Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Mocna promocja HIAC PPV, One More Match HBKa?, Cena w pełni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE chce bardzo mocno wypromować Hell in a Cell PPV, po tym jak dwa kolejne PPV (Night of Champions i Battleground) nie okazały się sukcesem, a fani nie byli zadowoleni, że nie wyłoniono na stałe mistrza WWE (Bryanowi pas odebrano dzień po PPV) i część fanów domagała się zwrotu pieniędzy, właśnie z powodu wyników walk...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-mocna-promocja-hiac-ppv-one-more-match-hbka.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34013-mocna-promocja-hiac-ppv-one-more-match-hbka-cena-w-pe%C5%82ni/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• filomatrix

2

• Caribbean Cool

2

• DashingNoMore

2

• Adam92

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zabrakło mi informacji na temat zdrowia AJ, więc ja dodam :P

On AJ concussion...

My understanding is it is very significant. She could not stand upright, could not walk in a straight line and had to have another person guide her as she walked, had difficulty with lights, was nauseous, and had trouble remembering her own name. Doctors were hesitant to allow her to even fly. It was considered by all involved to be the worst concussion a WWF/E female has ever received. I have no further knowledge on how she currently is other than to say they are planning for a prolonged absence. There is also fear about longterm effects on her and her career.

Od razu wiedziałem że Cena wróci tylko po to żeby wypromować ppv. Mam nadzieje że to będzie krótki powrót i że cena po walce o pas WH znowu zrobi sobie przerwę do Royal Rumble.

Mało walk w klatkach? Skoro to ma być ostatnie ppv z nazwą Hell in a Cell to mogliby dać takich walk jak najwięcej. Ryback vs Punk mogło by być Hell in a Cell matchem, a jeśli Triple H vs Big Show ma być ME to powinno raczej być w stypulacji.

Aksana? Really? To jest obecnie najgorsza diva w wwe, nawet Cameron jest od niej lepsza.

Cóż walka HHH vs HBK na WM no nie wiem ale z tego co pamietam to swoja ostatnią walke w karierze Hunter chciał mieć własnie z Shawnem.

Aksana ma tylko wygląd ,a co do reszty to zero.

Co do promocji sie nie dziwie bo dwa ostatnie PPV były średniawe ,a to i tak naciągana ocena.

Jaś może wracać byle nie być w tle walki o pas WWE ,a WHC może sobie chłopak zdobyć ,bo dawno go nie miał.

no przepraszam bardzo ale ja bym niechciał aby Cena zdobywal nawet WHC bo to tez tytuł mistrza swiata liczony w statach razem z pasem WWE a co zatym idzie Cena bylby juz chyba 14-krotnym mistrzem swiata co byloby grubą przesadą, no niewiem jak reszta ale ja bym niechciał aby ktoś tak przeceniony pyknął Rica Flaira w ilosci posiadania najwazniejszych pasow, to bylby policzek dla zasluzonych legend wrestlingu. niech Cena zdobedzie pas IC, jak swego czasu Triple H w 2001 roku czy Jericho to przynajmniej by ten pas wypromował.

Tryplak często wybiera dziwne osoby jako swoich podopiecznych ale Aksana to już przesada. Diva jest beznadziejna, lepsza niż za czasów NXT ale... Boże święty ona tam botchowała każdą akcje a więc wystarczy sobie wyobrazić ile to "jest lepsza" znaczy. Jej elbow dropy wyglądają jak kaleki i obecnie w ringu zapały na bycie gorszą ma tylko Eve Marie która nie pokazała na ostatnim Raw nic poza drewnianymi gut kickami.

Nie rozumiem tylko po co R-Truth występuje w promie HIAC. Jakoś mi jego postać tutaj nie pasuje. Myślę, że zdecydowanie bardziej pasowałby tutaj Bray Wyatt ze swoją rodzinką.

Tryplak często wybiera dziwne osoby jako swoich podopiecznych ale Aksana to już przesada. Diva jest beznadziejna, lepsza niż za czasów NXT ale... Boże święty ona tam botchowała każdą akcje a więc wystarczy sobie wyobrazić ile to "jest lepsza" znaczy. Jej elbow dropy wyglądają jak kaleki i obecnie w ringu zapały na bycie gorszą ma tylko Eve Marie która nie pokazała na ostatnim Raw nic poza drewnianymi gut kickami.

Świetne podsumowanie jej nieumiejętności ringowych. Dodać można, że wyglądu też nie ma. Jeżeli już ma być menedżerką, to niech będzie jak najmniej eksponowana, bo w tym przypadku im mniej, tym lepiej.

ME WM XXX - HBK vs. HHH, to ciekawa koncepcja, z tymże ten pierwszy wielokrotnie stwierdzał, iż już nie chce walczyć. Jeżeli do tego dojdzie, to ciekawe czy głównie wpływ na powrót Shawn'a będzie miała przyjaźń z Tryplakiem i namowy Vince'a (a może kogoś jeszcze), czy jednak czynnik finansowy.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Ja niechciałbym aby Shawn juź kiedykolwiek walczył, daźę go ogromnym szacunkiem, chę , źeby tak zostało. Ja spodziewałem się nawet 3 pojedynków o gimmicku hiac, a wwe ma zamiar zrobić tylko 1...Poraźka, nie wydaję mi się, by następne ppv, było w porównaniu do 2 ostatnich, jakimś większym przełomem

Ściąganie niedoleczonego lub świeżo wyleczonego Ceny nie jest dobrym rozwiązaniem. Chłop jak już pracuje to robi to na bardzo pełny etat, więc powinno mu się dać dojść do siebie i dodatkowo porządnie odpocząć. Co by nie mówić to Cena ma wrócić jakieś dwa miesiące przed zaplanowanym czasem, kiedy lekarze zapowiadali że będzie mógł znów walczyć. Więc albo dokonali cudu albo John szybko nabawi się znów jakiejś kontuzji.

Czyli w wypadku jeszcze jednej walki Shawn okazałby się tak samo słowny jak Flair. Przegrał walkę o swoją karierę i nie może walczyć, a tu nagle powróci do ringu. To by była niezła lipa.

W pełni się z tobą zgadzam. Można Cenę lubić, albo nie lubić, jednak nie da się ukryć że jak już jest to pracuje intensywnie. Jeżeli WWE chce go jeszcze eksploatować przez kilka lat na najwyższym poziomie, to trzeba dać mu teraz dojść do pełni sił.

[ Dodano: 2013-10-11, 05:41 ]

Ja spodziewałem się nawet 3 pojedynków o gimmicku hiac, a wwe ma zamiar zrobić tylko 1...Poraźka, nie wydaję mi się, by następne ppv, było w porównaniu do 2 ostatnich, jakimś większym przełomem

HIAC match, to chyba nie jest gimmick match...

[ Dodano: 2013-10-11, 05:50 ]

no przepraszam bardzo ale ja bym niechciał aby Cena zdobywal nawet WHC bo to tez tytuł mistrza swiata liczony w statach razem z pasem WWE a co zatym idzie Cena bylby juz chyba 14-krotnym mistrzem swiata co byloby grubą przesadą, no niewiem jak reszta ale ja bym niechciał aby ktoś tak przeceniony pyknął Rica Flaira w ilosci posiadania najwazniejszych pasow, to bylby policzek dla zasluzonych legend wrestlingu. niech Cena zdobedzie pas IC, jak swego czasu Triple H w 2001 roku czy Jericho to przynajmniej by ten pas wypromował.

To może jest niezły pomysł. Z tymże pojawiają się co najmniej dwa "ale":

1. Póki co Raw is Cena, a IC Title jest na Smackdown, więc trzeba by występy Jasia na czerwonej tygodniówce ograniczyć do minimum i bardziej go wykorzystywać na niebieskiej;

2. Do podpromowania Pasa przydałby się jeden, ale ze dwa konkretne feudy i o ile uczestników do nich można by wskazać, to z realizacją (przy obecnych problemach z bookingiem) mogłoby być już cienko...

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Może się pomyliłem,ale co to wtedy jest, jeśli hiac to też nie stypulacja? Edytowane przez Caribbean Cool

filomatrix to jeśli Hell in a Cell to nie gimmick match to co to kurwa jest? Pewnie że to gimmick match. Gadasz głupoty i innych wprowadzasz w błąd.

• Reputacja:   18
  • Urządzenie:  Windows

Pomysł z Ceną w walce o pas wagi ciężką jest dużo lepszy niż danie mu rewanżu o pas WWE. Pozatym w przypadku jego wygranej pas odzyskałby swój dawny prestiż, który już przepadł bardzo dawno. Wolę już Cene kokszącego z tym pasem niż Del Rio, który stał się nudny jak flaki z olejem.

Dobrze ze WWE chcę wypromować gale Hell in a Cell, gdyż 2 ostatnie PPV okazały się niewypałem. Pomysł z Michaelsem jako sędzią specjalnym w walce o pas WWE nawet dobry.

Lepsza Aksana jako managerka któregoś z zawodników niż jako czynna zawodniczka. Pozatym nie widzę w niej nic szczególnego, co wyróżniało by ją na tle innych div.