Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

AJ Styles z krótkoterminową umową - rozmowy wciąż trwają, Na

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Portale zagraniczne informują, że AJ Styles w najbliższym czasie pozostanie w TNA. Ostatnio pisaliśmy, że niedługo miała wygasnąć jego obecna umowa. Okazuje się teraz, że AJ podpisał tylko krótkoterminowy aneks do jeszcze obowiązującej umowy, a w międzyczasie obie strony mają dalej negocjować warunki nowego kontraktu. ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-aj-styles-z-krotkoterminowa-umowa-rozmowy.html
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Kowal

1

• Bastian

1

• Nick Zajęty

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli w tym tygodniu proma wygłaszają ''ejdżeje'' :lol:

Rzadko oglądam TNA, ale jestem ciekawy jak się rozwinie sytuacja z AJ'em, zostanie czy odjedzie...

W pewnym momencie pojawiły się nawet informacje, że w związku z problemami finansowymi TNA, a także poszukiwaniem nowych zawodników, lepiej byłoby dać odejść AJ'owi, aby na jego miejsce, za jego płacę, zatrudnić nawet pięciu młodych wrestlerów.

Mało nie spadłem z krzesła. A może by tak poświęcić Hogana, który publicznie wbija szpilę Dixie Carter, podpisuje sobie kontrakty na boku i wali botche na wizji. Za jego płacę dałoby radę ściągnąć pewnie i z 10 talentów. Nawet jeśli Stylesowi jest bliżej do końca kariery, jego odejście byłoby równoznaczne ze stratą sporej ilości fanów. To tak, gdyby z WWE odszedł Cena. Z tą różnicą, że federacja McMahona szybciej by się podniosła po takiej stracie, a AJ Styles=TNA. Mimo, że od trzech lat nie powąchał głównego tytułu, wciąż jest uwielbiany przez fanów.

A może by tak wypierdzielili Hogana i zatrudnili by 10 nowych dobrych zawodników którzy przynajmniej są w stanie pokazać coś więcej w ringu

TNA nie wywali Hogana to graniczy z cudem. Może i Styles to 5 talentów ale Hogan to z 15 talentów taka prawda że Hogan ma zapewne 3 razy większą płacę niż Styles. A jeżeli chcą go zwolnić to powiem tyle zapraszamy AJ do dablju.

Widzę że nikt nie pomyślał o jeszcze innym bullshicie w całej tej szopce.

A więc TNA mysli czy nie puścić AJ'a wolno co byłoby mądrą finansową decyzją. Puszczając Stylesa, budżet organizacji znacząco się zwiększa i POMAGA WYJŚĆ FEDERACJI Z DOŁKA W KTÓRYM SIEDZĄ! A teraz chwila logicznego myślenia. Czy zatrudnienie pięciu młodych za jednego AJ'a opłaca się? Nie! I nie zastanawiając się jakoś specjalnie mocno mogę napisać dwa rozbudowane powody.

1. Czy te pięć talentów przyniesie TNA taką kase jak AJ? Co by się z AJ'em nie działo i jak nie byłby szmacony ma on wyrobioną w organizacji pozycję, kochają go smarci, kochają go marki i sam AJ sprzedaje na gale TNA dużą część biletów. Cała piątka tych nowych talentów RAZEM nie zarobi tyle pieniędzy ile dla TNA zarobi AJ Styles a federacja wyjdzie na minusie ponieważ... i tu przechodzimy do drugiego powodu... załóżmy że jest AJ zarabiający powiedzmy 10 000 i nagle odchodzi z federacji. 10 000$ Dixie ma w kieszeni i może nimi gospodarować jak chce. A więc załóżmy że całą tą kase wydaje na pięć młodych między których wypłate rozkłada po 2 000. A więc tak, nie dość że TNA na tej sytuacji nie zyska ani grosza, bo co z tego że zwolnili AJa i mają więcej pieniędzy skoro zaraz wydają je na kolejnych, a do tego będą z tą kasą jeszcze w plecy bo tak jak już napisałem... ta piątka razem nie zbierze dla organizacji tyle kasy co AJ. A więc TNA opcje ma dwie... stara się o tego AJ'a i nie odstawia cyrków które finansowo nijak nie mają się do celu organizacji albo puszcza AJ'a wolno a pozostałe 10 000 przeznacza na pomoc federacji. Tak jak z resztą mówił Shoop w ostatnim AM, choć troszkę przerobie te słowa i wykorzystam je jako argument swojej wypowiedzi. On powiedział że nie uwierzy że TNA ma problemy puki nie zwolni Stylesa no i jest w tym coś bo Styles faktycznie zostawia TNA dużo pieniędzy które mogłyby fedce pomóc. Ale oni nie pomagają sobie nijak wydając te pieniądze na pięciu mid carderów.

TNA zawaliło kilka ostatnich PPV i nie dziwota, ze lepsze stacje nie chcą emitować kolejnych.

Hulk zostanie, bo nie ma innej legendy tego formatu, którą TNA mogłaby zakontraktować. Większość HOF jest wierna WWE, a takie typy jak Flair albo sprawiają spore kłopoty, albo promują wyłącznie siebie (Hulk zresztą też).

Powinni wrócić Biszop i Jarret, bo za nich fanie TNA się oglądało.

Nie wiem czemu TNA miałoby wypuścić z rąk Stylesa. Przecież to jest ikona tej federacji i wielu ludzi słysząc TNA myśli AJ Styles. Wiem że federacja ma problemy finansowe, ale tam jest wielu zawodników, którzy są ewidentnie przepłacani, jak np. Robbie E czy Wes Briscoe. A żaden dolar wydany na Stylesa nie jest źle wydany. Mam nadzieję że dojdą do porozumienia i AJ zostanie w federacji jeszcze przez kilka lat.

ONO z udziałem samych pań? Nie wiem czy to oglądać, a z resztą skąd oni wzięli ich tyle żeby zrobić całą galę tylko na ich podstawie :D

Myślę, że wiele osób zaciera już ręce i tylko czeka na dobry moment, by wejść w TNA i wykupić jakiś kontrolny pakiet. Nie sądzę, by te problemy finansowe zakończyły się upadkiem, bo jest w USA miejsce dla drugiej federacji i upadek TNA oznaczałby, że trzeba tę federację zbudować od początku. A tu jest wszystko: są wrestlerzy, jest umowa telewizyjna i jest ponad milion widzów co tydzień. Potrzebny jest tylko zastrzyk gotówki, dzięki czemu: a) znowu będzie co wyrzucać w błoto, b) załata się dziury powstałe za obecnego zarządu i zainwestuje w przyszłość. I ostatnie zdanie najważniejsze - nie sądzę, by zainteresowany wykupieniem TNA był Vince.

• Urządzenie:  Windows

TNA popada ze skrajności w skrajność. Najpierw kontraktowali zawodników, których później w ogóle nie wykorzystywali (zwycięzcy Gut Checka), następnie zwolnili tychże niewykorzystywanych, a teraz zaczynają dumać czy przypadkiem nie wycisnęli stu procent z żywych legend federacji. Dobrze, że TNA szuka oszczędności zwalniających non - wrestlerów (Brooke Hogan, SoCal Val), ale źle się dzieje, kiedy szuka ich chcąc zwolnić zawodników, z którymi utożsamiają się fani. To jak TNA wykorzystuje młodych wrestlerów pokazują przykłady takich postaci jak Rosita czy Zema Ion...

Moim zdaniem promo Ej Dżeja było świetne. Federacja postawiła go w gównianej sytuacji, a on nieźle wybrnął. To co powiedział oznacza chyba coś w stylu "pomogłem MEM bo też nie lubię Asów, ale nadal nie mam zamiaru do nikogo się przyłączać i potrafię sam zadbać o siebie". Być może ten storyline z twinnerowaniem AJ-a jeszcze nie poszedł do piachu, jak to wieścili chłopaki w ostatnim AM Live ;)

Poza tym moim zdaniem w promie wyraźne było prawdziwe rozgoryczenie Allena związane z niepewnością kontraktu ("Dixie, I deserve better"). Ciekawe, czy się dogadają, mam nadzieję że tak...

No i na koniec: czy Waszym zdaniem AJ zaczepia CM Punka? "I am better than The Best in The World" ;)

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

No i na koniec: czy Waszym zdaniem AJ zaczepia CM Punka? "I am better than The Best in The World"

Możliwość konfontacji, aj z punkiem była by nieprawdopodobnym zdarzeniem, które z chęcią obejrze (mam nadzieję w najbliższym czasie)