Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

American Wolves w WWE?, Kiedy wróci Lesnar?, Mick Foley o AJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Poniedziałkowe Raw, według wstępnych danych, uzyskało 4.19 mln fanów, co stanowi spadek względem zeszłego tygodnia, kiedy to przed odbiornikami zasiadło 4.3 mln widzów. Jak widownia przełożyła się na poszczególne części programu? Pierwszą godzinę obejrzało 4.13 mln, drugą 4.29, a trzecią - 4.15.

Czy to możliwe, by E...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-american-wolves-w-wwe-kiedy-wroci-lesnar.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33745-american-wolves-w-wwe-kiedy-wr%C3%B3ci-lesnar-mick-foley-o-aj/

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Caribbean Cool

6

• PiTeRo

4

• filomatrix

2

• Arkao

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Dzięki za newsy hammer. :grin:

Jak juz w któryms newsie mówiłem aw w wwe nie akceptuje. Pzyjdą, wydą, bez większej historii.

Jeśli wwe twierdzi, że aj styles nic by nie wniósł do wwe, to chyba coś jest z nimi nie tak( z pewnościa jednak mówią tak z powodu pokazania, że tna nie jest dla nich żadną konkurencją, roster słabszy itp. Jednak świadczy to o tym, iż zwracaja na tna uwagę, więc może widzą w nich jakąs tam niewielką konkurencję.)

Cena nie lubi raw bez siebie? A to dupek, nieładnie... :mad:

Jak ja bym chciał Matta spowrotem w wwe(przydałby się taki monster heel z prawdziwego zdarzenia, w zastępstwie za Brocka, oczywiście)

Kong why? :shock:

Jeśli wwe twierdzi, że aj styles nic by nie wniósł do wwe, to chyba coś jest z nimi nie tak

A co by wniósł? Obecnie roster jest duży, a będzie jeszcze większy po przejściu nowych talentów z NXT. WWE już ma kilku takich Stylesów - Rollinsa, Neville'a, Bryana, Kingstona, Gabriela, Kidda. Szczególnie ten ostatni bardzo przypomina AJ'a. Nie wnikam tutaj w kwestie mikrofonowe, bo zawsze można poćwiczyć pod tym względem (czego przykładem jest Rollins), a AJ Styles jest głownie znany ze swoich wyczynów ringowych. To nie Punk, który dyktuje warunki z miciem.

A co by wniósł? Obecnie roster jest duży, a będzie jeszcze większy po przejściu nowych talentów z NXT. WWE już ma kilku takich Stylesów - Rollinsa, Neville'a, Bryana, Kingstona, Gabriela, Kidda. Szczególnie ten ostatni bardzo przypomina AJ'a. Nie wnikam tutaj w kwestie mikrofonowe, bo zawsze można poćwiczyć pod tym względem (czego przykładem jest Rollins), a AJ Styles jest głownie znany ze swoich wyczynów ringowych. To nie Punk, który dyktuje warunki z miciem.

Jeśli porównujesz kofiego czy gabriela do aj, to nie mam pytań...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

Dzięki za newsy.

Znów Handicap Match The Shield vs. Dolph Ziggler. Moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu, ale jeśli przewidywana karta na Night of Champions (Dean Ambrose vs. Dolph Ziggler o pas US) się sprawdzi to wybacze Creative Teamowi.

Kharma zmieniła tylko styl ubioru, ale masa nadal pozostała ta sama. Btw. Shine to nawet fajna federacja czekam kiedy pojawi się szansa obejrzenia już 12 gali spod ich szyldu.

Mam trochę mieszane uczucia co do gwiazd sceny niezależnej w WWE, bo trafiają oni najpierw do NXT, które trwa tylko godzinę i ciężko jest się tam przebić na antenę. American Wolves (jako Tag Team) z pewnością przydaliby się bardzo słabej dywizji Tag Team. Jeśli pogłoski o The Briscoes się potwierdzą to może powrócą stare dobre czasy dla tej dywizji?

Jak dla mnie siostry Bella mogłyby opuścić WWE i nigdy do niego nie wrócić...

Jeśli porównujesz kofiego czy gabriela do aj, to nie mam pytań...

Ringowo są na podobnym poziomie. Nie musisz się o nic pytać.

Ringowo są na podobnym poziomie. Nie musisz się o nic pytać.

Gdzie ty widziałeś kofiego robiącego akcje pokroju aj -a ? :shock:

No chyba, że liczysz spoty na rr itp. Postaciowo Styles gniecie końcówką buta jamajczyka, który dodatkowo za mikrofonem, jest delikatnie mówiąc, najniższych lotów...

Styles ringowo jest na takim samym poziomie co Gabiel, Kidd, Bourne, Rollins, Neville, Zayn czy nawet Kingston. Tak Kofi jest tak samo dobry w ringu co Styles, tylko kogo to interesuje ? Co by wniósł Allen do WWE ? Nic, najwyżej to samo co Christian czyli Midcard i raz na jakiś czas walka o pas WHC.

Jeśli wy mówicie że Aj ma ten sam ring skill to kingston czy kidd to zgaduje że znacie Aj tylko z TNA i wcześniejszych walk nie widzieliście nic tylko wam pogratulować

Styles ringowo jest na takim samym poziomie co Gabiel, Kidd, Bourne, Rollins, Neville, Zayn czy nawet Kingston. Tak Kofi jest tak samo dobry w ringu co Styles, tylko kogo to interesuje ?

Mnie naprzykład :-)

Zaużmy, iż taki gabriel czy bourne kofi, są na takim samym poziomie co aj. Nasuwa mi się w takim razie pytanie- dlaczego oni nie dają 5 star matchy? Nie mówcie , że dali by, a tak naprawdę przeszkodę stanowi brak czasu na wykazanie się. Skoro Vince siedzi już tyle czasu w tej branży, to wiedziałby ,że dzięki temu a temu wrestlerowi, otrzymałby wspaniały match>dużo kasy i z pewnością by na takiego zawodnika postawił...

Podsumowując gdyby byli na takim samym poziomie, byli by owiele wyżej w hierarchi, dostawali więcej czasu na tygodniówkach czy galach.(Vince ślepy nie jest, więc brakuje im coś tam do poziomu aj) Nie mówię o pac-u czy zaynie. :roll:

Jakby Ajowi się chciało to obecnie też dawał by w ringu okazje do oklasków, tylko widocznie brakuje mu mowtywacji. Po przykładzie rvd widzimy, że tna dużo od swoich wrestlerów nie wymaga...

Edytowane przez Caribbean Cool

Jeśli wy mówicie że Aj ma ten sam ring skill to kingston czy kidd to zgaduje że znacie Aj tylko z TNA i wcześniejszych walk nie widzieliście nic tylko wam pogratulować

:???: :???: Co ? Mam oceniać Stylesa z jego walk z Ring of Honor albo PWG które były 10 lat temu, ? Oceniam to co jest teraz, i sorry ale mimo iż Allen ringowo nadal robi w ringu cuda, to prezentuje dokładnie to samo co Kidd czy Gabriel.

Zaużmy, iż taki gabriel czy bourne kofi, są na takim samym poziomie co aj. Nasuwa mi się w takim razie pytanie- dlaczego oni nie dają 5 star matchy?

W WWE nie wystarczy napierdalać bez przerwy bezsensowne spoty i 100 nearfalli a'la RoH. Takie starcia według mnie to tylko pokaz move-setu, a nie walka wrestlingowa. Walka ma być sensowna, z właściwą psychologią i opowieścią ringową. Bez tego w WWE nie zrobisz niczego więcej niż 4 gwiazdki.

• Reputacja:   613
  • Urządzenie:  Windows

Przejrzałem temat i jestem w szoku. AJ na podobnym poziomie co Kidd, Gabriel czy Kofi? Czy naprawdę ktoś z was myślał nad tym co pisze? :D Te 4 persony łączy tylko i wyłącznie to, że mają podobny styl ringowy, ale jak można porównać Kofiego do AJ'a? Styles to marka sama w sobie i pokazywał to nie jeden raz. Robi świetne walki od kilku lat i jakoś nie widzę tego samego u Kidda czy Kofiego. To, że Kofi potrafi zrobić coś nieszablonowego to nie znaczy, że mozna go porównać z Aj'em. Niech ktoś wymieni choć jedną walkę Kofiego godną uwagi w ostatnim czasie? Chłop ma jakieś umiejętności, ale zero charyzmy. Tu raczej równałbym go z Sin Carą. Co do Stylesa w WWE to jestem na nie. AJ jeśli chciałby odejść z TNA to raczej do ROH. Wątpię by Styles w tym wieku nagle chciał iść do NXT i marnować ostatnie lata kariery, bo już nie raz mówił, że nie chce specjalnie przeciągać swojej przygody z wrestlingiem. AJ'a w WWE czekałby midcard co najwyżej z jednego prostego powodu - jest ikoną TNA, a Vince tego by nie przełknął. :)

Zaużmy, iż taki gabriel czy bourne kofi, są na takim samym poziomie co aj. Nasuwa mi się w takim razie pytanie- dlaczego oni nie dają 5 star matchy?

Jakby Kofi lub Gabriel walczyli w TNA, pewnie także mieliby na swoim koncie 5 gwiazdek. Tam dostaliby szansę by pokazać się i zrobić świetny pojedynek z ringowymi gigantami takimi jak Chris Daniels, po pierwsze 5 star to nie zasługa tylko jednego wrestlera, a współpracy między dwójką zawodników, po drugie co to za argument - Cena także ma na koncie five stara więc możemy go porównywac do Hiroshiego Tanahashi?

Nie mówcie , że dali by, a tak naprawdę przeszkodę stanowi brak czasu na wykazanie się. Skoro Vince siedzi już tyle czasu w tej branży, to wiedziałby ,że dzięki temu a temu wrestlerowi, otrzymałby wspaniały match>dużo kasy i z pewnością by na takiego zawodnika postawił...

Skakanie w ringu to nie wszystko. Ważniejsze u Vince'a jest nie sama walka na PPV, a podbudowa do niej, nawet przy słabym składzie pojedynku emocje budowane w story uwalniają się podczas samej walki, dzięki czemu są emocje, a więc jest i kasa. Kofi, Bourne i inni w/w mogą poszczycić się tylko ring skillem, a od gwiazdy dużego formatu w WWE wymaga się także charyzmy czy jakiejkolwiek umiejętności posługiwania się mikrofonem, co jest o wiele ważniejsze niż spoty. Zarówno AJ, jak i wspominani zawodnicy WWE są świetnymi wrestlerami, o zbliżonym poziomie, więc nie rozumiem, o co tak walczysz.

Osobiście chętnie zobaczyłbym Stylesa w WWE, byłoby to pewnikiem kilku dobrych walk na poziomie PPV, ale nie sadzę, by zaszedł u Vince'a dalej niż Ziggler. Poza tym czlowiek ma bodajże 35 lat, więc chyba za późno na jakąs wielką karierę na głównej scenie.