Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dark Match, Gdynia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Krótki materiał z lokalnej stacji telewizyjnej. Program śniadaniowy. Prawdopodobnie. Po lewej stronie siedzi Gregor Cordial, a po prawej państwo prowadzący.

Dziennikarz i Dziennikarka.

Dziennikarka: Witaj w naszym studiu Georgu. Wiemy, że jesteś bardzo popularny w Stanach Zjednoczonych, ale mógłbyś opowiedzieć nam coś o sobie?

Kilka sekund Ciszy. Reporterka wpatrzona w gościa..

Po chwili jednak:

Gregor Cordial: Pani mówiła do mnie?

Dziennikarka (Z uśmiechem na twarzy): Tak, a do kogo innego.

Gregor Cordial: To może zaczne od tego, że nie nazywam się Georg. Nazywam sie GREGOR. Gregor Cordial. Jestem Polakiem, ale mieszkam w Bremie...

Dziennikarka: Bremie? To gdzieś w Stanach?

Dziennikarz (Próbujący powstrzymać się od śmiechu): To w Niemczech kochana. Niedaleko Holandii, prawda?

Gregor Cordial: Tak.

Dziennikarka (Lekko zawstydzona): Powiedz, w muzyce osiagnąłeś już wszystko. Nie myślałeś, żeby zmienić profesje?

Gregor Cordial: Szczerze powiedziawszy już to zrobiłem.

Dziennikarz: Tak? Więc kończysz z muzyką?

Gregor Cordial: Nie! Ale będę wrestlerem w jednej z federacji. Bynajmniej spróbuje być (śmiech).

Dziennikarka: E Wu eF, czy może jakaś mniejsza?

Gregor Cordial: Zobaczycie, ale jak już się przekonacie gdzie.. To wiedzcie, że nie idę tam, by być obijanym.

Film się urywa. Jesteśmy teraz w hali. Połowa ludzi w Gdyńskiej hali nie za bardzo wiedzą o co chodziło z tym filmem.

Za to wiele osób już wie, w jakiej federacji występować będzie miał Gregor Cordial.

Wybija godzina, w której mial zacząć się Dark Match..I niemal równo z tym gaśnie światło w hali.

Połowa osób (Ta, która nie wie o co chodzi z filmem) zaczyna snuć wnioski - "Zabrakło im prądu."

Druga połowa (Ta zdecydowanie bardziej rozgarnięta) wie, że zaczynamy!

Po chwili słyszymy raz jeszcze słowa kończące video: "(...)nie idę tam, by być obijanym."

Boom! I zaczynamy zabawę! Błyskają stroboskopy, na arenie słychac muzykę. To zdecydowanie muyka elektroniczna. DJ Tiesto jak nic.

Połowa fanów zgromadzonych w arenie (Ta rozgarnięta oczywiście) wie o co chodzi i słychać chanty "Gregor Cordial"!

Muzyka się rozkręca, świateł również mamy coraz więcej.. Widzimy, że na rampie stoi konsola. A przy niej.. Właśnie bohater tego "tajemniczego" filmiku.

(Tajemniczego oczywiście, dla tej cześci fanów, którzy nie wiedzieli kto to Gregor Cordial).

Cordial opuszcza konsole i udaje się w stronę ringu. Otrzymuje mikrofon i..:

- Zaskoczeni? Ja również. Niespodziewałem się, że kiedyś stanę w ringu największej federacji wrestlingu. Jestem tutaj, ponieważ chciałem spróbować czegoś nowego.

Dlaczego wrestling? Od małego oglądam ten rodzaj rozrywki sportowej. Zawsze chciałem stanąć w ringu, dostać mikrofon i.. obrażać wszystkich jak leci.

Dzisiaj mam taką okazje, ale nie.. nie będą od razu mówił, że nikt w tej federacji nie jest lepszy ode mnie, ponieważ tak rozpoczynają głupcy. Aż strach pomyśleć jak zareagowali by w szatni. Wierzę, że EWF to miejce dla mnie. Od dziś zaczynam pracować od nowa na swoje nazwisko! I znów zaczynam od głupiego gadania.. Znów zaczynam od Gdyni!

Pamiętacie jak 5 lat temu dawałem tu swój pierwszy prawdziwy koncert? Później stałem się tym kim się stałem.

Miejmy nadzieję, że Gdynia będzie szczęśliwym miejscem dla mnie!

Macie tutaj swoich wielkich zawodników, ale od dziś jest tutaj też Gregor Cordial. I możecie dopisywać mnie do listy najlepszych, bo taki tutaj będę. Jezcze nie jestem..Ale będę.

Żaden z zawodników nie został 3 razy najlepszym DJ'em na świecie. Mam dopiero 23 lata, więc czas korzystać z tego co zostało nam dane.

Wiem, że teraz siedzicie i nawet nie próbujecie mnie słuchać..Bo tak głupio pieprzyć to każdy potrafi. Ale nie każdy może stać w ringu EWF.

Wiem, że czekacie na główną galę. Wiem, że czekacie na mistrzów, ale za rok o tej porze to ja będę tutaj stać w walce wieczoru.

Wspomnicie moje słowa. A ja udowodnię wam, że nawet DJ może być wielką gwiazdą wrestlingu. Kiedyś usłyszałem od kolegi z branży, żebym nigdy się nie poddawał, bo tak robią frajerzy.

Cóż.. Chyba nie muszę wam mówić, że się nie poddam, prawda?

Na koniec podzielę się z Wami pewnym twierdzeniem..To zaprowadziło mnie na szczyt list przebojów..To zaprowadzi mnie na szyczt tej federacji! WE ARE THE MUSIC!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GregOriOo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie