Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlepalooza CXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------------------Hawana------------------------------House Show---------------------------

W sali wypełnionej po brzegi zapanowało lekkie znudzenie. Po kilku dobrych walkach publika, w tym wysoko postawieni dygnitarze komunistyczni, byli już mocno wyczerpani z wrażeń. Był to dobry czas na jakieś promo.Padło n MaxiMasterMistrza. Gdy z głośników zabrzmiała Bogurodzica na sali przeszedł szmer zdziwienia. Fani EWF nie do końca rozpoznawali Polaka. Maxi wszedł na ring. Ubrany był nie w strój zapaśniczy jaki zwykle przywdziewa ale w podkoszulkę i dżinsy. Podrapał się po bujnej brodzie. Wziął z ręki konferansjera mikrofon, i zaczął przemowę.

-Serdecznie witam wszystkich tu zebranych- powiedział po Polsku ale na telebimach wyświetliło się tłumaczenie- Zebraliście się tu by obejrzeć sporą dawkę wrestlingu na światowym poziomie. Niestety muszę was rozczarować. Dzisiaj nie walczę- uśmiechnął się. Na sali wybuchł heat- Jestem tu by otworzyć wam oczy. Obejrzyjcie się wokół siebie. No śmiało- kilku ludzi nieśmiało zaczęło się rozglądać- Co widzicie? Bo ja widzę zmęczone twarze. Twarze które są naznaczone biedom. I winni temu są siedzący tu mordercy-dygnitarze ruszyli się nie spokojnie- Bezideowe świnie! A właśnie! Co do ideii. Jak wicie walczę w Hawanie z Jimem "The Chickasaw" Louanoatubbem. On jest pozbawiony ideii. Na przykład: jest Indininem a nie mówi po indiańsku, ale po Angielsku. Nie używa nazwiska. NIe walczy o dobro Indian. I tak dalej. Jest wyzuty z idei. Dlatego ja wygram. Bo mam idee. Bo mam cel. Jedyne co jest w nim dobre to to że nie jest zakażony tymi starymi porachunkami, jak wrestleży długim stażem. To jest nasza siła. Tak samo jest z wami- pokazał na dygnitarzy- Pora odejść

W tym momencie na telebimie przestało ukazywać się tłumaczenie. Mikrofon zamilkł a do ringu zaczęli zbliżać się żołnierze. Maxi zaczoł krzyczeć po hiszpańsku

-Ludzie otrzonśnijcie się! Weźcie broń i zawalc...

W tym momencie dostał w głowę pałką

---------------------Więzienie-------------------------------------------------------------------------

Do brudnej celi podszedł strażnik. Powiedział przez kraty

-Ej! Polaczku wstawaj! Wykupili cię

Maxi poobijany wyszedł z celi.

-Kto mnie wykupił?

-A jakiś starzec.

-Czyżby ON? Mój dawny Mentor?

Te pytanie pozostało bez odpowiedzi.

[ Dodano: 2013-10-27, 15:12 ]

Trochę krótko ale nie miałem czasu.Sorry:(

1385547851557b0a1c80de4.jpg

• Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano