyś mógł się nią pochwalić w AM. Bądź polską(im) Halle.

N!KO, podaj adres i niech ci wyślą statuetkę, żebyś mógł się nią pochwalić w AM. Bądź polską(im) Halle.

Czekaj, czekaj, zaraz, to za to jest statuetka?

Raczej myślałem, że tylko na forum plakietka

Nikt mi nie powiedział, że walczymy o coś ze złota!

Deafnom jest w tyle, a głosowanie na Hudsona? Głupota!

Napisać posta nie znając tematu?

To już wolę teksty w temacie, ale bez ładu.

Wolę czytać tamte brednie i patrzeć na irytacje userów

...Kto by pomyślał, że nawet Kornik się doczeka pozerów

Nie tylko Defnom, ale i Schoop średnio błysnął

Jak mu tłumaczyłem "dlaczego", to chyba lekko przysnął

Następnym razem bądź czujny, jeśli mogę coś doradzić

Jak znowu odwalimy taką szopkę, to Ghost będzie gotów zabić

Sorry Raven, sorry Ghost, czujemy się przez to tacy mali

Od tego miesiąca głosujemy normalnie - Let's Go Khali! :wink:

Głos na Deafnoma. Powód? "Ochroniarze z biedronki vs. pedał i pomalowany gość" :D

Straszna bida w tym miesiącu jeśli chodzi o shity. Więc niestety musiałem zagłosować na N!KO i Schoopa, bo pozostałe dwie propozycje były jeszcze gorsze...

Czekaj, czekaj, zaraz, to za to jest statuetka?

Raczej myślałem, że tylko na forum plakietka

Nikt mi nie powiedział, że walczymy o coś ze złota!

Deafnom jest w tyle, a głosowanie na Hudsona? Głupota!

Napisać posta nie znając tematu?

To już wolę teksty w temacie, ale bez ładu.

Wolę czytać tamte brednie i patrzeć na irytacje userów

...Kto by pomyślał, że nawet Kornik się doczeka pozerów

Nie tylko Defnom, ale i Schoop średnio błysnął

Jak mu tłumaczyłem "dlaczego", to chyba lekko przysnął

Następnym razem bądź czujny, jeśli mogę coś doradzić

Od tego miesiąca głosujemy normalnie - Let's Go Khali! :wink:

N!ko czy można uznać za rap ??

Bo jeśli tak, to.....

N!KO: za co Boooo? Nie zasluzylem na Boooo! Nawet nie zacząłem rapować!

Teraz już zasłużyłeś... BOOOOOOOOooooooooooooooooo ;) "Haters gonna hate ^^ "

Głos na shit leci do naszej dwójeczki prowadzących :) To, że miesiąc sam w sobie był kiepski to jedno... ale żeby wrestlerem miesiąca został Paul H. ? Wiem, że to ludzie głosowali, ale można im było dać kogokolwiek innego do wyboru... xD

Miz, który stawiał Tryplakowi i jest wrestlerem

Mi się to niedopowiedzenie bardzo spodobało... ;(

Z braku laku, głos na 2, bo wrestler miesiąca dla mnie OK.

Apropo C-O-N-spiracy - w shicie Niko zostaje nominowany za tekst, ktorego autorem w 100% jest Schoop (to nic, że Nikodem "podyktował" mu go w AM :) ), jeśli chodzi o hit, N!KO dostaje samotną kandydaturę, a prawdą jest, że bez wcześniejszego tekstu krecika nie byłoby dobrej puenty :wink:

Od tego miesiąca głosujemy normalnie - Let's Go Khali!

N!KOfonika - Na Łazarskim rejonie 2 (2013) - dostępny w dobrych sklepach muzycznych oraz na attitudeshop.com.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...