Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars 23.08.13r. - spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kofi Kingston def. JTG

Christian def. Big E Langston

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
      1. Alex Windsor  2. "Jungle" Jack Perry (c)  3. Divine Dominion (Megan Bayne and Lena Kross) (c)  4. Cope and Cage (Adam Copeland and Christian Cage)  5. Will Ospreay 6. Darby Allin  7. Thekla (c)  8. Tommaso Ciampa  9. The Young Bucks (Nick Jackson and Matt Jackson) 10. Chris Jericho  11. The Dogs (David Finlay, Clark Connors, and Gabe Kidd) (c)  12. Kenny Omega 
    • MattDevitto
      Nie oglądam WWE, ale nie powiem skusili mnie słabym produktem - mam słabość do botchamanii, co mogę powiedzieć
    • Grins
      Haha  mi się nie chce oglądać dlatego durnia a ty się rzucasz na takie harakiri odważnie  ale też obejrzę, dobrze im tak z tymi biletami takie gówno zapodali na talerzu że powinno być 30 tysięcy a nie 40 tysięcy  Coś czuje że po walce Drew/Fatu będzie mi już wszystko jedno i będzie chciało mi się spać, ale kurde to jest pierwszy dzień chyba jakąś flaszkę sobie kupię bo na trzeźwo nie wypada tego oglądać 
    • -Raven-
      1. Marina Shafir 2. "Jungle" Jack Perry (c) 3. Divine Dominion (Megan Bayne and Lena Kross) (c) 4. Cope and Cage 5. Will Ospreay 6. Darby Allin 7. Thekla (c) 8. Tommaso Ciampa 9. The Young Bucks 10. Chris Jericho 11. The Dogs 12. MJF (c)  
    • MattDevitto
      WMke pewnie obejrzę dla Pata, choć bardziej czekam na wprowadzenie do HoF AJa/ Ciekawi mnie mocno ile jeszcze dadzą radę sprzedać biletów do weekendu...
  • Dodaj nową pozycję...