Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - wrzesień 2013

Wrestlerem września zostać powinien:  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września zostać powinien:

• AJ Styles
      27
    • Magnus
      3
    • Paul Heyman
      31
    • Ryback
      12
    • Santino Marella
      7
    • Adam Cole
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja w tej sytuacji oddaję głos na AJ Stylesa. Facet mimo problemów wrócił i po roku znowu jest na szczycie. Nie wiem czy wygra z Bully'm. Ale już osiągnął wiele. Znowu jest twarzą w TNA, a jego zdanie wydaje się ważne. Magnus, Ryback czy Bryan nie mieli dobrego miesiąca. Owszem Daniel ma czołowy feud z Ortonem ale przegrywa. A Magnus i Ryback są na krzywej. Ich forma wznosi się i opada.
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

10

• N!KO

7

• kr3cik-bmc

4

• -Raven-

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   375

Santino??? Heyman??? Ryback??? Serio??? :shock: Geeezz, jakbym się obudził w jakimś Matrix'sie :roll: A gdzie Koziołek, Żmija czy Big Show? To już prędzej Goldusta (że o Codym nie wspomnę) bym nominował niż Santino.

Wiem, że ciągłe wygrane Dragona bolą niektórych jak temat Byłej CzaQa w Shout Box'sie, ale za to jaką obecnie pełni role (w najważniejszym feudzie w WWE) - nominacja należy mu się jak psu buda, z urzędu (tak samo Ortonowi). Tak samo Big Show w tym miechu był postacią o wiele bardziej znaczącą (nie mówię "ciekawszą", ale "znacząca") niż Heyman, Ryback, że o Santino (tą nominację akurat traktuję jako jakiś żart) nie wspomnę.

W tym miechu głosuję na Cole'a, bo zdobycie Złota w RoH to nie w kij dmuchał (nie jest to dane byle patałachowi jak pas HW u Vince'a), zwłaszcza wygrana w tak mocno obsadzonym turnieju.

Jednak tak okaleczonego rankingu ze strony WWE dawno nie widziałem (chyba większym babolem było tylko nie nominowanie Lesnara w miesiącu jego debiutu u Vince'a :roll: )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Famliy Rhodes bez sprzecznie gwiazdy września !!!!!! gdzie oni są ????

a co oni zrobili? Cody przegrał dwa razy, Dustin też. Obaj stracili pracę. Prawda, że zyskali, bo awansowali z czarnej dupy do mid cardu. Mimo wszystko jakoś nie powalili.

Za to Santino awansował do main eventu i powala na kolana. I te odświeżenie postaci... Teraz sieje postrach do spółki z Khalim i karłem. Uhm... Strach się bać...

No mimo wszystko we wrześniu miał większą pozycję :)

Od Rhodesów i Showa, Ortona i Bryana? Chyba w kolejce do kibla miał tę większą pozycję.

To co? Liczą się ci co mają tylko wysoką pozycję i nominujemy tylko Main Eventerów czy ludzi którzy po prostu COŚ ZYSKALI? Co w tym miesiącu zyskał Big Show? Nonstop ryczał. Orton? Jest ciekawy ale przegrał pas WWE.A Bryan? Powtórzę, kierujemy się pozycją w federacji czy postępem jaki kto zrobił w miesiącu? Jeśli pierwszym to nie rozumiem czemu co miesiąc w głosowaniu nie ma Johna Ceny... To jest dla mnie komiczne...

Big Show tylko ryczał? Nie ważne, że z szarego wielkoluda stał się "czynnikiem X" w feudzie o najważniejszy pas w WWE, że był manipulowany przez Trypla i zmuszany do robienia tego, czego nie chciał. Nie ważne, że przez to jego bezbarwna dotąd postać, znowu stała się ciekawa i większość zastanawiała się "kiedy pęknie". Ważne, że się popłakał, bo został zmuszony przyjebać człowiekowi, którego szanuje... Faktycznie, naciągane jak skóra na fiucie :roll:

Bryan - w walce w której każdy skazywał go na porażkę, czysto pojechał z pasa mocno promowanego Randala, świeżo po heelturnie. Nie ważne, że ludzie ciągle spuszczają się na widok jego postaci. Nie ważne, że przez obecny feud umocnił się na pozycji największego face'a Federacji, pod nieobecność Ceny. Nominujmy Santino, bo wygrał z kilkoma midcarderami po powrocie :roll:

Orton - zaliczył heelturn, stał się brutalniejszy i ciekawszy jako postać. Wielu fanów czekało na to od miesięcy, wreszcie się doczekali. Nie ma co go jednak nominować, bo jobnął Danielowi na PPV :roll:

To co? Liczą się ci co mają tylko wysoką pozycję i nominujemy tylko Main Eventerów czy ludzi którzy po prostu COŚ ZYSKALI? Co w tym miesiącu zyskał Big Show? Nonstop ryczał. Orton? Jest ciekawy ale przegrał pas WWE.A Bryan? Powtórzę, kierujemy się pozycją w federacji czy postępem jaki kto zrobił w miesiącu? Jeśli pierwszym to nie rozumiem czemu co miesiąc w głosowaniu nie ma Johna Ceny... To jest dla mnie komiczne...

Szczerze? Tak, liczą się main eventerzy, bo oni z urzędu odgrywają główną rolę w przewodnich feudach danych federacji. Każdy inny wrestler jak najbardziej też może przebojem się dostać do takiego rankingu, ale musi zaliczyć PIERDOLNIĘCIE przez duże "P". W przeciwnym wypadku, drogą eliminacji, nominacje siłą rzeczy trafiają do main eventerów. Ani Ryback, ani Heyman, ani tym bardziej Santino jakiegoś większego jebnicia w tym miechu nie zanotował, by wypchnąć z listy Koziołka czy Żmiję, albo nawet Showa.

Jak to jest, że jak Punker był na fali i miesiąc w miesiąc wygrywał "wrestlera miesiąca", to nikogo jakoś z tego powodu dupa nie bolała?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Jak to jest, że jak Punker był na fali i miesiąc w miesiąc wygrywał "wrestlera miesiąca", to nikogo jakoś z tego powodu dupa nie bolała?

Może dlatego że wygrał 2 razy pod rząd, nie pięć... Do tego kiedy cały sierpień Daniel dostawał wpierdol od Korporacji, wciąż został wrestlerem miesiąca "bo jest ważny". Ja takiego argumentu nie akceptuje. Wiele postaci w WWE jest ważnych. Ryback teżjest ważny, CM Punk też jest ważny, John Cena też jest ważny. Czemu oni nie dostają nominacji? Fajnie, Bryan jest ważny jednak rozpatruj to pod kontem co zrobił w tym miesiącu. Drugi raz stracił pas WWE w niecały dzień a ogółem to jest odsunięty z Ortonem na drugi plan. Teraz liczy się Tryplak a oni są w to zamieszani. Ile czasu teraz Daniel Bryan dostaje na tygodniówkach? Wyszedł zbić Ortona, do Main Eventu i tyle go było. Randall z resztą to samo. NIe wokół nich kręci się show.

Główne role w feudach danej federacji? To spójrzmy do TNA. Czy Magnus prowadzi obecnie jakieś ważne story? BO jak dla mnie to kisi się w Main Event Mafii. Ja wrestlera miesiąca rozpatruje pod kontem tego jaki ktoś zaliczył progres a jak fajni by Orton i Bryan nie byli, progresu nie zrobili żadnego. Paul Heyman pokonał CM Punka na PPV a więc warunek jednej walki jest spełniony. Genialnie sprzedaje emocje a w feudzie z Punkiem to on jest górą. Nie mów mi że muszę ci tłumaczyć czemu w nominacjach jest Ryback... Został Paul Heyman Guyem, jego postać została odświeżona i Wędkarz nigdy nie był tak dobry jak teraz. A sam Ryback znów jest wyżej w hierarchii. Jak dla mnie, to więcej niż poczynania Daniela i Randy'ego w tym miesiacu.

Ogólnie nie chce mi się pisać na temat wszystkich nominacji (gdzie osobiście popieram większość forum - czyli słaba selekcja), ale nominowanie Marelli to WTF. On może sobie robić postęp, on może nawet jajko znieść na ringu - ale co z tego? - skoro i tak za 2/3 tygodnie nie będzie go w TV albo znów będzie tylko się pokazywał jak ktoś ma z siebie zrobić idiotę, więc nominowanie go jest bez sensu - nominujecie za postęp i ten postęp powinien mieć jakieś konsekwencje a tu ich nie będzie (Santino dalej będzie tym kim był/jest).

PS: Domagam się Great Khaliego - chłop regularnie występuje w TV, wygrywa z "amerykańcami" a jeszcze niedawno nie było o nim słychać, ba miał już pójść w odstawkę!

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Główne role w feudach danej federacji? To spójrzmy do TNA. Czy Magnus prowadzi obecnie jakieś ważne story? BO jak dla mnie to kisi się w Main Event Mafii.

W sumie to nie. Doszedł tylko do finału mega-prestiżowego turnieju Bound For Glory. Jak na przeciętniaka (pod kątem pozycji) jakim był przed startem w tym turnieju, to chyba jest to jednak to przysłowiowe "pierdolnięcie"?

Wiele postaci w WWE jest ważnych. Ryback teżjest ważny, CM Punk też jest ważny, John Cena też jest ważny. Czemu oni nie dostają nominacji?

-Punk? Bo utkwił w feudzie z Heymanem, który na początku (vs. Lesnar) był ciekawy, a teraz staje się co raz bardziej nudny (vs. Curtis Axel, vs. Ryback)?

-Ryback? Bo jego feud z CM'em jakoś dupy nie urywa (choć sama postać przeszła całkiem niezły lifting) i nie jest niczym, czym by się można było zachłysnąć?

- Cena? Bo leczy kontuzję i nie ma go w Federacji?

Powiem tak - ja typując wrestlera miesiąca, patrzę na daną Federację i wskazuję zawodników, którzy byli w danym miesiącu "najwyraźniejsi" (jakkolwiek kijowo to brzmi). We wrześniu, u Vince'a wskazałbym bez zastanowienia (kolejność przypadkowa): Trypla, Daniela, Ortona i Showa. Period.

I nie chodzi o to, by Dragon wygrał po raz kolejny (ja np. w tym miechu na niego nie oddałbym głosu, pomimo całej mojej sympatii), ale żeby nie dostał nawet nominacji? :shock: No, bez jaj! (choć, nie. Nie da się, bo Schoop w tym także maczał kurze łapki :D )!

Ogólnie to fajnie by było jakby wszyscy zagłosowali na Santino :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Bardzo dziwi mnie brak w zestawieniu Big Showa, rozumiem, że Miz, Bryan czy Orton mogli nie otrzymać nominacji (chociaż każdy byłby bardziej odpowiedni niż Marella, ale Show moim zdaniem rozdawał karty w tym miesiącu, mimo, iż nie otrzymał żadnego programu, kręcił się wokół najważniejszych postaci federacji.

Nie mam jakichś wielkich pretensji, ale oczekiwałbym konsekwencji w doborze kandydatów - skoro we wrześniu został zauważony powrót i seria wygranych Santiago, czemu sierpień nie stał pod znakiem darrena Younga, ktory zanotował chyba największy skok w hierarchii w tamtym miesiącu? Zdecydujmy się, czy wybieramy ludzi, którzy trzymają na barkach główne gale, czy nagradzamy postępy...złe słowo, zwiększenia liczby wygranych walk z 2 do 8 nie można nazwac postępem, w sumie wolalbym, gdyby nominacje dostawali wrestlerzy, którzy notują lepszy miesiąc pod względem własnej pracy, nie pod względem awansu w rankingu.

Swój glos oddam w takim razie na Adama Cole'a, który wygrał turniej o główny tytuł, od dawna daje nam rozrywkę na wysokim poziomie i wyróżnia się na tle pozostałych kandydatów. Nie zagłosowałem na Heymana, ponieważ moim zdaniem samymi promami nie zasługuje na takie wyróżnienie jak zawodnik, który pracuje zarówno za mikrofonem, jak i w ringu, ale na to także mam radę i propozycję kolejnej kosmetycznej zmiany - zamiast WRESTLERA MIESIĄCA stwórzcie głosowanie na POSTAĆ MIESIĄCA, w ten sposób będziemy mogli nominować zarówno zawodników jak i managerów jak i GMów jak i pana Mietka timekeepera, który przespał się z Aksaną, czym zasłużył sobie na nominację :)

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   1

On może sobie robić postęp, on może nawet jajko znieść na ringu - ale co z tego? - skoro i tak za 2/3 tygodnie nie będzie go w TV albo znów będzie tylko się pokazywał jak ktoś ma z siebie zrobić idiotę, więc nominowanie go jest bez sensu

Nie wiem, czy można używać słów, że nominowanie kogokolwiek jest "bez sensu". To co? Ci co są mniej lubiani, czy nie mają rzeszy fanów mają spadać? Nie mamy brać ich pod uwagę, bo wiemy, że zaraz zaczną jobbować? Zaczną wracać na swoje miejsce, to ich nie będzie w przyszłych miesiącach - proste. Jakbyście byli Bryanem, Ortonem, czy Showem, to z września nie zapamiętalibyście nic. Zlało by się to z poprzednimi miesiącami. W przeciwieństwie do Santino, który odchodził jako jobber, a wraca wygrywając walkę za walką. Kiedy przyjdzie taki drugi miesiąc Marelli? Prawdopodobnie nigdy i też więcej nie będzie podstaw by go tu wcisnąć. Zresztą Włoch był trochę wepchnięty na siłę, bo kandydatów brakowało.

Daniel Bryan: Kolejny miesiąc i kolejna nominacja. Daniel pokonał czysto na X Y i nadal jest w centrum wydarzeń w WWE.
Daniel nadal rządzi w WWE. Mimo, iż nie wygrał X, to został pretendentem do pasa WWE na Y. W tym miesiącu znów był wyróżniającą postacią w federacji.
'
Zzz był kolejnym miesiącem Bryana. Daniel jest wszędzie, publika go uwielbia, a ostatnio udało mu się poddać X

Z poprzedniego miesiąca bym Wam sprzedał opisy Schoopa bez problemu. W przypadku nominowanych, byłoby ciężko.

Fala Punka była ciekawsza - ok, opinia subiektywna, nie liczy się - a i ten nigdy nie wygrał tyle razy z rzędu co Bryan.

O Heymana się dopytywali, a teraz jak jest, to też jest źle. To tak jak wszyscy skandowali ECW, ECW, a jak dali im odrobinę Extreme, to zaczęli jęczeć :wink: Był Brock, był The Rock, choć walk mieli tyle samo. Były podstawy nominowania Heymana - prawdopodobnie jeden, jedyny raz - grzech go tam nie wrzucić.

Możecie spokojnie oddychać. Jak tak dalej pójdzie, trójka z WWE na przyszły miesiąc, to Rhodes, Show i zwycięzca pasa na HiaC. Chyba, że czymś, ktoś zaskoczy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

PS: Domagam się Great Khaliego - chłop regularnie występuje w TV, wygrywa z "amerykańcami" a jeszcze niedawno nie było o nim słychać, ba miał już pójść w odstawkę!

Ja myślę, że - biorą pod uwagę argumentację N!KO, Schoopa i potakiwaczy - Wielki Khali ma nominację jak w banku. Nie tylko swoimi cepami sieje postrach wśród badguyów WWE, ale i odświeżono jego postać - już nie tylko z karłem dyma ramię w ramię na ring, ale i z nieobliczalnym Santino. Toż to stajnia roku jest!

W ogóle wydaje mi się, że to Kornik podszywa się pod N!KO i Schoopa i rozdaje te nominacje. A prowadzący AM siedzą związani w jakiejś piwnicy. ;)

Możecie spokojnie oddychać. Jak tak dalej pójdzie, trójka z WWE na przyszły miesiąc, to Rhodes, Show i zwycięzca pasa na HiaC.

Och dzięki Ci Łaskawco!

N!KO, najbardziej martwi mnie to, że bronisz swojego zdania chociaż ludzie głosują na te wasze, całkowicie nietrafione typy, dla beki i z braku laku, a jeszcze inni odpuszczają całkowicie.

To nie jest tak, że we wrześniu mało się działo w WWE i z braku laku trzeba głosować na Santino/Heymana/Ryberga lub kogoś z sypiącego się TNA. W WWE działo się całkiem sporo ciekawych rzeczy. Dawno nie było tak dobrze prowadzonych storyline'ów u Vince'a jak obecnie. Problem w tym, że bohaterowie tych storyline'ów, zamiast znaleźć się w nominacjach są spuszczani do klopa, bo ponosi Was fantazja i posługujecie się bzdurnymi argumentami, że jakiś wrestler nie może być nominowany, bo za dużo wygrywa. Jak jest na topie i ludzie go kupują, to niech wygrywa do diabła i czekajmy na kogoś lepszego. Możecie być pewni, że ktoś taki w końcu się pojawi i Bryan spadnie z piedestału. Danielsona od 2005 roku (czyli już siedem lat) Wrestling Observer regularnie wybiera jako najlepszego technicznie wrestlera na świecie. Wyobrażacie sobie sytuację, że twórcy tych awardsów doszliby do wniosku: "Eee... Nie może być tak, że Daniel Bryan cały czas wygrywa. Ten i tamten wrestler zrobili postępy. Postawmy na nich".

No i jeszcze właśnie sprawa tych rzekomych postępów. Ich - wbrew temu, co sądzą wasi desperaccy obrońcy - nie było ani w przypadku Santino, ani w przypadku Heymana! Ich pozycja w federacji w żaden znaczący sposób się nie zmieniła, ich storyline'y nie są ciekawsze i/lub ważniejsze niż w sierpniu (poza tym do storyline'ów czwórki "wielkich nieobecnych": Showa, Rhodesów, Bryana i Ortona nawet na wysokość podeszwy nie podskoczą), a - jak sam zresztą poniekąd przyznał N!KO - takie, a nie inne nominacje wynikły z tego, że... taka okazja może się już nie powtórzyć! N!KO kurwa! Rozumiem, że jak Yoshi Tatsu wróci i wygra dwie walki na tygodniówkach, to z miejsca dostanie nominację - tak jak dostał ją Santino - bo "więcej nie będzie podstaw by go tu wcisnąć"...

Kolejny "koronny" argument: spojrzenie marka. W takim razie idźcie do 13-letnie marka z podwórka i powiedźcie mu, że nominowaliście na wrestlera miesiąca Santino Marellę i Paula Heymana, którzy - waszym zdaniem - na śniadanie zjadali "płaczącego" Showa (a propos - powtarzacie to chociaż dobrze wiecie, że to przegięcie mające na celu zdyskredytowanie nominacji, która należy się Wightowi jak psu buda), Bryana, który był cały czas obijany (fakt, że innych też lał i po raz drugi zdobył pas WWE wyparował z waszej wybiórczej pamięci), czołowego obecnie heela federacji Randy'ego Ortona, czy nawet Rhodesów... Dam sobie mały palec u nogi uciąć, że tenże mark zareagowałby mniej więcej tak jak na Nicolas Cage na obrazku, który wstawił PiTeRoNGW. A propos PiTeR - świetny komentarz! Chyba lepiej oddaje całą sytuację niż te tysiące znaków, które do spółki z innymi trzeźwo myślącymi userami piszę, a które i tak nie przemawiają do osób, które nominacje N!KO i Kurczaka traktują jak dobro objawione i nie podlegające dyskusji.

Podsumowując: Panowie N!KO i Schoop! Przy całej sympatii do Was i AM - następnym razem zamiast lizania się po jajcach i silenia na oryginalność sugeruję wypić szklankę zimnej wody i p o m y ś l e ć. Amen!

14453752125651e0a536c69.jpg

Rozumiem, że jak Yoshi Tatsu wróci i wygra dwie walki na tygodniówkach, to z miejsca dostanie nominację - tak jak dostał ją Santino - bo "więcej nie będzie podstaw by go tu wcisnąć"...

Więcej niż dwie, ludzie też go kupić muszą - bo Santino reakcje zbiera, mimo przekolorowanego gimmicku - i jeśli nie będzie innych (lepszych) kandydatów, to szanse są :wink: Bo i czemu mam kogoś skreślać? Eksperymenty są przewidziane, nie zawsze lista będzie prezentować ludzi na szczycie - często tych samych. Nikt mi nie powie, że wrzesień Ortona, czy Bryana, był lepszy od ich poprzednich miesięcy.

Nie ma sensu drążyć w nieskończoność. Nie ma też co się obrażać i buntować, że kogoś ulubieniec się nie załapał. Zawsze jest opcja słuchania AM Live i pisania swoich typów z argumentacja na czacie.

Nigdy wszystkim nie dogodzisz, ale to tylko zabawa. A akurat w tym miesiącu, wydaje się lepsza, bo nie widać faworyta.

Bo i czemu mam kogoś skreślać?

Skreślić kogoś musisz tak czy inaczej.

Nie ma też co się obrażać i buntować, że kogoś ulubieniec się nie załapał

Tu nie chodzi o ulubieńców. No chyba że w Twoim przypadku, bo wiem jak bardzo lubisz Heymana. Ja sam nie oddałbym tym razem głosu na Bryana, chociaż markuję mu na maksa. Po prostu wiem, że jakiegoś kolejnego pierdolnięcia nie zrobił. Ale tym bardziej nie zrobili go Heyman, Santino i Ryberg. Zrozumiałbym brak Bryana gdybyś nominował kogoś z dość długiej listy: Show, Orton, familia Rhodesów (osobiście postawiłbym na Cody'ego), a nawet ADR, czy Triple H do spółki ze Stefcią (pomijając, że nie walczyli, to skoro już na siłę zrobiłeś z Heymana wrestlera - ta dwójka gniotła system, a Heyman ciągnie nieco przejedzony od chwili odejścia Lesnara storyline).

Nie ma sensu drążyć w nieskończoność.

Parafrazując jeden z moich ulubionych memów: Skopaliśmy, to skopaliśmy. Po chuj drążyć...

W sumie rzeczywiście lepiej spuścić już zasłonę milczenia nad wrześniowym wrestlerem miesiąca. :/

Skreślić kogoś musisz tak czy inaczej.

Ale nie z urzędu. Ty zrobiłeś z Yoshiego (choć tutaj mogłeś pewnie użyć każdego innego lowcardera) trędowatego, który żeby nie wiem co, nominacji nie powinien dostać, bo i tak wróci zaraz na swoje jobberskie miejsce.

Heymanowi daleko do moich ulubieńców, choć fakt, lubić go lubię. A drążyć temat nie ma sensu, bo dyskusja nie posuwa się do przodu. Nic nie skopałem. Dalej przewijają się te same propozycje, dalej mam te same argumenty na nie nominowanie ich, akurat w tym - kolejnym z rzędu - miesiącu. Wy mi piszecie to samo, ja Was mogę odsyłać wyżej.

Ty zrobiłeś z Yoshiego (choć tutaj mogłeś pewnie użyć każdego innego lowcardera) trędowatego, który żeby nie wiem co, nominacji nie powinien dostać, bo i tak wróci zaraz na swoje jobberskie miejsce.

Nie. Nie nominowałbym go, gdyby jego dokonania były porównywalne do "dokonań" Santino, a nie "żeby nie wiem co" (jakby zasłużył - to by dostał). Z urzędu to skreślałeś akurat ty - Bryana i Ortona. :/

Wy mi piszecie to samo, ja Was mogę odsyłać wyżej.

Niżej też - gwoli ścisłości.