Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Undertaker chce walki z Lesnarem na WM 30? Ryback dostanie p

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ultimate Warrior, podczas weekendu SummerSlam, przebywał w Los Angeles i załatwiał sprawy z 2K Sports dotyczące gry WWE. Wiadomo też, że doszło do spotkania pomiędzy nim a Vincem McMahonem. Szczegóły nie są znane.

W poniedziałek na RAW ma dojść do pojedynku CM Punka z Curtisem Axelem. Niewykluczone, że stawką starci...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Adam92

2

• MattDevitto

1

• 8693

1

• DamianOlszewski

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nikki Bella stwierdziła, że podnieca ją widok walczącego Johna Ceny, kiedy jest taki rozebrany do połowy, spocony, ma napięte mięśnie i chętnie ugryzła, by Johna w pośladek, kiedy go wypina.

Pomyślcie nad działem erotyka, bo to mnie jakoś mało interesuje.

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328744

• Reputacja:   613
  • Urządzenie:  Windows

Nikki Bella stwierdziła, że podnieca ją widok walczącego Johna Ceny, kiedy jest taki rozebrany do połowy, spocony, ma napięte mięśnie i chętnie ugryzła, by Johna w pośladek, kiedy go wypina.Pomyślcie nad działem erotyka, bo to mnie jakoś mało interesuje.

Chyba nie oglądasz Total Divas, bo to właśnie z kolejnego odcinka. Takie wyznania Nikki o Cenie to norma. :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328746

• Reputacja:   1

No... Przypuszczałem, że na WM odbędzie się rewanż pomiędzy Lesnarem a Punkiem. Chciałbym zobaczyć jeszcze raz pojedynek pomiędzy tymi zawodnikami, bo feud jest naprawdę ciekawie prowadzony, ale do najważniejszej gali WWE jest jeszcze ponad pół roku, a więc zbyt długo by on trwał... A jako oponenta dla Takera widziałbym Bray'a Wyatta. Może TT match o streak, jak to było kiedyś Train/ Big Show vs Taker na WM... Ale walka Taker vs Lesnar również ciekawie brzmi :)
https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328764

A czy nie jest czasem tak, że Nikki podnieca raczej okrągła sumka na koncie Johna? Bo mnie wydaje się, że w ringu to ona widzi wielkiego, spoconego dolara, a nie Cenę.

A co do Total Divas to Nikki wydaje się być nieco rozpieszczonym dzieckiem, które musi dostać to czego chce, za wszelką cenę. Brie z kolei to bardziej rozsądna, poukładana i "normalna" dziewczyna. Zazdroszczę Bryanowi, a współczuję Cenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328768

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Prawdopodobnie obecne znęcanie się Rybacka nad pracownikami federacji to początek drogi do dużego pushu. Osoby odpowiedzialne za produkcję gadżetów zostały poinformowane, aby poszukały pomysłów na rzeczy dla Rybacka. W takiej sytuacji zawsze oznacza to push, ale również faceturn, gdyż WWE nie promuje mocno heelowych produktów. Nieoficjalnie mówi się również, że rozważane jest starcie Rybacka z Goldbergiem na WM XXX, jeżeli Bill zdecyduje się powrócić do federacji – chociaż wciąż zaprzecza.

:shock: Co wwe widzi w Rybacku, żeby planować jemu walkę z Goldbergiem.To tylko przez te głupie chanty , które teraz i tak już sensu nie mają.

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328787

Ponowny turn, rzec można return Rybacka? Wielka szkoda, bo (przynajmniej w moim postrzeganiu) obecna jego postać może wreszcie rozwinąć skrzydła, przy odpowiednim prowadzeniu rzecz jasna. Segmenty ze Skipem znęcającym się nad randomami kiedyś się znudzą, warto gimmick ten przenieść na ring, by Ryback był jeszcze większym osiłkiem niż dotychczas. Pojedynek z Goldbergiem wcale nie jest takim surrealistycznym pomysłem - najwięksi fanatycy już mogą doszukiwać się zalążków feudu obu panów - cytat ze Smackdown "Bill? What a stupid name." :roll:

A czy nie jest czasem tak, że Nikki podnieca raczej okrągła sumka na koncie Johna? Bo mnie wydaje się, że w ringu to ona widzi wielkiego, spoconego dolara, a nie Cenę.

Nie siedzę Bellom pod łóżkiem, ale domyślam się, że nawet gdyby były samotne, na kieliszek chleba by im wystarczyło :-)

A co do Total Divas to Nikki wydaje się być nieco rozpieszczonym dzieckiem, które musi dostać to czego chce, za wszelką cenę. Brie z kolei to bardziej rozsądna, poukładana i "normalna" dziewczyna. Zazdroszczę Bryanowi, a współczuję Cenie.

Tak to wyglądało, odkąd dziewczyny sa w federacji, ale nie bierzmy wszystkiego, co zobaczymy w TD na poważnie, "odmienne" charaktery bliźniaczek to również seria zabiegów bookerskich, odgrywanie postaci itd. Twórcy programu chcieli, byśmy tak postrzegali Belle, stąd nie dałbym sobie ręki uciąć, że Nikki w realu jest tak "biczesowa" a Brie przypomina Dorotę z sąsiedztwa.

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328804

Nie siedzę Bellom pod łóżkiem, ale domyślam się, że nawet gdyby były samotne, na kieliszek chleba by im wystarczyło :-)

Na kieliszek chleba pewnie tak, ale z pewnością nie na te wszystkie zachcianki i luksusy, na które Nikki może sobie pozwolić u boku Ceny.

Tak to wyglądało, odkąd dziewczyny sa w federacji, ale nie bierzmy wszystkiego, co zobaczymy w TD na poważnie, "odmienne" charaktery bliźniaczek to również seria zabiegów bookerskich, odgrywanie postaci itd. Twórcy programu chcieli, byśmy tak postrzegali Belle, stąd nie dałbym sobie ręki uciąć, że Nikki w realu jest tak "biczesowa" a Brie przypomina Dorotę z sąsiedztwa.

Zwykle nie oglądam tego typu programów. W Total Divas zainteresowały mnie głównie sytuacje z zaplecza i jak to wszystko wygląda "od kuchni". Myślałem, że w TD oskryptowane są jedynie sytuacje, mające na celu podbicie oglądalności. Najwyraźniej się myliłem.

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328819

Jak narazie to co robią z Rybackiem jest moim zdaniem głupie. Taki potężny facet, a dają mu jakieś lipne segmenty które wcale nie są śmieszne, a dodatkowo męczy tylko ludzi o wiele mniejszych od siebie, co wcale nie dodaje mu plusów do jego wizerunku destroyera. Jeśli ma przejść faceturn to boję się że dadzą mu coś związanego właśnie z tymi segmentami. Zresztą Rybacka face'a krzyczącego Feed Me More nic już nie przebije.

Taker walczący z Lesnarem na największej gali roku to byłaby pewnie świetna walka i do tego bardzo siłowa. Mam nadzieję że do niej dojdzie, bo nie widzę innych rywali dla Undertakera. No chyba że dostałby Cenę.

Łokieć Ceny nie wygląda zbyt pięknie. W ogóle dziwnie wygląda ten jego triceps, taki pomarszczony jak twarz starej ołmy :D Ale to są chyba tylko odciski po opatrunku :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328837

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Nikki Bella powiedziała w materiale promującym Total Divas, że podnieca ją widok walczącego Johna Ceny, kiedy jest taki rozebrany do połowy, spocony, ma napięte mięśnie i chętnie ugryzła, by Johna w pośladek, kiedy go wypina.

A nie Brie Bella? :twisted:

A Ryback w obecnym Bully-gimmicku dziwnie wygląda będąc członkiem teamu wspierającego fundację Make-A-Wish... Dobrze, że go jeszcze nie wcisnęli do kampanii "Be A Star" :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/33716-undertaker-chce-walki-z-lesnarem-na-wm-30-ryback-dostanie-p/#findComment-328843