Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa Nadzieja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

----------------------------------------------------------------------------------------

MN Rater znajduje się w dziwnym miejscu. Jest tu morze, piasek, kamienie. Do okoła latają mewy i inne ptaki. Czyżby nasz filozof wybrał się na wakacje? Czy też jest to element jego zagadki? Przekonamy się gdy tylko zdecyduje się olśnić nas swoim głosem. Obok naszego bohatera stoi dziewczyna, w jego wieku. Jest ona blondynką i ma niebieskie oczy. Całkiem ładna. Wrestler podnosi mikrofon do ust.

----------------------------------------------------------------------------------------

MN Rater: Drodzy widzowie! Moi kochani! Wreszcie! Wreszcie to nastąpiło! Zastanawiacie się co? Wybrałem się na wakacje! Tak! Znajduje się w tajemniczym miejscu, tuż nad wybrzeżem chorwackim. To nie jedyna moja niespodzianka! Zastanawiacie się kim jest ta piękna dziewczyna u mego boku? To lokalna wrestlerka, która oprowadza mnie po okolicy. Chyba ma nadzieje, że ją wypromuje i wpakuje do EWF, bo robi maślane oczka, ale naiwna grubo się myli! Dzięki Bogu wykorzystałem swój niesamowity intelekt i domyśliłem się, że ona nic nie rozumie po Polsku. Dziś pokażę wam piękno chorwackiej riwiery oraz postaram się przedstawić lokalną federację wrestlingu. Ruszajmy!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Młoda wrestlerka łapię Ratera za rękę i prowadzi do okolicznego muzeum historii. Wewnątrz nie znajduje się nic poza kamieniami. Wszystko jest z kamienia. Schody są z kamienia, ściany są z kamienia, sufit jest z kamienia, podłoga jest z kamienia, a okazy? Kamienie!

-----------------------------------------------------------------------------------------

MN Rater: Witajcie znowu! Weszliśmy właśnie do tajemniczego chorawackiego muzeum. Powiem szczerze, że bardzo mi się tu podoba. Ktoś z takim intelektem jak ja, czuje się tu jak ryba w wodzie! Wiecie co? Mam ze sobą w moim plecaku, trochę napoju Bogów, zwanego klasyczną Polską wódeczką! Napije się, przed zwiedzaniem!

(pije)

Aaaah. Od razu lepiej! Ruszajmy do zwiedzania. Oooo! Pierwszy eksponat! Co my tu mamy? Kamień pochodzący z ery neolitu! Niesamowite! Chodźmy dalej. Co tu jest? Kamień ze średniowiecza! Tu jest napisane, że pochodzi on z domu mieszczańskiego. Tu jest wspaniale! Niestety mamy tylko jeden dzień, na oprowadzenie was po tej pięknej mieścinie. Ruszajmy dalej!

Rater wychodzi z bardzo ciekawego muzeum i kieruje się prosto w stronę lokalnego baru. Każdy wie, że prawdziwy wrestler nie może być chucherkiem, a więc zamawia dużo różnego jedzenia.

MN Rater: To znowu ja! Aktualnie znajdujemy się w małym bałkańskim barku! Poczekajcie chwileczkę, zaraz coś zamówię, ale najpierw napije się troszeczkę mojego napoju.

(pije)

Aaaah, wspaniale. Dobrze! Kelner! Kelner!

(podchodzi kelner)

Kelner: Witam! Chciałbym przyjąć zamówienie.

MN Rater: A więc poproszę... hmm... poproszę talerz krewetek, kawałek steku, sałatkę z kurczaka, sałatkę z sałaty no i może dwa kieliszeczki wódeczki.

Kelner: Już niosę.

MN Rater: Ależ tu się wspaniale siedzi. Po prostu niesamowicie i awangardowo! Aż żal człowiekowi dupę ściska, że musi za kilka dni walczyć w EWF. I to jeszcze z kim... The Chickasaw i Bane. W takich chwilach moja babka skora była mawiać: " Wnuczku, nie martw się, wszystko będzie dobrze". A jakże inaczej miałoby być? Para ignorantów. Bez wódeczki ich nie opiszę. Kelner! Szybciej!

(Kelner podbiega)

Kelner: Proszę, proszę, przepraszam za kłopot.

MN Rater: Słusznie. A golnę sobie.

(Pije)

MN Rater: Aaah. Ten, jak on ma? Australopitek? A nie, to indianin! Pseudo indianin, bo prawdziwych indian już nie ma. Nauczyli mnie tego na wyższych studiach z dziedziny historii Ameryki. Pan indianin mierzący się ze mną? Z największym umysłem świata? Ha Ha - śmieszne! Raz go pokonałem, pokonam i drugi. Prinse nie jest mi potrzebny, aby pokonać Pana Czerwonego Sępa, może inaczej Czerwonego Tępaka! Aż z tego wszystkiego napije się!

(Pije)

MN Rater: Ten drugi - Bane. Po prostu komedia! No komedia! Śmiech na sali! Śmiech na świecie! Watch out we got a badass over here! No nie wyrabiam z tego! Wy pewnie też! Niech on zgoli, ten "trzy dniowy zarost" i zacznie zachowywać się jak człowiek! Kiedyś może się opamięta. Złość mnie rozpiera!

(Rater bierze kieliszek do ręki i rozbija go)

MN Rater: Nie będę nic jadł! Nie będę płacił! Koniec tego. Zostawiam piękną Chorwacje w tyle! Wakacje dobiegają końca! Wracam do domu! Wracam dokopać tym... tym koczkodanom! It's not a shame to follow MN Rater!

--------------------------------------------------------------------------------------

(Rater wybiega zostawiając kamerzystę i wrestlerkę. Biedni ludzie będą musieli zapłacić za to wszystko co zamówił nasz heros! A tyle pięknych punktów w chorwackiej mieścinie nam pozostało... Transmisja się urywa.

--------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMPunker

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie