Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dusty wyszedł poza skrypt, Stan zdrowia Marka Henry'ego, Fa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dusty Rhodes jest znany z tego, że zawsze stara się działać na własną rękę i być jak najbardziej autentycznym, dlatego też pracuje poza skryptem. Podczas segmentu z Raw 30 września Dusty też działał poza skryptem i nie było planowane to by przerwał on Stephanie w taki sposób, na dodatek przysłaniając jej ręką twarz. To...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dusty-wyszedl-poza-skrypt-stan-zdrowia-marka.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33980-dusty-wyszed%C5%82-poza-skrypt-stan-zdrowia-marka-henryego-fa/

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kcramsib

2

• Ghostwriter

1

• HrabiaZuo

1

• Edgar

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nieźle, nieźle Sabinq. Już trzy newsy w jeden dzień, wow!

Push dla Cesaro? Świetnie. Rozpad Real Americans? Teraz, kiedy zaczęli funkcjonować jako naprawdę dobrze zgrany i lubiany przez publiczność team? Po co? Niech dadzą im pasy TT, to będzie dla nich najlepsza promocja. Tym bardziej, że Giant Swing, choć widowiskowy, na finisher się kompletnie nie nadaje...

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Wciąż nie wiadomo kiedy Mark Henry powróci do WWE TV. Pod koniec sierpnia Mark nabawił się urazu ścięgna podkolanowego i od tego czasu pauzuje, co w ostatnim czasie niestety coraz częściej spotyka Henry'ego, którego ciało nie wytrzymuje już obciążeń związanych z regularnymi występami. Na chwilę obecną nie wiemy jaki jest stan zdrowia Marka, ale pojawiają się informacje, że Henry wciąż leczy uraz i na koniec października ma zaplanowane badania, które pokażą jak przebiega proces leczenia.

Henry niestety nie powinien już więcej walczyć, dokładnie ten przypadek co mysterio, kontuzje się ich od 2/3 lat bardzo trzymają. Można jescze dorzucić Christiana... Chociaż mam nadzieję, że on jescze trochę powalczy.

Ostatnio Antonio Cesaro coraz częściej używa Giant Swing, a podobno wiąże się to z planowanym dla Szwajcara face turnem. Otóż ta widowiskowa akcja została uznana przez włodarzy WWE za dobrą firmową akcję dla face'a, jako że spotyka się z podziwem i wielkimi brawami od fanów. W przeciągu najbliższych tygodni możemy się zatem spodziewać rozpadu Real Americans i lepszej promocji Szwajcara.

Logika wwe, niech sturnują całe real americans. Feud z shield o pasy tt, to jest to! :roll: Cesaro mi wisi, ale wykorzystywanie, togo Giant Swing w kazdym matchu jest lekko irytujące...

Ostatnio jeden z fanów spytał na Twitterze Stephanie McMahon co ta by zrobiła, gdyby jej brat powrócił do WWE. Stephanie odpowiedziała krótko: "To zależy".

Powrót do tv Shane był z pewnoscia dobry dla biznesu.(główne story zostanie bardzo fajnie odświeżone)

Push dla Cesaro? Świetnie. Rozpad Real Americans? Teraz, kiedy zaczęli funkcjonować jako naprawdę dobrze zgrany i lubiany przez publiczność team? Po co? Niech dadzą im pasy TT, to będzie dla nich najlepsza promocja. Tym bardziej, że Giant Swing, choć widowiskowy, na finisher się kompletnie nie nadaje...

A kto powiedział, ze giant swing ma byc finisherem? Neutralizera nie zastąpi a ma być jedynie stałym elementem movesetu ukazujący siłe Cesaro. Co jak co ale giant swing jest widowiskowy i może posłużyc do promocji Szwajcara.

Z tego co pamiętam RA wygrywac zaczeli w odtatnich dwóch tygodniach i to tylko po to by całkiem ich nie pogrążyć. Sojusz ze Swaggerem to nie jest coś co może przyniesc Cesaro push ank mu w jakikolwiek sposób pomòc.

Wygrane w pojedyńczych meczach to nie wszystko, liczy się ogólny wizerunek oraz szeroko pojęta chemia między partnerami. A tej nie brakuje - w moim odczuciu Swagger i Cesaro świetnie się uzupełniają i są jednym z ciekawszych TT od dawna, rozdzielanie ich byłoby w tym momencie zwykłym idiotyzmem.

Dusty Rhodes jest znany z tego, że zawsze stara się działać na własną rękę i być jak najbardziej autentycznym, dlatego też pracuje poza skryptem. Podczas segmentu z Raw 30 września Dusty też działał poza skryptem i nie było planowane to by przerwał on Stephanie w taki sposób, na dodatek przysłaniając jej ręką twarz. To zachowanie podobno nie spodobało się Stephanie, która po prostu się tego nie spodziewała.

Zwróciłem uwagę na ten moment. Stephanie bowiem wyglądała na autentycznie wkurzoną. Sam nie wiedziałem wtedy, czy tak świetnie gra, czy naprawdę nie dzierży Dusty'ego (tak jak i np. Heymana), że zareagowała spontanicznym wkurwem na coś, co było bookowane. A teraz wszystko jasne. Cóż... Tak czy siak świetnie to wyszło.

Ostatnio Antonio Cesaro coraz częściej używa Giant Swing, a podobno wiąże się to z planowanym dla Szwajcara face turnem. Otóż ta widowiskowa akcja została uznana przez włodarzy WWE za dobrą firmową akcję dla face'a, jako że spotyka się z podziwem i wielkimi brawami od fanów. W przeciągu najbliższych tygodni możemy się zatem spodziewać rozpadu Real Americans i lepszej promocji Szwajcara.

No właśnie zastanawiało mnie, że WWE promuje tę akcję Cesaro, a jednocześnie zajobbowuje go na śmierć. Jeżeli Castagnoli przejdzie faceturn i dostanie push, to dołączy do tego grona wrestlerów, którzy dzisiaj są tam, gdzie być powinni. Czekam z niecierpliwością.

Stefcia powinna raczej Dusty'emu za to że dzięki niemu segment zyskał (podkreślenie jego charakterystyki + jej autentyczna reakcja).

Henry więcej pauzuje niż walczy. Niestety, w Stanach nie znają piosenek Perfectu i nie wiedzą że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.

Push dla Cesaro? Zacieram łapki, bo póki co tag team z panem "Jaram Skuna" SWAG-gerem oznaczał tylko zajobbowywanie zdolnego Castagnoliego na śmierć.

Kolejna łódka z pushem dla Barretta... Ile można? Kogo on jeszcze obchodzi? Ostatni powrót z "Barrett Barrage" był ostatnim, kiedy jeszcze miałem cień nadziei że coś ciekawego z niego wykrzeszą. Kolejny raz nie wyszło. Więc może zamiast marnować na niego spotlight, wreszcie dadzą takim zawodnikom jak właśnie Cesaro czy Ziggler to na co zasługują?

Nie powiem że jakby postawili na promocję Cesaro to bym się nie cieszył. Wręcz przeciwnie, lubię Real Americans, ale to tylko ze względu na jego osobę. Push dla niego jest wskazany jak najbardziej. A Giant Swing to fajna akcja, szczególnie gdy wykonuje się go na bardzo ciężkich przeciwnikach.

Leah jest ładna, ale nie w moim guście. Jej twarz jest zbyt szczurza, prawie jak u Katarzyny Waśniewskiej :D

Face turn dla Cesaro to mu pomoże rozpad RA i program z Swaggerem wygrany na Hell in a Cell a potem do góry tak to widze.

Turn dla Cesaro to w chwili obecnej jedyny ratunek na pchnięcie go w górę karty i solidny push... Ringowo zacznie zachwycać jeszcze bardziej (skoro przywrócili mu Giant Swing to ja poproszę jeszcze o U.F.O, dzieciarnie oszaleje), a na mikrofonie będzie mógł pokazać coś, co robił na scenie niezależnej. Jeżeli ktoś pamięta jego wypowiedzi z indys to wie, że koleś w komediowej i rozrywkowej gadce sprawdza się wyśmienicie i skoro nędzny Sheamus dostawał szanse na takie motywy (co niestety nie było w jego przypadku trafione) to liczę, że szanse dostanie także ex Claudio. Jeżeli te plotki z turnem i pushem to prawda, jestem zachwycony! 8)

"Badnews Barrett" - hahahaha!

Jestem jednym z nielicznych fanów Wade'a, ale jego 76 wersja postaci prawdopodobnie skończy jak każda inna.

Z nie cierpliwością czekam na powrót Henryego to TV, gdyż jest to wrestler który jest dobry dla biznesu.

Jakoż ,iż jestem wielkim fanem Cesaro sądzę , że jego face turn to byłby dobry pomysł.

Odświeżyło by to jego postać i dało szanse na wskoczenie do main eventu.