Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Liga Mistrzów 2013/14 - Typer

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Manchester United - Bayer Leverkusen 2-0

Real Sociedad - Szachtar Donieck 1-1

FC Kopenhaga - Juventus Turyn 0-3

Galatasaray - Real Madryt 1-2

Benfica - Anderlecht 2-0

Olympiakos - Paris Saint-Germain 0-3

Bayern Monachium - CSKA Moskwa 2-0

Viktoria Pilzno - Manchester City 0-2

Chelsea Londyn - FC Basel 2-0

Schalke 04 - Steaua Bukareszt 3-0

Olympique Marsylia - Arsenal Londyn 1-3

SSC Napoli - Borussia Dortmund 2-2

Atletico Madryt - Zenit St. Petersburg 3-1

Austria Wiedeń - FC Porto 0-2

AC Milan - Celtic Glasgow 2-0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam 3-0

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331011

• Odpowiedzi 568
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bastian

65

• NalepRKO

52

• Pavlos

32

• Caribbean Cool

28

Top użytkownicy w tym temacie

Manchester United - Bayer Leverkusen 2:0

Real Sociedad - Szachtar Donieck 1:1

FC Kopenhaga - Juventus Turyn 0-2

Galatasaray - Real Madryt 1-4

Benfica - Anderlecht 1:0

Olympiakos - Paris Saint-Germain 0:2

Bayern Monachium - CSKA Moskwa 3:1

Viktoria Pilzno - Manchester City 0:4

Chelsea Londyn - FC Basel 3:1

Schalke 04 - Steaua Bukareszt 2:1

Olympique Marsylia - Arsenal Londyn 0:1

SSC Napoli - Borussia Dortmund 2:2

Atletico Madryt - Zenit St. Petersburg 2:1

Austria Wiedeń - FC Porto 0:2

AC Milan - Celtic Glasgow 3:0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam 3:0

Mi najbardziej podoba się ta najbardziej złożona opcja, tylko zmniejszyłbym liczbę możliwych do zdobycia punktów dla ulatwienia liczenia (dokładny wynik - 3p, trafiony stosunek, ale nie wynik 2p i wytypowanie zwycięzcy 1p, "pewniak 2x więcej).

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331013

• Reputacja:   1

Chelsea Londyn - FC Basel - 3 : 1

Schalke 04 - Steaua Bukareszt - 2:0

Olympique Marsylia - Arsenal Londyn - 2:2

SSC Napoli - Borussia Dortmund - 0 : 2

Atletico Madryt - Zenit St. Petersburg - 2:1

Austria Wiedeń - FC Porto - 0:1

AC Milan - Celtic Glasgow - 3:0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam - 2:2

---

Manchester United - Bayer Leverkusen - 3:1

Real Sociedad - Szachtar Donieck - 0:2

FC Kopenhaga - Juventus Turyn - 1:3

Galatasaray - Real Madryt - 1:4

Benfica - Anderlecht - 2:2

Olympiakos - Paris Saint-Germain - 0:3

Bayern Monachium - CSKA Moskwa - 0:3

Viktoria Pilzno - Manchester City - 0:4

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331016

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Chelsea Londyn - FC Basel 3:1

Schalke 04 - Steaua Bukareszt 1:1

Olympique Marsylia - Arsenal Londyn 3:1 :P

SSC Napoli - Borussia Dortmund 1:1

Atletico Madryt - Zenit St. Petersburg 2:0

Austria Wiedeń - FC Porto 0:3

AC Milan - Celtic Glasgow 2:0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam 3:1

---

Manchester United - Bayer Leverkusen 2:0

Real Sociedad - Szachtar Donieck 1:2

FC Kopenhaga - Juventus Turyn 0:2

Galatasaray - Real Madryt 1:1

Benfica - Anderlecht 3:0

Olympiakos - Paris Saint-Germain 0:2

Bayern Monachium - CSKA Moskwa 2:0

Viktoria Pilzno - Manchester City 1:2

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331019

Typów przybywa, więc rodzi się pytanie - kto będzie je podliczał? Mogę się za to zabrać :-) . Nie wiadomo obecnie na jakich zasadach typy będą liczone, ale to mniejszy problem. Najważniejsze, że wszyscy zostaną potraktowani według takiego samego regulaminu. :)

W pierwszym poście wyraziłem chęć do podliczania także skoro jest nas dwóch, to już jeden problem z głowy. W sobotę/niedzielę wybierzemy regulamin, a te typowania, które są teraz będą dla samej zabawy. Podliczę to w czwartek lub we środę po meczach. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331025

• Urządzenie:  Windows

Typów przybywa, więc rodzi się pytanie - kto będzie je podliczał? Mogę się za to zabrać :-) . Nie wiadomo obecnie na jakich zasadach typy będą liczone, ale to mniejszy problem. Najważniejsze, że wszyscy zostaną potraktowani według takiego samego regulaminu. :)

W pierwszym poście wyraziłem chęć do podliczania także skoro jest nas dwóch, to już jeden problem z głowy. W sobotę/niedzielę wybierzemy regulamin, a te typowania, które są teraz będą dla samej zabawy. Podliczę to w czwartek lub we środę po meczach. :)

To w takim razie obydwaj bądźmy odpowiedzialni za liczenie punktów. Może być tak, że Ty liczysz kolejki nieparzyste, a ja parzyste?

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331026

To w takim razie obydwaj bądźmy odpowiedzialni za liczenie punktów. Może być tak, że Ty liczysz kolejki nieparzyste, a ja parzyste?

Lub ja mecze wtorkowe, Ty środowe albo na zmianę :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331027

Lub ja mecze wtorkowe, Ty środowe albo na zmianę :D

Twoja propozycja jest lepsza od mojej. To niech będzie, że ja liczę wtorki, a Ty środy. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331028

Twoja propozycja jest lepsza od mojej. To niech będzie, że ja liczę wtorki, a Ty środy. :)

Okej. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331029

Poniżej wyniki Pre - Show Battle Royal pierwszej kolejki Ligi Mistrzów. :P

Punktowałem wedle swojego pomysłu, tj. jeden punkt za poprawnie wytypowany wynik meczu i trzy punkty za trafienie dokładnego rezultatu.

10 punktów - Qwarty14, Kowal90, arkao

8 punktów - Bastian, NalepRKO, maly619, Pavlos, 1#contender, Edgar

7 punktów - Kari, TheRock136

6 punktów - Judas, Marcos Salinas, xYoohas, Fox Mulder, Morison

5 punktów - Holyshit, Qba5000

Kika ciekawostek z pierwszego dnia typowań. Po jednej dotyczącej każdego meczu.

1. Nikt nie zdobył kompletu punktów za mecz Manchester United - Bayer Leverkusen.

2. Dwóch użytkowników zdobyło trzy punkty za mecz Real Sociedad San Sebastian - Szachtar Donieck. Kolejne dwie osoby poprawnie wytypowały zwycięzcę meczu.

3. Nikt nie zdobył choćby punktu za mecz FC Kopenhaga - Juventus Turyn.

4. Nikt nie zdobył kompletu punktów za mecz Galatasaray Stambuł - Real Madryt.

5. Czterech użtykowników zdobyło komplet punktów za mecz Benfica Lizbona - Anderlecht Bruksela.

6. Nikt nie zdobył kompletu punktów za mecz Olympiacos Pireus - PSG.

7. Pięciu użtykowników zdobyło komplet punktów za mecz Bayern Monachium - CSKA Moskwa.

8. Trzech użytkowników zdobyło komplet punktów za mecz Viktoria Pilzno - Manchester City.

W razie wątpliwości w punktacji proszę zgłaszać obiekcje poniżej, a ewentualne błędy będą korygowane. :-)

Edytowane przez Bastian
https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331033

Chelsea Londyn - FC Basel 2:1

Schalke 04 - Steaua Bukareszt 1:1

Olympique Marsylia - Arsenal Londyn 0:2

SSC Napoli - Borussia Dortmund 1:2

Atletico Madryt - Zenit St. Petersburg 2:0

Austria Wiedeń - FC Porto 0:3

AC Milan - Celtic Glasgow 2:0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam 3:1

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331037

Za późno zajrzałem dziś na forum więc ja obstawię mecze środowe :

Chelsea Londyn - FC Basel 3-1

Schalke - Steaua Bukareszt 2-0

Marsylia - Arsenal Londyn 1-2

Napoli - Borussia Dortmund 2-2

Atletico Madryt - Zenit St Petersburg 2-1

Austria Wiedeń - FC Porto 0-3

AC Milan - Celtic Glasgow 2-0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam 4-0

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331039

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Drogi kolego wyźej , mam pytanie nie znam dokladnych wynikow meczy wiec nie wiem czy cos ugrale a chcialbym sie dowiedziec czy mnie teź w tym typerze rozliczyłeś, czy nie ze względu na podanie typów

troszkę za pózno, w czasie juź ich rozpoczęcia. Czekam na odp. Pozdrawiam.

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331062

Drogi kolego wyźej , mam pytanie nie znam dokladnych wynikow meczy wiec nie wiem czy cos ugrale a chcialbym sie dowiedziec czy mnie teź w tym typerze rozliczyłeś, czy nie ze względu na podanie typów

troszkę za pózno, w czasie juź ich rozpoczęcia. Czekam na odp. Pozdrawiam.

Nie policzyłem Twoich punktów, ponieważ dodałeś typy wtorkowych meczów po ich rozpoczęciu. Tak jak w przypadku typowań gal PPV typer zamykany jest wraz z początkiem gali, tak typer Ligi Mistrzów będzie zamykany wraz z oficjalną godziną rozpoczęcia meczu, tj. 20.45 lub 18.00 w przypadku meczów rozgrywanych w Rosji. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331063

Chelsea Londyn - FC Basel 3-1

Schalke - Steaua Bukareszt 1-0

Marsylia - Arsenal Londyn 1-2

Napoli - Borussia Dortmund 2-1

Atletico Madryt - Zenit St Petersburg 1-0

Austria Wiedeń - FC Porto 0-3

AC Milan - Celtic Glasgow 0-0

FC Barcelona - Ajax Amsterdam 5-1

https://forum.wrestling.pl/topic/33882-liga-mistrz%C3%B3w-201314-typer/page/3/#findComment-331065

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...