Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP- Prinse "Pochodzenie Znajdy Dżugaszwili"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Początek Transmisji Live via Camera

Z ciemności wynurza się może nie do końca bardzo dobrze nam znany widok Polskiego trio. Za nim widzimy piękny zamek Piastowski w Legnicy.

http://www.umwd.dolnyslask.pl/uploads/pics/Legnica_-_zamek_01.jpg

Trzej polacy podchodzą wolnym pewnym krokiem do czekającego na nich operatora kamery. Który po dotarciu nacjonalistów robi lekki zoom na ich twarze.

Prinse: Witam wszystkich Polaków!

Michał: Jak papież który pokonał komunizm! Sam!

Prinse: Dokładnie! Witam wszystkich Polaków i tylko Polaków. Wszyscy inni którzy działają na szkodę Polskiemu narodowi nie są przeze mnie mile widziani. No ale wystarczy tego gadania! Jesteśmy tu nie bez powodu. Wraz z moimi przyjacielami (Tu zapaśnik wskazuje stojących obok niego kiboli) odkryłem coś niesamowitego mającego związek z następną moją walką. Kolejna moja walka pełna jest zagadek. Znajda człowiek wydawać by się mogło bez przeszłości i pewnie przyszłości oraz mystery oponnent.

Michał: Mystery oponnent? Jest taki w roosterze EWF? Pewnie jobber bo nie widziałem a EWF już chwilę oglądam.

Prinse: Nieważne czy go znasz czy nie! Jedną zagadkę z dwóch już rozwiązałem, a może powinienem powiedzieć że znalazłem odpowiedź? Tak to dużo lepiej pasuje do kontekstu. Znajda jeśli nas oglądasz nie odchodź od ekranu. Wiadomość którą Ci przekażemy może zmienić twoje życie i opinie wielu o twojej osobie. Ale wszystko w swoim czasie. Teraz nadszedł czas na?

Andrzej: Reklame serwisu Polskadlapolaków.pl To tam możesz zakupić odzież prawdziwie patriotyczną stworzoną w Polsce i dla Polaków. Znajdziecie tam również wszelakie rodzaje broni białej oraz forum przeznaczone dla nas patriotów.

Michał: Odzież można kupować wpłacając również środki pieniężne na konto (spogląda na wyciągniętą z kieszeni kartkę) 92 1320 1120 2585 4660 2000 0001. Fanów Prinsa obowiązuje również rabat 25% na wszystkie towary!

Prinse: Kapitalizm kapitalizmem ale przejdźmy już do walki o dobro naszego narodu. Jak wszyscy wiecie na ostatniej Paloozie udało mi się zwyciężyć tego jak mu tam było tego spolonizowanego techno transa. Nie mogłem pozwolić na pienienie się tej techno zarazy. Pewnie większość z was nie wie że wszelakie tfu organizacje gender wywodziły się właśnie z fanów muzyki techno i to co ciekawsze słuchaczy z Berlina! Przypadek?

Michał: Nie sądzę!

Prinse: Jednak to już za nami! Pokazałem mu co to Polska siła. Jako naród musimy ruszyć do przodu by móc się ciągle rozwijać,bogacić i zyskiwać szacunek. Odbierzemy to co do nas należy!

Andrzej: Mówiłeś żeby o zamku wspomnieć to wspominam.

Prinse: Dziękuję przyjacielu, no tak zamek. Budowla ta skrywa wielki sekret,sekret pochodzenia Znajdy. O nie niech was nie myli nazwa zamku. Znajda nie jest jednym z zaginionych Piastów,niestety. Wtedy moglibyśmy się złączyć za jego przewodem i ruszyć na całą Europę niosąc Polską flagę. Cóż prawda jest straszna ale musi być wyjawiona ale najpierw zagadka!Kto to jest? Nie grzeszy inteligencją a uważa się za mądrzejszego od wielu,twierdzi że jest socjalistą a ma pieniędzy tak dużo jak Sybiracy lodu. No jak tam panowie wiecie?

Andrzej: Mam podejrzenia ale...

Michał: Może jeszcze jakaś podpowiedź?

Prinse: Kradnie zagadki Einsteinowi.O wiem to wam wiele powie!W czasie ostatniej gali miał bardzo hmm zdziwiony wyraz twarzy.

Michał: Hahaha no to wiem już kto. MnRater !

Andrzej: Tak właśnie myślałem.

Prinse: Rater! Wiem dobrze że mnie słuchasz. Nie myśl że pieniądze zapewnią ci wygraną wrestling to nie giełda. Zapomnij również o tym że jakiś imigrant z państwa gdzie Stalin mówi dobranoc ci pomoże!

Andrzej: O Stalinie miałeś mówić później!

Prinse: Tak tak wiem. Rater rzucam Ci wyzwanie.Jeden na jednego bez żadnych przekrętów,bez staroszkolnego napierdalania się krzesłami na zapleczu. Przepraszam Tony ale chcę by wszystko odbyło się legalnie bo jak to sam Roman Dmowski pisał "Uczciwość wszakże, gdy staje do walki, wymaga wielkiego męstwa. Tchórze nigdy nie walczą uczciwie." Ja mam w sobie odwagę! A ty Rater?Słyszałeś chociaż kiedyś o czymś takim?

Michał: Szczerze wątpię!

Prinse: Czy ma czy nie ma odwagi mi już nie zaszkodzi.W końcu wy mi pomagacie! Mogę wam zaufać?

Andrzej: Tak. Nie zależy nam na pieniądzach.

Michał: Liczy się Polska i Polacy! Rater nie będziesz ty, sukin ty synu, synów chrześcijańskiej ziemi pod sobą mieć, walczyć będziemy z tobą ziemią i wodą, kurwa twoja mać. Świński ty ryju, kobyli zadzie, psie rzeźnika, niechrzczony łbie, kurwa twoja mać.

Prinse: Gregor mam nadzieję że zmierzysz się z MNRaterem i zwyciężysz!Nie zawiedź mnie. Skoro już przebrnęliśmy przez to możemy przejść do sekretu pochodzenia Znajdy. Aby zrozumieć całą historię pochodzenia Znajdy musimy odbyć małą lekcję historii.

Andrzej: 1 września 1939 Hitlerowskie Niemcy napadły na naszą Ojczyznę,szesnaście dni później do ataku przystąpiły wojska komunistyczne. Niestety nasi wrogowie pokonali nas podstępem i zaczęli okupację.

Michał: Długo jeszcze?Piwa bym się napił zamiast słuchać o tych skurwielach bez honoru.

Andrzej: Jeszcze chwila. Okupanci z czasem przestali się dogadywać. Jak wygłodniałe kundle pokłócili się o kość do obgryzienia. Co doprowadziło do Operacji Barbadossa i rzesza rzuciła swe siły na komunistów. To czerwoni wyszli zwycięsko z tej operacji i ruszyli na Berlin. W trakcie przemarszu wojska radzieckie zahaczyły również o Legnicę. Co tu się wydarzyło wytłumaczy ten materiał filmowy.

Andrzej podaje płytę cd operatorowi.Który już po chwili uruchamia materiał.

Z balkonu jednego z wyższych budynków widzimy zniszczoną Legnicę. Płonące zrujnowane budynki i stosy trupów walające się wszędzie. Samo nagranie co ciekawe jest w kolorze,dzięki czemu maszerującą główną ulicą miasta armia radziecka wyróżnia się z szaroburego tła ciał.

Narrator: Kolejne miasto zostało wyzwolone spod jarzma Nazistowskich Niemiec towarzysze i towarzyszki. Wszystko to dzięki poświęceniu i bohaterstwu 114 Brygady Rakiet Operacyjno - Taktycznych. Ich zaangażowanie zostało docenione przez Polskie kobiety które witały naszych towarzyszy z otwartymi ramionami.

Tu widzimy kobietę prowadzoną przez czterech rosyjskich żołdaków w bliżej określone miejsce.

Narrator: Również sam najwyższy towarzysz zaznał chwili zapomnienia.

Zostaje pokazany dyktator Rosji radzieckiej uśmiechający się do ludu robotniczego.

I tu materiał filmowy się nagle urywa. Niespodziewanie krótki!W końcu płytka CD potrafi zmieścić około 70 minut nagrań. I już po chwili powracamy do wcześniejszego widoku naszego trio przed zamkiem.

Prinse: Znajda przykro mi to mówić ale Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili znany szerzej jako Józef Stalin prawdopodobnie jest twoim dziadkiem. Wiem że może to tobą wstrząsnąć gdybym ja był jego wnukiem to najpierw bym poddał walkę a później skończył z sobą. Wiem że mi nie wierzysz! No ale sam tylko pomyśl. Co bym miał z tego? Dokonaliśmy testów DNA i twoja pokrywa się z jego w 80%. Uwierz mi zdobycie twojego DNA było dużo trudniejsze od uzyskania kodu genetycznego twojego dziadka. A te 20% różnicy można bardzo łatwo wytłumaczyć,mimo tego że ich nie znałeś musiałeś mieć rodziców. Oni dołożyli swoje i nie jako rozmieszali tą krew. Wiem że brzmi to jak dywagacje brunatnego chłopca ale takie są fakty! Taka jest genetyka!

Andrzej: Nie koniecznie! Inna możliwość to to że jest z in vitro. Tego niemoralnego wynalazku dla par homoseksualnych które nie mażą o niczym innym niż pedofilia!

Prinse: Co do In Vitro to wszystko jest możliwe! Przecież był też jeden zapaśnik który przeżył aborcje.

Andrzej: Chyba nawet ostatnio się pojawił.

Michał: In vitro chyba jest trochę mniej śmiercionośne.

Prinse: Myślę że jednak mimo wszystko prawdopodobieństwo bycia krewnym Stalina jest większe w tym konkretnym przypadku. Nie codziennie trafia się ktoś dzielący tak wiele z tym czerwonym mordercą. I już za samo to należy mu się nieludzki wpierdol. Przy okazji z kim on się w ogóle zadaje?Zoofil jebany!Jakiś wilk czy zając? Jak z tej rosyjskiej bajki!

Andrzej: To był jeleń...

Prinse: Nie był,jest! Znajda dalej jest zwykłym jeleniem nie potrafiącym walczyć o swoje! Zresztą o co on miałby walczyć? O Geratam?

http://www.docsimon.com/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=41834

Zresztą tak przy okazji czy przyjęcie do federacji wrestlingowej człowieka nic nie pamiętającego nie jest złamaniem norm BHP? Jak można tak wiele ryzykować? Może on jest chory na serce? Może miał krwiaka mózgu? Może cierpiał na przewlekły katar? Skąd możemy wiedzieć? I ja mam wejść z nim do ringu i wypruć z niego flaki? A co jeśli on tego nie wytrzyma? Na kogo spadnie odpowiedzialność za jego śmierć? Oczywiście że na mnie! Nie uśmiecha mi się spędzenie 12 lat na więziennym wikcie. Czy ktokolwiek w zarządzie myśli? Oczywiście że nie! Już sam początek mojej kariery...

Andrzej: Czy ty sam się przez przypadek nie obrażasz?

Prinse: Nie. Skąd taki pomysł? Już sam początek mojej kariery pokazał brak rozsądku u ludzi siedzących w zarządzie. Na Wrestlepaloozie CXIV musiałem stoczyć dwie walki w jedną noc! Pierwszą skończyłem z kontuzją,po samej gali nikt mnie nie opatrzył.

Michał: Kary godne...

Prinse: I wymierzę tą karę! Jeszcze nie wiem komu ale komuś wymierzę. Wiem,tak właściwie wiem komu ją wymierzę! Kto reprezentuje federację? Kto jest jej medialną twarzą EWF?Kogo kochają widzowie? Kto jak Polska szlachta przed rozbiorami pławi się w luksusie i bogactwie nie wiedząc nawet co z nim zrobić? I co najgorsze nie jest Polakiem i nie jest godny bycia mistrzem?

Andrzej i Michał: SR-Crazy...

Prinse: SR-Crazy uważaj uważaj bo możesz znaleźć przeciwnika w wtedy uważaj bo polecą głowy!Oj polecą!

Michał: Jak Małysz ze skoczni w Zakopanym!

http://www.990px.pl/files/2011/03/32_000_Par6169379.jpg

Prinse: Kończąc już powoli chciałbym oficjalnie podziękować niejakiemu AMVV za zorganizowanie sesji zdjęciowej Helenki.

W tym momencie Michał jak na komendę się oblizał.

Prinse: Wraz z chłopakami doceniam ten gest. AMVV mam do ciebie również prośbę,nie obraziłbym się jakbyś zorganizował mi EWF Evolution Championship.Jakiś mały szantażyk lub coś podobnego. Tak czy siak u nas zawsze czeka na ciebie puszka piwa. Byle ci nie wpadły do głowy jakieś głupie pomysły z atakami na nas. Zapamiętaj! Atakować to my a nie nas. No panowie to co browar a potem na mecz?

I tu transmisja Live urywa się.

Edytowane przez Prinse

1239281010554942849e893.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Prinse

2

• Grishan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No i o to chodzi. Prinse staje się postacią z krwi i kości. Coraz lepiej wychodzi Ci ukazywanie go jako stereotypowego krzykacza - nacjonalistę. Jego towarzysze też nabierają kolorów. Jakbym miał się do czegoś przyczepić, to do ksywki Twojej postaci i jej movesetu - są zdecydowanie za bardzo przesiąknięte obcymi naleciałościami... ;) Gdybyś zdecydował się na radykalne zmiany u swojego zawodnika (zmiana imienia, spolszczenie najważniejszych ciosów itp), to wpłynęłoby to bardzo pozytywnie na jego autentyczność. Przynajmniej tak to wygląda moim zdaniem...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zmiany zacznę wprowadzać po następnej Paloozie.Teraz nie chcę już wprowadzać zamieszania :-)

1239281010554942849e893.jpg