Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - wrzesień 2013

Wrestlerem września zostać powinien:  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września zostać powinien:

• AJ Styles
      27
    • Magnus
      3
    • Paul Heyman
      31
    • Ryback
      12
    • Santino Marella
      7
    • Adam Cole
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

IMPACT Wrestling:

AJ Styles: AJ wydaje się pewnym kandydatem w tym miesiącu. Ostatnio zapewnił sobie możliwość walki o główny pas TNA, na BfG i postanowił stanąć w obronie federacji w walce z Dixie.

Magnus: TNA konsekwentnie stawia na Anglika, a dowodem potwierdzającym tą tezę jest możliwość walki ze Stingiem na BfG.

WWE:

Paul Heyman: Paul stoczył w tym miesiącu jedną walkę, w której pokonał CM Punka. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu i wciąż jest jedną z najbarwniejszych obecnie osób.

Ryback: Ryback czuje się świetnie w odświeżonej wersji swojej postaci. Razem z Heymanem tworzą wyśmienite duo.

Santino Marella: Włoch po powrocie wciąż jest na fali. Wypada docenić jego serie zwycięstw, stąd jego obecność w tym miesiącu.

Scena niezależna:

Adam Cole: Postanowiliśmy w tym miesiącu zmienić nieco zasady i do głosowania trafia nowy mistrz ROH. Wypada nam docenić triumf w turnieju o główny pas ROH.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi Live - 150 (

)

Głosowanie trwa do 10 października.

Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

10

• N!KO

7

• kr3cik-bmc

4

• -Raven-

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Serio Heyman jest w tym typowaniu na wrestlera miesiąca? Widzisz Boże i nie grzmisz. Gdzie dajmy na Rhodes, wokół którego coś się dzieje i jest wrestlerem- Miz, który stawiał Tryplakowi i jest wrestlerem- Show, który ciągle rozpacza i który jest wrestlerem- Orton, który prowadzi jest drugą główną postacią o pas dablju i jest wrestlerem... W tamtym miesiącu nie chcieliście do typowania włączyć Tryplaka, a tutaj wrzucacie Heymana :? Ale ok... Głos na Magnusa.

Tak serio jest w głosowaniu, gdyż stoczył w tym miesiącu pojedynek, a to był podstawowy warunek (dlatego też HHH się nie łapie).

Cody Rhodes? W zeszłym miesiącu przegrał pojedynek o swoją posadę. Idealna kandydatura na wrestlera miesiąca.

Miz? Ten sam Miz który był demolowany przez Ortona? Ten sam, który przez większość miesiąca sprzedawał kontuzję? Jeśli uważasz, że jedna wymiana zdań z Tryplakiem czyni go wrestlerem miesiąca, to może zagłosujmy na Edge'a.

Show? Sam napisałeś, że ciągle rozpacza... Gdzie tu jest jakiś skok w jakości jego postaci? Co w tym miesiącu Show zrobił, aby zasłużyć sobie na głosy ludzi? U nas nie wypłacze sobie miejsca.

Orton? Ahh, przecież Randy stracił w tym miesiącu pas WWE, na rzecz Bryana. Sam teraz jestem w szoku, że nie należy mu się za to nominacja.

Przypominam tylko, że to typowanie odpowiada danemu miesiącowi we wrestlingu. Nie będziemy typować wiecznie tych samych osób za to, że są na szczycie (vide Daniel Bryan). Osoby, które podałeś nie zrobiły we wrześniu nic, za co powinniśmy przyznać im miejsce w tym głosowaniu.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Jak najbardziej w tym miesiącu mój głos leci na Adama Cola, zawodnik ROH w tym miesiącu zrobił najwięcej pokonał czysto Ciampę i Elgina, przeszedł heel turn i co najważniejsze wygrał turniej dzięki czemu zdobył mistrzostwo Ring Of Honor.

Mam nadzieje że pojawi się w głosowaniu na wrestlera miesiąca więcej zawodników ze sceny niezależnej bo przyznam że brakuje mi w tym zestawieniu Kyle O'Reilly któremu w tym miesiącu naprawdę zajebiście się powodziło

2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

Ja też głos oddałem na Adam Cole'a, bo spośród nominowanych wyróżnił się jednym: zdobył pas, który jest najważniejszy na scenie Indy. Ogólnie ten rok w jego wykonaniu jest dobry, a ten miesiąc jest tylko tego dowodem. Może w końcu wrestler Indy zostanie Wrestlerem Miesiąca Attitude?

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mam nadzieje że pojawi się w głosowaniu na wrestlera miesiąca więcej zawodników ze sceny niezależnej bo przyznam że brakuje mi w tym zestawieniu Kyle O'Reilly któremu w tym miesiącu naprawdę zajebiście się powodziło

Spoko, federacje Indy mają gwarantowane jedno miejsce co miesiąc. Zasady lekko się zmieniły, ale to jest dobre dla biznesu. Trzech z WWE, dwóch z TNA, jeden ze sceny niezależnej. Sprawiedliwie.

Jeśli chodzi o Heymana, to facet dopominał się o nominacje od kilku dobrych miesięcy, ale brakowało słowa "wrestler" w tym wszystkim. Brakowało walki. A jak wygrywa się z kimś takim jak Punk, pinując go na środku ringu, to jak tu nie nominować? Mój głos leci na niego.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mój głos leci na AJ 'a.

Wszelki komentarz wydaje się zbyteczny bo kto ogląda TNA ten wie co się tam dzieje.

btw. Brak Bryana w zestawieniu ma oznaczać, stwarzania pozorów, że to już nie jest ranking popularności ???? ;-) ( zaznaczam, że nie oglądam WWE i piszę to z lekką ironią )

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

btw. Brak Bryana w zestawieniu ma oznaczać, stwarzania pozorów, że to już nie jest ranking popularności ???? ;-) ( zaznaczam, że nie oglądam WWE i piszę to z lekką ironią )

Bryan gra teraz pierwsze skrzypce w WWE i to czy ktoś go lubi czy nie jest sprawą drugorzędną. Brak Bryana w zestawieniu wynika zapewne z wniosku prowadzących AM, że nie może on cały czas wygrywać... Koledzy z AM powinni tytuł "Wrestler miesiąca" przemianować na "Postęp miesiąca", bo takimi kryteriami kierują się nominując. Swoją drogą - gdzie jest do diabła Big Show i/lub Cody Rhodes???

Cody Rhodes? W zeszłym miesiącu przegrał pojedynek o swoją posadę. Idealna kandydatura na wrestlera miesiąca.

Zdajecie sobie sprawę, że wrestling jest bookowany prawda? W zeszłym miesiącu Cody Rhodes stracił posadę i rozpoczął najciekawszy midcardowy storyline w WWE. Porażka z Ortonem, która była do tego wstępem i rozpoczęła ciąg niezłych segmentów jest więcej warta niż dwa zwycięstwa na tygodniówkach Santino, na którego znaleźli kolejny cudowny pomysł - wjebali go do drużynki słodziaków z Khalim i karłem. Idąc twoim tokiem rozumowania HBK po zakończeniu kariery na WM nie powinien dostać nominacji, bo przegrał z Undertakerem i musiał odejść..

Show? Sam napisałeś, że ciągle rozpacza... Gdzie tu jest jakiś skok w jakości jego postaci? Co w tym miesiącu Show zrobił, aby zasłużyć sobie na głosy ludzi?

Stał się ważną postacią czołowego storyline'u federacji? Ale walić to! Narzeka jak jakaś baba, gdy Triple H każe mu kasować kolejnych wrestlerów, więc lepiej zagłosujmy na Santino, bo ten wygrał dwie walki. :roll:

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Nie za bardzo umiem wybrać na kogo zagłosować, dlatego zagłosuję na Rybacka. Znaleźli na niego nowy pomysł, znów zaczął wygrywać, więc jego postać znowu jest na fali wznoszącej. Mam nadzieję że dzięki temu że jest klientem Haymana pozwoli mu w końcu wygrać jakiś pas.

28054889252fa02dfba372.jpg

Bryan gra teraz pierwsze skrzypce w WWE i to czy ktoś go lubi czy nie jest sprawą drugorzędną. Brak Bryana w zestawieniu wynika zapewne z wniosku prowadzących AM, że nie może on cały czas wygrywać... Koledzy z AM powinni tytuł "Wrestler miesiąca" przemianować na "Postęp miesiąca", bo takimi kryteriami kierują się nominując. Swoją drogą - gdzie jest do diabła Big Show i/lub Cody Rhodes???

A nominowanie w kółko czołówki, to nominowanie w kółko tych samych ludzi, których dany miesiąc nie różni się od poprzedniego. Czołówka się nie zmieni, lub zmieni nieznaczenie. Doceńmy też mid i lowcarderów. Wyjdźmy za sztampowe ramy.

Obaj których wymieniłeś, byli brani pod uwagę - jasne. Cody jednak spędził ten miesiąc na ławce rezerwowych, z żoną, a Big Show głównie wylewał łzy i praktycznie (w ogóle?) nie walczył. Przypominam, że Battleground i tamtejsze wydarzenia, to już październik, nie wrzesień, więc tych dwóch Panów zaprosimy do nominacji na początku listopada - są głównymi kandydatami "na dzień dzisiejszy" :wink:

Big Show głównie wylewał łzy i praktycznie (w ogóle?) nie walczył.

Za to Heyman się nawalczył, że ho, ho!

"na dzień dzisiejszy" :wink:

Żebym nie pozostał bez odpowiedzi na Twoje słowa Schoop to powiem tylko tyle, że Ghostwriter idealnie to ujął, co chciałem dokładniej napisać :)

Za to Heyman się nawalczył, że ho, ho!

We wrześniu, Show walczył 2x - przynajmniej tyle mi wyszło, jak teraz przejrzałem raporty. Raz z Bryanem na RAW i raz z 3MB na SmackDown. Porównywalne ilości do Heymana, o randze pojedynków nie wspominając. Zestawiając ich w segmentach, to obecnie Paul > reszta WWE

We wrześniu, Show walczył 2x - przynajmniej tyle mi wyszło, jak teraz przejrzałem raporty. Raz z Bryanem na RAW i raz z 3MB na SmackDown. Porównywalne ilości do Heymana, o randze pojedynków nie wspominając. Zestawiając ich w segmentach, to obecnie Paul > reszta WWE

A ranga storyline'u? Przepraszam ale Show uczestniczy w tym najważniejszym, a Heyman w tym comaineventowym! I ten storyline Heymana - jeżeli chodzi o emocje - przygasł po tym jak zawinął się Lesnar. Poza tym TY SAM nominując kierujesz się zasadą tego, czy ktoś poczynił jakiś postęp, czy nastąpił jakiś awans względem miejsca, w którym dany wrestler się wcześniej znajdował. I w przypadku Showa taki awans nastąpił, a z Paulem we wrześniu nie tylko było tak samo, ale i gorzej względem wcześniejszego feudu Punk vs. Lesnar. Po prostu udupili go z Curtisem Axelem i Rybackiem. Natomiast segmenty Paula zawsze będą dobre i zawsze będzie gniótł na majku 99 procent rosteru. To równie dobrze ja mógłbym ci napisać, że w zestawieniu segmentów, walk, czego tam sobie tylko chcesz Daniel Bryan > Santino Marella (RÓWNIEŻ we wrześniu!).

Podsumowując: daliście ciała z nominacjami.

Nigdzie nie pisałem, że Show kategorycznie odpada (o walkach wspomniałem, by odeprzeć ten argument o jednej walce Heymana) - więc tak, wpisuje się w moją definicje "wartości" w federacji. Jasne, postęp był, ale ten większy (uprawniający do nominacji), zaszedł dopiero na Battleground w październiku. Wstyd za nominacje mi nie jest, a wszystkim dogodzić się nie da. Pamiętajmy, że miejsca dla WWE zostały ograniczone (już na stałe).