Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione tanie wino :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Na pewno 90% z Was mialo okazje sprobowac tego boskiego trunku w przedziale cenowym 3zl50gr - 5zl50gr... Jakie sa Wasze ulubione marki z tej grupy alkoholi :?:

Moje typy to:

1) Baccarat - zwlaszcza za motto na etykiecie ("wzmacnia pozadanie, oslabia wykonanie")

2) Czarna Perla - jesli chodzi o sam smak, to no.1

3) Lipowo-Miodowe na spirytusie - sentyment

tuz za podium: Chata Soltysa, Cavalier z Biedronki i wiele, wiele innych ;-)

:hahaha:

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

14

• LegendKiller

7

• Sothiz

6

• theGrimRipper

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ja niepije wina . Zato pije dużo piwa z kumplami , czasem coś mocniejszego .
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• Urządzenie:  Android

hehe dobry temat Grim ;)

Jak dla mnei numerem 1 jest "Lesny dzban" choc ten kosztuje troszke wiecej 5.90 (no ale za to 0,9 a nie 0,7 :P) bo najlepiej wchodzi ;)

2. Lipa z miodem ;) - za smak no i za to ze jak sie wyleje na dywan i sie tego nie wytrze to po 3-4 tygodniach jest dziura :D heheh

3. Cavalier razem z Comandosem ;) - klasyka

Jeszcze do pijalnych czyli nadajacych sie do picia mozna zaliczyc: wino (marki wino :P), Angelo (1,5 l - gazowane butelka plastikowa) no i jeszcze klasyk Black Curent ;)

W rankingu nie uwzglednilem najlepszego i kultowego (ale zapomnialem nazwy :P) pewne wino gdzie dawniej na dniw bylo z 2 cm siarki :czarodziej:

PS hehe dobre 1200 post - jak zawsze jakis jubileucz z alkoholem :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

tanich win juz nie pijam. bo czuje do nich juz obrzydzenie :P ale jak pijałem to smakowały mi takie:

1. Cavalier

2. Biały Kielich

3. Skurczy Byk

4. Comandos

5. Wino

6. Bomba

:P

a z tanich wódek (częściej pijam niż wina): Brydżowa, Krakowska, Ojczysta

z tanich wodek nieprzebijalna bylo "Euro Vodka"... Auchan w Swadzimiu, 13zl 69gr za 0,5l i to w czasach, kiedy reszta stala grubo ponad 20zl... a po zmrozeniu smakowala jak wodki z polki Bolsa... to wlasnie przy pomocy "Euro" rozpilismy z kumplem litra w 18 minut... i to kulturalnie, z zakąską, papieroskiem, kibelkiem i konwersacją ;-)

ale juz nie off-topicuję :D

1. Dwi Kozy wisniowee :)

2. Bomba wisniowa :D [musze stestowac poziomkowa]

3. Warka [3 nikt nie dopil :D]

To tyle.. :) W sumie za winami nie przepadam, ale kiedy jest jakas okazja i malo milionow w portfelu to co pozostaje.. :))

• Reputacja:   24

Hmm taniego wina nie piłem już dawno.. chyba ostatnio to na 1wszym roku studiów.. ale nadal pamiętam ten smak.. z początku nawet nawet taka wisienka czy co tam to niby mialo imitować.. a później na końcu smak który można było podzielić na dwie grupy:

* Stare skarpetki

lub

* Odpady szpitalne

Ehh te czasy tanich win :D chlip chlip..

btw. z moich ulubionych to bylo jedno zajebiste wino : HERKULES ! (normalnie nr.1)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1

No coz...na 1wszym roku sie pijalo w ramach integracji politologow jakies naleweczki/tanie wina podejrzanej masci na Bulwarze ;)

Teraz juz sie z tego wyroslo, a jako ze ilosci tego trunku imponujace nie byly, nazwy tez jakby wylecialy z glowy... Pamietam tylko tyle, ze Cavalier to syf, za to naleweczki z Warki trzymaly jakis tam przecietny poziom (czytaj: trzepaly w banke dobrze ;) )

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Dawniej się piło tego troszke :D Obecnie za winem nieprzepadam i piję sporadycznie gdyż delektuję się bimberkiem :)

A oto co pijałem:

Wino

Złoty Jeleń

Nalewka (smak czarnej porzeczki z ostrowina chyba to było)+mineralna

Arabeska

Keleris

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Keleris

Keleris... bodajze z Biedronki... swego czasu posluzyl mi za zrodlo weny do zaspiewania fristajlowej piosenki na melodie "Gangsta's Paradise"... a scisle mowiac to byl poranny drink: zlewka z kilku butelek piwa, jakies 100ml Kelerisa, tylez wodki + troszke gazowanej wody :)

Nigdy nie napilem sie tego i nigdy nie napije :) Blehh :P
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ja to tanich win nie pijam, choć 18 urodziny spędziłem na krupówkach przy nocnym (żeby daleko nie chodzić) popijając Cavaliery z kumplami. Nawet niezłe były, z tego co pamiętam to na etykiecie było wspomniane o tym, że jakąś nagrodę dostał. To były czasy, niestety na sylwestra nastepnego dnia mialem strasznego kaca. To oczywiscie nie przeszkodzilo mi w kompletnym sponiewieraniu się :)

Z czasami pierwszych klas liceum mi sie kojarza wina tanie bo tylko wtedy to pilem.

Najlepsze wino to Granat bezapelacyjne

A za nazwy to bym wyroznil

Sperma szatana

Chato de'Jabol

Czar PGRu

Usmiech Traktorzysty

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Android

PO dzieki ze mi przypomniales zapomnialem o herkulesu ktory tez kopal niezle ;)

A to najbardziej kultowe wino to POCUS (teraz praktycznie "wtbrancy" je umieja dostac :P) ten smak siarki na dnie rozwalal kazdego i zawsze jak zostawalo 1/3 to kazdy sie modlil by nie konczyc :P hehe choc sie po kilku latach popsulo i nie bylo juz tyle siary :( :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Piękny temat: :jupi:

Beczka Porzeczkowa -Smak bez wątpienia porzeczkowy, ale w ogóle nie słodki, powiedziałbym wytrawny. Przypomina właśnie drogie, wytrawne nalewki. W sumie nie jest zły, ale nie polecam amatorom i milośnikom słodyczy :rotfl2:

Komandos Strong-świetne boskie winko chyba najlepsze jakie piłem choc dobrwe było tez towarzystwo wiec gadka była dobra a to winko bardzo je poprawiła ..cena chyba 4,80 .naprawde warto:)

Keleris- no cóz nic specjalnego ale Biedronka pod nosem:)

Wino Marki Wino I- hmm zakosztowałem go na jakism tam zgrupowaniu w Łodzi smak podbny do nazwy a wiec dosc śmieszny:)

Strzał Mocny- spodziewałem sie więcej po nim ale wypijajac 2 literki nawet mną ni szargało:)

Kuszace Wisienki-licealne czasy:)przed probną maturka walnelismy to i jakos pomogło:)

Czarna Perła -podobnie jak u Grima kapitalny smak:)

458954520447d6ce7641a4.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 895 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      @ Bastian  nie wiem co tam gotują na backu w NXT, ale o tych wszystkich romansach, związkach powinni nakręcić jakieś show. Tam co chwilę jest jakaś nowa para. Z tego co mnie pamięć nie myli sama Cora Jade miała 3 facetów w NXT
    • Giero
      Za nami kolejny epizod AEW Dynamite w drodze do Double or Nothing 2025. Mina Shirakawa wyszła zwycięsko z Fatal 4-Way Matchu, który był eliminatorem o title shota do AEW Women’s World Championship. W pojedynku brały udział jeszcze Toni Storm, AZM i powracająca Skye Blue. Wydaje się, że MJF wreszcie zyskał poparcie całego Hurt Syndicate, bowiem Bobby Lashley zaakceptował dołączenie Maxwella do grupy. Walką wieczoru było starcie o AEW World Championship. Jon Moxley pokonał Samoa Joe w Steel Cage Matchu. Jak można było się spodziewać, nie zabrakło wielu interwencji i zamieszania. A kluczowa była ta Gabe’a Kidda, który pomógł mistrzowi zachować tytuł. Po pojedynku trwała bójka, w którą włączyli się The Elite i Kenny Omega. Swerve Strickland pomógł face’om, wchodząc na szczyt klatki i atakując zarówno Elite, jak i Death Riders. Na koniec były mistrz AEW zażądał walki Anarchy in the Arena. Prawdopodobnie dojdzie do niej na Double or Nothing, choć tego jeszcze nie potwierdzono. Skrót AEW Dynamite 14.05.2025 Aktualna karta Double or Nothing 2025, które odbędzie się 25 maja * AEW Women’s Championship Match: Toni Storm vs. Mina Shirakawa * Men’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Will Ospreay vs. Hangman Page * Women’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Mercedes Mone vs. Jamie Hayter * AEW World Tag Team Championship Match: The Hurt Syndicate vs. CRU or The Sons of Texas Fot. allelitewrestling.com
    • Bastian
      Myles Borne jeńców nie bierze. Tydzień temu wygrał Battle Royal, teraz wygrana z Pagem. A jeszcze wieść gminna niesie, że dobrał się do tyłka mistrza NXT, i nie chodzi o Oba Femiego.  Na niego przyjdzie czas na Battleground.  Borne chwycił nawet za mikrofon, ale z tą wadą wymowy Randy' ego Ortona nie przyćmi, choćby nie wiem jak był do niego podobny. Ale bycie w parze z Vaquer może mu na dłuższą metę korzyści. Jego szef coś wie o tym, że warto obracać się w towarzystwie wpływowych kobiet.  Co do Vaquer... W Main Evencie zabrakło tego, na co wszyscy czekali... 
    • Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
  • Dodaj nową pozycję...