Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - sierpień 2013

Wrestlerem sierpnia zostać powinien:  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem sierpnia zostać powinien:

• Bully Ray
      4
    • Bobby Roode
      14
    • Daniel Bryan
      53
    • Randy Orton
      48
    • Bray Wyatt
      3
    • Rob Van Dam
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   61
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Dobra , w tym ubiegłym działo się dużo, więc po kolei. Z racji , iz 2 ostatnie odcinki sierpniowego impaka se odpuściłem na przedstawicieli tna głosować nie będę. rvd za co? Podobne pytanie można zadać Bray ? za co? .Za to że nie walczy... Moim zdaniem powinien tu się znaleźć hhh i to on powinien zgarnąc zaszczytne ,,trofeum'' wrestlera misiąca. Brayan czy Orton? Głosuje na tego drugiego, bo db jest dla mnie za bardzo cukierkowym facem. Głosował bym na lesnara, ale z wiadomych przyczyn zrobić tego nie mogę...

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• Napoleoni

3

• Icon

2

• HrabiaZuo

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Daniel Bryan ma pozostać w walce o pas do stycznia, więc mogę w tym momencie pogratulować mu kolejnych wygranych. Tutaj nie chodzi o to kto był lepszy, Orton czy Bryan, ale o tym że debata na temat wygranej kończy się na "nie lubie Ortona, a Bryan ciężko pracuje".

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie, amigo. Orton choćby się zesrał i zżarł własne gówno, nie przebije w tym miesiącu Daniela, czysto jadącego Jaśka z pasa, na drugim pod względem wielkości PPV roku. Po prostu tym Danielson nokautuje wszelką konkurencję w sierpniu.

W zeszłym (lipiec) miechu także uważałem, że Bryan nie zasłużył na zwycięstwo, ale w tym - Dragon jest bezkonkurencyjny.

P.S. A do Ortona mam stosunek neutralny, a więc z pewnością nie olewam jego osiągnięć "bo go nie lubię" i bardzo prawdopodobne, że na niego właśnie zagłosuje jako na wrestlera września (jeżeli dalej będzie to wszystko szło w tym kierunku jak do tej pory).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Tak jak to tłumacze na przykładzie tabeli. Awans z 31 na 15 miejsce w hierarchii, powinien być bardziej wartościowy dla tego plebiscytu, od bycia na 2 miejscu od kilku miesięcy. Umówmy się, że patrząc na "bo jego jest dużo", czwórke nominowanych będziemy mogli już wybrać do końca roku - będzie ta sama. Szczyt w WWE się nie zmieni, a jak to zrobi, to nieznacznie. Pytanie, czy mamy ten plebiscyt ciągnąć na wyścigu popularności TYCH SAMYCH wrestlerów, czy lepiej zrobić go ciekawszym i stawiać tam ludzi, którzy faktycznie będą mogli powiedzieć, że "miesiąć x był dla mnie udany".

Jeśli chodzi o "czyste zwycięstwo nad Cena", to było TYLKO "czyste zwyciestwo nad Cena". Inaczej ta walka skończyć się nie mogła. I moim zdaniem WWE podchodziło do tego następująco - skoro chcieli spotęgować emocje przy turnie HHH i inkasacji Ortona, Daniel musiał po długim, dramatycznym boju, CZYSTO pokonać Jasia. Gdyby to zrobił kantem, roll-upem, czy innym przekrętem, reakcja byłaby inna, a i historia miałaby skazę. Jak coś kradniesz i po krótkim czasie ktoś inny Ci to zabierze, to nikogo nie ruszy. Jeśli zdobędziesz coś uczciwie, wkładając w to serce i dokonując niemożliwego, wiadomo, że reakcja będzie inna i obruszy nawet tych, którzy nie skandują YES i NO w nieskończoność - choć ich pewnie wielu nie ma. Poza tym, WWE głupie nie jest. Też nam ładnie wkręcili w to historie o kontuzji Jasia, a to spora plama na tym "czystym" zwycięstwie Bryana :wink: Jeśli dopisze do tego te wszystkie haniebne proma - Jasiu jest bogiem - w których wyglądał źle na tle... większości z którymi łapał za mikrofon (HHH, Stefcia, Jaś - You Name It), to mi on na Wrestlera sierpnia średnio pasuje.

A finalnie i tak dochodzimy do tego, że każdy ma głosować jak mu się podoba, więc... who cares :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   375

N!KO powody nie są ważne. Ważne, że Dragon dołączył przez to do elitarnego i nielicznego grona zawodników, którym dane było czysto pojechać Cenę. I dla mnie to nie jest wyczyn z gatunku "tylko", ale "AŻ". Wytłumaczenia z kontuzją Jaśka? Daj spokój... Kto za rok, czy dwa będzie pamiętał otoczkę i takie bzdety? Będą jednak pamiętać, że na SS 2013 Daniel Bryan czysto pokonał Cenę. Tego nikt Danielsonowi nie odbierze i za to dla mnie on był #1 w sierpniu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

N!KO to bardzo sensownie napisał. Od jakiegoś czasu wiemy że najbliższe miesiące będą polegały na doprowadzeniu do wielkiej walki Triple H vs człowiek Vince'a o szefostwo w federacji. W samej podstawie zapowiadało to się bardzo dobrze, dodatkowo przerwa Ceny, szansa promocji innych zawodników. Zgadzam się, jest ciekawie w WWE, ale jednocześnie bezsensownie. Ot mamy złego Triple H który "kieruje się biznesem", Ortona jako złego mistrza, Bryana jako poniewieranego idola widzów, Punka który od 5 miesięcy ciągnie temat Paula Heymana, oraz Del Rio który właściwie nie mam pojęcia co robi bo Smackdown ostatnie czasy i tak dotyczy Bryana/Ortona i walki o pas WWE. Gdzie tu logika, gdzie tu pomysł? Ci na których liczyłem, Shield robią za obstawę HHH, na czym dużo stracili, bo jako niezależni bojownicy mieli ten błysk, teraz bliżej im do Nexusa czy A&8, Ziggler miał pas, a wrócił do midcardu, Cesaro/Swagger robią za zapychaczy gal, Cody storyline'owy zwolniony, Wyatty właściwie ciężko o nich powiedzieć, mam nadzieje że to oznaka dłuższego planu, a nie braku pomysłu. Chciałem mieć większy push dla zasługujących na to niewypromowanych wcześniej twarzy, a oglądając typowe RAW widze Ortona w nijakim gimkicku, bo nie jest to dawny zły Orton, Triple H jako Laurinaitisa, który robi to co dobre dla biznesu. Spodziewałem się zdecydowanie więcej, a Bryan nic specjalnego nie pokazuje, nie jest zły, ale dupy nie urywa jak dla mnie.