Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mickie James odeszła z TNA! Powodem brak porozumienia w spra

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ale TNA ma popieprzoną politykę podpisywania kontraktów. Takie wyczekiwanie do ostatniej chwili już się im zwróciło na Lockdown (Roode) i zamiast wyciągnąć z tego wnioski, ugrzęźli w tym gównie na dobre. Miałem nadzieję, że po odejściu Pricharda to się zmieni, a tu dalej jest burdel. Odchodzi aktualna mistrzyni oraz najseksowniejsza Knockouts (oj Mickie, będzie mi brakowało widoku Twoich pośladków w tych króciutkich szortach). Ciekawe, czy zdążyli to jakoś odkręcić na tapingu (nie znam wyników, czytanie spoilerów jest głupotą). Jak tak dalej pójdzie, sama Dixie będzie musiała walczyć, bo zabraknie zawodniczek. X Division, Knockouts, Tag Team - trzy dywizje, które niegdyś stanowiły o sile TNA, obecnie nie istnieją.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• filomatrix

3

• Tupak

2

• Nick Zajęty

2

• Lenson

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Głupie, głupie, głupie. Mickie była teraz mistrzynią w TNA, jedną z najlepszych kobiet w tej federacji, a oni chcieli jej wcisnąć jakąś umowę, która jest pewnie podobna do polskich umów o dzieło, czyli ty walczysz, my ci płacimy mało, a poza tym mamy cię gdzieś. Teraz w federacji zostało bardzo mało kobiet, więc jest mniejsza nadzieja na dobre walki. Tarryn jest w ciąży, Mickie odeszła, zostają ODB, Gail, miss Tesmacher i ktoś jeszcze? Bo nawet nie umiem sobie przypomnieć...

28054889252fa02dfba372.jpg

TNA wygłupiło się robiąc z Miki postać negatywną. Babka musiała się ośmieszać i robić z siebie idiotkę przed fanami. Bardzo dobrze, że żądała więcej kasy w trakcie negocjacji. Zeszmacili tylko dziewczynę, każdy by się wkur.... TNA nie zapłaciło to niech się fakają.

Powodzenia M.J.!!!

Jak dla mnie to strzał w kolano TNA, gdyż Mickie była jedną z moich najfajniejszych KO do oglądania. Odejście mistrzyni samo w sobie brzmi głupio, ale pokazuje cięcia budżetowe w Dixielandzie. Szkoda, wielka szkoda :?
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Urządzenie:  Android

Czy ktoś ją lubi czy nie to musi przyznać, że to absolutna czołówka jeśli chodzi o kobiecy wrestling, zresztą widać po ilości komentarzy, że taka informacja nie jest obojętna dla fanów. Dla mnie osobiście była absolutnym numerem jeden. Głównie dla niej oglądałem TNA. Długo czekałem na jej hell turn. Poszło to trochę w inną stronę niż myślałem, ale i tak była świetna. Oczywiście fajnie dla niej, że zajmie się teraz głównie muzyką, ale jako fan wrestlingu obawiam się, że zniknie na długi czas dla szerokiej widowni. Pewnie wciąż będzie występowała na jakiś mniejszych eventach, ale co mnie to skoro i tak nie mogę tego zobaczyć :(

Mickie says: "Awe... Thank you! =D @Alex17KAROLEW"

Mickie James, the hottest women in the history of wrestling!

211154659157fe84f2ae107.jpg

TNA wygłupiło się robiąc z Miki postać negatywną. Babka musiała się ośmieszać i robić z siebie idiotkę przed fanami. Bardzo dobrze, że żądała więcej kasy w trakcie negocjacji. Zeszmacili tylko dziewczynę, każdy by się wkur.... TNA nie zapłaciło to niech się fakają.

Powodzenia M.J.!!!

Propo ośmieszania to uważasz, że przebieranie Mickie James za świnie i wpychanie jej twarzy w tort jest mniejszym ośmieszeniem niż zmiana gimmicku na rozpuszczoną divę?

Jestem ciekaw kiedy TNA zaczęło negocjacje z Mickie. Jeśli znów postanowili w ostatnich dniach próbować negocjować to jak widać nikt się tam niczego nie nauczył po sprawie z Roode'm. Aktualnie ta dywizja wygląda śmiesznie o ile można mówić o dywizji, bo mamy Gail Kim i ODB oraz Tessmacher i Velvet Sky, które mają programy ze swoimi chłopakami.

Co prawda w OVW są też bliźniaczki Bloosom i Lei'd Tapa, ale nie wiem czy warto na nie stawiać.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Ej, Dwupak. To Layla&Michelle ośmieszyły M.J. a ta im się odgryzła.

Na Impaktach sama musiała robić z siebie idiotkę i udawać niedorozwiniętą piosenkarkę (tak wiem,że naprawdę potrafi śpiewać) która nieudolnie wywyższa się przed fanami.

Udawała divę... Nie wiem czy to serio według was jest gorsze niż bycie przebranym za świnie. :D W dodatku większość forum uważa, że ten gimmick Mickie James w TNA był bardzo dobry przez nią odgrywany i większości się to podobało.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Czemu 90% ogułu nie bierze pod uwagę tego, że Mickie sama mogła mieć dość wrestlingu, a jedyne co mogło ją zatrzymać to kontakt ala Lesnar, a na takie coś TNA nie stać.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Czemu 90% ogułu nie bierze pod uwagę tego, że Mickie sama mogła mieć dość wrestlingu, a jedyne co mogło ją zatrzymać to kontakt ala Lesnar, a na takie coś TNA nie stać.

To zależy czy jej podejście w ostatnim czasie się zmieniło, czy nie. Jakiś czas temu czytałem, że dla niej wrestling jest równie ważny jak śpiewanie. Jeżeli tak jest to racje ma większość. Jeżeli nie, ty masz rację.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg