Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hold dla Eddiego Guerrero

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

REY może i WCW rządziło w czasach NWO wydrywali wojny rattingów i tak dalej ok

to fakt ale co było potem dobrze wiemy.......pojawiało sie kolejne wariacie NWO np.

Latino World Order , pas world heawy waight title latał jak szmata ( o ile sie nie myle

raz zdobył go aktor David Arcuete i ogulnie WCW shodziło na psy i ssało podczas gdy

na WWE rządziła era Attitude a WCW było w cieniu i już w nim pozostało do końca.

Druga rzecz REY ze walki HHH są gówno warte . Nie są obecnie najlepsze ale

też nie są tak tragiczne jak napisałeś obejrzyj se walke HHH vs HBK z raw przed

Royal Rumble 2004 i nie pierdol tu głupot.

A co do porównania HHH i Guerero to jest mój punkt widzenia i to nie powód żebyś mnie

wayzywał od marków bo zauważyłem że bardzo lubisz używać tego słowa nie zgadzasz

to podaj mi kontrargumenty a nie bluzgaj na mnie pierdolony czarnuchu........

DDP masz mi za złe że nazywając WCW gównem obrażam fanów tej federacji po czym

sam nazyważ WWE federacią dla marków obrażając tym samym jej fanów więc gdzie

tu logika....?

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

8

• Hartfan

7

• DDP

6

• rey023

6

Top użytkownicy w tym temacie

Hahaha... stary... ja cie prosze... litosci.. nie moge ... walka HHH vs HBK sprzed RR BYLA DOBRA ! Tak.. byla dobra. Ale jedyne co HHH zrobil sie do tego przyczynic to fakt ze.. byl tam, i mozna bylo to nazwac walka (bo jak wiemy walka wymaga conajmniej dwoch zawodnikow zeby mozna nazwac ja walka). Kazda jedna rzecz o ktorej mozna powiedziec ze byla w tej walce 'dobra', zostala wykonana przez HBK i tylko HBK ! To on wykonywal ryzykowne akcje, to on byl caly czas w ruchu, to on prowadzil HHH'a za reke i ta walka to tylko i wylacznie jego zasluga ! HHH robil DOKLADNIE to co zwykle.. czyli odwalil ten sam crap ktory zawsze odwala, ktory odwalal np. walczac z Goldbergiem, a ze niestety Goldberg sam nie jest lepszy, to walki Goldberg vs HHH byly jakie byly (sprawialy ze momentami chcialem plakac jak dziecko). HBK uratowal walke i uczynil ja dobra.

4302049614329261d90190.jpg

Cerber: w ogole wiesz czemu cie tak nazywam? bo jestes dla mnie jak ten mitologiczny pies o 3 mordach...za duzo szczekasz...Wiec jesli chodzi o zarzut dotyczacy braku logiki to spiesze z wyjasnieniem ze nazywanie jednej federacji gownem a drugiej dla markow nie jest rownoznaczne...Poza tym czym zyjesz...Prawda jest taka ze wrestlrzy ktorzy przeszli z WWF do WCW zniszczyli ta federacje a ci z WCW ktorzy przeszli do WWF ja zbudowali tak wiec nie podniecaj sie...Teraz WWE tez jeszcze jako tako pszedzie i gdyby nie byli zawodnicy z WCW i ECW to by Vince nie mial powodow do radosci...
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Guerero

Mam prosbe, i, przed napisaniem kolejnego posta, wejdz na wwe.com, sprawdz jak to sie pisze, po czym wroc i wyslij kolejnego zalosnego, wypchanego smutnymi, bezsensownymi argumentami ktore sa wynikiem braku wiedzy o wrestlingu i calkowitym zapatrzeniem w gowno w postaci kurwa HHH'a. Dziekuje z gory.

A co do WCW.. obraziles je, a zaraz po tym obraziles wszystkich fanow WCW (z DDP na czele), to zalosne... obrazac federacje a obrazac fanow federacji to dwie inne sprawy. Naprawde zalosne. I mam dla ciebie zagadke. Jak to jest ze podczas istnienia WCW i ECW, WWF mialo ratingi calkiem przyzwoite, czasem nawet bardzo, a teraz gdy konkurencja nie istnieje, ratingi ida gwaltownie w dol ? Chyba powinno byc na odwrot co szerloku ? Podpowiem ci troche w rozwiazaniu tej tajemnicy... HHH... World Heavyweight Title.. to jeden z powodow (wielu).

Jak juz Rabol napisal walka na ostatnim RAW w 2003 roku byla dobra tylko dzieki HBK to on wykonal cala robote a HHH tylko tam byl i tyle...mogliby mnie tam dac i tez bym dobrze wypadl :)

Tak samo walka na WM XX bedzie dobra tylko dzieki HBK i Benoit a HHH po prostu tam bedzie, smutne ale prawdziwe

Od swojego powrotu na 2002 HHH zrobil tylko kilka dobrych walk

n.p

- SS 2002 HHH vs HBK

- Armageddon 2002 HHH vs HBK

- RAW 2003 HHH vs HBK

We wszystkich wiekoszosc pracy wykonal HBK.

A cala reszta byla tragiczna!!!!

Na temat porownania HHH do Eddie'ego to az zal dupe sciska.....

Jestes tak zakochany w HHH ze nie widzisz tego ze on od 2 lat ssie!!!!!!!!!

Ale coz milosc slepa jest...hehehe

I naucz sie porawnie pisac bo stajesz sie powoli posmiewiskiem forum :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Widze że to prawie wojna ..... ale nie wiem czy potrzebna.W końcu każdy ma swoje zdanie ale ja sie nie bede mieszał do tego ...

Napewde to się staje żałosne nie mieszajcie się a oni jak chcą się kłócić nad wyższością WCW ma WWF to niech zrobią nowy temat. W końcu każdy ma swoje zdanie!
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Kto sie tu kloci o wyzszosc wcw nad wwf ? To tylko maly bonusik i ktorym kazdy juz zapomnial.

To nie jest nawet klotnia. Chodzi o to, ze kazdy ma swojego ulubionego wrestlera. Kazdy, bez wyjatku. Ale trzeba potrafic dostrzegac w nim nie tylko zalety ale i wady. Moim ulubionym wrestlerem od wielu wielu lat jest Sting. Odkad pamietam, lubie go najbardziej. Ale nie jestem w niego slepo zapatrzony. Potrafie przyznac, ze ma przecietne mic skillsy. Potrafie przyznac ze jest wielu bardziej charyzmatycznych od niego. I potrafie przyznac ze nawet w czasach jego fizycznej swietnosci, zawsze byl ktos lepszy od niego. I teraz, 29 luty 2004, jest cala masa wrestlerow ktora ma wiecej umiejetnosci w ringu. Sting zawsze bedzie dla mnie numerem jeden, mimo to ze wiem o tym wszystkim co napisalem wyzej. Zdaje sobie z tego sprawe i nie zaprzeczam temu.

HHH'a tez kiedys bardzo lubilem. Bardzo. Doznal powaznej kontuzji, wyszedl z formy, nie odzyskal jej. Trudno. Zdarza sie. Bylo milo ale sie skonczylo. Mowi sie trudno. I to jest jedna sprawa. Nie mam do niego zadnych pretensji. Sek w tym ze od dwoch lat HHH blokuje promocje mlodszych, utalentowanych wrestlerow, zabiera im jakakolwiek szanse osiagniecia czegos (HW Title). RVD, Kane, Booker T i cala reszta. HHH zrobil z WWE, a raczej z RAW, posmiewisko. Zrobil z RAW miejsce gdzie nie liczy sie talent, ciezka praca i umiejetnosci, a jedynie wladza, pieniadze i... hmmm.. pieprzenie steph :P No i co najgorsze dla fana wrestlingu - obniza poziom. Poprostu. Dzieki niemu wiekszosc main eventow PPV RAW byla gowniana. A to wszystko dlatego ze jest pieprzonym egoista, samolubem ktorego nie obchodzi nikt inny procz niego samego. I nawet gdyby byl niesamowity w ringu i pozanim, gdyby rzeczywiscie, tak jak twierdzi w kazdym sdpeechu, byl najlepszym zywym wrestlerem, to i tak nie mialbym dla niego ani odrobiny szacunku. Mowisz Assasin ze HHH jest lepszym materialem na mistrza niz Eddie ?? Mylisz sie. Teraz nawet Hurricane bylbyl lepszym materialem dla mistrza. HHH to smutny, zalosny czlowiek ktory wie ze jako wrestler jest skonczony bo nie ma umiejetnosci, wiec wykorzystuje wladze jaka zdobyl. Pokazal calemu swiatu ze jego ego wieksze jest niz dupa Big Show'a. I gdyby nie pieniadze ktore na tym zarobil, bylo by mi go zal. Ty Assasin nie potrafisz tego przyznac. Nie widzisz wad HHH'a ktorych ma tak wiele. W normalnych przypadkach widzi sie zalety zamiast wad... ale HHH nie ma ZADNYCH zalet... nawet jednej malutkiej zalety. Zadnej. I wiesz co jest najgorsze ?! Prawdopodobni nawet on sam o tym wie. Wie ze wrestler z niego kijowy, wie ze nie potrafi robic dobrych walk bez odpowiedniego przeciwnika ktory go pokieruje i odwali robote. On to wie, ale ma to w dupie bo jak juz powiedzialem jest egoistycznym skurwielem. Robi na tym pieniadze, jest slawny, ustawiony do konca zycia, jest HW champem od dwoch lat z malymi przerwami.. czemu mialby sie tym martwic ? Otworz kurwa oczy i przyznaj w koncu ze HHH nie jest doskonaly, i ma o wiele wiecej wad niz jak to sam stwierdziles 'nizszy poziom niz przed kontuzja'. I co najwazniejsze - nie obrazaj innych ktorzy najezdzaja na HHH. Nie o to w tym chodzi. Nie odgryzaj sie na DDP i WCW tylko dlatego ze powiedzial cos nie tak o HHH (moglbys to chociaz uargumentowac, on swoje zarzuty przeciwko HHH poparl argumentami, wieloma. Nawet na to cie nie bylo stac). Zero szacunku.

Cerebral Assassin: przeczytaj dobrze wpis Rabola (ten najdluzszy, jesli chodzi o scislosc). Napisal on najjasniej i najlogiczniej (nie ujmujac wpisom Rey023 i DDP).

One more thing... Nie dopierdalaj sie do WCW... Tam byl Sting, Rick Flair i Bret Hart... Pisanie ze WCW gowniane bylo, to tak jakbys pisal ze Ci zawodnicy sa gowniani... Takie opinie sprawiaja ze mozna uznac Cie za osobe, ktora nie zna sie w temacie i z ktorej zdaniem nie ma co sie liczyc... Mysle, ze tego nie chcesz.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Powinniśmy definitywnie zakończyć temat nikt nie jest w stanie ocenić na dzień dzisiejszy co było, jest i będzie lepsze wszyscy mamy swoich ulubionych wrestlerów i wszyscy będziemy ich bronili to jest pewne ale po co od razu kłótnie na forum!

Proponuje Hartfan abyś zakończył ten temat

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

A ja sądze że temat jak na razie powinien zostać otwarty bo jestem ciekawy co napisze Cerebral. Rabol napisał świetny post na ten temat i mam nadzieje że Cerebral zrozumie o co biega i nie bedzie już żadnej kłótni.Po prostu nasz malutki światek wrestlingu w Polsce nie powinien popadać w żadne podziały,nie powinno być ludzi którzy sie nie lubią bo jest nas tak mało że powinniśmy trzymać sie razem.Tak więc panowie : DDP,Rey,Rabol i Cerebral podajcie sobie ręce i wypijcie po piwku :)

A ja sądze że temat jak na razie powinien zostać otwarty bo jestem ciekawy co napisze Cerebral. Rabol napisał świetny post na ten temat i mam nadzieje że Cerebral zrozumie o co biega i nie bedzie już żadnej kłótni.Po prostu nasz malutki światek wrestlingu w Polsce nie powinien popadać w żadne podziały,nie powinno być ludzi którzy sie nie lubią bo jest nas tak mało że powinniśmy trzymać sie razem.Tak więc panowie : DDP,Rey,Rabol i Cerebral podajcie sobie ręce i wypijcie po piwku :)

Dejv: gdyby sie ludzie nie sprzeczali i nie bronili swoich racji byloby nudno. Obecna sytuacje mozna zaakceptowac. Nikt od hujow sie nie wyzywa... Jezeli do tego dojdzie posypia sie bany. W koncu jestesmy cywilizowanymi ludzmi i mozna w kulturalny sposob dyskutowac.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg