Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP- Prinse "Zielony Żuk"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Początek transmisji Video

http://www.banzaj.pl/pictures/aktualnosci/ludzie/korek_1.jpg

Granica polsko-niemiecka.Zator samochodowy ciągnie się aż pod horyzont.Temperatura 35 stopni Celcjusza w cieniu.Lud polsko-niemiecki pędzący na galę EWF w Świnoujściu zmuszony do stagnacji w swoich pojazdach czterokołowych.Do jednego z aut zmierza ubrany w garnitur lekko już zmęczony Mariusz Max Kolanko.Po przebyciu około pięćdziesięciu metrów ciężkiej i żmudnej trasy między pojazdami w końcu dociera do celu swej wyprawy.W wielkim zielonym żuku siedzi uśmiechnięty Prinse z założonymi na nos przeciw słonecznymi okularami które zapewniają mu anonimowość wśród fanów wrestlingu.Obok niego siedzi dwóch ogolonych na łysą pałę jegomościów ubranych na tak samo zielony kolor jak sam żuk.

http://www.stadobaranow.pl/wp-content/uploads/2009/07/img_2456.jpg

Max Kolanko:Dzień Dobry jestem...

Prinse:Wiem kim jesteś, przeprowadzałeś ze mną wywiad zaraz przed moją pierwszą walką w EWF.Nie chwaląc się zresztą wygraną.Może przynosisz mi szczęście?Kto wie?

Max Kolanko:No tak tak ale przedstawiam się widzom.Nie tobie i twoim znajomym.

Prinse:Max Max Max oj Max po co?Przecież wszyscy fani wrestlingu w Polsce cię znają pracujesz już tu 10 lat!EWF to dla ciebie matka i ojciec w tym biznesie.Panowie znacie go?

Łysy jegomość#1:Pewno że go kojarzymy.

Łysy jegomość#2:Pięknie cię Max urządził Vaclav aż się czasy szkolne przypominają.Teraz to nic tylko walki z Tuskiem o wolne stadiony.

Prinse:Wystarczy,usiądź z nami Mariusz i zrób co masz do zrobienia.

Były szef kolegium do spraw sędziów wgramolił się szybko do stojącego w korku żuka gdzie dostał, nie nie w twarz a do ręki schłodzone piwo marki Bosman.

Prinse:A więc Mariuszu, pozwolisz że tak będę się do ciebie zwracał polskim imieniem?Sam rozumiesz jestem patriotą i nic co polskie nie jest mi obce.

Max Kolanko:Nie mam nic przeciwko.

Prinse:A więc Mariuszu co cię tu sprowadza?

Mariusz Kolanko:Cóż to chyba oczywiste że wywiad.Niby po co miałbym tu przyjeżdżać w ten gorąc?

Prinse:Mariuszu nie bądź taki hardy pamiętaj nas jest trzech ty jeden.Wszyscy trzej posiadamy zresztą wykształcenie bojowe ja zawodowe oni stadionowe.

Mariusz Kolanko:Przepraszam!Zrozum ten gorąc, ostatnie wydarzenia jestem kłębkiem nerwów!

Prinse:Wybaczam i rozumiem napij się Bosmana!Schłodzony najlepszy na upał.Sam nie piję nie wolno mi.

Mariusz wypił piwo,wyciągną notatnik z kieszeni eleganckiego stroju i z odzyskaną pewnością siebie zadaje pierwsze pytanie.

Mariusz Kolanko:Na następnej Paloozie zmierzysz się z niedawno debiutującym zawodnikiem Gregorem Cordialem.Co o nim sądzisz i czego możemy się spodziewać?

Prinse:Gregor Gregor Gregor.Wielka niewiadoma.Co z niego w przyszłości będzie?Nie wiem wiem tylko tyle że go pokonam i wygram po raz czwarty z rzędu.Zniszczę go jak on niszczy płyty vinylowe swoimi nieuzdolnionymi muzycznie łapami.Obiecuję również że po zwycięstwie odśpiewam Nasz Polski Hymn i pokażę mu co to znaczy arcydzieło muzycznie.Oj uwierz mi Mariusz przez długi czas będzie mu szumiało w uszach.

Mariusz Kolanko:Przepraszam ale chyba coś ci się pomyliło na ostatniej gali wygrałeś dwie walki i jedną przegrałeś!Skąd u ciebie znalazły się 3 wygrane pod rząd?

Prinse:Już ci tłumaczę drogi Mariuszu!Ty w tym czasie weź kolejne piwo i słuchaj.Wygrałem dwie walki oficjalnie i jedną oficjalnie przegrałem.Błąd!To nie ja przegrałem to MnRater ten zdrajca dał się dopaść i pogrzebał nasze szanse na pasy drużynowe.

Mariusz Kolanko:No więc skąd ....

Prinse:Trzecia wygrana?Ależ to całkiem proste,trzecie moje zwycięstwo było zwycięstwem moralnym jebnąłem tego komunistę prosto w za przeproszeniem świńską mordę!Zresztą jak już przy świniach jesteśmy Rater pomaga Vaclavovi temu bezdusznemu fanu wieprzowiny i hardcoru a najlepiej obu naraz!

Mariusz Kolanko:No właśnie PCW Polish title dostał się w ich ręce!Co z tym zrobisz?

Prinse:Jestem patriotą i ten pas oznacza dla mnie niesamowicie dużo.Niestety jednak bądźmy szczerzy nie mam szans zdobycia go,Pig Eater jest zbyt potężny!Dlatego też zacznę od dołu tej drabiny czyli od MnRatera. Ukażę go za współpracę z tym potworem i za co gorsze oddanie mu PCW Polish title który powinien znaleźć nowego właściciela w demokratycznym turnieju a nie totalitarnych narodowo socjalistycznych backstejdżowych umowach.Jako polak gardzę tym czynem i ogłaszam że będę walczył o wolność moją i waszą jak powstańcy!Mimo porażek będę się podnosił i dalej będę walczył z uciskiem!

Mariusz Kolanko:Przed wywiadem się uśmiechałeś mimo wydarzeń z ostatniej gali!Czy jesteś więc mimo wszystko w dobrym humorze?

Prinse:A niby dlaczego miałbym być niezadowolony? Na oba pasy jeszcze nadejdzie czas.A powodem mojej radości są oto ci dwaj panowie siedzący obok mnie.Przestawcie się Mariuszowi.

Łysy jegomość#1:Michał.

Łysy jegomość#2:Andrzej.

Prinse:Poznałem ich zaraz po ostatniej gali.Przywitali się i zaproponowali mi wódkę.Zgodziłem się w końcu picie wódki to taka nasza narodowa tradycja.Okazało się że obaj są kibolami ale mimo to oglądają naszą polską federację zapasów.Zaimponowało im moje patriotyczne zachowanie i zaoferowali mi ochronę przed nagłymi atakami.Nie muszę chyba mówić ci Mariusz jak bardzo wściekli kibole są skuteczni.Poza tym mają duży zapas trunków i co ważniejsze transport! Jak już o trunkach mowa skończyło ci się piwo weź następne nie krępuj się.

Mariusz Kolanko:Dzienkuję ci Prinse! Jesteś mi prawie jak brat!

Prinse:Dobrze dobrze.Masz jeszcze jakieś pytania?Mam nadzieję że tak bo ten korek długo nie ruszy z miejsca.Wielu fanów jedzie by zobaczyć moje kolejne zwycięstwo.No więc jak z tym pytaniem?

Mariusz Kolanko:No więc przyjacielu hmmm co sądzisz o sytuacji w naszej federacji?

Prinse:Jakiej naszej!?Kolejny który dąży do przejęcia władzy i wprowadzenia chaosu w tym ostatnim zagajniku wrestlingu w Polsce?

Mariusz Kolanko:Co? Ja? Nie nie mam aż takich wysokich ambicji.Źle mnie zrozumiałeś jestem ciekawy co sądzisz ogólnie o sytuacji w EWF?

Prinse:Jak z dreszczowca!Porwania,walka w zarządzie jak za czasów Kaliguli,zwalnianie i zatrudnianie pracowników z powrotem.Wykorzystywanie władzy i wpływów do własnych celów.Nie nie nie w federacji nie dzieje się dobrze takie jest moje zdanie.Którego nie zmienię.Ktoś musi zaprowadzić tu pożądek przędzej czy później.

Mariusz Kolanko:Mówisz o sobie?

Prinse:Nie mówię tak,nie mówię nie.

Mariusz Kolanko:A sam mnie oskarżałeś że dążę do władzy!

Prinse:Nie dążę do władzy!Dążę do sprawiedliwości i chwały naszego narodu!Jestem takim polskim Kapitanem Ameryką.

Michał:Kapitanem Polska?

Prinse:Mniej więcej.

Andrzej:Dla wrogów Kapitanem Wpierdol?

Prinse:Dokładnie!

Mariusz Kolanko:Mam też parę pytań od fanów.Pierwsze "Skąd masz tą szabelkę?"

Prinse:Kupiłem na targu w Damaszku po zakupie karabinu AK.Pomyślałem sobie co mi szkodzi wydać całą pensję?Okazało się to błędęm gdyż później nie było mnie stać na pożywienie.Ale i z tym sobie poradziłem.

Mariusz Kolanko:Czy popierasz Kravena?

Prinse:Bez komentarza.

Mariusz Kolanko:Ile wydałeś na flagę którą zostawiłeś przy stole komentatorskim?

Prinse:15 polskich złotych.

Mariusz Kolanko:Cóż to chyba tyle pytań.Dziękuję ci za ten wywiad i za twoją gościnność!

Prinse:Nie moją gościnność a ich Michała i Andrzeja.

Mariusz Kolanko:Dziękuję panowie, jestem Mariusz Max Kolanko pytam jak jest.

Koniec Transmisji Video

Proszę o napisanie mi co robię źle a co dobrze w moich RPach.

1239281010554942849e893.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Prinse

2

• Grishan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Prosisz i masz 8-)

Po pierwsze i podstawowe, zmierzasz we właściwym kierunku. Czytam wszystkie erpy i ten jest pierwszym Twoim dziełem, które przeczytałem z przyjemnością. Czyli powinieneś po prostu dalej robić swoje, bo idzie Ci to coraz lepiej. W tym erpie opowiedziałeś pewną historię, odniosłeś się do swojego przeciwnika i sytuacji w federacji, a także wzbogaciłeś swoją postać o dwóch "ochroniarzy" (ten motyw zostanie wykorzystany, albo nie - ważne jest to, że coś zaproponowałeś). Z mojego punktu widzenia, jest nieźle.

Kilka rad, które wydają mi się sensowne:

- Dbaj o czytelność tekstu. Po kropce i dwukropku rób odstęp, wtedy erp będzie sprawiał bardziej schludne wrażenie.

- Skoro Prinse to patriota to nie godzi się, żebyś słowo "Polak" pisał a małej litery. To taki drobiazg, ale wbił mi się w oczy.

- Zdjęcia i filmiki to fajna sprawa, pamiętaj jednak że podstawą erpa jest tekst. Takie dodatki mają wzbogacać to, co napisałeś, a nie na odwrót.

- Nie śpiesz się tak strasznie z wrzucaniem tekstu. Spóźnienia są fatalnym zwyczajem, ale nie ma też sensu przeginać w drugą stronę. Skoro masz tyle czasu, to poświęć go na "dopieszczenie" swojego erpa, wzbogacenie wypowiedzi swojego zawodnika, sprawdzenie błędów ortograficznych i tak dalej.

To chyba tyle. Pamiętaj jednak, że to nie ja oceniam erpy - mogę Ci tylko podpowiedzieć pewne rzeczy, ale najtrudniejszą robotę odwalasz sam ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki za miłe słowa i jeszcze większe dzięki za te mniej miłe,wezmę sobie twoje rady do serca w czasie pisania następnego erpa. Jeszcze raz dziękuję.

1239281010554942849e893.jpg