Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Opercja i przerwa Ceny po SummerSlam?, Hunter i Stephanie pr

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

W trakcie RAW w mieszanym pojedynku Khali/Natalya vs Langston/AJ Lee sędzia Marc Harris zbotchował zakończenie walki, nie ogłaszając zwycięzcy po odklepaniu AJ Lee po dźwigni Natalyi. Divy zmuszone były powtórzyć zakończenie, aby sędzia mógł poprawnie zakończyć walkę. Kilku sędziów niezależnych (oraz wielu fanów) wytkn...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Ghostwriter

2

• Kowal

2

• demku

1

Top użytkownicy w tym temacie

Sędzia dał taką trochę hellową odpowiedź krytykom. W sumie jeśli popełnił błąd, to powinien przyjąć krytykę, a to że pracuje w największej federacji wymusza na nim, aby nie popełniał w ogóle błędów.

Natalya będzie miała walkę na SS? Toż to strasznie kiepska decyzja, bo co tam robi diva, która na tygodniówkach walczy bardzo mało. Rozumiem że ma to związek z total divas, ale tym samym odbiera czas lepszym zawodniczkom.

Kontuzja Ceny to gigantyczny spojler jego walki z Bryanem. W sumie John od 2008 roku nie miał większych przerw spowodowanych prawdziwymi kontuzjami i należy mu się odpoczynek, a nam przerwa od jego osoby.

Zdjęcia Evy Marie bardzo fajne :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327439

Harris powinien zjeść Snickersa, bo widzę, że komuś tutaj sodówka odwala. Facet jest nikim, w WWE jest multum sędziów bardziej znanych, a gwiazdorzy, jakby co najmniej był tam mistrzem. Zabawny facet.

Trochę martwią plotki, jakoby Steph i Hunter mieli przejść turn. Oznaczałoby to niestety, że ktoś na SummerSlam zostanie wykiwany, a jak ktoś, to tylko Cena. Idąc tym tropem Bryan pewnie kantem wygrałby tytuł i przeszedł turn, co jest prawie tak głupie, jak to, co swego czasu zrobili z CM Punkiem. Wolałbym by się jednak z tym wstrzymali, mimo wszystko.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327440

Natalya będzie miała walkę na SS? Toż to strasznie kiepska decyzja, bo co tam robi diva, która na tygodniówkach walczy bardzo mało. Rozumiem że ma to związek z total divas, ale tym samym odbiera czas lepszym zawodniczkom.

Oj polemizowałbym czy akurat Nati zabiera czas lepszym zawodniczkom. Ciężko takie w głównym rosterze WWE znaleźć. Powiedziałbym nawet, że Nati jest, jeżeli nie najlepszą obecnie, to na pewno jedną z najlepszych technicznie zawodniczek w WWE. Warto wspomnieć, że przecież mistrzyni ma już swoją walkę na PPV i ostatnia pretendentka też. Nie narzekałbym na to starcie tak bardzo. Będzie dobry przerywnik między walką Punka z Lesnarem a Ceny z Bryanem.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327442

A gdzie tu botch sędziego w tej walce? To Natalya zjebała bo przestała wykonywać swoją akcję. Więc co On miał odklepać? AJ leżącą i klepiącą o matę? To byłoby głupie. A jeżeli Natalya nie potrafi wykonać akcji to po co ją robi? Jak drugi raz zakładała dźwignię to ledwno co i znowu jej nie puściła pod koniec. Śmieszne
https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327445

Oj polemizowałbym czy akurat Nati zabiera czas lepszym zawodniczkom. Ciężko takie w głównym rosterze WWE znaleźć. Powiedziałbym nawet, że Nati jest, jeżeli nie najlepszą obecnie, to na pewno jedną z najlepszych technicznie zawodniczek w WWE. Warto wspomnieć, że przecież mistrzyni ma już swoją walkę na PPV i ostatnia pretendentka też. Nie narzekałbym na to starcie tak bardzo. Będzie dobry przerywnik między walką Punka z Lesnarem a Ceny z Bryanem.

Technicznie być może jest w czołówce, ale chodzi mi też o jej pozycję w federacji jako zawodniczki. Ostatnimi czasy jak już występowała, to głównie u boku Khaliego. Być może push związany z TD pozwoli się jej pokazać z lepszej strony, bo jak na razie nie mam o niej zbyt dobrego zdania. A co do tego że w rosterze nie ma dobrych zawodniczek, to jak zaczną wrzucać divy z NXT do głównego rosteru, to wtedy nie będzie można już tak powiedzieć.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327448

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Kurcze, ten news z łokciem Jacha to killerski spoiler main eventu Summer Slam. Jedyne nad czym chyba będziemy mogli się już teraz głowić, to tylko to, czy Randal zainkasuje walizę :(

No chyba, że "zaskoczą" nas tak, że Janusz pojedzie jednak Dragona, a Ortonator na Cenie wykorzysta neseserek.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327449

Miejmy nadzieję, że super bohater janusz straci pas no i w końcu zobaczymy Bryan'a jako wwe champa, ale i tak pewnie po walce ten ogrodowy wąż Orton zrealizuje na nim kontrakt. Walka Cody Rhodes vs. Damian Sandał powinna być w stypulacji ladder match for MITB briefcase
https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327452

• Reputacja:   41

Nie wiem kogo to była w końcu wina z tym botchem, ale wyglądało to conajmniej...śmiesznie, żałośnie, nie wiem co bardziej mi tu pasuje.

Ja cieszę się z powodu wystąpienia natayli na ss, najbardziej zasługuje na to z obecnych w rosterze kobiet. Jeśli już robią to total divas, to dobrze że jakoś dzięki temu promują panie. Przerwa z ceną, bezcenne. Zdjęcia eve marie....niezbyt.

Walka Cody Rhodes vs. Damian Sandał powinna być w stypulacji ladder match for MITB briefcase

Uważam, ze nie musi to jeszcze być na szali. Ich feud narazie jest bardzo ciekawy a ich pojedynek i bez walizki będzie miodzio.Chociaż w końcu będzie trzeba dodać trochę smaczku i wtedy walizeczka rozwiązaniem stanie się dobrym.Jednak można z tym poczekać do noc.Bardziej tutaj to pasuje, gdyż w jakimś tam sensie to też ,,tytuł''-może przyszły ale, zawsze jest.Ich feud fajnie się rozciągnie, będzie więcej z tego korzyści dla obu panów.Jest do tego podstawa by zrobić dłuższą potyczkę ex rhodeschollars.Toteż uważam, iż na ss walka może być zwyczajna, dopiero później przedmiot kłótni powinien być użyty.Na ss niech wygra cody i odbije se zemstę a sandow następnie obroni swoją ukochaną walizę...

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327454

Kurcze, ten news z łokciem Jacha to killerski spoiler main eventu Summer Slam. Jedyne nad czym chyba będziemy mogli się już teraz głowić, to tylko to, czy Randal zainkasuje walizę :(

No chyba, że "zaskoczą" nas tak, że Janusz pojedzie jednak Dragona, a Ortonator na Cenie wykorzysta neseserek.

Aż takiej chujni nie mogą nam zafundować. Już prędzej Danielson pocieszy się pasem kilka sekund/minut. Aczkolwiek nawet tutaj nie zdziwiłbym się, gdyby Randy wykorzystał walizkę na następnym RAW albo jeszcze później. W ogóle spodziewam się powtórki z tego jak pas przejął CM Punk - tzn. jak Bryan straci ten pas na rzecz RKO, to tylko po to, żeby gdzieś tak z miesiąc później odzyskać. I gdzieś tak do końca roku podzierżyć. (Niespotykany optymizm jak na mnie, ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić inny scenariusz)

Słowem: po przeczytaniu tego newsa fani Danielsona mogą już w zasadzie otwierać szampana. Bryan pas zdobędzie, ale nie wiadomo tylko na jak długo i co dalej.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327467

Moim zdaniem ten news o kontuzji Ceny niewiele zmienia w bookingu SummerSlam. Bryan i Orton nadal mają większe szanse na przejęcie niż Cena na obronę, ale gdyby zarząd się uparl, mógłby wygrać i przez miesiąc, do Night of Champions podleczyć uraz, nie biorąc udziału w czynnych występach. Janek i tak nie był dobrym zwycięzcą ze względu kontynuacji storyline'u, ale wciąż pozostaje kilka opcji - Bryan wygrywa i mamy kasację, Bryan wygrywa i kończy Summerka z tytułem, Cena wygrywa i mamy kasację, a przed chwilą przyszedl mi do głowy jeszcze inny pomysł: Bryan wygrywa, mamy kasację, lecz nieudaną za sprawą Ceny, który (jak to już pisał ktoś w temacie RAW i został moim natchnieniem :twisted: ) nabiera szacunku do pokonującego go Daniela, Orton wpada w szał, Punt Kickuje Cenę, może też i Trypla by podkreślić zbilżający się heel turn, dalej feuduje z Bryanem o tytuł, do powrotu Janka, który dobiera mu się do tyłka po zaleczeniu kontuzji.
https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327469

Ten news o kontuzji to pewnie blef, żeby uśpić czujność fanów.

Powiedzmy sobie szczerze. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Cene jako zwycięzce. Dodanie Triple H'a do walki jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że Bryan tytułu na SS nie zdobędzie. Na tygodniówkach to właśnie Daniel sprawia wrażenie wyluzowanego, pewnego siebie, wygrywa wszystkie swoje walki i jedzie każdego. Natomiast Cena jest taki niemrawy i nawet to było widać na Raw, gdzie Bryan tak sprowokował Cene, że aż temu puściły nerwy. Dawno takiego Ceny nie było. Ten John jest bardzo nie pewny swojej wygranej, nie dziwi was to ? A to oznacza, że na SummerSlam pokaże Bryanowi, gdzie jego miejsce i pewnie nauczy go szacunku.

Ja stawiam na Cene i cashing Ortona.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327471

a przed chwilą przyszedl mi do głowy jeszcze inny pomysł: Bryan wygrywa, mamy kasację, lecz nieudaną za sprawą Ceny, który (jak to już pisał ktoś w temacie RAW i został moim natchnieniem :twisted: ) nabiera szacunku do pokonującego go Daniela

Jakiś czas temu pisałem, że Janusz może udaremnić Viperowi kasację walizki. W tym feudzie dość wyraźnie zaznaczono już, że Janusz stara się przekonać, że taki kurdupel jak Bryan też zasługuje na złoto i niejako namaszcza go na nowego mistrza. Gdyby przeszkodził Ortonowi, to po prostu dopełniłby tej słodkiej historyjki. Coś jak z CM Punkiem, któremu jobbnął niejako na własne życzenie, a później niańczył jak jakąś popierdółkę (chodzi mi o moment, w którym pas WWE przejął Alberto Del Rio, znęcał się nad Punkiem, a Janusz przeżywał jakby mu młodszego brata tłukli), słodził podczas przemów i grał na nosie "złemu" McMahonowi. Wtedy oddanie pasa to był taki bunt wobec federacji, teraz też muszą załatwić to w jakiś taki sposób, żeby Janusz nie był po prostu tym, który okazał się gorszy od Bryana.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327472

Ale o czym wy mówicie dla mnie Bryan wygra, na ring wyjdzie Vince mówiąc że ostrzegał Cene i Bryane że nie chce ich jako mistrzów i ma swojego mistrza i wtedy wchodzi Randall z walizką ale że HHH jest sędzią walki Cena-Bryan przeszkadza Ortonowi z cashingiem i powstrzymuje go jeszcze przed wejściem do ringu, po co Orton miałby stracić walizkę ??? to byłaby jeszcze większa głupota niż walizka Janusza rok temu, tym bardziej że czytałem że feud Orton-Bryan jest szykowany na jesień. Dla mnie to wygląda tak Bryan zdobywa pas na SSbroni ho na NoH w rewanżu z Ceną, a Orton (heelowy) walczy z HHH na NoH i z pomocą Vince funduje mu wakacje a Orton potem realizuje walizkę na Danielu i feuduje z nim wygrywając ten feud, a Bryan wygrywa RR 2014 i na WM odbiera pas Ortonowi. HHH jakby wrócił miałby już podstawy na feud z Vincem i finałem tego na WM
https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327482

@up

Bez przesady po 1 cena ma mieć przerwę o czym pisze już na prawdę dużo portali , po 2 Bryan nie jest aż takim terminatorem żeby wygrać RR , teraz na zwycięstwo w RR klasują się Punk i Sheamus. Do rewanżu o ten tytuł na pewno nie dojdzie na noc , moim zdaniem będzie to wyglądało tak , mamy SS wygrywa Bryan , wszyscy się cieszą super super super , następne Raw Cena zapowiada swój rewanż na za tydzień , Bryan ma match z kimś tam zostaje przez niego obity do ringu wpada Orton wyciąga pieniądze z konta , zdobywa pas no i ewentualnie atakuje jeszcze punt kickiem Cene żeby pokazać ten Heel Turn , potem mamy przerwę Ceny , Ortona jako mistrza , no i wraca Cena i mamy replay z 2009 roku czyli Orton z brodą i włosami na głowie w feudzie z Ceną. Nie dadzą Bryanowi pasa , Punk go trzymał tak długo po 1 bo jest świetny za mickiem , po 2 bo ma świetny move skill , po 3 na koniec dostał Heymana i Heel turn co go odświeżyło. A nasz święty mikołaj ma co , świetny move skill , za mickiem jest przeciętny jeżeli mamy go porównać do Punka , Ceny czy np. Ambrosa. No przepraszam ale takie jest życie wasz ulubiony Bryan no nie jest w oczach Vinca wiarygodnym mistrzem.

https://forum.wrestling.pl/topic/33631-opercja-i-przerwa-ceny-po-summerslam-hunter-i-stephanie-pr/#findComment-327566