Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Trzygodzinne SmackDown? Lesnar zniknie po SummerSlam? Mocna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Oficjele WWE oczekują nowych dobrych warunków od SyFy dla swojej piątkowej tygodniówki SmackDown! Może się okazać, że, aby podnieść poziom gali i jej oglądalność niebieska tygodniówka zostanie wydłużona do trzech godzin, podobnie jak RAW.

Rating poniedziałkowej gali RAW to 2.95. Tygodniówkę obejrzało 4 111 000 widz...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Karpin

2

• Rsee

1

• HrabiaZuo

1

• Morison

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Napisał, że wina leży po stronie Natalyi, która puściła dźwignię zanim AJ Lee odklepała, dlatego nakazał powtórzenie akcji.

Tak kurwa. Pierw kozaczy, że uwagi kierowane w jego stronę od kolegów po fachu z niższej półki ma daleko gdzieś i nie będzie się tym przejmował, a teraz mówi, że to przez Natalię, która na reszcie może na coś liczyć (celowo napisałem to drugi raz)... Gdyby nawet tak było jak mówi, to co z tego? Skoro nikt by na to nie zwrócił uwagi. Sędzia zjebał , a teraz niech go wyrzucą na zbity pysk z federacji.

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327519

• Reputacja:   1

* Jestem zdecydowanie za wydłużeniem Smacka do 3h (postulowałem o to zresztą już dawno temu), dzięki czemu Cena czy Punk będą się pojawiać regularnie u niebieskich co może znacząco podbić ratingi (a my będziemy mieć deja vu z czasów gdy w WWE był jeden roster pojawiający się na obu galach ;) ) Zdecydowanie jestem za!

* Ciekawy ME na Smacku się szykuje (choć nie napalałbym się za bardzo na tą niby "duża ilość przedmiotów". Nie od dziś przecież wiadomo że to co widzimy na galach zazwyczaj nie wygląda aż tak super jak przedstawiają to fani piszący raport z tapingu) , ostatnio miałem taką chcicę na SD gdy Undertaker walczył z Ambrose'm ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327521

• Reputacja:   613
  • Urządzenie:  Windows

Oficjele WWE oczekują nowych dobrych warunków od SyFy dla swojej piątkowej tygodniówki SmackDown! Może się okazać, że, aby podnieść poziom gali i jej oglądalność niebieska tygodniówka zostanie wydłużona do trzech godzin, podobnie jak RAW.

3-godzinne Smackdown? Czy WWE dobrze się czuje? :D RAW jeszcze rozumiem, ale na SD będą nas czekać pojedynki typu Khali vs. Ryder.

Sędzia WWE Marc Harris na Twitterze wyjaśnił powód zbotchowania końcówki walki Div z RAW. Napisał, że wina leży po stronie Natalyi, która puściła dźwignię zanim AJ Lee odklepała, dlatego nakazał powtórzenie akcji.

Ten sędzia powinien trafić na dywanik do Vince'a, bo na za dużo sobie pozwala. Lepiej niech się skupi na swojej pracy, bo niedługo może ją stracić. Żałosny facet.

W najbliższym czasie mają zostać ogłoszone informacje dotyczące drugiego sezonu Total Divas. Warto również wspomnieć, że obecny sukces pierwszego sezonu mocno podniósł notowania Div biorących w nim udział, ale przede wszystkim sióstr Bella. Mówi się, że o ile AJ Lee i Kaitlyn są zamieszane w sprawę Divas Title, o tyle Nikki i Brie stoją na szczycie dywizji.

Bella Twins na szczycie dywizji? Ja się tylko pytam za co, co one zrobiły dla tej dywizji przez ostatni czas. Dla mnie sprawa wygląda prosto, na szczycie są AJ i Kaitlyn, a potem długo, długo nic. PS- Pozdro John Cena. :D

Daniel Bryan przyznał, że jeszcze nie obejrzał żadnego odcinka Total Divas, w którym sam brał udział. Podczas premiery akurat WWE przebywało na trasie w Australii, a przy drugim odcinku odbywał lot na kolejną galę. Dodał, że i tak ciężko byłoby mu obejrzeć jakikolwiek odcinek, gdyż obecnie nie mają z Brie żadnej telewizji w domu.

Czyli Nikki niezbyt często odwiedza siostre w domu... :twisted:

Dzięki za newsy. :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327523

W najbliższym czasie mają zostać ogłoszone informacje dotyczące drugiego sezonu Total Divas. Warto również wspomnieć, że obecny sukces pierwszego sezonu mocno podniósł notowania Div biorących w nim udział, ale przede wszystkim sióstr Bella. Mówi się, że o ile AJ Lee i Kaitlyn są zamieszane w sprawę Divas Title, o tyle Nikki i Brie stoją na szczycie dywizji.

Mam wrażenie, że zanim Nikki zajęła się ''little jimmy :twisted: '' to siostrzyczki mniej sobie pozwalały, a teraz to już blokują powrót Marii do WWE.

A co do całej dywizji to na jej szczycie stoją The Chickbusters, dzięki którym więcej osób się zainteresowało tym co sie tam dzieje, a nie Pani ''sztuczne cycki'' i jej równie beznadziejna ringowo siostra.

http://i.imgur.com/XWFUhvY.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327527

Tak kurwa. Pierw kozaczy, że uwagi kierowane w jego stronę od kolegów po fachu z niższej półki ma daleko gdzieś i nie będzie się tym przejmował, a teraz mówi, że to przez Natalię, która na reszcie może na coś liczyć (celowo napisałem to drugi raz)... Gdyby nawet tak było jak mówi, to co z tego? Skoro nikt by na to nie zwrócił uwagi. Sędzia zjebał , a teraz niech go wyrzucą na zbity pysk z federacji.

Wina leży jak najbardziej po stronie Natalki. AJ nie zdążyła na dobrą sprawę odklepać, a Nattie już ją puściła. Za drugim razem było podobnie, dobrze, że sędzia wtedy zareagował, ponieważ to byłoby już żenujące. Zgadzam się z tym, że Neidhart zasługuje na push, ale nie można jej bronić za wszelką cenę. Popełniła błąd, nie potrafi improwizować. W tym wszystkim podobała mi się praca AJ Lee, która raczej nie spanikowała. Gdyby sędzia zakończył walkę za pierwszym razem zapewne czepiano by się go, że AJ odklepywała, gdy Natalya już nie zakładał jej dźwigni. Harris się tylko niepotrzebnie rzuca w internecie, zamiast milczeć i zapomnieć o sprawie.

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327528

O ile RAW 3-godzinne ogląda mi się bardzo przyjemnie i od początku byłem fanem tego pomysłu, o tyle co do Smackdown nie mam już takiego przekonania. Z wydłużeniem o połowę czasu antenowego niebieskiej gali wiążą się dwie alternatywy - 1. Ceny, Punki i inne gwiazdy, które rzadko bywają na SD będą występowały tam regularnie, piątkowe show nie będzie odstawało wyraźnie poziomem od RAW; 2. Będziemy oglądać masę zapychaczy w postaci walk Justinów Gabrielów, my te pojedynki przewiniemy, widownia oglądająca na żywo nie będzie miała tej możności, więc odpuszczą sobie całą galę. WWE i tak daje nam całą masę materiału, który ciężko jest regularnie oglądać, moim zdaniem nie potrzeba kolejnych 45 minut, wystarczy umiejętnie eksploatować obecny czas antenowy.

Co do botchu z ostatniego RAW, popieram w 100 % sedziego, Nattie powinna wiedzieć, że dźwignię puszcza się po jasnym sygnale oficjela/po gongu, ewidentny błąd zawodniczki, zgadzam się ze słowami Karpina, także w kwestii zachowania pana referee :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327542

Co do przedłużenia SD! to nie byłby to zły pomysł. Ale tylko wtedy, gdyby byli na to przygotowani, zarówno głowy bookerów, które nie zawsze są pełne dobrych pomysłów, jak i zawodnicy. Na tę chwilę nie potrafią zapełnić danego im czasu, więc dopychają powtórki z RAW bądź stare walki. Nie zdziwiłbym się, gdyby Smackdown stało się wtedy powtórką połowy poniedziałkowej gali.
https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327547

Jeśli 3-godzinny Smack miałby się równać z obecnością gwiazd z RAW, świetnymi ringowo walkami i szansą dla niewykorzystywanych zawodników (przykładowo walki o pas US i IC), to jestem zdecydowanie na tak. Dałbym wreszcie szansę Hunico, JTG, nawet McIntyre'owi, gdyby miało to oznaczać co najmniej 10 minutowe pojedynki o srebra. Ale wiadomo, nic z tego nie wyjdzie.

Bellaski są na szczycie dywizji? Chyba inny program oglądamy. Feud o pas AJ i Kaitlyn to jeden z najlepszych feudów wśród kobiet ostatnich lat. I nie widzę tam sióstr Bella, robiących cokolwiek, by namieszać w feudzie.

Zaskakują mnie wyniki Total Divas. Po debiucie wcale nie idzie do dołu a wręcz przeciwnie - oglądalność rośnie. Jednak ludzie kupili Reality Show made by WWE

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327549

Gdyby wydł€zenie czasu Smacka miało się wiązać z większymi szansami na rozwój i pokazywanie się publiczności takich zawodników jak Tyson Kidd, Justin Gabriel czy Hunico byłbym za. Ale z drugiej strony można się zastanowić, czy takie wydłużenie jest potrzebne skoro i tak większość czasu niebieskiej tygodniówki zajmują powtórki z poprzednich gal...
https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327584

Nie jestem zwolennikiem trzygodzinnego SmackDown. Z prostego powodu. Już teraz czas gali często nie jest wykorzystywany w pełni, bo zdarzają się przypadki, że pokazują nam walki sprzed wielu lat, których uczestników wielu nie kojarzy, bo są to nic nie znaczące starcia. Dlatego lepiej żeby czas gali pozostał w standardowej wielkości. Zresztą wielu zawodników którzy nie mają miejsca w karcie na dwóch głównych tygodniówkach można promować na ME i Superstars, a pomimo to nawet tam często wciska się najlepszych, aby stoczyli kolejną walkę.
https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327589

Już teraz czas gali często nie jest wykorzystywany w pełni, bo zdarzają się przypadki, że pokazują nam walki sprzed wielu lat, których uczestników wielu nie kojarzy, bo są to nic nie znaczące starcia. Dlatego lepiej żeby czas gali pozostał w standardowej wielkości.

Po raz kolejny trzeba tłumaczyć, że te "walki sprzed wielu lat" są dodatkiem do transmisji w innych krajach. Na SyFy czyli stacji która produkuję SD gala jest pokazywana bez tego.

https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327590

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

SD 3-G-godzinne? Mogli by sobie darować. Nie dość, że ledwo co wyrabiają z programem na raw, to im się zachciewa więcej segmentów na smacku. Lepszym pomysłem byłoby wydłużenie do 2 h nxt...
https://forum.wrestling.pl/topic/33636-trzygodzinne-smackdown-lesnar-zniknie-po-summerslam-mocna/#findComment-327720